slide show

Back home

Jag just nu.

 

Har precis snackat klart med Nina. Hon ville att jag skulle ringa och att vi skulle prata lite. Kom hem halv 8 typ och började med maten direkt. Mamma jobbar fortfarande men det fixar jag själv lika bra!

 

Har inte så mycket att säga just nu känner jag, och jag vet heller inte vad jag ska göra riktigt. Har inga läxor, ingenting. Blir väl bara chill framför datorn med skön musik tills jag ska gå och lägga mig.

 

Och juste, har bestämt vad jag ska ha på mig på Royal White Night. Kommer bilder där ifrån säkert. Tror jag tar med mig mammas lilla digitala kamera ifall jag pallar bära runt på den på dansgolvet, fast jag tror jag skiter i det faktiskt, har ju mobil kameran (fast den är inte bra alls dock). Är hur taggat som helst inför lördagen.


Träningsvärk + varma koppen

Tar en kopp Varma koppen och tar det lugnt.

 

Yeah, jag idag.

 

Har precis kommit hem från skolan. Sitter bara i sängen och tar det lugnt med en kopp Varma koppen. Det är så fruktansvärt gott! Har förjävlig träningsvärk också. Har haft dans på idrotten både i tisdags och igår, och idag hade vi det på eget arbete. Vi kör typ reggae dancehall, och går ner ganska mycket så nu har jag total förstört mina lårmuskler, haha! Nej men det gör dö ont när jag till exempel går i trappor och så vidare. Annars var det inget med det.

 

Ska vara hemma en stund nu, till klockan halv 6 ungefär, sen drar jag till Borgsmos fritidsgård! Ska på ett sista (tror jag att det är) möte som börjar halv 7 ikväll. Nina följer dock inte med, eftersom hon har utegångsförbud. Det har jag med i och för sig men jag fick gå dit eftersom det är vi som jobbar. Så tills dess kommer jag bara ligga och dega i sängen, sätter nog på en film strax också.

 

Hörs senare när jag kommit hem!


Ny header

Har gjort en ny header, om du inte ser den, tryck F5!

Kör bara på något enkelt, tills jag fått några ideér och så vidare. Vill ge mig ut och ta några kort, men orkar ju aldrig göra det, eller så blir det helt bortglömt.

Iallafall, när jag skaffat fram lite nyare bilder så gör jag en dö grym header, det blir bra!

New photo

Såhär ser jag ut idag.

 

Sitter hemma och dunkar lite musik, taggar som fan inför Royal! Iallafall, har precis ätit lite, var dö hungrig när jag kom hem så det passade perfekt.

 

Gjorde aldrig omprovet idag som jag egentligen skulle göra. Min SO lärare var tydligen på möte och jag orkade inte vänta, så jag gick hem istället.

 

Har fotograferat lite bilder till min nya header som jag tänkte börja med snart, blir snabbt trött på mina andra och vill göra en ny nu. Har inga ideér dock, så får väl sitta och fixa lite till jag är nöjd.


Vblogg - godnatt

Videoblogg

 

Slänger in ett videoinlägg nu innan jag hoppar in i duschen. Har inte så mycket mer att säga nu, men det mesta säger jag nog i video klippet. Hoppas ni sover gott inatt, puss!

 

Jag hatar att videoblogga, bara så att ni vet. Har aldrig något att säga och säger jämt "eh, vad ska jag säga mer" "eh.." osv.


The collector

Just nu kollar jag på denna film.

 

Ja, just nu ligger jag bara och slappar i sängen. Kollar på The Collector också. Kanske den bästa skräck filmen jag någonsin sätt. Darrar fortfarande fast än jag pausade för ungefär 10 minuter sen. Ska se klart den alldeles strax. Rekommenderar verkligen den här filmen till skräck älskare, som mig alltså! Filmen är perfekt att kolla på tillsammans med någon också, man blir så rädd i vissa delar, haha!

 

Nej men nu ska jag se klart den, det är typ en kvart kvar av den, sen ska jag plugga lite.


Me and my self

Jag idag, tänkte köra på mjukis hela veckan nu, bara mysigt!

Nu är jag som sagt hemma från skolan, härligt värre. Vädret suger och jag har fortfarande utegångsförbud, så man kan ju inte riktigt hitta på någonting. Även om jag fått gå ut så skulle jag stanna hemma, vädret gör mig verkligen skit irriterad.. Vill ju ha vår nu.

Nu när jag är hemma så tänkte jag bara lägga mig ner en stund och sova en timme eller två. Därefter så sätter jag mig och pluggar till mitt omprov som jag har imorgon, och efter det så ska jag träna på en dans som jag och en klasskompis ska visa upp nästa vecka. Vi gör den alltså på idrotten och har bara en lektion kvar att träna, så jag kör lite hemma också.

Hörs lite senare då, är verkligen inte pigg alls, måste vila lite. ♥

Cloetta

Fick med mig en choklad ask hem från skolan idag.

 

För några veckor sedag sa min mentor att jag hade lottats ut till ett matte prov som skulle komma, och det var idag. Jag och några andra från skolan fick sitta i ett rum vid varsin dator i en timme och 10 minuter och göra provet. Det var bara några i hela Sverige som gjorde det, alltså 3 från varje klass i några skolor i landet, tror att det var så om jag inte fick höra fel. Provet var dock lite svårt, och alla i rummet hade olika frågor, det tog ungefär 40 minuter, och 20 minuter att läsa instruktionerna.

 

Sen när vi gjort provet så fick vi en liten present för att vi deltagit, och det var en liten choklad ask. Haha, lite gulligt faktiskt. Nu ska jag bli fet! Älskar choklad, det är det bästa som finns!


Svar


Om man ser dig på stan tycker du att man kan komma fram och hälsa och säga att din blogg är bra? :)

Svar: Fick denna fråga alldeles nyss och tänkte svara på den, tyckte den var ganska rolig. Jag är ju inte en känd bloggare så jag förstår inte varför man skulle vilja komma fram till just mig och säga att min blogg är bra, fast självklart! Det skulle vara sjukt kul om någon gjorde det, jag nekar inte! Men som sagt, jag är ju inte känd så det skulle bara komma som en chock för mig om det skulle hända nu.

Run mi down

Beenie Man - Run Mi Down (Bad People Riddim)


Nu har jag vilat färdigt kan man nog säga. Tänkt plugga för länge sen egentligen men tar tag i det nu, ska ändå lägga mig lite senare ikväll. Så nu sätter jag mig bara och tränar. Detta blir det sista inlägget för idag så vi får ta och höras imorgon igen.

 

Tillägg: Nu är det bara 5 dagar kvar till Royal White Night, hoppas vi syns där!


Dagens blogg tips!

Istället för "dagens blogg" eller "månadens blogg" så kör jag på något annat. Så fort jag ser eller läser en bra blogg eller bara vill tipsa om någon blogg som mina vänner har så kommer jag länka den, skriva lite om bloggen och lägga upp en bild. Har en ny kategori i menyn som heter "Blogg tips" så det är bara att kika in där så hittar du en massa bra bloggar som jag kommer tipsa om. Och här kommer den första!

Klicka på bilden eller på länken för att komma till hennes blogg!

 

Tjejen heter Emma Svennson och driver en blogg som handlar om hennes liv. Alltså, shopping, umgänge, vad hon gör om dagarna och så vidare. Allmänt grym blogg! Hon uppdaterar varje dag och lägger upp en massa bilder. Hon brukar hissa och dissa saker och hon lägger även upp videobloggar och outfits.

 

Lät det bra, så kika in hennes blogg HÄR!


Wine for me

Jag idag!

 

Hej! Just nu tar jag det bara lugnt och lyssnar på lite gó musik på youtube, min Spotify funkar inte, vet inte varför.. När jag loggar in står det att jag inte är inloggad och då kan man inte lyssna på något, lite konstigt. För tillfället har jag ingenting att göra riktigt, har en hel den plugg som jag måste fixa innan onsdag, för då har jag omprov i skolan. Sen så ska jag göra några papper matte inför ett prov om 2 veckor. Vill helst göra det nu så jag inte behöver tänka på det senare.

 

Sen så skulle jag ju fixa Ninas blogg igår då min dator la av helt, så allt på Photoshop gick bort. Gissa om man blir arg? Så jag ska nog göra om hennes design ikväll istället. Tog ändå inte så lång tid, och den är enkel!

 

Men nu ska jag bara fortsätta chilla och dega i sängen. Mamma kom just hem och gick till tvättstugan direkt, lite rena kläder är inte helt fel! :) Hörs senare!


Några likheter?

Såg på Isabelles blogg att hon testat 118800's nya MMS tjänst, så jag tänkte "varför inte"? Så skickade en bild på mig själv och skrev "vilken kändis är jag lik" och fick detta svar:

- "Du är lik den fagra aktrisen och sångerskan Juliette Lewis! Hon är inte bara med i storfimer utan hon sjunger dessutom i bandet Juliette and The Licks. Ni delar säkerligen mer än bara utseende, det ser man i din rick'n'roll-blck på en gång!"

Sen efter några minuter fick jag ett till sms, utan att jag skickat någon nytt där det stog:

- "Du är nästan en exakt kopia utav Hermione Granger som är med i Harry Potter filmerna du vet. Ni har samma utstrålning och mysiga blick. En bedårande ung dam."

Ja, finns det några likheter mellan oss..?


