slide show

Pizza

Mammas kille är på besök hos oss över natten! För en stund sedan kom mamma och Niklas, som är mammas kille, från pizzerian. Dom köpte givetvis pizza, en capricciosa till mig såklart, äter aldrig någon annan! :p

Det är Idol på tv föresten, men jag orkar inte kolla. Det är roligt när säsongen börjar men i mitten är det helt ruttet. Sen närmare finalen blir det bra igen, så det är typ ingen idé att kolla nu..

Har inte duschat än heller.. Snuskigt. Ska göra det om en stund. Hoppas mamma inte märker att jag lägger mig senare nu när Niklas är här ;) Men hörrni, ni får ha en skön natt så hörs vi imorgon! Puss! ♥

Leaf


Bild från höst fotograferingen.

Nu har jag kommit hem! Blev inget av med att vi skulle till Hageby idag i alla fall, men vi var i stan och runt omkring badhuset lite. :)

Nu ska jag gå och duscha snart. Känner mig inte så fräsh direkt.. Men vi hörs sen allesammans! ♥

Färdig för att gå

Nu har jag klätt på mig, satt upp håret och sminkat mig. Har just fikat också! Fast jag blev inte mätt så kommer förmodlingen köpa en macka eller något i cafeterian på skolan.

Jag just nu. Är sjukt trött..


Idag åker halva 8an till skogen så vi andra får avdelningen för oss själva ;) Efter skolan så ska jag och Nina hitta på något att göra. Vi kanske drar till Hageby och gör något.

Nu måste jag kila. Puss!

Only girl

Jag idag, på musiken!


Nu har mamma kommit hem. Ska äta strax. Vill bara hålla uppdateringen uppe. Ville också hälsa alla en skön kväll, sköt om er och var glada!

Snart drar jag till Umeå btw! Saknar alla sjukt mycket!

Dagens låt: Only girl - Rihanna

Höst


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Kommer visa fler bilder då och då.
När mamma kommer hem så ska jag nog äta, får se vad det blir! Efter det ska jag duscha och kolla på ett avsnitt av O.C. För er som inte vet så är det min favorit serie. Sjukt bra!

Imorgon så drar halva 8an till Kolmårdens skog igen, andra halvan var där i måndags, inklusive mig. Det var världens jobbigaste dag kan jag tala om. Vi fick gå över en mil i skogen, på stenar, grenar och gud vet vad.. Sen fick vi sluta vid halv 4. Iallafall, när andra halvan åker så har vi EA (eget arbete) hela dagen typ, SKÖNT! :D

Lady in pink


Linne - HM | Leggings - Ninas | H-tröja - Ninas | toppar - HM | halsband - Bikbok & Glitter

Såhär ser jag ut idag! Donna tyckte att jag skulle lägga upp outfiten på bloggen, så då gjorde jag det! :)
Idag när jag gick ut genom spårvagnen påväg till skolan så kände jag att något luktade bränt, det brann tydligen på Kungsgatan.. Vet inte riktigt vad det var som brann upp men. Man kände lukten enda in i våra klassrum, inte kul.

Om en stund så lägger jag upp en eller fler bilder från "höst-fotograferingen" sen igår. Men nu ska jag gå och ta ut vitlöksbrödet som står i ugnen! Mums!

Halsont

Bild på jag idag, handen full med NO läxa inför prov..


Idag så gick jag ju hem 1 timma innan jag egentligen skulle gjort. Fick extremt ont i halsen. Nu har jag köpt extra starka halstabletter och hoppas på att dom fungerar!

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni har det bra! Pussar!

Candles


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Okej.. Nu blev jag faktiskt jävligt foto sugen, så ska gå och ta en sväng ut med kameran och fota lite höst bilder! Hoppas på bra bilder såklart. Ni får se några senare!

Kyssss

Dresscode


Mjukisbyxor, vitt linne, klocka, halsband & spets linne/tröja.

Såhär ser jag alltså ut idag! Inget specielt, bara enkelt! :)

Har just fixat en header till Nina. Tänkte fixa en ny till mig också, men har absolut inga bilder att ha med. Tänkte gå ut och klicka några bilder med kameran. Det är ju höst nu och det finns en massa fina löv att ta kort på. Får se om jag orkar gå ut idag, annars går jag imorgon!

