slide show

Smile for me, please.


En bild på mig tagen igår!

 

Nu mina vänner så har jag kommit hem! Var tvungen att dra in till Willys lite snabbt och köpa lite saker till min sjukling till mamma som ligger hemma.

 

Nu ska jag fixa lite fika och så vidare sen ska jag sätta mig och jobba på Ninas header, hennes blogg behöver piffas upp lite tyckte hon så nu ska jag sätta mig och fixa ihop något fint!

 

Vi får höras imorgon, eftersom jag inte har något speciellt att skriva om mer idag. Ha det gött, puss!


Måndag.. igen.

Hej på er allihop!

Just nu sitter jag i Ninas säng tillsammans med Micki. Vi sitter och lyssnar på musik medans Nina äter. När hon är klar ska vi in till stan och fixa lite små saker inför praon.

Idag så skulle jag sluta 16.00 men fick gå hem en timme tidigare, alltså klockan 3 eftersom vi har bästa matte läraren! Sa att jag hade ont i huvudet och ville sitta i vilorummet och jobba, men fick gå hem istället! (:D)

Just nu.

Nu har Nina ätit klart och vi ska in till stan och fixa det där vi skulle göra! Hoppas ni har en skön fortsatt dag, fast än jag har huvudvärk och lider av denna dag, hatar måndagar..

Skriver mer när jag kommit hem, kyssar!

Hos Robin!

Hej på er!

Just nu sitter jag hemma hos Robin tillsammans med Nina, och Robins feta katt! Finns ingen webbcam på den här datorn jag fått låna, men katten är söt..

Vi håller på att bestämma vilken film vi ska se på, skräck eller komedi.. Ingen aning. Kanske blir Dead silence.

Vet inte vad jag ska skriva mer här nu, men ni får ha det bäst så länge. Nu ska jag mysa med katten här.. Puss hej!

The sun is shining

Jag idag!

 

Vaknade 10 idag, riktigt tidigt. Trodde jag skulle få en rejäl sovmorgon men Nina ringde och väckte mig..

Jag är iallafall helt klar och fixad, håret, smink, kläder. Allt klart! Har dock inte ätit frukost än, ska gå och fixa ihop någonting lite snabbt.

 

Klockan 12 ungefär ska jag vara i stan och möta upp Nina, sen ska vi gå och sola! Vid 3 tiden ska vi träffa en kompis och börja fixa till film!

 

Ha en fin dag allihopa så hörs vi! Puss!


Photoshop

Foto och redigering: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60

Nagel fix

Nu ska det bli ändring.

Nu har jag tagit fram lite nagellack, nagellacks borttagning, toppsar och filar. Tänkte fixa till mina naglar för en gångs skull. Har faktiskt slutat bita på dom nu så dom har växt, haha! Tror inte att jag har haft så långa naglar någonsin i mitt liv, så blir bara bättre att piffa till dom lite, för just nu är det ingen vacker syn alls!

Har inte bestämt vilken färg jag ska måla dom än, får sitta och tänka ut det ett tag till.. Fast det lutar mest mot skrik rosa! Först ska jag ta en huvudvärks tablett. Har sån extrem huvudvärk nu, har suttit med hög musik sen jag kom hem. Är inte riktigt van med höga ljud än, haha.

Ha det!

Home now

På Wayne's Coffee förut.

 

Nu är jag hemma! Har haft en hel skön dag med Nina och några kompisar. Behövde verkligen gå ut och känna friska luften, har ju bara suttit hemma dom här 2 veckorna. Så det var bara perfa! Har varit hemma hos en vän och kollat på film. Eller vi satt mest och pratade och inte gjorde någonting, så det blev ungefär 20 minuters film. Roligt var det dock iallafall!

Imorgon ska vi till en kompis igen och kolla på en hel film denna gång, vet inte än vilken men det får vi se då! Får se till och köpa lite godis till kvällen.

 

Har fått en del kommentarer om att jag är ful utan smink och att dom får en helt annan bild av mig och så vidare. Tycker faktiskt att det är lite "omoget" att få andra bilder av mig bara för att jag är utan smink? Vissa bloggare lever i sin sminkväska och vågar inte alls visa sig utan något smink. Det gör iallafall jag, och jag bryr mig egentligen inte om att jag får kritik om hur ful jag är och det, utan det är bara en positiv sak att jag verkligen vågar visa mig hur jag än ser ut. Ni får ta mig som jag är!


Spotify - Klicka på bilden.


Ren!

Jag just nu. Osminkad, annars fräsch!

 

Nu mina läsare har jag duschat! Haha, som jag aldrig sett vatten förut!

 

Just nu är Nina här iallfall och vi håller på att fixa ihop lite bilder som hon ska beställa hem sen när hon kommer hem. Vi hade tänkt att åka in till stan och sätta oss på Wayne's coffee och ta en kopp varmt te. Det behöver jag verkligen just nu!


Oldie

Bild på mig sen i somras.

Har verkligen inga bilder att bjuda på, verkligen inga. Fick bli en bild som Micki tog på mig i somras.

Ligger iallafall i min säng just nu och mår faktiskt bra. Har slem hosta dessvärre med det kan jag leva med. Har inte kommit på vad jag ska göra idag, än. Ska hoppa in i duschen efter att ha skrivit detta inlägg. Har inte duschat på hela veckan eftersom jag varit sjuk, så det är dags! Fan vad skönt det ska bli!

Nina ringde mig nyss också, och hon kommer till Hageby snart. Vi ha inte setts på typ en och en halv vecka och nu är det lördag till och med, så vi är bara tvungna att ses.

Spets

Det är detta jag letar efter!

Snart är det ju sommar, eller snart och snart, men förbereda sig kan man ju alltid! Just nu letar jag iallafall efter spets bh:er. Ni vet, när man har linnen men "öppna ärmar" eller hur man nu ska förklara, så syns spetsen på sidan? Det är det snyggaste på sommaren skulle jag kunna tro! Blir nog mycket sånt för mig i sommar.
Dom här över är precis det jag pratar om, fast just dom färgerna finns ingenstans. Fick bilden från Ginatricot.se men dom har inte alls dom färgerna och det är ju dom jag är ute efter! Vet ni kanske vart det finns att köpa?

Om någon månad, närmare sommarn så ska jag ut och köpa några spetsar och "långa linnen", haha. Dö snyggt är det ju! I'm lovin' it!

Sims

Just nu.

 

Just nu sitter jag här hemma ensam och spelar The Sims 2. Det var ett jävligt bra tag sedan jag gjorde det, så det var på tiden att börja igen. Ganska tråkigt med den gamlaste versionen men eftersom jag slutat spela så har jag inte köpt nya.

 

Mamma är och jobbar, fast hon har lovat att köpa drick yoghurt och mer hostmedicin. Klarar mig inte utan det! För en stund sedan fick jag en såndär "svimstund" igen. Jag får panik när det händer.. Blir helt blöt på hela kroppen och liksom darrar(?).. Sen blir allt tyst och jag ser i princip ingenting. Jävulskt läskigt kan jag tala om för er.

 

Men nu ska jag nog skapa ett nytt hus på The Sims och ta det lugnt. Sätter mig och kollar på tv lite senare. Hoppas ni har det bra, puss!


Vi taggar sommaren!


En aning bättre

Hej på er friska människor..

