slide show

Ghetto love

Jag och Fanny just nu.

 

Just nu är alla vi tjejer hemma hos Nina och fixar oss, byter om och så vidare. Nu då vi är klara så drar vi oss ut igen. Vet inte riktigt vad kvällen erbjuder men det får vi se helt enkelt!


Ansiktsmask

Jag just nu.

 

Vaknade för drygt en timme sedan, skönt med lov och att man kan sova ut! Just nu så sitter iallafall jag och Nina med ansiktsmask och hela ansiktet är stelt. Är jätte hungrig så då vi har tvättat bort ansiktsmasken så ska vi nog äta.

 

Vi har inga planer på vad vi ska göra idag ännu, men Fanny, Emma och Johanna är iallafall påväg hit, så vi ser väl vad vi hittar på då dom kommer. Jag ska ju egentligen gå på lovskola det här lovet, idag, imorgon och på onsdag. Men jag lyckades övertala mamma och säga att jag pluggar hemma istället, så ikväll då jag kommer hem så ska jag sätta mig och göra klart lite saker.

 

Men nu så ska jag tvätta bort ansiktsmasken, hörs senare!


Pink and purple

Jag på morgonen idag.

 

Hej på er allesammans! Visst känns det skönt med lov? Helt underbart. Kom hem ganska sent igår kväll och la mig i säng direkt, så det var därför jag inte bloggade någonting, orkade helt enkelt inte.

 

Just nu så är jag hemma hos Nina och ska alldeles strax duscha, eller vi båda ska duscha. Efter det drar vi och möter en klasskompis, Fanny som ska följa med till Haga och sola med oss. Ska bli riktigt skönt! Därefter hittar vi på något annat. Ska nog tillbaka till Nina då och färga ögonbryn och ögonfransar. Sen kör vi på med ansiktsmask och hela köret! "Spa-dag" typ! Vad ska ni göra idag då? ♥


It's a pity

Jag just nu.

 

Just nu är jag hemma hos Johanna med henne, Emma och Nina. Johanna och Emma håller på att fixa sig och jag och Nina tar det bara lugnt. Snart kommer en annan tjej hit också, Emelie heter hon. Då dom är klara så ska vi nog dra upp till Klockaretorpet. Har mina saker hemma hos Nina så måste ändå hämta dom. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det ser vi nog då!

 

Går kvällen var crazy och riktigt rolig! Tack för en grym kväll allihopa! Hörs då jag kommer hem igen! ♥


Stop me

En bild från i morse.

 

Hey! Kom precis hem till Nina från skolan. Fick sluta typ 45 minuter tidigare idag, fett skönt! Hade film efter lunch, tills vi slutade. Islam provet som jag gjorde idag gick också rätt så bra kände jag!

 

Vi ska snart gå ner till kiosken och träffa Fanny en snabbis innan hon drar iväg på ett läger med Olivia som är till på måndag. Efter det ska vi åka hem till mig och hämta min skinnjacka. Blir riktigt kul ikväll känner jag på mig! Men nu ska jag fixa håret lite snabbt sen går vi neråt. Hörs senare!


Aerobic

En bild på mig från igår.

 

Inte ofta jag smilar så där på bilder, hehe.. Men ja, iallafall. Har varit hemma ett ganska så bra tag nu faktiskt. Dagen har varit helt klockren iallafall, bortsätt från skolan då. Efter skolan så drog jag och Nina hem till henne och pluggade lite. Efter det så drog jag till stan och mötte Fanny och Olivia. Vi drog och provkörde Aerobic Friskis och svettis. Fyfan säger jag, hur kul som helst var det ju! Blev dö svettig men skit vilken träning det är alltså! Ska dit fler gånger. Efter det så träffade jag älskling en kort stund och nu är jag hemma.

 

Är proppmätt, har ätit en massa mat nu. Ska alldeles strax gå och göra mig i ordning för sängen, borsta tänderna och det. Ska upp tidigt imorgon och dra iväg och sola innan skolan börjar. Fredag imorgon och sista dagen innan höstlov, gillas starkt! Glöm förresten inte bort frågestunden som pågår nu, här i min blogg. Klicka HÄR för att komma dit.


Brand

Nyss i skolan.

Då man väl har börjat arbeta bra så ska självklart brandalarmet i skolan gå. Alla i skolan fick gå ut och ställa sig i led och det var fett kallt.. Det var test larm så det brann då inte på riktigt.

Nu sitter jag och gör ett musik arbete iallafall fast än vi har rast. Är hur hungrig som helst och det är en timme kvar till lunch, kommer dö.

Look how i'm doin'

En bild från idag.

 

Hej på er! Förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting idag, men har haft en massa arbeten att göra i skolan och sen så har jag inte varit hemma heller. Kom hem vid 9 ungefär. Det har spöregnat hela kvällen och jag fick stå och vänta på spårvagnen i en halvtimme om inte mer. Ändå så kom den inte, så jag fick gå hem från stan i regnet som också tog tid. Har iallafall spenderat kvällen med dom bästa brudarna!

