slide show

Mr. Worldwide

Jag vid poolen för en vecka sedan ungefär.

 

Sitter i sängen här i hotell rummet tillsammans med Deni. Vi har packat klart alla våra väskor och om några timmar drar vi till Side. Ska vara där till på söndag så kommer hem den 3e juli som sagt.

 

Ska egentligen bli skönt och komma hem till Sverige, känna att det ändå är varmt där nu. Saknar min mamma och min säng! Ska bli skönt att få sova i den efter 2 och en halv vecka.


Kärlek till stranden på kvällen.

Fotograf & redigering: Ksenia Jernbom

Kamera & utrustning: Nikon D60 + Nikkor 18-55 mm


Såhär ser Kleopatra stranden ut på kvällarna här i Alanya. Så sjukt jävla fint, vill inte åka hem, vill stanna här i yttligare 2 veckor, eller kanske till och med bo här. Här finns allt man behöver.


Dimcay

En bild från dagen då vi var i Dimcay, stället med "flytande restauranger".


Nu fick ni en bild från Dimcay. Ni minns då jag berättade om att vi skulle till ett ställe med en bil vi hyrde, där vi skulle äta på små "flottar" ute på vattnet liksom? Man kunde hoppa från klippor, åka vattenrutschkana och äta god mat på dom där flottarna då. Vattnet som vi flöt på kom direkt från bergen och det var verkligen iskallt! Jag och Nina hoppade från 5 meters höjd ungefär och vi skrek i vattnet typ, så kallt var det! Stället var verkligen hur stort som helst och det fanns ungefär 10 olika mat platser, med olika menyer om man säger så, med olika rutschkanor, aktiviteter och så vidare. Riktigt coolt ställe faktiskt.


Vivident

Favorit tuggummin.

 

Har precis kommit tillbaka till hotellet efter middag i stan. Maten var förjävlig, typ 12 rätter i en och 90% av allt var grönsaker, inte min grej. Sitter nere vid poolen nu och ska snart upp till rummet och vila. Först ska vi bara lämna datorerna och gå till en frisör salong och fråga om hårfärg till Nina, hon tänkte färga innan vi åker hem.

 

Hörs när vi hörs.


Ut och käka

Jag och Nina igår kväll.

 

Nu har vi kommit upp till hotell rummet för att fixa oss. Har precis duschat och ska snart platta håret, Nina har plattången så jag väntar på min tur bara. När alla är klara så drar vi ut och kökar middag. Är sjukt sugen på kött eller något, mums!

 

Efter middagen så drar vi nog tillbaka till hotellet och umgås med några vänner. Imorgon så ska vi sola i princip hela dagen och efter det gå till Bazaar. Vi ska bland annat köpa lite smått och gott och göra en ny tattuering samt fylla på den första, som vi har på våra ryggar.


Ninas nya blogg

Tryck på bilden för att komma till Ninas blogg.

 

Nu är Ninas blogg fixad och klar. Headern har dock försvunnit, vet inte varför riktigt.. Spårlöst borta liksom. Men annars så är den fin och klar att läsa! Tryck HÄR för att komma till hennes blogg eller på bilden åvan.


Gardas

Texten betyder typ "Välkommen bror" på turkiska. Bilden tagen för några dagar sedan.


Vi sitter uppe vakna fortfarande. Har fixat Ninas blogg ett bra tag nu, den är snart klart. Behövs bara lite små detaljer kvar. Gick ner för några timmar sedan och köpte ice tea och vatten, så nu har vi vätska för natten. Det är dö varmt på nätterna när man ska sova, men nu har vi satt igång air condition så nu är det lite svalare.

 

Imorgon ska vi upp tidigt och bege oss till stranden. Vi kommer hyra solstolar där för hela dagen också, så vi ligger i princip hela dagen och steker. Vi ska bli svarta! Ska ner till Bazaar senare också och göra en ny Henna tattuering. Blir på handleden tror jag, fast har än inte bestämt vad det ska stå.

 

Nu ska vi nog sova, eller håller vi oss vakna tills vi ska till stranden, vid 9 ungefär. Klockan är 3 på natten här, en timme senare än i Sverige alltså.


Babbel

Jag och Nina just nu.

Cuz' bitch i'm worldwide!

Såhär såg jag ut ikväll/ser ut just nu.

 

Just nu sitter jag och Nina i vårt hotellrum och ska snart gå ner till poolen med datorerna. Det spelas mycket musik där och det är allmänt skönt att sitta och prata med dom som jobbar på hotellet/i baren. Ska bara byta om och dricka lite vatten och senare ska vi gå ner.

 

Idag har vi bland annat gått runt på stan, legat vid poolen, solat vid stranden, gått runt på stan ännu mer, shoppat och ätit god mat. Har köpt massa smink och nya söta skor. Visar som sagt allt när vi kommit hem till vårt land. Hoppas bara att det inte blir övervikt när vi ska hem, fast det tror jag faktiskt inte att det blir.

 

Imorgon blir det sol och bad hela dagen tror jag. Ska ut till Bazaar igen och titta lite. Kan också meddela om att Nina är på gång med en ny blogg. Har fått äran att fixa till den lite så bloggen kommer komma ut när den är snygg! Hon hälsar alla sina läsare om tack för alla söta kommentarer hon fått på Facebook och så vidare om att hennes blogg var bra. Som sagt, hennes nya blogg kommer inom kort!


Back

Min statestik. Printad imorse.