Känner mig en aning bättre idag, men jag hostar så mycket att jag får ont i huvudet. Är hur svag som helst också, så lämnar inte sängen. Stannar hemma imorgon också, och om jag mår bra på fredag så går jag till skolan då, eller så stannar jag hemma hela veckan så jag är helt frisk!

Just nu ligger jag iallafall i soffan i vardagsrummet och kollar på MTV, eller lyssnar på musik om man ska vara exakt. Det är Adam Tensta - Before you know it som spelas nu. Riktigt jävla skön låt. Han var min idol ett ganska bra tag innan, så grym.

Vid halv 4 tiden så ska Nina komma hit med lite skolböcker. Jag ligger efter med lite ämnen, så det är bara att kolla tillbaka på linjen igen. Nu när jag är hemma så är det bara att passa på. Kan inte börja denna termin med att ligga efter. Det går liksom inte! Fast innan hon kommer ska jag ta en huvudverks tablett och försöka sova lite. Mina ögon stängs igen hela tiden, och jag är riktigt trött.

Har extrem bildbrist, så ni får en bild sen sommaren 2009 på mig och Wilma.

Sjukling

Hello! Ligger fortfarande i min säng, och äter ingenting. Lever bara på yoghurt, kex och typ 10 liter vatten per dag. Man måste dricka mycket vet ni.. Ville bara säga att jag lämnar bloggen i några dagar, tills jag är helt frisk det vill säga. Har verkligen ingen ork att sitta och blogga nu när jag är såhär sjuk. Hade 39,5 hög feber igår kväll så ni kan bara tänka er.. Ta hand om er så hörs vi när jag börjat piggna till lite.

Yesterday

Bild från igår kväll.

Nu har jag vaknat, har faktiskt varit uppe en stund. Råkade somna när halva filmen på den första hade gått så nu håller jag på att se klart den. Tänkte ta en paus ifrån den och kolla på några avsnitt av Solsidan på tv4.se.

Micki och Nina ligger hemma och känner sig sjuka, har nog smittat dom med..

I know what you did last summer

Tog precis en sväng till Hageby Centrum och köpte host medecin och Panodil. Kände mig pytte lite bättre så tog mig dit. Skulle egentligen köpa mat och sånt också, men kände att jag skulle svimma så tog mig hem på direkten. Och när jag vart hemma några minuter så svimmade jag dock.. Det var verkligen inte skönt.. Orkar inte göra någonting nu.

Tänkte kolla på lite film så jag blir trött och lyckas somna.


 

Får bli dom här två, 1an och 2an av I know what you did last summer. Har sett dom förut 1 eller 2 gånger, men glömt bort en hel del så ska se dom en gång till. Dessutom är dom jäkligt bra!

Om jag lyckas somna så hör jag av mig när jag vaknat igen. Ha det bäst!

Tell me about it

En bild från tjej kvällen hos Nina.

Godmorgon på er. Har ni sovit gott inatt, det har inte jag! Min jobbiga hosta har hållit mig vaken i princip hela natten, men lite sömn har jag iallafall fått. Har ingen host medicin heller, och mamma är lika sjuk som mig, så ingen av oss kan gå och köpa. Typiskt.

Är hur hungrig som helst, jävligt konstigt faktiskt, brukar inte ha någon aptit när jag är sjuk. Ska upp och fixa ihop något alldeles strax.

Kommer ligga i sängen hela dagen, och imorgon går jag nog inte heller till skolan. Var ett dåligt val att jag gick i fredags, blev bara sjukare.

I'm sick of this

Hej på er!

Just nu befinner jag mig hos en kompis med Micki och Nina, självklart är det fler här. Vi gör typ ingenting egentligen, bara sitter och pratar om allting. Mysigt är det iallafall! När jag låg i sängen kände jag hur fruktansvärt varm jag blev. Tror att jag har fått feber. När jag kollar åt vissa håll så snurrar det i huvudet och jag får sjukt ont. Ska egentligen sova över med Nina och Micki, men fundrar starkt på att dra hemåt istället, för såhär dåligt kan jag ju inte må.. Var sjuk en hel vecka nu och nu får man feber helt plötsligt. Kanon.

Nina har sovit ett tag, så vi ska försöka vecka henne nu. Ni får ha det bäst så hörs vi!

Eyelashes

Dagens köp.

Skönt! Nu har jag ett par fräscha lösögonfransar till på lördag! Drog till stan innan och träffade Nina och Micki, kände dock direkt hur illa jag mådde. Men nu är jag hemma och ska lägga mig och sova. Hoppas att jag orkar upp imorgon..

Hörs imorgon!

Picture this


Torsdag

Jag idag.

 

Vaknade klockan 6 imorse och fixade mig och så vidare, duschade och klädde på mig. Sen säger mamma att jag är tvungen att stanna hemma idag eftersom jag inte är helt frisk än. Så here i am. Somnade vid 3 inatt, så har bara sovit i 3 timmar. Ska försöka sova några timmar lite senare, för är inte direkt trött nu. Solen skiner, och jag mår bra!

 

Och nu är det bara 1 dag kvar, sen är det lördag!


Hur söt kan man vara?

Jag har världens bästa vänner.

 

Fick ett samtal av Nina för en stund sen. Hon frågar mig om jag kan kolla ifall hennes byxor ligger vid mitt fönster. Jag går upp ur sängen och ser Nina och Micki stå utanför mitt fönster. Sen går dom upp och plingar på mig, vi går ut och dom ger mig ett litet paket. Dom sa att dom tyckte synd om mig eftersom jag ligger hemma sjuk. I paketet låg det jag älskar mest av allt, nämligen en stor Apelsin krokant choklad, min favorit choklad! Tack älsklingar, detta gjorde verkligen min dag. Jag har verkligen världens bästa vänner!

 

Annonser från BloggPartner

Detta ska jag börja med

Lite bilder jag klippt ihop.

Tänkte att jag skulle ta tag i min fotografering. Bilderna här över inspirerar mig sjukt mycket, vill bara ut och fota. Nu när sommaren kommer ska jag fotografera mycket mer, ska försöka iallafall, och hoppas på något liknande dom här bilderna.

Längtar till sommaren!

Lite bättre

Hej!

Stannade hemma idag också, men känner mig faktiskt lite bättre. Har fortfarande verk i hela kroppen och riktigt mycket hosta. Får host attacker lite då och då, riktigt jobbigt.. Har fått huvudverk också, perfekt.

Vaknade vid 11 idag och låg i sängen ett litet tag till. Gjorde lite frukost för en stund sedan och kollade på filmen Role Models. Rätt så bra film faktiskt.

Kommer ligga i sängen hela dagen, finns ju inget annat att göra. Ska plugga lite också hade jag tänkt, passar på medans jag är hemma hela dagen! Ni får gärna ge mig film tips, är verkligen i behov av det idag..

Just nu är det någon gubbe hemma hos oss och hänger upp saker, tror att det är kvartersvärden eller hur han nu kallar sig själv. Och vid 4-5 tiden så kommer Nina och hennes pappa hit. Det är något med diskmaskinen som måste fixas, och han är sjukt snäll och hjälper! Samtidigt så får jag träffa Nina! Hoppas jag inte smittar henne.. Måste bara säga att jag längtar till lördagen! Då blir det kul!

Känner verkligen att jag har bildbrist. Vet heller inte vad jag ska ta kort på..? Hörs lite senare allihop!

