slide show

Imorgon åker jag!

Umeå: 1:a januari - 9:e januari 2012


Dresscode, nyår

Detta kommer jag att bära på imorgon.

 

Klänning från Nelly.com, höga kilklackar från Scorett, ring från Style by Tyra och ett fjäder örhänge från Ur & Penn. Sen så tar jag på mig genomskinliga tights från H&M. Kommer bli snyggt!


Solat

Värme

 

Kom precis hem från solariumet, sjukt skönt! Det fick bli en 21 minutare såhär innan nyår. Är jätte trött för tillfället, och hungrig. Har fått i mig endast en cheese burgare på McDonalds idag, det ända jag har ätit. Ska se om det finns någonting att äta i kylen snart.

 

Har knäppt bilder på det jag ska ha på mig imorgon också, det får ni se om en stund!


Hemma dag

Bild från julafton.

 

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag, vaknade av att solen sken in i rummet, fan vad härligt såhär dagen innan nyår! Idag så stannar jag hemma och gör lägenheten ren! Kommer ta ett varmt bad också och köra lite zumba här hemma. Får se ifall jag drar och solar senare mot kvällen också. Blir nog jättebra! Allt känns dö bra nu faktiskt. Nyår imorgon, umgås med vänner och fira in det nya året och på söndag drar jag iväg till Stockholm för att ta bussen vidare till Umeå!!

 

Lite senare idag så kommer jag visa upp det jag tänker ha på mig imorgon. Kommer nog bli grymt! Vad ska ni göra idag då? Vädret är ju för fan på topp!


The human centipede 2..

The human centipede 2.

 

Detta är nog en av dom äckligaste och värsta filmen jag någonsin sett i hela mitt liv. Har verkligen sett många skräckfilmer, men denna skrämde verkligen upp mig. Skrämde är nog inte det rätta ordet, men är något fruktansvärt äcklig och hemsk. Såg ettan med Olivia och tvåan såg jag hemma själv igår. Filmen innehåller riktigt mycket blod och spya. Filmen är dock svartvit från början till slut (på grund av att det är för mycket blod eller något..) Jag somnade riktigt gott efter den, men drömde dom värsta drömmarna någonsin. Har drömt mardröm en gång förut, men dom här var verkligen mardrömmar. Jag drömde om en massa spya och då jag vaknade imorse hade jag spottat över hela min axel, den var helt blöt. Förstår inte varför riktigt, blev nog riktigt äckad och skrämd av filmen. Förstår verkligen inte att det finns såna människor som gör sådant som gubben i filmen gör. Sjuka grejer.

 

Rekommenderar filmen till dom som tål äckliga grejer iallafall. Till dom som bara har sett ettan, se tvåan! Som sagt, alla har ju olika åsikter om såna här filmer, men JAG blev riktigt äcklad av denna iallafall.


Gosiga kompisar jag har

< Liam och jag, Johannes och jag >

 

Två gosiga bilder från fritidsgården. Har precis kollat klart på en film, grym dans film, Honey. För tillfället ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik, snackar med gott folk på facebook och så vidare. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske fixa naglarna? Städa rummet? Sätta på en till film? Nej det orkar jag inte.. Blir nog naglarna.

 

Hann förresten inte göra allt jag skulle göra idag. Så, imorgon då jag vaknar så tvättar jag löshåret, det första jag gör. Därefter blir det att rensa rummet. Skit roligt! Sätter på musik så blir det nog roligare. Drar och solar imorgon också, sen så packar jag och efter det avslutar jag dagen med ett skönt bad! Men nu gott folk så ska jag fortsätta ligga och göra ingenting..


Lyckad dag

Käkade med denna snygga bruden idag!

 

Såhär såg jag ut idag.

 

Riktigt bra dag idag! Åkte ju ner till stan vid 4 tiden och mötte upp Emelie som jag sedan åt med. Vi åt vid mitt jobb, Chili & Wok. Underbar mat där, sjukt gott! Därefter så kom Fanny och Olivia också. Vi gick runt på stan en stund sedan så åkte Emelie hem och då drog jag, Fanny och Olivia till Borgsmos fritidsgård och tog det lugnt där tills det stängde.

 

Nu är jag hemma som sagt och har precis ätit. Sätter på en film och myser nu. Imorgon så kommer jag vara hemma hela dagen, städa hela lägenheten och börja packa! Blir nog en hel del inlägg då också.


In till stan

Nu är jag klar!

 

Har duschat, fixat mig och allt det där. Nu så ska jag bara ta på mig jackan och skorna sen drar jag ner till spårvagnen. Möter Emelie i stan och tar en fika med henne. Mysigt mysigt! Tar med mig lilla kameran, så det kanske blir någon bild eller två då jag kommer hem! Puss!


We run the night

We run the night - Havana Brown

Torsdag

Gulliga Fanny igår

 

Jag igår

 

Två söta bilder tagna igår, då vi satt och fikade inne i stan. Olivia ville dock inte vara med på bild.. Godmorgon iallafall! Vaknade för drygt en halv timme sedan. Har bara legat och degat i sängen. Sjukt skönt att få sova ut, älskar lov!

 

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig ren och fräsch, efter det sätter jag igång och fixar mig. Ska in till stan och ta en fika med min fina vän Emelie, sen så skulle hon kolla på någonting inför nyår. Blir nog roligt! Då vi har varit på stan ett tag så ska jag hem och göra sysslorna jag talade om för er igår. Har fått en massa kläder tvättade så nu ska garderoben verkligen plockas och vikas! Kanske börjar packa senare också, till Umeå resan menar jag. Bättre att göra det nu än att stressa i sista minuten. Nu väntar duschen och en god frukost!


The human centipede 2

Gosar just nu.

 

Nu börjar jag bli trött här.. Lägger mig i sängen alldeles strax och sätter på filmen The human centipede 2. Såg ju ettan igår tillsammans med Olivia. Sjukt jävla vidrig film alltså, får se vad 2an har att erbjuda. Ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen kryper jag ner i sängen. Med detta säger jag godnatt! ♥


Imorgon

Morgondagens planer

 

Imorgon tänkte jag vara hemma hela dagen. Har ett par saker jag måste göra, det jag har skrivit upp där uppe. Hade först tänkt att börja dagen med att ta ett varmt och skönt bad och efter det rensa hela min garderob. Har ju köpt in massa nytt nu, så vill få det gjort så det är snyggt. Därefter ska jag nog dra iväg och sola så jag får upp brännan igen. Träffar förhoppningsvis tjejerna någongång på dagen också och planerar inför nyår, fixar allting som ska göras liksom. Då jag kommer hem igen så blir det att ringa Jannike i Umeå och förbereda det sista innan jag drar dit, åker ju på söndag!!

 

Innan mamma kommer hem från jobbet så tänkte jag fixa någonting att äta också, för båda oss. Då lär hon nog bli glad! Funderar bara på vad jag skulle kunna laga.. Tips?


