slide show

Top Model Sverige

Right now!

 

Nu så har jag satt mig bekvämt i soffan och laddat upp med nygjorda toast framför premiären av Top Model Sverige! Lägger mig tidigt ikväll också. Pussar!


Drömmen


Tisdag

Nu

 

Är i skolan, dagen började med en spanska lektion, hatar det! Har rast nu för tillfället och ska snart börja matten. Går till 15.20 idag i alla fall, riktigt segt.. Nu börjar jag så vi får ta och höras lite senare.


Filmtips

Setup trailer

D.E.A.D

At the moment

 

Jag är helt död, utmattad och svag i hela kroppen. Har spenderat hela den här dagen genom att ligga i min säng. Har gått på toa, ätit och tagit lite luft, annars har jag bara legat här. Har kollat på en massa filmer också, lägger upp en som filmtips lite senare. Har inte så mycket att säga heller eftersom det inte har hänt någonting idag direkt. Ska ta mig en nypa luft efter att ha skrivit klart detta också, kan verkligen inte andas här inne. Luktar bara riskakor och bara helt allmänt instängt. Ursäkta att ni får se mig så äcklig idag, därför jag inte visar ansiktet heller.


Big girls don't cry..

Someday - Black eyed peas

Är hemma idag. Efter att låtit tårarna rinna hela natten så orkade jag inte dra mig till skolan. Att man kan ha sådana här perioder då man bara vill dö typ, förstår inte.. Blir i alla fall inte mycket uppdatering idag. Hoppas att ni har det bra.

Sömnbrist

Right now

 

Hej på er. Är inte alls på blogg humör idag kan jag lova. Har endast sovit några timmar den här helgen igen, sover så sjuk dåligt och nu är jag helt jävla död och svag i kroppen på grund av all sömnbrist. Igår kväll så var jag med några vänner hos en kompis och bara tog det lugnt med musik, fint umgänge och allmän prat.

 

Har precis duschat lite snabbt som ni ser. Ska strax byta om och äta någonting litet, sedan åker jag upp till Klockaretorpet och träffar Fanny och Emma. Tänkte köpa mig en FET kyckling pizza med curry sås. Dom är ju så sjukt goda dom där rackarna. Ska som sagt bara byta om, blåsa håret, ta en bit att äta och sminka mig en liten aning. Kommer inte kunna blogga för ens jag kommer hem igen, förmodligen lite senare in mot kvällen. Tänkte bara lägga mig och sova då i och för sig men vi ser ju om jag slänger upp ett inlägg.


Hämtat tvätten

Tidigare

 

Puuuh(!), är helt slut efter alla dagens sysslor. Äntligen har jag satt mig skönt och gjort en stor skål med nudlar. Efter att jag har ätit upp så hoppar jag in i duschen och fräschar till mig lite snabbt, sedan drar jag iväg till Klockaretorpet och träffar vänner.


Duktig flicka

I tvättstugan för en liten stund sedan.

 

Helt utmattad.. Har sprungit till och från tvättstugan kanske 5 gånger nu, fick dessutom gå och köpa tvättmedel innan också. Kläderna händer på tork nu i alla fall och jag får en liten stund att vila. Har dammsugit hela lägenheten, plockat ut och in i diskmaskinen, tvättat spisen ren och städat mitt rum. Det ända som behövs göras klart är att hämta dom torra kläderna, tvätta speglarna i mitt rum och i badrummet, sen ska jag ta mig en skön dusch! ÄNTLIGEN!


Lördag

Bild på mig från igår kväll.

 

Hej på er! Mår ni bra? Själv mår jag bara bra, har inte ätit någonting ännu och magen spänner sig av hunger. Bäst att jag stoppar i mig en macka eller någonting! Blev en sen kväll igår men kom till slut hem i alla fall. Jag var med Olivia och Fanny, sedan träffade vi några andra vänner och tog det lugnt. Sov inte så bra i natt och vaknade ganska tidigt, drygt 2 timmar sedan. Det blir en hemma dag för mig idag, nästan i alla fall. Ska hjälpa mamma med tvätten vid klockan 1, eller jag ska fixa allting. Hon sliter ju något otroligt på sitt jobb och nu ligger hon och sover sött, så jag fixar det! Tvätten slutar vid 3 och då ska jag fixa disken lite snabbt och därefter ta mig en fet dusch! Känner mig riktigt ofräsch. Kommer förmodligen gå ut och träffa tjejerna senare, men först är det hemma fix och duschen som väntar.