Gick 1 timme tidigare från skolan idag också, fick jätte ont i halsen från ingenstans. Kunde knappt svälja. Hoppas jag inte blir sjuk igen..

Senare på kvällen går jag ut med vänner!

@ school

Hej på er söta läsare! :)

Sitter vid skolans dator och kollar efter fakta om Rihanna, haha. Strax ska vi äta lunch så det är nog bäst att jag går nu. Men jag lovar er, det kommer bli mer uppdatering, jag ska skärpa mig! Jag lovar!

Puss hej!

nattblogg

Jag just nu.

 

Jag och Nina är hemma hos mig just nu, hon ska sova här. Klockan är över 5 och vi är inte ett dugg trötta. Istället så har vi plattat håret och sminkat oss, lämplig tid.. eller? Om någon timme eller 2 så ska vi ut och träffa några här i området. Fattar inte hur dom orkar ta sig hit för ingenting typ..

 

Vi har som sagt "gjort oss i ordning" nu och ska bara ta det lungt innan vi ska ut. Ha det bäst och ta't lugnt!

Läs Ninas blogg HÄR.


Nattblogg

Hej där!

Har inte bloggar på 2 dagar nu. Har inte haft något att skriva om, inga bilder och inget roligt som hänt. Eller jo, massa roliga saker har hänt men det är inget jag skriver om i bloggen. Ni kommer bara bli uttråkade. ;)

Just nu är jag hemma hos Nina iallafall! Vi tänker dygna, och inte sova på hela natten. Vi har degat med en massa chips, hemgjord energi dricka och Ben&Jerrys, mums! Har med mig min kamera hit så vi har tagit en del bilder som ni ska få se senare, eller snarare imorgon/idag när jag kommer hem!

Nu ka vi ner och äta piroger. Ni får sova lugnt inatt, puss! :)

Ny piercing!

Idag skaffade jag mig en ny percing! Det är den blåa på bilden.


Varför jag visar er två piercingar är för att ni ska se skillnaden på dom, den jag köpte idag (den blåa) har kortare pinne/stång än den andra. Som dom flesta som har navel piercing vet så stöter huden bort smycket, så till slut hänger det på lite hud. Så nu har jag köpt en ny piercing med kortare stång så att det täcker hela huden.

Nu ska jag ut och träffa vänner! :D

Orientering

Orientering med skolan idag! Jag och Nina på bilden.

 

Igår så slutade vi ju ganska så sent så vi fick kompledigt idag istället fast vi var i en skog och hade orientering till halv 11. Jag och Nina gick tillsammans, och vi kom 3a av alla i 8an, typ 60-70 elever, och vi tog alla kontroller! :) Efter skolan så stack vi hem till Nina och fixade mat, det blev tacos med bara köttfärs och sen spagetti, haha.

 

Imorgon blir det vanlig skoldag, tyvärr..

 


I'm home

Kom just hem!


Har precis kommit hem och är super trött, vill bara lägga mig i sängen och vila. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och byta om till en sov tröja sen ska jag äta något!

Om en liten stund lägger jag upp en bild från dagen och berättar lite! Kram!

PLAY

Hej på er! :)

Idag på skolan hade vi ingen vanlig dag. Eller vi hade typ en vanlig lektion, annars hade vi skolfoto (som jag har längtat till i 2 veckor nu) och var på "föreläsning" med gruppen PLAY!

När det var dags för att ta det enskillda fotot så syndes mitt blåmärke på armen på grund av att någon som heter Hamza slog mig någon dag innan.. :( Det förstörde i princip hela min bild, fast jag vart heller inte nöjd med utseendet och sättet jag satt på, men men. Bättre nästa gång..? Visar upp hur bilden blev när jag får hem det!

Idag skulle vi egentligen sluta klockan 5, men eftersom vi var på föreläsning och det blev lite strul så fick vi sluta tidigare. Detta på grund av att Laila Bagge skulle kommit dit och varit med men hon var tydligen sjuk för tillfället. Det var typ henne man ville se. Men gruppen PLAY var där och uppträdde och pratade och så vidare. Spelade in en video när dom sjöng Famous som ni kanske redan har hört.

PLAY - famous

 

Dom sjöng en till låt som heter Not the one, den var faktiskt hur bra som helst, har börjat lyssna på den lite.