Time to wake up the world

Just nu, fan vad svag jag är..

Världens bästa mamma kom hem med chips åt mig, tack! Det gjorde min dag! :) Har sett film och druckit juice. Livet kan inte bli tråkigare just nu. Ena sekunden fryser jag, och den andra svettas jag som en gris. Är hur varm som helst. Trodde att jag hade feber och det visade sig att jag hade 38-39 grader..

Måste vila. Stannar hemma imorgon.

Just vaknat

Bild från mys kvällen hos Nina.

Ja mina vänner. Har just vaknat och känner mig ännu sämre än vad jag gjorde innan. Sjukt konstigt, och det är illa. Vet inte heller vad jag är för sjuk.. Och såklart så är det några tjejer som busringer när jag sover som bäst. Tack för att ni väckte mig, tack! Och det dom säger är "du har glömt vaccinera din katt". Skit vad kul liksom..? Sämsta repliken jag har hört.

Har förjävlig bildbrist också, orkar inte ställa mig upp och ta nya bilder, så det får bli en gammal bild så länge. När jag mår bättre ska jag se till att klicka några fräscha bilder! Och jag har faktiskt börjat på nästa "30-dagar"s inlägg, men vet inte riktigt vad jag ska skriva, rubriken är "det bästa som har hänt mig". Det ska ju komma upp idag, men vet som sagt inte vad jag ska skriva där än så det kommer förhoppningsvis imorgon.

Mamma är inte hemma än, hon jobbar förmodligen. Ska be henne köpa chips eller något när hon kommit hem, eller jag ringer förresten.

Nu blir det att se film
.

The hills have eyes

Hello!
Har just kommit hem. Slutar 15.40 idag egentligen men valde att gå hem tidigare. Har inte mått bra alls i idag. Hostar så att jag knappt kan andas, verk i hela min kropp och snorar som bara den. Så det var väl bäst att gå hem och vila. Ska göra te och lite fika sen lägger jag mig i sängen.
Blir att kolla på film!

 

Älskar skräckfilmer, så ska kolla på dom här två. The hills have eyes, 1an och 2an. Dom ska tydligen vara jätte läskiga, får helt enkelt se!

 

Efter att jag sett film ska jag lägga mig ner och sova några timmar. Mina ögon orkar knappt blinka eller vara öppna och min kropp är helt tung. Skönt och sova.

 

Ha en fortsatt bra dag allihop.


Jag älskar te!

Jag just nu, älskar te.

Ja, here we go. Sitter i min säng med en kopp hett te och lyssnar på blandad musik. Har absolut ingenting att göra! Det är det jag hatar med att vara sjuk. Fan alltså. Sen har jag någon förjävlig värk i magen, träningsverk..

Kom på en grej! Skit, måste plugga på den där världskartan! Syns hörrni!

Vart är det vi gymmar..?


Vilken gym tränar ni o hur mkt kostar de, åldersgräns?

Har fått denna kommentar ett par gånger nu och tänker svara på den såklart.
Igår så gymmade vi i ett gym som ingen kan ta sig in i, om man inte bor i det huset. Det är alltså inget öppet gym, utan ligger i ett nybyggt bostadshus. Bara dom som bor i huset har nyckeln ner dit. Alltså, Mickis gudmor bor där och släppte ner in oss dit. Hon ska dock flytta snart så vi kommer inte ha tillgång till gymmet längre.

Litet och praktiskt gym, med allt som man behöver!


Den här veckan.. - 30 dagar

Glömmer bort den här "30-dagar"s grejen hela tiden känner jag.. Tack ni som påminner mig iallafall! Måste ha någon/några som puffar på mig.

Egentligen så vet jag inte vad man ska skriva i detta inlägg "den här veckan..". Men jag väljer att skriva om vad som händer denna vecka.

Idag så är jag ju sjuk, typiskt. Hade dock inga planer iallafall så det gjorde inte så mycket. Ska bara ligga och dega i min säng, kolla massa film, lyssna på musik och plugga till ett läxförhör som jag har fått tills imorgon. Det är att kunna världskartan eller något, håller inte riktigt koll på just den biten, men jag har pappret hemma så det är bara att plugga på. På onsdag vet jag inte heller vad jag ska göra. Tror nog att jag ska vara med brudarna lite, sen hitta på något. 
På torsdag så händer det lite grejer. Vi ska gymma och sola! Det ska vi försöka göra varje torsdag och söndag, åtminstone gymma. Har börjat träna lite smått här hemma också. Måste få igång det här alltså.. Försöker göra bland annat sit-ups innan jag går och lägger mig. Sen gör jag andra workouts morgon och kväll, ifall jag kommer ihåg.
Fredag.. Hmm, ingen aning. Eftersom det är helg då så ska det väl hända något roligt, får man hoppas! På lördag därimot, så ska jag, Nina och Micki dra till en vän. Får se vad som händer där. Sen, samma kväll så ska vi tre sova över hos någon. Och söndagen får väl bli en slappdag, som vanligt.

Det var väl det! Hur ser er vecka ut?

Halls cool

Dagens drog.

Var ute en sväng för en stund sen. Gick till Ica och köpte halstabletter och lite saker som mamma ville att jag skulle köpa. Nu blir det att fortsätta ligga i sängen och kolla på film. Ska bara upp och göra lite mer te.

Hoppas ni har det mycket bättre än mig idag!

Filmtime - The game plan


Hemma idag

Godmorgon.

Idag stannar jag hemma. Är fortfarande sjuk och det har inte blivit bättre. Hoppas att jag är frisk imorgon iallafall!

En till video från igår.


Har så grymt ont i magen när jag hostar, beror nog på all träning jag gjorde igår. Körde sit-ups och en massa andra saker. Fast det lönar sig till slut!

Har precis gjort frukost och mycket te! Har planerat att ligga i sängen hela dagen och kolla på filmer i streck. Kanske går ut senare i några minuter och får frisk luft. Annars kommer min dag spenderas i min sköna mjuka säng. Vill dock gå till skolan imorgon..

Vblogg - på gymmet.

Jag och brudarna hårdtränar!

 

Det här behövdes verkligen känner jag. Vill få bättre kondition och finare kropp nu till sommaren! Vi har bestämt oss att vi ska gymma minst en gång i veckan, ungefär 1-2 gånger varje vecka. Då ska vi vara i gymmet 2 timmar typ. Skönt att känna att man försöker iallafall!


Gymmat!

Hej på er!

Nu har jag kommit hem efter en jobbig och svettig dag. Har hårdtränat på gymmet med tjejerna i 2 timmer sedan gick vi och solade. Innan det var vi på Weyne's Coffe och fikade, köpte chai latte!

Det bästa som finns!

 

Kommer filmer från gymmet lite senare. Hoppas jag har fått lite muskler nu åtminstone.. Haha. Nu ska jag göra mat och kolla på film! Är förjävligt hungrig.

 

Pussar!


Ksenia & Micki

Ksenia och Micki. Bild från igår.

Perfekt..

Godmorgon!

Sovit gott? Det har inte jag, har vaknar mitt i natten kanske 5 gånger av att jag inte kunnat andas. Min näsa har varit täppt hela natten. Kul att man har blivit sjuk.. Tror inte att jag kommer gå till skolan imorgon ifall jag känner som jag gör nu. Kan knappt andas, snorig och hostar hela tiden. Vi får se..