 

Nu ska jag sätta mig och göra färdigt ett arbete som jag sedan måste skicka in, sen går jag och lägger mig. Är dö trött! Hörs imorgon! Glöm förresten inte bort frågestunden här under!


Vi kör

Tänkte köra igång en frågestund nu! Det var ett tag sedan jag hade en på min blogg, så tänkte att det var dags för en ny! Ni vet väl hur det går till?

 

° Jag svarar endast på frågor som har namn, inga anonyma frågor alltså!

° Svarar bara på frågor som ställs i detta inlägg/kommentarsfält.

° Onödiga och oseriösa frågor svarar jag heller inte på.

 

Som vanligt så säger jag till då jag inte tar in några fler frågor i frågestunden. Ni får fråga hur många frågor som helst, men kom ihåg att skriva namn! Då kör vi!


Dagens facelook

Två bilder på mig från i morse.

 

Kom hem för drygt två timmar sedan. Var med Nina hela dagen, och sen träffade jag min älskling en liten stund innan jag drog hem också. Nu ligger jag i min super sköna säng och pluggar. Ska läsa yttligare 30 sidor i en bok, så hinner tyvärr inte skriva så mycket mer än såhär. Måste få lite gjort nu.

 

Uppdaterar mer senare ifall jag hinner! Kyssar! ♥


Lip volume

Style by Tyra lip volume - 35 kr.

 

Det var det där lipsylet jag köpte som sagt. Det svider som fasen på läpparna kan jag lova er, som tusen nålar ungefär. Det blir ingen volym i läpparna heller, besvikelse..


I've got a hangover

Bild på då jag var hos tandläkaren sist..

 

Hej! Just nu är jag och Nina hemma hos henne och tar det lugnt. Var i kiosken förut och åt, blev pommetallrik som vanligt, stammisar där haha. Nej men, var i stan förut som sagt, köpte det där lipsylet. Svider som fasen då man tar på det, men läpparna blir ju inte ett dugg tjockare.

 

Nu ska vi bara ta det lugnt, ska fixa oss och lite sådant. Efter det drar vi ut igen och umgås med vänner. Hoppas att ni har det bra!


NO-labb

Jag och Nina just nu.

 

Just nu har vi NO-labb och håller på med en massa sladdar, lampor och ström. Efter denna lektion så ska vi ha ett engelska förhör med en massa jobbiga glosor.

 

Efter skolan så ska jag och Nina åka ner till Style by Tyra och köpa ett speciellt lipsyl, sen ska vi upp till Klockaretorpet igen och käka med mera. Hörs senare peeps!


Mest spelade låt idag

Nicole Scherzinger - Baby Love ft. Will.I.Am ♥

Varma koppen + plugg

Jag idag!

 

Kom hem strax innan 7. Sedan dess har jag suttit i sängen med en stor kopp Varma Koppen och bara lyssnat på fin musik. Ska alldeles strax ta tag i plugget också, har sjukt mycket att göra till bara imorgon. Förbereda mig till matte provet, läsa 30 sidor i en bok, skriva 2 korta engelska arbeten och sen plugga till Islam provet som jag har på fredag. Verkligen jätte roligt.

 

Annars så har jag varit i skolan idag som sagt, efter det åkte jag och Nina upp till Klockaretorpet och träffade Fanny. Vi chillade hemma hos Fanny ett tag, åt lite, fixade oss och så vidare. Sen drog vi ut igen. Så det har inte hänt så mycket mer än så.


Fire was burning

En gammal random bild.

 

Hallo! Kom till skolan för ett tag sedan och nu sitter jag inne på spanskan. Typ halva skolan är på begravning, eller det börjar vid 12 tiden, som dom har sovmorgon. Vi som är i skolan har ett annat schema för dagen.

 

Har inte så mycket att skriva om just nu, är skit trött och ska fortsätta med det vi gör. Hörs senare!


I built you a home in my heart


Höst

En bild på mig och Fanny från igår.

 

Nu är jag skapligt pigg, men fortfarande skit trött ändå.. Har börjat träna till matte provet iallafall. Massa med pythagoras sats, negativa tal, prefix, procent och kvadratrot. Har inte direkt någon kolla på något av det i och för sig.. Men det lär jag nog in rätt så snabbt nu!

 

Mamma håller på att laga världens godaste kött till mig nu också, är jätte hungrig!


Trött liten Ksenia..

Trötta jag just nu.

 

Hej allesammans. Som vanligt så är uppdateringen låg på helgerna, som jag har redan har sagt att den kommer vara. Har ju mycket annat roligt att tänka på då. Iallafall, fick skjuts hem vid 11-12 tiden i morse. Har bara legat och vilat sedan dess. Är så fruktansvärt trött att jag kan somna när som helst, fast lyckas inte somna iallafall.

