slide show

Godnatt och sov gott

Tre bilder tagna idag

 

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg och säga godnatt till er. Har sprungit på stan från 12 idag till klockan 6 på kvällen. Mina ben är rent ut sagt DÖDA. Har knappt orken att gå till toan och borsta mina tänder, fyyy vad trött jag är! Jaja, har inte så mycket mer att säga heller så säger godnatt nu. Hoppas att ni sover gott, i morgon är det fredag!!


Lips of an angel

Mitt nya läppstift

 

Lovade ju att visa er, även om inlägget kommer såhär sent. Hade som sagt på mig min röda nya skjorta, den är från H&M! Läppstiftet är från Åhléns och har den där fina somriga färgen, looove it. 125 kr.


Såhär ser jag ut idag

Dagens Ksenia

 

Idag har jag på mig den röda skjortan jag pratade om igår! Den satt fint och hade riktigt snygg färg! Sen har jag på mig ett par jeans från Cubus tror jag, köpta för länge sen! Senare visar jag det fina läppstiftet jag fick med mig hem igår!


Money maker

Jag idag

 

Kom precis hem igen! Fick med mig den röda skjortan som jag snackade om, även ny svart hårfärg och ett fint läppstift. Visar er någon gång dom närmaste dagarna! Just nu så sitter jag för övrigt i min säng och väntar på att mamma ska komma hem med MAAAT, jag svälter!! Är så hungrig så det bara inte finns och kylen är tom. Lyssnar i alla fall på musik i väntan på mamma och ska snart börja med plugget. Har ett förhör i morgon om Kommunen, ska se till att sätta det.


Lovely words

En bild jag tog idag

 

Hej allesammans! Är hemma nu och mina ben är helt döda. Var i skolan till klockan 3 ungefär men slutade halv 2, gjorde lite extra saker och så vidare. Drog till Hageby Centrum och fick med mig en leopard tröja/linne och innan då jag var i stan köpte jag ett par vita shorts. Dom var lite långa och tighta så tänkte klippa och riva i dom lite någon dag nu framöver! Ska in till stan vid klockan 6 snart också för att köpa ett läppstift inne på Åhléns och en röd skjorta. Innan dess tänkte jag bara sätta mig, kolla på Gossip och vila benen.


Still the same

Såhär sliten är jag just nu

 

Hallå! Sitter skönt i sängen med min Real Madrid tröja som jag köpte i Turkiet i somras, gud vad jag saknar det där stället!! Hejar ju egentligen inte på något speciellt lag men den här tröjan sover jag i bara.

 

Kom hem för några timmar sen i alla fall! Jag och Fanny bestämde oss för att ta spårvagnen ner till stan och ta en fika. Satt vid Brödernas med en stor kopp te i någon timme och pratade och hade mysigt sen så drog vi oss hemåt. Sitter i sängen nu som sagt och ska snart börja lägga mig. Ska göra en kopp te bara och kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och sedan lägga mig och sova. Tidig skoldag i morgon igen, men det är bara att bita igen och klara av dom här sista dagarna! Nästa vecka ser helt underbar ut!! Kommer berätta lite mer om det då! Men nu tänkte jag säga godnatt och så vidare, eftersom detta blir det sista inlägget idag. Vi hörs som vanligt i morgon, sov gott mina fina!


XOXO

Jag och min vän Abbas ♥

 

Bjuder på två iPhone bilder från idag. Har inte haft tid till att knäppa några bilder med kameran, men nu då skolan snart är över så kommer jag kunna blogga normalt!

 

Slutade skolan runt klockan två och nu är jag här hemma med Fanny. Vi har ätit och bara tagit det lugnt. Vi ska strax gå till Hageby Centrum, eller Mirum Galleria som det heter nu, ska köpa ett par saker och så vidare. Då jag kommer hem sen igen så sätter jag mig och pluggar. Det är verkligen inte mycket som behöver göras nu och nästa vecka på torsdag åker vi till Stockholm med klassen! Kommer bli så jävla roligt!


En hel dag med idrott

Två bilder från idag

 

Hej på er allihopa och förlåt för den dåliga uppdateringen dom här senaste dagarna vill jag börja med att säga. Idag lämnade jag datorn hemma eftersom vi inte var i skolan på hela dagen. Vi var och idrottade vod Borgmoskolan som jag nämnde om igår. Det var roligt, men riktigt varmt och fanns knappt skulle någonstans om man inte gick in i en skog. Fick mina betygsvarningar idag också och jag säger bara, det ser bra ut!! 4 betygsvarningar har jag nu, och två av dom kommer jag fixa garanterat den här veckan! Ni skulle bara sett mina betygsvarningar förra terminen, så är faktiskt jätte stolt över mig själv!