Hur ser dagen ut för mig då? Ska in till stan om ett tag och möta upp Nina och Micki. Vi ska sätta oss på ett fik och fika sen ska vi sola tror jag, är inte helt säker. Sen lite närmare mot kvällen ska jag och Micki (om inte Nina hänger med) dra till ett ställe där det finns bastu, gym och bubbelpool/dusch och bara njuta så länge det varar. Vi ska gymma först sen ska vi sätta oss i bastun. Måste ta tag i min kondition. Kommer bilder därifrån, förhoppningsvis!

Har precis ätit och druckit te. Ska snart göra mig i ordning och prata med tjejerna när vi ska ses! Hoppas ni har en fin dag, 1000 pussar!

Bilder från igår kväll.


Hemma efter en mysig kväll.

Hej där!

Nu har jag kommit hem och är jätte hungrig! Ska fixa ihop någonting snabbt att äta. Mamma var och handlade innan så det är mycket att välja på..

Ikväll så har jag, Micki och Nina haft en tjej/mys kväll hemma hos Nina. Vi skulle ju egentligen grilla som jag sa innan men vi fick inte tag på någon engångsgrill så vi grillade marsmellows över öppna ljus istället, gick ju hur bra som helst trots allt! Har tagit en massa bilder från kvällen, tror att jag visar alla imorgon istället. Lägger upp ett tidsinställt inlägg, så att bilderna kommer upp när jag sover imorgon. För det är rätt sent nu så jag orkar inte lägga upp fler inlägg.

Så länge får ni gårdagens inköp:

I'm done

Jag idag/just nu.

 

Har duschat, ätit, sminkat mig och klätt på mig. Ska strax in till stan och möta upp Micki sen åker vi upp till Nina och grillar! Efter det ska vi nog till stan igen och fika. Måste också träffa en kompis, han som vi var hos igår, glömde nämligen mina saker där, så ska bara hämta dom.

 

Nu drar jag, pussar!


Saturday

Bild från igår.

Godmorgon! Har just vaknat, fick äntligen sova ut lite. Var ju tvungen att gå upp 6 - halv 7 den här veckan på grund av skolan. Ska iallafall gå upp och göra frukost strax, sen ska jag hoppa in i duschen.
Sen så hade jag Nina och Micki tänkt att grilla idag. Ja, grilla på vintern! Vi ska köpa engångsgrill och grilla på Ninas altan eftersom hon bor i hus. Vi ska iallafall köpa marsmellows, korv eller något sen så ska Ninas pappa fixa sjukt gott bröd man har i Bosnien, dör så gott det är!

Nu ska jag upp och fixa allting. Ha det bäst så länge!

Home

Just nu.

 

Fan vad trött jag blev nu. Kom just hem, fick gå ändra från stan hem! Hatar spårvagnarna som åker typ var 45:e minut på kvällarna. Herregud. Hann frysa till is innan jag tog mig hem.

 

Nu är jag hemma iallafall och är hur trött som helst, vill verkligen sova, men det är fredag så ska kolla på en film till att börja med. Det blir 22 Bullets.

 

Med detta säger jag godnatt!


Friday baby

Hej på er!

Just nu är jag hos en kompis tillsammans med Micki och några andra vänner. Vi startar upp helgen vet ni! Ska hem om en liten stund så ska dra snart.

Skriver så fort när jag kommer hem, hur sent det än blir. Puss hej!

Just feel it.

Söta bilder från idag. Körde på lösögonfransar och mys kofta.

Maaat!

Käkade på mc med Micki för en stund sedan.

 

Nu har jag kommit hem! Har just ätit som ni ser så jag är bara mätt. Jag och Micki gick och solade efter skolan så vi belönade oss med lite mat efteråt. Har ingenting alls att göra nu, ska nog göra lite te och äta choklad.

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Min har dock varit lite seg.


I skolan.

Hejsan!

Just nu sitter jag inne i skolan och arbetar med ett engelska arbete vi just fått. Vi ska redovisa muntligt om en engelsk tv serie. Jag har iallafall valt 2 and a half men, hoppas jag hittar tillräckligt mycket fakta så jag får högt betyg. ;)

Efter skolan ska jag och Micki gå till ett drop in solarium och få lite färg. Det får bli 20 minuter. Efter det tror jag att vi drar till stan och sätter oss på ett fik med några vänner. Skönt!

Jaja, nu måste jag börja med mitt arbete, vi hörs när jag har kommit hem!


Baby face - jag idag!


Tree

En slumpmässig bild jag tog i morse.

Är hemma efter ännu en lång dag i skolan. Tiden går så sjukt sakta, och jag råkade somna på NO lektionen också. Inte bra alltså. Har inte vänt tillbaka dygnet än känner jag.

Har just varit i tvättstugan med mamma, behövdes att tvätta lite kläder. Nu ska jag göra lite mat, får bli grillad kyckling! Är jätte hungrig.

Sovmorgon

Godmorgon läsare!

Vaknade 6 imorse och började göra mig i ordning direkt, så jag skulle hinna med allt till halv 8 för då skulle jag gå till spårvagnen. Och vad kommer inte jag på..? Jo, att jag har sovmorgon och börjar 9.20. Så nu sitter jag helt färdig och hur trött som helst och gör absolut ingenting. Det är ungefär en timme kvar tills jag ska ut och vänta på spårvagnen. fan vad typiskt, och det här är inte heller första gången jag glömmer min sovmorgon.. Nu är det bara att vänta på att klockan ska ticka.

Jag just nu. Skulle kunna somna om igen..

Frozen

Såg en riktigt riktigt bra film nyss. Den heter Frozen och handlar om 3 personer som blir kvarglömda i en slalom lift. Sjukt hemsk och sorlig film. Sorlig och sorlig.. Jag grät ungefär halva filmen. Fattar inte riktigt hur dom orkade sitta där, och tänk ifall jag var någon av dom. Det var det jag tänkte på mest, och tjöt på. Haha.

Frozen, helt sjuk film.

 

I filmen så pratar dom om vilket sätt som är det mest "läskigaste" sättet att dö på. Har tänkt på den frågan många gånger jag med. I filmen finns iallafall mitt svar. Rekommenderar denna film till alla! Det är varken skräck eller något liknande. Den är bara läskigt sorlig.

 

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för läggdags. Puss!


Trött liten människa..

Jag idag, med inbakad fläta.

Nu är första skoldagen avklarad iallafall! Gick väl helt okej! Dock var den hur lång som helst, slutade 15.40 idag, första dagen också. Inte okej.. Och min senaste dag kommer vara 16.00.. Vi fick våra scheman också, och jag har sovmorgon på onsdagar och fredagar, så skönt!

jag är hur trött som helst, vaknade ju trotts allt mitt på natten och har inte sovit sen dess, så tänkte lägga mig ännu tidigare idag, typ 9 och försöka sova länge.

Tänkte göra lite mat nu, är så hungrig man kan bli..

Inte min grej.



Det är många som har frågat om varför jag har Nikotin tuggummin i min väska och så vidare. Tänkte svara på det här, så alla slipper fråga.