 

Ska ta mig någon halvtimme senare och kolla igenom Photoshop-recept boken också, tänkte testa på några bilder. Har ju inga nya bilder så kanske går ut och knäpper några nu medan det är ljust ute. Är så grymt dålig på det där faktiskt, tar mig aldrig ut med kameran bara för att det är så sjukt kallt ute. Men idag tänkte jag göra det, då jag satt på tvättmaskinerna så tar jag med mig kameran samtidigt och knäpper några kort medan kläderna tvättas. Måste som sagt äta någonting nu innan jag tappar aptiten, hörs senare då!


Boken har kommit!

Photoshop-recept, Bokus.com - 219 kr

 

När jag kom in genom dörren så såg jag att jag hade fått ett paket! Gissa om jag är glad nu, Photoshop-recept boken vet ni? Underbart. Kommer vara snyggare redigeringar på bilderna nu framöver! Har bläddrat igenom boken lite snabbt och det är sjukt bra tips, på varje sida! Rekommenderar denna bok starkt faktiskt!


Rubrik

Jag och min vän Hamza at the moment

 

Det är fredag, det är helg och däremot sista lektionen. Slutar om en havtimme, tjugo över två och då åker jag ner till stan och frågar min fina mamma om någon femtiolapp och sedan upp till Klockaretorpet! Hörs när vi hörs!


Friday

Gondmorgon!

Har precis haft min första lektion, hemkunskap. Den varade i 2 timmar och vi fick göra piroger med köttfärs och grönsaker i. Dom blev faktiskt riktigt goda ändå! Sen fick vi också göra tsatsiki och pizza sallad till. Har lunch rast nu i alla fall och har endast en lektion kvar som består av svenska, en timme och 20 minuter är lektionen. Vi får se vad jag hittar på efter skolan, har inte bestämt mig ännu. Blir väl att åka upp till Klockaretorpet och träffa Fanny först skulle jag tro. Äntligen fredag och helg!

Resultat!

Resultatet av gele naglarna!

 

Kom precis hem från Jenni som har varit skit duktig med naglarna! Är jätte nöjd och hoppas dom håller länge. Tog ungefär en timme och 20 minuter. Tack Jenni!

 

Går och lägger mig nu, natti natti!


Nagelfix

Färgat och klart!

 

Nu är håret torkat och klart! Drar på mig jackan och går ner till spårvagnen strax. Ska möta upp Fanny och sedan dra till Jenni och fixa naglarna, kommer nog bli skit snyggt! Resultatet får ni se ikväll. Puss!


Färgning av hår

Hej allesammans!

Kom hem för drygt tre kvart sedan. Har lagt in färg i löshåret, svart såklart, så ska tvätta ur det om ungefär 5-10 minuter. Efter det ska jag färga mitt egna hår. Har en äcklig brun/grå utväxt, så bättre att bara färga över det.

Var ju som sagt på De Geer gymnasiet idag och provade på lite olika saker. Jag var där med Emma och Felicia som jag nämnde förut. Har ju estesik och media som linje jag vill gå på, där ingår webbdesign, film och foto. Vi fick prova att filma, fotografera med deras egna systemkameror och sedan redigera bilderna på deras skitstora Macbooks i Photoshop. Det var faktiskt grymt roligt! Men nu måste jag tvätta bort hårfärgen från löshåret! Återkommer lite senare!

De Geer

Idag

 

Nu är jag klart för att dra till De Geer gymnasiet, måste bara äta klart mina rostade mackor först. Tar spårvagnen som går 07.56 här ifrån och möter sedan Emma och Felicia inne i stan typ 10 över 8. Detta blir nog det ända inlägget idag, om jag inte hittar någon dator jag kan använda eftersom jag lämnar min hemma. Återkommer självklart ikväll då jag har fått mina naglar fixade! Ha en bra dag, kramar. ♥


Bed time

Osminkad liten Ksenia redo för sängen

 

Halloy my friends! Har precis bytt om till sov kläder och borstat mina tänder. Känns jätte skönt att bara lägga sig i sängen och sova nu. Ska upp tidigt imorgon så att jag inte behöver tänka på att stressa, därför lägger jag mig lite tidigare ikväll, ärr jätte trött dessutom. Ska upp runt 6 på morgonen imorgon i alla fall, ska vara i stan klockan 8 och möte upp Emma och Felicia, därefter gå till De Geer gymnasiet för en prova-på-dag runt Estetisk Media, foto och bild. Kommer nog bli jätte roligt eftersom det är just den linjen jag vill gå och det är en av gymnasierna jag har sökt mig in på. Efter att vi varit på besök där på gymnasiet så ska vi ner till stan och kika lite.

