slide show

Picnik

När jag Becca och Micki var hos Becca så kunde vi inte bestämma oss för vad vi skulle göra. Till slut bestämde vi oss för att åka ner till stan och kolla läget. Åt lite glass och satte oss för att grilla i solen. Efter en stund så blev vi sjukt sugna på melon så vi tänkte om vi kunde göra en liten picnik i Vasaparken som ligger nära stan. Vi gick till Ica och köpte en halva melon. Sen gick Micki upp och hämtade lite saker hos sin pappa, som tillexempel sin dator så att vi kunde lyssna på musik, skedar, filt och chips.

Sen satt vi där. Sjukt härligt ska ni veta! Musik, saftig melon och härligt väder. Här kommer det lite bilder från dagen.

Mina tjejor! Becca till vänster och Micki till höger!

Och sist, dagens facelook!


Just nu...

...sitter jag och vräker i mig en massa jordgubbar med smält choklad!

Sommarens höjdpunkt!


Svar på tal



Hur göru för att det ska bli mellanrum mellan det du skriver, asså först skrev du Hejsan!
och sen allt det andra, hur gör man mellanrummet mellan det, för för mig funkar det inte bara om man trycker enter två gånger. Är det bara för mig det inte funkar eller?
Kan du snälla svara på din blogg, asså typ svar på tal eller nått sånt?


Svar: Jag gör bara mellan rum mellan text och så när jag trycker på enter. Imorse när jag var hos min kompis Becca så skrev jag med hennes Mac tror jag och då hade jag verkligen problem med att göra mellanrum mellan texten men lyckades göra ett mellanrum mellan "hejsan!" och det övriga genom att trycka enter 2 gånger.

I klockaretorpet!

Hejsan!

Imorse vaknade jag upp hos min kompis Becca, bästa Becca. Hon bor i Klockaretorpet, en ganska bra bit hemifrån mig. Det första hon sa när hon vaknade var "jag har tuggummi i håret". Haha, hon trodde först att det var mitt för jag hade tuggummi innan jag somnade men det var det inte för jag slängde mitt innan. Så nu går hon omkring med kladd i håret som kanske inte går bort.. :o
För en stund sedan kom Micki hit. Just nu håller vi på att göra friterade pommes och chips och leker med katt ungarna som klättrar ut hela tiden. Vi har på East FM på hög volym också. Allt blir bättre med musik!
Vädret kan aldrig bestämma sig. Vid 8-9 på morgonen regnade det i högsta grad men nu är det sol och blåst. Ibland blir det skugga och kallt så ja, hur blir vädret idag..?
När jag kommer hem idag så ska jag äta jordgubbar med smällt choklad. Snacka om gott?! Fast nu ska jag vara social med mina vänner och sluta skriva, stora kramar och pussar på er!

False lash

Godmorgon sötnosar.

Vaknade strax efter 12 idag och är fortfarande hel trött. Har inte ätit frukost än heller, dags att börja fixa lite mat känner jag.

Igår köpte jag en ny mascara. Den nyaste av alla tror jag. Den är verkligen asbra! Min favorit nu :)

Täcker för mitt öga med en annan effect eftersom det inte var så fint just då.. Men där ser ni hur det blir ungefär! Tjockt och bra! :)

Grattis älskling!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Nikos födelsedag!

Ja nu är det så att min kille fyller år idag! :) 14 år blir han! Önskar dig det allra bästa finaste Nikolas! Hoppas du får allt du önskar dig. Imorgon drar vi till Busfabriken och firar den stora pojken, haha.

Det är flera som har frågat mig om jag kan lägga upp en bild på mig och min kille, egentligen lägger inte jag upp sånt på bloggen men idag har jag nästan inget val. Inte så bra kvalla, menmen.

Bilden är tagen för någon dag sen bara. Grattis ännu en gång älskade älskling.


Tar igen lite

Hallo!

Har inte varit hemma så mycket som ni kanske har märkt. Som jag sa förut, om jag inte är hemma så uppdaterar jag inte. Berättar lite snabbt vad jag gjort dom senaste dagarna.
I lördags åkte jag till Finspång och sov över hos mammas killes land. Kul var det! Åkte ut med en liten båt och satte fast en segel bräda bakom den. Sen satt jag och Niklas (mammas killes) barn på brädan och hade as kul, verkligen. Föll hela tiden. Vi solade mycket också, har fått färg iallafall! Åkte hem igen på söndagen.