Bikbok & Cubus

Nytt

 

Här är det andra jag tänkte visa er, som jag köpt. En guldig glittrig tröja från Bikbok, kostade endast 99 kronor. Sen så köpte jag ett par vanliga svarta jeans tights på Cubus, 149 kronor på rean. Svarta byxor äger, passar verkligen till allt!


Detta har jag köpt

Allt på rean

 

Blå skjorta - BikBok, 99 kronor. Sköna leggings - New Yorker, 99 kronor. Vanligt vitt linne - New Yorker, 35 kronor. Kors örhängen - Ginatricot, 40 kronor. Två bar trosor - Lindex och H&M, 30 kronor/styck.

 

Fick med mig två saker till, visar det senare!


Sover hos Olivia

Laddat upp!

 

Hej! Förlåt för den sega uppdateringen.. Har sprungit runt på stan och umgåtts med mina vänner dom här dagarna. Fått med mig en massa snyggt hem också! Visar allt jag har köpt då rean är slut och då jag har köpt att jag behöver.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Olivia. Sover här inatt som ni kanske förstår. Tog med mig min dator hit så ni sitter vi och tar det lugnt helt enkelt. Olivia håller på att ladda ner filmen The human centipede så nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på film. Ni får sova gott! ♥


Victoria secret fashion show

victoria secret fashion show 2011!

 

Nu usitter jag bänkad framför tv:en med chips och läsk, nu blir det världens bästa show! Kanal 3, 20.00.


Mellandagsrea

Bild tagen på julafton.

 

Hej på er allesammans! Hoppas ni mår bra och blev nöjda med årets julafton. Jag hade det toppen iallafall som jag berättade tidigare!

 

Igår så var jag och Fanny barnvakt till hennes lillasyster som jag sa igår! Det var riktigt mysigt faktiskt. Sov över där eftersom föräldrarna kom rätt så sent på natten, sen var det ju världens vindstorm också. Sjukt läskigt. Vi hade iallafall hyrt 4 filmer, köpt ostbågar och läsk. Vi somnade strax efter klockan 12 och vaknade vid 9 imorse. Hade ganska svårt för att sova inatt också, med tanke på att jag och Fanny låg i en liten säng båda två och för att det blåste så mycket hela tiden. Sen så var lillasystern uppe och gick mitt i natten några gånger.. Men det var mysigt och roligt ändå! Imorse så drog jag och Fanny och solade då vi hade vaknat, sedan åt vi frukost på McDonalds. Åh underbart.

 

Är hemma nu iallafall, tänkte bara byta om och fixa mig lite snabbt, lämna lite saker och så. Då jag är klar så åker jag in till stan och möter Fanny igen. Mellandagsrean börjar idag så det blir bara att springa runt mellan affärerna idag! Grymt!


Min vän sjunger

Min vän Hamza sjunger på skolavslutningen.

I like how it feels

Bilden tagen igår.

 

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan. Har legat i sängen och kollat på Family Guy i någon timme nu. Vad ska man göra en dag som denna? Ingenting är öppet någonstans och det finns absolut ingenting att göra, förutom att träffa vänner. Inga fik är öppna heller, skulle sitta bra med en fika nu.

 

Ska iallafall gå upp ur sängen alldeles strax och börja göra mig i ordning. Ska kanske träffa Olivia en stund sen. Senare ikväll så ska jag träffa Fanny. Vi ska sitta barnvakt till Fannys lilla syster som är 1 år tror jag att det var. Det blir nog roligt, då har jag iallafall något att göra idag!


Nattblogg

Random mobilbild

 

Hej på er. Jag kom precis hem och ligger dö skönt i min säng. Drog ut vid halv 11 tiden och träffade Emma i Klockaretorpet. Efter det, då dom drog hem så åkte jag runt i en bil med några sköna vänner. Kom som sagt precis hem, har varit över hela Norrköping inatt. Vi har käkat på McDonalds 2-3 gånger och haft allmänt roligt. Sjukt lyckad julaftons natt ändå.

 

Är hur jävla trött som helst och ska alldeles strax sova. Men, först så ska jag sätta på ett avsnitt av Family Guy med lite humor så att jag kan sova gott. Ville bara önska er en fortsatt god jul och godnatt. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag, med familj vänner och nära och kära! ♥


Mina julklappar

Detta fick jag i julklapp.

 

1. 3-pak Toffifee.

2. Stor ask Merci.

3. Digital fotografi boken, del 1, hur man blir bättre fotograf och hur man hanterar sin kamera.

4. 2 olika ansiktskrämer, den lilla vit/gröna asken och dom 2 rosa längst till höger.

5. Lilla klok boken, skit söt bok om hur man får bättre självförtroende osv, har inte hunnit läsa den än.

6. 2300 kr (går till gymkort bland annat).

7. 500 kr på kortet (ej med på bilden).

 

Övrigt: Fick resan till Umeå som julklapp också. Tjatat om att få åka dit i 2 år nu, så det är jag mest glad över. Plus 1000 kr att shoppa för där. Sjukt nöjd med denna julafton!


Julafton!


Jul utan snö

Bilden tagen i morse.

 

I morse då jag och Fanny kollade ut genom fönster i hopp på att få se mer snö så såg vi istället detta, tomt. Vart fan tog all snö vägen? Vi fick trotts allt jul utan snö i år iallafall..


Röda läppar

Rött läppstift.

 

Har letat efter ett läppstift ett tag nu, ville egentligen inte ha röd men hittade inte den rosa som jag ville ha. Röda läppar är grymt snyggt också, så fick bli ett typiskt rött läppstift istället! Nöjd.

 

Läppstiftet är från Lindex (Isadora) och gick på 89 kronor.


Kick out the epic motherfucker


Grym låt!

Annonser från BloggPartner

Dan före dopparedan

Hej på er!

Kom hem för en liten stund sedan. Vaknade upp hemma hos Fanny av att hennes söta lilla syster kom och dansade för oss, typ 9 på morgonen.. Vi somnade om som tur var och vaknade vid 1. Vi låg och kollade på tv ett tag och efter en stund så drog jag mig till solariumet och solade ett tag. Sjukt skönt varje gång.

Var i stan för en stund sedan också, köpte en sista grej till imorgon, julafton ju! Nu då jag är hemma så ska jag julstäda. Haha, jul och jul, måste bli rent i rummet iallafall! Det kommer dock bli lika stökigt igen om någon dag, det vet jag. Men som sagt, orkar inte ha en massa saker liggandes på sängen, på golvet och ja, överallt.

Mamma är och handlar en massa god julmat till imorgon, mumma! Så, på med musiken på högsta, hälla upp lite julmust och bara börja städa! Hörs senare!

Style by Tyra

Grymt söta påsar.

 

Uggle ring, silver halsring.

 

Skaffat in lite nytt från Style by Tyra, igen. En söt liten uggle ring för 45 kronor och en snygg silvrig halsring som jag har letat efter, den gick på 89 kronor.


@Emmas place

Jag just nu.