 

Har för övrigt nyss duschat ochlagt mig i min underbara säng. Tänkte lägga mig nu så att jag kommer upp imorgon till skolan, vaknade alldeles för sent idag så att jag till och med glömde ta med mig lunch till dagen.. Så jag säger godnatt nu och lovar att jag ska förbättra min bloggning! Puss på er och vi hörs imorgon! ♥


Never be alone

En bild jag tog här om dagen

 

Åååh, vad mätt jag är! Åt ju i stan förut och nu har jag ätit riktigt mycket kyckling och sallad. Men det var väldigt gott ändå och jag var som sagt kocken! Ligger i min säng nu och dunkar lite musik medans magen vilar. Ska fixa disken om en stund och efter det går jag och lägger mig. Ska upp tidigt imorgon, packa väskan och dra till skolan. Eller vi ska faktiskt inte till skolan utan vi ska ha en idrottsdag vid Borgsmo skolan! Alla ska tävla i olika grenar osv, ska bli roligt. Då jag kommer hem imorgon så väntar en jobbig tvättid i tvättstugan från fem till sju. Mamma jobbar sent, så jag tar tag i det i stället!


Matlagning

Right now

 

Idag har jag solat, shoppat, varit med min bästa vän och ätit kebab! Nu är jag hemma och håller på att göra mat! Blir grillade kyckling ben med sallad, mumma!! Det är mammas dag idag också, grattis min älskade mamma! Bloggar mer senare.


Rasmus


Det här håller vi på med då vi inte orkar jobba mer!

Fixad och klär

Såhär ser jag ut just nu

 

Så, då var man fixad och klar. Väntar på ett samtal av Nina så att jag kan åka in till stan. Ska packa in lite saker i min väska sen drar jag iväg. Vädret är fint, folk är ute och grillar och det är lördag! Hoppas ni har en bra dag!


Trust no bitch

En bild från igår

 

Hej på er mina vänner. Sitter i soffan just nu och kollar på TV. Vaknade runt klockan 12 idag och började dagen med att äta en fet portion med thai mat som mamma köpte hem igår kväll! Det satt perfekt. Har inte gjort så mycket sedan dess, bara slappat. Ska ta och fixa mig nu och sedan åka in till stan för att ta en fika med Nina, Kadriye och Fanny. Får se vad vi hittar på därefter!


Pink

Såhär ser jag ut idag!

 

Idag har jag på mig min nya söta klänning som är från H&M, 249 svenska kronor gick den på. Är som sagt klar och börjar skolan klockan 9.00. Ska strax ta på mig skorna och sen bege mig ner till spårvagnen. Hoppas på att bli klar med engelska arbetet idag också, och få det inskickat! Slutar klockan 2 idag och därefter blir det att träffa tjejerna, får se vad denna fredag har att erbjuda!


I wanna be freee!

En bild från tidigare idag

 

Ååååh jag är så jäkla peppad! Jag vet faktiskt inte varför! Hittade en låt idag som jag verkligen har fastnat för, den är bara så himla braaa!! Får en sån jävla sommarkänsla. Tänkte att jag skulle slänga in den här och bjuda er på den. Ändra så att ni lyssnar i HD, mycket bättre ljud då! Det bästa börjar omkring 2.40 så spola fram dit och lyssna därifrån! Yeaaah, lyssna och njut! ♥

 

Free - Mikael Weermets & Auduble Free (Dimitri Vangelis & Wyman Remix)


Insomnia

Jag och min söta bästis Abbas i skolan idag ♥

 

Hade på mig min nya svarta shortsdress till skolan idag, riktigt mysig! Hade en riktigt lyckad skoldag idag faktiskt, blir faktiskt peppad av det här fina vädret vi har haft i några dagar nu! Solen skiner med klarblå himmel och det har varit över 25 grader hela tiden, underbart! Har lämnat in ett arbete som skulle vara inlämnat senast imorgon, jag har fått ett instrument uppspelat i musiken, så nu är det betyget fixat! Nu har jag bara ett engelska arbete kvar att skriva, det ska lämnas in imorgon och därefter har jag bara små saker kvar! Känns verkligen jätte skönt.