Lite bilder från helgen!

Sommar plåga

Silvia - Miike Snow


Den här låten hittade jag för en stund sedan på Spotify. Fastnade på den direkt, fast den är ganska lång, typ 7 minuter. Kommer nog lyssna på den rätt så mycket tror jag, en riktigt sommar plåga. Den är ganska så seg i början, så ni kan spola till ungefär 1,30.

Bjuder på en skön sommar bild. Tagen i söndags.

Halvars

Nu har jag och Micki kommit in igen för att dricka lite vatten och ta det lugnt.

 

För en stund sedan var vi på Halvars glass och åt glass. Båda tog Coco som va med en massa kokos osv! As gott verkligen men kunde inte ens äta upp halva, så vi ställde dom i kylen :)

 

Snart ska vi nog ut igen, om älskling kommer.. Pussar så länge.

Facelook

Hej sötnosar.

Är med Micki och har just fixat mig. Snart ska vi nog gå ut och kolla läget med älskling och Alex. Är jäkligt sugen på pizza också, men har as ont i min mage så vet inte om det blir av. Sen är ju allting stängt säkert.. Hatar sånna här dagar då allt är stängt. :(

Dagens facelook!


Midsommar mys

Hej där! ♥

Är fortfarande med Micki. Kom just in från att ha träffat älskling och Alex! :)
Det blev ingen grillning trotts allt.. Allt var helt stängt, och vi tänkte inte ens på det, men kul hade vi iallafall!

Just nu sitter jag och Micki och mumsar på allt möjligt! Billys pan pizza, jordgubbar med smält vit choklad, varm banan med choklad och cola!

Nu ska vi nog se film. Igår började vi kolla på Saw 6 men missade hela på grund av att vi pratade i telefon, så nu ska vi se om hela. Pusshej!


Hos älskling

Hej på er!

Sitter hemma hos Micki just nu och äter chips. Och Niko är bäst. Pratar med han i telefon också! :) Han är min kung. Juste, glömde att jag drack cola med.

Imorgon är det midsommar. Jag och Micki ska börja med att grilla och ha det gött. Efter det ska vi träffa Niko och hans kompis Alex, sen får vi se vad som händer.

Jag och Micki just nu.


Nattblogg!

Sitter skönt i min säng just nu och äter lite solrosfrön. Älskar det! Nu ska jag sätta på Barnhemmet, en skräck film och bädda ner mig.

 

Hörs imorgon, godnatt!


En dag i Sörping, bilder!

Idag var vi ju i Söderköping, på Smultronstället! När man kom dit fick man stora menyer, och jag kan lova er, man kan inte bestämma sig..

Mammas glass till höger och hennes killes (Niklas) glass till vänster!

Niklas döttrars glass till vänster, dom köpte likadana. Dom heter Elice och Fanny förresten! Min glass till höger, himmelskt gott, men jag orkade inte äta upp hela..


Jag idag, facelook! Glassen var större än mitt ansikte :o Jag kunde inte ens nå upp när jag skulle äta den.

Efter att vi ätit upp så gick vi upp på ett riktigt högt berg, som tur så var det trappor upp. Det var världens finaste utsikt där uppe, över hela Söderköping typ. Då vi kom ner igen så hade jag jätte ont i mina fötter + att jag hade klackskor.

23/6-10



Var har du köpt din kofta/jacka? skitsnygg var den. (:

Svar: Tack så mycket! Jag minns faktiskt inte vart jag har fått den/köpt den ifrån. Mamma kom hem med den en dag. Jackan finns i detta inlägg.



Nu har jag kommit hem från världens längsta dag igen!
Bilder kommer upp på bloggen alldeles snart! Pussar och kramar så länge.

Mot Söderköping

Godmorgon typ? :)

 

Nu på morgonen så har jag varit i Hageby Centrum och köpt en mascara till mamma och ett par trosor till mig! Intressant. Det är stek hett ute kan jag tala om för er.

 

Har just sminkat mig och gjort mig i ordning och ska strax äta något. Klockan 14.00 drar vi till Söderköping och äter glass!

 

Puss!


Hiss & diss!


Killparfym! - Fan vad grymt att det finns. Tänk om man har en kille som luktar svett hela tiden. Uek..

