slide show

Carpe diem

Från Ginatricot - 99 kr

 

Denna söta tröja fick jag med mig hem från stan tidigare idag. Gillar inte gult egentligen, men är det ett snyggt plagg så går det! Kommer vara snyggt med bruna armar och ben med ett par slitna ljusa shorts i sommar. Tog bilderna från Ginas hemsida, kameran är urladdad så kunde tyvärr inte ta kort med den.


Körde på lockar idag

Körde på söta lockar i mitt egna hår idag

 

Åh!! Känns som att jag bara lägger upp cam bilder nu för tiden, blir så himla tråkigt då ju! Ska försöka hinna gå ut med kameran senare idag, om inte solen hinner gå ner! Om inte, så går jag ut med den imorgon (om det är såhär fint väder såklart) så får ni lite nya och fräscha bilder! Kanske ska börja ta med mig kameran till skolan till och med, så jag får med lite bilder varje dag! Sitter i alla fall i skolan fortfarande och har rast för tillfället. Väntar på att den sista lektionen ska börja, matematik. Vi har prov nu också, kan inte ett skit känns det som! Kommer ändå få göra om det, så det är lugnt!

 

Efter skolan, om en och en halv timme ungefär, så ska jag upp till Klockaretorpet en snabbis och göra ett litet ärende. Därefter ska jag åka ner till stan och möte upp en bra vän till mig, vi tänkte käka och kika runt lite. Förut, på lunch rasten så åkte ju jag och Fanny ner och åt på McDonalds. Vi hade en lååång rast så vi passade på att kolla runt i butiker lite, eller vi fann bara gå in till Ginatricot. Fick med mig en snygg tröja som kommer passa fint till sommaren, visar den då jag kommit hem!


Happy times in school

Jag, Fanny och Philip just nu!

Tjena kexet! Sitter i ett grupp rum och tränar på en dans till idrotten som jag och Fanny ska göra. Men vi blev rätt så hyper aktiva alla tre så vi gör någonting helt annat nu! Vi har lunch om 20 minuter, då ska jag och Fanny ner till stan och käka på McDonalds, ska bli jätte gott!

Big Brother!

Då kör vi!

 

Vann två biljetter till att sitta som publik i Big Brother den 18 mars, söndags finalerna vet ni?! Kommer bli så sjukt roligt. Planerar att dra dit med min vän Felicia, hoppas bara hennes mamma låter henne så ska det gå perfekt! En hel dag i Stockholm! Fika, käka och kika runt lite och därefter sitta publik i Big Brother live! Kommer bli så grymt.


Riktigt skönt vår väder!

Kör på en mobilbild, på lunch rasten idag!

 

Har varit hemma och tagit det lugnt, kollat på film och så vidare, skönt att bara slappa för en gångs skull. Gick hem från skolan lite tidigare idag. Åt något riktigt konstigt och mådde därefter skit dåligt, kändes verkligen som att jag skulle spy och så.. Inte roligt alls!

 

Tänkte bara uppdatera lite för att hålla bloggen igång! Har varit riktigt fint väder idag faktiskt. Blåsigt, kallt och grått på morgonen men sen så, sen sprack det upp. Solen värmde och det var inte ett dugg kallt ute! Riktigt skönt och det känns verkligen att våren är påväg! På tal om någonting annat så blev jag väldigt hungrig nu. Ska ta och göra mig några mackor och sätta på Sex and the city som vanligt. Jag älskar sånna här kvällar! Efter 2 eller 3 avsnitt går jag och lägger mig. Börjar skolan klockan 9 imorgon och går till 15.10.. Ska inte babbla om ingenting mer nu, hörs senare eller imorgon! A lot of kisses ♥


På balkongen

Nu


Min älskade fina vän!

Underbara Fanny och jag

 

Den här snygga bruden och jag är kopior, med allt vi gör det vill säga. Vi är lika långa, har samma humor, samma smak på mat och musik och vi tycker om att göra samma saker. Hon har ett hjärta av guld och vi har så grymt roligt ihop. Vi kan prata om våra "problem" hela dagarna utan att tröttna. En riktigt fin människa, min skatt, min glädje, min glöd om dagarna, mina tårar och min styrka. Är så glad att vi har blivit så nära nu hjärtat mitt. Ingen förstår mig som du gör. Jag älskar dig! ♥


Overthinking

Jag och min vän Abbas, i skolan just nu.

 

Tog dessa två bilder nyss på rasten med Abbas iPhone. Hade spanska på första passet och nu sitter jag inne på mattelektionen. Har lunch vid 11 och därefter tre lektioner kvar. Slutar 15.20 idag och då ska jag iväg en sväng. Får se vad som händer efter det, träffar nog Fanny en stund innan jag drar mig hemåt för plugg.


Dags att gå till sängs

Ny duschad och fräsch!

 

Har tagit mig en lång och varm dusch och nu sitter jag med en handduk på huvudet. Har tagit en snabb liten fika också, två mackor och te framför ett avsnitt av Sex and the city. Det är så himla bra verkligen! Har inte haft så mycket tid till bloggen idag heller skulle jag också säga. Har varit lite här och där, käkat pizza med mina fina tjejer och umgåtts med annat folk. Det var första dagen i skolan idag, efter lovet alltså. Det var faktiskt helt okej, men hatar skolan i alla fall.. Vid 1 tiden, efter lunch var jag tvungen att springa iväg så slutade där ungefär.

 

Sov bara två timmar inatt, så lägger mig nu direkt efter att detta inlägg är skrivet. Är hur trött som helst. Har gått runt som en död zombie hela dagen, blek och rutten. Ville hur som helst önska er en godnatt och hoppas att ni har haft en bra start på denna vecka! Big love. ♥


Snyggisar

Bilderna är tagna från Nelly.com

 

Dessa två godingar skulle jag verkligen vilja klicka hem! En jätte söt mörk blå/lila jump suit som skulle vara snygg att ha i sommar! Sen en grymt fin klänning som skulle sitta bra på brun hud! Båda är från Nelly.com, ska kika närmare på dessa och kanske skicka hem någon av de!


Monday morning

Just nu

 

Jag är riktigt, riktigt, riktigt trött just nu.. Klev upp ur sängen för drygt 30 minuter sedan. Har tagit på mig kläder, sminkat mig och plattat ner håret lite. Väntar på att te vattnet ska börja koka, ska göra mig en varm kopp te såhär innan skolan. Känns förjävligt att skolan har börjat nu igen och att jag måste kliva upp 6-7 varje morgon.. Jag går i skolan till 15.20 idag, och därefter ska jag möta upp Fanny som också slutar då och springa och göra lite saker innan jag beger mig hem för plugg.

 

Vi hörs i skolan annars, har lite bråttom nu. Ha en bra dag!


Röda läppar

Såhär såg jag ut igår kväll

 

Låg uppdatering, i know and i'm sorry! Har haft fullt upp i helgen faktiskt. Saker hit och dit. Igår var jag i alla fall på en födelsedags fest kan man säga. Firade en tjej som var där och hade det riktigt roligt. Försvann dock pengar och andra saker därifrån, tråkigt men så går det!

 

Kom hem efter en riktigt skön kväll med Olivia. Vi gick på bio och såg Shoo Bre i sista sekunden, en sjukt bra film! Den är så värd att se, verkligen. En av dom bästa filmerna jag har sett faktiskt! Skolan börjar imorgon igen, så tänkte lägga mig redan nu så att jag kommer upp på morgonen. Love ya'll! ♥


Töjning

Töjning i mitt öra

 

Ville testa någonting nytt, så jag gjorde det! Inskaffade mig en lite töjning som örhänge för några dagar sedan. Det är endast 2 mm tjockt, inte alls för överdrivet, utan mer normalt! Töjningar har aldrig riktigt varit min stil egentligen, men denna var skit snygg, så varför inte liksom?