 

Var inne i stan med min fina Fanny ett tag också. Fick den där klänningen sold så köpte ett par shorts och ett linne för pengarna, bra att ha nu då det börjar bli så varmt! Kan visa er senare om jag hinner ta kort på det! Sen så åt vi kebab också, gotti gott. Nu när jag kom hem så städade jag rummet, helt! Kastade ut ALLT från garderoben, vikte det och la in fint igen. Plockade bort allt från golvet och bäddade sängen så nu kan man äntligen bo där inne, haha. Sen fixade jag disken också, bara för att vara lite extra snäll. Nu blir mamma glad då hon kommer hem! Och duktig som jag är, sätter jag mig och skriver klart det där engelska arbetet nu också! Najs bajs!


Bästa läraren i världen

Jag och Fredrik, kanske den bästa läraren jag någonsin har haft

 

Sitter i skolan nu och slutar om en halvtimme ungefär, så himla skönt! Ska in till stan och sälja en klänning till en tjej strax över klockan fyra, därefter åker jag hem och hämtar Fannys moppeböcker som hon måste ha och möter upp henne i stan. Kvällen kommer bara gå åt åt plugg! Har fått riktigt mycket gjort idag i alla fall! Känns riktigt bra. Hörs senare ikväll!


Ingen bra dag idag

Hej allesammans. Idag var det verkligen ingen bra dag. Har haft riktigt mycket press på mig, har gjort flera prov, suttit i skolan till klockan fyra, har svimmat (men det tar jag inte upp här, blev antagligen för varmt), har svettats, sprungit runt på stan. Den enda grejen som fick mig lugn var en kvälls fika med KadriyeCoffee's uteservering.

Gick ju på stan en stund och fick med mig världens sötaste klänning och en svart vanlig gullig byx/shorts-dress, båda sitter perfekt och är "the one" dresses of the summer!! Visar er förmodligen någon dag framöver. Är riktigt trött just nu så ska bara lägga mig och sova, ska upp vid 6 imorgon som vanligt. Den här veckan har känts väääldigt seg måste jag säga, det har gått riktigt långsamt. Tar och läser några sidor i en bok från skolan, sen sover jag. PUSS!

Lång skoldag

En bild från skolan idag

 

Hej på er! Satt kvar i skolan till klockan 4 idag, fick gå lite tidigare, skönt det! Ska ju sitta till halv fem från måndag till onsdag egentligen för att få så mycket gjort som möjligt. Imorgon sitter jag nog också till klockan 4 på grund av att vårat schema denna vecka är lite ändrat. Nu har vi bara lektioner där vi får jobba med vad vi behöver, om vi har rester eller något annat. Vi hade kemi prov och spanska prov idag också, nationella, hoppas att det gick bra!

 

Vaknade av något riktigt obehagligt i morse. Det åskade nämligen och det är någonting som jag verkligen inte tycker om, då man ska ut menar jag. Då man sitter inomhus är det ganska mysigt ändå. Så, fick gå ut i spöregn och åska då jag skulle ta mig till spårvagnen för att komma till skolan idag.. Ush. I alla fall, är hemma nu och har precis fått i mig lite mat! Ska sätta mig och plugga en stund, har riktigt mycket saker som ska lämnas in den här veckan, 3 prov imorgon och lite annat smått. Måste hitta mitt tålamod.


En dag på badet

Några bilder från dagen

 

Hej allihopa! Kom hem för ngefär en timme sedan. Har ju varit på badhuset med några från klassen idag, simmat, solat och bara haft det suuuper skönt! Det är 25+ i skuggan så det är ju riktigt varmt i solen! Har även fått lite färg också. Verkligen jätte skön dag!

 

Är dock helt slut i kroppen efter att ha simmat 400-600 meter, så nu ligger jag i sängen framför TV:n och vilar. Ska ta och plugga lite senare också, kan ju inte bara ligga och slöa hela dagen. Får se vad som händer helt enkelt. Man vill ju bara vara ute i det fina vädret.

 

Jo, förresten! Tack till alla som röstar på mig till Blog Awards 2012! Jätte roligt att ni tycker om min blogg, så fortsätt med nomineringen och rösta på mig! Länk hittar ni i inlägget under.


Glöm inte!

Blog Awards 2012

 

Glöm nu inte att gå in och nominera mig till Blog Awards 2012! Skulle verkligen vara jätte bussigt! Gå in HÄR eller tryck på bilden för att komma till sidan och nominera mig till en av kategorierna.

 

Årets kategorier ser ut såhär: Årets bloggraket, Guldpennan, Årets modeblogg, Årets beautyblogg, Årets blogginspiratör, Årets bloggprovokatör, Årets hälso och träningsblogg, Årets bloggsnackis, Årets blogstar och Årets internationella blogg.