 

Ska fixa mina naglar imorgon också, 19.30 har jag min tid! Visar bild på hur dom blev då också, kommer säkert bli skitbra! En sista sak bara, fick med mig en liten söt brun väska förut också, 99 kr på H&M. Perfekt till sommaren om man måste ha med sig lite småsaker. Kan visa bild på den en annan dag! Nu väntar i alla fall sängen på att jag ska lägga mig, vad skönt det ska bli! Hörs imorgon innan jag drar iväg till De Geer!


Hårkontroll

Hårkontroll, för hår, hud och naglar!

 

Beskrivning på det hela.

 

Hårkontroll. Igår så bad jag min mamma att köpa detta vitamin tabletter till mig. Ifall du har risigt och tunt hår så är tabletterna perfekt. Dom fungerar också om man har naglar som delar sig och som är jätte mjuka, som mina är! Såg på Isabelle Strömbergs blogg för någon dag sedan där hon sa att tabletterna fungerar, eftersom hon själv använder om! Jag hoppas i alla fall på ett bra resultat!

 

Jag har som sagt riktigt tunt hår, och det ser helt dött ut. Mina naglar är jätte mjuka och skalar sig hela tiden. På mina händer så har det börjat falla av skinn, vet inte riktigt vad det är men dom är riktigt torra. Dock så fungerar inga krämer. Man ska ta två tabletter om dagen, en morgon och en kväll. Man ska kunna märka skillnad efter 1 till 3 månader, och askens innehåll räcker till 2. Ska i alla fall ta och testa dessa och se vad dom går för! Har hört att dom är riktigt bra och att dom är slutsålda nästan överallt. Mamma köpte den sista inne på Life!


Go hard or go home

Jag i skolan tidigare idag.

 

Sitter fortfarande i skolan, men denna gång har jag rast. Hade ett SO pass nyss, vi fick kolla på en film om Hitler och så vidare. Bara för att du läser detta Karin, så älskar jag SO, haha! Nej, men jag och min klasskompis var ju nere i staden förut, på lunch rasten och käkade, fikade och kollade på Worldclass gymmet som snart öppnar nere i stan, kollade upp priser och så.

 

Har i alla fall en lektion kvar idag, matematik sen så slutar jag klockan 15.10. Ska ner till busshållplatsen direkt efter och möter Olivia. Vi ska ta bussen till Ingelsta och besöka MediaMarkt. Köpte ett kamera filter igår som inte ens passade på själva kameran, så ska bara lämna tillbaka det. Därefter följer jag med Olivia upp till Klockaretorpet en stund och efter det dra jag mig hemåt, färgar håret och pluggar. Har inte så mycket att skriva om just nu, så vi får höras då jag har kommit hem eller om jag hamnar på fritidsgården! 1000 pussar! ♥


God frukost

Min frukost i skolan ♥

 

Befinner mig i skolan. Är hur trött som helst och sitter inne på min andre lektion just nu, NO. Är inte alls på jobbhumör idag, inte alls. Har lunch efter denna lektionen och då ska jag och en klasskompis bege oss in till stan och kolla upp några gym, sen äter vi där också. Är skit sugen på sushi, men det finns ju bara i Hageby, och dit orkar jag inte åka, dessutom hinner jag inte. Slutar någongång efter 3 idag, och då ska jag förmodligen träffa Olivia eller någonting. Ska hem senare och färga håret också, som jag inte hann göra igår. Men nu ska jag fortsätta skriva ett arbete inom celler!


Är du en iPhone/Samsung ägare?

Har hittat en super bra sida där du kan köpa sjukt billiga iPhone skal! Finns olika märken, som Louis Vuitton, Chanel, Gucci, vanliga skal och en massa andra som leopardfärgade skal, glittriga skal och sjukt mycket mer! Det medföljer också alltid skärmskydd till alla skal. Sen så är det fraktfritt! Kolla in på sidan vet ja! Här. Klicka bara på bannern här nedanför så kommer du dit direkt.