Jag har rökt, det vet nog dom flesta, min mamma också, så ni behöver inte oroa er. Jag har slutat röka nu och tänker aldrig mer gå tillbaka till den skiten, den förstör en massa för mig iallafall.
Men jag har Nikotin tuggummin för att slippa komma tillbaka till rök suget. För om jag ser något jag känner röka tillexempel så blir jag lätt sugen på att ta en cigg men nu slipper jag det eftesom jag har tuggummin som faktiskt hjälper! Hoppas ni förstår att det är det äckligaste som finns att röka, så ni ska aldrig börja. Fall inte för grupptrycket eller, för det gjorde jag.

Det är nog mitt svar på er fråga. Jag har alltså Nikotin tuggummin för att inte gå tillbaka till röksuget.

Tidig morgon.

Godmorgon på er. Eller dom flesta sover säkert, men jag är uppe!

Gud vet jag vad jag gör uppe nu. Har vänt på dygnen som jag sagt tidigare, kanske har något med det att göra. Jag somnade iallafall vid 11 tiden och vaknade igen strax efter 2 av att jag drömde en sjukt bra dröm och sedan fick jag ett sms som jag tvärt vaknade åt. Försökte somna om flera gånger. Satte till och med på datorn och kollade en bit av en film, och hoppades på att jag skulle bli en aning trött igen men dock funkade det inte. Sen försökte jag lyssna på musik och läsa lite, men nej. Typiskt.

Jag är pigg, och det är bra. Men kommer säkert somna eller något när jag väl är i skolan. Har precis gjort frukost och te som jag håller på att dricka upp och snart ska jag upp och fixa mig. Ska sminka mig, platta håret och ta på mig kläder. Tar hundra år för mig att välja vad jag ska ha på mig, så nu har jag ett bra tillfälle då jag inte behöver stressa alls! Vi börjar trots allt halv 9 så jag har tid att fixa det jag behöver, i tid!

När jag är klar, eller vi säger om ungefär en och en halv timme, så ska jag till stan och träffa Nina. Vi har varit vakna lika länge och smsat med varandra, så vi tänkte att vi skulle ses innan vi började. Vi tänkte ta och köpa kaffe (har faktiskt lärt mig tycka om kaffe nu.. dock är det lika äckligt fortfarande) och sen åka upp till skolan. Då håller jag mig pigg längre, ännu bättre!

Hoppas första skoldagen går bra, så jag inte somnar eller något liknande, haha. Och hoppas vi får sluta tidigare, eftersom det är första dagen. Om jag får tillgång till dator där så uppdaterar jag lite snabbt, om inte så hörs vi när jag har kommit hem igen. Ha det så bra nu, puss!

I min handväska - 30 dagar

Innehållet i min väska..

Smink! Bra och ha överallt.
Sminkbortagnings servetter.
Tamponger.
Nyckar, så jag kommer hem, och in i skåpet i skolan.
Tuggummi/Nikotin tuggummi.
Lypsyl.
Headset till mobilen, så jag kan lyssna på musik!

Detta brukar jag ha i väskan, men såklart så brukar jag ha andra saker också, som kläder tillexempel.

Lägger mig tidigt ikväll!

Jag just nu, helt sliten och jätte trött.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, för imorgon börjar skolan igen! Lovet har gått hur fort som helst, för min del. Vill verkligen inte börja skolan igen, men man har ju inget val.. Ska lägga mig vid 10, 11 ikväll, måset vrida tillbaka dygnet.

Tack förresten också ni som påminner mig om "30 dagar"! Godnatt! (snart iallafall..)

Narnia 3D

Hej!

Inatt sov jag hos Micki, det var därför jag inte uppdaterade så mycket osv. Orkade inte sitta och blogga, bättre och ha kul! :) Vi var på bio igår kväll också, såg Narnia 3 i 3D, sjukt bra film och rekommenderar den starkt.

Jag och Micki i salongen.

Mot city

Jag just nu.

 

Nu drar jag till stan och träffar Micki! Nina kommer inte komma förbi idag, eftersom dom ska fira hennes mammas födelsedag, så vi ska ses imorgon istället!

 

Puss!


2 dagar kvar..

Ni får en bild från Elvira Rahic igen. Har brist på bilder just nu.

Godmorgon allihopa!

Har just vaknat. Mamma kom in och kicklade mina fötter, fan vad jag ryckte till. Men nu är jag vaken iallafall och kan börja dagen. Ska strax gå till köket och fixa mig en rejäl frukost så jag orkar hela dan.

Snart så kommer Nina över hit också. Hennes mamma fyller år idag så hon ska hem sen vid 4 eller något och fira henne. Grattis förresten! :) Vi får se vad vi hittar på då hon är här. Och nu är det bara 2 dagar kvar till att skolan börjar. Tror jag tar självmord.. Ni får en skön låt så länge, hörs!

Mandala - Fly Project

Coffee House.

Hello!

Just nu sitter jag inne på Coffee House med en del vänner och fikar. Känner att jag börjar fika varje dag nu alltså.. Men det är så sjukt skönt nu på vintern.
Nina har tagit med datorn in hit så vi sitter uppkopplade på internet och kollar runt medans vi tar det lugnt.


 

Snart så ska vi hem till en av dom vi är med och ha det kul, får se om det kommer några bilder senare.

 

Och en sak till innan jag slutar, jag ska sluta svara på dom "elaka kommenterarna" jag får hela tiden. Om att jag är pinsam, gör bort mig hela tiden, att jag är så ful osv. Bara onödigt att bry sig. Så jag ska helt enkelt sluta. Ni får kommentera hur mycket ni nu vill, kommer ändå inte ta åt mig.

 

Ha det bäst!


Läggdags

Bild från Elvira Rahic, 1 januari.

Hörreni, jag går och lägger mig nu. Har inte sovit något idag och måste vända tillbaka dygnet. Har ätit och kollat på film, och nu ska jag sova. Skönt!

Godnatt!

VBlogg - på fiket

När jag och Nina åkte in till stan, fikade på Wayne's Coffee igen.


Sömnlös natt.

Hej på er sötnosar.

Som ni ser på rubriken så har jag inte sovit någonting alls inatt. Har varit vaken och kollat på filmer, snackat i telefon, messat och lyssnat på musik. Så jag är ganska så trött nu alltså. Var i stan från 6 på morgonen och drog hem vid 10 och somnade i 3 timmar. Sen kom Nina hem till mig och väckte mig och vi åkte till stan direkt. Och nu är jag hemma, hur trött som helst och helt svimfärdig.

Jag i stan i morse, dö trött.


Iallafall, när jag var på stan på morgonen så satt jag och en kompis och tog det lugnt på ett fik, Expresso House. Nu ska jag göra te eller kaffe och någon macka och sen försöka sova någon timme, bara för att piggna upp lite.

Ingen rubrik

Hej!

Sitter i min säng och lyssnar på musik. Kom hem för drygt 2 timmar sen. Gjorde kött innan och åt det lite snabbt. Ska ta och göra te strax, fan vad gott.
Skit, har ingenting alls att skriva. Är helt tom i min hjärna, känns som att jag bara yrar om någonting..?

Ska röra mig mot köket så jag inte pratar för mycket.. Kan snacka hur mycket som helst, utan att säga någonting vettigt.

Ja, hejdå. :) Haha herregud vilket värt inlägg.

Coffee house.

Hej på er!

Just nu så sitter jag inne på coffee house med Nina och några andra vänner. Har blivit bjuden på te, så sitter bara och tar det lugnt. Behöver lite varm vätska i mig. Sjukt kallt ute så. Nina ska på bio vid 9, 10 så ska väl hem vid den tiden.

