slide show

Stay cool

Tagen igår.

 

Just nu är jag och Nina hos en kompis. Chillar med lite musik och umgänge, pratar om allt möjligt och har det allmänt roligt. Ska snart åka till Löfstad slott och kolla läget.. Är dö rädd och så vidare, vet inte vad som kommer hända riktigt, berättar iallafall sen!

 

Stay cool / Abo Gab, peace! ♥


Våra klasskompisar..

Adi och Rasmus.

Det är det här alla håller på med nu på lektionerna, och dom här är lite extra söta.. Två söta pojkar som går i 9 an, haha! Sötnosar!

Söt läsare

Skickad av Arifas! Tack sötis!


Hästsvans

Right now.

 

Godmorgon! Befinner mig i skolan just nu och sitter med Nina och jobbar. Körde på tofs idag! Första gången jag har uppsatt sen jag fick mitt löshår. Sov hos Nina inatt som jag sa igår, vi fick faktiskt ganska mycket gjort! Känns skönt.

 

Jaja, tänkte bara uppdatera och visa att jag lever, nu ska vi fortsätta jobba. Vi hörs senare!


Wantees


You know what

Just nu.

 

Sitter i skolan och jobbar, fruktansvärt tråkigt.. Nina har precis åkt hem, hon mådde illa, stackare. Men men, jobbar vidare själv ändå, har dö mycket att göra. Senare blir jag hämtad och åker iväg ett tag. Ikväll så sover jag förmodligen över hemma hos Nina. Vi behöver få massa arbeten gjorda, och det gör vi bäst tillsammans, sen får vi hjälp av hennes pappa också.


Pink

Jag nu på morgonen!

 

Har precis kommit till skolan och nu sitter jag inne på lektion. Håller på att arbeta med engelska och SO, skriver lite saker som ska lämnas in och så vidare. Efter lunch så ska jag ha en kort redovisning då jag ska prata på engelska. Får se hur det går.. Engelska är inte direkt min starka sida.


Kärlek till låten


Djupa sår - Ken ring

Kom hem för ett ganska så bra tag sedan. Har bara tagit det lugnt nu sen dess. Snackade lite allvar med mamma förut också. Har precis gjort mig redo för läggdags, så nu stoppar jag hörlurarna i öronen och sover. Sjukt skönt det ska bli. Ha det bäst så hörs vi imorgon. Godnatt sunshines! ♥

Mad mad world

Bild på mig och Nina. Tagen i måndags.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos en kompis tillsammans med Nina. Sitter och lyssnar på skön musik och tar det lugnt. Mensvärken tar på hela mitt humör så jag sitter och surar för tillfället. Har tagit 2 värk tabletter, ändå så är det 1000 knivar som sticker i magen.. Fan vad dåligt jag mår.

 

Efter skolan så stack iallafall jag och Nina in till stan en snabbis och fixade några papper till våran prao som vi har vecka 49-50. Ska bli dö kul att praoa igen. Praoade ju på Chili & Wok sist, och nu ska vi köra där igen. Gott med thaimat tre gånger om dagen!


Lips of an angel

Bild från i morse.

 

Sov för länge idag igen, vafan liksom? Sätter klockan på 6 för att hinna med allt jag ska, men ändå så vaknar jag halv 8 och har en halvtimme på mig.. Har iallafall precis haft min första lektion nu såhär på morgonen och nu sitter jag inne på min andra. Pannkakor idag, är hur hungrig som helst, blev ingen frukost i morse heller..


I can only imagine

En bild på mig från förut.

 

Har precis kommit hem, eller ja, har degat i sängen nu i typ 20 minuter så kom nästan nyss hem iallafall! Är hur trött som helst, så ska ta en frukt eller någonting och sedan lägga mig.

 

Lite kort om dagen då. Först var det ju skolan såklart, efter skolan så drog jag och Nina till stan. Fick med mig ett par hörlurar från Teknikmagazinet. Enkla och sköna - endast 99 kr. Köpte ju ett par andra för ett tag sedan, men ena snäckan gick sönder idag, och det klarar jag inte av, så fick bli ett par nya! Kvällen har iallafall spenderats med mina brudar, Fanny, Johanna, Nina och Olivia. Vi har för det mesta varit i Klockaretorpet. Åkte en sväng till McDonalds och käkade också, grymt gott!

 

Nej men nu kör jag ett varv med bleknings tandborsten sen går jag och sover. Godnatt!


Utanför

Iphone-bild. Jag för drygt 20 minuter sedan.

För en stund sedan satt jag och Nina och tog det lugnt utanför skolan. Solen skiner och det är varmt, gillas starkt! Sista värmen i år typ..

Just nu väntar jag på att få gå in och sjunga "vem kan segla" för musik läraren. Vi har typ ett sång test och så vidare. Efter den här lektionen är det lunch, och jag är sjukt hungrig. För övrigt så har mitt headset gått sönder, ena snäckan funkar inte. Så jag ska in till stan sen och köpa nya, ännu bättre till och med!

Hörs senare, kyssar!

Strömlöst

Bild från igår på mig och Fanny.

 

Hej på er. Just nu sitter jag i skolan och väntar på nästa lektion, matte. Råkade försova mig i morse och vaknade av att Nina ringde och väckte mig. Spårvagnarna gick knasigt idag också, blev strömavbrott någonstans så kom till skolan för sent för det också.

 

Vaknade med världens mens verk också, så nu är man på deppigt humör hela dagen. Ush.. Efter skolan så ska jag väl vara med brudarna. Tänkte åka in till stan idag också, fick inte med mig något hem igår så tänkte att jag kanske hittar någonting idag istället.


In till stan

Jag för en stund sedan. Stickarn'

 

Just nu sitter jag inne på min sista lektion, därefter slutar vi, 14.50 typ. Ska in till stan direkt och möte upp Olivia bland annat, Nina ska till Linköping med sin mamma och kolla i IKEA, så hon kommer nog tillbaka senare. Ska se om jag hittar något fint i stan, har ju lite pengar på kortet nu (blogg pengarna), behöver lite nytt i garderoben nu faktiskt.