 

För en stund sedan gick jag till Hageby Centrum och köpte lite energy dricka så jag skulle piggna upp lite, fast det verkar inte funka ändå. Tänkte lägga mig och försöka sova ett tag. Då jag har vaknat igen så blir det att sätta sig och rå plugga. Har ett fett matte prov på tisdag och ett annat omprov på fredag, så det gäller att plugga till båda proven tills det verkligen sitter.


Paranormal stuff..

Hej på er.

Förlåt för sämst uppdatering idag men har haft mycket annat att tänka på. Först efter skolan så drog jag och träffade alla tjejerna, umgicks ett tag tills sent på kvällen. Sen så drog jag och älskling på bio och såg premiären av Paranormal Activity 3. Helt okej film, men dom första två filmerna är mycket bättre! Direkt efter filmen så drog vi till Lövstad slott och var där i typ en halvtimme. Hörde massa ljud och såg grejer, fett äckligt kan jag lova..

Nu ligger jag helt död i sängen och ska sova. Sätter på någon film till jag somnar. Ögonen svider som fan och kroppen orkar inte. Är sjukt hungrig också, men orkar inte äta.

Imorgon då jag vaknar så tar jag en lång varm dusch, fixar mig och så vidare och drar iväg och träffar tjejerna i guess. Tar dagen som den kommer, har inte direkt någonting planerat. Hoppas att ni har haft en bra fredag iallafall, det har iallafall jag! Bra start på helgen. Godnatt och hörs imorgon. ♥

Right now

Jag i morse!

 

Sitter i skolan och jobbar för tillfället. Ska snart ha lunch, eller ja, om en timme ungefär. Står att det är taco pytt idag, fett gott! Fast nu så ska jag gå upp till bilden och arbeta med annat, saker som måste bli klara snart.


Drar mig till skolan

Jag just nu.

 

har fixat mig, käkat, klätt på mig och allt det där. Nu ska jag ta på mig jackan och skorna, sen drar jag till skolan för prov direkt på morgonen! Måste bara packa ner datorn och alla andra sakerna i väskan, sen går jag mot spårvagnen. Hoppas mitt prov går bra, har inte pluggar så jätte mycket på det men vet iallafall vad jag ska göra.

 

Hörs i skolan nästa!


G-g-g-giiirl!

Jag igår.

 

Sitter och pluggar för fullt just nuSka alldeles strax iväg till skolan igen för att ha utvecklingssamtal med min mamma och mentor. Samtalet skulle ta ungefär en timme sa dom. Efter det så ska jag iväg till ett annat ställe och fixa en grej, taggar galet faktiskt!

 

Var hos tandläkaren i morse också, gick rätt bra ändå. Kom till skolan vid 1 och var där till halv 3, då vi slutade. Åkte in till stan och shoppade lite. Kollade på skor och en jacka också.

 

Vi får höras senare, för nu måste jag packa ner datorn och dra ner till spårvagnen!


Ny shoppat

Svarta jeans, vit skjorta, bh. Allt från H&M.


Soldiers

Jag idag.

 

Hey! Idag har jag varit i skolan, efter det så drog jag till stan och shoppade lite. Sjukt skönt med lite nya kläder i garderoben! Köpte ett par jeans, en bh och en fett snygg tröja. Visar det jag har köpt då jag kommer hem igen! Är inte hemma än alltså, sitter hemma hos en kompis och tar det lugnt.

 

Ska alldeles strax äta och sen blir det väl att se film med min älskling. Som sagt, skriver mer då jag har kommit hem. Tänkte ta ett långt skönt bad då jag kommer hem också, var ett tag sedan jag gjorde det. Vi får höras senare då, ta hand om er! ♥


Där ni ser mig

Jag idag på morgonen.

 

Har precis haft min första lektion för idag här i skolan. Jag och Nina drog och solade tidigt på morgonen så det var skönt! Är hur trött som helst annars. Slutar klockan 2 idag, helt okej. Imorgon så så ska jag och mamma till skolan klockan 5 och ha utvecklingssamtal med min mentor, undra vad vi kommer prata om..


Pink light

Jag nyss.

 

Kom hem strax innan 7 idag igen. Skönt att komma hem lite tidigare nu faktiskt, få lite tid över till annat istället för att hoppa ner i säng och sova direkt. Har iallafall varit med tjejerna idag, bara chillat som vanligt, tagit det lugnt och tagit allt som det kommit.

 

Nu så ska jag iallafall läsa en bok jag lånade från skolan idag, vi har ett "biografi-tema" i svenskan, så det är bara att börja läsa. Har boken "Gömda". Har läst den en gång innan och tycker att den är bra, typ den ända boken jag har läst ut. Hatar att läsa! Efter att jag har läst ett par sidor så lägger jag mig och kollar på film.


Breathing

Baby ♥

 

Just nu så är jag, Fanny och Nina hemma hos Nina. Fanny sitter och fixar sig, Nina springer runt som en galning och städar rummet och jag överför bilder till hennes dator. Då vi är klara med det vi håller på med så ska vi nog kolla på film, eller dra ut igen, ingen aning faktiskt. Det regnar och är svin kallt ute, så ut vill vi nog inte..