Night of my life

På bild: Ksenia Jernbom

Redigering: Ksenia Jernbom

Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

 


Hej på er. Sitter i soffan framför TV:n just nu och tar det lugnt. Åt precis potatisgratäng med min fina mamma och nu är jag ensam hemma, hon skulle iväg möta en vän ett tag. Ska ta mig en dusch om en stund och sedan lägga mig. Imorgon är det skola igen och morgonen börjar med ett spanska prov. Därefter ska några från klassen iväg till badhuset och göra lite livräddnings övningar. Kommer sitta kvar i skolan till 16.30 imorogn också, få lite arbeten gjorda, därefter drar jag förmodligen hemåt.


Sommar shopping

Nytt

 

Drog in till stan en snabbis nyss, åkte enbart för att köpa en ny bikini. Fick med mig detta hem! Två fina överdelar och en underdel, allt från H&M och gick på drygt 130 spänn sammanlagt. Ska till badhuset med klassen imorgon och simma för att höja idrotts betyget, så en ny bekini behövdes verkligen!


CK

Calvin Klein one summer

 

Mamma kom ju hem från Ryssland igår! Hon hade självklart köpt hem lite saker också. Hon fick hem en massa godis, choklad, kläder, ringar, ryskt sprit, snacks, och parfymer. Jag fick en parfym som luktar gudomligt, den här ovan på bilden. Calvin Kleins nya sommar parfym, fyyy vad gott den luktar. Skulle egentligen varit en födelsedagspresent för mig eftersom jag fyller år om drygt en månad, men fick den igår istället!


Mamma är tillbaka!

Jag just nu!

 

Hej på er! Har precis kommit hem med mamma, skönt att ha henne hemma igen! Vi satte oss och åt thai mat i Hageby Centrum och tog igen lite. Riktigt mysigt och gott! Ska se vad hon har köpt i Ryssland också, nyfiken.

 

Senare ikväll träffar jag tjejerna och drar och grillar med några vänner. Blir säkert jätte mysigt.


It's friday!

Gormorgon allihopa! ♥

Vaknade för en liten stund sedan, därför jag började med ett "godmorgon". Klockan är ju över två redan! Just nu sitter jag på balkonen och njuter lite av det varma vädret, dock inte så mycket sol men fortfarande jätte skönt! Ska in till stan om ungefär en timme och sälja lite gamla kläder som jag inte använder. Lite extra pengar i fickan skadar inte! Har fixat ihop lite nudlar så nu ska jag käka och därefter fixa mig.

Får se vad som händer ikväll! Älskade mamma kommer hem från Ryssland imorgon också, får se till att städa lite här hemma innan det! Det gör jag då jag kommit hem senare. Ska ta mig till Hageby Centrum senare också och köpa in lite mat, kylen är tom!

Headache

Två ego bilder från idag

 

Hej mina vänner. Kom hem för drygt en timme sedan och la mig direkt i sängen. Har sån fruktansvärd huvudverk, känns som att huvudet ska sprängas när som helst. Hade samma problem igår kväll också, riktigt jobbig känsla.. Har i alla fall umgåtts med Fanny och Kadriye hela dagen. Drog ut och käkade med en vän som heter Danne innan också. Det blev kebabrulle och därefter fika på Coffee House. Därefter gjorde vi inte så mycket, träffade några andra vänner och så vidare. Orkade till slut inte längre på grund av min huvudverk, så jag drog mig hemåt istället.

 

Ligger som sagt i sängen nu och kollar på tv. Alldeles strax så kommer Sex and the city börja på tv också, perfekt! Ska bara ligga ner och ta det lugnt nu och sen lägga mig och sova. Sover ut imorgon och sedan städar lägenheten lite. Hörs imorgon mina fina, hoppas att ni mår bra! ♥


Torsdag

Jag och Fanny tidigare, trötta tjejer

 

Blev en jätte sen natt igår. Hade några vänner över här och hade det trevligt. Jag, Fanny och Kadriye befinner oss hemma hos mig just nu och gör oss i ordning för lite mys såhär dags denna torsdag. Vi ska dra oss ut om en stund och möta upp en vän för lite käk och fika. Ska bli jätte mysigt.


Fina vår

Foto & redigering: Ksenia Jernbom

Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm


Sneek peek

En bild från dagens fotografering


Ut en sväng

Drar ut med kameran och knäpper lite nya bilder till bloggen, puss! ♥


Blog Awards 2012

Nu är det dags att nominera

 

Nu är det dags att nominera bloggar till årets Blog Awards, 2012! Fick en kommentar i min blogresponse tidigare idag om att en person hade nominerat MIG! Hur roligt är det inte? Tack fina du! Så, om ni tycker att min blogg är bra så kan ni ju nominera mig, om ni vill! Skulle hjälpa mig något otroligt. Klicka på bilden åvan eller HÄR för att komma till nomineringssidan!