● Musik! - Vet inte vad jag skulle göra utan musik.

Mickis sommar heta linne. Ett linne som jag vill ha med helt öppna sidor där man ser som bh spetsen. Hittar tyvärr ingen bild på linnet men kanske får det i födelsedags present!



● Döda djur som ligger lite här och där mitt på vägen. Igår t.ex. så går jag, Micki och Donna över gatan så ser vi en död fågel. Blä..

● Allmänt dåliga tv reklamer, som exempel Pernilla Wahlgrens hår reklamer. Någon som håller med mig?

● Punktering på cykeln. - Igår fick Donna punktering på sin snygga cykel av att vi hade suttit 3 på den, men vadå? Den behöver ju inte få punka..?

● Drygt folk som går runt och ser sura ut. - Ibland så ser man folk som går runt och är dryga samtidigt som dom ser skit sura ut. typ: "Ehm ok, ville du något eller"? Sen ger dom värsta bitch blickarna. Hajjar ni?

 

● Röka & snusa. Varför ska man förstöra sig själv? Snus är äckligt som fan och rökning dödar, det står ju fan på paketet?! Förstår inte vad folk inte fattar..

 


Hel skön dag.

Hej mina vänner!

Idag vaknade jag upp klockan 3 hemma hos Micki. Skönt att sova länge när man inte behöver tänka på tiden!
Vi åt först frukost och fixade oss lite, sen drog vi till Himpa fast jag badade inte. Hade inte bikini med mig osv. Det var inte så mycket sol heller, bara då och då.

Jag kom på en sak. Mamma berättade för mig att när jag var 5-6 år och var hos tandläkaren och skulle dra ut en tand eller något, så fick jag bedövning. Och strax efter sprutan blev jag helt blek och svimmade. Och igår hände ju exakt samma sak, efter sprutan osv, så svimmade jag ju. Så mamma tror att jag är allergisk mot något som finns i den där sprutan.. Jag ska till tandläkaren igån den 30 augusti ju, och om jag ska laga ett till hål så kommer dom inte få bedöva :| Eller isåfall med någon annan spruta. Läskigt.

Om morgon dagen! Imorgon drar jag till Söderköping med mamma, mammas kille och hans 2 döttrar. Blir skit kul! Har aldrig varit där heller. Stället vi ska till heter Smultronstället, väldigt berömt glass ställe.

Dagens låt: Wear my kiss - Sugababes

Tandläkaren.

Hej på er.

Har just ätit frukost och kommit hem från tandläkaren. Kan seriöst inte fatta vad som hände.
Först lagade dom ett hål som jag hade i tanden, och sen skulle jag ta ett större kort stående i ett enskilt rum. Det var en massa ljus i mitt ansikte sen skulle en metall grej snurra ett halvt varv runt mitt huvud och sen skulle den ta kort. Jag kände att jag blev snurrig av någon konstig anledning sen blev det helt svart och jag kunde inte höra något.
Jag vaknade upp på golvet av att läkaren typ väckte mig. Det var fortfarande helt svart framför mig. Jag satte mig upp på golvet och fick lite vatten. Sen efter att jag suttit på golvet ett tag så satte jag mig på en stol bredvid och sen kom Micki in i rummet. Det blev helt svart igen så jag trodde jag skulle svimma igen men gjorde inte. Sen fick vi gå in till ett vilorum där jag låg i kanske 15 minuter. Jag fick mer vatten och 2 bitar Dextro energi tabletter.
När vi skulle gå så fick jag en ny tid för att komma tillbaka igen och ta kort, 30 augusti blir det. Tänk om jag svimmar igen, inte kul.. :(

Ja, så så har min dag sett ut hittills.

Jag i tandläkar stolen idag. Det läskigaste jag vet.


Home

Hej!

Sitter hemma hos mig med Micki just nu och lyssnar på musik. Hon sover över här inatt och imorgon följer hon med mig till tandläkaren 11.30. Ska läga ett hål :o Kan inte låta bli att inte äta godis.. Haha.

Jag och söta Micki just nu!

Vi har våfflat håret med en volym master, blir as grymt.

Ikväll har vi lovat varandra att ta massa bilder samt spela in en video när vi sjunger, tror det blir I like med Keri Hilson.

Puss!