 

Hörs senare då allesammans! Ha en bra dag.


Sensual seduction - Snoop Dogg


I da' school

Jag i skolan just nu.

 

Började 8.30 i morse. Har precis haft spanska, hatar språk.. Fick iallafall stressa upp ur sängen idag, Nina ringde och väckte mig då jag hade sovit för länge. Mötte henne i stan och sen åkte vi upp till skolan. Hann heller inte äta frukost i morse så jag är fruktansvärt hungrig, lunch snart!

 

Idag, efter skolan så ska vi nog in till stan. Ska kolla på en vinter jacka och lite annat. Sen ska jag träffa Gabbe, Nina följer kanske också med! ♥


Inget batteri..

Har precis kommit hem och är dö trött. Har tappat bort min Macbook laddare hemma hos Nina någonstans, i hennes rum till och med. Så nu har min dator precis dött och jag kan inte blogga på ett bra sett, så det får bli mobilblogg utan bilder och så vidare tills jag fått igång min dator igen.. Idag så vaknade jag iallafall upp hos Nina och vi satte igång och fixade oss. Därefter mötte vi upp Olivia och drog till Ingesta och kollade på vinter jackor, kläder och annat kul. Sen nu ikväll så träffade vi Fanny lite snabbt och sen åkte jag hemåt. Skönt att få sova i min egna säng efter att ha sovit borta i två dagar. Nu ska jag äta lite snabbt iallafall så borstar jag mina tänder med blått ljus och sen går jag och lägger mig! Godnatt allesammans!

Nattkäk

Kyckling kebab - usen kvalla.

 

Just nu sitter jag och Nina och käkar kyckling kebab, mitt i natten sådär. Så gott! Har kollat på film med alla brudarna, massa snacks och så vidare, blev filmen Bad teacher.

 

Nu ska vi iallafall lägga oss och sova. Fyfan vad skönt det kommer bli att få lite sömn. Godnatt!


@ninas place - mobilblogg

Just nu är vi alla brudar hemma hos Nina. Förut så var vi i stan och köpte en massa läsk, godis och chips. Nu ska vi se en grym film också, det blir bara nice. Sover hemma hos Nina inatt också, så vi hörs imorgon om jag inte skriver något senare. Kyssar!

Blått ljus

Blueillume.

 

När jag kom hem förut så såg jag att jag hade fått hem bleknings tandborsten som jag beställde. Har inte testat den än, det gör jag snart!


Nu drar vi iväg!

Såhär ser jag ut ikväll, ha det bra för det ska jag!


Dagens inköp

BH - H&M - 99:- (129:-, erbjudande)

 

Just nu så är jag och Nina hemma hos henne och fixar oss. Jag har precis färgat Ninas hår svart också. När hon är klar med locktången så ska jag locka mitt hår också. Då vi är klara med allting så ska vi ner till kiosken här i Klockaretorpet och äta pomme. Senare så träffar vi några och umgås lite, så jag tror att detta blir det sista inlägget för idag om jag inte uppdaterar därifrån eller om vi inte skriver ett snabbt inlägg innan vi drar oss.

 

Ha det bäst iallafall!


Godnatt Macbook..?

Mad mad world - Shaggy

Åååh nej! Jag skulle filma Nina då hon redovisade sin familj redovisning, och jag tappade min Macbook.. Trodde att den hade slocknat men den funkar fint! Syns på videoklippet som jag spelade in att den faller i golvet, och videon ska likson skickas in till lärarna, haha. Ska försöka klippa slutet!

Nu är det snart lunch iallafall, eller ja, om 40 minuter ungefär. Undrar var det blir för mat, är hungrig som ett djur.. Efter skolan ska vi ju som sagt åka och sola, dö skönt! Därefter blir det lite shopping bland annat. Peace. ♥

Burning love

En bild på mig, tagen i morse!

 

Godmorgon! Vaknade klockan 6 i morse och var så trött så jag znoozade i en timme för länge, hoppade upp ur sängen och fixade mig jätte snabbt. Hann till skolan trotts allt. Just nu så håller vi på att redovisa våra "familjer" för olika grupper, ni vet, tema arbetet vi håller på med.

 

Hann inte äta frukost idag igen.. Hinner ju aldrig det, och nu sitter jag här och kramar om min mage, fan vad hungrig jag är! Tur att jag har lite pengar med mig till cafeterian iallafall, springer dit sen!


Godnatt

Fyfan vad skönt det var med en lååång varm dusch, går till sängs ren och fräsch! Kvällen har iallafall spenderats med grymt folk i Klockaretorpet, jätte mysig. ♥ För tillfället så sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Åt nyss också, var så hungrig och maten var dö god.

Imorgon börjar jag iallafall halv 9 och ska upp ganska tidigt för att packa och fixa lite saker. Kommer inte komma hem på hela dagen och ska inte sova hemma heller, så det blir nog bäst att kliva upp tidigare så jag hinner med allt! Möter nog upp Nina nere i stan innan skolan som vanligt, sen åker vi upp dit tillsammans. Efter skolan så blir det att dra iväg och sola, därefter så har vi inte så jätte mycket att göra fram till kvällen. Sover som sagt inte hemma imorgon, så ska verkligen försöka uppdatera extra mycket under skoltid.

Godnatt och dröm sött allihopa, det blev ett tråkigt inlägg trotts allt, men en bild på mig från idag får ni imorgon. Lovar!

Swag

Gammal bild.

 

Just nu befinner jag mig hos en kompis tillsammans med Nina. Vi tar det bara lugnt, lyssnar på musik, snackar och lite sådant. Då jag kommer hem ikväll så ska jag hoppa in i duschen och ta en lång varm dusch. Gud så skönt! Hör av mig senare, kyssar!