Nu ska jag ta och dricka mitt te och vara social med mina vänner. ;) Ni får ha det så bra ikväll så hörs vi när jag kommer hem. Puss!

Godmorgon..

Hej morgon trött..

 

Börjar denna morgon med att vakna 2 och tar upp chokladen direkt. Sjukt gott alltså, lever livet! Nej men jag har iallafall just vaknat, och är hur trött som helst. Somnade typ halv 6 igår eller något.

 

Och svaren från frågestunden del 2 kom upp då jag sov, jag har alltså tidsinställt det om ni skulle undra. Ska strax upp och fixa mig, sen så kommer Nina över hit. Allt är stängt idag, eftersom det är trettondedag jul eller var det nu heter. Så det är ingen idé alls att dra till stan. Så vi ska hitta på något annat helt enkelt.

 

Nu ska jag röra på mig. Ska göra hett te för att piggna upp, hörs!


Svaren från frågestunden - del 2.

Är du populär på din skola?
Skulle aldrig säga att jag är populär, men jag sitter iallafall inte mot väggen helt utstött. 

Tröjan som du har på dig i det här inlägget http://kseniajernbom.blogg.se/2010/november/mot-stan.html#comment, vart har du köpt den?
Det är dock inte min tröja, men den är köpt i Italien i en Converse affär.

Hur lång är du?
Jag är inte alls så lång som man kan tro, jag är ungefär 1,60.
 
Vilken systemkamera rekommenderar du, t.ex nikon, canon, sony..?
Jag själv har ju en Nikon D60, men skulle nog starkt rekommendera Canon.

Vilka bloggar läser du?
Jag läser följande bloggar: kenzas.se, kissies.se, fokis.se, ninaandreaa.blogg.se, isabelles.nu och desireenilsson.se

Säg 2 tjejer ifrån klass a, b, c som du tycker mest om. Altså 2 från a, 2 från b och 2 från c.
Kan tyvärr inte svara på denna fråga.

Vad är din HÖGSTA dröm? T.ex. bo i villa, resa till något land, att du får träffa din pappa m.m.
Min högsta dröm, eller något jag måste göra innan jag dör är att få flyta luftballong. Det har alltid varit något jag velat göra.


Skulle du vilja resa tillbaka till ryssland och träffa din pappa?
Klart jag vill det.


Skulle du vilja flytta tillbaks till Ryssland? Vet du ens nått om staden du föddes i?
Jag vill helt klart åka till Ryssland och typ bo där någon månad eller några veckor, men jag skulle aldrig flytta till igen. Och ja, jag vet mycket om min egna födelsestad.


Saknar du dom i umeå?
Jag saknar alla jätte mycket, och skulle göra vad som helst för att få åka dit!


Din gamla blogg är ju kseniafoto.blogg.se. Jag har kollat den och du har förändrats grymt mycket, är det därför du inte vill visa? För att du skämms?
Varsegod, koll min gamla blogg? Klart att jag förändrats, det gör väl alla någon gång i livet,
jag är väl inte 12 år i hela mitt liv? Och varför skulle jag skämmas för min gamla blogg? Det är fortfarande
min GAMLA blogg, och detta min nuvarande, så såklart jag har förändrats, inget konstigt med det.


Ska din mamma flytta ihop med sin kille? Varför tar du inte upp kontakten med din pappa? Saknar du honom inte?
Min mamma har ingen kille just nu. Jag tar inte upp kontakten med min pappa eftersom jag inte vet vart han bor,
jag vet inte ens ifall han lever eller inte, jag har inte hans nummer eller adress, inte ens mail,
så det blir nog svårt tror jag. Klart jag saknar honom, det är trots allt min egna pappa.

Vad använder du för locktång? En sån som du fixat håret med på din header.
Jag använder en vanlig plattång då jag gör mina lockar.


Har du supit nån gång?
Ja det har jag.


När ska du till umeå igen?
Det vet jag inte, får ta det när jag får ett långt lov eller något, kanske på sommarlovet. Vi får se helt enkelt.


Har du någon gång gjort bort dig så du bara velat sjunka ner i jorden o aldrig komma upp igen?
Nej det har jag faktiskt inte, inte så mycket iallafall. Men klart jag har gjort bort mig.


Skulle du kunna tänka dig att va tsm me någon i 8an i din skola?
Nej det skulle jag inte, man skulle tröttna direkt. 


Vilken är din favoritlåt?
 
Har jätte många låtar som jag älskar, men några av dom bästa är nog: Flo Rida - Turn around (5, 4, 3, 2, 1),
No superstar - Remady P&R, Do it like a dude - Jessie J och This girl - Laza Morgan.
 
Vilket är ditt drömresemål?
Skulle vilja åka till Turkiet, Grekland och Kroatien.


Hur många har du varit tillsammans med?
Det har jag inte räknat, men jag har iallafall haft 2 seriösa förhållanden.


Vad har du för hårfärg?
Jag har någonting mellan blont och brunt, typ brun grå aktigt.


Snälla säg på vilken sida du skapade din blogg på?
www.blogg.se antar jag?


Du är heterosexuell vad jag vet, så bryr du dig om killens utseende eller personen inom honom?
Både och, men det är nog insidan som räknas mest, enligt mig.


Vart i Ryssland kommer du ifrån?
Jag är född i Moska, men flyttade och har nu bott i St. Petersburg.


Vet du vart du ska på gymnasium sen? Vart?
Det är långt kvar, så jag har inte bestämt mig än. Men det lutar mog De Geer eller Eber.


Vem är killen på din gamla blogg som du har på bild i headern?
Han heter Joel Forsberg och var min kille förut.


Vad är ditt favorit band/artist, om du inte har något, kan du säga några du tycker är bra?
Jag lyssnar aldrig på några band, men artister jag gillar är: Beenie Man, Akon, Rihanna,
David Guetta och Missy Elliott.
 
Av vem fick du din nyårs kyss av?
Nina fick bli min nyårs kyss!

Är du kär, gillar någon just nu? Om ja vilken bokstav börjar han på?
Jag gillar en just nu ja, men om jag nämner första bokstaven så kommer allt vara avslöjat. 


Hur mycket pengar tjänar du på din blogg?
Än så har jag inte tjänat så mycket eftersom jag inte har så många besökere och följare,
men jag är medlem på olika sidor, bland annat Videofy där jag lägger upp mina videor,
och där har jag fått ihop ganska mycket. Sen Är jag medlem på andra sidor, så ja,
jag tjänar pengar på min blogg. Tro det eller ej!


Mys kväll

Älskade säng, älskade dator.

Jag just nu alltså. Ligger och myser. Har tagit på mig mjukis kläder och mjukis tofflor. Nu gäller det bara att börja mysa, ännu en gång, helt ensam. Har ändå allt jag behöver. :D

Ha det bäst! Vi hörs imorgon!

Godisgris

PARADIS.

 

Har just varit i Hageby Centrum och köpt lite godis så det räcker till hela kvällen och natten. Fan vad söt sugen jag har varit, sen igår kväll, men nu har jag äntligen lite och äta iallafall.

 

Ska ladda ner massvis med filmer och sen bara ligga i sängen, smsa med någon, lyssna på musik, äta godis och kolla på film. Gud så skönt.