Drar till skolan nu

Jag just nu.

 

Godmorgon! Fick kämpa med min webb kamera, den ville inte funka alldeles nyss men nu fick jag till det! Är iallafall klar, ska bara borsta tänderna och dricka ett glas juice, sen drar jag till spårvagnen.

 

Börjar halv 9 idag och slutar 4. Riktigt jävla lång dag.. Så vi hörs väl när jag kommer hem igen! Ha en bra dag!


Nu snöar det, igen..

Utanför mig precis just nu.

 

Fan vilket väder. Ena secunden är det varmt och soligt, sen börjar det blåsa så man nästan flyger iväg, och nu?! Nu snöar det också, igen. Blir fan irriterad på detta, när ska det bli vår, riktig vår?

 

Ska iallafall gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt till skolan imorgon så behöver lite sömn. Slänger upp ett inlägg på morgonen ifall jag hinner, godnatt och sovgott allesammans! ♥


Chillin'

Jag idag.

 

Just chillin'!

 

Hello! Sitter i sängen med datorn och äter choklad, min favorit dessutom. Lyssnar på en massa sköna låtar. Har inte så mycket att göra just nu faktiskt. Håller dock på att fixa Ninas blogg lite, hon ville ha det lite nytt, och jag hjälper henne.

 

Åå nej, nu tog min choklad slut också.. Fett god var den! Aja, efter att jag gjort klart Ninas blogg och så så sätter jag nog på en film och bara tar det lugnt. Det är ju söndag, vill bara slappa liksom.

 

Hörs senare i guess!


Navel piercing

Bild på min navelpiercing!

 

En tjej bad mig lägga upp en bild på min navel piercing, så här är den! Har lagt upp bilder innan men några har väl missat det eller helt enkelt inte sett.

 

Har haft den blåa, den på bilden sjukt länge, ska ta och köpa några nya snart tycker jag!


Leave the world behind

En bild på mig från igår.

 

Hej på er. Vaknade just (det förra inlägget var tidsinställt) och det första jag gör nu på morgonen är att ta fram chipsen och bara chilla. Ska iallafall strax upp och göra frukost. Är dö sugen på toast, tror jag tar det!

 

Efter att jag fixat mig och allt det där så drar jag in till stan och lämnar tillbaka tröjan jag köpte igår, eller så byter jag bara ut mot något annat om jag hittar något, får se hur jag gör.

 

Juste, ni glömde väl inte att ställa fram klockan en timma i natt va? Om ni glömde, gör det nu! Alltså, om klockan är halv 11 nu så ska den vara halv 12!


600

Fått besöksrekord igen!

 

Igår fick jag besöksrekord på hela 600 unika besökare! Gissa om jag blev glad? Dom senaste dagarna har det hållt på mellan 450-500 besökare, vart fick jag 600 ifrån?! Helt sjukt!

 

Blir ännu gladare ifall det håller sig nu eller blir ännu mer! Hur många unika besökare har ni om dagen?


The happening

Bild på mig, Elvira och Nina från förra helgen.

 

Har bestämt mig, ska lämna tillbaka tröjan jag köpte och leta efter en ny! Tyckte inte om den nu när jag tänkte efter faktiskt, så ändrade mig. Drar ner till stan och lämnar till bara den imorgon!

 

För övrigt har jag just ätit och är propp mätt. Håller på att kolla färdigt filmen The Happening som jag började se igår, den är sjukt bra. Rekommenderar den till alla.

 

Ha det bra ikväll.


Spets

Köpt på H&M - 149 :-

Här är alltså tröjan jag köpte, ska jag köra på den eller inte? Är faktiskt osäkert, så jävla svårt det ska vara att bestämma sig.

Shoppat

Ni får snart se vad som ligger i påsen.

 

Har ju som sagt utegångsförbjud nu men frågade mamma ifall jag fick lov och åka ner till stan snabbt och köpa någon tröja till Royal White Night eftersom jag inte har någonting att ha på mig då. Det känns ruttet att bara ta på sig något och dra dit så balde att hitta något nytt istället. Fick åka ner till stan iallafall.

 

Hittade en spets magtröja som jag visar er senare, tror jag kör på den!


Earth hour 2011

Släcker ni ljusen ikväll?

 

Detta pågår ikväll 20.30 - 21.30, ska ni vara med?

 

Själv så kommer jag nog kolla film på datorn och släcka lamporna och tända ljus, sjukt mycket mysigare. Vi får väl se hur mörkt det blir ikväll.


Myskväll

Laddat upp med chips, choklad och cola.

 

Var i Ica för en stund sedan och köpte lite gott till ikväll. Tänkte bara ta det lugnt ikväll och kolla lite film. Är hur trött som helst faktiskt så jag tror jag lägger mig rätt tidigt ikväll och inte sitter uppe hela natten som jag brukar göra..

 

Imorgon blir det väl att sitta hemma hela dagen igen, vilket helvete. Ha det riktigt jävla mysigt ikväll, vad ni än gör alltså. Ska försöka ha det så "kul som möjligt" här helt ensam i mitt rum.

 

1000 kyssar!


Någon gång måste man bjuda

Men gud vad söt, bjuder dock.

 

Nu får ni fan hjälpa mig! Eftersom jag har utegångsförbud så måste jag ha gott om filmer. Därför ska ni ge mig en massa massa film tips! Ser helst på komedi, romantik eller skräck, så något i den stilen! :)

 

Måste verkligen få ihop några filmer så jag har någonting att göra ikväll. Ge mig massa tips nu då allesammans!


Brillz

Tre bilder jag tog för någon vecka sedan.

Sitter hemma och inte gör någonting. Har utegångsförbud för dom som inte vet, fast har fortfarandre fått några kommentarer från folk som undrar varför jag har det. La upp en status på Facebook, så det är nog därifrån dom flesta vet. Jag har iallafall utegångsförbud och jag orkar inte ta upp varför här i bloggen.

Skulle egentligen vara med en massa skönt folk ikväll och imorgon men dom får roa sig utan mig. Har ju ingenting att göra idag alltså, får väl gå ner till Ica senare och köpa lite gott så jag kan mysa med en film (om jag ens får gå till affären.)

Vi får se vad som händer ikväll helt enkelt.

Nu drar jag

Jag just nu/idag.

 

Nu är jag klar! Har duschat, klätt på mig, ätit och sminkat mig. Allt är klart! Nu ska jag ta på mig jackan och skorna sen drar jag in till stan och solar! Börjar 9.15 idag så drar dit på min sovmorgon!

 

Hörs senare!


Fan vad jag är taggad!

Nu taggar vi Royal White Night! Hoppas vi syns där!

 

I Love Rock & Roll (Radio Edit) - Alex Gaudino ft. Jason Roone
Put Ur Hands Up - Wet Fingers
This time - DJ Antoine

Chain letter - kedjebrev

Nu blir det och se denna film - älskar skräck!

 

Ljudet på filmen jag egentligen skulle se funkade inte, så jag letade efter någon annan och hittade denna. Har sett en liten bit på den och hittills är den grym. Jag älskar ju som sagt skräckfilmer konstigt nog. Den här filmen heter iallafall Chain letter.

Den handlar om en mördare som skickar kedjebrev till tonåringar genom e-post och sms, och om dom inte skickar vidare det så dör dom helt enkelt.

 

Efter filmen så ska jag sova ett tag. Känner att jag kommer somna när som helst faktiskt, ögonen svider som fan. Skriver mer senare, då jag har vaknat eller något. Puss!


I ♥ NY

Bild från igår kväll.

 

Nu är jag hemma från skolan. Sjukt glad eftersom vädret är så härligt, typ 12 plus ute. För övrigt är jag dö trött så ska bara vila en stund med en film, får bli "The 41 year old virgin who knocked up sarah marshall and felt superbad about it". Hoppas på att den är bra!

 

Då jag sett filmen ska jag ta tag i SO:n. Har verkligen jätte mycket att ta igen och göra det jag inte gjort helt enkelt. Får se hur det går, men det ska jag nog klara av. Får ta lite i taget.

 

Hörs lite senare!


Iväg till skolan

Godmorgon!

Har precis gjort mig klart och ätit frukost osv. Kör på mjukis byxor, t-shirt och en tjock tröja. Min spårvagn går 7.35 så jag ska gå och borsta tänderna och fixa det sista sen drar jag till skolan. Har hemkunskap i 2 timmar första passet, me like!

Bloggar mer när jag kommer hem. Ha det bäst så länge!

Blå svamp

Jag just nu, på med mys kläderna.

Har bara degat i sängen med datorn dom senaste timmarna, har inte gjort ett skit. Bara tagit det lugnt och lyssnat på musik, kollat runt på Facebook och sånt. Bara härligt!

Börjar bli jäkligt trött nu fast än klockan bara är strax över 9, men jag ska snart börja borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen. Tror jag sätter på en film också eftersom jag lägger mig senare, då blir det perfekt.

Imorgon efter skolan så drar jag hem direkt och rå pluggar! Har några omprov som ska göras, så det är bara att köra igång! Godnatt på er!

En bild från igår

Har absolut inga nya bilder att bjuda på, så ni får en från igår, lika bra det!