 

Jag ger mig, vill blogga, åtminstone några inlägg. Som ni ser så gick statestiken upp som fan igår, på grund av inlägget där jag "skrev av mig", och tack alla ni som säger att min blogg är bra och att jag inte ska lägga ner den. Faktum är den att jag inte tänker "lägga ner den", utan bara ta en blogg paus nu när vi är i Turkiet. Statestiken gick iallafall upp en bit, och blev mitt rekord.

 

Ska som sagt bara blogga när jag orkar och har någonting att skriva om (nu i Turkiet). När jag kommer till Sverige igen bloggar jag som vanligt, bara så att ni vet, så var inte oroliga.


Random bild

Tog bara en random bild på några flaggor.

 

Ville bara slänga upp ett sista inlägg och säga att jag tar bloggen åt sidan i några dagar. Vill bara ha lugn och ro och njuta av denna resa, som jag sa tidigare. När vi kommer hem till Norrköping igen så hör jag av mig direkt. Plus, min kamera är sönder så det är nog ingen idé alls att jag bloggar, för det kommer bara bli tråkiga inlägg utan bilder.

 

Som sagt. När vi kommit hem så talar jag om det för er och bloggar som vanligt. Kommer visa allt jag har köpt också, som många av er vill att jag ska göra.

 

Vi hörs i Sverige igen. Önskar att ni har det bra och är friska. Ta hand om er, puss!


Skriver av mig

Nu är det såhär mina vänner, vi är på fucking semester. Förstår ni vad ordet betyder?! Ja, som sagt, vi är på semester, vi lever våra liv mer än vad vi någonsin gjort. Här finns värme, stranden är 100 meter bort och folk är ute på gatorna. Man går runt med bikini på stranden, det låter väl logiskt right? Vi är i Turkiet. Jag uppdaterar min blogg med bilder från dagarna som går och det är väl klart som fan att det kommer upp bilder där vi är i bikini? Har ni någonsin kollat Kenzas blogg, hon lägger upp 100-tals bilder där hon är i bikini och så vidare, varför får då inte jag/vi? Så fort man lägger upp en bild då man till exempel ligger och solar vid stranden/poolen med bikini(?!), så ska självklart någon kommentera. Har ni aldrig sett någon människa med bikini eller? Det är ju för i helvete hur vanligt som helst! Man går inte runt med tjock tröjor på stranden, eller hur?

Tycker att detta är sjukt patetiskt. Vi ska inte behöva få rykten om att vi vill få uppmärksamhet genom att lägga upp halv nakna bilder. Vi ska inte behöva kallas för horor heller, på grund av en sådan sak. Våra närmaste vänner sjönk till botten är vad jag har att säga. Nu får tydligen våra vänner, rykten på grund av oss, för att vi gör som vi gör: lägger upp bilde rpå oss själva när vi är utomlands. Skrattredande. Om man nu var en riktig vän så skulle man inte bry sig om vad folk har att säga om sina vänner. Om jag var i deras händer skulle jag sagt att vi skulle få göra vad vi ville och ha en rolig tid här. Men, man lyckas fortfarande förstöra ens semester.

Vi skryter inte om att vi är här eller med vad vi gör om dagarna. Jag tog med mig min dator hit för att jag tyckte att ni skulle få en titt på hur det är här och så vidare. Trodde att vet skulle vara kul att läsa, men jag hade visst fel. Man får från och med nu rykten och skit bakom ryggen för att man lägger upp bilder på sig själv i bikini. Patetiskt. Min kamera har gott sönder som ni kanske vet, så ni slipper alla "såkallade naken bilder".

Sen finns det en till sak, och det kallas avundsjuka. Vissa människor vet inte vad dom ska göra, så dom börjar prata om andras liv, om hur dom har det och så vidare. Ja, ni kanske fattar. Det är till exempel 30 plus grader här, och ungefär strax över 20 plus grader i Sverige, det regnar till och med också. Men, vad ska vi göra åt det? Liksom klart att det är bättre i Turkiet då? Vilka skulle inte vilja vara i våran sitts just nu liksom? Det här kallas semester som jag nämnde tidigare, och det är det vi får. Vi lever våra liv, vi har det bra. Ta det hur ni vill, vi är glada för våran skull.

Vi skryter inte, vi lever, LEVER. Turkiet och Sverige är helt olika länder och det finns olika saker att göra, inte alls vårat fel. Vi åkte hit för att få en bra start på sommaren, bli bruna, hitta på saker, äta god mat och umgås med familj/vänner.

Jag är utomlands för första gången, och tycker att detta är super kul. Varför ska vi inte få ha det bra i 2 veckor och njuta av livet? Fattar inte varför folk aldrig lär sig. Och av allt detta jag har sagt nu, så hoppas jag att ni fattar. Ni får ta allt hur ni vill, snacka om oss, starta rykten om oss också, men en sak ska ni fan ha klart för, VI BRYR OSS INTE. Vi tar inte åt oss (om ni nu tror att vi gör det på grund av detta inlägg). Jag har bara fått allt sagt som jag villa säga.

Från och med nu läggs bloggen ner tills vi kommer hem. Orkar inte få min semester förstörd, detta är så jävla patetiskt. Vill inte få kommenter om hur jag ser och och vad jag gör för fel. Detta är mitt liv och ingen ska lägga sig i. Om ni stör er, kolla inte.

Vi hörs senare, ska njuta av våran semester.

Bazaar

Jag idag, på morgonen.

 

Kom hem för en stund sedan. Har varit ute och ätit och gått runt i Bazaar och letat efter en One Peace åt Nina. Just nu sitter vi med datorerna vid baren och tar det lugnt. Är så jävla trött, vet inte varför, hoppas jag sover gott inatt.