Klicka här! ↓


Jag orkar inte..

Har verkligen inga bilder att bjuda på för tillfället.. Sitter i sängen och fördriver tiden, vet inte ens på vilket sätt. Kommer fan aldrig igång med pluggandet, blir så sjukt irriterad. Var ute och träffade Olivia nyss i 20 minuter ungefär och tog lite luft och nu sitter jag här igen, rastlös och ensam. FAN! Snälla alltså, kan någon hjälpa mig? Dra-åt-helvete-perioden nu kan jag lova er. Har inte färgat håret än heller, har bara suttit här och inte gjort någonting sen klockan halv 4 typ. Riktigt trött på livet. Är så jävla less på denna vintern också, kan det sluta vara så kallt någon gång? Hur mycket kläder man än har på sig så hjälper det ändå inte. Vill bara gå och lägga mig nu faktiskt, är sjukt jävla trött. Ögonen svider, ryggen värker och benen orkar inte gå. Har som tur ätit iallafall, så då slipper jag tänka på en kurrande mage. Mamma är och handlar lite mat just nu och kommer snart hem med riskakor. Ska ta mig ett par sen lägga mig och sova.. Åh, är så pissed off. Slänger iallafall in ett inlägg innan jag lägger mig.

Tjäna SNABBA pengar på din blogg, klicka här nedan och get started! ↓


Jag vill ha sommar, nu!

Fotograf: Ksenia Jernbom, 2010 - Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm


Ansiktstips!

Pure Calmille

 

Det är många som har frågat hur jag får en så fin hy, och här har ni ett tips från mig! Pure Calmille är en återfuktande ansikts kräm som får huden att hålla sig fuktigt och friskt. Som en vård kräm. Sen jag började använda denna så har jag till och med blivit av med alla finnar och dessutom så får jag inga nya heller. Använder krämen varje kväll innan jag lägger mig. Finns att köpa hos Yves Rocher. Kostar under hundra lappen!


Heaven

Bild från the school sen tidigare idag.

 

Har precis kommit hem. Är hur jävla trött som helst, sov verkligen inte bra inatt och det slutade med att jag snoozade i en timme imorse så jag missade ju självklart min första lektion. Inte bra alls, ska börja lägga mig tidigare nu framöver. Efter skolan så åkte jag iallafall upp till Klockaretorpet och mötte upp Fanny som skulle lämna över ett halsband som jag hade glömt. Fastnade där i någon halvtimme och åkte sedan hem, där jag befinner mig nu som sagt. Ska alldeles strax färga håret, men måste ta någonting att äta först, är jätte hungrig! Därefter ska jag sätta mig och plugga. Ska lämna in ett arbete imorgon, så måste få det gjort ikväll!


Såhär ser jag ut idag

Såhär ser jag ut idag!

 

Vaknade runt 7. Har tagit mig en dusch, klätt på mig och sminkat mig. Löshåret får ligga hemma idag. Börjar dagen med ett matte pass och går till skolan till 15.20 idag.. Drar hem direkt efter skolan. Ska färga håret svart igen, sen blir det bara att plugga ikväll. Nu ska jag gå ner till spårvagnen iallafall. Hörs lite senare då jag kommit fram till skolan!


Det många frågat om:

Klicka på bilden för att komma till listan.

 

Det är många som har bett mig att tipsa om olika låtar, så här har ni min Spotify lista! Den är full med grym musik, allt från fest till chilling låtar. Fyller på den ofta också!


Photoshop recept

Denna bok är nu beställd!

 

Dom närmaste två veckorna har jag sett att dom flesta foto bloggar köpt denna bok, Photoshop-recept, skriven av Sanna Lund. Har "provläst" den på internet och bestämde att jag skulle ha den! Mamma är jättesnäll och beställer hem den åt mig, så nu är den påväg hem till mig! Boken innehåller 134 sidor fullt med både standard tips och lite blandat från svartvita bilder till grymma sommar effekter. Den kostar endast 219 kr, 199 kr med kampanj koden "moderskeppet"!

 

Låter boken intressant kanske? Köp den eller läs mer om den HÄR.


New

Slapp basic tröja och ett bar ljusa byxor - BikBok.


Fiskbensfläta

Snygg fiskbensfläta som Fanny i klassen gjorde på mig!