Let's go

Jag och Fanny at the moment!

 

Nu har i gjort klart oss och är redo för att dra ut. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, träffa vänner förhoppningsvis! Är jätte sugen på att dra och se en film på bio också.. Får se vad vi hittar på för bus idag!


It's friday bitches

Right now

 

Det är fredag, klockan är över 4 på dagen, och jag ligger fortfarande helt ofixad i sängen. Sov ut riktigt ordentligt idag i alla fall, glad för det! Somnade runt 2 inatt och vaknade runt imorse. Fanny är här och hon har precis tagit en dusch. Vi ska väl göra oss i ordning snart och sedan bege oss ut. Har inga planer för dagen heller, så vi får ju se vad som händer helt enkelt!


Onsdags outfit

Såhär såg jag ut i onsdags

 

Fick en kommentar om att jag skulle visa upp vad jag hade på mig i onsdags. Skulle visa det igår egentligen men kom hem riktigt sent och somnade direkt. Här har ni det i alla fall. Kavajen är från H&M, blusen är från Ginatricot och jeansen är från Cubus!


Hellow!

Jag och min vän Olivia igår!

 

Hej på er allihopa!! Hur har ni det? Jag har det jättebra faktiskt! För tillfället så sitter jag hemma hos Fanny nu och kollar runt lite på datorn. Har precis tagit en dusch, så nu känner jag mig jätte fräsch! Har varit vaken till ungefär 5 i natt och vaknade runt 9 på morgonen, jag som trodde att jag skulle få sova ut nu efter lovskolan och allting. Sover ut idag istället! Gårdagen/kvällen spenderades med mycket gott folk. Vi lyssnade på musik och hade det jätte roligt! Ikväll ska jag och Fanny över till Jonas och käka pizza och kolla på film, kommer nog bli bra!

 

Nu ska jag i alla fall ta och torka håret, sminka mig och ta på mig lite kläder. Vi ska in till stan då vi är klara, ska fylla på både mitt busskort och pengar på mobilen, därefter ser vi vart vi drar oss. Ska till Jonas runt 9 tiden ikväll! Hej så länge!


Blue cute shoes

Mina snyggingar från Members!

 

Skorna kom som sagt idag, blev skit glad! Såhär ser dom alltså ut. Tycker att dom är så jädrans snygga, färgen och den flätade klacken. Dessa godingar kommer jag använda flitigt i sommar! Först på skolavslutningen såklart, till någon snygg klänning! Love them! ♥


Drar in till stan

Såhär ser jag ut, kavajen på!

 

Har fixat till mig lite nu, ätit och lyssnat på musik. Ska ta på mig skorna och skinnjackan, sen går jag mot spårvagnen. Ska in till stan och möte upp Fanny och Olivia. Blir nog att kika runt på stan lite sen ser vi helt enkelt vart dagen/kvällen tar oss. Ingen skola imorgon heller, skööönt! Hörs sen!


Devided kavaj

Kavaj från H&M - 199 kr

 

Nu på den senaste tiden så har affärerna fyllt med kavajer. Själv så har jag inte så värst tyckt om kavajer, men nu har jag fått en crush för dom. Denna svin snygga kavajen fick jag syn på idag då jag åkte förbi stan. Den sitter så jäkla bra på och den var riktigt billig också, ett fint kap!! Har letat efter en snygg röd kavaj också, finns så himla många, en röd ska jag skaffa mig någon dag också! Denna kommer jag att bära på på lördag!


Liten shopping

Absolut Torr

 

Blusher & genomskinliga tights

 

Slutade skolan runt 11 tiden, eller då blev jag klar med allting, känns skit skönt! Drog till stan en snabbis och fick med mig detta. En brun blusher som jag tänkt köpa länge och ett paket med 3 stycken genomskinliga tights! Fick dessutom med mig en liten till grej hem, Absolut torr heter det. Man lägger det som en vanlig deodorant och du är torr i upp till 7 dagar, skit bra. Vick med mig en svin snygg kavaj också, visar den senare!

 

Mina skor från Members har kommit också, hämtade ut dom för en stund sedan! Dom är så förbannat snygga, visar dom också senare!


Gele nails

Detta satt jag och pysslade med inatt!

 

Som jag sa förut, så sov jag inte på hela natten. Jobbigt men man får ändå mycket gjort! För någon dag sedan så gick jag och köpte mig ett gele-nagel-kit där man gör egna gele naglar. Ganska grymt faktiskt, kostar endast 159 kronor och du gör dina naglar fina! Finns att köpa på till exempel Lindex, Kicks och sådana affärer. Försökte hitta tid till detta och eftersom jag låg vaken hela natten så satte jag mig och gjorde dom då! Tog mig drygt 2 timmar, om inte mer. Ni vet, slipa naglarna, limma och pensla på allting, jobbigt men värt det! That's a tip!


Speakers got bass

Såhär såg jag ut idag.

 

Idag har jag bara gått runt med en myströja och svarta jeans, hästsvans på det också! Kom hem efter en lång tur inne i staden med mina fina vänner Felicia och Fanny för en stund sedan. Benen är riktigt trötta nu, i can tell. Känns inte bra att vara pank då man hittar en massa fint i affärerna heller, har hittat byxor, skjortor och väskor som jag kan dö för! Får vänta till min lön helt enkelt.

 

Nu är jag som sagt hemma. Ska ta det lite lugnt en stund nu, läsa bloggar, lyssna på musik och så vidare och sen sätter jag mig och rå pluggar till NO provet som jag ska göra i skolan i morgon, plus 40 engelska glosor som måste göras. Känns verkligen för jävligt att behöva gå till skolan på lovet.. Men men, har man legat sjukt hemma i en hel vecka och missat en massa så får man väl bara ta och göra skiten, speciellt nu i 9an!


Regal

Ur & Penn - 150 kr (399)


Lovade ju att visa klocka som jag köpte här om dagen! Det är en Regal klocka. Tycker att den är skit snygg faktiskt, bestämde mig direkt då jag såg den! Har kollat runt på en massa klockor dom senaste dagarna, och nu älskar jag klockor. Min favorit är nog ändå min Daniel Wellington klocka, skit fin!


In da school

Såhär pigg är jag idag

 

Sitter i skolan med min underbart goda festis som jag köpte med i morse och i myströjan som jag tog med mig hem från Fanny igår, skit mysig! Lyckades själv klart komma en timme för sent till skolan idag. Var vaken hela natten bara för att komma i tid, men somnade en timme innan jag skulle gå upp och börja fixa mig. Så det fick bli att hoppa upp ur sängen och springa till spårvagnen. Har gjort klart nationella provet som jag skulle göra, och imorgon ska jag hit igen för ytligare ett prov, NO prov denna gång. Jag får gå hem nu klockan 12, då blir det raka vägen hem och sova.

 

Lite senare idag då jag vaknar, så visar jag min nya klocka bland annat! Men nu ska jag göra någon uppgift som jag inte har gjort sen åker jag hemåt igen. Hörs senare!


Can i wake you up?

En bild jag tog då jag var i Umeå.

 

Hello sweethearts. Har verkligen inte orkat blogga någonting idag, har inte kunnat heller eftersom jag inte varit hemma någonting, förutom i morse då. Har umgåtts med fina vänner idag i alla fall. Fanny, Olivia, Johanna, Becca och Felicia har min kväll spenderats med. Vi har suttit och käkat på McDonalds, pratat om allt och inget och bara haft det roligt helt enkelt. Vid 9 tiden förut så åkte jag, Fanny och två andra vänner till Jonas, kompisen som vi brukar vara hos ganska ofta nu för tiden. Vi satt och kollade på film och planerade helgen lite! Kommer bli en riktigt lyckad och rolig helg tror jag!