Har varit hemma ett bra tag, kom typ hem vid.. 4-5 kanske? Stack och solade med Nina vid stan på lusch rasten och hade NO prov direkt efter, gick ganska bra faktiskt. Sen på sista passet, alltså på idrotten så fick jag och Nina gå eftersom vi skulle iväg och hämta planscherna till Hip Hop Jamet. När vi var klara med det så åkte vi till Navesta och träffade några i Navestaskolan.

Nu när jag är hemma så har jag absolut ingenting för mig. Ska skriva en sida i mitt block, kanske visar någonting ur den senare.

Nu ska jag dricka ett glas cola och sätta på någon film, eller så slappar jag bara. Fan, vet inte vad jag ska göra..

My name

McLean - My name (desi remix)

 

Så, har ätit nu. Sätter mig och pluggar inför provet nu på direkten. Orkar inte lägga mig sent ikväll, så bäst att börja nu. När jag lagt mig i sängen så tror jag att jag sätter på någon bra film som jag kan somna till.

 

Med det här säger jag godnatt, hörs imorgon!


Face it for me

En bild från imorse.

Nu är jag tillbaka från Borgsmo. Fast vi fick ingenting gjort alls, för dom vi skulle prata med var inte där så det sket sig. Men nu har jag skickat planschen så den borde bli utskriven snart!

Nu när jag är hemma ska jag fixa någonting att äta sen ska jag sätta mig och plugga NO. Har ett prov imorgon i kemi, måste få godkänt i det iallafall.

Men först blir det mat, kyssar.

Intervju

Bild från skolan idag.

 

Jag och Nina blev intervjuade i skolan idag, det handlade om facerapes på Facebook och lite sånt. Vad som är nackdelen med det osv. Lägger upp videon när den har kommit upp på internet, det blir om ungefär en vecka om inte lite mindre eftersom dom inte visste när den skulle publiceras.

 

Nu är jag iallafall hemma från skolan och är vrål hungrig. Ska ta något att äta sen drar jag mot Borgsmos fritidsgård och skriver ut affischer till Hip Hop Jam/Discot med Nina.

 

Hörs senare!


Måste ta mig till skolan

Två bilder från helgen, kommer nog någon bild till framöver.

Nu tänkte jag lägga mig. Är sjukt trött och ska upp klockan 6 imorgon. Måste hinna duscha och allt det där innan skolan, och börjar redan 8.10.

Känns verkligen som att jag inte har något att blogga om alls. Bloggen blir allt dåligare och tråkigare. Måste ändra på det!

Nu lägger jag mig, godnatt!

Coca cola

Har laddat upp med cola och tuggummin. Hoppas det hjälper!

Härligt värre!

Nu är våren påväg på riktigt.

 

Den här veckan kommer bli riktigt härlig! Fan vad varmt det kommer att vara! Det kom ju värsta snön för någon dag sedan, men nu är allt borta igen! Me like!

 

Tänk er om bara några månader, då ligger man på stranden och njuter.


He's perfect.

Jag helt död i spårvagnen igår.

 

Har precis kommit hem från skolan. Mådde så sjukt illa så var bara tvungen att gå. Kändes som att jag skulle spy varje minut och var jätte nära på att bryta ihop. Vet faktiskt inte själv varför jag mår såhär dåligt, har aldrig gjort det. Har ont i ryggen, magen, huvudet och ja, mår illa.

 

Nu när jag är hemma iallfall så ska jag kolla på Ice Age 2 och dricka iskallt vatten. Senare ska jag plugga lite. Hoppas ni har det mycket bättre än mig! Hörs sen!


Lägger mig.


En bild tagen på mig från igår.

 

Åh, kan inte röra mig, kan inte äta någonting och magen gör så ont! Ska resa mig upp och försöka fixa lite nudlar som jag sedan ska tvinge i mig. Måste verkligen äta någontgin.

 

Får se ifall jag orkar mig upp till skolan imorgon, annars stannar jag hemma och vilar upp mig.


Picture

Jag och Johanna!

 

Där har ni en bild på mig och Johanna sen igår. Jag har är iallafall hemma nu, har varit hemma i ungefär en timme nu. Har hämtat ett glas iskallt vatten och ett stort päron att tugga på. Mår så in i helvetes illa så det gör ont bara jag tänker på det. Har nog aldrig mått såhär dåligt förut.

 

Tänkte vila lite och kolla på någon film så jag somnar. Måste sova ett tag känner jag.


Snart påväg hem!

Hej på er.
Är hemma hos Johanna nu och mår lite allmänt små illa. Ska alldeles snart hem och vila upp mig. Måste få lite sömn känner jag. Blev rätt sent igår kväll och jag sov över hos en annan kompis. Men nu är jag hos Johanna med en massa andra och tar det lugnt.

Har faktiskt ingenting att säga mer nu än att vi får höras när jag kommer hem till mig. Då lägger jag upp lite fräscha bilder också, det blir bra! Puss!

Ben & Jerry's!

Jag, Elvira och Johanna just nu!

 

Har precis kommit tillbaka hem till Johanna från stan. Sitter med en stor Ben & Jerry's med kladdkakssmak och njuter till hög musik! Vi ska snart börja fixa oss och byta om osv. Ska hem till Fanny ikväll och bara ta det lugnt. Det blir jag, Johanna, Elvira, Fanny, Oliva, Vaneza, Bellen och Nina som ska dit. Kommer bli så kul!

 

Kommer inte kunna skriva något mer ikväll om jag inte slänger upp ett inlägg senare. Men bara så att ni vet iallafall!


Hemma hos Johanna

Godmorgon, typ.

Befinner mig fortfarande hos Johanna med dom andra, fast Nina är dock inte här. Alla här håller smått på och fixa sig, och tar lite mat från kylen. När vi är klara så går vi till spårvagnen och åker upp till Nina och lämnar hennes väska som väger 1 ton. Hon ska ha familj fest eller något sådant vid klockan 5, så vi ska bara lämna väskan.

Ikväll tror jag att jag fortfarande är med brudarna, vi ska hitta på någonting i guess. Och Bellen hälsar er alla! Jätte söt tjej.

Tillägg: Jag försöker uppdatera så mycket jag kan då jag har tillgång till en dator. Statestiken sjunker som fasen, men jag kommer med roligare inlägg då jag har kommit hem!

Keep on dancin' till the world ends.

Jag och söta Fanny just nu!

 

Hej! Just nu är jag, Nina, Fanny, Elvira och Johanna hemma hos Johanna. Vi håller på och fixar oss inför kvällen, kommer bli awesome! Vi ska ju alltså till Ektorp och ha det bäst. Hoppas vi träffar några vi känner också.

 

Men nu hinner jag inte skriva mer, ska vara social med dom jag är med och sedan vid klockan 7 drar vi mot stan! Hörs senare, eller förresten, jag sover över här ikväll, så vi hörs väl imorgon antar jag. Puss!


VAFAN ÄR DET HÄR FÖR SKIT?!

Utanför mig just nu. Jag hatar det här. Snö är det värsta jag vet.

 

Nu när man vaknar på morgonen och kollar sin facebook så ser man statusar där det står: "nej snö, allt hade gått bort, varför kommer det snö igen" osv. Jag var bara tvungen att kolla ut genom fönstret då alltså. Och vad ser jag? Jo, 15 nya cm hög snö. Fan vad arg jag blir. Hade redan börjat ha på mig vår jacka och solglasögon och nu kommer det snö igen?! Alltså nej, nu får våren komma tycker jag. Det är ju mars månad?

 

Iallafall, vaknade klockan 6 imorse för att hinna med lite extra plugg och äta en rejäl frukost. Ska gå till spårvagnen om en stund fast först måste jag borsta tänderna och packa ner lite saker i väskan. Efter skolan drar jag och Nina till hennes place och fixar lite grejer sen mot kvällen fixar vi oss inför Ektorp och därefter träffar vi några härliga brudar.

 

Hörs senare!


God natt!

Godnatt.

 

Känner mig helt utpressad. Inga krafter i kroppen, ingenting. Mina ögon svider så det gör ont så jag känner att jag måste lägga mig nu direkt. Är så fruktansvärt trött så det är inte sant! Vad har hänt liksom.

 

Imorgon har jag prov iallafall, hoppas det går bra. Klockan 7 imorgon så ska jag, Nina och några andra go'a brudar till Ektorp och ha det roligt där. Slänger upp ett inlägg innan jag drar till skolan imorgon, om jag hinner. Har sovmorgon i och för sig, så jag tror nog jag gör det.

 

Som sagt, godnatt nu. Sov så gott ni kan!


Green

Just nu. Tagen för någon minut sedan.

 

Nu är jag hemma efter mötet i Borgsmo. Ska på ett sista möte igen om exakt 2 veckor, samma tid, en vecka innan evenemanget. Kommer bli så grymt!

 

Nu när jag är hemma så ska jag laga ihop lite nudlar, sen sätter jag mig och pluggar.


Möte snart

Jag just nu!

 

Just nu är jag hemma hos Nina, och hon är där nere och äter middag. Har med mig min dator hit för att vi snart ska gå till Borgsmo angående Hip Hop Jamet vi håller i. Vi ska på möte med några och fixa klart det sista typ. Det börjar klockan 6 tror jag, fast egentligen har vi ingen aning om när det börjar..

 

När jag kommer hem igen så sätter jag igång och pluggar inför ett SO test imorgon, om Islam. Jag ska typ bara träna på 3 tankekartor så jag kan dom. Hörs senare, peace.