Slutar strax

I skolan idag.

 

Slutar om ungefär 5 minuter, så passar på att slänga upp ett inlägg nu medans jag ändå har internet. Var i stan med Nina på lunchen förut. Vi fick någon Mårtenssoppa i skolan så vi åkte ner till stan och käkade på Paus istället, våran goda kyckling/pasta sallad!

 

Nu slutar vi, så ni ska vi in till stan!


Bildbrist

Bild som är tagen för några dagar sedan.

 

Kom precis till skolan, eller ja, för en stund sedan. Mötte upp Nina och Fanny K i stan och sedan åkte vi upp till skolan alla tre tillsammans. Just nu jobbar vi med våra familjer, tema arbetet alltså. Imorgon ska det redovisas, nu är det grym träning!

 

Är fruktansvärt hungrig, hann inte äta någon frukost så när denna lektionen är slut så går jag ner till cafeterian och köper mig en macka eller något. Det blir soppa till lunch också, inte det godaste direkt..

 

Efter skolan så ska jag och Nina dra till Haga och sola, få lite färg. Efter det möter vi Fanny S och är med henne en stund. Därefter så träffar vi nog grabbarna skulle jag tro, men det ser vi!


Baby doll

Två bilder på mig från förra veckan.

 

Ush, sämst uppdatering känner jag, men men.. Har varit hemma ett tag, kom hem vid klockan 9 skulle jag tro. Har gjort en hel del idag. Började dagen med att ta en 20 minutare i fejk solen, grymt skönt! Så var jag ju i skolan och så, efter det drog jag och Nina till stan och hon shoppade loss. Fick med mig en plånbok från Monki som jag visar er någon dag framöver. Träffade Olivia helt slumpvis också, så hon hängde bara på! Senare så var vi i Klockaretorpet och hade det roligt, som vanligt!

 

Nu då jag kom hem så lockade jag mitt löshår så jag slipper slösa tid på det imorgon på morgonen, så nu är det bara att sätta i det så är håret lockigt. Imorgon så händer nog inget speciellt alls. Skolan, umgås med vänner lite och sedan hem och plugga.


Plugghäst

Jag och Nina idag.

 

Just nu sitter jag och några till i Aulan och arbetar med vårt tema arbete. Slutar skolan om en halvtimme nu ungefär, klockan 2 alltså. Ska hem lite senare och plugga som fan. Hade mentors snack förut och det blev inte direkt glad, så nu måste jag skärpa mig, seriöst Ksenia. SKÄRP DIG!


Paus

Jag och Nina idag.

 

Jag vid Paus idag.

 

Min dag har sett ut ungefär såhär. Efter skolan så drog jag och Nina och shoppade lite smått i stan. Hon fick med sig ett par grymt snygga skor (avis!!). Efter det så satte vi oss vid Paus och käkade världens godaste sallad. Var med Fanny ett tag också. Därefter åkte vi upp till Klockaretorpet och var med några som bland annat Gabbe, Ziad och några till.

 

För er som undrar vad Klockaretorpet (Klocket, som vi säger) är så är det bara ett område här i Norrköping. Själv bor jag i Hageby som det nu heter. Klockaretorpet är där alla är liksom, bästa stället.


Blueillume

Blueillume bleknings tandborste - beställd - 149:- hos Blueillume!

 

Nu har mamma varit snäll igen och klickat hem den här grejen åt mig! Har velat ha den ett bra tag nu och velat testa den. Så, nu är den beställd och kommer hem till mig någon dag nu framöver. Får se om den är så bra som alla säger och ger resultat!


@Klockaretorpet

Jag just nu!

 

För stunden så sitter jag och Nina här ute i Klockaretorpet och jag lyckades fixa mitt internet! Väntar på att några kompisar ska bli klara med det dom gör, sen ska vi över dit. Hörs senare!


Sugen på att se 50 Cent?

Var med och tävla om VIP biljetter!

 

Var med och tävla om 2 VIP biljetter till 50 Cents konsert som Myshowroom lottar ut. Du och din kompis har chansen att gå på 50 Cents konsert tillsammans med 2 av Sveriges störa bloggerskor, Paow och Sarah Tjulander! Är du sugen på att tävla? Gå ni HÄR och anmäl dig!


Natalie Carlsson

Natalie Carlsson Gohari Mehr.

 

Vi minns dig, vi tänker på dig och vi saknar dig. Vila i frid nu våran ängel, vi alla vet att du har det bra där uppe, och hoppas att vi får träffa dig där snart. Vilken underbar människa, r.i.p. ♥


In school

Två bilder på mig från igår.

 

Just nu sitter jag och Nina i skolan och tar det bara lugnt. Halv 10 ska vi ner till caffeterian och fika någonting. Znoozade i en timme imorse, orkade verkligen inte gå upp, var sjukt trött och kände mig jätte svag.

 

Efter skolan så ska jag och Nina åka ner till stan och fixa några saker som vi egentligen skulle gjort igår. Efter det ska vi träffa några andra. Hörs sen!


Heart of gold

Jag idag.

 

Kom hem vid 8 tiden idag. Gick inte till skolan på grund av en massa anledningar. Ville bara vila och tänka igenom saker, orkar verkligen ingenting. Går till skolan imorgon iallafall. Varit i stan idag, kollat på lite saker, varit med Nina och några andra också. Lugnt och skön dag helt enkelt.

 

Just nu sitter jag iallafall framför TVn och kollar på 2 and a half man och dricker äppel te från Turkiet. Städade mitt rum direkt då jag kom hem så nu är det rent och fint och man kan gå där inne. Lägger mig nu snart också, är verkligen dö trött. Upp tidigt imorgon, så nu säger jag godnatt!


R.I.P

Jag, tagen för några dagar sedan.