 

I år ser kategorierna ut såhär: Årets bloggraket, Guldpennan, Årets modeblogg, Årets beautyblogg, Årets blogginspiratör, Årets bloggprovokatör, Årets hälso och träningsblogg, Årets bloggsnackis, Årets blogstar och Årets internationella blogg.


Cozy

Såhär såg jag ut idag, en bild från ikväll ♥

 

Har kommit hem från stan nu och började med plugget direkt. Satt på uteserveringen i Coffee House med en kopp te med Fanny och pratade lite, skönt som bara fan. Ska strax hoppa in i duschen och ta en lång och varm dusch, längtat efter det hela dagen.


Tweet it

Ännu en till bild på mig och Abbas

 

Nu har jag kommit hem, ätit lite toast och satt på TV:n. Tänkte ta och plugga i någon halvtimme, sedan drar jag in till stan ett tag och tar en fika med Fanny. Ska bara byta om och fixa till mig lite också. Kommer nog vara sjukligt mycket folk i stan senare, det är något som heter Vårruset idag. Det ska tydligen vara 8000 personer som springer 5 km. Roligt, roligt.

 

När jag kommer hem igen ikväll så börjar jag med att ta en lång dusch, därefter sätter jag mig skönt i sängen och fortsätter plugget. Ser förhoppningsvis en bra film på TV också, det skulle vara någon bra!


Tisdag

Jag och min vän Abbas

 

Hej på er! Sitter i skolan och har lunch rast, börjar alldeles strax igen! Matteprovet gick helt okej, fanns ett par riktigt svåra uppgifter som jag skippade, men annars så. Kommer sitta kvar i skolan till 16.30 idag igen, därefter drar jag hemåt och pluggar till svenska provet som vi har imorgon. Kommer ligga i sängen hela kvällen efter det igen, skönt.


Plugg och tv kväll

Några timmar sedan

 

Har suttit och pluggat lite procent nu till morgondagens nationella prov i matte! Så nu sitter det i alla fall och jag hoppas att det går bra! Idag så gjorde jag klart en svenska redovisning, äntligen!! Så nu bockar jag av det också. Känns fruktansvärt skönt att ha fått så mycket gjort. Två arbeten inskickade, svenska redovisning klar, spanska prov klart, Islam prov godkänt, film + film analysen är inskickad och klar! Har bara ett SO arbete som måste skickas in som är en rest sen förra terminen och sen ska ett EU och FN prov göras. Efter det är jag i stortsätt klar!!

 

Har legat i sängen framför TVn nu ett bra tag, är så sjukt trött så det bara inte finns. Satt kvar i skolan idag till klockan 16.30, fy fan. Imorgon gäller samma sak, sitta till halv fem. Får i alla fall arbete gjort som jag inte får gjort hemma, så jag förlorar ingenting på det! Har ett svenska prov på onsdag också, gud så fruktansvärt måga prov vi har den här veckan men som tur är så slutar vi på onsdag, har långhelg!

 

På måndag nästa vecka drar vi till badhuset och simmar med skolan. Måste se till att ha köpt en ny bikini till dess, har bara mina sen förra året och dom är ju för små nu! Det är så mycket på gång nu. Ska iväg till Stockholm med hela 9an den 7 juni, avslutnings middag, skolavslutning och massa annat. Känns riktigt bra, det närmar sig sommar!


Words from me

Understand who you are and be true to yourself, rise up and celebrate your life.


Söndags mys

Söndags mys i Coffee House med bästavän

 

Godkväll alla fina människor. Ligger i sängen och kollar på tv, så skönt att bara ligga ner och ta det lugnt. Var i stan en stund förut och tog en mysig söndagsfika med Fanny. Riktigt mysigt var det! Ska alldeles strax fixa en väns blogg och därefter lägger jag mig nog.

 

Ville bara förtydliga en sak, att jag INTE har instagram!


Till mitt sista andetag

En bild på mig från igår

 

Säger godmorgon från min sida nu. Vaknade precis men är fortfarande lika trött som då jag gick och la mig. Jag sommnade i ungefär en timme där vi var igår (missade sista spårvagnen hemåt), vaknade runt klockan 7 på morgonen och drog hem trött som som bara fan. Så nu har jag sovit från klockan 8 till 3, skönt men fortfarande lika trött som sagt. Har ingen kraft i kroppen..