 

Hej på er! Just nu är jag hemma hos Emma med henne och Olivia. Emma håller på att fixa sig, byta om och lite sånt. Kom precis hit från stan. Har köpt lite julklappar och lite smått och gott till mig själv. Fick med mig en ring, ett halsband, ett rött läppstift och en tröja. Är jätte nöjd med mina köp! Ikväll så sover jag hemma hos Fanny. Nu så ska jag iallafall dra mig utåt och möta Fanny som är på bussen påväg hem från stallet. Vi ska fixa oss och så vidare.

 

Hörs lite senare om jag har tillgång till dator! 100 pussar.


Biljetterna köpta!

Mitt kvitto till bussen.

 

Nu är biljetterna köpta, utskrivna och ligger vid min säng. Underbar känsla måste jag bara säga! Det är ungefär en vecka och 2 dagar kvar tills jag är påväg dit. Ska bli sjukt roligt att träffa Jannike för det första, sen alla som jag inte har träffat på 2 år nu helt enkelt.

 

Bussresan dit tar iallafall 9 timmar, och jag åker på natten. Hur skönt som helst egentligen. Nu är det bara att tagga.


Bokar resa

Snart åker jag

 

Nu så sitter jag och mamma och bokar min bussbiljett till Umeå och snart har jag biljetterna i handen. Fan vad skönt det ska bli att bara sätta sig i den där bussen och veta att jag är påväg dit.


Kvällens look

Såhär såg jag ut på avslutningen ikväll.

 

Örhänget är från Ur & Penn.

Lång tröja med genomskinliga sidor och axlar, från Gina Tricot.

Svarta genomskinliga tights, från H&M (3-pak).

Silver tiamant ring, från Style by Tyra. Kors ring, från Gina Tricot och den blåa ringen är mammas.

 

Tog håret åt sidan också, satte fast med ett hårspänne vid örat. Ser nästan ut som att jag har sidecut, men det blev bra så.


Innehållet

Mitt liv

 

Detta låg alltså i paketet som jag fick som julklapp från skolan. Tack, tack, TACK! Jag älskar Toffifee, det är nog den godaste chokladen som finns. Kommer ihåg då jag åt det varje dag, min drog!


Jullov för i helvete!

Nu så har jag fått jullov. Hur underbart som helst, ledig i drygt 3 veckor! Dagen efter nyår drar jag iväg till Umeå, men innan dess blir det bara grymma dagar med mina vänner och så vidare. Dö skönt.

Just nu är jag iallafall hemma hos Fanny med henne och Olivia och väntar på att Fanny fixat klart sig. Efter det så drar vi ut och hittar på någonting. Svin kallt ute, men vi vill inte sitta hemma. Ska hem om ett tag och bara vila, gud vad skönt, ingen skola imorgon! Hörs senare då, när jag har kommit hem igen. Visar vad som fanns i paketet som jag fick förut också! Kramisar! ♥

Mot skolavslutningen


Julklapp från skolan

Right now

 

Idag i skolan så fick jag en liten julklapp från lärarna, för bästa sammarbete i grupp. Det var inte bara jag som fick ett paket, utan dom som blev klassade till tillexempel bästa muntliga redovisning, sammarbete och så vidare. Paketet innehåller det bästa som finns, visar er senare!


Snowflake

För en liten stund sedan.

 

Just nu befinner jag mig i skolan och har lunch rast. Slutar om en timme, klockan ett. Då ska jag hem, duscha och fixa lite saker hemma, ta det lugnt och så. vid kvart över fem ikväll så ska jag till skolan igen. Det är skolavslutning då, får mina betyg och får kolla på några uppträdanden. Mys. Får se vad jag hittar på senare. Kyssar!


The dress

Klänningen - Nelly.com - 299 kronor.

 

Här har ni klänningen som jag har köpt till nyår, lovade ju att visa er då jag hade fått den! Jag är hur nöjd som helst med klänningen, rätt storlek och allting! Super bra helt enkelt.

 

Lägger mig hur som helst nu. Är jätte trött.. Imorgon väntar sista skoldagen innan lovet. På kvällen vid klockan 6 imorgon, så har vi skolavslutning, känns dö skönt! Om ungefär 2 veckor så sticker jag iväg till Umeå, underbart. 1000 pussar, godnatt! ♥


Dagens och gårdagens köp

Nagellack - Lindex 25 kr, sjukt snygg ring - Style by Tyra 39 kr.

 

Snygga blåa fjäder örhängen - Ur & Penn 39 kr.


Har inte hunnit uppdatera bloggen idag, så tar mig tid nu istället, då jag ligger som skönast i min säng. Idag så var jag i skolan, till klockan 11 ungefär, sedan drog jag ner till resecentrum och gick på ett "möte". Möte och möte, hade tid på ett ställe kan man väl säga. Efter det åkte jag och mötte upp Fanny och Rebecca. Vi gick runt på stan en stund och sedan åkte vi vidare till Klockaretorpet och käkade. Innan jag drog hemåt förut, så drog jag till solariumet. Skönt som fasen.

 

Fick som sagt med mig lite nytt hem idag igen. Köpte ett par snygga örhängen och en grymt snygg ring från Tyras, perfekt till min nyårs klänning som jag visar alldeles strax! Nagellacket här över köpte jag ju igår, men som jag glömde visa på bild, men där ser ni. Blått och glittrigt. Snyggt!


Finner inga ord

Sjukt underbar låt ♥

Lockar håret, en tydligare video

Jag lockar mitt hår.

Har ju lagt upp en sån här video förut, men den var inte lika tydlig som denna. Ni behöver bara en borste, hårspray, en plattång och en hårtofs. Jag pratar inte i videon och det är en massa skit på radion i bakgrunden, så ni behöver inte ens lyssna på klippet. Sjukt mörkt i rummet också. Ska försöka fixa ihop en video där jag både visar hur jag lockar mitt hår (tydligt) samt hur jag lockar luggen till nästa gång!

Dagens köp

Detta köpte jag idag!

 

Mörkblå bh (går att ta av banden), från Lindex - 129 kronor.

Vanliga genomskinliga leggings 3-pack, från H&M - 30 kronor.

4 bruna nyanser ögonskugga. Den där grå bruna ska sitta på nyår, från H&M - 50 kronor.

 

Köpte också ett blått glittrigt nagellack från DependLindex, men det glömde jag ta med på bilden.. Det kostade iallafall 25 kronor och passar skit bra till min blåa klänning som jag ska ha till nyår. Glitter är ju nästan ett måste till jul/nyår! Skit snyggt var det iallafall! Visar den imorgon förresten, då det är bra ljus så att jag kan ta en bra bild! Visar bild på nagellacket imorgon också.


Måndags mys!

Inhandlat lite smått och gott!

 

Då sista inlägget skrevs så gick jag till Hageby C och köpte lite små saker till nyår bland annat. Fick med mig ett nagellack, en bandlös bh, genomskinliga leggings och ögonskugga. Visar allt senare! Åkte sedan in till stan och lyckades hitta en julklapp till min fina mor. Vill spara den till mig själv, men det går ju inte..