 

Hej på er. Just nu befinner jag mig i Borgsmos fritidsgård med Fanny och Olivia. Sitter och kollar på TV och tar det bara lugnt. Var ju inne i stan förut och köpte hårfärg, sen så hittade jag ett par snygga byxor och en slapp tröja som jag fick med mig. Finns inte så mycket att göra nu på vardagarna, därför sitter vi bara här och ja, chillar. Ska hem om ett tag och ta mig en plugg timme, spanska till imorgon och en SO uppgift till på onsdag. Känns kanon.. Vi får väl höras då jag har kommit hem eller något, ha det bra så länge.


Sista lektionen

Jag imorse.

 

Sitter inne på min sista lektion just nu, svenska. Slutar om cirka en timme och därefter drar jag upp till Klockaretorpet, träffar Olivia och åker sedan ner till stan. Ska köpa hårfärg och lite smått och gott. Riktigt seg dag har det varit.. Uppdaterar när jag kommer hem! Kyssar.


Ny vecka

Just nu, helt nyvaken, bjuder!

 

Godmorgon allihopa. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg medans jag fortfarande ligger och sträcker på mig i sängen. Vaknade för cirka 15 minuter sedan. Vill verkligen inte gå upp ur sängen alltså, så kallt och jobbigt. Har inte fått sova ut heller. Det är iallafall måndag och det betyder att jag har en ny jobbig skolvecka framför mig. Ska nog gå upp och klä på mig och så vidare nu. Magen slutar inte kurra, så någon mat måste jag också få i mig. Hörs i skolan senare iallafall!


Godnatt

Mavado ft. Stacious - come into my room

Bild bomb - födelsedags firande

Här har ni en massa bilder från igår kväll!

 

På bilderna: Becca, Sandy, Olivia, Johanna, Felicia, Emma, Linda, Fanny, Johannes, Hamza och jag. Riktigt bra kväll, tack för allt! Fotografen var då jag och min vän fjärrkontrollen. Födelsedags barnet bär en svart/vit randig tröja för er som undrar!


Men titta..

Hur söt?!

 

Måste bara visa denna varelse, otroligt söt och gosig! Detta är alltså Becca lilla chihuahua som heter Gucci. Ska banne mig skaffa mig en chihuahua med. Det första jag gör då jag flyttar hemifrån!


Grattis Rebecca!

Bjuder på en bild från igår!

 

So sorry för den dåliga updaten i helgen, men har faktiskt haft fullt upp! Min fina vän Becca fyller 15 år imorgon, och det firade vi med en fet fest igår kväll. Kom riktigt härligt folk och allt var skit nice! Eller aa.. tills jag stukade min lilla tumme då jag skulle upp från golvet efter att ha dansat. Kände att den vred åt sig riktigt ordentligt, och för tillfället är den ganska blå och har svårt att röra tummen utan att det ska göra ont. Därefter körde vi ett spel som jag och Fanny köpte till Becca, Våghals 2, och jag fick konsekvensen att sitta med en ögonbindel i 15 minuter. Skulle in från balkongen med den där jävla bindeln på huvudet och självklart klämmer jag alla mina vänstra fingrar i dörren. Annars så var kvällen hur rolig och lyckad som helst! Kommer upp fler bilder senare!

 

Ska käka och fixa lite saker sen drar jag mig ut en sväng och träffar en vän! Hoppas ni har haft en grym helg, som mig och att ni har fått sova. Själv har jag sovit 5 timmar denna helg, kanon! ♥


Min bästis har gjort en blogg!

Hamza och jag!

 

Nu är det så att min bästa vän Hamza, som jag känt längst av alla i Norrköping, gjort en egen blogg! Tryck på bilden för att komma till hans blogg eller HÄR.


Min morgon startade bra

Sovmorgon med en chai latte!

 

Min morgon imorse började kanon. Hann göra en massa saker hemma och sedan åkte jag in i lugn och ro till stan och köpte mig en chai latte, den är så underbart god!! Började som sagt 9.40 idag också, så skönt med sovmorgon på en fredag!

 

Just nu så sitter jag iallafall i klassrummet och har svenska. Vi håller på att träffa inför Nationella Proven, så vi har ett gammalt prov sen 2007 som vi gör nu. Har rast för tillfället så passade på att blogga! Slutar om en halvtimme, tio över 2 och då ska jag hem till Fanny. Därefter ska vi åka ner till stan och kika lite! Har bokad tid hos Jenni nu också, torsdag 18.30 ska jag dit och få mina naglar fixade!