Mat

Hej allihopa.

Jag har inte varit hemma dom här senaste dagarna, det kanske ni redan har märkt? Har haft det hur roligt som helst iallafall. Har kört anden i glaset, varit på stan, ätit massa glass, badat på Himpa (Himmelstalundsbadet) och massa mer. För er som inte vet vad Himpa är så det är det ett gratis ute bad som finns här i Norrköping.

Mina skor har förstört mina fötter totalt. Har kanske 5 skavsår på varje häl.. :(

Just nu sitter jag i mitt rum och har just ätit nudlar. Min favorit mat, nästan. Skit gott! Och nu blir det Daim tårta, mums.

Idag när jag kom hem så såg jag att jag fått mitt presentkort från Gratisbio! Mitt 5e presentkort! :) Bli medlem här och få hem du med.


Dresscode

Vitt linne från Veromoda, Tee från Zara och shorts från Cubus.

Såhär ser jag ut idag! Enkelt men snyggt.

Nu har jag varit på affären 2 gånger och mina armar är helt slut, men jag får ju större muskler. ;) Ska dricka ett glas kall juice och efter det ska jag börja med diskningen. Herregud, kommer ta 10 år.

Ikväll blir det bio med Jasmin och Micki, 18.45 - Streetdance!

Mot centrum!

Var uppe till 4 igår ungefär, tills det började ljusna. Är jätte trött nu.
Har just tagit på mig lite kläder så nu ska jag gå till Hageby C och handla lite. Kommer nog få gå 2 omgångar dit och tillbaka, annars kommer det bli för mycket saker och för tungt..
Efter att jag har handlat så ska jag diska, det är grymt mycket disk vill jag lova!

Jag just nu!


Tävlar!

Jag är med och tävlar hos www.jenniifer.webblogg.se om en reflexskärm (5 i 1) från www.tvspelsweb.se.
Tävlingen går ut på att ha tagit en porträtt bild, i vilket tema som helst. Och jag har valt denna bild på min vän Micki! Håller tummarna!

Är sjukt stolt fotograf!


Film dax!

Sitter i mitt rum. Det är kallt. Jag har tråkigt. Jag är ensam.

Som tur är så har jag en stor kopp med varmt te. Det värmer! Har funderat på att sätta på en film nu, men har inte bestämt mig för vilken. Det är jätte många som tipsar mig om bra filmer men jag är inte riktigt säker.. Har skräck och komedi att välja mellan. Vad tycker ni? Ge mig förslag på den bästa filmen ni har sett!

 

Imorgon kommer jag nog bara vara hemma och göra hemma sysslor.. Måste diska och handla mat för det första :| Sen får vi se om vädret blir bra så kanske jag drar till himpa med vännerna eller något!

 

Såhär ser det ut på kvällen. Mysigt!


Fortfarande ingen sol...

Hej på er där hemma.

 

Först vill jag bara börja med att säga att jag inte är någon bra bloggare. Jag har typ slutat blogga?! Jag måste allvarligt skärpa mig. Har inte varit hemma på hela helgen och lite till tror jag, och när jag inte är hemma så bloggar jag nästan aldrig, och då sjunker mina läsare..

 

Iallafall, nu när jag är hemma så tänkte jag skriva lite! :)

Idag så vaknade jag upp hemma hos Micki älskling. Vid 11 eller något tror jag. Micki har besök av en tjej som heter Jasmin, riktigt söt och gó tjej faktiskt! Innan bodde hon i Norrköping, men flyttade till Borås, så nu brukar hon komma hit och hälsa på då och då.

Idag så skulle vi gå på bio, och se Streetdance som jag velat se länge. Tyvärr så fanns den inte i 3D.. :( Men när vi väl skulle köpa biljetter så märkte Micki att hon tappat bort sin biobiljett på vägen dit. Smart! Så det blev ingen bio för oss idag.

 

Jag idag!


Kort bloggpaus?

Inte hemma = Ingen blogging..

Rainy day.

Hej där.

Sitter hemma hos Micki, i hennes säng och väntar på att Micki ska komma hem. Hon gick ut en snabbis för att göra en grej.
Jag är hur trött som helst men vill inte sova.. Är jättejätte hungrig också. När Micki kommer in igen ska vi göra frukost och kolla klart på Wrong turn 3 som är våran favorit film. Vi har tidigare sett Wrong turn 1 & 2.