 

Drog vidare till Klockaretorpet och mötte Fanny och Olivia, stannade och käkade i kiosken där. Just nu så befinner jag mig hemma hos mig tillsammans med Olivia. Vi har köpte hem lite chips, dipp och fläder dricka till ikväll. Vi tänkte mysa, på en måndag! Vi sätter på en film och tar det lugnt alldeles snart. Men först blir det lite små prat och skit snack som vanligt. ;) Nej då, men vi får höras lite senare! Hoppas ni har det bra! ♥


Besök Olivias blogg!

Min fina vän!

 

Nu är det så att jag har fixat min vän Olivias blogg. Brukar ju skriva om henne här i min blogg, så nu länkar jag till hennes blogg! Kika in där vet ja! Klicka HÄR eller på bilden ovan för att komma till hennes blogg. Bloggtips!


Min klänning har kommit!

Min klänning har äntligen kommit!

 

Nu har min klänning från Nelly kommit, testade den nyss och den satt perfekt! Visar er senare, om jag får någon bra bild!


Snö

Utanför mitt fönster just nu.

 

Det snöade hela dagen igår och hela natten, men ändå så syns gräset under snön. Vafan är det här? Jul utan snö typ, nu får det komma mer!

 

Stannar hemma från skolan idag, är skit seg och svag i kroppen, så vilar ut hemma idag istället. Hoppas på att få ett brev från posten snart angående min klänning till nyår, så då ska jag gå ner till Hageby C och hämta ut den. Samtidigt så ska jag kika på lite julklappar. Det är 5 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en ända! Så det är ett måste idag. Men först så ska jag ta det lugnt här hemma, fixa lite te åt mig själv och kolla klart på filmen jag kollade på inatt.


Ali G in da house

Nu blir det att se denna!

 

Blev på lite bättre humör nu då jag pratat med vissa personer. Love you all! Så, kan fortfarande inte sova ordentligt, vänder på dygnen varje helg sen så får jag knappt någon sömn. Men nu så tänkte jag iallafall sätta på en film som jag kan somna till. Blir att se Ali G in da house. Såg att den gick på TV tidigare idag så tänkte se den nu istället.

 

Med detta inlägg så säger jag godnatt till mina läsare. ♥


JFR.se - Sveriges billigaste smyckesshop!

Snygga smycken från JFR, julklappstips!


Här har ni en hemsida med Sveriges billigaste smycken! Här ovan har ni mina 3 favoriter från JFR, någonting att ge bort i julklapp, eller något som passar till din nyårsklänning kanske? Grymt snygga smycken är det iallafall!

Om du vill få din order innan jul så ska du beställa dina produkt/produkter innan den 21a december klockan 16.00.

 

Just nu så har JFR fri frakt hela året ut, bra va? Hemsidan innehåller även en julkalender där du kan få rabatter med mera varje dag fram till jul. Passa på nu att köpa lite julklappar eller bara något till dig själv! Billigt och snyggt! Gå till smyckesshoppen HÄR.


That's why you mad, mad

Idag

 

Förlåt för en så dålig uppdatering i helgen. Har verkligen mått skit och inte orkat någonting. Har umgåtts med mina vänner, så bloggen la jag åt sidan ett tag. Idag har det iallafall varit den segaste dagen i hela mitt liv tror jag. Verk, illamående och en massa annat skit. Har varit med Fanny hela dagen. Vi var först hemma hos mig och käkade lite, efter det drog vi till Hageby Centrum och kikade på lite kläder. Vi satte oss inne på Wayne's där också och tog en fika. Senare åkte vi vidare till Klockaretorpet och tog det lugnt på gården, där har vi fint folk. Är hur trött som helst annars så ska nog lägga mig strax, måste bara få lite mat i magen först.

 

Börjar klockan 9 imorgon, skolan igen.. Tror ändå inte att jag ska gå, vi ska spela spel hela dagen. Eller, jag kommer inte ihåg vad det var vi skulle göra riktigt, men något sånt var det iallafall. Jag mår skit dåligt som sagt, så ska nog stanna hemma och vila ut. Julafton på lördag, nyår, och snart bär det av till Umeå. Fan vad jag har längtat.


Nattblogg

Hej mina vänner.

Befinner mig hemma hos Fanny nu, sover här inatt som ni kanske förstår. Mår verkligen inte bra, har självmorstankar och jag vet inte vad. Okej, kanske inte borde skriva det här i bloggen, men jag måste. Mår verkligen skit, vet inte varför. Klart det finns anledningar men det tar vi inte här.

Ska strax lägga mig och sova jag med. Fanny ligger som en söt lite tös och sover. Gud så gullig. Hörs imorgon iallafall. Jag älskar er mina läsare, ni ska veta det, ni gör mina dagar! godnatt. ♥

Vilken natt

En bild tagen igår

 

Vaknade hemma hos Johanna imorse, med henne, Olivia och Emma. Egentligen så skulle jag sova hemma inatt, men kom inte hem så fick sova där istället. Vaknade typ halv 9 imorse, fyfan vad trött jag är. Vi somnade runt 2-3, så så jätte mycket sömn blev det inte. Det var en riktigt galen natt.

 

Nu så är jag iallafall hemma. Emma och Johanna drog till stallet vid 10 så jag och Olivia drog hemåt. Ska till jobbet runt klockan 2 och jobbar till klockan 5. Första jobbet då, känns as bra! Har inte ätit någonting än, så ska nog göra mig en macka och lite te tror jag. Sen så kommer jag ju äta på jobbet, men måste få någonting i magen nu iallafall. Hörs lite senare!


Super bass

Ksenia Jernbom

 

Fick gå hem tidigare idag, hade jätte ont i magen och så. Nu när jag är hemma så ska jag först tvätta mitt löshår, sedan så hoppar jag in i duschen. Vid klockan 6 så träffar jag Olivia, Fanny, Johanna och Emma. Emelie också förhoppningsvis.

 

Men nu så duschar jag, skriver mer senare! Kyssar.


You da one

iPhone picture från idag.

 

Såg att Johanna varit inne på min blogg och gästbloggat lite, bus unge! Så där fick ni en länk till hennes blogg också, kika in vet ja! Ikväll så har jag städat rummet här hemma, igen! Fattar ni hur svårt jag har för att hålla rummet rent eller, det går inte!? Det hänger typ kläder upp i lampan nästan.. Iallafall, Johanna och Olivia har varit här och hållt mig lite sällskap, fina tjejer det där! Efter städningen så gjorde vi lite makaroner med bacon och mumsade på det ett tag. Därefter har vi bara tagit det lugnt och lyssnat på musik. Vi gick ut en sväng och pratade lite också, här runt i Hageby. Mys!

 

Nu så har jag knappt något ork i mina ben, så nu tänker jag borsta mina tänder, bädda sängen så jag ligger skönt i natt och lägga mig och sova med musik i öronen. Music on, world of! ♥ Gud så skönt det ska bli att få sova lite. Fredag imorgon också, längtat efter helgen! Hörs imorgon då, ifall jag inte slänger upp ett litet inlägg lite senare. Natti!