 

Men nu ska vi iallafall fortsätta och sen hitta på någonting, får se vad det blir helt enkelt. Hörs senare!


Grym! 720p HD

Kat Deluna - Drop it low

In school right now

Nina i skolan just nu.

Då man har så tråkigt som jag och Nina har just nu, så kan man ju alltid passa på att sätta fötterna bakom huvudet. Söt tjej! Just nu har vi iallafall NO som slutar alldeles snart, därefter så ska vi gå över till svenskan och efter det är det idrott, sen slutar vi.

Efter skolan så ska vi åka upp till Klockaretorpet och träffa Fanny, Olivia, Emma och Johanna förmodligen. Länge sen vi alla sågs faktiskt! Hörs senare!

He looks delicious


New

Nytt köpt idag.

 

Jordgubbs parfym - Yves Rocher, 49 kr (99). Lösögonfransar - H&M, 49 kr. Eyeliner - H&M, 40 kr.

 

Hej på er! Kom hem strax innan 7, och är sjukt trött. Idag så var jag iallafall i skolan och efter det drog jag och Nina upp till Klockaretorpet. Träffade baby ett tag också, därefter träffade jag Nina igen och drog hem efter en stund. Nu ska jag iallafall plugga en stund, sen käkar jag någonting snabbt och därefter lägger jag mig.


Colombiana 1080p HD

Nu blir det att se denna!

Är helt slut, så sjukt trött, ögonen sluter sig hela tiden. Kommer sova fett skönt inatt känner jag, dock så ska jag upp dö tidigt som vanligt. Måste ta en dusch på morgonen och sedan fixa mig och dra till skolan.

Nu så ska jag bara ta det lugnt, sätter på filmen Colombiana och vilar i sängen. Någon som har sett filmen? Säger godnatt nu iallafall, så hörs vi imorgon! ♥

Pucko

Jag just nu.

 

Puuuuh! Tar en paus ifrån plugget nu. Har skickat in ett arbete nu, en intervju som jag skulle göra till en "tidningsartikel". Nu har jag kvar att läsa "bara" 139 sidor i en bok som är så tråkig så att jag dör, och sedan svara på en massa äckligt konstiga frågor som handlar om boken. Om jag inte har varit nära på att tjuta flera gånger nu ikväll. Hatar att läsa böcker, speciellt om det är värsta pressen, som det är just nu. Jag kan ju inte läsa hela 139 sidor OCH svara på frågor på inte ens en och en halv timme?! Allt ska ju in klockan 8!

 

Snälla skjut mig, jag hatar det här! Gosh, det här tar ju livet av mig. Sen är jag ju så jävla trött också som jag nämnde tidigare. Just nu sitter jag iallafall och dricker Pucko, äter solrosfrö-nötter och läser bloggar, underbart! Blir nog inget att dra ut senare heller.. Jag hatar söndagar.


Dagens

Tröja - Monki, jeans leggings - Bikbok, skor - Skopunkten.


Nästa - plugga!

Såhär ser jag ut idag.

 

Hej allihopa! Kom hem för drygt en timme sedan. Är så jävla trött, så jag kommer slockna när som helst. Sov hos en kompis inatt. Vi var uppe ganska sent, la oss typ strax över 4, och vaknade ungefär klockan 10 i morse. Sen så vaknade jag flera gånger i natt så man kan ju inte säga att jag är pigg idag.

 

Tänkte också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, sista inlägget skrevs i fredags typ. Men som jag har sagt förut, då det är helt så tar jag fritiden före, och då jag är hemma igen så tar jag tag i bloggen!

 

Nu så har jag en massa plugg att fixa till. Måste skicka in 2 arbeten till klockan 20.00 ikväll, vet inte om jag kommer hinna ändå alltså.. Fett mycket att göra. Om jag skickar in det jag har att göra innan 20.00 så drar jag ut en sväng, annars sitter jag bänkad framför datorn hela kvällen. Uppdaterar då jag har tid, puss!


Minusgrader°

Jag idag, på morgonen.

 

Hej på er! I morse vaknade jag utan stress så jag mår bra idag iallafall! Skoldagen började riktigt bra också, har skickat in två arbeten som jag skulle skickat in för ett tag sedan, så nu var det gjort, fett skönt. Då jag kollade hur många grader det var ute innan jag gick så var det typ -1°. Börjar bli sjukt kallt nu ju, inte okej!

 

Just nu så sitter jag och spelar matte spel igen, och lyssnar på musik. Om drygt en halvtimme så har vi lunch, undrar vad det blir för gott idag då.


Abo Gab!

Jag och Philip i skolan just nu.

 

Just nu sitter vi inne på våran sista lektion. Slutar om drygt 15 minuter, sjukt skönt! Ska in till stan och möta Nina direkt. Vi ska gå runt lite på stan och shoppa lite. Det blev fett bra väder nu ändå, solen skiner och himlen är typ blå. Sjukt härligt.