Nu måste jag vila lite. Har haft ont i huvet hela kvällen och ja, ni får ha det bäst helt enkelt!

 

Pussar!


Facelook

Hello!

Kom hem för ungefär 1 och en halv timme sedan. Sedan dess har jag bara daget i sängen, ätit vitlöksbröd och lyssnat på musik. Jag och Nina var med ute på stan nu på kvällen och var med trevligt folk. Till slut gick alla hem förutom Jojje, så vi tre gick runt och hade kul! :D

Har fått låna Ninas plattång (som är sönder på mitten men den funkar super bra) till på måndag för då är det skolfoto. Själv har jag ingen plattång, får inte platta mitt hår för mamma, det blir slitet säger hon..

Dagens facelook.


Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Min internet anslutning är inte så jätte bra, så jag har liksom inte ork att sitta och vänta 10 minuter förens en sida kommer upp. Jobbigt som bara den.
Vill ladda ner och kolla på någon bra film föresten! Det kan jag göra! Vi hörs imorgon allesammans!

Föresten! Har fått Photoshop CS5 nu igen! Sjukt glad jag är! Så nu har jag bestämt mig att fixa en ny header snart!

Puss godnatt!

Med nina


Just nu är jag med Nina älskling. Vi ska strax gå ut och göra något, vet inte vad än. Men vi hittar väl på något kul! :)
När jag kommer hem så uppdaterar jag mer. Hörs sen! Puss.
 
Ni kan läsa Ninas blogg HÄR, det kommer mer bilder på oss där senare!

Höst skor

Har precis gjort mig i ordning och ska strax gå och träffa Nina. Hon har åkt in till Hageby centrum. Vi ska till Klocket sen också!

Har hittat ett par super snygga skor till hösten och vintern. Jag blev helt kär i dom!
Kan tyvärr inte visa hur dom ser ut men här är hemsidan direkt till skon, där ser man dom! Dom ser jävligt mycket bättre ut på fötterna och IRL kan jag lova! Dom kostar 349 kr hos Skopunkten!

Skon hittar ni HÄR.

Upptagen dag.

Jag just nu.

Idag har jag inte kunnat uppdatera alls.
Efter skolan så stack jag och Micki ner till stan och fikade med Marija, hennes lossas mamma. Det var riktigt nice!
Efter det åkte jag till Klocket och pluggade med Nina. Nu är jag hemma och ska göra fika, sen blir det Idol plus mer plugg...!

idol

Nu har jag pluggat lite, tillräckligt för idag iallafall. Och nu ska jag sätta mig skönt i vardagsrummet
och sätta på Idol! Ha en fin kväll så skriver jag mer imorgon. Godnatt!


Läxa

Hej på er allesammans!

Har just kommit hem från skolan, vi slutade klockan 3 idag, jobbigt.. Efter skolan hängde jag kvar med några kompisar en stund sen stack jag hem!
Fick med mig lite hemläxa också, måste verkligen ta tag i det nu när jag går i 8an. Ska i alla fall snart sätta mig och träna på spanska, engelska och SO. Vill verkligen inte, men måste.. Tar nog 1 timme per varje ämne så ska det nog gå bra.

Dagens låt:
Rihanna ft Will.i.am - photographs 35mm Fix remix


Jag just nu!

Dresscode

Såhär såg jag ut idag!

halsduk - Ginatricot | tröja/sweater - Ginatricot | klocka - Ur&Penn

Jag står mig sjukt mycket på kvallan på mina bilder för tillfället. Snart så får jag Photoshop igen och då kommer jag lägga upp finare bilder!

Nu ska jag gå och göra något. Orkar inte ligga och dega i sängen.

Brand på skolan.

Hej!

Nu har jag kommet hem från skolan och fikat. Det har regnat ett bra tag nu också. Det var en ganska så klockren dag på skolan idag faktiskt. Har ni läst rubriken? ;) Haha, det brann på våran skola idag. Fast inte mycket alls. Det var någon elev på skolan som hade tänt eld på papper och lagt det i handfatet på en toa och sedan gått ut.
Och det var bara vid 11 tiden alarmen bröt ut. Det luktade jävligt mycket kan jag säga, och kom mycket rök!
Både polis och brandbil kom.

Hann ta en bild utanför.

Ingen vet än vem det var som tände på, men det var iallafall mordbrand försök.