 

Imorgon ska vi upp skapligt, och då ska jag blu bruuun! Bryr mig inte, måste få ännu mer färg än vad jag har nu. Sen ska vi till Bazaar också. Ska göra en ny Henna tatuering medans vi är här. Tänkte skriva "small but perfectly formed". Vet inte riktigt vart än, vi får se!


Mest spelade just nu!

Took my love - Pitbull

 

Denna låt spelas riktigt mycket här i rummet. Pitbull är så jävla grym och speciellt med hans nya låtar. För övrigt så har vi nästan bara varit vid poolen idag. Vi har solat, badat, ätit och varit på Bazaar och köpt lite smått och gott! Vi ska dit ikväll eller imorgon igen och köpa lite mer saker.

 

Ikväll så går vi förmodligen ut och äter som jag sa tidigare, fast vi måste snacka med föräldrarna först om hur vi gör och så. Vi får helt enkelt se ikväll!


Katter

En bild jag tog för några dagar sedan.

 

Vaknade för ungefär en timme sedan och ska strax gå ner till poolen. Idag ska vi typ bara sola och bada, fast senare ska vi ner till stan och köpa smink, eller lösögonfransar och nagellack.

 

Som sagt, ska typ bara bada och sola idag, så det blir väl uppdatering på kvällen igen. Tror vi ska ut och äta ikväll också.


Ny duschad

Jag just nu, ny duschad och trött som bara den.

 

Sitter på balkongen just nu med datorn och hög musik. Lyssnar på Pitbulls nya album, fan vad grymt det är säger jag bara! Har precis tvättat håret och ska låta det torka. Ska göra en inbakad fläta till ikväll tänkte jag. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, vi ska ju ut och äta idag.


Henna

Våra ryggar.

 

Idag har vi solat, badat och varit nere vid Bazaar. Vi gjorde dessutom Henna tatueringar. På Ninas rygg står det Adino som står för hennes bröders namn, Adin och Dino. På min rygg står det Jernbom, mitt efternamn. Syns dock inte så bra men det är för att färgen smetades ut lite, men det försvinner. Tatueringen försvinner under 2 veckors tid, men vi ska dit igen och fylla på så dom stannar i 2 veckor till!

 

Har just precis beställt pomme tallrik som kommer snart, är verkligen dö hungrig. Ikväll ska vi ut och äta med alla andra, så vi får höras senare!


Älskade turkiet

Foto & redigering: Ksenia Jernbom [jag]

Kamera: Nikon D60 + nikkor 15-88mm


Ice tea!

Jag just nu.

 

Har köpt is te och nötter. Älskar is te!  Vi sitter fortfarande vid poolen/baren och chillar med datorerna. Föräldrarna har ännu inte kommit hem, dom är ute på en bar eller något liknande. Är inte trött än, sover nog efter att vi träffat Frida och dom.


Mitt allt!

Jag och Nina, bilden är tagen för 5 minuter sen med Dennis mobil.


Bombom!

Bombom som jobbar på vårat hotell!

Jag och Nina kom precis hem från Bazaar. Det är som stan fast 100 gånger större och det har allt du vill, barer, affärer och så vidare. Förut var vi vid det där stället jag snackade om, där man äter ute på vattnet. Det stället heter Dimcayi. Man kunde bada där också, hoppa från en brygga uppe i luften.

Idag har vi köpt 2 fotbolls tröjor också, en Real madrid - Ronaldo och en Liverpool tröja - Torres. Tyckte bara det var en rolig idé att ha, typ sova i. :)

Vid 3-4 tiden inatt så kommer en vän hit från Norrköping som ska bo på detta hotell, så tror vi ska sitta här då och hälsa på henne. Frida heter hon. Fast nu ska vi bara ta det lugnt vid poolen med våra datorer.

Ut med bilen

Maten vi åt igår, hur gott som helst!

 

Igår åt vi på hotellet, det var buffé och allt var så sjukt gott. Det bjöts på Belly dancing, turkisk dans, dom tog upp några som fick dansa med dom, det bjöds på allt möjligt helt enkelt.

 

Vi vaknade för ungefär en timme sedan och har precis bytt om till bikini och ska snart gå ner till alla andra. Dom andra ligger vid poolen skulle jag tro. Idag ska vi iallafall åka till ett ställe med en bil vi har hyrt. Vet inte vad stället heter men det ska vara jätte fint där och vi ska typ sitta vid några bord ue i vattnet och äta. Kommer egentligen inte ihåg vad dom sa om det men jag skulle tro att det var något åt det hållet. Kommer komma hem senare ikväll så skriver mer då!

 

Ville också bara säga att min kamera är sönder, objektivet går inte att skruva på. Så, ni kommer inte få några bilder i bra kvaliet tills vi kommer hem. När vi kommer tillbaka till Norrköping så ska jag lämna in den på lagning för det kommer upp en text där det står: "Fel. Tryck på avtryckaren igen." men ändå så går det inte. Måste nog köpa ett nytt objektiv också.. Får panik liksom.


Give me everything tonight!

En bild jag tog för några dagar sedan.

 

Är ny duschad och fräsch. Ska snart välja kläder inför ikväll och platta håret. Nina är och duschar nu och jag chill hänger på balkongen med 100% hög musik! "Give me everything tonight!"