 

Judge if you want, we are all going to die. And i'm planing to deserve it fuckers. / Abo Gab!


Hiss & diss

Ksenia hissar:

 

Löshår: Man får långt och fint hår, sätter in håret på mindre än 5 minuter och det ser helt äkta ut! Kunde faktiskt inte bli mer nöjd med mitt som jag beställde. Dom som funderar på att köpa köshår så rekommenderar jag Repunzelofsweden!

 

Vinterjackor: Nu när det börjar bli kallare och kallare varje dag så är det fruktansvärt skönt att gå runt med vinterjackor, tycker jag iallafall. Varmt och musigt likom. Me like!

 

Blekningstandborste: Jag beställde ju en blekningstandborste för ett tag sedan, från Blueillume, och jag är hel nöjd faktiskt, tycker att den funkar! Slipp gå till tandläkaren och betala flera tusen för att bleka dina tänder, då du bara kan köpa en tandborste för 150 kr som bleker dina tänder. Hiss!

 

 

Ksenia dissar:

 

Vädret: Blir så sjukt trött av vädret som vi har haft nu den senaste tiden. Regnigt, blött, kallt, blåsigt och äckligt. Hellre att det snöar än att det ska vara blött och blåsigt. Ush.

 

Facebook puffar: Förstår mig verkligen inte på alla ”puffar” som finns på Facebook. Fattar inte meningen med att puffa alla, puffa tillbaka och sen fortsätter det hela tiden, leder liksom ingenstans. Sjukt irriterande faktiskt.


...and then I met you.


We found love

♥ ♥ ♥

 

Godmorgon! Just nu så sitter jag i skolan och jobbar med matematik, spelar några matematik spel på internet som vi har fått i uppgift att göra. Vaknade vid 6 i morse som vanligt och sedan vaknade jag igen av att mamma kom in och väckte mig halv 8 och sa "du vet väl att du ska vara i skolan om en timme?" Jag flög upp ur sängen och nu är jag helt förstörd och dö trött.

 

Efter skolan så ska jag träffa Nina nere i stan, vi tänkte shoppa lite och efter det drar vi nog upp till Klockaretorpet ett tag. Nina är inte i skolan idag, känns fett tomt utan henne här, haha. Men nu ska jag jobba vidare så att jag får någonting gjort. Skriver med senare!


Låten i min videoblogg

Ya BB - Play & Win

Några undrade vad låten som jag hade i bakgrunden på min videoblogg hette, här har ni den iallafall. Tycker att den är fett grym! ♥

Fryser till is

En snabb bild på mig nyss.

 

Kom hem för ett tag sedan och nu ligger jag i sängen och värmer mig. Så jävla kallt det börjar bli ute nu på kvällarna. Nästan så att snön kan komma när som helst.. Ikväll har jag iallafall varit med Nina, Olivia och Fanny. Därefter så fick jag skjuts hem och nu tar jag det bara lugnt. Ska alldeles strax sätt på en film och sedan sova. Blir trött jätte snabbt nu för tiden.

 

Imorgon så går jag upp vid 6, tar en dusch, fixar mig och drar till skolan. Börjar halv 9. Då skoldagen är slut så träffar jag och Nina brudarna, vi skulle hitta på någonting så får väl se vad det blir. Men nu så säger jag godnatt och så hörs vi imorgon som vanligt!


Videoblogg 12/10

Babblar på bara.

Här har ni klippet som sagt. Fastnade verkligen inte på film idag kan jag lova, visste knappt vad jag skulle säga och rösten är sjukt hes. Musiken blev också rätt så hög i bakgrunden.. Ska verkligen försöka föra fler videobloggar!

One last ride

En söt liten bild på mig från igår. Man måste bjuda!

 

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Hade hemkunskap på sista passet. Jag och Nina fick göra kålpudding så nu är jag proppmätt efter både lunchen och hemkunskaps maten. Nästan äckligt att känna sig såhär mätt, ush. Men gott var det iallafall!

 

Har precis spelat in en videoblogg som kommer upp här snart. Många av er ville ju se fler videobloggar, så why not liksom? Fastnar dock inte på filmer/videos men vad ska man göra. Håll utkik efter klippet så hörs vi senare!


Bild från igår

Jag, Gabbe och Nina. ♥

 

Hej på er. Sitter i skolan och nu ska jag ha lunch. Hoppas på god mat för jag är dö hungrig! Har jobbat med en uppgift hela förmiddagen nu, skrivit på datorn och har precis skickat in arbetet. Efter skolan så ska jag iallafall hem och fixa till lite arbeten som jag har missat, därefter så drar jag ut och träffar vänner.

 

Ha en bra dag!


Vad vill ni se mer av i min blogg?