Fan vilket tjat

Orkar inte med såna här kommentarer längre.

 

JAAA, jag har haft sex! Varför kan folk inte acceptera det och sedan låta det vara? Och varför ska jag jämt få frågor som till exempel: "Vart hade du sex, med vem" osv osv. Liksom, det har absolut INGENTING med er att göra. Ni förstår väl själva att jag inte skriver vem jag hade sex med på min blogg? Det borde vara självklart eftersom det är över 500 unika som läser varje dag, klart som fan att jag inte nämner namn då. Det är bara Nina som vet, och så får det förbli.

Och det där med Nina och mig, att vi gör samma saker samtidigt, det är bara skitsnack. Tror ni ärligt talat att vi planerade att bli av med oskulden ungefär samtidigt, nej! Jag tänkte inte ens på det. Det bara blir så, vi planerar inte. Och det där med att vi har 30 dagar och frågestund samtidigt också, klart vi får ha det, det är ingen som säger att vi inte får? Men vi snackar inte direkt ihop oss och säger "vi gör frågestund samtidigt, vi skriver ett inlägg samtidigt". För så fungerar det verkligen inte. Vi gör saker när vi är redo och känner för det, så är det bara.

 

Sen tycker jag att alla "vem hade du sex med..." kommentarerna, kan läggas ner, för jag kommer inte svara på det, för det är mitt privatliv.


Vår jacka

Fick denna när mamma kom hem, vet inte vart den är köpt och hur mycket den kostar.

Ikväll stannar jag hemma. Blev inget av att träffa Sofia på grund av att hon valt att komma hit imorgon istället, så hon har mer tid. Känner mig förjävligt trött nu så funderar på att lägga mig ner en stund och vila.

Dagens klädval/facelook

Dagens outfit.

 

Dagens facelook.

 

Detta är då jag idag! Körde på genomskinliga leggings och cykelbyxor. Annars då, sitter bara i sängen, chillar med musik och redigerar lite bilder. Har ingenting att göra egentligen förutom lite läxor som ska göra till på fredag och måndag, men dom tar jag lite senare.

 

Mamma kom med en ny vår jacka till mig, visar den snart.


Onsdag

Hej!

Just nu sitter jag i skolans datasal och jobbar med en novell som egentligen skulle in idag, det är sista dagen idag, och jag är inte ens halv vägs klar.. Idag slutar jag iallafall klockan 3, efter denna lektion. Ska hem direkt och städa mitt rum, lyckas aldrig hålla det rent längre än en vecka. Sen ska jag ta lite bilder på dagens Ksenia som jag bjuder er på senare.

Senare mot kvällen, vid klockan 8 så ska jag åka ner till Resecentrum och hämta upp en gammal kompis från Umeå som jag inte sett på kanske 3 år eller mer. Sofia heter hon. Ska vara med henne ett tag tills hennes vän kommer som hon ska bo hos här i några dagar. 

Men nu ska jag fortsätta jobba så jag inte ligger efter med det här. Hörs senare när jag kommer hem!

Fjärrutlösare!

Det jag köpte på Media Markt var ju då en fjärrutlösare! Den gick på 199:-

Har velat köpa denna sak jätte länge. Har letat på alla Expert affärer och alla var slutsålda. Sen kom jag på att kolla på Media Markt eftersom dom har allt! Dom hade det jag letade efter också!

Man har den alltså till att ta kort helt enkelt. Man behöver inte gå fram till kameran och trycka på knappen, utan trycka på kontrollen så tar den kort direkt! Bra va? :)

Nikon ML-L3

Nyfikna på vad som ligger i asken?

 

Nej då, ska inte vara dum. Det som ligger i asken visar jag upp alldeles strax! Måste bara ta kort på det, men där fick ni en ledtråd iallafall, inte för att det förklarar någontin men..

 

Har fortfarande inte ätit någonting! Finns ju för fan ingenting i kylen, ingenting att äta och ingenting att dricka.. Ringde mamma nyss och frågade vart hon var och hon var påväg hemåt. Bad henne också att gå till affären och handla när hon kommit hem. MAT!


Till the worls ends

Birtney Spears - Till the world ends

 

Det här är en låt jag har fastnat för. Riktig jävla härlig. Spelas på högsta volym just nu!

 

Slutade 15.40 idag och nu är jag hemma! Drog till stan med Nina direkt efter och mötte upp hennes kille. Sedan åkte vi vidare till Ingelsta. Köpte en grej på Media Markt som jag visar senare. Velat ha den länge och nu är den min! :D Jag är fruktansvärt hungrig, har inte ätit sen klockan 12 så nu tänkte jag fixa någonting att äta. Det finns dock ingenting, INGENTING i kylen.. Vad ska man laga för något?

 

Hörs senare då jag har ätit!


Frågestunds svaren!

Är det jobbigt att blogga eller tycker du att det alltid är lika kul?

Svar: Bra fråga faktiskt.. Vissa dagar då man inte har någonting att skriva om alls så är det ganska jobbigt att bara komma på något. Men dagar då det händer saker så är det bara roligt att få dela med sig av det och skriva några inlägg!


Tycker du det är jobbigt att vara kort?

Svar: Haha riktigt konstig fråga. Klart det är jobbigt, eller jobbigt och jobbigt. Det är ganska irriterande bara eftersom jag fyller 16 år i sommar och jag är knappt 1.60. Önskar att jag vore 5 cm längre åtminstone!


Skulle du kunna tänka dig att vara tillsammans med någon kortare än dig?

Svar: Det måste jag svara nej på! Jag är tillräckligt kort och det skulle bara se helt fel ut med en kille som var ÄNNU kortare.. :o


Är du oskuld?

Svar: Nej, jag är inte oskuld längre.


Kan du inte lägga ut en modell bild/vanlig bild på dig som du är riktigt nöjd med?

Svar: Jovisst kan jag det, fast just nu har jag riktigt dåligt med bra bilder, men den här är jag väl ganska nöjd med. Tog den då jag just hade färgat håret brunt.



Hur många unika besökare har du per dag?

Svar: Jag har fått fler besökare den senaste tiden och siffran ligger nu uppe på ungefär 450-500 unika besökare per dag.


I vilket program regigerar du dina bilder?

Svar
: Jag redigerar mina bilder först i Neat Image (går att ladda ner gratis på nätet.) Det är till för att ta bort brus från en bild, ni vet såna där vita prickar så att den ser bättre och snyggare ut. Sen ändrar jag ljus och så vidare i Photoshop CS5!


Ska du till Umeå i sommar, isåfall när?

Svar
: Ja! Jag hade faktiskt tänkt att åka upp dit i början av sommaren, då vi precis får sommarlov ungefär. Inget är ännu bestämt men jag har pratat med mamma om det och hon tycker att det är OK. Så vi får se lite längre fram och se hur det blir!


Har du gjort din blogg design, och gör du till andra?

Svar
: Ja, det är bara jag som fixar min header och design. Tyvärr så har jag inte tid att fixa åt andra, men ifall jag skulle göra det så skulle jag ta betalt eftersom det är många som frågar mig och jag nästan alltid säger nej. Har som sagt ingen tid åt att fixa åt andra, fixar dock bara till Nina, Wilma och dom närmaste.


Gillar du att rita?

Svar
: Ja det gör jag faktiskt, gillar att vara kreativ och nogrann. Gick på rit skola när jag var mindre och på så sett har jag lärt mig att rita också. Fast nu har mitt intresse fastnat för foto.


Hur är du som person när du träffar nya människor, blyg..?

Svar
: Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag är inte så blyg av mig iallfall, jag är nyfiken och pratar på liksom, men däremot om det är en kille så får jag inte ut ett ända ord, haha!


Vill du bli en känd bloggerska?

Svar
: Ja det vill jag faktiskt, men jag vill inte direkt ha "bloggen som ett jobb" utan bara mer bli igenkänd på stan till exempel och käna pengar på bloggen! Det skulle nog vara riktigt häftigt! Men som sagt, inte lika stor som Kissie!


Vart har du köpt din kamera och hur mycket kostade den?

Svar
: Jag köpte min kamera för snart 1 år sedan om jag minns rätt. Köpet den på MediaMarkt och den gick på 5500 kr tror jag, med alla tillbehören, det vill säga: minneskort, kamera väska och kameran!


Vad heter du på BDB? (bilddagboken)

Svar
: Haha, vad roligt att den frågan kom upp. Jag raderade faktiskt min BDB användare för några veckor sedan men bestämde mig snabbt igen att jag skulle göra en ny och bättre. Nu heter jag "ksusha" på BDB. Bara att lägga till mig som vän!


Hur gör du så att dina bilder får en "rund kant"?

Svar
: Jag tänkte faktiskt visa det i ett steg-för-steg inlägg någon gång här framöver, kan lova er att det är super enkelt! Men som sagt, visar er det någon gång för det är helt omöjligt att förklara.


Har du piercing någonstans?

Svar: Ja det har jag. Jag har piercing i naveln som jag tog på våren 2010. Tror nog att många av dom som läst min blogg länge minns det. Här kommer iallafall en bild på det.

                       

Vad är din favorit affär?

Svar
: Jag har många affärer som jag väldigt mycket tycker om, men dom bästa är Zara, Gina Tricot, H&M, Scorett och Bikbok!


Vad är din favorit mat?