Idag har vi badat i poolen, varit i stan och köpt lite saker, badat en massa i havet och solat vid klipporna. Detta är livet kan jag säga er. Ikväll äter vi middag på hotellet igen. Det är någon turkisk dans dag idag, så vi ska kolla på när några dansar eller vad dom nu ska göra och äta god mat!

 

Hoppas att ni har det bra, såg att det regnar och åskar i Norrköping, vi tar med oss solen hem!


Havet

Fotografi & redigering: Ksenia Jernbom [jag]

Kamera: Nikon D60 Nikkor 18-55mm


Hotell rummet

Bild på vårat rum. Bilden togs dagen vi kom.

 

En läsare ville att jag skulle visa en bild på hur vi bor här i Turkiet. Här är en bild på vårat rum som jag och Nina delar på. Jag sover överst och Nina underst. Det finns ett till rum också, där sover Ninas föräldrar. Hotell rummet innehåller kök, toalett och 2 rum som sagt plus en hur stor balkong som helst som har utsikt åt 3 olika håll.


Beach

Jag och Nina vid stranden för några dagar sedan.

 

Nu har jag och Nina kommit tillbaka till hotellet. Har ätit middag på Summer house restaurant, biff stek med en massa tillbehör, gott! Just nu sitter vi nere vid poolen med våra datorer och pratar med en av våra svenska grannar, äter nötter och chillar med den lugna musiken här. Älskar detta hotell, verkligen.

 

Min kamera är fortfarande sönder. Vi letar efter något ställe där dom säljer super lim, eftersom det är en liten plast sak som har ramlat av. Än kommer det inte några nya bilder..


Steker

Jag imorse.

 

Idag har jag och Nina umgåts med våra svenska grannar. Vi har gått runt på stan, lärt känna varandra mycket mer och ätit. Lite sånt ungefär. Fick med oss två tröjor hem också. Om en halvtimme ska vi ner till stan igen och äta middag. Är inte så hungrig egentligen, men får se vad jag tar att äta.


Shy girl

Jag vid middagen idag, fastnade inte på en ända bild.

 

Vi åt som sagt middag på hotellet idag, bjöds på super god mat och is te till det hela. Tog några bilder idag också, på mig och Nina, vid stranden och lite där och var, och gissa vad som hände nu..? Jo, min kamera har lagt av. Det står: "Fel, tryck på avtryckaren igen" på skärmen. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Mitt objektiv är löst och ibland går det inte att ta kort, och då måste man liksom skruva av objektivet och skruva dit det igen. Men nu går det inte att ta kort alls eftersom den där texten kommer upp.. Ska försöka fixa det imorgon, klarar mig inte utan kameran i en och en halv vecka till. Måste ju ha en massa bilder från Turkiet. Som sagt, försöker fixa med imorgon, så så länge blir det inga nya bilder.


GLASS!

Jag och Nina för ungefär en timme sedan.

 

För drygt 2 timmar sedan gick jag, Nina och Deni ut på en promenad, såg oss om kring lite. Sen satte vi oss med en dator vid baren och tog det lugnt. När vi väl gick upp till rummet igen så hittade vi lite mynt och sprang ner och köpte glass. Nu sitter vi på balkongen och bloggar, kollar facebook och lite sådant.

 

Imorgon blir det massor av sol och bad, ger mig inte, ska bli brun! Livet är så underbart, just precis nu.


Sol och bad

Jag idag, vid poolen.

 

Stranden.

 

Just nu sitter jag och Nina och bloggar på balkongen, gick upp en snabbis från poolen för att blogga typ. Åt precis pomme tallrik också. Idag har vi solat, badat, gått på stan och shoppat lite. Köpte Ray Ban's och turkiska armband. Ikväll ska vi äta här nere vid baren, det kommer vara live musik och så vidare. På fredag är det Summer beach party nere vid stranden, får se om vi drar dit!


Bilder från igår kväll


Just nu

Just nu.

Bartender

Bartendern.

 

Bild på den super snygga bartendern! Jag och alla andra har kommit tillbaka till hotellet nu efter både middag och shopping. Nu sitter jag, Nina, Ellis och Deni nere vid poolen och tar det lugnt med våra datorer. Skulle behöva en iskall läsk just nu, värmen steker..


Poolen


På balkongen, nu - ner igen!

Just nu på balkongen, sista bilden är från igår.

 

Just nu sitter vi på balkongen och dricker iskall cola. Var just nere vid poolen och dansade med alla som jobbar i baren + den hur-snygga-bartendern-som-finns, dräggel! Kommer bilder på det senare. Det är sjukt bra musik där nere också, massa sol och bad och goda drickor. Nu ska vi ner och sola igen, ikväll tror jag att vi äter vid hotellets bar.


Bild på oss

Bild från igår kväll på mig och Nina.

 

Har precis vaknat och klockan är halv 12 här. Nina ligger fortfarande och sover medans det är städhjälp här och föräldrarna sitter och äter frukost på balkongen.

 

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Ska iallafall bli brun har jag bestämt mig så jag tror nog att en stor del av denna dag kommer spenderas vid poolen och stranden. Vi kommer gå runt och leta efter saker vi vill ha också, typ en Adidas tjocktröja letar jag efter.

 

Är fortfarande lite trött så ska bara dega lite i sängen tills Nina vaknar. Ha det bäst!


Fler bilder från idag


Folk i baren, middag, svenska grannar!

Några bilder från dagen.

 

Bild 1: Vi tog kort med några som jobbar i våran bar, han längst till vänster är så sjukt snygg! Ser mycket bättre och snyggare ut i verkligheten, riktigt sköna killar det där! Och han i mitten är våran Bombom!