Kommer en dagens outfit om en stund också!

tvätt

Hej på er.

Jag är helt slut. Har sprungit fram och tillbaka till tvättstugan 100 gånger nu och tvättat. Mamma orkar inte tvätta och har andra grejer att göra så jag gör det istället.

Nu hade jag tänkt att äta lite vitlöksbröd och dricka tea, sjuuuukt gott. Efter det snabb duschar jag och lägger mig. Ha det bäst.

I tvättstugan för drygt 1 timme sen.

World trade center

Igår kväll kom jag på att det var 9 år sedan den hemska olyckan i New York hände. Det var över 2 900 döda och 6 000 skadade.. Helt sjukt att ens tänka tanken. Jag blir nästan alltid tårögd när jag kollar på någon video från själv ahändelsen.

Så, ta hand om er, bråka inte i onödan med dom man står nära, och gör någonting vettigt med ditt liv. För ingen vet när något dåligt händer.

Hoppas att det aldrig kommer hända något liknande igen.


Purple

Hej!

Tänkte visa linnet jag köpte igår. Köpte det på H&M för 0 kr, använde mig av mitt presentkort ;) Såhär ser det ut!

Det ser blått ut, men det är lila IRL.


Idag så var jag med Nina, Yerko och Niko. Vi gick runt lite här och där, runt Hageby Centrum. Vi hade typ ingenting att göra, till slut blev alla hungriga så jag stack hem och dom åkte hem till sig.

Är extremt sugen på att se en sorlig film så att jag kan gråta lite. Fast ändå så har jag sjukt lust att kolla på skräck, vad ska jag välja..? Vi får se.

Nu ska jag sjunga lite. Måste träna upp min röst. Kram! ♥

Fika med Micki

Sa ju att jag skulls skriva sent.. Men bättre nu än aldrig! :)
Var som sagt på stan och fikade med Micki vid 1 på dagen, vi köpte morotskaka och delade på och varsin varmchoklad. Riktigt gott. Måste fika på stan oftare!

Söta Micki!

Linnet jag köpte visar jag imorgon, har inte hunnit ta någon bild på det än och är alldeles för trött för det nu.
Nu ska jag sätta på en film, får se vilken det blir. Vill bara det det lugnt och vila.

Pussss!

Campicture

Sitter hemma hos Micki just nu och väntar på att Nina ska åka in till stan. Köpte ett linne innan också, visar upp det när jag kommer hem igen, köpte det med mitt presentkort.  

Jag och Micki right now.


Fika i stan

Hej på er allihopa!

Vaknade för drygt en timma sen och har gjort mig i ording sedan dess.
Nu ska jag gå till bussen och ta mig till stan för att möta upp Micki som jag inte varit med på ganska länge nu. Vi ska sätta oss på ett fik och bara ta det lungt. Kommer bilder senare.

Ikväll så ska jag, Nina, Yerko och Niko kolla på film hemma hos någon så jag kommer nog att uppdatera ganska sent. Ni får ha de bäst så länge så hörs vi.

Kyssar!

Myskväll

Hej!

Har inte uppdaterat så mycket dom senaste 2 dagarna, har typ varit ute hela tiden så har inte haft tid helt enkelt. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag lever. Har haft en riktigt mys kväll med Nina, Niko och Yerko sötnosen. Vi har bara gott runt i Klockaretorpet och ätit bröd, blandannat..

Jag just nu.

Nu ska jag sätta mig skönt i sängen och kolla på några avsnitt av O.C
och äta chips med dipp, gu vá gott! Ha en bra kväll!

Spets

Lovade att visa upp bhn jag köpte på stan. Jag är inte så jätte nöjd med mitt köp, tyckte inte att den var så jätte fin, kunde ha hittat bättre och snyggare men denna får duga! :)

Från Lindex.

Jävligt snygg spets var det iallafall!

Black sweater

Hej där! :)

Idag på skolan så hade vi mentorsdag som jag sa förut. Det var ganska kul faktiskt, eller iallafall några stationer. Vi fick kasta stövel också, och det gick åt helvete kan jag säga.. Sjukt svårt faktiskt.

Jag på skolan idag, på med min sköna myströja! 