 

Har inte orkat blogga alls idag, har inte haft med mig min dator heller så. Har hänt så mycket den här helgen så det är inte sant. Ännu mer tårar kom fram idag också då alla fick reda på att Natalie Carlsson gick bort inatt. Det var en sjukt söt, fin och omtänksam tjej som gick i våran klass. 15 år, hade fullt med överraskningar framför sig men så långt kom det inte.. Vet faktiskt inte hur hon gick bort, har inte fått reda på det ännu. Hörde av några att hon mådde bra då hon kom hem inatt men vaknade på natten och mådde dåligt, sen vet man inget mer. Idag har iallafall jag och Nina varit i skolan, minnesstund för Natalie. Massa annat folk var också där, som henner familj, elever från skolan, lärare, skolans förra elever och massa andra som inte gick på skolan, hennes vänner som sagt.

 

Sjukt hur det kan gå såhär, så ung.. Det är inte rättvist på något sätt! Hoppas att du Natalie hamnar på ett bättre ställe och mår bra. Vi saknar och älskar dig gumman! Rest in peace fina vän. ♥


Right now

Jag och Nina förut.

 

Befinner mig hemma hos mig just nu med Nina, Kennet och Henrik. Chillar lite med musik och lite snack. Vid klockan 9 så ska jag och Nina dra till Klockaretorpet och träffa några sen får vi se om vi sover hos mig inatt eller hemma hos henne.


@mammas place

Jag i skolan förut.

 

Sitter i mammas jobb lokal just nu och väntar på att hon ska prata klart i telefon, måste prata med henne. Därefter ska jag, Johanna och Nina fixa en grej och sen så ska vi träffa Fanny, Olivia och Emma någonstans. Ikväll så ska vi tjejer göra något extra roligt så det blir en riktigt låg uppdatering ikväll, därför jag skriver nu! Vet inte om jag sover hemma ikväll eller inte, men annars så hörs vi imorgon. Ska hem och hämta lite saker lite senare så kanske uppdaterar då.


Smalltown girl

Jag i morse.

 

Just nu sitter jag inne på lektion och ska lyssna på en redovisning i SO. Vaknade 6 imorse, duschade snabbt och fixade mig. Träffade Nina och Fanny (en tjej i våran klass) i stan och åkte upp till skolan tillsammans med dom.

Men nu måste jag fokusera mig och lyssna! Hörs lite senare!


Chai latte

Bild från förut idag.

 

Förut idag så satt jag, Nina, Sarmad och Sebbe inne på Expresso House och fikade. Grymt skönt med chai latte och dator. Just nu så ligger jag i sängen och kollar på en film som heter Nice guy Johnny. Rätt så bra hittills iallafall! Är mätt nu också.

 

Imorgon så träffar jag Nina i stan som vanligt sedan drar vi upp till skolan som vanligt. ÄNTLIGEN FREDAG! ♥


I'm helpless like a child lost in the dark

Bild på mig från igår.

 

Kom hem för en liten stund sedan! Har varit med Nina, Johanna, Olivia och Fanny hela kvällen. Har gått hit och dit med en massa väskor, riktigt tung dag!

 

Nu så har jag inte ätit på ett bra tag så ska nog göra lite te och mackor, mumma! Just nu sitter jag iallafall med en handduk på huvudet, skönt med en dusch! Tänkte sätta på en film och bara ta det lugnt! Är jätte trött och har huvudvärk så jag lägger mig direkt efter filmen.


Me, myself and I

Jag just nu.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Ninas pappa. Håller på och fixar oss lite för snart ska vi ut och träffa Olivia, Fanny och Johanna. Har tyvärr inget mer att skriva om just nu och har ganska bråttom, så vi får höras senare ikväll Pussar!


Black&white

En bild från idag.

 

Kom hem för ett ganska så bra tag sedan nu. Var i Klockaretorpet med Nina, Fanny och Olivia. Tog en Ipren innan jag åkte dit så jag mår skapligt bra nu ändå. Har fortfarande lite huvudvärk men det går väl över tills imorgon förhoppningsvis.

 

Ska bara dricka lite varmt te sen så lägger jag mig och sover! Upp tidigt imorgon som vanligt.


Svar - såhär lockar jag mitt hår!

Såhär lockar jag mitt hår.

Hoppas man ser hur jag gör och så! Använder mig av en vanlig plattång, vilken som helst funkar nog bra. Ta en ganska liten slinga så det blir bättre och finare lockar, sen så drar du uppifrån och ner ganska sakta. Man bränner håret som bara den men lockarna blir definitivt mycket bättre om man drar sakta.

Lycka till!

Ändrad design!

Min nya header/design!

 

Eftersom jag är hemma idag, och har all tid i världen så tänkte jag "varför inte göra en ny design till bloggen?" Så, här har ni den! Om ni inte kan se den så kan ni trycka på F5 för att uppdatera sidan.

 

Vet inte varför eller vad det är, men jag är kär brunt! Älskar färgen och nu är min blogg brun också. Vad tycker ni? ♥


He's movin' like

En bild på mig, tagen för några dagar sedan.

 

Stannade hemma idag. Mådde absolut inte bra igår kväll, värk i hela kroppen.. Så idag stannade jag hemma i min säng med ont i både halsen och huvudet. Bättre så.

 

Har kollat på film, lyssnat på musik och snart så ska jag plugga lite tänkte jag. Nu när jag är hemma hela dagen så känns det bra att få lite saker gjorda. Ska exempelvis läsa e-boken, jobba lite med engelskan och spanskan.


Idol

 

Just nu sitter jag i soffan framför Idol, underhållning!! Har legat i sängen hela kvällen och kollat på film, hur härligt och mysigt som helst. Snart så kommer mamma hem med Strepsils och en massa annat gott till mig. Älskar dig mamma! Fast nu ska jag fortsätta se på TV, hörs imorgon om jag inte uppdaterar senare. Kyssar!


Katia

Jag nyss.