Turkiet juni 2011

 

Har fått en flera kommentarer om att jag inte har bloggat så mycket nu den senaste tiden och att min blogg börjar bli tråkig. Så nu frågar jag er, vad vill ni se mer av i min blogg? Är min blogg tråkig, så vad ska jag göra för att få den på topp igen? Vad tycker ni om att läsa om, vilka bilder vill ni se? Allt upp till er! Sätt igång och kom med förslag! ♥


Black and white

En bild på mig från idag.

 

Kom hem strax innan 7 idag. Var inte i skolan idag heller, mådde inte alls bra på grund av gårdagen, sen så skulle vi vara i en skog hela dan och jag hade ingen massäck och heller inga bra skor för att springa i lera och allt det där. Så jag stannade hemma idag helt enkelt. Har pluggat lite nu också, skickat in ett arbete och så vidare.

 

Idag så har jag iallafall varit i Klockaretorpet hela dagen. Har varit hemma hos Nina med baby och chillat galet. Därefter drog jag och Nina och käkade kyckling/curry pizza i kiosken igen. Fruktansvärt gott! Efter det tog vi det bara lugnt och nu är jag hemma som sagt. Tänkte fixa någonting att äta och efter det kolla på en film. SKa se filmen Sin Nombre, har hört att den är dö bra så vi får väl se!


Paranormal Activity 3

Paranormal activity 3 official trailer.

Ni har väl sen Paranormal activity 1, 2 + Tokyo Night? Nu kommer Paranormal activity 3 ut! Den 21a oktober så ska jag och några till gå på premiären och se denna! Fyyy vad jag är taggad, såg ju 2an på bio med mamma sist, hoppas den här skrämmer bättre. Älskar såna här filmer, och det är typ bara den här som skrämmer mig riktigt mycket. 21 oktober nästa!

Mobilbild

En bild från tidigare idag.

 

Har precis kommit hem. Skönt att komma hem lite tidigare än vad jag vanligtvis brukar göra om dagarna, så har jag lite tid till att sitta vid datorn och så tillexempel. Idag så har jag blandannat varit inne i stan med Nina, hon har köpt skor och så kollade vi på ett par vantar. Måste köpa ett par nu snart, händerna fryser ihjäl! Vi har annars varit i Klockaretorpet hela dagen, ätit kyckling pizza med curry sås och en massa pomme, tjocka jag vet! Men som sagt, man lever bara en gång!

 

Nu så håller jag på att föra över lite ny musik till mobilen, sen tänkte jag ta en snabb dusch och efter det lägga mig i sängen framför någon bra film. Vet dock inte vilken jag ska se än, men det ser vi.


In i mobilen

Lika - Cuturo (Cosminn's Danza Kuduro Mashup)

Bleme it - New Devices Remix

Sitter inne på slöjdlektionen och stickar för tillfället. Håller på att göra ett par jätte sköna vantar som jag förmodligen ska ha i vinter om dom blir så som jag har tänkt mig, varma och snygga ska dom ju vara!

Efter skolan ska jag och Nina in till stan och fixa lite saker sen ska vi hem till henne och fixa annat, därefter får vi se vad som händer, det märker vi!

Bilder från helgen

Här har ni några bilder från helgen!


Jag idag

Jag idag. Bilderna tagna nu ikväll.

 

Gud så dåligt jag uppdaterar nu på sista tiden har jag märkt. Glömmer bort bloggen helt faktiskt.. Är ju ute rätt mycket så har ju inte direkt tillgång till internet vart jag än befinner mig, speciellt på helgerna, då kommer min fritid före.

 

Lite kort om dagen då. Har regnat hela kvällen nu, så jobbigt, äckligt och blött. Hatar regn verkligen, fast det är dö mysigt att höra regnet då man ska lägga sig. Annars så har jag och Nina vaknat upp hemma hos mig och sen städade jag mitt rum och så vidare. Sedan träffade vi min baby och några till och umgicks lite. Efter det gick vi ut och träffade tjejerna och var lite med dom, åt pizza och pratade om allt som vanligt. Riktigt mysig söndag faktiskt, bortsätt från regnet då. Nu så sitter jag iallafall i sängen och kollar igenom alla bilder från helgen, fan vad roligt vi har haft! Har precis ätit grillad kyckling också och nu snart så ska jag krypa ner under täcket och sova.

 

Hoppas ni har haft en grym helg, godnatt! ♥


Keep us together

Jag och Nina. Rätt så gammal bild.

 

Vaknade för någon halvtimme sedan hemma hos mig. Nina vaknade bredvid mig. Vi har bara legat och tagit det lugnt med lite musik, och nu sitter vi och kollar på True Life MTV. Ska alldeles strax gå upp och göra frukost, så fruktansvärt hungrig.

 

Igår så var vi hos en kompis och kollade på film med massa folk, mysigt värre. Åkte hem vid 1 och sov hemma som sagt. Mamma är i Stockholm och kommer hem vid halv 6-6 ikväll, så innan det ska jag städa lite tänkte jag. Ska verkligen plocka mitt rum! Fixar disken och så vidare också. Men nu ska jag fixa lite mat!