 

För övrigt så har jag varit med Nina hela dagen, och sen så träffade vi upp Vanessa. Vi har gått runt i stan, fikat och haft allmänt kul.


Wayne's coffee.

Just nu sitter jag inne på stan och fikar på Wayne's Coffee. Nina har köpt en stor chai latte, så tar det lite lugnt bara. Snart så ska vi träffa Vanessa och åka vidare till Ektorp. Puss!

Svaren från frågestunden - del 1.

Vilka 3 plagg är dina bästa i din garderob?
Har svårt när det gäller såna här frågor, men jag måste nog säga att jag gillar mina klackskor,
mina jeans från Cubus och min klänning som jag hade på sommar avslutningen i skolan.
Trivs du i din skola, eller skulle du vilja byta? Tack för att du starta frågestunden!
Ja, jag trivs riktigt bra i min nuvarande skola och jag skulle inte vilja byta.
Tänker du dig själv som en storbloggare i framtiden?
Min statestik stiger och mina följare ökar, så vi får se vad framtiden har att erbjuda!
Varför är du så jävla fin för?
Jag vet inte Nina.. Men du är finast av alla, det vet jag!
Gillar du någon? Och isåfall vem?
Ja, jag gillar någon just nu och har gjort det ett litet tag. Säger dock inte vem det är.
Hur sminkar du dig? Vilket smink alltså. Du verkar använda foundation eller nått liknande?
Jag brukar variera lite ibland. Brukar ha mousse under ögonen, blusher på kinderna,
kajal och maskara, det är det ända!
Kan du skriva namnen på alla din låtsassyskon som du har hafft?
Har inte alls haft några låtsas syskon, men min mammas förra kille hade barn och dom heter Fanny och Elise.
Vad andvänder du för kamera när du tar dina bilder, dem är sjukt snygga!
Jag använder Nikon D60 när jag tar mina bilder, jätte bra kamera!
Hur länge har du kännt nina?
Vi började umgås i somras, alltså ungefär ett halvår nu.
Gör du designers åt andra bloggare?
Tyvärr så hinner jag inte med det längre, förut gjorde jag lite ibland men nu gör jag bara till dom närmaste.
Kan inte du göra en video och visa när/hur du sminkar dig?
Jag hatar att filma mig själv egentligen, men om jag någon gång har tid över eller något,
så får vi se om jag fixar upp en video.
Nina gillar ju Niko är det samma person som du va tillsammans med eller?
Ja, jag har varit tillsammans med Niko, men jag stör mig inte alls på att Nina gillar honom nu.
Det var i somras, så det har gått ett bra tag.
Kan du visa vilka hårprodukter och ansiktsprodukter du använder?
Använder bara shampoo och balsam till håret, och brukar bara köpa vanliga ansiktsmasker på Kicks för 20 kronor.
Röker du?
Nej inte längre.
Oskuld?
Ja, jag är fortfarande oskuld och har inte alls bråttom med att bli av med den.
Vilken skola går du på? I vilken klass?
Just nu går jag på Victoriaskolan i Norrköping, klass 8C.
Vart köper du dina kläder?
Jag brukar inte direkt gå ut på stan och shoppa sönder, men när det väl händer så handlar jag inne på
Ginatricot, Cubus, H&M, BikBok eller Veromoda.
Vad heter dina syskon?
Jag har inga syskon tyvärr.
I vilka länder har du bott?
Jag har bott i Ryssland i 7 år, och nu så bor jag i Sverige. Har inte bott någon annanstans.
Vem är din närmsta vän?
Min allra närmsta vän heter Jannike och bor i Umeå. Annars så är det Nina såklart!
Gillar du någon i 8:an i din skola?
Nej, inte i klass 8.
När färgade du håret sist?
Tror att det var förr förra året.
Hur uttalar du ditt namn?
Gud vad svårt.. Det går inte riktigt att förklara i text men jag skulle nog säga såhär.
Man ta bort K:et helt, och säger "Sénia".
Hur många är det i din klass?
I just min klass är det ungefär 20 stycker tror jag.
Har du bilddagboken?
Ja det har jag, där heter jag "kjernbom".
Vilka 3 plagg är dina bästa i din garderob?
Har svårt när det gäller såna här frågor, men jag måste nog säga att jag gillar mina klackskor,
mina jeans från Cubus och min klänning som jag hade på sommar avslutningen i skolan.

Trivs du i din skola, eller skulle du vilja byta? Tack för att du starta frågestunden!
Ja, jag trivs riktigt bra i min nuvarande skola och jag skulle inte vilja byta.

Tänker du dig själv som en storbloggare i framtiden?
Min statestik stiger och mina följare ökar, så vi får se vad framtiden har att erbjuda!

Varför är du så jävla fin för?
Jag vet inte Nina.. Men du är finast av alla, det vet jag!

Gillar du någon? Och isåfall vem?
Ja, jag gillar någon just nu och har gjort det ett litet tag. Säger dock inte vem det är.

Hur sminkar du dig? Vilket smink alltså. Du verkar använda foundation eller nått liknande?
Jag brukar variera lite ibland. Brukar ha mousse under ögonen, blusher på kinderna,
kajal och maskara, det är det ända!

Kan du skriva namnen på alla din låtsassyskon som du har hafft?
Har inte alls haft några låtsas syskon, men min mammas förra kille hade barn och dom heter Fanny och Elise.

Vad andvänder du för kamera när du tar dina bilder, dem är sjukt snygga!
Jag använder Nikon D60 när jag tar mina bilder, jätte bra kamera!

Hur länge har du kännt nina?
Vi började umgås i somras, alltså ungefär ett halvår nu.

Gör du designers åt andra bloggare?
Tyvärr så hinner jag inte med det längre, förut gjorde jag lite ibland men nu gör jag bara till dom närmaste.

Kan inte du göra en video och visa när/hur du sminkar dig?
Jag hatar att filma mig själv egentligen, men om jag någon gång har tid över eller något,
så får vi se om jag fixar upp en video.

Nina gillar ju Niko är det samma person som du va tillsammans med eller?
Ja, jag har varit tillsammans med Niko, men jag stör mig inte alls på att Nina gillar honom nu.
Det var i somras, så det har gått ett bra tag.

Kan du visa vilka hårprodukter och ansiktsprodukter du använder?
Använder bara shampoo och balsam till håret, och brukar bara köpa vanliga ansiktsmasker på Kicks för 20 kronor.

Röker du?
Nej inte längre.

Oskuld?
Ja, jag är fortfarande oskuld och har inte alls bråttom med att bli av med den.

Vilken skola går du på? I vilken klass?
Just nu går jag på Victoriaskolan i Norrköping, klass 8C.

Vart köper du dina kläder?
Jag brukar inte direkt gå ut på stan och shoppa sönder, men när det väl händer så handlar jag inne på
Ginatricot, Cubus, H&M, BikBok eller Veromoda.

Vad heter dina syskon?
Jag har inga syskon tyvärr.

I vilka länder har du bott?
Jag har bott i Ryssland i 7 år, och nu så bor jag i Sverige. Har inte bott någon annanstans.

Vem är din närmsta vän?
Min allra närmsta vän heter Jannike och bor i Umeå. Annars så är det Nina såklart!

Gillar du någon i 8:an i din skola?
Nej, inte i klass 8.

När färgade du håret sist?
Tror att det var förr förra året.