 

Bild 2: Var på middag med allihopa nyligen, åt kyckling sallad. Restaurangen var sjukt fin, dom visade eldshow, gick på glasbitar och bjöd på förätt och allting.

 

Bild 3: I hotellet bredvid oss bor det några svennar från Stockholm, sjukt sköna!


Hamam kallas det!

En bild från Hamam.

 

Idag var ju på ett Hamam ställe, som det nu kallas. Först fick vi sitta i en bastu i ungefär 20 minuter, sen fick vi gå in i ett rum där vi duschade och badade i en jacuzzi och efteråt gick in i ett annat rum (det som är på bilden åvan) och fick lägga oss på den stora stenen i mitten. Där blev vi skrubbade från topp till tå och fick ny fräsch hud. Till sist fick vi en massage, hur skönt som helst!


Dagens bilder, på stranden.


In the hotel room

Jag på stranden idag.

 

Jag och Nina sitter med våra datorer på balkongen och äter Nutella med jordgubbar och körkbär. Dricker läsk också. Ska ner till stan nu och äta kebab, puss!


Hamam

En bild från tidigare idag. Bild på mig och en turkisk marknads säljare.

 

Bilden är tagen för två timmar sedan. Allt är öppet på nätterna här. Tänkte bara berätta lite om morgon dagen. Vi måste vara klara klockan 12 (i turkisk tid) för då blir vi upphämtade och åker till ett Hamam ställe. Vi kommer få någon slags av ång bad, en slags bastu. All våran döda hud åker av och vi får en ren och fräsch ny hud. Sen när vi solar och blir bruna så kommer färgen sitta kvar hur länge som helst, och inte bara flagna av när vi kommer hem till Sverige.

 

Efter att vi varit på det där Hamam så drar vi nog tillbaka till vårat hotell och byter om. Sedan går vi till stan och kollar efter något fint. Tänkte sola och bada också.

 

Ville bara slänga upp detta inlägg så att ni kanske är beredda på en låg uppdatering imorgon, men typ ett inlägg på kvällen. Kommer nog inte vara i hotellet så mycket. Om jag vaknar tidigt så lägger jag upp ett inlägg på morgonen. Hoppas ni har det lika bra som vi och att ni har tur med vädret! Vill också passa på att säga att jag har gjort en ny kategori i min blogg som heter "Turkiet 2011". Så om ni vill se vad som händer och så vidare här så är det bara att ni kikar in där. Puss!


Middag i Alanya

Bilder från ikväll.

 

Ikväll har vi varit och ätit middag på en fin restaurang och fått i oss en massa käk. Efteråt gick vi till en gigantisk marknad där dom säljer allt. Köpte en Converse väska i vit och svart, för ändast 20 turkiska lira, alltså 100 svenska kronor. Imorgon blir det att gå ut på stan igen och kolla på saker. Måste köpa minst två par Converse också, ett måste!


Kleopatra beach

Två bilder från idag.

 

På bilden ser ni stranden Kleopatra beach som ligger 100 meter från vårat hotell, och på andra bilden ser ni hotellets pool. Vi har precis varit och köpt bad madrasser och solat vid stranden. Jag har fått färg på min kropp!!!

 

Våra grannar är super snygga och kommer från Norrköping, dom kom hit med samma flyg som oss. Har börjat prata med dom lite också. Ikväll ska vi iallafall gå ut och äta. Får se vad det blir. Har sett en massa bra saker som jag vill köpa, typ en massa converse och så vidare!

 

Ska ta och chilla vid baren lite, köper någon cola eller något. Ha det bäst, vi lever livet!


Just precis vaknat

Jag just nu.

 

Godmorgon! Vaknade för ungefär 5 minuter sedan och är helt död! Vi råkade somna inatt när vi bara skulle vila. Tror att vi alla ska gå och äta någonstans nu sen ner till stranden.


Morgon i Alanya

Jag och Nina just nu. På våran gigantiska balkong.

 

Vi är fortfarande vakna! Det har blivit ljust nu här i Alanya, allt är så mycket finare på dagen. Passar på att blogga nu när vi är i hotell rummet, för när vi drar ut så kommer jag bara kunna blogga på kvällen igen. Tar med mig kameran vart jag än går så oroa er inte, ni får följa med på allt!

 

När det blir ännu ljusare och dags för frukost så går vi ner till poolen och tar ett morgon dopp. Vet inte vad vi ska göra idag dock, får prata med Ninas föräldrar senare. Ha en bra dag!


Nu är vi framme!

Vårat hotell, fotot är taget alldeles nyligen, vi är framme!

 

Nu har vi äntligen kommit fram till Alanya, till vårat hotell, Caligo Apart. Ninas föräldrar har precis gått och lagt sig. Jag och Nina hade tänkt att ta ett kvälls dopp i poolen men vi vågar inte fråga ifall man får, och så fort vi sätter våran fot närmare stranden så kommer alla turkar.. Så vi väntar nog tills imorgon då vi alla ska bada!

 

Just nu sitter jag och Nina i min säng och bloggar, båda två. Det är något upprop här i Alanya också, det har typ pågått i 10 minuter, samtidigt så skriker en fågel då och då, haha. Vi har riktigt snygga grannar också!

 

Vi kommer vara uppe inatt och.. inte göra så mycket. Det är 23 plus grader här just nu, fastän det är natt. Här går klockan en timme senare än vad den gör i Sverige, så nu är klockan ungefär tjugo i 5, medans den är tjugo i 4 i Sverige. Gäller att hålla koll liksom.