Nyårsklänning beställd!

Äntligen beställd!

 

Så ja! Då var den saken klar och hemskickad. Ett problem mindre. Har alltså beställt DENNA snyggingen som jag ska ha på nyår. Blir nog skit bra! Nu är det bara julklapparna kvar. Fyfan vad jobbigt..


Gästblogg

Tja Ksenias läsare!
Allt bra med er? Med mig är det alla tiders! Tänkte bara hälsa på lite här i bloggen och checka läget lite liksom ;) Annars så sitter jag hemma hos Ksenia med henne och Olivia, vi har lagat lite mat och Ksenia har städat. Dutttiii tjej! Vi dunkar lite musik och har det allmänt gött! Joho rååå. Men det var väll allt för mig för den här gången. Vill ni veta vem jag är? ;) mhohohoh
/ http://johannakarlssoon.devote.se/

Hittat nyårsklänningen, kanske!

Mörkblå klänning, 299 - Nelly.com. Bilder tagna från Nelly.com


Har kikat runt efter klänningar nu ett tag. Tror att jag har hittat min nyårsklänning. Inte för festlig och inte för vanlig om man säger så. Jag tycker iallafall att den är sjukt snygg, och jag älskar blått! Den skulle iallafall passa med en skinnjacka över, ett par genomskinliga tights och mina svarta höga kilklackar från Scorett!

 

Vad tycker ni om denna? Var den fin? Har hittat så många som är snyggare än den här, men den här är fan också grym.


Nicki Minaj ♥

Sjukt grym låt!

Talk that talk

En bild från tidigare idag.

 

Kom hem för drygt en halvtimme sedan. Var med Fanny och Olivia på gårn'. Tog det bara lugnt, kollade på Family Guy, spelade Temple Run och chillade med folket där. Tog bussen därifrån vid 8 och åkte och handlade lite till mamma. Köpte lite tortilla chips med ostsmak också, mmmmm.. Så nu sitter jag och gör mig fet. Gott!

 

Nu ska jag titta efter några nyårsklänningar, igen.. Hittar ju för fasiken ingen.


Upp till Klocket

Jag just nu.

 

Slutar ju praktiken klockan 5 egentligen, men dom släppte mig tidigare på grund av att det inte fanns så mycket att göra. Kom hem för en stund sedan och har fixat mig lite. Nu så ska jag upp till Klockaretorpet och möte Olivia, därefter drar vi upp till fritidsgården och är där en stund, myser bara.

 

Vid 8-9 så ska jag till Hageby Centrum och handla lite mat som mamma bett mig köpa. Ikväll tar jag det lugnt bara. Är helt slut i kroppen, fast än inte ens jobbat länge idag. Imorgon blir det en ny praktikdag!


Nudlar + film

Jag just nu.

 

Kom hem för ett tag sedan. Tog en 30 minutare i solaruimet igen efter praktiken. Hur skönt som helst verkligen. Har precis lagat nudlar, så nu ska jag sätta mig och kolla på film samtidigt som jag äter. Hoppas på att mamma kommer hem med julmust sen! Ett måste.

 

Hörs lite senare då!


Panik..

Bild tagen för länge sedan.

 

Ja ni.. Jag har PANIK. För det första så har jag inte hittat någon nyårs klänning än, finns inga fina eller så kostar dom 2000 spänn, och det är inte värt! För det andra så har jag inte ens börjat med att kolla på julklappar. Alltså det här suger ju, inte ens två veckor kvar till jul och jag ligger efter.

 

Har ni några tips på någon sida där det finns snygga klänningar? Har redan kollat hela Nelly och Bubbleroom. Och sen det där med julklappar också..


Underbar låt, dagens

Älskar denna. Höj volymen!

Chillat på gårn'

< Jag och min vän Liam, mitt underbara skogsbärs te >


Har precis kommit hem. Har tagit det lungt på Borgsmos Fritidsgård med Fanny och Olivia och några andra sköna peeps. Sjukt skönt att bara slappna av och ta det lugnt där ibland, och självklart ska man dricka te där också! Älskar te. ♥ Är jätte hes nu efter kvällen, har skrikit en massa, inte bra alls. Så nu ska jag göra ännu en kopp te och mysa ner i sängen. Fick sluta praktiken två timmar tidigare idag också, klockan 3 alltså. Fanns inte så mycket att göra så dom lät mig gå hem.

 

Åkte och solade efter praktiken, blev en 30 minutare, dö skönt. Tar nog och åker dit imorgon också, ska fan inte vara blek i vinter, nu när jag till och med har svart hår! Nu - köket och fixa te!


Massa brus

Två bilder från tidigare idag.

 

Ligger i min underbara nybäddade säng och myser framför datorn och tända ljus bredvid mig. Tror inte att den här kvällen kan bli bättre än såhär. Eller jo, på ett sätt kan det faktiskt det..

 

Var ju som sagt i Klockaretorpet förut, träffade Fanny en liten stund. Då jag skulle hem sen så stod det att min spårvagn hem skulle komma på 22 minuter, så jag tog mina ben och gick istället. Brukar vanligtvis ta en halvtimme från stan hem till mig men nu hann jag innan spårvagnen ens åkte vid mig, så jag gick på 20 minuter ungefär. Kallt som det är ute, men ändå så blev det varmt eftersom jag gick så fort, hade musik i öronen så det var bara hur skönt som helst! Inget folk ute heller.

 

Nu så ska jag sätta på filmen Final Destination 2, sen så lägger jag mig. Ska upp vid 8 imorgon och sedan röra mig till min praktik plats. Fast ändå så tänkte jag gå till skolan istället och göra omprov så jag får betyg i ämnet SO. Sen så ska jag till skolan på onsdag morgon också, göra ett NO prov som jag inte gjort. Så vi får se om det går bra, hoppas det iallafall! Nu så blir det iallafall film, hoppas ni sover gott inatt, för det tror jag att jag kommer göra! Godnatt! ♥


Rent och fräscht

Mitt rum just nu, städat!

 

Känns grymt skönt med ett extremt städat rum. Har krypt på golvet och tvättat bort den minsta fläcken jag såg. Jag har torkat alla hyllor, dammsugit överallt, bytt sängkläder, sorterat sminket och så vidare, typ allt. Känner mig ganska stolt ändå, tog mig två timmar. Har tänt lite doftljus vid sängen också, så nu luktar det blommor och jordgubbar här inne. Kommer sova riktigt skönt inatt!

 

Till er som ville se bilder på mitt rum också, här har ni ju! Nu ska jag dra på mig jackan och åka till Klockaretorpet lite snabbt. Då jag kommer hem igen blir det att sätta sig bänkad framför datorn och plugga. Sen film, mys.


Stor städning på G

Söt iPhone bild från igår kväll.