Svar
: Fan vilken svår fråga, finns ju så mycket gott! Det godaste jag vet är iallfall vatten melon, det räknas väl som mat va..? Sushi är också för gott! Sen är lassagne och pizza alldeles för mums!


Vem kan du snacka med allt om?

Svar
: Jag pratar alltid med Nina när det har hänt någonting eller om jag tycker och tänker på någonting. Vi pratar alltid innan vi går och lägger oss, vad det än är om.


Vad är den största grejen du vill göra innan du dör?

Svar
: Mitt mål har alltid varit att flyga luftballong, och det ska jag banne mig göra inna jag dör! Sen så ska jag släppa en enkrona från Eiffeltornet och hoppa fallskärm!


Varför går du i 8:an när du är 95:a?

Svar
: Jag får den frågan ganska ofta och nu tänker jag svara på den igen. Jag flyttade till Sverige från Ryssland när jag var 7 år och det är då man ska börja i 1:an egentligen men jag var tvungen att lära mig svenska först. När jag lärt mig svenska bra så var jag 8 år och började i 1:an då istället. Det är därför jag är 15 år och går i 8:an. Jag har alltså INTE gått om någon klass, för det är vad många tror.


Bråkar du och Nina ofta?

Svar
: Vi bråkar aldrig egentligen, bara små tjaffsar då och då men det är liksom inget bråk. Vi bråkade iförsig här om dagen men det löste sig ändå, vi är för tighta.


Är du nöjd med ditt utseende?

Svar: Ja det är jag. Jag kan inte säga att jag är ful, för det vet jag själv att jag inte är, men jag kan inte säga att jag är så jätte fin heller, för det finns dom som verkligen är snygga! Avis.. Sen finns det ju dom som älskar sitt utseende så mycket så att det blir fult som fan, som dom här tjejerna här nedanför till exempel. Det är därför jag också är nöjd med mitt utseende, för jag slipper se ut som dom!

Nästan patetiskt.

Sådär! Då var frågestunden avkladad för denna gång och svaren har ni alltså här! Hoppas dom flesta fick svar på sina frågor, även om jag inte svarade på alla utan valde ut dom bästa. Ni får se till att ställa ännu bättre frågor till nästa gång! ;)

Ny matta - check!

Äntligen har jag fått en ny matta i mitt rum!

 

Ljus blå/turkos, precis så som jag ville ha den!

 

Jag och mamma har letat som galningar efter en matta till mitt rum. Vi köpte först en som såg ungefär likadan ut fast den var för stor och kändes som kartong så vi lämnade tillbaka den. Så när jag kom hem såg jag att mattan hade kommit. Den är så snygg och passar perfekt i mitt rum. Älskar såna här mattor, som liksom sticker ut.

 

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Börjar redan 8.10 imorgon. Och juste! Svaren från frågestunden kommer upp i ett tidsinställt inlägg inom kort! Håll utkik!


From school

Jag i skolan idag.

 

Nu har jag kommit hem och är sjukt hungrig. Sprang ner till tvättstugan med mamma och lämnade kläder. Sen drog vi en snabbis till OKQ8 och hämtade min matta som jag visar upp snart, eller så fort vi har lagt upp den på plats! Och nu sitter jag och äter. Har precis lagat lite spagetti och korv. Dö hungrig!

 

Efter maten tänkte jag sätta mig och svara på frågestunden. Väljer ut dom bästa frågorna som sagt. Hörs senare!


Två bilder från helgen

Vänster - tagen igår innan vi skulle på födelsedagsfest. Höger - bara en bild jag tog i skolan i fredags.

Fick en kommentar för några dagar sen där det stog typ "tar du med dig din kamera till skolan" eller något liknande. Och svaret är nej, jag tar inte med min kamera till skolan. Det sker bara när vi har skolavslutning på sommaren, annars aldrig. Jag tar mina bilder med mobilen i skolan.

För övrigt.. Nu ska jag gå och lägga mig snart, skola imorgon ju. Tänkte bara fixa lite te innan jag går och lägger mig. När jag lagt mig i sängen så tänkte jag bara skriva en sida i min Like book. Har en riktigt viktig sak som jag måste fylla på i boken.

Nu säger jag godnatt iallafall! Vi får höras imorgon. Kanske slänger in ett inlägg innan jag drar mig till skolan på morgonen.

2012?

Ninas fötter på bilden.

Förut idag när jag och Nina skulle till bussen så stanna vi på grund av det här. Hittade en enorm spricka i marken som aldrig varit där förut. Vi går den vägen nästan varje dag när vi ska till Borgsmos fritidsgård och aldrig sett sprickan förut. Den var verkligen stor som fan och stack liksom ut som en bulle ur marken. Börjar helt ärligt tro på 2012 snart..

Ni har väl hört det som hänt i Japan för några dagar sedan?

Hemma nu!

Jag idag/just nu!

 

Nu är jag äntligen hemma, har inte varit hemma sen i fredags på morgonen. Skönt och komma hem faktiskt. Saknat min dator lite.. Nej men nu är jag hemma och tänkte sätta mig strax och svara på frågorna jag fick på frågestunden. Har fått en massa bra frågor som jag tänkte svara på. Svaren kommer nog upp imorgon skulle jag kunna tro.

 

Ska se ifall vi har varma koppen först, fan vad sugen jag blev på det..


Upptagen helg

Hej sötnosar.

Har ju inte bloggat på ett bra tag nu, sen i fredags om jag ska vara exakt. Det har varit fullt upp den här helgen och jag har inte haft tillgång till någon dator alls.

Just nu är jag iallafall hemma hos Nina och vi ska fixa någonting att äta. Finns inget att göra på en söndag så vi hänger här istället, skönare faktiskt!

Men jag ska nog hem senare mot kvällen, så jag hör av mig då och slänger upp lite bilder. Hörs!

Hörs senare!

Nu drar jag till skolan!


Tidsfördrift

Här hittar ni nog svaren på allt ni undrar om mig, det mesta finns iallfall här. Tidsfördrivt som sagt, annars brukar jag aldrig lägga upp sådant i min blogg, tyckte det var lite kul dock.


1. fullständigt namn? Ksenia Nicole Jernbom.
2. exakt ålder? 15 år och 8 månader.
3. bor? I Norrköping.
4. bor med? Mamma.
5. husdjur? Hade en hamster en gång, men inga djur nu.
6. färg på ditt hus? Brun tegelsten.
7. när är du född? 7 juli 1995.
8. klass? 8an.
9. vilket år tar du studenten? 2015 ifall jag tänker rätt..
10. något jobb? Nej inte än. 
11. när ska du sova ikväll? Sov nyss men lyckades vakna och inte somna om.
13. duschat idag? Ja, innan jag la mig.
14. kramat någon idag? Ja det klart!
15. pussat någon idag? Ja, fast ingen kille dock. 
16. vad har du ätit? Någon kött grattäng i skolan. 
17. dagens klädsel? Jeans, kilklackar och en svart t-shirt.
19. dagens sötnos? Hihi, det säger jag inte.
20. dagens roligaste? Gammal gubbe som slog mig med sin käpp. 
21. har du många vänner? Ja självklart.
22. hur många har du kysst? Håller faktiskt inte reda på det.
23. vem kramade du senast? Min kära vän Emma.
24. Hur många har du haft sex med? Det tänker jag inte svara på, vänta till frågestunden!
25. hur många har du kysst/strulat med som mest inom en 24h period? 24 timmar? Haha ingen so far. 
26. hur många har varit otrogna med dig? Ingen.
27. har du pojk/flickvän? Nej inte än, i sommar ska jag ha kul, orkar inte med någon kille då!
28. vem pratade du med i telefon senast? Inte pratat med någon i telefon idag, annars var det Nina igår kväll.
29. vem fick du senast sms ifrån & vad stod det? Fick mitt senaste sms från Nina där det stog: "Åååh, vakna då"

FAVORIT:
31. film? Paranormal Activity 2 och Fired Up
32. låt? Just nu är det nog: Top Pulse - Cuando
33. mat? Thai mat!
34. dryck? Julmust, Trocadero och multivitamin juice!
37. stad? Umeå och Stockholm.
38. land? Har ju inte varit i alla men måste ändå säga Ryssland ;)
39. ämne i skolan? Trä slöjd, pumpar musiken på högsta!
40. år? 2009/2010

SENASTE:
41. personen du tänkte på? Nina och Thim.
43. gången du spydde? Någon gång innan nyår. 
44. gången du grät? Igår!
45. pizzan du åt? Oj, längesen!
46. gången du var i göteborg? Aldrig varit där.
47. gången du var i stockholm? Påsklovet förra året.
48. gången du var full? Ett tag sedan.
49. gången du var hög? Alrdig varit, kommer aldrig att vara.
50. personen som såg dig gråta? Nina igår i stan.

ANTINGEN ELLER:
51. svart eller vitt? Svart.
52. hund eller katt? Hund.
53. ut & festa eller hemma & mysa? Mysa hemma på fredagar, ut på lördagar!
54. tv-spel eller datorspel? Datorspel, typ Sims.
55. singel eller upptagen? Upptagen.
57. lunarstorm, helgon eller playahead? Gosh, inget av det..
58. ragga eller bli uppraggad? Uppraggad lätt!
59. big brother eller paradise hotell? Båda är lika dåliga så dom blir bra, fast ingen av dom.
60. svart hår eller blont? Blont, helst inget av det.
61. blåa ögon eller bruna? Blåa.
62. choklad eller lakrits? HAHA, lugnt choklad..
63. göteborg eller stockholm? Stockholm eftersom jag ej varit i Göteborg.
64. högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt.
65. coca cola eller fanta? Fanta Exotic!
66. pizza eller kebab? Kycklick kebab ska det vara.
67. randigt eller prickigt? Randigt är hett på kläder!
68. älska eller älskas? Måste säga båda!
69. leva eller dö?
Leva.