Norrköpings flygplats!

Just nu.

 

Just nu befinner vi oss på Norrköpings Flygplats. Vi väntar på att vårat flygplan ska komma så vi kan gå ombord. Det ska lyfta om ungefär en timme. Det fanns gratis internet här på flygplatsen så passade på att blogga.

 

Vi ska ta och dricka lite cola nu sen går vi ut.


lyfter om några timmar!

Hej.
Just nu väntar jag och Nina på att åka till flygplatsen. Vi ska vara där vid klockan 6 och checka in oss. Planet lyfter klockan 19.55 och flygresan tar ungefär 3 timmar. När vi landat på turkisk mark så kommer vi få åka buss i ytligare 2 timmar tills vi är framme vid vårat hotell.
När vi kommit fram till hotellet så slänger jag upp ett inlägg och talar om hur det är och så vidare. Vi åker alltså idag, den 16e juni och kommer tillbaka den 3e juli. Detta är mobilblogg (eftersom vi redan packat ner våra datorer), så det här blir det sista inlägget då vi är i Sverige. Hörs i Turkiet!

At the beach

Jag och Nina. Bilden är tagen i Bodaviken idag, av Fanny Källgren.

 

Hej på er! Kom just precis hem från stan. Kvällen har spenderats med Nina, Philip och Gabbe! Jag och Nina var på Philips skolavslutning tidigare idag och kollade på, efter det drog vi till Hageby och käkade på McDonalds. Senare drog vi vidare till stan och små chillade. Solade också, fast jag egentligen inte ville, (och allt på grund av Philip!)


På tal om min avslutnings klänning: Jag har bestämt att ha på mig den rosa klänningen, nummer 2. Tack föresten alla som var med och hjälpte mig att välja, men till slut kom jag fram till 2:an.

 

Ville också säga att en ny header/design är på gång! Hoppas på ett rätt så somrigt resultat iallafall. Vi får se hur det blir. Nu ska jag stoppa någonting i magen sen lägger jag mig och somnar till någon film! Imorgon får jag sommarlov!


Bodaviken

Jag just nu.

 

Nu är jag klar för att åka till skolan. Måste bara åta någonting först. Vi ska till Bodaviken (eller vad det nu hette, kommer inte ihåg) med klassen. Några ska bada, några ska sola och några ska bara hänga. Har med mig kameran dit så knäpper några bilder som jag lägger upp senare.

 

Ska träffa Nina nere i stan sen åker vi tillsammans till resecentrum och tar bussen därifrån med resten av klassen. Eftersom vi inte äter lunch i skolan idag så har jag tagit med mig kyckling sallad, melon festis och ballerina kex! Mumma. Men nu ska jag ta något att äta, ha en bra dag! ♥


Skolavslutnings klänning? Hjälp?

Vilken av dessa klänningar ska jag ha på mig på onsdag?

 

Nu är det såhär, att jag har lite panik. Vet inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen som är nu på onsdag. Så, vilken av dessa tre klänningar ska jag ha på mig? Första klänningen hade jag förra året på slokavslutningen, men ska jag verkligen ha den igen? Lite lockar i topparna på det kommer nog sitta fint!

 

Hjälp mig, tyck till!


Motivation

Två bilder på mig från igår.

 

Har precis kommit hem. Kan berätta lite kort om min dag. Först så var det skola och jag började klockan 9, skönt med lite sovmorgon! Vi kollade på film hela dagen. Första filmen vi kollade på heter Day after tomorrow, tyckte att den var sjukt bra. Den andra kommer jag inte ihåg namnet på men den handlade om fotboll iallafall. Slutade strax innan klockan två sen åkte jag och Nina ner till stan och köpte hårfärg åt henne, hon ska bli svarthårig! Sen åt vi kyckling kebab och gick runt lite. Efter stan åkte vi hem till henne och städade hennes rum lite smått.

 

Kom nyss hem från stan iallafall, träffade några kompisar och pratade. Ska göra lite mat nu och se på film!


Mat och sällskap

Pomme tallrik i Klocket! ♥

 

Söta Olivia och Johanna i spårvagnen på väg hem.


Bjuder på 2 bilder från idag. Har precis gjort te och nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på 1000 gånger starkare, velat se filmen länge. Hoppas på att det är bra!

 

Hörs imorgon, kyss!


Jag är bäst

Jag just nu.

 

Kom hem för en stund sedan och har precis käkat. Idag är det söndag och ännu en tråkig och rastlös dag. Har varit i Klockaretorpet och varit med en massa folk, dom gör ändå dagarna roliga när det är som tråkigast. Tog ett bar bilder idag också, kan visa dom senare.

 

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon film, sen går jag och lägger mig. Skola imorgon, egentligen bara slapp dag då vi ska städa skåpen och kolla på film men vill vara pigg och glad så lägger mig tidigt ikväll.


Lockiga lockar

Jag idag/just nu.

 

Idag kör jag på lockar, i topparna bara. Sov verkligen ut idag, vaknade vid 1-halv 2 ungefär. Idag har jag hunnit ätit frukost, kollat på film, fixat mig och allt det där.

 

Ska snart gå till spårvagnen och åka upp till Klockaretorpet och träffa Fanny, sen Nina och alla mina tjejer! Himmelstalundsbadet har öppnat också, drar väl dit någon dag om jag hinner innan Turkiet, annars blir det att bada där då vi kommit hem!