 

Kom hem för ett tag sedan som sagt. Jag mår jätte dåligt, verkligen skit. Har värk i ryggen, huvudet dunkar, ont i nacken och är helt svag. Är ganska varm också, måste kolla om jag har feber..

 

I skrivande stund så ligger jag i sängen. Fönstrerna i mitt rum knakar hela tiden och det blåser som bara den där ute! Orkanen Katia är verkligen här alltså! Nu ska jag iallafall sätta på en film och försöka sova. Får se om jag går till skolan imorgon.


ÅÅÅÅÅÅÅÅH

Detta är min skräck.

 

När jag kom hem förut så såg jag detta ligga på golvet vid dörren. Gissa hur snabbt mitt hjärta slog..? JAG HATAR TANDLÄKAREN! Är livrädd, helt seriöst. "Specialisttandläkare" och så vidare.. ÅÅÅH, skjut mig!


Slutat för idag

Jag och Nina just nu!

 

Har precis slutat skolan för idag. Sitter och kollar Facebook och så vidare nu en stund. Jag och Nina ska alldeles strax åka ner till stan och kika, därefter ska vi upp till Klockaretorpet och träffa Fanny en stund tror jag. För övrigt så mår jag inte alls perfekt idag alltså. Har värk i ryggen, halsen svider, hostar och ögonen vill bara blunda och vila, jätte jobbigt..

 

Nu ska jag iallafall ta på mig skorna sen drar vi in till stan en stund. Ha det bäst så länge!


I like to party

Bild från igår.

 

Godmorgon! Fyfan vad seg jag är idag och min hals svider åt helvete.. Vet inte hur eller varför men igår fick jag så ont i halsen och nu kan jag nästan inte svälja alls. Jag var ju nyss sjuk?

 

Ska iallafall upp och platta och sätta in mitt löshår, sen ska jag byta om och äta frukost. Har ni hört om den där orkanen Katia förresten? Den är ju över Sverige nu iallafall, och här blåster det som fan! Hörs sen.


Let's go

Bild på mig, tagen i skolan idag.

 

Bjuder på 2 låtar som jag har drogat dom timmarna. Måste hitta mer ny musik snart, tröttnar så sjukt snabbt om jag spelar en låt för mycket.

 

The cataracs ft. DEV - Turnt 4 the weekend

 

JLS - She makes me wanna ft. DEV

Hej, jag är kort!

En bild från skolan idag.

 

Kom hem för drygt två timmar sedan. Har legat i sängen och lyssnat på musik nu ett litet tag. Ska alldeles strax tvätta bort sminket och byta om. Efter det så ska jag äta någonting. Fick en kommentar om att jag alltid skriver att jag är hungrig och så vidare och det är för att jag oftast kommer hem ganska sent och då har jag ju inte ätit på ett bra tag, då brukar jag vara hungrig. Men iallafall, då jag har ätit något så lägger jag mig och läser e-boken så jag blir klar med det tills imorgon.

 

För övrigt så gick skolfotot bra och jag hoppas verkligen att jag kommer vara nöjd. Fick inte se bilden som fotografen tog så får väl se dom när jag får bilderna i brevlådan!


Lightspeed

En bild på mig som jag tog i morse.

 

I skrivande stund så sitter jag och några till i ett grupprum och läser en bok på datorn, e-bok alltså. Hatar att läsa böcker, så sjukt tråkigt så det inte finns.. Snart är det lunch iallafall och jag är dö hungrig! Åt endast lite köttfärs i morse, undra vad det blir för mat..

 

Klockan 14.00 så ska min klass in till Aulan och fotograferas, skolfoto idag! Har aldrig blivit nöjd på något klassfoto/enskilda bilden, hoppas jag blir det i år iallafall.


Skolfoto idag

Jag just nu.

 

Vaknade klockan 6 imorse, hade rätt så mycket att göra. Skulle egenltigen locka hela håret (eftersom vi har skolfoto idag) men ångrade mig lite, så får se ifall jag ändå gör lockar i skolan. Nu ska jag iallafall packa ner datorn, kameran och lite små saker sen beger jag mig till spårvagnen och möter upp Nina i stan, sen åker vi tillsammans upp till skolan. Bloggar mer därifrån!


10 år tillbaka

Rest in peace - World Trade Center - 11 september 2001


Passande låt för tillfället

Jessie J - Who you are ♥

Hemma + svarar på kommentarer

En bild på mig och Olivia från igår.

 

Åhh! Skönt att vara hemma måste jag börja med att få säga! Sov över hos Fanny igår kväll/natt, Olivia sov också över där. Riktigt roligt faktiskt, vi gjorde en massa kul! Har endast fått typ 5 timmar sömn, så jag är dö trött och jätte seg nu. Tänker lägga mig tidigt ikväll, nästan så att jag vill lägga mig nu direkt! Nu så ska jag hoppa in i duschen och ta en lång skön dusch, därefter ska jag äta! Efter det så lägger jag mig i sängen, läser lite och glor på film, sen sover. Så härligt! Hörs senare!


Nu passar håret!

Jag just nu!

 

Nu har jag färgat löshåret! Blev exakt den färgen som mitt riktiga, dö bra! Hur tycker ni att det blev? Bättre va? Nu ska jag, Nina och Olivia dra ner till stan och kolla runt lite. Hörs senare!


Top of the world

Två bilder från igår kväll.

 

Ligger i sängen och lyssnar på musik just nu. Vaknade klockan 11 idag, skönt! Har legat i sängen och kollat på resten av Bridesmaids, såg inte hela igår eftersom jag somnade. Ska upp och klä på mig efter att jag har skrivit detta inlägget. Ska fixa mig jätte snabbt sen ska jag iväg till Nina för att färga och klippa mitt löshår! Tror nog att det kommer bli ett bra resultat, eller vad tror ni? ♥


Bridesmaids

Jag nyss!