Efter skolan så skulle jag egentligen hem till Nina men hon skulle göra något annat som stog i vägen, men det gjorde ingenting för jag drog till stan, mötte upp mamma som satt och käkade på Golden Bankok (min favorit restaurang) och köpte en ny BH, hehe! :D Visar bild senare!

Nu ska jag kolla klart på O.C avsnittet jag började kolla på tidigare, hann inte kolla klart det. Är beroende..

Update

Tycker att jag uppdaterar skit dåligt, så nu slänger jag bara in ett kort inlägg, det sista för dagen. Jag vet att min blogg blir sämre och sämre när jag inte bloggar lika mycket, men jag vet nästan aldrig vad jag ska blogga om. Nu när skolan har börjat och så vidare så är det ännu svårare, man har hemläxa och man är nästan aldrig ute mer, så jag har inget roligt att berätta för er riktigt.
Men jag ska försöka det bästa jag kan, ska berätta vad som händer om dagarna, om det hänt något på skolan och så, hoppas att det går det också.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Imorgon börjar vi klockan 9 så jag får 30 minuters sovmorgon, bättre än ingen sovmorgon alls! Får vara glad med att vi inte har vanliga lektioner ;).
Ha en bra kväll så hör jag av mig imorgon. bloglovin

Ska ligga i min säng och smsa lite innan jag somnar. Godnatt!

O.C

Nu har jag kommit hem från skolan, ÄNTLIGEN! Tiden går så sjukt sakta när man går i skolan, helt sinnessjukt. Jag hatar skolan!
Men nu så ska jag iallafall Sätta mig skönt i sängen och kolla på några avsnitt av The O.C! Gud vad serien är bra!

Idag hade vi vanlig skoldag. Eftersom skolan "fyllde år" igår så firar vi veckan ut, men inte varje dag. Imorgon ska vi ha mentors dag och göra massa roliga saker på skolan och inte jobba! På torsdag blir det disco på skolan och fredag vet jag inte.. Great! :D

Innan så visste jag knappt vad O.C var, sen laddade jag hem alla säsonger
och nu sitter jag alltid bänkad framför datorn..


10 år

Hey!

Kom hem för en liten stund sedan. Jag var i Klockaretorpet med några vänner.
Idag så fyllde skolan, Victoriaskolan 10 år så vi hade ingen vanlig skoldag. Vi började dagen med en parad i stan, alla från skolan var med plus dom som redan gått ut nian på Victoria kom.

Här är en liten kort video från paraden.

Iallafall, efter att vi varit på paraden så fick alla tårta på skolgården. Efter det var det lunch och man fick gå hem för dagen. Jag och Nina åkte till Klocket som sagt, och var där ett ganska bra tag, sen stack jag hem!
Strax ska jag ta någonting att äta sen bara ta det lugnt. Ska nog kolla på ett O.C avsnitt, eller två.

Älskar er läsare, pussar!

Sömnlös natt

Nu har jag kommit hem efter en riktigt jobbig men rolig dag. Jag sov absolut ingenting inatt, då menar jag verkligen ingenting, inte ens 1 enda minut. Nina somnade i ungefär en timme men jag kunde inte sova. Vi kollade på 3 filmer, One missed call, Dead silence och Silent Hill. Grymma filmer! Klockan 7 på morgonen så gick vi ut och gjorde en grej som är hemlig ;) Hehe, min mamma läser min blogg, så därför nämner jag det inte!

Nu ska Nina skicka en massa bilder till mig från helgen som jag visar er sen. Men nu ska jag lägga mig och sova gott. Hörs när jag har vaknat! "godnatt"!

Jag just nu. Sjukt trött är jag, verkligen!


utenatt

Tänkte nattblogga lite nu. Är hemma hos Yerko och Nina är självklart med. Vi ska strax kolla på film, det blir One missed call. Så jävla taggad på att se den! Vi tänkte övernatta i en tvättstuga idag, men det skulle inte funka, fast vi hade värsta planen! :) Vi köpte 2 chipspåsar, 6 cola burkar och en massa massa lösviktsgodis, sjukt gott!
Nu ska vi sätta på filmen och bara relaxa! Grymt. Ni får ha det allra bäst så hörs vi imorgon! Kommer bilder från dagen också. Puss!