Vaknade hemma hos Olivia, fyfan vad rolig natt vi har haft! Natthumor med mera, somnade vid halv 6 ungefär. Olivia drog till stallet och jag åkte hemåt. Har varit hemma sedan dess och bara tagit det lugnt. Har planerat hela veckan att jag ska stor städa mitt rum på söndag, idag alltså, och det ska fan ske! Så nu ska jag ta fram dammsugaren, trasor, nya lakan och så vidare och börja slicka rent mitt rum. Är hemma ensam också, så det blir städning under hög musik! Like!

Då jag är klar med rummet så kanske jag åker iväg och solar på Tjejernas Athena igen, dö skönt! Om jag inte orkar så lägger jag mig bara i sängen och kollar på film hela kvällen. Mys! Ibland så är söndagar dom bästa dagarna då man bara tar det lugnt och får vara själv. Hörs senare!

Infinite love

Någon vecka gammal bild.

 

Hej på er! Kom hem för drygt en timme sedan. Är helt slut idag också. Sjukt jävla skönt med helg nu, får äntligen vilka ut. Sover ut morgon också, fan vad skönt!! Imorgon så ska jag iallafall fixa ett solkort, 10 gånger till mig. Därefter då jag väl se vart dagen tar mig, träffar antagligen tjejerna, sen så skulle jag hitta på någonting med Emelie också.

 

Håller på att ladda ner en film nu, blir att se Final Destination 5, sen så sover jag. Med det här inlägget säger jag godnatt! Hoppas att ni har haft en bra dag! ♥


Färgar håret nu

Två bilder från praktiken från igår.

 

Har precis kommit hem från praktiken, är helt slut!! Herregud, verk i benen och ont i ryggen. Inte lätt att stå upp och diska hela tiden. För tillfället så sitter jag i sängen och lyssnar på East FM på radion med hög volym. Rätt skönt faktiskt. Ska alldeles strax gå och färga håret, får klara av det själv.. Kör på både löshåret och mitt hår. Det blir en svart toning igen eftersom den förra redan har tvättats bort, så just nu är mitt hår brunt och äckligt. Ska ta mig en lång dusch också, känner mig helt äcklig.

 

Får se vad som händer ikväll. Har lust att bara ta det lugnt och sitta hemma, men samtidigt gå ut och hitta på något, men det blåser ju som ut i helvete. Får se helt enkelt!


Dagens drog låt

Sweetest girl - Wyclef jean ft. Akon & Lil Wayne

Lök

Skala lök är en av dom många sakerna vi får göra på praktiken, i en jävla stor mängd..

 

Slutade praon klockan 5 som sagt. Var helt slut efter idag, har sjukt ont i mina ben efter att ha stått och diskat hela dagen.. Då jag slutade så skulle jag åka hem men åkte istället upp till Klockaretorpet och träffade Olivia en stund. Vi åkte in till stan och kollade då Chris Medina var i Linden (galleria) och sjöng. Han skulle åka på någon spelning men åkte förbi Norrköping och sjöng här också, han körde 3 av sina låtar. Sjukt duktig artist och grym live!

 

Har tankat ner en film nu också, Säg att du älskar mig. Har hört att den är bra så! Nu ska jag krypa ner i sängen och vila ut ordentligt. Imorgon väntar ännu en dag i köket.. Juste förresten!! Har fått jobb där också! Jobbar där varannan lördag, klockan 11 till 4. Skönt med extra pengar i fickan. Om jag visar att jag kan, så får jag kanske ännu mer jobb och betalt där. Grymt ju!


En fråga till er

Kör en liten fråga. Svara på den vet ja!

Skriver av mig

- 2011 -

 

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva eller vart jag ska börja någonstans. Men, kommer ni ihåg då man var liten? Guuud så bra allt var då, inte sant? Jag kommer verkligen ihåg dom där dagarna då man gick i 1an, 2an, 3an, 4an och 5an. Man var överlycklig över att få springa ut på skolgården och leka med sina kompisar. Allt var så enkelt, inga problem, inga bekymmer, man grät då man inte fick äta godis och då det var läggdags klockan 8.. Kommer ihåg då jag och mina klasskompisar sprang ut från skolan på rasterna och slogs om vem som skulle gunga först. Då man alltid lekte dunk, kurragömma och åkte pulka från kullen på vintrarna.

 

Gud vad tiden förändrades, och fortsätter att förändras hela tiden. Nu så har man växt upp och börjar inse allvaret. Vissa iallafall. Man har sina perioder då man skiter i skolan, man gör i princip inga bra saker någonstans. Man röker, dricker, sticker hemifrån efter ett bråk med mamma/pappa/familjen. Varför kan det inte bli som förut liksom, då man var liten och kunde sitta i mammas knä i timmar och kolla på film på tv medans hon höll på med ditt hår. Vilken känsla alltså, ta mig tillbaka. Tiden går som sagt och man fortsätter växa och börjar snart inse det.

 

Har ni någonsin känt att inget räcker till? Att vissa dagar är så mycket sämre än dom andra? Att man bara vill försvinna ett tag och komma tillbaka då allt är perfekt igen och man älskar sitt liv? Jag är där just nu iallafall, riktigt jobbigt läge. Kämpar för att ta mig upp till Umeå, orkar verkligen inte med Norrköping just nu, Sverige överhuvudtaget. Skulle sitta perfekt med en utlandsresa just nu. Åka bort från den kalla, äckliga, vita vintern.. Åker förresten till Umeå i en vecka nu i jul, nu är det bestämt. Om jag sköter mig givetvis, annars skiter det sig.

 

Mitt liv är inte perfekt, jag är inte perfekt. Men samtidigt är alla perfekta på sina egna sett. Alla har sina dagar då man mår skit. "Åh din blogg är så bra, du är sjukt fin, du är perfekt, ditt liv är perfekt" hit och dit, så är det inte, verkligen inte. Jag har inte haft den allra bästa uppväxten heller. Har flyttat till ett helt nytt okänt land, lärt mig nytt språk, träffat nya människor och så vidare. Låter kanske inte dåligt direkt, men jag minns ju saker i Ryssland också, där jag egentligen kommer ifrån. Vi tar Umeå som ett exempel, raka motsatsen med Norrköping. Umeå = lugnt ställe, alla känner alla, finns inga bråk, alla är vänner och är glada dygnen runt. Om det kommer upp något bråk så får man ta itu med det på egen hand. Norrköping = folk söker bråk, problem och all den där skiten. Det kan inte vara lugnt någon gång, isåfall en kort period. Jag är ju inte från denna stad, så jag kan den inte direkt utantill, men jag har lärt mig. Finns folk som är så falska så det inte går, det finns bara några få man kan lita på. Jag har blivit kallad för dryg, äcklig bitch, problembarn och massa annat. Så nej, jag är inte perfekt. Men nog med det, ska inte klaga och inte tråka ut er heller..