 

Ska upp strax och fixa mig lite nudlar, är jätte hungrig! Kommer vara hemma hela dagen idag och fixa allt som ska fixas. Ska städa mitt rum, plugga med mera. Men nu, upp och fixa käk!


VB


Right now

My wings are black and heavy

Bild sen i onsdags

 

Godmorgon solstrålar. Vaknade med Kadriye vid sidan, har sovit som en gud! Vi kom hem runt 2 tiden och la oss runt klockan 3 och jag vaknade för drygt en halvtimme sedan. Har hittills fixat disken och plockat bort lite annat i köket och snart ska jag ta mig till Hageby Centrum och handla lite mat. Låter Kadriye ligga kvar i sängen och sova lite till medans jag handlar. Tjejerna var ju här igår kväll så vi åt upp nästan allt jag hade i kylen, haha!

 

Senare ska jag ta mig en dusch och ikväll tror jag att vi ska över till några kompisar och ha en rolig kväll. Det är så planerna ser ut än så länge! Får ju se hur det blir helt enkelt.


Friendzone

Just nu

 

Kom precis hem efter att ha varit ute en liten stund med en vän. Det är så varmt och skönt ute men det blåser som bara den.. Ligger i mammas säng och tittar på MTV för tillfället, har inget annat för mig just nu. Ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig lite.


Name of love

En bild från igår

 

Godmorgon mina fina läsare. Det är fredag idag och jag mår skit. Kände av det redan igår, kan heller inte furklara hur jag mår riktigt men. Det är typ 20 grader ute också, skönt det i alla fall! Ska ta och äta lite pannkakor nu och sen ta en dusch, får se om jag mår bättre då.

 

Senare ikväll ska jag möta upp en tjej och köpa fint löshår av henne och därefter möter jag upp tjejerna. Kadriye kommer sova över här ikväll också.


Nu sätter jag igång

Mitt svenska arbete

 

Nu sätter jag mig i mammas stora säng med datorn i knät och med tv:n på. Har precis öppnat upp mitt svenska arbete där man ska skriva om en författare som levde efter världskrigen. Då all fakta är på plats så gör jag om allt till stöd meningar och imorgon eller nästa vecka redovisar jag detta muntligt. Så sätter mig nu och fortsätter söka fakta om den här Charles Dickens.. Blir förhoppningsvis klar med arbetet ikväll.


Jet Set

Hur snygg?

 

Kollade på lite klockor hos Ur&Penn förut och fastnade på det här fina Jet Set klockan, tycker att den är skit snygg! Det finns i silver också. Kostar 798 kr (ord. 998 kr). Den är rostfri och vattentät ner till 100 meter. Kolla in den lite mer HÄR.


Städning, matlagning och plugg

Jag och mitt rum just nu

 

Hellow! Är hemma och tittar lite på tv. Tog en titt i mitt rum då jag kom hem från skolan och blev chockad, insåg bara nu i dagsljuset hur det egentligen ser ut. Jag är ensam hemma men jag ska ändå ta tag i rummet och städa upp lite. Har fixat disken också, tagit ut soporna och nu håller jag på att göra pannkakor! Känner mig ganska duktig ändå. Efter att pannkakorna är klara sätter jag mig och pluggar.


Dress

Såhär ser min klänning till skolavslutningen ut

 

Lovade ju er att visa bild på klänningen någon dag, så här har ni den söta sockerbiten. Den är från Ginatricot och kostade endast 199 kr! Har ritkigt fina smycken till min avslutnings outfit också, visar dom någon annan dag!


Här har ni

Här har ni en bättre bild på håret!


Svarthårig - check!

Nu sitter färgen!!

 

Nu har jag äntligen färgat håret, så nu är det ÄNTLIGEN svart igen! Kunde aldrig färga mitt hår ljusare, eller jag pallade helt enkelt inte hålla på att färga hela tiden, skulle ändå aldrig få den färgen jag ville ha. Svart passar jag bättre i, så nu sitter det! Visar bättre bild senare.


Fake fake fake!

Detta är inte min Instagram.

 

Många har frågat mig ifall jag har Instagram, och nej! Jag äger inte ens en iPhone! Min vän visade mig den här sidan, och den har till och med 57 followers?! Det är inte min Instagram, inte ens mitt namn. Förstår inte hur folk kan använda mina bilder bara sådär. Ush!