Hur uttalar du ditt namn?
Gud vad svårt.. Det går inte riktigt att förklara i text men jag skulle nog säga såhär.
Man ta bort K:et helt, och säger "Sénia".

Hur många är det i din klass?
I just min klass är det ungefär 20 stycker tror jag.

Har du bilddagboken?
Ja det har jag, där heter jag "kjernbom".

Min favorit sak - 30 dagar

Min mobil. Sony Ericsson J10i2.

Jag hade riktigt svårt att komma på min favorit sak. Men sen kom jag på. Mobilen! Man kan ta bilder och behöver ingen kamera, man har kontakt med alla, liten praktisk sak som ryms vart som helst, man kan lyssna på musik (perfekt för mig som älskar musik) och man kan gå in på internet. Allt i ett liksom. Mer behöver jag inte förklara. :) Min favorit sak.

Vad är eran favorit grej då?

Queen


Bild från efterfesten, Elvira Rahic.

Ligger i min säng. Ensam. Socker sugen. Törstig. Uttråkad. Vad ska man hitta på gott folk?
Nu har jag svarat på alla frågor från frågestunden också, så antar att dom kommer upp någon gång under dagen imorgon. ÅÅÅH. Jag vet inte vad jag ska göra. Vill kolla på film, men samtidigt göra något annat. Fan.. Har aldrig känt mig så uttråkad förut.

Jaja. Nu tycker jag att ni ska tipsa mig om bra filmer! Och samtidigt följa min blogg.. ;) bloglovin

Fanbild


Av dianascirkus.blogg.se

Fick denna bild in skickad till min mail. Tack så mycket!


Det här har jag på mig idag - 30 dagar


Valde att ha något enkelt och slappt.

Fick bli en Adidas kofta, svart enkelt linne under och ett par vanliga jeans från Cubus.

Glömt "30 dagar"..?

Hej på er igen.

Just nu sitter här i min säng alldeles ensam. Vill ha sällskap av någon ju.. :( Jag är hur mätt som helst verkligen, orkar inte ens dricka något. Har små ätit sen Nina kom het, vid 2 tiden, men nu är hon hemma. Vi åt typ ett kilo makaroner, 10 mandariner, massa nötter sen drack vi hela tiden.

Jag just nu.

Nu tänkte jag kolla på en film, har bestämt mig för Not another teen movie. Den verkar hur bra som helst. Ska bara lägga mig skönt i sängen först. Ni får ha det bäst hörreni!

Och förresten. Det där om "30 dagar". Jag har faktiskt glömt att uppdatera den listan, men ska försöka börja igen imorgon. Och om jag skulle glömma, så får ni faktiskt påminna mig igen! Och alldeles precis just fick jag en kommentar om att jag aldrig bloggar/skriver några inlägg. Jag har skrivit 5-6 inlägg bara idag, så säg inte att jag inte uppdaterar mycket. Tycker att det är hemskt jobbigt när folk ska behöva ge mig en massa kickar och säga att jag ska skriva oftare. Det är kvalitet före kvantitet som gäller i min värld. Och med kvalitet menar jag att man ska skriva tillexempel 2-3 inlägg per dag där man faktiskt har någonting att skriva, något vettigt. Än att behöva skriva 8 inlägg som tillexempel Kissie, där man bara skriver "Hej, nu ska jag ut med hunden" och "nu ska jag dricka te med bulle och kolla på Parlamentet". Det blir ju bara tråkigt, inte sant? Så ungefär 3 inlägg per dag med ett bra innehåll är mycket bättre. Och ni som inte ens har blogg kan ju såklart klaga hur mycket ni vill, eftersom ni inte ens vet hur det är att ha en blogg där man tvingas att skriva varje dag, att det faktiskt är jobbigt att bli knuffad? Men eftersom jag tjänar pengar på min blogg, så blir det bara roligare! Så det är bara att sluta tjata om min uppdatering! :) För jag kör mitt egna lilla race. Ville bara säga det.

Tillägg: Skynda er på att ställa frågor på frågestunden, för jag svarar på alla frågor imorgon och sedan lägger upp dom! Hörs!

En till bild

Bild från nyår.

Nu har jag och Nina tagit det lite lugnt, har kollat på filmen också. Vi ska snart gå ut och träffa några i Hageby Centrum. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det ser vi väl senare.

Ikväll ska jag bara dega i sängen och kolla på en massa film. Man ska njuta av lovet så länge det varar. Vara uppe länge och så vidare. Så himla skönt är det.

Nej men nu ska vi ut! Uppdaterar senare om jag orkar, men då är det nog natt. ♥

Bacon med makaroner

Jag och Nina hemma hos mig just nu.

Förut så åkte jag ner till stan och träffade Nina, men det var inte alls roligt där så vi drog hem till mig istället. Vi käkade precis mat som vi lagade, blev makaroner med bacon och smör, haha.

Maaaaat.

 

Nu efter maten så ska vi kolla på en film. Tror att den heter Jennifers Body, skräck eller något. Den ska vara läskig enligt Nina iallafall. :)

Nej men nu ska vi sätta oss skönt och bara ta det lugnt, har tagit fram nötter och lite champange, alkoholfri såklart. Nu blir det film, pussar!


Elvira Rahic

I bosniska föreningen i lördags.

 

Nu fick jag samma kommentar igen, om att jag är rysk, om att jag inte passar in där och att jag inte kan bosniska och så vidare.

Blir så jävla trött på er alltså. Och om jag inte är bosnisk, och om jag inte kan deras språk? Alla är välkomna där och alla snackade med mig på bosniska och trodde jag var bosna och var trevliga och hälsade. Det är ju hur som helst i Sverige eller hur, så varför skulle jag inte kunna gå dit? Kände många där dessutom, så varför inte, får inte jag också ha kul eller?


-


Undrar varför du skriver att du är modell på dina bilder om du tar dom själv? Lite wannabe.


Svar
: Ja, jag skriver "modell och redigerare" för att ni ska veta vem det är på bilden och vem det är osm har redigerat bilden. Såklart jag inte tror att jag är modell? Men modell i min blogg står för vem det är som är på bilden. Nu vet ni iallafall så att ni inte tror att jag är ser mig själv som en modell. Det står på en massa bloggar så som jag skriver, alltså med "modell" under bilder, som till exempel Ellen.

Bilder - 2010/2011

Fler bilder sen nyår.

Och ännu fler bilder kommer komma upp på Ninas blogg. Den hittar ni här.

2011

Video sen i fredags. När klockan slog 12.

 

Känns riktigt skönt att det är ett helt nytt år, men jag känner att mitt 2011 inte började som jag hade tänkt mig. Men det fick duga iallafall.. Nästa blir väl mycket bättre, får vi hoppas! :) Nina fick min nyårs kyss by the way, för er som ville veta!

 

Kommer bilder och så vidare senare!


Nu fick det bli nog

Hej!

Nu är jag hemma efter en helkul helg med vänner! Har varit lite överallt och varit på 2 olika fester. Först nyår sen i Bosniska föreningen. Allting har varit hur kul som helst och jag har hur mycket bilder och filmer som helst att visa er!

En rätt så bra start på året tycker jag väl. Hade ni kul, och vad gjorde ni på nyår? :)

Medans jag överför bilderna till datorn så får ni en ny profilbild åt vänster.

RSS 2.0