 

Kom hem för drygt en timme sedan. Har varit i Klockaretorpet hela kvällen och självklart var jag med mina underbara tjejer! Åkte därifrån ungefär halv 11 och fick vänta i stan på andra spårvagnen som tar mig till Hageby i en halvtimme, kändes ju lite sådär..

 

Just nu så ligger jag gryyymt skönt i min säng framför filmen Bridesmaids med en massa gott käk. Så jävla skönt måste jag bara säga! Imorgon väntar en ny dag. Godnatt och så vidare!


Let's raise our voices

Katy B - Go away

I know

Du köper mörkbrunt när du själv typ har svart hår? Så ser man världens jävla skillnad..


Svar: Alltså, vet fan inte hur många gånger jag ska behöva säga det här. Jag VET att mitt löshår inte passar med mitt riktiga hår, och jag har redan sagt flera gånger att jag ska färga löshåret. Jag köpte mörkbrunt löshår för att jag tyckte det var en sjukt fin färg, men som sagt så har jag tonat mitt riktiga hår svart, och det var ett misstag för jag trodde att det skulle tvättas bort, så därför ska jag färga löshåret till den färgen jag har på mitt riktiga hår. Ni behöver inte klaga mer på mitt löshår, för jag vet själv hur det ser ut och jag ska färga det, så tat lugnt.


Go away

Bild från igår kväll.

 

På bilden från vänster: Jano, jag, Fathi och Nina. Kom till skolan för typ 20 minuter sedan, började klockan 9. För tillfället så får vi jobba fritt, eller ja, typ eget arbete. Själv ska jag läsa den där boken och sedan jobba med bilden lite, och vårat tema arbete. Uppdaterar senare!


Några svar

Kan inte du visa i ett inlägg med bilder/videoinlägg hut du fixat ditt hår så fint med lockarna?


Svar: Jo, det klart jag kan! Fått denna fråga ett par gånger nu så sätter mig någon dag nu framöver och fixar en video där ni får se hur jag gör mina lockar!

 

 

Vad använder du för locktång?


Svar: Använder mig av en vanlig plattång!

 

 

Hej, kan du göra ett inlägg och säga vilken färg och allt nummer och det du valde på ditt löshår? För jag ska nog köpa likadan färg som du, men måste veta vilket nr det är på löshåret och det. Så kan du snälla skriva ett inlägg om det, och länka till just det löshåret du köpte?


Svar: Klart jag kan. Svarar på frågan här istället för ett helt inlägg där jag visar bild och så vidare. Du hittar länken till exakt mitt löshår HÄR. Pris, färg nummer, längd och allt står där!


Svart och vit

Tre söta bilder på mig från igår kväll.

 

Kom hem för cirka en timme sedan. Har varit i Klockaretorpet med en massa vänner i princip hela kvällen. Direkt efter skolan så drog jag till mammas jobb och fixade en grej åt mamma igen. Därefter träffade jag Nina, Johanna, Emma, Olivia, Fanny och Liza hos frisören. Johanna klippte sig axelkort, så det var därför vi möttes där. Snyggt blev det blev på henne iallafall!

 

Sitter här i sängen och ska öppna upp en bok vi håller på och läser i skolan. Ska ha läst klart till sida 43 tills på imorgon eller på måndag om man inte hinner, och jag är på sida 11, så det är bara att läsa på för mig! Ska först dricka lite varmt te så jag får upp min hosta ur halsen sen ska jag krypa ner i sängen med e-boken (bok som man läser direkt från datorn) och läsa en stund tills jag ska sova. Hörs imorgon annars då, ifall jag inte slänger in ett inlägg nu innan läggdags. Kram!


Dagens face/hair look

Såhär ser håret ut, samt jag idag!

 

Såhär ser jag ut idag och löshåret är på! Det är dock inte exakt samma färg som mitt riktiga men det kan jag leva med ett tag, det smälter in liksom, nu när jag har lockar iallafall. För övrigt så sitter jag i ett arbetsrum just nu med 3 andra klasskompisar och arbetar med vårat tema arbete som jag nämt tidigare. Handlar om inkomster, skatter, att bli vuxen och så vidare.. Inget vidare.

 

Snart är det lunch iallafall och jag är vrålhungrig! Det bjuds på morotssoppa idag.. Undrar hur det smakar. Uppdaterar senare!


Nu drar jag till skolan!

Jag just nu!


Löshår!

Jag just nu!

 

Yessss! Då jag öppnade dörren och skulle komma in så såg jag paketet med mitt nya löshår från Rapunzel. Åh, snacka om glad tjej! Håret är fortfarande ljusare än mitt riktiga, så jag ska ha i balsam i det någon gång till så kanske det passar till slut. För jag vill inte färga löshåret, det är så sjukt fin färg på det redan, typ kastanjbrunt. Känns sjukt grymt ed långt hår!


Adidas

En bild jag tog imorse.

 

Sitter i skolan just nu. Har precis ätit lunch, dö gott var det! Var på stadsbiblioteket med några förut, skaffade ett lånekort, eller ja, alla gjorde det. Sen gick vi på stan en stund och kollade runt lite. Har lunch rast nu för tillfället, vet inte när vi börjar igen riktigt. Efter skolan så ska jag och Nina in till stan igen skulle jag tro, senare vid klockan 5 ska jag till mammas jobb och fixa en grej där. Hon behövde typ hjälp med internet eller något..

 

Hörs senare!


Så jävla skön


Oleg Nejlik - Elektro pop.

Ryssen Oleg var med i Idol igår, gryyym ju!
"Jag skulle till skansen och du vet.. klappa djur, och jag såg en jävla lång kö, så jag tänkte.. varför inte?"

Hans låt "Elektro Pop" har nu också kommit på Spotify och hans fanpage på Facebook har ungefär typ 60 000 personer som gillar. Han gick ju vidare också, undra vad han kommer med nästa gång.. Så jävla skön.