 

Imorgon så bjuder jag på lite bilder från idag. Tog några bilder med Olivias iPhone, och får dom på min datorn imorgon, så då får ni äntligen se lite nya bilder i alla fall! Känner att bloggen blir allt tråkigare då jag bara lägger upp bilder på mig själv, gud vilket ego jag är.. Ska tyvärr till skolan imorgon som jag nämnde tidigare, så nu lägger jag bort datorn och sover. Ska upp vid 7 och är i skolan klockan 9 till 1. Skönt att få lite saker gjorda, sådant som jag legat efter med. Med detta säger jag godnatt, hoppas ert lov har startat som planerat! Natti! ♥


Monday

Gammal arkiv bild

 

Bild brist igen.. I'm sorry! Befinner mig hemma hos Fanny just nu. Lunchade med henne, Olivia och Johanna vid 2 tiden förut, blev en sallad på Paus! Olivia och Johanna drog iväg ganska snabbt, då gick jag och Fanny runt och kikade lite. Fick med mig en ny navelpiercing hem och gjorde några nya hål i min nya klocka som jag köpte igår. Har inte visat den ännu, men gör det så fort jag kommer hem! Lite senare ikväll ska vi nog träffa Becca som vi inte har sett på ett ganska bra tag nu, och vid 9 tiden ska vi ner till vår kompis där vi var igår. Fanny glömde sin väska där igår, så blir att hämta den och därefter drar jag hemåt. Ska upp till lovskolan ju.. Har inte så mycket mer att berätta nu, så vi får helt enkelt höras då jag kommer hem igen, ha en fin kväll!


Just another girl

Jag just nu!

 

Hallå där. Just nu så sitter jag i Fannys sköna säng och väntar på att hon ska sminka sig klar. Lyssnar på lite skön musik och försöker hitta min kofta som ligger här någonstans. Vi tänkte dra över till en kompis och bara ta det lugnt där en stund. Finns inte så mycket att göra idag direkt, så det blir väl bara chillkväll med musik och umgänge. Kan berätta lite om gårdagen medan jag fortfarande sitter vid datorn. Det var i alla fall hur roligt som helst, var hemma hos en kompis (han som vi ska till nu snart) med en massa andra vänner. Vi lekte några roliga lekar, lyssnade på musik och ja, firade in helgen helt enkelt. Tog spårvagnen strax över 1 på natten och mådde inte alls bra, så som man mår efter sådana kvällar, MEN det var roligt som sagt! Får se vad som händer imorgon, ska ju till skolan en stund och göra ett prov lite snabbt, sen ser vi ju! Det är lov, så jag tar dagarna som dom kommer! Vad ska ni göra på lovet förresten, berätta gärna! ♥


Ny duschad

Såhär ser jag ut för tillfället

 

Har precis tagit mig en dusch, eller tvättade bara av håret med andra ord. Tänkte inte direkt ligga hemma hela den här söndagen. Då jag vaknade i morse så gick jag till Hageby Centrum direkt, köpte varm grillad kyckling och dryck. Har käkat och kollat på Sex and the city sedan dess. Ska ta mig upp ur sängen strax och börja göra mig i ordning. Får se vad jag hittar på idag, har inga planer alls faktiskt.


Två bilder från helgen

Jag och bästa vännen Fanny i fredags

 

Mina vänner Sebbe, Heija och George

 

Hej där! Förlåt för en dålig update, men på helgerna blir det som sagt lite mindre inlägg eftersom jag inte är hemma så mycket då. Tänkte bara uppdatera med lite bilder från helgen, som ni ser här ovan. En bild på mig och Fanny och den andra på mina andra vänner! Förlåt för den dåliga kvallan på bilderna, ni vet, mobilkameran.. Har haft en jätte rolig helg faktiskt, lyckad! Imorgon ska jag till skolan.. Lovskola.. Måste göra det andra nationella provet i svenska, ett NO prov som jag missade då jag var sjukt och lite annat smått skit. Ska vara i skolan måndag-onsdag, så jag får i alla fall några dagar lov!


Hos Fanny

Hej på er!

Har ni sovit gott inatt? Det är ju lov nu, hur skönt som helst! Jag har i alla fall sovit gott. Just nu befinner jag mig hemma hos Fanny, kollar på då hon sminkar sig. Hihi! Det är jätte äckligt väder ute, verkligen. Regnar och är slaskigt.. Idag, vad ska vi göra idag? Vi har inga planer direkt faktiskt, får väl se vad som händer helt enkelt! Blir väl umgänge med vänner antar jag! Vi ska nog röra oss hem till mig om en stund, behöver ta en dusch och lite sådant, ta någonting att käka och så. Vi får höras lite senare tycker jag, har inte så mycket att skriva om just nu känner jag. Pussar!

Småsaker

Dagens inköp

 

Då jag skulle hämta ut paketet från E.L.F förut så gick jag in på H&M lite snabbt. Fick med mig det ni ser på bilden, ett par stringtrosor och ett par lösögonfransar, alltid bra att ha.


Underbart väder

Såhär ser jag ut idag, och såhär är vädret idag!

 

Den här dagen kan nog inte bli bättre! Först en jätte lugn och slapp dag i skolan, sen så är vädret helt underbart! Solen skiner och värmer och snön smälter, känns skit bra! Nästa vecka skulle plus graderna komma också, hela 8 plus! Sitter för tillfället med ricinolja i hårbotten. Ska strax hoppa i duschen och skölja av det samt ta en snabb kropps dusch också.

 

Fanny kommer hit med mat om si sådär 20-30 minuter, en teambox från McDonalds skulle jag tro! Så gott! Vi ska planera kvällen och fixa oss lite. Tror att det kommer bli en lyckad och rolig kväll i alla fall!


Eyes Lips Face

Mitt smink från E.l.f!

 

Hämtade ut mitt paket förut och grattis till Malin Svensson som gissade först på att det var sminket från E.l.f! ÄR riktigt nöjd med allt jag har fått, och alla 7 sakerna gick på drygt 100 kr!

 

1. En vanlig, ren ögonfrans/ögonbryns borste! Tänkte använda den då jag lägger ricinoljan på ögonfransarna och ögonbrynen, perfekt till det!

2. En mascara med två penslar, en vanlig och en vattenfast!

3. Ett skit snyggt svart/grått glittrigt nagellack. Precis ett sådant jag har letat efter, skit snygg färg! Tänkte faktiskt använda det redan ikväll.

4. Två läppstift i två olika färger. Ett vinrött som jag älskar och det andra är lite mer ljusare röd/rosa.

5. Pumpling läppglans med två läpp penslar. Gör att läpparna fylls på lite med hjälp av det vita glanset. Det smakar mint och jag älskar den där "svid" känslan! Det andra glanset är för att få lite färg på läpparna.

6. En vanlig puder/blusher borste. Min andra gamla är jätte äcklig nu, så beställde hem en ny helt enkelt!


Ricinolja

Just nu

 

Har precis kommit hem och nu sitter jag med ricinolja på både ögonfransarna och ögonbrynen. Ska klicka några kort på mitt hår så att jag har en före - bild och sedan applicera det i hårbotten. Hoppas på bra resultat om två veckor!


Friday

Bildbrist, en gammal bild som jag inte visat

 

Godmorgon! Just nu befinner jag mig i min kära skola. Vi har börjat att se på filmen, Pojken i randig pyjamas. Vi har fika paus och rast för tillfället, men snart drar filmen igång igen. Slutar som sagt klockan 1 idag och då ska jag mot Hageby, hem. Ska först hämta ut paketet jag snackade om igår, undra vad det kan vara.. Därefter ska jag hemåt, duscha och fixa i ordning mig och sen möter jag upp Fanny för en rolig kväll!

 

Har riktig bildbrist för tillfället, men ska se till att knäppa några nya kort idag! Ska förresten börja med Ricinoljan idag också. Visar före bild då och efter två veckor får ni se en efter bild!