I's sorry

Hej på er!

Förlåt för en sån usel uppdatering nu på den sista tiden men har varit rätt så upptagen och har inte haft tillgång till min dator. Just nu så är jag, Nina och Olivia hos en kompis. Då vi är klara så ska vi iväg till Navesta och träffa en annan kompis, chilla där en stund sen ska vi till Klockaretorpet och göra annat.

Vi får höras senare iallafall, då jag kommer hem, ikväll.

Bebisar!

Jag, Nina, Fanny, Olivia och Emma på bild.

 

Nu har vi haft våtan lunch, det var fisk, potatis samt kall sås. Åt dock typ ingenting eftersom jag och Nina var i Lidl och köpte frukostbröd och festis. Gott som fan! Sa fel förut också, jag slutar kvart i 3 istället för kvart över 3, så det är bara bra. Ska hem och städa, ta en lång varm dusch och fixa mig som sagt. Tänkte tvätta löshåret också, fast vet inte om jag orkar. Men jag har lång tid på mig så det är bara lugnt, har inte bråttom idag. Ska träffa tjejerna då vi alla är klara sen ska vi iväg och fixa några saker.

 

Just nu sitter jag iallafall inne på min sista lektion och arbetar med en NO uppgift, svarar på frågor i en bok om energi typ. Riktigt tråkigt men det ska in idag så det måste göras. Åker hem direkt då skolan har slutat iallafall, så jag skriver mer då jag har kommit hem. Hörs då!


Mann

Mann - The Mack ft. Snoop Dogg, Iyaz

Befinner mig i skolan och ska alldeles dra iväg på lunch. Slutar kvart över 3 idag och direkt efter skolan ska jag dra hem. Ska duscha, städa, äta och fixa mig. När jag är klar ska jag möta upp tjejerna och fixa lite saker. Hörs senare!

Iväg

Just nu.

 

Nu är jag klar och ska bara borsta tänderna, ordentligt! Det regnar och jag är som sagt livrädd. Ska träffa Nina i stan sen ska vi iväg till vårdcentralen till tandläkaren. Hoppas det går bra, utan att svimma! Hörs senare, puss!


Tandläkaren imorgon..

Jag och allra bästavän, bild tagen i söndags i think. Jag älskar dig. ♥

 

Är dö trött så ska nog lägga mig nu direkt efter detta inlägg. Kom hem vid 9 tiden ungefär. Har varit med min baby, Nina, Fanny och Olivia idag. Sen lite senare mot kvällen träffade vi Johanna och Emma en snabbis, därefter drog jag och alla andra hem.

 

Imorgon så har jag tid hos tandläkaren klockan 10.50, så jag får lite sovmorgon iallafall. Bra det! Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren, det är det värsta jag vet. Sist jag var där, då jag fick en bedövningsspruta, så svimmade jag då jag ställde mig upp igen. Så jag har riktig fobi för att gå till tandläkaren, livrädd. Hoppas Nina vill följa med mig dit så jag har någon att hålla i handen.. Hoppas det går bra. Drar till skolan direkt efter iallafall.

 

Sen ville jag bara säga en till sak. Fick en kommentar här på bloggen alldeles nyss där det stod "HAHA, asså sluta vara som Kissie och bara 'åh jag kan inte berätta vem jag träffar' för så känd är du inte."

Och jag ba "what the fuuuck" liksom. Allvarligt? Jag försöker inte ens i närheten vara som Kissie eller någon annan bloggare, jag är mig själv för det första alltså. För det andra så berättar jag inte vem jag träffar ÄN eftersom folk bara skulle snacka, jag vet hur det är här i Norrköping. Därför väntar jag med det. Så jag är ingen "Kissie wannabe" för er som nu tycker/tror det.

 

Jaja! Då lämnar vi det. Säger godnatt nu iallafall, sov gott allihopa så hörs vi imorgon igen! Bloggar innan jag drar iväg till vårdcentralen! 1000 kyssar! ♥


Okej...

Sen när börja du lyssna på kapten röd? Haha.
Sluta ta bort komentaren, varför inte bara svara på de?


Svar: Fan vad onödig fråga/kommentar. För det första så har jag inte fått några andra liknande kommentarer? För det andra, vad spelar det för roll om jag lyssnar på just den låten (Ju mer dom spottar)? Inte direkt så att just DU som kommenterade bara får lyssna på den. Låten är ju liksom publicerad överallt, och jag tycker att den är allmänt bra och skön, så vadå "sen när började du lyssna på kapten röd"? Det får jag väl göra, haha?

 

Vem är din kille? Är lite nyfiken, skulle va tacksam för svar. :)


Svar: Än så länge så kan jag tyvärr inte tala om vem det är jag träffar. Men snart så kanske jag berättar det!

 

Bara en fråga, går du i nian även om du är 95a? Har aldrig fått det rätt.