Love to love

Weheartit ♥


Godnatt

En bild från idag

 

Tog mig en snabbis till Hageby Centrum förut och köpte Pringles, blev så sjukt sugen så var bara tvungen. La mig med chipsen i handen och kollade på film en stund och därefter gick jag tillbakat ill pluggandet. Det mesta sitter i alla fall kvar i huvudet till imorgon, hoppas jag.

 

Nu ska jag i alla fall lägga mig och sova! Är jätte trött av dagens allt pluggande och skrivande så nu säger jag godnatt till er mina fina. Vi hörs imorgon ♥


Äggröra med bacon och tomater

Min middag idag

 

Vad tyckte ni om videobloggen förresten? Ganska stabilt, haha.. Gjorde ju som sagt mat förut, blev äggröra med bacon och tomater, enkelt men riktigt gott! Har skickat in ett arbete som jag började med idag och skickade in nyss! Fan vad det gick undan. Det var filmen jag skulle kolla på och sedan svara på frågor. Kände att jag fick med allt jag ville få med, så hoppas på det bästa! En sten som ramlade ner från mina axlar, känns mycket skönare! Ska ta en lite paus nu och kolla Facebook och så vidare, sedan sätter jag igång och pluggar till ett Islam prov jag har imorgon som hela tiden blivit uppskjutet. Det går bra nu!!


Videoblogg


Babblar på som vanligt..

Angel

Bild på mig och Fanny K från skolan idag.

 

Hallo där! Har precis kommit hem från skolan nu. Är ensam hemma och musiken pumpas på högsta volymen för tillfället! Ska strax fixa någonting att käka och därefter sätter jag mig och kollar på en film som jag fått från skolan, ett skolarbete alltså. Hade möte i skolan innan jag gick hem och vi kom fram till att jag ska gå i skolan en timme extra för att få allting gjort, fast bara vissa dagar. Har ganska mycket att fixa innan den 1 juni faktiskt.. Hoppas att jag klarar av allting i alla fall, så jag sätter igång redan idag med att titta på filmen och svara på ett par frågor till den. Om jag blir klar senare så skickar jag in ett annat SO arbete också. Kommer kännas skönt då det är gjort!


King of hearts

Såhär såg jag ut idag

 

Idag drog jag på mig ett par "bagiga" och trashiga byxor och en guldig tröja med skinnjackan över. Blåste håret och satte upp det i en tofs. Tänkte visa er det jag köpte senare också om jag orkar ta kort på allt, annars visar jag det imorgon helt enkelt.

 

Sov knappt 2 timmar inatt förresten, har hänt konstiga saker i rummet hela natten. För första gången i hela mitt liv som jag upplever något sånt. Så, jag tänkte lägga mig i sängen nu och sätta på en film. Är riktigt trött så lägger mig tidigt ikväll.


7 maj 2012

Dagens middag

 

Hej på er! Vet att det var länge sedan jag skrev någonting här på bloggen, har helt enkelt inte orkar, inte alls faktiskt. Har inte haft någonting att skriva om, tråkiga inlägg som vanligt hade det varit. Uppdaterade ju i fredags senast, då nämnde jag att vi skulle ha det riktigt roligt. Det hade vi också, sjukt lyckad kväll blev det då. Helgen var kanon helt enkelt. Massa skratt och umgänge som vanligt!

 

Idag, så är det heller ingen vanlig dag! Min gulliga mamma fyller år idag! Grattis min fina!! ♥ Ska se om jag hittar en söt bild på mammsen lite senare också så grattar jag henne lite extra. Efter skolan så åkte jag ner till stan, köpte en fin bukett blommor, choklad och ett kort åt henne. Glad blev hon!

 

Därefter så mötte jag upp Fanny och Kadriye, blev lite thaimat inne i stan också. Äntligen fått en del av min blogglön så fick med mig lite saker hem också. Ett armband, bh utan några band (som man har med klänningar med öppna ryggar) och hårfärg.. Gissa vilken?


Idag kommer jag må bra

Såhär såg jag ut på valborg!

 

Sitter hemma hos mig nu tillsammans med Fanny, fast hon är i duschen för tillfället. Slutade skolan 14.10 och drog direkt och köpte en röd korsett av en fin tjej! Satte mig på bussen, mötte upp Fanny och åkte till Hageby.

 

Ska också hoppa in i duschen strax, då Fanny är klar! Åh, ska bli så skönt med en varm dusch. Blir att fixa sig efter det och sen åka in till stan och träffa mamma en liten stund. Efter det träffar jag tjejerna igen och drar och har det roligt! Hoppas ni har det trevligt ikväll!