Balsam i håret

Två bilder på mig idag.

 

Nu är jag hemma, och här har ni två nya och fräscha bilder på mig från idag. Just nu sitter jag i soffan framför Idol med balsam i håret och en påse över.. Haha! Ska ha i balsamet ett tag, gör det för att få bort min svarta färg lite eftersom jag köpt brunt löshår. Då jag har fått det så ska jag färga det till färgen jag har på mitt riktiga hår. Men just nu vill jag bara få bort lite av den svarta färgen som sagt.


Elektro pop!


Just nu i skolan..

Elektro pop, grym låt! På rasterna i skolan så kan det se ut såhär, och såhär ser det ut just nu. Vet inte vad jag ska skriva om då jag är i skolan egentligen, men jag bjuder som fan nu iallafall. Hoppas ni har det bra!

Matematik

Jag i skolan just nu.

 

Just nu sitter jag inne i ett glasrum här i skolan och arbetar med lite matte. Satt just utanför skolan en stund och jobbade i solen, fast det blåste för mycket så gick in istället. Är så jävla hungrig också, lunch om typ en och en halv timme.. Lider.


Beställt!

Sådär ja, beställt!

 

Nu är mamma jätte snäll och har beställt löshår åt mig, som jag har tjatat! Har världens bästa mamma! Beställde håret från Rapunzelofsweden. Har hört att det är dö bra och så, så jag körde på det helt enkelt! Får håret inom 3 dagar, så ni får se det när det kommer!


Video från skolan


Random video från skolan. @slöjden.

Spelade in denna söta video i skolan idag, jag och Nina är med som ni kanske ser. Kom nyss hem för övrigt och har värdens jävla huvudvärk, helt sinnes sjukt. Vill bara lägga mig ner och gråta tills det går över.. Var på stan ett tag med Nina och hennes mamma iallafall, sen åkte vi till Ingelsta och Nina bytte sina skor.

Nu ska jag bara sjunka ner i min säng och dö.. Nej men, ska ta en huvudvärks tablett strax och sedan kolla på någon mysig film. Har regnat sen vi slutade skolan och gör det fortfarande, så sjukt mysigt att se på film då det regnar utanför!

School

Jag och Adi i skolan just nu.

 

Har precis haft språk, spanska som jag har valt då. Just nu har vi för tillfället rast och snart ska vi gå in i aulan där vi ska ha matte. Hörs senare!


Maraca


Mohombi - Maraca (1080p HD)

Nu har jag kommit hem. Sover i min egna säng inatt, rätt skönt! Sitter i sängen just nu och dunkar musik i hörlurarna! Grymma är dom, riktigt bra bas och allt. Koss! ♥ Tyvärr så har jag inte tagit några bilder med systemkameran idag, så det blir inga bra-kvalitéts bilder idag. Ska ta det lugnt nu ett tag sen ska jag göra en engelska läxa lite snabbt som vi har till imorgon. Lite stress är det ju ändå.. Jaja, skriver mer senare om jag hinner!

@gräs mattan

Jag och Liza nyss.

 

Sitter på en gräsmatta här i Klockaretorpet med Nina, Johanna och Liza. Vi chillar lite lagomt med musik och lite skitsnack, hehe. Nej men snart, vid klockan 8 så ska jag, Johanna och Liza dra ner till stan. Liza ska ta bussen hem och jag och Johanna åker hem med spårvagnen. Men nu ska vi gå runt här och prata lite, träffa några sen drar vi nog ner mot stan som sagt. Hörs senare med bättre bild och så!


Ninas vardag..

Nina gullet..
-
Då jag fixade mig och kom in i mitt rum igen så stog Nina och filmade sig själv.. Och självklart så lägger jag upp och visar er, störd människa alltså.. Haha!

Syster

Jag och Nina just nu!

 

Sådär ja! Nu är vi helt klara och ska snart gå till spårvagnen som ska ta oss till stan. Vi ska bara vänta en stund tills våra datorer har laddat lite, har typ 8%. Som sagt, ska kolla på lite höst/vinter kläder. Efter att vi varit i stan ett tag och kikat lite så ska vi upp till Klockaretorpet och hälsa på några släktingar till Nina som precis kommit till Sverige igen från sin långa semester. Därefter kanske vi träffar Johanna och några till, får se helt enkelt!


Hemma hos mig

Jag för en stund sedan vid busshållplatsen.

 

Just nu är jag och Nina hemma hos mig. Vi äter frukost, lyssnar på musik och bloggar lite. Då vi vaknade hos Nina imorse så drog vi till mig direkt. Vi ska strax göra oss ordning, sminka oss och så vidare sen beger vi oss in till stan. Ska kolla på lite höst plagg, höst jacka, halsdukar och vantar hade jag tänkt. Vill ha någonting mysigt och fint i höst/vinter. Hörs lite senare då, kyssar!


Blink of an eye

En bild på mig från tidigare idag.

 

Jag och Nina kom hem till henne för en stund sedan. VÄRME! ♥ Var hemma med älskling förut också, mys mys. Drog in till stan vid 9 och träffade Johanna och Nina, därefter åkte vi upp till Klockaretorpet och umgicks med några andra. Nu ska vi bara ta det lugnt och chilla med våra datorer, älskar den faktiskt! Grymt bra! Är riktigt tom i magen också.. Ska gå ner och ta någonting att äta sen, måste äta någonting. Har endast ätit 2 mackor idag, inget mer, så är sjukt hungrig nu!


Dagens facelook

Såhär ser jag ut idag.

 

Så, nu har jag duschat och fixat mig så nu väntar jag på älskling. Får se när han dyker upp. Nina drog nyss och skulle träffa Johanna. Vid klockan 6 så drar jag med in till stan och träffar dom, sen får vi ju se vad kvällen erbjuder.


Effekt

Jag just nu.