Prickar

Ny BH

 

Denna BH fick jag med mig hem igår! Nämnde ju att jag skulle ut på stan en sväng med Olivia, så detta var det jag köpte! Den är från Lindex och kostade 119 kr.

 

Är hemma nu som sagt, skönt det! Har bara varit på fritidsgården med några sköna människor och tagit det lugnt. Kollade också samtidigt på Top Model Sverige som jag missade i tisdags, så vi har inte direkt gjort något speciellt kan man säga. Imorgon är det äntligen fredag, helg OCH lov!! Dock så måste lilla Ksenia gå på lovskola måndag, tisdag och onsdag. Har ju legat hemma sjuk i en vecka, så har missat en hel del, så som ett av nationella proven i svenska. Imorgon så börjar jag i alla fall 9.30. Vi ska kolla på film hela dagen, Pojken i randig pyjamas skulle vi se. Därefter, klockan 1, så slutar vi. Kort och slapp dag helt enkelt! Blir att vara med Fanny imorgon, eller hon sover hos mig som jag tror att jag nämnde tidigare. Kommer bli jätte mysigt ska ni se. Men nu mina sötnosar, ska jag öppna upp ett avsnitt av Sex and the city, och därefter dejta min kudde. Ska bli jätte skönt att sova. Hörs imorgon innan jag drar iväg till skolan!


Paket

Har fått ett paket!

 

Kom precis hem och ser att jag ska hämta ut ett paket från posten. Vet faktiskt inte riktigt vad det är, har ju handlat hem lite olika saker dom senaste dagarna. MEN, den som kan gissa sig fram till vad det är jag ska hämta ut, får en fet länk då jag sedan visar upp vad det är! Hämtar ut det imorgon i alla fall, spännande!


@ gården

Jag och min vän Sanel at the moment

 

Hallå där. Sitter just nu här i fritidsgården och tar det lugnt. Efter skolan så åkte jag upp till Klockaretorpet och gick hem till Fanny. Satt och kollade på TV lite sen gick vi ner till kiosken och tog oss en kyckling/curry pizza. Den satt verkligen där den skulle kan jag lova! Efter en stund kom Johanna, Felicia och Olivia också, och nu sitter vi här och myser bara. Ska dra hemåt om en stund, lägga mig i sängen och kolla på Sex and the city.


Godmorgon!

Me right now

 

Godmorgon alla ni sötnosar! Kom precis till skolan och sitter och väntar på att få komma in på första lektionen. Börjar 09.20! Låg och snoozade över en timme i morse, riktigt skönt! När jag möttes av den äckliga kylan där ute, så ville jag bara springa in och lägga mig i sängen igen. Det är så sjukt kallt ute, mycket snö också! Jag föredrar sommar. Imorgon är det fredag och äntligen helg! Har inga planer för helgen ännu, men imorgon sover Fanny över hos mig i alla fall, det är det ända som händer än så länge. Vad har ni för planer i helgen?

 

Nu tänkte jag bara läsa några bloggar och så vidare innan vi börjar. Vi hörs lite då och då in på dagen! Hoppas ni har en bra dag!


Vinnaren är..

Vinnaren av "veckans blogg" - tävling!

 

Har har vi den snygga vinnaren av "veckans blogg" - tävlingen här på min blogg! Tjejen heter Angelica Mussa Bengtsson, ni hittar till hennes blogg genom att trycka på bilden här ovan, eller genom att klicka HÄR. Grattis till dig! Det var över 100 stycken som deltog, riktigt glad över det! Blev det inte du som vann, hoppas på nästa gång!


Köra på en cover?

Rihanna - Man down

Har alltid tyckt om den här låten, den är så sjukt grym. Har försökt lära mig sjunga den ett par gånger, men den har aldrig liksom suttit. Nu så tänkte jag ta tag i denna och lära in den! Bjuder på en cover så fort den sitter!

Veckans blogg - avslutad

Veckans blogg tävlingen är nu avslutad här på min blogg. Så jag tar inte in fler deltagare. Vinnaren lottas fram, så jag går inte efter den JAG tycker är bäst. Självklart, som jag nämnde i tävlingsinlägget, så har dom som skrivit om tävlingen i sina bloggar, mycket större chans att vinna. Vinnaren ser ni på min blogg ikväll!


Onsdag

I skolan, just nu.

 

Försov mig ganska så ordentligt idag. La mig riktigt sent igår kväll. Satt uppe och kollade på Sex and the city ett tag så. Kom till skolan halv 11 ungefär och 11.10 hade vi lunch. Jag och min klasskompis Fanny åkte ner till stan och lunchade en stor sallad på Paus. Riktigt gott var det! Någonstans runt klockan 2 så kommer mamma till skolan. Har utvecklingssamtal då, så vi får se vad min mentor har att säga.. Hoppas på en del bra saker i alla fall. Efter skolan drar jag iväg och träffar Olivia en stund på stan! Får se om jag får med mig hem någonting också.


Lyckad alla hjärtans dag!

Såhär såg jag ut ikväll.

 

Dagen startade tidigt med skola. Därefter åkte jag hem och fixade i ordning några saker, duschade och så vidare. Åkte in till stan en stund och tog en fika med mina fina vänner Fanny och Felicia. Aldrig haft en så skön stund som då tror jag inte, snackade verkligen om allt! Kvällen slutade helt underbart, riktigt nöjd med denna dag. En riktigt lyckad alla hjärtans dag!

 

Nu ska jag göra någonting att äta och sen bara ta det lugnt framför TVn. Hoppas ni har haft en mysig tisdag med någon ni tycker om! Vi hörs imorgon mina små hjärtan ♥


Puss från mig till er

Glad alla hjärtans dag ♥


Läggdags

Jag med min vän Te just nu

 

Hej mina vänner. Sitter i min Real Madrid tröja som jag köpte i Turkiet i somras. Har gjort mig en stor kopp te och suttit och kollat på Sex and the city. Det är i stort sätt det ända jag har gjort idag kan man säga. Idag har jag varit hemma från skolan. Bara för att bli riktigt frisk, men det blev jag ändå inte. Snoret fortsätter rinna och hostan tar aldrig slut. Imorgon måste jag ändå ta mig till skolan. Det är tisdag imorgon och alla hjärtans dag dessutom. Har en lång skoldag framför mig, slutar halv 4 och därefter blir det att ta mig hem och fixa några saker. Blir nog bra.

 

Tar och lägger mig redan nu faktiskt, vill sova ut till skolan för en gångs skull. Är jättetrött dessutom så. Med detta säger jag godnatt. ♥


Alla ♥ dag

Alla ♥ dag


Imorgon, den 14 februari är det ju alla hjärtans dag, som är varje år. Hur ser er dag ut imorgon? Hur ska ni fira det? Har ni några planer på vad ni ska göra, och framför allt, med vem? Själv så får det överraska mig helt enkelt. Har inga planer alls egentligen. Blir väl en myskväll hemma i soffan med min underbara mamma. Det är ju trotts allt ALLA hjärtans dag, och min mamma är mitt största hjärta. Får se, kanske träffar på några andra av mina hjärtan ändå. ♥


Söndag

Jag just nu, med min älskade chai latte

 

Kom hem för en stund sedan. Var hemma hos Fanny ett tag och tog det bara lugnt, det man gör på söndagar helt enkelt. Först, på morgonen, så kom hon hit hem till mig och väckte mig. Därefter åkte vi till henne som sagt. Har inte sovit ut ordentligt heller, så dagen har inte varit så perfekt i alla fall, sen är det ju söndag också, skola imorgon. Känner bara att jag hellre tar livet av mig än att gå upp klockan 6 imorgon och gå i skolan till 15.20. Fyfan, vilket helvete.