Ikväll är det skum party och disco i folkparken här i Norrköping, men vi vet inte riktigt om vi ska gå. Det regnar som satan och då blir det inte kul. Annars går vi dit och kollar läget lite helt enkelt.

3D-filmen Streetdance har premiär idag också!! MÅSTE SE DEN! 

http://www.loudent.co.uk/wp-content/uploads/2010/03/Street-Dance-Movie-Poster-500x375.jpg


Skolavslutning.

Igår på avslutningen lovade jag mig själv att ta en massa kort, men det blev kanske 5?.. Stod ju i kören hela avslutningen så jag hann inte helt enkelt, och direkt efter att allt var slut så gick vi hem. Men några bilder fick jag iallafall!
Jag, min vän Emina och Micki!

Emina och jag!

Facelook!

Avslutningsfika!

YES! JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT SOMAMRLOV! :D

Igår, innan avslutningen, så fikade jag och några tjejer, som förra året! Helt underbart grymt blev det! Ibland måste man unna sig något dyrt och gott!
Skål för sommaren!

Söta Micki och mitt fika!

Om en stund kommer det upp bilder från avslutningen! När jag vaknar upp imorgon kommer jag tro att jag missat skolan eller något, sommar!


9/6 - Skolavslutning!

Nu håller jag på att göra mig i ordning för den stora dagen. Eller avslutningen är ikväll men vi börjar klockan 10. :) Sommarlov idag! Fattar det inte ännu. Bilder kommer senare!

Fix

Hey!

Sitter i min säng och äter chili chips samtidigt som jag lyssnar på den här låten! Den är super härlig.
Nu ska jag fixa mina naglar tills imorgon. Filade och målade komemr dom bli. SKOLAVSLUTNING imorgon ju! :D


AntiVJ


Här är en video som jag har tänkt att lägga upp väldigt länge, men har aldrig fått tag i den. Men här är den.

Det var en kväll då jag skulle sova över hos Micki, för kanske 1 och en halv vecka sen. Vi hade hört att det skulle vara stora bashögtalare med en massa ljus osv. Varför inte tänkte vi? :) Klockan var 23.00 och vi gick ut för att kolla på den där saken då. Och jag tror nästan att det är det coolaste och häftigaste jag har sett i hela mitt liv.

Videon är ganska lång, 10 minuter, men tro mig, det är så värt att kolla på den! Tänk er att stå där live och kolla. Det var en jävla känsla kan jag säga! Kolla på den! Ni kommer inte ångra er, och det blir mycket härligare med bas!

Nytt i min mp3.

Taio Cruz - Dynamite


Medina - Velkommen til medina

 

Spankers - Sex On The Beach (Paolo Ortelli vs Degree Edit)

 

We no speak americano - Yolanda

 

Fly high - Shaggy


Härligt väder... eller?

Hej! ♥

OJ :o Märkte inte att klockan snart är 8.. 
Idag var vi ju i Lindö med skolan. Det var inte kul. Inte kul alls. Det var och är skit dåligt väder. Man kunde inte göra något. Några badade, fattar inte hur, det borde varit iskallt!

När vi kom hem igen så somnade jag och Micki 2 timmar hemma hos hennes pappa. Sen var det dags för mig att dra hem.

Kommer upp lite låtar som jag ska ladda över till min mp3. Puss.

Bild jag tog här om dagen.


Måndag, skit väder.

Hej där.

Jag är lite sur nu på morgonen eftersom det inte är så bra väder.. Igår var det jätte varm och solen sken, men nu? :o Och vi ska ju till Lindö och bada med 7an idag, och nu kan man inte ens ligga och sola. Så jävla typiskt. Läste att det skulle vara skit väder hela denna veckan ut också. Om det regnar på avslutningen så vet jag inte vad jag gör.

Som sagt, ska ju till Lindö idag. Ska vara där klockan 10, fast möter upp Micki vid halv 10 så vi åker buss dit.
Nu ska jag gå och fixa mitt hår och vixa matsäck.

Puss på er!

Idag är det...

Helt rätt! Vad ska ni göra idag, på nationaldagen? :) SJälv ska jag sitta hemma och jobba med mammas hemsida..
Nu kom mamma in i mitt rum, så nu ska jag börja.

Hörs sen!