 

För övrigt så är jag fruktansvärt rädd för att inte finnas mer. Tänk om folk glömmer bort mig, mitt namn och allt. Har så många tankar kring detta och massa annat. Brukar ta en promenad om kvällarna och rensa mina tankar med frisk luft, fy fan vad jag älskar det. Tycker att man borde göra det oftare så fort det kommer upp något, det hjälper en väldigt mycket, mig iallafall! Okej, ska börja runda ner lite.. Ska inte tråka ut er med detta! Kände bara för att skriva lite och dela med mig. Det sista jag vill säga är att, sluta aldrig älska dig själv. Folk kan få sådana jävla depressioner på grund av att något dom tycker är fel på sig själv. Men det finns bara en du, och ingen ska kunna ändra på just dig, för just du är precis som du är, ingen annan. How sweet it is to be loved by you. Stop being unhappy with yourself, you are amazing. Så ni som känner som mig, som har en tyngd på axlarna, gå ut och släpp loss tankarna lite, få bort den där klumpen i magen och tänk igenom vad det kan vara som är fel. Känns mycket bättre då. Peace! ♥


God gave you this life because he knew you were strong enough to live it.

Hej på er. Sen uppdatering blev det idag men praoar ju som sagt och slutar 5, så det tar ett tag innan jag kommer hem. Dagen började riktigt riktigt segt. Låg kvar i sängen i 45 minuter och kunde inte gå upp. Åkte först till skolan och redovisade 2 arbeten som jag nu har fått betyg på, bra det. Då jag var klar med det, vid 12 tiden så åkte jag till min prao plats och jobbade till klockan 5.

Har varit sjukt deppig idag, vet inte varför. Har haft en konstig känsla i hela kroppen, som att någonting är i min mage, en klump, konstig energi. Dom här senaste dagarna har inte varit dom bästa direkt. Men vet fan inte vad som hände idag, ville bara vara för mig själv och allt folk pratade om kom in i ena örat och ut genom det andra. Har bara velat gräva ner mig någonstans i tystnad och vara själv. Nu när jag är hemma så tar jag det bara lugnt, lyssnar på musik och funderar på att gå ut en sväng och gå med musik i öronen. Music on, world off som jag brukar säga.

Duschar lite senare också, och därefter blir det film och läggdags. Nu ska jag byta om och röra mig utåt.

Världens finaste låt och text

Trey Songz - One love

"See we living in a lonely world, ain't cha tired of the roundin round. Don't you wanna be my only girl, baby can I be the one you call. When you tired of the lies, and the truth is all you wanna hear. Well if you swear."

Ingen är rädd för höjder, de är rädda för att falla. Ingen är rädd för att spela, de är rädda för att förlora. Ingen är rädd för mörkret, de är rädda för vad som finns i den. Ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, de är rädda för svaret.

Chili & Wok

Mitt praoställe - Chili & Wok.

 

Det är flera av er som har frågat vart det är jag praoar, och här har ni svaret. Jag praoar på ett ställe som heter Chili & Wok. Det är en restaurang här inne i stan som serverar thai mat. Världens godaste mat typ! Praoade här förra året också, men det var mer för matens skull (eftersom vi får äta när vi vill och hur mycket vi vill där) men sen så visade sig att det var riktigt kul att jobba där, så nu praoar jag där för "jobbets" skull eller hur man nu ska säga det. Jag får skära grönsaker, diska, plocka ut och in disken, torka bord, slänga sopor, sopa golvet och så vidare. Låter inte kanske inte så roligt direkt men det är det! Jobbar från 10 på morgonen till 5 på kvällen, rätt skönt faktiskt!

 

Där fick ni svaret iallafall, ett tips på praoställe om ni skulle praoa någon gång! För övrigt så kom jag hem för ungefär en 2 timmar sedan. Åkte till Klockaretorpet och mötte Fanny en snabbis efter praon, sen åkte jag och hämtade ut Blogkeen paketet och nu så har jag bara tagit det lugnt hemma. Väntar på att jag ska få ett arbete skickat till min dator för imorgon så ska jag till skolan på morgonen och redovisa mitt och två klasskompisars arbete som vi har haft nu i några veckor. Hoppas att det går bra alltså.. Sen så ska jag ta igen några förhör som jag har missat också, jag ska komma ikapp! Efter skolan så drar jag till praon igen och jobbar tills jag slutar. Därefter får vi se vad som händer. Nu så ska jag iallafall byta om, lägga mig i sängen och kolla på film. Har inte vilar på länge känns det som, verk i hela benen.


Dagens

Såhär såg jag ut idag.

 

Tröja från.. ingen aning. Klocka från Daniel Wellington (där ni nu får 15% rabatt om ni anger "Ksenia" som rabattkod fram till jul) och nya ljusa jeans från JC.


Blogkeen paket!

Hämtade just ut ett paket från Blogkeen!

 

Innehållet i kartonen: Lösögonfransar, minttabletter och ett snyggt ljusrosa nagellack!

 

För några dagar sedan så nämnade jag ju att jag skulle få ett paket från Blogkeen, och var nyss och hämtade ut det. Det är nog ganska många som har blogg som har fått detta. Inte illa! Sparar lösögonfransarna till nyår!


10% rabatt hos Pinkoholic.se

Klicka på bilden för att komma till webshoppen.

 

I samarbete med Pinkoholic så har jag fixat en rabatt som ger 10% på vad ni vill hela december ut! Pinkoholic har dom snyggaste träningskläderna du någonsin kommer att skaffa. För dig som älskar rosa, perfekt ju! Finns tillexempel, sminkspeglar, vattenflaskor, sport-bh, träningsshorts, snygga hoodies, mjukisbyxor med mera!

 

Nu när du uppger koden "KSENIA" i kassan, så kommer du alltså få 10% rabatt. Bra va?


Bloggtips!

Klicka på bilden för att komma till bloggen.

 

Igår så kikade jag in på denna blogg, och den är ju hur bra som helst! Det är en tjej som heter Ida som driver en blogg där hon skriver om sin vardag, om mode och mycket mer! Hon bjuder även sina läsare på en massa rabatter och tävlingar. Just nu kan du vinna en iPhone på hennes blogg.

 

Kika in vet jag! Det är en riktigt bra blogg måste jag säga. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till bloggen.


Utanför mig just nu!

Äntligen så snöar det här i Norrköping! Bilderna är tagna nyss.


Det här är sjukt

Titta på det här.

Mina tårar rinner så fort jag kollar på den här videon. Titta på den du också. Det är sjukt hur mobbning kan skada en psykiskt. Ingen ska behöva få känna såhär.

I like it this way


Tävla om en iPhone 4S!

Bild lånad av FLAVOURED.se

 

Fick en kommentar här i bloggen av en jätte söt tjej om att man kunde delta i en tävling som hon har hand om där man har chansen att vinna en helt ny iPhone 4S, och jag har tjatat om denna telefonen i evigheter nu! Allt du behöver göra är att gå in HÄR och läsa mer om tävlingen. Du ska gilla tjejens blogg på Facebook, Ida heter hon. Du ska skriva en kommentar i inlägget om tävligen om varför just du ska vinna mobilen och sen lite andra saker, jätte enkelt!