 

Ha en bra dag, solen skiner efter åskan! Kör på byxdressen idag. ♥


ACO

Apoteket - 199 kr

 

Denna kommer användas flitigt då vi är i Turkiet. 50 i solskyddsfaktor.


Cam box

Jag just nu.

 

Kom hem ungefär halv 10 idag. Var i Klockaretorpet med en massa folk och bara chillade. Vi hade popcorn, jordgubbar, cheese, läsk, glass, godis och mer dessutom. Sen började det åska och regna lite så vi satt bara och snackade om allt. Nu när jag kom hem började det spöregna och det blixtrar och åskar för fullt. Dock är det dö mysigt när man sitter innomhus och hör allt buller.

 

Tror jag sätter igång en film eller något lite senare och myser under åskan. Just nu sitter jag och webbar med en vän som håller mig pigg. Slänger upp ett inlägg strax där jag visar solkrämen jag köpte. Puss!


Turkisk lira

840 Turkiska lira - 3 500 Svenska kronor.


Igår var mamma och växlade pengar till lira som jag ska ha med mig till Turkiet. Känns riktigt skönt att vi åker om några dagar!


Skara sommarland #3


I sängen - mobilblogg

Hej! Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och la mig i sängen direkt, tog inte ens upp datorn. Är jätte trött och ska sova med en gång. Har haft en rolig och stressig dag på samma gång. Godnatt!

Avslutnings middag

I skolans aula.

 

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har springit runt i skolans aula hela kvällen och serverat klass 9 på deras avslutnings middag. Det var riktigt kul faktiskt, dom bjöd på massa hel sjuka uppträdanden och en massa annat. Gick där ifrån propp mätt också, det blev jätte mycket mat över. Åt potatisgratäng, kyckling, glass, baguetter och mer. Har för övrigt sjukt ont i mina ben just nu, har gått runt med klackar också..

 

Nästa år är det våran tur!


Detta känns bra!

Såhär ser vädret ut dom närmaste dagarna i Turkiet, Alanya.

 

Känns riktigt härligt att komma till ett super varmt land den 16 juni, om bara några dagar! Vi möts av ungefär 30 grader när vi landar och det kommer vara upp till 40 grader varmt då vi är där! Detta kommer bli så jävla kul!


Mitt naturliga hår

Kan du inte visa hur ditt riktiga hår ser ut? Asså nartuliga, snälla?!

 

Såhär ser mitt hår ut!

 

När jag precis har duschat och låtit det torka så ser mitt hår ut såhär. Det är liksom fluffigt. Fast på bilden åvan har jag blåst det med hårtork, annars brukar det bli lite lockigare.


Skara sommarland #2


Gammal bild

                
                                                     Jag för någon vecka sedan, har inga nya bilder.

Just nu är jag och Nina hemma hos mig och vi tänkte börja små packa lite till Turkiet resan. Har letat efter resväskan ett tag och nu när den är hittad så ska vi börja packa.

Köpte en solkräm förut också, i Hageby Centrum. Visar den senare. Det är ännu en dö varm dag här i Norrköping, dock väntar Turkiet!


Ice tee

Jag igår. Fotograf: Vaneza Vergara.

 

Har precis druckit en kopp Varma koppen, skit gott. Har bara legat och degat i sängen hela kvällen, kollat på en film, redigerat Skara bilderna och lyssnat på musik. Lägger upp Skara bilderna imorgon föresten!

 

Nu ska jag sätta mig och plugga in provet vi har i SO:n imorgon. Orkar inte blogga mer idag, vill bara sova! Sovmorgon imorgon, så det sitter perfekt! Puss!


Gratisbio!

Klicka på bannern och bli medlem på Gratisbio!

 

Bli medlem på Gratisbio och få gratis presentkort, bio biljetter och bio menyer. Gratis är alltid gott! Du blir medlem genom att klicka på bannern här uppe eller genom att trycka HÄR. Du samlar poäng genom att bland annat värva vänner, besöka nya hemsidor med ett klick, shoppa, göra gratis erbjudanden, spela spel, skriva i andras gästböcker, bli vän med andra med mera.

 

När du klickar på länken ovan så måste du använda dig av mitt användarnamn (kseniaj) när du anger dina andra uppgifter, för då får du en massa extra poäng! Bli medlem nu och bli en del av allt gratis!


Skara sommarland #1

På bussen påväg till Skara Sommarland!


Bild 1: I bussen.

Bild 2: Min vän Zana stoppar upp en tampong i näsan..

Bild 3: Nina smygfotar mig när jag sover med musik i öronen.

 

Här får ni lite bilder från Skara, bara till en början. Kommer en hel del bilder senare också som togs inne i sommarlandet.


Snart är det dags

                          
                                                                              Källa: Weheartit

Sitter i skolan just nu, i datorsalen. Har egentligen idrott men valde att sitta och arbeta med SO förhöret vi har imorgon, så jag kan det lite bättre! Efter idrotten, som slutar om 5 minuter, så har vi lunch och jag är dö hungrig!

Slutar strax efter 3 idag, och då ska jag och Nina dra till Navestad och träffa några. Måste till stan också och köpa solkräm som jag måste ta med till Turkiet. Vi åker snart!


Just some words

Jag idag.

 

When nothing helps you to get through the night, when you can't eat, ain't got no apetite.
When your friends try to come around, but even they can't make you smile, these are the signs of a broken heart.


There's never a right time to say goodbye, but I gotta make the first move.

Cause if I don't you gonna start hating me, cause I really don't feel the way I once felt about you.

Girl it's not you, it's me, I gotta gotta figure out what I need.