 

Då jag var påväg hem från Fanny i alla fall, så stannade jag förbi Hageby Centrum och köpte mig en chai latte, blev så sugen. Har den där äckliga slemhostan kvar så tänkte köpa någonting varmt att dricka. Nu ska jag bara ligga i sängen och titta på Sex and the city, kommer sitta helt perfekt just nu. Sen ville jag bara säga att jag är ledsen för den usla uppdateringen den här helgen. Har ju suttit hemma hela veckan, och igår var jag äntligen ute med lite vänner. Det var därför min uppdatering sjönk ganska mycket, men men! Hörs antingen imorgon eller lite senare, love to you guys.


Kan inte bestämma mig, hjälp?

Riktigt snygga och söta skor, perfekt till söta klänningar i sommar.

 

Kan inte bestämma mig! Visst är dessa skor skit snygga? Tänk dom blåa skorna till en jätte söt ljusblå klänning i sommar! Tänkte i alla fall köra på mitt första köp på members.com, men kan inte bestämma mig vilken färg i skorna. Därför tänkte jag fråga er om era åsikter! Vilka tycker ni är snyggast?


You and me, together, forever

At the moment

 

Ligger i min underbara säng och lyssnar på riktigt skön musik. Dricker lite cola också. Har hört att det hjälper mot hostan, att man hostar upp all sin slemhosta på grund av kolsyran. Får se om det fungerar! Önskar att jag var frisk idag faktiskt, inte roligt att sitta hemma över helgen liksom. Gick utanför min port i ca 5 minuter då Johanna och Olivia var här. Började svettas och kände mig helt svimfärdig. Undra vad det kan bero på, det blir alltid så när jag är sjuk. Åh, det är jätte jobbigt, verkligen.

 

Har egentligen ingenting att skriva om, bara ännu ett till värdelöst inlägg, det sista för idag i alla fall. Tänkte bara kolla på några avsnitt av Sex and the city och sedan lägga mig. Jag är ju trotts allt hemma idag, så finns ju ingenting att göra, och jag behöver sömn för att bli frisk. Älskar att sova, så varför inte. Hoppas bara att jag blir frisk snart! Med detta säger jag godnatt. ♥


Mina underbara vänner

Den fina överraskningen

 

Nämnde ju att Johanna och Olivia skulle komma hit med en överraskning till mig, och titta! Hur perfekt är det inte. Älskar choklad och OSTBOLLAR!! Fick till och med två riktigt roliga kort på köpet också med gulliga texter där bak. Vilka fina vänner jag har! Jag mår genast bättre faktiskt, ni gjorde min fredag!

 

Don't forget "veckans blogg" - tävlingen, klicka HÄR för att komma dit.


Svart och vit verklighet

Detta lever jag på just nu

 

Har legat i sängen hela dagen, på en fredag, känns verkligen jätte bra.. Mamma har precis kommit hem med lite mediciner, jordgubbar, vindruvor och massa mat, det funkar utmärkt i alla fall! Fick ett samtal av min vän Johanna för en stund sedan. Hon sa att jag skulle vänta på en överraskning, undra vad det kan vara..! Är jätte nyfiken. Får ligga i sängen och tugga på mina jordgubbar och kolla på Sex and the city så länge Hörs senare!


Bild tagen idag


Members

Members

 

Fick en invite till members.com av en vän tidigare idag, och detta är nog det bästa jag har gjort, blivit medlem på sidan! Det finns så mycket saker som är över 50% rabatt på. Idag och några dagar framåt är så är det hela 70% rabattNelly skor! Men, det är endast på members.com! Det finns bland annat sportkläder, märkes kläder och märkes klockor i guld med mera! Finns så himla mycket, till riktigt höga rabatter. Vissa dagar kan till exempel alla Nelly skor på members.com kosta 99kr/styck om inte billigare, hur billigt är inte det på en skala?

 

Nu till själva grejen. Vill du också bli medlem på members och ta del av alla erbjudanden? Kommentera din e-post adress i detta inlägg så skickar jag en invite till dig via hotmail! Inte nog med det, du får till och med 50 kronor att handla för ifall du får en invite av mig!

Skriv gärna din bloggadress också, så att jag kan kommentera i din blogg och tala om då jag har skickat en invite!


Nätshoppat lite smink

Beställt från E.L.F

 

Ligger hemma och är sjuk ennu en till dag, på en fredag till och med.. Såklart så har jag ju ingenting att göra, så tog lite tid och beställde lite saker från E.L.F som står för Eyes Lips Face. Dom har nog det billigaste sminket någonsin. Aldrig beställt därifrån tidigare men har hört att det är bra smink i alla fall! Beställde hem 7 saker och allt blev 99 kronor plus 49 kronor i frakt eftersom det inte är en svensk sida. Alla saker kostar ungefär 15kr/styck och 10kr/styck om det är på rea. Finns självklart kvalité smink där, det går på ungefär 36kr/styck. Alltså, hur billigt är det inte!?

 

Tänkte kolla på lite skor och lite annat också nu medans jag fortfarande har bankkortet framme, men först måste jag ta någonting att äta!


For him, i would do anything

Like this picture, vill ha tillbaka dom där ögonbrynen! ♥

 

Ja ni, mina vänner. Klockan börjar närma sig halv 2 på natten och jag är fortfarande vaken. Kan inte somna helt enkelt, det beror ju säkert på att jag sov för inte så länge sedan. Jag håller verkligen på att svettas ihjäl.. Riktigt jobbigt med feber. Tänkte kolla på några avsnitt av Sex and the city och se ifall jag blir trött och förhoppningsvis somnar. Stannar ju såklart hemma från skolan imorgon också. Känner mig lite bättre fast än jag fått feber. Men, det är bättre att stanna hemma en extra dag så jag blir helt frisk. Hörs imorgon sweeties!

 

Juste! Glöm inte bort "veckans blogg" - tävlingen som pågår till på onsdag. Klicka HÄR för att komma dit.


Sömn äger

Så här varm är jag just nu..

 

Godmorgon, eller något! Vaknade för ca 20 minuter sedan, somnade vid klockan 4. Så sjukt skönt att sova, verkligen! Mamma kom precis hem från jobbet också och sa åt mig att testa min temperatur. Kolla på bilden ovan.. Ja, så varm är jag just nu, man kan nästan steka ägg på mig. Är det inte konstigt att man alltid får hög feber då det är kväll och man är sjuk. Ser ut som att jag kommer få sitta hemma hela helgen medans vännerna mår bra, det är bara jag som lever..! Min rygg och mina andra kroppsdelar kommer snart brytas, det gör så sjukt ont, i hela min kropp. Nu ska jag i alla fall lägga bort datorn och försöka sova lite till, då slipper jag snora och må dåligt. Får se om jag återkommer senare, ha det bäst annars!

Instagram i Photoshop

"Instagram" - i Photoshop

 

Så! Detta är vad jag har suttit och pysslat med nu den senaste halvtimmen. Med hjälp av den skitgrymma Photoshop-recept boken så har jag fixat ihop sex bilder med Instagram effekten och ja, satt ihop det till ett collage. Blev rätt grymt faktiskt, vad tycker ni? Det finns så himla många bra tips i den där boken, så ni kommer få se lite annorlunda effekter på mina bilder i bloggen nu framöver!


Leker lite

Just nu

 

Har kollat på Sex and the city och bara legat i sängen. Jag svettas något fruktansvärt men ändå är fönstret i rummet öppet. Har ju absolut ingenting att göra nu då jag är sjuk och är ensam hemma, så jag tog fram Photoshop-recept boken och tänkte leka med lite bilder! Visar er sen hur det blir!