ANTAL:
70. personer du älskar? Kan väl räknas på en hand.
71. personer du hatar? Ingen på riktigt direkt, annars typ en.
72. personer som sagt jag älskar dig? Haha, typ 7 eller mer.
73. personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Samma fråga..
74. glassar du ätit på en dag? Ingen aning, ska räkna i sommar.
75. festivaler du varit på/ska på detta året? 2.
76. gånger du haft minnesluckor? Never!
77. piercingar har du? 3 i öronen och i naveln!
78. personer du saknar just nu? För många, alla i Umeå.
79. gånger ditt hjärta brustit? 2 gånger på ritkigt.

VEM:
80. vill du kyssa nu? Måste jag säga, hihi hemlis!
81. ska du träffa imorgon? Blir nog rätt många!
82. sjöng du senast för? Sjunger lite här och där, aldrig för någon då jag vet att den lyssnar.
83. hade du senast en msnkonversation med? Nina.
84. spelade du tv-spel med senast?
Spelar inte tv-spel.
85. kysste du senast? Nina.
86. vill du kasta en sten i huvudet på? Dom små wannabes.
87. förtjänar att dö? Han den där. 
88. är din idol? Näe, vet inte.
89. vill du sova brevid inatt? Saknar Ninas ben omkring mig på nätterna..

VAD:
90. gör dig glad? Riktigt mycket, choklad och glass gör mig mest glad.
91. gör dig ledsen? Det som sårar.
92. vad vill du helst göra nu? Gå och lägga mig så fredagen kan börja snabbare.
93. önskar du att du slapp göra? Detta test och engelska redovisningen imorgon.
94. vill du ha nu? Sommarlov, sol och bad.
95. önskar du dig i födelsedagspresent? Umeå resa, kamera ibjektiv och money in my pocket!
96. längtar du till? Sommaren, augustifesten och till på lördag!
97. tycker du om dina betyg? Dom kunde varit mycket bättre..
98. ångrar du i ditt liv? Att jag började röka innan. 
99. är det bästa som har hänt dig? Det är den svåraste frågan jag någonsin fått.


Folk som leker med andra

Jag är den lila texten på båda rutorna och svart vita msn bilden.

Printade bilden vid halv 11 typ, så det var en stund sedan nu. Ville bara lägga upp det här och visa vilket äckligt och omoget folk det verkligen finns här. Personen har alltså en massa massa bilder på sin dator som han/hon har sparat från min blogg och nu använder han/hon bilderna som sin profil bild på msn. Och nu "hotade" personen mig med att om jag inte visade mig i webcam så skulle han/hon sprida olika bilder och filmer på mig.

Dock så har jag ju inga privata bilder eller filmer som jag har lagt upp på bloggen så det gör ju inte mig något, men att ta mina bilder och sedan hota mig med något sådant..? Det är så patetiskt och lågt liksom. Varför slösa bort sin livstid på något sånthär när man ändå inte tjänar något på det? Fan vad onödigt.

Sen var det en annan tjej som tydligen heter "Madde Lind" på sin facebook hade mina och Ninas bilder på sin facebook och låtsades vara "någon gav oss". Funderar faktiskt på att anmäla dom här sjuka människorna, för det är ju olagligt det här. Vad tycker ni att jag ska göra?

Glöm inte!

Två bilder jag tog idag.

 

Nu har jag tagit mig ett bad så nu är jag riktigt fräsch! Nu är det bara pluggandet som är kvar och göra innan jag lägger mig. Ska bara gå och fixa lite snabb fika som jag kan äta medans jag fixar det sista i engelskan. Detta blir mitt sista inlägg för idag så ni får sova gott, och ta hand om er!

 


Tar ett bad

Just nu väntar detta på mig.. härligt!

 

Nu har jag städat hela mitt rum, och fyllt disken. Könt och få det gjort, ser mycket bättre ut nu iallafall! Har fyllt badkaret med vatten så tänkte hoppa i nu och ta ett varmt bad. Efter det sätter jag mig och rå pluggar!

 

Ha det bäst. Lägger upp ett inlägg senare innan jag går och lägger mig. Pussar!


Stor städning av rummet

Jag just nu!

 

Nu är jag hemma från både skolan och stan och är dö trött i mina ben efter ännu mer gående.. Tänkte ta på mig lite lättare kläder, typ mjukis och börja städa mitt rum lite. Eller tänkte faktiskt cleana det riktigt mycket, ser ut som en svinstia. Efter det så ska jag plugga lite. Har engelska redovisningen imorgon så ska göra klart allt till det så att jag känner mig helt färdig.

 

Hörs senare!


Cuando

Tom Pulse - Cuando

 

Fan vad den här låten får mig att längta efter sommaren ännu mer. Har suttit och lyssnat på denna låt kanske 3 timmar i streck, och har inte tröttnat än. Kommer lyssna på den riktigt flitigt i sommar.

 

Sjukt härlig!


Chai Latte

Dagens slapp dryck.

 

Då jag och Nina var på stan för andra gången, på kvällen så började det regna helt plötsligt.. Hur solit det än var i början av dagen. Men vi visste inte vart vi skulle ta vägen så vi satte oss inne på Wayne's Coffee och köpte en Ice Chai Latte och satt och pratade om livet, typ vad vi ska göra när vi blir äldre. Samtidigt så planerade vi lite hur vårat hem skulle se ut, eftersom vi ska flytta ihop. ;)

 

Mysigt det är att bara sitta och prata med något och dricka.

 

Tänkte bara berätta lite om imorgon också. Det är ju skolan som gäller först och främst, som vanligt.. Har hemkunskap första passet, och det är 2 timmar långt. Som tur är så åker några från skolan till Romme imorgon och åker skidor och då ska min hemkunskapslärare följa med, så jag har håltimme då. Härligt med 2 timmar extra sovmorgon! Börjar alltså klockan 10.25.

 

Efter skolan så ska jag försöka att gå till vårdcentralen och eftersom jag hatar sjukhus och så vidare så ska Nina följa med mig, ifall hon kan just då. Har en grej bakom örat som jag är riktigt orolig för, det är som en liten bula som gör ont om man trycker på den. Så jag tänkte gå dit och kolla upp vad det är för något.

 

Var väl inte mer än så, talar bara om det för er så ni inte tror att jag försvunnit någonstans ifall jag inte uppdaterar på länge. Nu ska jag fylla badkaret och ta mig ett bad. Eller vi får se om jag orkar.. Och glöm nu inte frågestunden som jag la upp igår, behöver fler bättre frågor av er sötnosar! Frågestunden hittar ni HÄR!


Champion

Jag idag, bilden är tagen i skolans toalett.. Hihi.

Nu är jag hemma! Skönt som bara den kan jag lova. Har gått runt hit och dit hela dagen och nu orkar mina ben inte röra på sig längre. Fötterna är helt varma och slitna. Har varit en rätt så slapp skoldag dock. Hade sovmorgon och håltimme på NO:n. Var inte med på idrotten heller så drog till stan med en vän från klassen på både håltimmen och idrotts passet. Sen var jag i stan med Nina efter skolan och senare på kvällen. Så har gått omkring rätt mycket.

Nu när jag är hemma så tänkte jag först göra en kopp te eller varma koppen, sen hoppar jag i badkaret och tar ett långt varmt bad, härligt värre!

Sovmorgon!

Bild på mig jag tog igår.

 

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon så jag har nästan precis vaknat. Börjar skolan 9.30, skönt! Har precis börjat piggna till och ska fixa frukost sen är det bara att börja fixa sig.

 

Tar på mig mjukis kläder idag, känner inte för att anstränga mig ta på mig fina kläder.


Nu var det dags igen

Vi kör på en frågestund nu igen då!

Jag har fått fler läsare den senaste tiden, och det tänkte jag fira med en frågestund! Dom nya läsarna (och alla ni som läst min blogg längre) kanske undrar något, som ni vill få svar på. Nu har ni chansen att fråga exakt vad ni vill, och få svar på era frågor. Självklart så har jag regler som vanligt, och dom lyder såhär:

Jag accepterar inga anonyma frågor. Ifall du inte har blogg, skriv ditt namn!
Du får ställa max 3 frågor. Alltså 3 frågor per person.
Accepterar inga "omogna frågor" som till exempel: "visa en naken bild på dig själv?"

Det är väl inte så svårt att hålla koll på va? Alltså, jag svarar på dom bästa kommentarerna jag får in, och hoppas på att det blir många! Ni har 3 frågor var på er, så det är bara att köra på och börja ställa era frågor! Avslutar frågestunden när jag känner att jag fått nog med frågor, kanske i slutet av denna vecka eller i början av nästa.

Go go go!

H&M shoes

Bilderna är dagna från http://hm.com

Tänkte köpa in nya skor snart, och det hänger bland dom här godingarna. Kan dock inte bestämma mig för vilka jag ska välja, och tänkte fråga er om hjälp.