Svar: Ja, det gör jag. Har berättat det här förut men gör det ännu en gång. Det var så att när jag och mamma flyttade hit till Sverige så var jag 7 år, och då var jag tvungen att lära mig svenska innan jag började skolan. Då jag kunde prata svenska så hade jag redan fyllt 8 år, så jag började i 1an då jag var 8. Det är därför jag är 16 år och går i 9an, ska alltså egentligen gå i gymnasiet nu. Så jag har inte gått om, om det är det ni tror, jag började bara sent.


Slutar snart

Jag just nu.

 

Hej på er. Första "riktiga" inlägget för idag. För tillfället så sitter jag och jobbar med SO. Har inte mått bra alls idag, somnade på NO lektionen, har sjukt ont i huvudet och är förkyld. Slutar klockan 2 och då ska jag och Nina iväg med några, som jag sa igår.

 

Nu ska jag iallafall jobba vidare tills vi slutar. Hörs sen!


Dance with me


Put it on me


Put it on me - Benny Benassi ft. Pitbull

Kvällen har varit allt annat än bra, men så fick det bli idag iallafall. Börjar bli sjukt jävla trött nu också. Har sovit mindre än 5 timmar inatt, så tror jag lägger mig nu.

Imorgon bitti så åker jag in till stan riktigt tidigt och träffar Nina, pratar igenom allting vi har att prata om. Därefter drar vi till skolan. Då skoldagen är slut så kommer jag bli upphämtad och drar iväg med några. Efter det så träffar jag mina fina vänner igen. Ni betyder verkligen allt för mig. ♥

Med det så säger jag godnatt. Hoppas att ni har haft en bra dag trotts det usla vädret. Blåst en hel del idag.

L.O.V.E

his smile, his laugh, his eyes, his everything.


Skolfotot

Mitt enskilda foto.

 

Klass fotot. Jag är längst ner, 4a från vänster. Nina över mig.

 

Så ja! Såhär såg alltså mitt skolfoto ut i år. Blev rätt nöjd ändå, men ändå så är det alltid något litet fel på själva klassfotot. Som nu tillexempel, då min tröja åkte ner över axeln. Men men, blev ändå rätt nöjd som sagt, bästa hittills iallafall! Blev ni nöjda med ert foto?


Strange clouds

Två bilder från nyss. Jag och Nina.

 

Just nu är jag och Nina hemma hos henne och städar lite. Ska alldeles strax käka lite sedan ska vi ner till stan med hennes mamma och fika. Vi var i stan förut också, med Emma och Fanny. Fanny köpte hårfärg med mera sen gick vi runt och kikade.

 

Efter att vi varit i stan och tagit en fika med Ninas mamma så ska jag träffa baby en stund, sedan tjejerna tror jag. Efter det ska jag hemåt. Får se vad som händer därefter. Vi får höras senare iallafall. Ta hand om er!


To school

Jag just nu.

 

Jag och Nina försov oss lite nu på morgonen, började halv 9 egentligen, så vi blir typ en timme försenade. Vi missar språk typ, men men.

 

Nu ska vi iallafall dra till spårvagnen, ska bara packa ner alla mina saker i väskan sen går vi. Hörs i skolan!


Film time

1. All the boys love Mandy Lane. 2. Stoning of Soraya M.

 

Nu har jag och Nina ätit, suttit lite vid datorerna och bara tagit det lugnt. Har laddat ner två filmer, dom ovanför. Hade tänkt att mysa lite nu innan läggdags, skola imorgon och så vidare, så avslutar långhelgen med skräck och drama. Godnatt!


Dagens klädval

iPhone bild - genomskinliga strumpbyxor - svart skjorta under en vit tröja - skinnjacka


LMFAO - 1080p HD

LMFAO - Champagne Showers ft. Natalia Kills

Sexy and I know it

Två bilder från idag.

 

Bild 1: Nina och Johanna. Bild 2: Nina och jag. Fina tjejer! ♥

 

Kom precis hem till Nina, sover här inatt igen. Har hänt en massa saker, så har varit här ett par dagar nu. Idag har vi iallafall haft studiedag så vi har sovit ut och tagit det lugnt. Skönt som fasen! Vi vaknade vid 2 tiden och gjorde lite pytt i panna. Skulle iväg på en grej också, men det blev ingenting av det idag iallafall. Annars så har vi bara umgåtts med tjejerna och så vidare.


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.

Just nu, vi lever!


Flowmotion

Två bilder på mig från i fredags.

 

Hej på er! Har inte varit på blogg humör på ett bra tag nu faktiskt, har varit så mycket nu på sista tiden och har inte haft tillgång till datorn eftersom den legat utan batteri.

 

Vaknade med baby i morse och inatt sover jag hos Nina. Vi sitter och smaskar i oss massa chips och godis och strax ska vi sätta på en film som heter Grave Encounters, en ny paranormal skräckfilm, älskar sådana filmer! Vi får höras senare allesammans!


Ingen blogg dag idag

Bloggar inget idag, är upptagen, hörs senare isåfall. Pusssssar!

RSS 2.0