There's never a right time to say goodbye, but we know that we gotta go, our separate ways.

Aand I know it's hard but I gotta do it.

And it's killing me, cause there's never a right time, right time to say goodbye.


Måndag

Mobilbild - idag utanför Wayne's.

 

Kom hem för en tag sedan. Det har varit en jätte varm och skön dag. Har varit med Vaneza, Nina, Olivia, Fanny och Bellen bland annat. Först så åkte jag och Nina och solade i Haga drop in solariumet och sedan drog vi in till stan och träffade dom andra. Vi satte oss utanför Wayne's och köpte is te med melon smak(!) Fan vad god den var, melon är min grej!

 

Det är skola imorgon föresten, så jag tror jag lägger mig om en timme eller något så jag kommer upp imorgon på morgonen. Måste bara äta och plugga till ett SO förhör lite snabbt. Slänger upp ett tidsinställt inlägg så länge. Puss!


Marshmellows

Vaneza och Olivia på bild.


Här har ni två av alla bilder jag tog igår, när vi grillade marshmellows med engångsgrillen. Dagen innan hade vi ju grillkväll som jag visar bilder på sen, men det här var något helt annat. Den här helgen har varit helt klart klockren! Vi har varit på alla möjliga stället och haft allmänt roligt!

 

Idag är det Sveriges national dag och vi ska som sagt åka någonstans och ta ett bad, måste bara planera lite med dom andra, först. Hörs senare!


Sun and love!

Jag idag, på Ninas uteplats. Fotograf - Vaneza Vergara.

 

Nu när jag har kommit hem efter att ha sovit hos Nina hela helgen, 3 nätter, så har jag en hel del bilder att visa er. Bland annat från Skara Sommarland och grillkvällen hos Nina med mera. Detta blir dagens sista inlägg så får ni en massa uppdatering imorgon.

 

Dock så kommer jag inte vara hemma på hela dagen imorgon. Ska ut och bada/sola någonstans med brudarna, tror vi åker till Ensjön. Men jag släner upp några tidsinställda inlägg tills imorgon så missar ni ingenting!

 

Nu ska jag fixa lite käk och stoppa ner i magen, har inte ätit sen vi var nere i stan..


Hårfärg

Min nya hårfärg.

 

Nu är jag äntligen hemma och kan börja uppdatera bloggen som vanligt! Här har ni en bild på min nya hårfärg. Färgade håret i fredags, eller Nina färgade det. Det är toning denna gång också, så att det inte kommer någon ful utväxt liksom. Färgen är choklad brun.


Please me

Please me - K-Young

 

Hej på er! Sitter i Ninas säng med Johanna, Vaneza och Fanny. Nina är någonstans där nere och fixar någonting. Idag så har vi varit nere i stan förut, kollade på lite kläder och åt.

 

Snart så ska vi gå ut med grillen och sätta oss och grilla lite mashmellows. Ikväll kommer jag som sagt hem och då blir det nästan bild bomb här i bloggen. Nu ska vi byta om och fixa oss lite sen drar vi ut i solen! Ha en skön söndag! ♥


Grill kväll hos Nina!

Hej! Just nu är det lite folk hemma hos Nina. Vi grillade allra först och nu chillar vi mest bara. Men nu ska jag vara social med dom andra. Puss!

Låg uppdatering hela helgen

Hej!

Befinner mig hemma hos Nina just nu och stannar över natten. Idag (igår) var vi som sagt i Skara sommarland med en fritidsgård. Vi ville hem efter 4 timmar efter att ha varit vakna rätt så länge den natten och på grund av värmen, dock var det super väder!
Den här helgen kommer jag aldrig vara hemma och kommer inte ha tillgång till dator. Det kommer komma upp typ ett inlägg om dagen utan bilder, men på söndag eller måndag så kommer jag uppdatera som vanligt. Lägger upp bilder från Skara också.
Nu ska vi sova, godnatt!

Ballerina kladdkaka

Nattkäk - Ballerina kladdkaka McFlurry. SÅ JÄKLA GOD!

 

Kom hem för ca en halvtimme sedan. Har haft en dö bra dag idag faktiskt. Nina fyllde ju år också (grattis igen älskling!), så vi har liksom "firat" henne lite smått idag. På lördag ska vi tjejer ha det ännu roligare och fira på riktigt!

 

Äter fruktsallad nu igen samt riskakor med pizzasmak. Det är riktiga grejer det, så gott! Idag var den sista dagen i skolan den här veckan, skönt måste jag bara säga! Börjar igen nästa vecka på tisdag. Lite ledighetsdagar såhär innan sommarlovet sitter inte fel!


@balkongen

Jag och Christian nu.

 

Just nu är jag och Christian hemma hos mig och små chillar. Ska snart upp till Klockaretorpet och träffa Nina och alla andra. Vet inte riktigt vad vi ska göra men Nina fyller ju år idag som sagt, så ska väl fira henne på något sätt.

 

Puss, hörs ikväll!


Grattis älskade vän!

Allra bästa vän! ♥

 

Grattis min underbara bästavän som fyller 15 år idag! Hoppas jag är den första som får säga grattis, hihi! Vi har kännt varandra i ungefär ett helt år nu och du är den som betyder mest för mig. Alla våra stunder tillsammans går inte att beskriva, vi gör nya saker varje dag och har det sjukt kul.

 

Hoppas din födelsedag blir som du förväntar dig och att du blir en lycklig 15 åring. Älskar dig mest underbara du!


RSS 2.0