Solbränd!

Hallo!

Har inte bloggat något men jag har inte varit hemma på en dag nu. Sov hos Micki inatt och hinner aldrig blogga där.
Igår så var vi på badhuset och solade (mest). Det var typ inget folk där alls så vi ångrade lite att vi kom dit från första början..

Idag var vi faktiskt på Himpa första dagen! Gratis badet alltså. Det var sjukt härligt att bada både i sjön och i poolen. Det var tråkigt i början men sen kom en massa härliga personer och gjorde dagen klockren!

Kolla min axel! Har blivit skit solbränd.. (kliade innan, därför är det 3 röda sträck mitt i allting)

bloglovin


Nytt i garderoben.

Nu har jag köpt bikini överdelen! :) Är väldigt nöjd med köpet också. Den är super snygg och sitter bra på. Kommer kanske köpa nederdelen också, vi får se!

Jag är så himla sugen på att gå ut med en filt och lite fika eller något och lägga mig i gräset och sola. Alltså fattar ni?! Det är sommarlov på onsdag! :o

Sunshine

Hej!

har just kommit hem, sitter och njuter av min is kalla Sprite och Pringles och ska snart gå ut igen. Ska till Hageby C och köpa en bikini överdel tror jag. Fast jag har inte bestämmt vilken jag vill ha en.. Haha, eller jag vill ha en som är bh-formad och blå med "hålmönster" om ni fattar? :) Lägger såklart in en bild när jag kommer hem.

Vädret är helt galet bra alltså. 20+ grader i skuggan och säkert 30+ i solen. Har på mig korta shorts och linne, så nu är det bara att bli brun!

Men ja, jag skriver mer när jag kommer hem igen helt enkelt. Ha det bäst så länge!

bloglovin


New in!

Köpte skorna som jag pratade om igår! Skopunkten - 199:-

Ingen uppdatering idag, jag vet. Men jag har haft en super härlig och rolig dag. Efter skolan så åkte jag ner till stan och köpte skorna, sen åkte jag hem för att byta om till lättare kläder (eftersom det var typ 30+ grader i skuggan idag). Efter att jag varit hemma så mötte jag upp Donna, Emina och Micki för att dra till Himmelstalundsfältet och sola. Dom hade med sig en en-gångs-grill och pengar för att köpa mashmellows på Ö&B, haha!
Dagen var iallafall heeelt underbar. Vi låg och solade i kanske 3 timmar. Grillade, skrattade, pratade och hade allmänt kul helt enkelt! En av dom bästa och varmaste dagarna i år helt klart! Inte ett ända moln på himlen var det heller.

Nu ska jag fika och gå och lägga mig. Godnatt!

Har hittat ett par skor!

Yes, yes, yes! Äntligen. Var ju i Hageby C och letade efter skor till skolavslutningen och allmänt + en bikini, men hittade dock ingenting där.. Gick ner till stan och mötte upp Micki. Vi letade stenhårt och hittade faktiskt ett par skit snygga skor, och jag hittade också en snygg bikini!

Skorna som jag vill ha. Dom är 1000 gånger mycket snyggare IRL!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och hela det där köret, sen ska jag lägga mig så ni får ha det bäst sötnosar!
Puss och godnatt.

Vecka 23 kommer se ut...


...såhär! bara 3 skoldagar nästa vecka, och sen är det sommarlov!

1 juni 2010

Hej!

 

Sitter och äter sen lunch här hemma. Gick hem från skolan tidigare på grund av att jag hade ont i magen så nu sitter jag hemma och vilar. Om ungefär 2 timmar ska jag gå till Hageby Centrum och tvångsleta efter ett par snygga och bra skor. ÄR ETT MÅSTE!

Just nu.

Vädret suger. Mulet och kallt, och det ska kallas första dan på sommaren.. :o

Idag är det första dagen på sommaren! 1 juni! Fan vad härligt det känns. Men vädret..?

Vinnarna i fanbild-tävlingen!

Merima
http://merimaradic.blogg.se/

Sandra
http://sandrameriksson.blogg.se/

Leyla
http://leylie.blogg.se/

Där har ni vinnarna! Kommer kontakta er så snart jag har tid så pratar vi igenom hur ni vill ha er header.
Hoppas ni kommer bli nöjda med resultatet! :)

RSS 2.0