Music is my painkiller

Nicki Minaj ft. Lil Wayne - Romans Revenge

Hejsan! Hoppas att ni mår bra och har sovit gott? Jag mår varken bra eller ha sovit gott. Vaknade ungefär 6 gånger inatt på grund av min hosta. Jag lovar er, jag har fått världens "träningsverk" av min hosta, har typ fått magrutor till och med. Jag svettas så fruktansvärt mycket men samtidigt är kroppen jättekall och känslig. Jag liksom ryser varje gång jag tar på min rygg eller mage till exempel. Kollade temperaturen för en stund sedan och då hade jag 38.7. Då har man feber va..? Åh, det är så sjukt jobbigt! Jag vägrar att vara sjuk över helgen, nej nej nej! Har i alla fall fixat lite vatten med massa citron i, hoppas det hjälper lite!

Måste ta någonting att äta nu i alla fall, sen ska jag försöka sova lite till, om det går.

Ghost?

Bild på den skitsnygga fiskbens flätan som min vän Fanny gjorde!

 

Tänkte bara slänga upp ett sista inlägg för idag och säga godnatt. Det där med spöken som jag nämnde tidigare, ni vet? Hela dagen idag har det hänt lite små äckliga saker här hemma. Först i morse, då mamma skulle göra te till mig. Hon hade ställt fram te-burken och då hon kom tillbaka till köket var den helt borta. Vi båda letade överallt eftersom hon ville göra te, men vi hittade det inte. Vi letade till och med i mikron, tvättmaskinen, kylskåpet. Ja, överallt! Nu ikväll, då hon kom hem så stod burken i ett skåp där vi har våra drick glas, riktigt konstigt. Då mamma hade gått till jobbet tidigare på dagen, så var det någonting som föll i köket. Jag hoppade till och gick dit och skulle kolla vad som hänt. I samma stund, framför mina ögon, så föll det ner en gaffel från diskbänken ner till själva diskhon. Vet inte vad som händer i vår lägenhet, men det är någonting i alla fall. Jag brukar alltid, varje natt, vakna mellan 3-5 på natten av ingenting. Flera nätter så är det som att alla mina fönster i rummet är öppna, fast dom inte är det. Jag har ett träd i mitt rum, konstgjort alltså. Bladen på trädet brukar vissa nätter bara röra på sig, som att det blåser i rummet. Idag berättade mamma också att varje natt, innan hon går och lägger sig om nätterna, så brukar det alltid knacka lite överallt i rummet där hon sover. På bordet, under sängen, på väggarna och så vidare. Detta har följt efter oss ända från Umeå, till våran förra lägenhet i Hageby, och nu till denna. Vad är det för någonting? I vår förra Hageby lägenhet, har det försvunnit en massa saker så som örhängen och andra smycken. Det har knackat där också, i mammas rum då med. Mina vänner som brukade webba med mig på msn på den tiden, brukade alltid se någonting konstigt i webb kameran då jag gick från datorn. Papper har flugit upp i luften utan att någonting blåst på det. Ja, vad ska jag berätta mer? Detta har alltså pågått sedan vi bodde i Umeå, 4 år sedan ungefär.

 

Oj.. Vad långt detta blev nu känner jag. Ska avrunda nu! Ville som sagt bara säga godnatt egentligen men kom sedan på att jag lovat att berätta lite om det där med spöken.. Juste, glöm inte att delta i "veckans blogg" - tävlingen, klicka HÄR! Godnatt! ♥


Min mor är bäst

Glad Ksenia right now

 

Nu har mamma kommit hem från affären och hon hade bästa läkemedlet med sig! Två feta Marabou med apelsin och mint krokant smak, dom godaste! Hon vet verkligen vad som får mig att bli frisk, åååh vad gott! Nu ska jag göra mig en stor kopp te och mysa med mina nya choklad vänner, samt titta på Sex and the city.


Gårdagens köp

Detta fick jag med mig hem igår!

 

Bild 1: En jätte skön poncho från Ginatricot, skit snygg över skinnjackan! Bild 2: Snygga jeans från Cubus med svarta lappar på knäna. Byxorna är inte tighta på, utan lite mer "slappa". Skit snyggt med en stor t-shirt och converse! Bild 3: Två läppglans för ett riktigt lågt pris från Cubus, var bara tvungen. En eyeliner från H&M.


Chai latte

Detta är det godaste som finns

 

Har sovit en stund, behövdes verkligen. Mina ögon brinner hela tiden, dom är liksom jätte varma, så slutade dom ett tag och somnade, riktigt skönt. Tog upp min lata röv och gick snabbt förbi Hageby Centrum, fick med mig en god, varm chai latte hem. Kunde inte göra te heller, spökar här hemma, så te burken är borta. Berättar om det senare! Gick som sagt till Hageby C och köpte en varm dryck istället.


Jag vill bli frisk!

Just nu

 

Hej där. Sitter med en mega kopp full med hett te, behövs verkligen för min krassliga hosta och förstörda hals. Sov till klockan 11 idag, sedan dess har jag bara legat i sängen med mina mjukis tofflor och kollat på Sex and the city. Vad finns det annars att göra då man är sjuk? Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik och dricker mitt te. Väntar på att mamma ska åka ner till stan och göra det hon ska göra, för när hon kommer hem igen har hon en stor Marabou choklad med apelsin smak åt mig. Är så himla sugen!

 

Ville bara säga att jag är sjukt glad och förvånad för att så många deltar i "veckans blogg" - tävling här på min blogg (inlägget under detta). Ni har till nästa onsdag på er, så delta så fort som möjligt så kanske det blir just du som får synas på min blogg i en hel vecka för 1000 unika läsare om dagen!


Veckans blogg!


Jag vill utomlands

Fotograf: Ksenia Jernbom, Turkiet sommaren 2011

 

Gud, vad jag vill utomlands!!! Vill inte sitta i Sverige hela sommaren i år. Har kollat upp några sommarjobb och har hittat ett med riktigt bra betalt för endast en månad! Det är på en kyrkogård, kratta gångar, vattna blommor, klippa häckar och så vidare. Jobbet är ju utomhus och jag blir samtidigt brun plus tjänar pengar! Om jag nu får ihop en bra summa så tar jag min kära mamma ut på er utlandsresa! Det förtjänar hon verkligen!

 

Har ni några planer för sommaren förresten? Några sommarjobb, resor med mera? Tell me!


Black and white girl

Me at the moment

 

Mina gullungar. Ligger i sängen och försöker hålla mig varm. Ena stunden fryser jag och den andra ligger jag bara och svettas. Börjar undra om jag har fått feber.. Ska kolla temperaturen tänkte jag, för säkerhetsskull! Har bara kollat på Sex and the city faktiskt, börjat på säsong två också. Har ännu inte orkar gå upp och ta kort på det jag har köpt. Vill heller inte ta kort nu när det är mörkt heller, så tråkigt med blixt. Vi får se, antingen får ni bilder i blixt senare ikväll eller så knäpper jag bara kort imorgon i dagsljus! Ååååh nej, nu måste jag upp och snyta mig, vilket elände!


Chicken McNuggets

Teambox

 

Hallå där. Ville bara säga att jag mår skit! Har blivit så sjuk så att jag känner mig helt svim färdig och spy färdig för den delen. Jag har hostat som aldrig förr och på grund av min hosta har jag världens huvudverk nu. Min hals är typ helt sönder kan man säga. Fick min mest i morse också, det gjorde alltid ännu bättre. Fy fan vad jag mår illa. Var i alla fall i skolan i morse och gjorde det första nationella provet i svenska. Det gick faktiskt skitbra om jag får säga det själv, så jag är glad för det!