Ett snabbt godnatt

Jag just nu

 

Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga godnatt till er mina fina läsare. Ska bara springa till toan snabbt och borsta mina tänder och tvätta ansiktet, sen lägger jag mig i sängen med min fina nalle. Fick den av en gullig kille i förrgår, sover så gott med den!

 

Som sagt, ett snabbt godnatt var det ja! Jag är så himla taggad inför imorgon också!! Ni får ha det bra och ni får sova gott, godnatt och dröm sött! ♥


Drog en liten fika i stan

Mys med min fina vän Fanny ♥

 

Kom precis hem och sitter och äter thai mat som mamma köpte hem nyss. Otroligt gott, tröttnar aldrig på denna mat! Satt i stan innan jag drog hem och tog en fika med Fanny, pratade lite och så. Alltid mysigt med fika såhär mot kvällen!

 

Tidigare idag, efter att jag hade slutat skolan, så drog jag upp till Klockaretorpet och mötte upp Fanny och Kadriye. Lite senare gick jag och Fanny upp till henne och somnade där i 2 timmar, fruktansvärt skönt var det. Därefter pallrade vi oss ut igen och träffade Emma en stund. Vi köpte lite popcorn och slush uppe vid tivolit och satte oss och pratade. Fint slut på denna kväll. Imorgon är det fredag och det innebär nationella prov i biologi, helg och fiesta! Kommer bli världens bästa helg!!


Say hallo to my little friend

Två bilder tagna idag!

 

Hejsan sunshines! Jag mår så sjukt bra idag, det är perfekt väder och imorgon är det fredag! Sitter i skolan nu på sista lektionen, bild, slutar kvart i 3. Dagen har varit så himla härlig! Började runt halv 10 och hade 2 lektioner. Därefter var det lunch och efter det satt vi ute vid IFK planen och kollade på då några i skolan spelade fotboll mot en annan skola. Satt ute i solen och tog det lugnt, självklart vinner vår skola också!

 

Slutar alltså om ungefär 20 minuter, drar upp till Klockaretorpet och träffar tjejerna. Får se vad dagen har att erbjuda förutom att dra hem senare och sätta mig och plugga..


Vilket väder!!

Iskall cola ute i solen ♥

 

Sitter i skolan nu! Hade nationella prov i matte i morse, gick nog åt helvete.. Efter det hade vi två och en halv timmes håltimme så jag, Fanny K, Abbas och Nusret, mina klasskompisar drog ner till stan. Vi satte oss först på Fräcka Frökens uteservering med en kall cola och pratade lite, därefter käkade vi på McDonalds. Har SO nu och sen matte, sista lektionen. Efter skolan möter jag nog upp tjejerna och drar till karusellerna för lite åk.

 

Senare ikväll, vid halv 7 ska jag iväg till Östergötlands teatern med skolan och se på Hamlet, 2-3 timmar ska vi sitta där och kolla så kommer nog komma hem ganska sent ikväll.


Iväg till skolan

Två bilder tagna nyss!

 

Godmorgon allihopa! Vaknade runt halv 7 och nu har jag duschat, ätit, sminkat mig och klätt på mig. Är alltså helt klar för att dra mig till skolan, ska bara borsta tänderna och packa väskan! Börjar klockan 9 och slutar strax över 3. Hinner inte skriva mer nu, tänkte bara uppdatera lite som sagt! Vi hörs lite senare då jag kommit till skolan!

 

Vädret är så himla bra! Ha en bra dag. ♥


Mina underbara tjejer

Jag, Kadriye och Fanny ♥

 

Hej solstrålar. Solen skiner och humöret är på topp fastän jag inte har sovit en blund inatt! Kvällen igår var verkligen skit rolig. Valborg firades med en massa folk och gud vad kul vi hade! Senare mot natten vid 11 tiden drog vi upp till karusellerna och släppte loss. Åkte karuseller så vi knappt kunde stå på våra ben, om och om igen, så ska det vara. Det var klockrent i alla fall och stor kärlek till alla som var med!

 

Sov kanske 1-2 timmar inatt och vaknade runt 8-9 i morse.. Då kan ni väl förstå att jag är trött, riktigt trött. Jag tänker inte sova nu i alla fall, för imorgon är det skola igen och då kommer jag inte kunna somna ikväll. Tänkte dra till tivolit lite senare in mot dan och åka space jam en sista gång, den är för underbar helt enkelt! Blir att lägga sig tidigt ikväll för imorgon är det som sagt skola och jag ska upp klockan 6 som vanligt.. Hörs sen!


RSS 2.0