 

Back to work nu, hörs sen!


ALOTTALOVE

http://alottalove.se

 

I samarbete med ALOTTALOVE får nu ni läsare hela 15 % rabatt då ni handlar där, en massa kärlek. Ange koden "LOVETOLOVE" i rabatt rutan så kommer det dras av i kassan. Finns en massa skoj, ringar, halsband, väskor och en massa annat! Rabatt koden gäller t.o.m den 31 januari!


Dagens dresscode

USA väst - Ginatricot, korslinne - Ginatricot, svarta jeans - Cubus, halsring - Style by Tyra, ringar - Ginatricot


Morgon pigg

Jag just nu

 

Godmorgon! Jag är i princip klar alldeles strax, ska bara byta om sedan så jag gå till spårvagnen. Ska ta några dagens-outfit bilder också och bjuda er på det, var ju länge sen nu. Vid 9 så ska jag som sagt ta spårvagnen ner till stan och köpa en chai latte på Espresso House. Därefter åker jag vidare till skolan! Vaknade ju tidigare idag, så har varit vaken sedan halv 7 ungefär, har fått massor gjort. Nu ska jag iallafall byta om och ta några bilder, hörs senare i skolan!


Ren och fräsch

Nyss

 

Har precis tagit mig ett skönt, hett, skum bad och en lång dusch. Kände att jag verkligen behövde det, så nu luktar jag blommor och är riktigt ren! Ska strax tvätta löshåret också. Min älskade mamma har kommit hem från jobbet och nu står hon i köket och lagar kyckling med curry smak, så gott! Får se om jag tar mig någon bit, med tanke på att jag åt nudlar tidigare. Men bara för att det är så gott så ska jag smaka! Lägger mig lite tidigare ikväll, tvättar löshåret och går till sängs. Börjar 9.40 imorgon iallafall, så tänkte vakna lite tidigare och fixa i ordning lite saker på morgonen så jag inte behöver stressa. Tänkte till sist bara säga att jag älskar er läsare och önskar er en riktigt god natt. ♥


Normalt att vara över hyper?

En bild jag tog här om dagen. Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

 

Har precis stoppat i mig en potion svamp nudlar och ett stort glas citrus juice! Så nu är jag mätt och glad. Har suttit och pluggat en hel del nu och strax är arbetet klart och inlämnat! Glad för det. Om ett tag ska jag ta mig tiden och tvätta löshåret och efter det blir det ännu mer läxor. Tar mig kanske till och med ett bad också. Har ju varit hemma hela dagen och inte gjort ett piss, furutom att ha pluggat, ätit sushi och fixat en väns blogg. Har faktiskt också varit snäll och fixar lite här hemma, slängt en massa sopor och så vidare. Ska som sagt göra klart första-världs-kriget-arbetet nu sen blir det dusch! Hoppas att ni har det bra för övrigt!


Få dina naglar fixade, billigt!

Snygga va?

 

Är dina naglar fula, korta och slitna? Då ska du gå till DENNA tjej, Jennie och fixa dina naglar! Priset behöver ni inte ens oroa er för. Här ovan ser ni två stylade naglar av en massa andra som man kan välja mellan. Du får välja längd och design helt själv och Jennie fixar alltihop! Hon bor alltså i Norrköping och är riktigt duktig! Ska själv gå dit någon gång nästa vecka tänkte jag och få mina naglar fixade!

 

Som sagt. Just nu tar Jennie endast 250 kronor hela januari ut, därefter är det ordinarie priset som gäller på 350 kronor. Tycker verkligen att ni borde slå till! Kolla gärna in på hennes blogg och kolla igenom hennes mästerverk HÄR. Om ni är intresserade av detta så är det bara att ni kommenterar hennes blogg eller ringer och bokar tid på hennes telefon, 073-9275065!


Plugg i högsta hugg!

Sad girl.

 

Titta Karin, jag pluggar SO nu! - Till min fina SO lärare, nu blir hon glad. Hon läser nämligen min blogg, hihi.. Nu har jag iallafall lagt mig skönt i sängen och börjat skriva på arbetet. Det är faktiskt snart klart, har bara kvar att skriva om vad som händer efter kriget liksom. Känner att jag behöver ta en liten tupplur efter plugget, sjukt trött.. Hörs senare!


Vill du tjäna pengar genom bloggen?