 

Åkte hem direkt efter att jag skrivit klart provet. Stannade i Hageby Centrum och köpte lite mat, taco chips och lite annat. Fick med mig hem ett par byxor, eyeliner och en poncho också. Fick lite blogglön för någon dag sedan så det satt inte helt fel med lite nya grejer. Visar er självklart det lite senare, om jag orkar dvs. Köpte även hem lite mat från McDonalds, fick bli en Teambox som vanligt. Det är ju så gott så det är inte sant! Har inte ätit på hela dagen förens nu. Har gått och fått kväljningar av att ha varit så hungrig så har nästan svimmat på vissa ställen. Verkligen inte roligt. Nu ska jag göra mig en stor kopp te och ligga i sängen framför ett eller två avsnitt av Sex and the city. Har något avsnitt kvar och sen är jag på andra säsongen, så beroende. Hörs sen!


Godnatt sweeties!

Kvällens sista bilder

 

Innan jag går och lägger mig, avslutar denna kväll med en tredje kopp te. Älskar verkligen te, så sjukt gott, i alla möjliga tillfällen. I morgon klockan 9 i skolan så är det ju som sagt första nationella provet. Lägger mig nu direkt så att jag hinner sova ut och vara pigg tills dess. Hoppas bara att det går bra för mig, det tror jag att det gör!

 

Vill bara tacka alla er läsare för att ni gör alla mina dagar. Era fina kommentarer värmer och ni är så fina! Önskar er en godnatt och självklart hörs vi i morgon igen! Puss på er och sov gott sötnosar! ♥


Music is my life


Electrify - Jakwob ft. Jetta


Be out - Ciara


Endless - G&G


Feel it - Tiësto ft. Three 6 maffia


Watch n' learn - Rihanna


Do it - Akon

Försöker bli frisk

Kärlek ♥

 

Sitter i sängen med en myströja och en stor kopp hett te med citron. Lyssnar på lite musik och läser olika bloggar. Underbart! Kom hem lite tidigare idag, en timme tidigare ungefär. Hade så fruktansvärt ont i halsen och i magen. I morse vaknade jag med värdens tickande verk i hjärtat också, kändes verkligen inte bra alls. Känns skönt att bara vara hemma och koppla av. Just nu väntar ett par avsnitt av Sex and the city. När man väl börjar kolla på någon gammal serie så kan man inte sluta, det är så bra!

 

Imorgon har jag mitt första nationella prov, eller alla 9or i hela Sverige har det imorgon. Vi ska sitta i en timme och 20 minuter med ett svenska häfte och svara på massa frågor. Hoppas det går bra! På torsdag har jag ännu ett till nationella prov, i svenska där med. Då ska vi skriva en uppsats, har ingen aning om vad jag ska skriva om.. Men nu mina vänner ska jag kolla på Sex and the city, åter kommer lite senare med lite musik tänkte jag!


Monday, hell

Jag och Fanny just nu

 

Godmorgon! Befinner mig i skolan just nu och väntar på att få komma in på idrottslektionen. Vi ska i grupper göra en dans som vi sedan visar upp för alla andra. Ska bli roligt..

 

Har för övrigt fått sjukt ont i halsen, mina ögon svider så det brinner och hostar så det gör ännu ondare. Går hem efter lunchen. Det bjuds på köttfärssås och spagetti idag. Yummie. Då jag har kommit hem ska jag sätta mig och göra läxorna en stund, sen vilar jag bara och dricker varma drycker. Nu, idrott!


Till skolan

Klar, nu drar jag till skolan!


Sex and the city

Film, chips och iskallt vatten, check!

 

Ligger i min underbara säng och har ställt fram iskallt vatten med dom godaste chipsen i världen, sour cream & onion Pringles! Sätter på några avsnitt och dom första säsongerna av Sex and the city och bara kopplar av. Tänkte lägga mig efter det, är så sjukt trött så varför inte. Vill sova ut till skolan för en gång skull! Hoppas ni har haft en fin helg, det har jag! Får se om jag slänger in ett inlägg lite senare, annars så hörs vi imorgon!


Tips: hur du får fler läsare

Nu tänkte jag bara förklara hur man får lite extra läsare till sin blogg, om man är nybörjare eller bloggat ett tag men att statestiken ändå stor stilla. Tänkte berätta hur just jag gjorde för att få upp till 1000 unika läsare per dag på ett år.

Snygg, designad och färgglad blogg: För det första så ska (inget måste) du ha en snygg blogg! Tror inte att det är så roligt att läsa bloggar där det bara är exempelvis svart eller vit bakgrund och inga bilder som header? Jag dras i alla fall inte till sådana bloggar. Jag föredrar att bloggen ska innehålla bilder med mycket färg så att det blir roligare att läsa och kul att bara kolla på bloggen. Ett tips från mig är att hitta någon blogg som designar sin blogg själv. Om man tycker att bloggen är snygg och fin så kan man fråga personen ifall han/hon kan göra en design åt just din blogg. Man kan köpa bloggdesigner eller bara få tips och insperation från andra. Sen kanske man själv är bra med webbdesign, kodmallar, stilmallar och allt det där, då kan man fixa en fin bloggdesign själv!

Blogga/uppdatera din blogg så ofta du kan
: Skulle ni vilja läsa en blogg där personen bara uppdaterar, vi säger, ett inlägg om dagen, eller varannan dag bara? Roligare att kolla in på en blogg där bloggen innehåller kanske i alla fall 2-3 inlägg om dagen. Det är bara spännande att kolla in på personens blogg då och se ifall det har kommit in någonting nytt. Blir ju tråkigt att bara läsa samma inlägg i två dagar till exempel. Sen är det ju inte alltid så att man har någonting att skriva om, som det brukar vara för mig ibland. Vissa dagar händer det inte så mycket och då har man heller inget att skriva om. Ibland har man inte tillgång till dator, och då står bloggen still också. Man brukar säga, kvalitet före kvantitet. Det betyder att det egentligen bättre med mindre inlägg men med rolig och läsvärd text, än till exempel 5-6 inlägg om dagen där det bara står "nu ska jag titta på tv", "kom precis hem" och så vidare. Förstår ni vad jag menar?

Skriv rent: Vad jag menar med "skriv rent" är att man inte behöver använda en massa förkortningar, en massa tecken och så vidare. "Hej på er, hur mår ni idag?" räcker än typ "heeeej!! hur mår ni idag dååå? <3<3<3" Ja, ni fårstår väl vad jag vill försöka komma fram till. Sen så får man inte glömma stor bokstav, punkter och komma tecken där det behövs! Annars kan det bli svårt att läsa. Blogginläggen ser bättre ut då man skriver rätt och "rent".

Delta i tävlingar: Här kommer en punkt där du kan få fler läsare. Var med i olika tävlingar så som dagens/veckans-blogg, länk tävlingar och så vidare! När ni ser ett sånt inlägg på någons blogg, tvivla inte, delta direkt! Vi säger att det är en jättestor blogg med många besökare, och du vinner i en "veckans-blogg" tävling, då är det exemeplvis 2000 läsare som ser din blogg och besöker den, då får du automatiskt fler läsare om dom tycker att din blogg är läsvärd och bra!

Kommentera andras bloggar: Detta gjorde jag mycket precis då jag startade min blogg. Kommenterade andras bloggar så att andra bloggar kunde se kommentaren och på så sätt hitta min blogg och stanna där! Bra va? Ett enkelt och smart tips bara! En kommentar kan se ut på följande sett: "Hej! Ville bara säga att din blogg är sjukt snygg! Besök gärna min, kramar Ksenia." Inte mer än så behövs!

Länka din blogg på Facebook: Om du har många vänner på Facebook så är det enklaste settet att länka din blogg i status rutan, då ser alla dina vänner din blogg och klickar! Enkelt!