 

Vaknade runt halv 11-11 och satt lite vid datorn. Därefter vaknade Nina vid 12 och vi gick ner och åt lite frukost. Vi ska strax gå till bussen och åka hem till mig. Ska städa lite och fixa oss, sen åker vi ner till stan ett tag och kikar lite. Blir nog jätte bra. Senare så ska jag ju träffa Simon älskling hemma hos mig, Nina och hennes kille kommer också vara där, så vi umgås lite!

 

Tar med mig kameran ut så det blir förmodlingen ett par bilder som dyker upp här i bloggen senare. Känns som att jag har bombat med webbcam bilder nu, så dax för lite bättre kvalité kanske! Hoppas att ni får en bra dag iallafall! Hörs sen!


Förkylda tjejer bänkade framför TVn

En halv gammal bild på mig.

 

Nu har jag och Nina kommit hem till henne igen. Blev inga chips ikväll, det fixar vi imorgon istället bestämde vi! Vi har kopplat in Ninas Macbook till hennes TV och ska nu se på film, mysigt värre! Vi sitter båda helt sjuka, snoriga, hostar och vräker i oss Strepsils. Inte roligt alls faktiskt..

 

Imorgon så ska vi börja med att städa Ninas rum och jag tar en dusch. Efter det så drar jag hem till mig och städar lite och sen kommer älskling hem till mig en stund så vi kan umgås lite, ett tag sedan vi sågs nu. Senare på kvällen så drar vi tjejer hem till Nina igen och kollar på film med massa snacks som det var sagt.


@my place

Johanna, Nina och jag just nu!

 

Just nu är vi tre tjejer hemma hos mig och hämtar lite saker. Passar på att sitta vid datorn lite också, blogga och så! Vi ska snart in till stan igen och kanske träffa några. Efter det ska vi in på Hemmakväll och handla lite, chips och dricka hade vi tänkt! Blir en mys kväll ikväll, med film och snacks!


Suavemente

En bild på mig som jag tog imorse.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Nina. Vi sitter med våra Macbooks och bloggar med mera. Tänkte dra hem efter skolan förut men stannade i stan och var med Johanna, tillsammans med Nina också. Stannar här inatt, imorgon också förhoppningsvis. Snart så ska vi äta grillat och efter det träffar vi Johanna igen och drar hem till mig och färgar hennes hår en snabbis. Ska hämta lite kläder och lite andra saker hemma också. Hörs senare guys!


Snygga skor!

Snygga skor som jag hittade på Nelly.com!

 

Har ett stort behov av skor just nu, nu när hösten kommer och allt det där. Kollade lite på Nelly.com och hittade dessa snyggisar! Dom går på ynka 499 kronor! När jag får min nästa blogg lön så kanske jag klickar hem dom. Först ska jag kolla runt lite på stan och så vidare, kanske finns ännu finare!


Cha cha bloggen!

I skolan just nu.. Brist på liv rättare sagt!

In school

Hamza, Nina och jag i skolan just nu.

 

Just nu sitter jag och Nina på en bänk här i skolan och leker med datorerna. Jag redigerar lite bilder, leker med webb kameran och lyssnar på musik och Nina gör detsamma. Vi ska snart sätta oss i våra grupper som vi har fått och arbeta med ett tema arbete "att bli vuxen". Längtar till lunchen just nu.. Dör av hunger!


Boy your love is one of the kind

Jag just nu!

 

Just nu så äter jag lite frukost. Har precis fixat mig och så vidare. Det som är kvar är att borsta tänderna och hitta ett par strumpor.. Ska möta Nina nere i stan också sen åker vi upp till skolan tillsammans. Slutar kvart i 3 idag, på en fredag också.. Aja, vi får höras i skolan senare, om jag får igång mitt internet där! Hörs sötnosar!


Match made in heaven

Underbar låt. ♥

Summer love

Sojo feat. Inna - Summer love (i remember)

Nu börjar jag förstå ganska mycket på datorn, riktigt grymt! Nu finns msn, lite bilder och annat på den också. För övrigt så börjar jag bli sjuk.. Har sagt hela tiden att jag vill bli sjuk, vet faktiskt inte varför, haha.. Nina är ju ganska sjuk nu, så hon har förmodligen smittat mig. Min näsa är täppt, nyser då och då, kliar i halsen och så vidare. Inte roligt alls. Varför säger jag att jag vill bli sjuk för!? Dum som jag är. Men men. Nu när jag har Macbooken så ska jag överlämna min andra dator till mamma, hon ska ha den på sitt jobb. Har ju allt jag behöver på den här datorn ändå. Photoshop, Spotify, Msn och allt det där. Photoshopen är dock riktigt konstigt här, men det kan jag nog leva med!

Bättre bild

Min Macbook.

 

Sådär, där har ni 2 bättre bilder på datorn. Sitter och försöker lära mig lite grejer på den, sjukt bra och i'm so happy! Har laddat ner lite saker som Photoshop och Spotify på den också, så nu blir det bättre och fler uppdateringar från skolan! Men nu ska jag fortsätta att leka med datorn ett tag, senare ska jag fixa disken och städa lite!


Macbook

Nu!

 

Då har man äntligen fått sina datorer i skolan, Macbook Pro, kanon!! Dö bra ljud och dö bra kamera, sjukt snabb är den också. Visar närmare bild på den då jag har kommit hem. Nu blir det att dra hem till Nina och käka och sen in till stan igen! Kyssar!


Lipgloss

Två saker jag köpte hem för någon dag sedan, läppglans & läpp "balsam" | H&M

 

Godmorgon! Somnade klockan 8 igår kväll.. Riktigt skönt faktiskt, dock så vaknade jag typ 3 gånger mitt i natten. Men jag somnade om som tur var. Vaknade iallafall nyss och ska upp och börja göra mig i ordning, sen drar jag till skolan! Slutar typ halv 3 idag, helt okej! Hörs senare!


RSS 2.0