Vilka faller er i smaken, vilka är snyggast liksom?

P.L.U.G.G.A

Nu tar jag tag i detta!

 

Åh.. Har så mycket att göra tills imorgon (?!) Det är nästan sjukt. Vi kanske har 10 olika saker vi ska göra bara den här veckan. Tills imorgon så ska jag ha pluggat på en tankekarta om Islam. Sen ska jag redovisa en TV serie på engelska. Min engelska är ju inte sådär skit bra, men vi får väl se hur det går helt enkelt. Är inte ens klar med den uppgiften, hur fan ska jag klara detta?

Sen till på fredag har jag 25 engelska glosor jag ska träna på. På svenskan så ska jag skriva en novell som ska vara inlämnad nästa fredag, men jag har knappt börjat. Och det jag absolut inte har börjat med som dock ska in nästa månad är en uppsats om språk historia, förstår inte ens vad det är vi ska göra..

 

Ett stort lycka till till mig liksom. Nej nu sätter jag mig och rå pluggar, ha det bäst! Hörs lite senare.


Todays facelook

Jag idag.

 

Gud vad trött jag är efter dagens skoldag. Fick håltimme sista passet på grund av att NO läraren var sjuk, så fick gå hem en timme tidigare än vad jag egentligen skulle ha gjort. Slutade 14.45 då.

 

Idag är det ju kvinno dagen också, så grattis alla tjejer! Nu ska jag och ta någonting att äta. Får se ifall mamma kommer hem med några semlor också.


Fan vad glad jag blir!

Detta är det bästa som finns!

 

Besökarna blir bara fler! Älskar det och hoppas ni fortsätter läsa min blogg, för den kommer bli bättre, i promise! Bilden är från igår, alltså fick besöksrekord på 508 unika besökare! Gladare blir man inte, och hoppas det blir fler någon dag!

 

Nu är jag hemma, och det första jag ska göra är att ta några fräscha bilder. Hörs snart!


Tisdag

Ksenia Jernbom

Godmorgon! Nu är det dags för skolan igen. Idag är jag pigg och glad men fortfarande lite trött sen igår. Vill hellre ligga hemma och sova hela dagen. Slutar kvart i 4 idag tror jag, om jag kollade rätt på shemat, hoppas det går fort iallafall.

Nej men nu ska jag gå till köket och göra frukost, sen blir det fix och dra till skolan.

Animerad bild

Jag imorse.

 

Hej hej hej hej. Sitter i min säng och dricker te samtidigt som jag klickar runt på olika sidor och lyssnar på dö bra musik. Har inte kollat på någon film än heller, hittar ju inte några bra, och jag har typ sett alla som alla ger förslag på. Jag älskar komedier och skräck så det är fritt fram med förslag.

 

Nu tog mitt te slut, ska gå och göra nytt, jag älskar te! Känner av att jag börjar bli lite trött igen, eller mina ögon börjar svida, så jag tror nog jag kommer somna ganska lagomt ikväll faktiskt.


Nu är jag vaken igen

Nu har jag vaknat till liv igen. Vaknade ungefär nästan prick klockan 6 av att en kompis ringer. Nu är jag inte trött längre iallafall, jag tjöt innan så mycket mina ögon sved.

Just nu är jag sjukt sugen på någon riktigt gott, typ sushi eller något, thaimat.. Mamma är dock inte hemma så jag kan inte köpa något.

Ska nog bara ligga i sängen och kolla på filk resten av kvällen tills jag somnar igen, för det lär bli lite senare än vanligt eftersom jag just vaknat och kommer vara pigg ett tag. Ni får gärna ge mig tips på bra filmer, för det har jag riktigt snålt om i min dator.

bloglovin


Hemma igen..

Jag i skolan idag.

 

Hej på er. Nu är jag hemma igen. Slutar ju klockan 4 egentligen men fan vad jag mådde dåligt idag. Sov ju absolut ingenting inatt och det tog all ork ifrån mig. Jag kände bara att jag inte orkade jobba mer, jag blev helt offline liksom.

 

Men nu är jag hemma och har precis ätit en stor skål med pytt i panna. Ska bara byta om och hoppa ner i sängen och sova. Skriver mer då jag har vaknat igen, ha det bra!


Almost ready

Jag för några minuter sedan.

 

Som ni ser så håller jag på och fixar mig, eller nu är jag klar. Ska bara käka klart sen drar jag till spårvagnen och möter Nina nere i stan. Vi ska nog bara ta det lugnt och vänta tills skolan börjar.

 

Denna dag kommer gå riktigt långsamt känner jag..


I'm alive!

Jag är vaken! Fan, glömde slänga in ett inlägg vid 3 tiden, men nu är det ännu bättre. Klockan är snart 5 på morgonen och jag är fortfarande vaken, har ju varit vaken hela natten nu.

Mina ögon är helt ruttna av trötthet och stängs igen lite då och då, men nej, jag ska klara det här!

Men ville som sagt bara visa att jag fortfarande lever liksom. Ska alldeles strac gå och ta en dusch och sedan blir
det att börja fixa sig till skolan.. Jag och Nina kommer i och för sig ses lite tidigare i stan. Men vi hörs i skolan ifall jag får tillgång till någon dator, annars hörs vi när vi hörs.

Pussar!

Blue jacket

Jag tidigare idag, eller snarare igår.

Måste bara tala om detta för er. Jag kan inte sova! Har vridit och vänt på mig sen klockan 11. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag fortfarande är uppe. Jag orkade inte försöka somna längre så jag drog upp datorn lite. Är så fruktansvärt hungrig också, har bara ätit en apelsin sen jag kom hem, och inte några makaroner som jag egentligen skulle göra.. Så det får vl bli att gå upp ur sängen strax och göra en macka eller två.

Tror nog att jag bestämmer mig för att vara vaken hela natten. Ifall jag går och lägger mig nu så kommer jag aldrig komma upp på morgonen och då kommer jag bara försova mig och sedan stressa. Så jag tror nog jag är vaken nu tills klockan 4-5 och börjar duscha då också. Då kan jag fixa mig i lugn och ro, välja rätt kläder i den tid jag behöver så jag känner mig bekväm på dagen, sminka mig och så vidare, UTAN STRESS!

Slänger upp ett inlägg senare och meddelar er om jag fortfarande är vaken då, vid 3-4 tiden ungefär. Nu blir det att ladda ner någon film och hålla sig vaken. Puss!

Lite info om Hip Hop Jam/Disco!

Tog en bild på mina snyggaste solglasögon som jag kommer bära flitigt i sommar!

 

Som sagt, tänkte bara ta upp lite viktig information angående Hip Hop Jam/discot som jag och Nina håller i. Kanske lite roligt för er att veta i förväg vad vi bjuder på och vilka regler det är och så vidare.

 

• Det är den 9 april 2011, klockan 20.00 - 00.00.

• Det är alltså dom som går i klass 7 och uppåt som får komma.

• Det är helt alkohol fritt. Back Up kommer vara på plats och ta alkohol test samt se till så allt är okej under kvällen, så förfesta innan är inte tillåtet!

• Inträdet kostar 20 kronor.

 

Tänkte också berätta lite om vilka det är som kommer uppträda och göra kvällen enorm.

Kommer finnas en dansgrupp som heter Ritmo Salvaje som kommer dansa. Gruppen Succex & the crew kommer att uppträda med både dans och sång tillsammans med en grym tjej som heter Nadja Jakobsson. Sedan kommer det komma en massa rappare och artister som ska uppträda, blandannat Mofaza.

 

Det är bara att komma dit och se vad kvällen erbjuder. bloglovin



Trött, sliten och hungrig!

Lilla jag just nu.

 

Nu är jag hemma efter att ha sovit över hos Nina hela helgen. Skönt är det faktiskt, att få sova i sin egna säng igen. När jag kom hem så slet jag av mig kläderna och bara sjönk ner i sängen. Fast nu tänkte jag fixa lite käk och sätta på en film som jag kan somna till.

Tror nog att jag gör makaroner med någonting eller bara någon macka. Åt faktiskt lite hemma hos Nina innan jag drog hem, men är fortfarande sugen på något..

 

Tack förresten för alla kommentarer jag har fått där jag vill att ni ska vara med och påverka i min blogg, hur jag ska få den bättre och så vidare! Det är verkligen många bra tips och ideér, tack ännu en gång! Tror faktiskt att detta kommer bli great! :)


Black/white

En bild på mig då jag precis färgade håret.

 

Ja ni, sitter här med Nina och lyssnar på musik. Vi har absolut ingenting att göra riktigt. Söndagar... Ska fixa mig lite snabbt nu sen ska vi ut en sväng, får se vad vi hittar på.

 

Imorgon är det ju skola igen, inte roligt alls. Men ha det bäst sötisar så ses vi!


Solen skiner

En härlig bild från igår!

 

Good morning! Nu är vi uppe, tidigare än igår iallafall! Hittills har jag och Nina bara legat i sängen med båda datorerna och lyssnat på musik. Vi tänkte gå upp snart och fixa något att äta senare så ska vi väl hitta på någonting. Söndagar ni vet, alltid slappa dagar, aldrig någonting att göra.

 

Men hörreni, ha det bäst så hörs vi senare någon gång.


Frågan är till er!

Som sagt, vad vill ni se mer av här?