 

Nu hoppas jag på att få denna fruktansvärt grymma grej. Lycka till du också. Tävlingen hittar du HÄR.


Freedom

Fikat med denna snygga bruden idag!

 

Satte oss inne på Espresso House.

 

Vaknade hemma hos mig med Fanny. Länk till hennes blogg hittar ni HÄR. Vi hoppade upp och började fixa oss, käkade nudlar till frukost också. Underbart. Vi åkte in till stan vid klockan 3 och där mötte vi Emelie. Fanny åkte hem för att fixa sig inför stallet och jag och Emelie satte oss på ett fik. Vi pratade om vad som helst och hade det allmänt mysigt. Hade med mig datorn dit också men glömde blogga, hade ju fri surf där.. Varför jag hade med mig datorn var för att jag skulle hjälpa Emelie med hennes nya blogg, så den håller på att fixas! Länkar den då den är snygg och klar så hon får lite läsare med på starten!

 

Kom hem för drygt 2 timmar sedan. Gick till Ica i Hageby Centrum och köpte lite mat till mamma också, samt julmust och några kexchoklad till mig själv! Då jag kom hem så hade hon lagat en riktigt god soppa som jag precis har ätit, är proppmätt och den var sjukt god! Världens bästa mamma gör världens godaste mat. ♥ Nu tänkte jag vila magen en stund sen så gör jag mig i ordning och går och lägger mig, ska upp till min prao imorgon!


Vi älskar bacon

Knaprigt stekt bacon ♥

 

Nu har jag och Fanny varit hemma en stund. Vi har bytt om och fixat en massa stekt bacon som vi nu ska mumsa på under en skräckfilm. Det blir att se Wrong turn 4, älskar dom filmerna!

 

Imorgon så tänkte vi dra och träna, men vi får se hur det blir med det. Vi kanske ligger och sover ut istället. Nu blir det film som sagt, sov gott nu allesammans. Hörs imorgon!


Deep in live

Hej på er!

Just ni befinner jag mig hemma hos en kompis i Klockaretorpet, Arma tillsammans med Fanny och Olivia. Vi sitter och chillar, spelar Temlpe Run och snackar om allting. Mysigt! Vaknade upp hemma hos Fanny i morse, vi mötte upp Olivia och åkte hem till mig, käkade och fixade oss. Därefter åkte vi in till stan och träffade Arma och fikade inne på Wayne's, och nu sitter vi hemma hos henne som sagt!

Vi vet ännu inte hur kvällen kommer att se ut men vi hoppas iallafall på att hitta något roligt att göra. Fanny sover hemma hos mig ikväll också! Blir en lugn natt med massa snacks och film. Blir nog en lyckad kväll!

Hoppas att ni har det bra. Det har jag iallafall. Uppdaterar mer ikväll och kommer med bilder, om jag lyckas ta några.

Sugen på en liten present?

Paket från Depend.

 

Finns det några Blogkeen användare bland mina läsare? Då är detta något för dig kan jag lova! Nu så är det så att om du lägger upp en "följ min blogg via Blogkeen" knapp i din blogg genom den HÄR sidan, så får dom 250 första som gör detta ett gratis paket hemskickat från Depend. Det innehåller alltså det som finns på bilden här åvan, och mitt paket är redan påväg hem till mig! Det ända du behöver göra är att lägga upp knappen på din blogg, hur du gör kan du läsa mer om HÄR.

 

Vill du veta mer? Läs all info HÄR.


So happy

Rätt så gammal bild på mig.

 

Nu är det natt och jag är hur trött som helst, kommer somna när som. Är hemma hos Fanny som sagt. Vi ligger i hennes systers rum och kollar på något film som går på TV. Kvällen har iallafall spenderats med riktigt fint folk. Jag har fått massage, det har varit riktigt mycket skratt men ändå så har det varit en lugn fredag. Vi har bara tagit det lugnt helt enkelt. Imorgon så går jag och Fanny upp skapligt och drar och tränar på en gång. Efter att vi varit på gymmet så åker vi ner till stan och käkar sallad på Paus. Det godaste som finns tror jag! Därefter så tar vi väl dagen som den kommer.

 

Nu så ska vi krypa ner i sängen och fortsätta se den där filmen med ett glas saft i handen.. Hoppas iallafall att er dag har varit bra! Min slutade kanon. Godnatt! ♥


Sover hos Fanny ikväll!

Jag och Fanny älskling just nu!

 

Sover som sagt hemma hos Fanny inatt. Kommer bli en rolig kväll tror jag! Nu ska vi ner och träffa Olivia, Johanna och Emma. Natten är ung! Uppdaterar mer inatt då vi har kommit hem. Vi hörs då och ha en riktigt rolig fredag allesammans!

 

Saknar mitt hjärta.


Boy i got you so high, and i know you like.


Jag älskar mitt liv

En bild på mig från utställningen idag.

 

Jag är glad igen, helt jävla överlycklig, nu ska jag äntligen åka till Umeå till alla jag har saknat. Jullovet here we come. Fyfan vad glad! Satt och pratade med mamma om det förut och fick åka dit, nu hoppas jag bara på att få bo hemma hos Jannike då jag är där, sen så är det klart att jag åker! Blir någon gång efter julafton och nyår skulle jag tro. Allt börjar bli bra nu, börjar komma upp på mina fötter. Jag älskar mitt liv. K S E N I A - allt i ett!


Reklamfilmen!

Nu är filmen sparad och klar!

Jag lyckades tillslut spara ner vår reklamfilm på datorn, så nu är den uppe och här har ni den helt enkelt! Ni har väl sett originalet av Judit & Judit va? Här är iallafall vår parodi av den. Kan lova att vi hade riktigt roligt då vi filmade allting.

Zumba fitness

Nu blir det hård träning hemma också!

 

Hämtade ju ut mitt paket imorse, och i det låg Zumba fitness paketet! Nu blir det inte bara att gå till gymmet och sten träna utan också köra zumba och andra övningar hemma. Ser fram emot förändringen!

 

Zumba paketet finns att köpa hos Uffes saker och ting och kostar endast 289 kr, den bästa julklappen skulle jag säga! Tack Uffe för en riktigt bra grej och en sjukt snabb leverans!


Utställning

I skolans aula just nu.

 

Hade sovmorgon till klockan 11.40 idag, hur skönt som helst! Fast ska vara i skolan ända till klockan 7 ikväll, älskar mitt liv.. Så just nu så är det massa föräldrar här i skolan och kollar på det vi har gjort och så vidare. Vi har ju ett företag där vi tillverkar godis, och till det har vi en reklamfilm som vi visar upp. Lovade ju att visa den här i bloggen, men vi har lite problem med att spara filmen från iMovie, men det fixar vi!

 

Hämtade ut paketet imorse också, visar vad som fanns i då jag kommer hem ikväll! Ska gymma efter utställningen så kommer komma hem rätt sent igen.


RSS 2.0