Mot HC

Nu har jag klätt på mig och fixat mig osv. Ska snart till Hageby Centrum och göra av med mitt presentkort som jag fick från Gratisbio. Vill köpa något linne eller något. Ska iallafall träffa Nina där, sedan åker vi till Klockaretorpet! Hörs senare!

Jag just nu!


Igår

Godmorgon!

Igår kväll när jag kom hem så gjorde jag ett videoinlägg, och jag vet helt ärligt inte vad jag pratade om för jag var typ i chock eller något. Iallafall, det som hände när jag var ute var att jag, Nina och Yerko satt och pratade om andar och sånt som hänt andra och oss själva. Helt plötsligt så ringer Ninas telefon på högsta volymen, och jag håller för mina öron och skriker som jag aldrig gjort typ för att jag var så rädd. Alltså mitt hjärta bankade i 380 typ..
Sen när vi skulle gå så började vi inbilla oss saker och var rädda för varje sak vi såg nästan. Och jag var hemma ensam hemma igår över natten. Alltså ni kanske tycker att jag är sjuk i huvudet eller något. Men det var något som hände igår kväll som inte var riktigt rätt..

Idag ska vi ses igen alla tre, vi har tänkt att se skräck film, så vi får se vad som händer!

Bjuder på en bild från igår så länge. Jag till vänster och Nina till höger.

Vblogg, HÖJ LJUDET!


Gratisbio!


Gissa vad jag fick ner i brevlådan när jag kom hem? :) Beställde ju ännu ett presentkort till, från Gratisbio. Så idag tippade det ner i brevlådan. Det här är nog mitt 5e, eller 6e! Riktigt snabbt går det att samla poäng!

Nu tycker jag att just du ska bli medlem på Gratisbio, få hem presentkort, biobiljetter och till och med bio menyer! Om du blir medlem genom min länk här nedan så får du hela 75 poäng som start istället för 50, bra va? :D

BLI MEDLEM HÄR!

Bilder från igår

Jag var ju som sagt på bio igår! Såg filmen I rymden finns inga känslor. Det var någon som ville att jag skulle säga om filmen var bra eller dålig. Enligt mig så tycker jag att den var både bra och dålig. Jag är då inte så förtjust i just svenska filmer eftersom det inte blir så seriöst osv.. Vet inte hur jag ska förklara. Men den hade humor iallafall! Den får 7/10!

Jag fick inga bra bilder alls. Dom här fick det bli.


I rymden finns inga känslor

Hallo!

Idag slutade jag klockan 14.00 ungefär, sedan drog jag hem direkt.
Ikväll klockan 18.00 så ska jag och Merima gå på bio! Kommer bli grymt roligt, ett tag sedan jag var på bio nu känner jag. Vi ska se I rymden finns inga känslor. Det är en svensk komedi, ser faktiskt riktigt bra ut. Det roliga är att mamma och hennes kille också ska på den, samma tid. Haha pinsamt.. :)

 

Ska strax gå och fixa mig och så vidare. Har varit jätte ofräsh och helt ofixad hela dagen, så det är nog dags att fixa det.. När jag kommer hem så ska jag lägga upp en bild eller två från bion, om jag får några.

Ha det bäst så länge så hörs vi senare!

 

Har föresten engelska läxa tills imorgon, får ta tag i den när jag kommer hem!


Homework

Hej!

Idag var jag på skolan första gången i veckan. Känner mig fortfarande jätte sjuk men mår lite bättre så jag bestämde mig att gå till skolan. Det är ju 8an som gäller nu, måste få bra betyg och inte missa något! Det är mitt mål i år. Eftersom jag har varit sjuk i 2 dagar nu så har jag faktiskt missat ganska mycket av det som hänt i skolan. Vi har blandannat fått en massa (eller massa och massa, men mycket) läxa, sen fick jag reda på att vi har klassfoto den 20 september! Jag vet inte varför men jag älskar klassfoto!

Läxan jag har fått är några spanska glosor eftersom jag läser spanska på skolan till IMORGON(!?) och hela 30 engelska glosor på MVG nivå till på fredag. Jag tycker iallafall att det är mycket på bara 2 dagar.. Man ba komigeeeen?

Nu ska jag iallafall sätta varmt vatten och fixa tea, sen ska jag sätta mig och plugga jävel. Fast först ska jag ladda in lite låtar på min mobil och vila lite.
Läxa..


RSS 2.0