Övrigt: Tänk också på att ha snygga och nytagna bilder på din blogg. Inte roligt med bara till exempel mobil bilder i varje inlägg som du skriver. Om du har en kamera, digital eller system, ta med dig den ut då och då och ta några bilder på hur just din dag ser ut. Sitter du på ett fik med dina vänner, knäpp en bild på det du köpt som fika. Har du shoppat nya kläder, lägg ut det du har köpt på din blogg där du skriver vad plaggen kostar och var ifrån du har köpt dom! Ta kort på din frukost, ta kort på vad du har på dig idag. Det är sånt folk vill läsa, små detaljer som du inte tänker på! Ta kort på ditt morgon kaffe och förklara hur du startade din morgon. Mer än så behöver det inte vara för att få en lyckad och välbesökt blogg! Hoppas att jag har besvarat dom flesta av era frågor i alla fall, lycka till! Förresten, fin ni tips och hjälp av detta inlägg? Kommentera and let me know! ♥

Endless

Random bild, tagen igår.

 

Hello! Kom hem för en stund sedan efter en helg med en massa umgänge och roligheter. Har varit på nästan alla ställen känns det som, Skärblacka, stan, Klockaretorpet, hemma, ute på en tom åker som stank koskit och så vidare.. Det har varit roligt i alla fall, det var det som var tanken!

 

Innan jag sätter igång denna söndagskväll med Sex And The City maraton så tänkte jag slänga in ett inlägg om hur du som blogg nybörjare får lite extra besökare till bloggen och hur du blir en bättre bloggare. Det kommer upp snart!


Drar i väg för umgänge

Lekte lite med datorn

 

Har duschat och fixat mig, klätt på mig och ätit! Ska ta på mig jackan och skorna sen beger jag mig utåt för lite tjej umgänge. Träffar Fanny, Emma, Felicia, Johanna och Olivia. Kvällen kommer spenderas i Klockaretorpet och sover förmodligen över hemma hos Emma inatt.


Gårdagens mest spelade

G&G - Endless (titta i HD)

Morning bitches

Två bilder tagna igårkväll.

 

Hej på er! Eller godmorgon ska jag egentligen säga. Börjar med att berätta lite om igår, var ju som sagt hos en vän som heter Danny. Vi var ute vid Vånga/Skärblacka. Tog ett tag innan vi verkligen kom fram dit igår! Vi tog ju bussen från stan som gick klockan 7 och vi var framme ungefär kvart i 8. Vi klev självklart av vid fel ställe och fick gå sista biten till huset. Det var så sjukt kallt också, kände varken mina ben, fötter och händer. Tur att det var varmt i huset i alla fall!

 

Det var som sagt rätt okej där borta, vi tog det bara lugnt, lyssnade på musik, pratade och så vidare. Sov ju där med alla brudarna och tog bussen hem vid klockan 8 på morgonen. Hade knappt fått 2 timmars sömn så när jag kom hem vid klockan 9 så somnade jag direkt och vaknade nyligen, halv 4. Skönt att få sova lite längre! Tog en sväng till Netto då jag vaknade och köpte ost, skinka och chips. Gjorde mig två rejäla toast och nu sitter jag med mina goda Pringles! Ska alldeles strax ta och hoppa in i duschen och göra mig fräsch, därefter drar jag ut och träffar mina vänner.


@Dannys place

Hej på er sötnosar!

Just nu befinner jag mig hemma hos en kompis som heter Danny. Vi tar det bara lungt, snackar lite och så vidare. Dom som är här heter Helena, Felicia, Fanny, Emma och några till! Vi har inte gjort något speciellt, men ville bara uppdatera så att ni vet vart jag håller hus och så vidare. Återkommer imorgon bitti. Kramar från Helena och Ksenia.

Vblogg

Babbel...

Dusch + fix

Just nu

 

Kom hem för en stund sedan, har ätit nudlar och tagit det lugnt. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och efter det fixa mig. Strax efter klockan 6 så ska jag iväg in till stan och möte upp Fanny, Felicia och Emma. Ikväll bär det av till Skärblacka som ligger en jätte liten bit utanför Norrköping. Sover där med tjejerna inatt i alla fall. Blir nog bara en allmän chill kväll skulle jag tro.


Friday funday

Såhär ser jag ut idag!

 

Godmorgon! Körde på mössa idag. Kände att håret inte ville bli så som jag ville att det skulle vara. Har på mig en skinnjacka, en söt ny "blus" som kommer användas flitigt i sommar, svarta jeans och röd halsduk!


Sushi + Family Guy

Äter sushi at the moment. ♥

 

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Har suttit och kollat på Family Guy och ätit min älskade sushi som jag precis köpte. Smaskens! Olivia kommer hit om en liten stund. Vi ska bara ta det lugnt och prata lite, kolla på TV och lite sådant. Då hon har åkt hem ska jag klippa mina toppar och gnugga in ricinoljan i hårbotten. Medan jag låter oljan värka så sätter jag mig och pluggar.

 

Skoldagen och allting har gått bra för övrigt. Fick med mig en ögonskuggspensel och en svart ögonskugga hem också. Har inte så mycket mer att säga just nu, så jag får väl återkomma senare!


Torsdag

Såhär ser jag ut just nu.

 

Sitter i skolan och arbetar. Sista lektionen innehåller bild, så det är bara skönt. Slutar klockan 3 och då ska jag bege mig till Hageby Centrum. Tänkte köpa sushi och ett nagel-kit där man gör gelenaglar själv. Kanske får med mig någonting mer också. Blev så sjukt sugen på sushi så tänkte, varför inte?

 

Idag ska jag bara vara hemma tänkte jag. Måste få lite arbeten att bli klara sen tänkte jag klippa topparna också så att jag kan börja använda Ricinoljan redan idag! Olivia kanske kommer förbi mig sen också, får se hur det blir med det.


Ricinolja APL

Ricinolja, finns på Apoteket

 

Här är alltså oljan jag snackade om. Fick för ett tag sedan kommentar på min blogresponse där en person tipsade just om denna olja. Har läst lite om den och nu så har jag skaffat mig en sådan! Man ska i alla fall gnugga in oljan i hårbotten, 2-3 gånger i veckan. Man ska låta det verka i ungefär 30-45 minuter och sedan skölja bort det, 2-3 gånger i veckan alltså. På 2 snabba veckor kommer du sedan se en stor skillnad på håret, kan ta en månad för vissa. Då jag var och köpte oljan så sa dom till och med på Apoteket att oljan var populär och att det har stått mycket om den.

 

Om ni vill se så detta funkar så kan ni se före och efter bilder efter 2 veckors/1 månads användning av Ricinoljan HÄR, HÄR, HÄR och HÄR. Hoppas detta funkar i alla fall! Ska först klippa mig som jag inte har gjort på skit länge och sedan börja med oljan!


Bloggar jag läser!

Sarah Tjulander, grymt vacker tjej. Klicka på bilden.



Min fina vän Wilma. Klicka på bilden för att komma till bloggen.



Hur snygg brud som helst! Klicka på bilden.



Selma, vacker tjej i Norrköping. Klicka på bilden!



Min vän Olivia som jag skriver mycket om. Kika genom att klicka.


Läser självklart andra bloggar också, så som MalinsKenzas.se, Kissies.se och så vidare. Läser också en hel del fotobloggar, till exempel som Tinkerbella.blogg.se och Nevnaien.se.


Teambox

Dagens middag, super!

 

Dagen spenderades med mamma. Var inte i skolan på grund av att jag bland annat skulle på ett möte, med mamma då. Sen så gjorde vi andra ärenden också. Efter att vi var klara på mötet så var klockan redan 3, och jag hade ju slutat skolan. Så, jag åkte hem till Fanny och tog det lugnt där ett tag. Sedan gick vi ut och mötte upp Olivia och drog oss till McDonalds i Haga och käkade. Köpte godaste teamboxen med 20 nuggets, satt perfekt! Fick med mig en olja hem också, för att håret ska bli starkare, tjockare och växa snabbare. Visar den senare! Ligger för övrigt i min säng nu och ska sätta på en film, skönt att bara koppla av.

 

Älskar dig min underbara mamma. ♥


RSS 2.0