Min blogg känns så oerhört tråkig och tom, så nu ställer jag er denna fråga, vad är ni intresserade av liksom? Vad vill ni se mer av i min blogg? Fler videoinlägg, bilder, dagens blogg, dagens outfit, tips och ideér, musik..? Ge en massa förslag bara, blir bara glad av att ni vill hjälpa mig att göra min blogg bättre!

Det är fritt att skriva vad ni vill, hjälp mig göra förändring så att det blir roligare för er att läsa också! :)

Ge mig sommar nu!

Jag och Nina. Bilden är tagen igår.

 

Fan vad mycket bara en bild kan säga. Denna bild säger mer än 1000 ord, fast jag vet inte varför direkt. Den fyller bara ut allting. Tänker på sommaren, på hur kul vi kommer ha det alla dom kvällarna. Grilla varje kväll tills det blir sent på natten, bada i sjön och sola med hög sommar musik. Fan vad härligt liksom. Tänkt er, gå ut med korta shorts på morgonen och man bara vet att värmen väntar på en, man behöver inte springa in och byta till något varmt, underbart.

Tänk er att bara ligga på sin handduk nära en pool och äta vatten melon och dricka enegery dricka. Kanske köpa en stor slush med flera smaker och dela med sig av till andra. Vilken känsla. Ligga där på stranden och känna små vindarna dra förbi. Gå på marknader, åka karuseller på tivolin, äta glass varje dag och dricka cola var 10 minut. Ta på sig solglasögonen och dra iväg med cykeln vart man nu ska.

 

Gud vilken längtan jag har! Ge mig sommar, snälla?


Summer time

Jag och Nina älskling förut idag.

 

Gud vad trött jag är! Ligger helt död i Ninas säng och lyssnar på musik. Sover hos henne inatt igen. Kändes bara ruttet att dra hem med alla mina saker på kvällen, så stannade ännu en natt till. Bara mysigt!

Vi sov verkligen ut i morse, vaknade ju halv 2 som sagt. Vi la oss tidigt för att vara helg också, men fan vad skönt det var att sova!

 

Nu snart så sätter vi på en film, sen så lägger vi oss.


Nu drar vi in till stan!

Jag idag, skinnjacka på!


Våren är här!

Godmorgon sötnosar! ♥

Jag och Nina vaknade ungefär halv 2 och nu håller vi på och göra oss i ordning. Vi tänkte dra ner till stan och kika lite. Solen är uppe på topp och jag mår bättre än någonsin, våren är liksom här! Det skulle vara 9+ grader idag såg jag, hoppas det varma vädret håller nu och snön börjar smälta..

Men nu måste jag fixa mig, tänkte köra på solglasögon idag eftersom det är så varmt och solen är så stark. Slänger upp en "första vår bilden" senare, ifall jag får någon bra såklart.

Ha det bäst idag och njut av vädret!

Natt webb


Me right now.

Hej på er! Just nu befinner jag mig i Ninas säng, alltså hemma hos Nina. Vi kom hem vid halv 12 ungefär, gjorde lite lemonad och delade på en kebabrulle. Bättre kan det inte bli!

Nu tänkte vi ta och kolla på en film, tror att det blir I Am Legend. Kommer nog somna under filmen så detta blir det sista inlägget idag. Vi lyckades somna i Borgsmos fritidsgård, så jag lär ju somna fort ikväll med, är sjukt trött.

Men du, ni får ha det bäst så hörs vi!

In school


Jag och Nina igår.

Hej på er! Sitter i skolan nu och jobbar med engelskan. Kom precis in efter att någon satt på brandalarmet. Sjukt onödigt tycker jag. Som sagt, alla gick ut och stog kanske där i 10 minuter.

Ska strax gå ner och äta lunch. Bloggar mer efter skolan om jag får tillgång till en dator.


Idag fyller bloggen 1 år!


Fika + big brother!

Jag för en stund sen.

 

Hellu! Kom hem för en timme sen ungefär. Stannade ju hemma från skolan idag, men mot kvällen mådde jag mycket bättre och drog mig till stan. Var hemma hos Nina ett tag också. Vi städade deras garderob och fick med mig lite kläder hem faktiskt, både mina och kläder som inte Nina använder. Sedan tog vi det lugnt bara, lockade mitt hår, vi drack te, åt mat, lyssnade på musik och snackade skit som vanligt. Skämt åsido.

 

Imorgon så drar jag till skolan, det är ju fredag, så om jag inte går till skolan så måste jag stanna hemma hela dagen, på kvällen också. Och jag tänker inte sitta hemma, så det blir skola för mig!

 

Nu tänkte jag dricka te och kolla på ett avsnitt av Big Brother som jag har missat. Har ju inte kanal TV11 som det visas på, så kollar på nätet istället. Det är ett sjukt onödigt program egentligen, men det drar med mig iallafall, tycker det är så jävla roligt. Med det här säger jag godnatt, sov gott!


Ny header!

Ut med det gamla och in med det nya!

Har ju ny hårfärg, så tänkte ändra designen lite. Vad tycker ni om den nya headern, blev den bra? Gick skit snabbt att fixa ihop den, ville bara ha det lite stilrent och nytt. Var lite för mycket på den förra, men nu blev det perfekt!

Framtids plan

Har satt ihop bilden på photoshop, nack bilden fick jag fron google.

Alltså, jag vill ju tatuera mig när jag blir äldre, eller jag vill nu i och försig men jag får ju inte såklart. Men när jag väl ska tatuera mig så ska det se ut precis som här ovan. Tycker att meningen är hur grym som helst. Small but perfectly formed, det betyder "liten men perfekt utformad", och det passar ju kanske just mig?

Den ska sitta i nacken också, och texten ska vara kursiv skrivstil, så snyggt! Vad tycker ni, kommer detta bli bra? Hoppas jag verkligen inte ändrar mig tills jag nu ska tatuera mig. Men platsen är iallafall bestämd, nacken!

Sepia

- Ksenia Jernbom -

 

Nej fan vilket helvete, ljudet fungerade inte på filmen, så typiskt. Har inte sovit något heller. Det ända jag har gjort är och ätit. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, måste hämta mer och dricka. Är sjukt törstig av någon konstig anledning. Tror nog jag letar efter någon annan film och kolla på.

 

Stannar nog hemma imorgon, känner mig förjävligt svag för att ens ställa mig upp på mina egna ben.


Pledge This!

Nu blir det film!

 

Gick hem tidigare från skolan idag. Skulle sluta klockan 3 men kom hem vid 2. Har mått lite sådär hela dagen. Gått runt med huvudvärk och hosta. Mina ögon sved och det gör dom fortfarande och näsan är täppt så det inte går att andas. Vet inte riktigt ifall jag drar iväg till skolan imorgon heller, kanske bäst att bara stanna hemma en dag och vila upp lite. Har fått för lite sömn dom senaste dagarna också, allt kanske beror på det..

 

Tänkte lägga mig skönt i sängen och sätta på filmen Pladge This med en kall dricka i handen. Är så fruktansvärt trött så det bara inte gååår. Om jag nu ska lägga mig så kommer jag somna, och då kommer jag inte lyckas sova på natten.


Brunett

Här har ni en bild, precis som jag har lovat!

 

Passade på att ta en massa kort nu när det är ljust, annars så blir det för mörkt och då får jag liksom inte till det. Men nu så, där har ni min nya nuvarande hårfärg! Känns jätte ovanligt att gå omkring med nästan svart hår, men jag är som sagt jätte nöjd!

 

Så nu till frågan, hur tycker ni att det blev? :)


Statestiken

Såhär ser min statestik ut precis just nu - dom senaste 30 dagarna.

 

Kan bara säga att det har förbättrats! För bara 2 månader sedan så hade jag ungefär 200 unika besökare per dag, nu har jag hela 400 och mer! Fan vad jag gillar detta alltså, fortsätt så people! Klart den kommer höjas, eller hur gott folk?


Hihi, gissa vad jag har gjort?

Gissa vad jag har gått och gjort.. ;)

 

Okej, svårt att gissa var det nog inte. Men ja, jag har färgat/tonat håret! Det blev hur bra som helst och jag är dö nöjd! Tack till Nina som färgade det åt mig. Ni får hålla ut tills imorgon, då kommer en bild på hur det blev. Det är för mörkt att ta kort nu, så visar imorgon istället!

 

Nu ska jag äta fika klart sen lägger jag mig! Godnatt gott folk!


Hungern vrider på mig

Hey!

Just nu sitter jag i skolans datorsal och jobbar med engelskan. Egentlige så har jag idrott men valde själv att inte vara med eftersom jag har riktigt svår hosta och är snorig och täppt i näsan. Så det är nog bättre att jag håller mig här inne och blir klar med arbetet som jag ska redovisa nu på måndag. Hoppas det går bra iallafall!

Jag är så hungrig så det är inte sant. Har inte ätit en smula på morgonen. Tänkte dra till stan innan och köpa kyckling kebab eller något, bara stoppa in i magen men väntar nog till lunchen som är efter denna lektion. God mat är det också. Tror att det stog nötbiff, potatis, sylt och brunsås. Gott faktiskt!

Efter skolan så drar nog jag och Nina till stan och kollar lite kläder. Tror att hon skulle köpa någon tröja eller något liknande, vi får se helt enkelt. Nej nu sätter jag fart på arbetet.

Hörs senare sötnosar!

RSS 2.0