Vill du tjäna tusenlappar genom din blogg? Nu finns det en sida som heter Adsettings där du lätt kan tjäna egna pengar bara på att blogga. Det ända du behöver göra är att bli medlem där (det gör du enkelt genom att klicka på banner här nere) och sedan börja lägga ut annonser! Finns många roliga annonser att välja mellan som du sedan visar upp för dina läsare i exempel dina inlägg eller i menyn. Nu får dom som blir medlem 40 kronor redan vid start! Det är helt gratis att gå med i Adsettings, jag har gjort det, gör det du också och börja tjäna pengar på din blogg!

Klicka på denna banner för att komma till sidan!

Sushi!

Sushi time! Me love ♥

 

Stannade hemma från skolan idag. Mår inte speciellt bra, kropps mässigt alltså. Får liksom kramper i magen och känner att jag vill kräkar hela tiden, hoppas att det har gått över tills imorgon så jag kan ta mig till skolan då iallafall! Tog mig orken och gick till Hageby Centrum och köpte lite sushi iallafall. Riktigt länge sedan jag åt det faktiskt, kanske 2 år sedan då jag var i Umeå, år 2009! Det är så sjukt gott, verkligen! Vet ju att det inte är många alls som tycker om det, en del säger att det är äckligt fast dom inte ens har smakat det. "Uuush, rå fisk!" säger dom.. Det är faktiskt riktigt gott, varför skulle folk köpa det annars liksom? Men jag säger bara såhär, smaka för guds skull! Ni dör inte av det! Tänk om ni faktiskt gillar det, ni vet ju inte förens nu har testat! Innehåller bara vanligt ris, lax, räkor, grönsaker och soya till det, skit gott! Det gillar väl dom flesta? Jag älskar det iallafall!

 

Nog om sushi.. Ska sätta mig och plugga galet nu efter att jag har ätit upp. Ska skriva klart arbetet om första världskriget och sedan läsa boken tänkte jag. Då jag är hemma från skolan så måste jag ju få saker gjorda!


Before i die


Mongo

Te + happy tjej!

 

Sitter i sängen med en kopp te och citron nu. Är sjukt trött. Har suttit och fixar bloggen nu sedan inlägget jag la upp förut.. Har endast små saker kvar som jag fixar till imorgon. Iallafall, den nya headern innehåller 6 bilder och dom byts var 5e/sekund. Sedan har jag ändrat bredd på min blogg, har lagt in lite saker i menyn samt tagit bort några grejer. Har bytt text stil på mina rubriker i båda inläggen och i menyn, sen så har jag bytt ut profilbilden i menyn också. Blev faktiskt hur nöjd som helst med den nya bloggen! Har som sagt alltid velat kunna göra sådana headers som byter bild, skit coolt ju! Satt ju i skolan och sökte runt på internet efter förklaringar, och hittade en skit bra beskrivning! Om du inte ser det nya utseendet så är det bara att du uppdaterar sidan.

 

Går och sussar nu iallafall, går upp tidigt till skolan imorgon som vanligt. Lägger mig i sängen och läser några sidor i boken. Hörs imorgon! Godnatt! ♥


Blogg fix!

Bjuder på en liten sneakpeak!

 

Nu är jag hemma och sätter mig direkt och fixar bloggen! Hoppas verkligen det lyckas nu för det här har jag velat kunna länge! Har ju lärt mig det nu men har bara klarat det på min test blogg så att säga. Denna bloggen är ju ful med koder och så vidare, så vi ser om jag hittar där allt ska sitta liksom! Vill se resultatet nu ju! Hoppas att det här blir klart fort så får nu se den alldeles snart också! Kika in lite då och då och se om det har skett någon förändring!

 

Efter att bloggen är klar så sätter jag mig med datorn och skriver klart om första världs kriget. Det ska in nu på fredag så vill vara klar med det nu iallafall! Nu blir det blogg fix!


Videoinlägg

In school

GLAD!

Right now.

 

Kom precis til skolan igen med Fanny från stan. Vi käkade lunch där nere eftersom vi hade lång lunch rast. Nu är vi tillbaka och sitter inne på SO lektionen och skriver om Första världskriget. Är faktiskt skit glad nu också, kommer strax upp ett videoinlägg där jag berättar varför! Back to work now.


Natti natti!

Nu: iskallt vatten, läggdags!

 

Nu så mina vänner, så är det läggdags för mig. Är skit trött. Ligger i sängen med ett glas iskallt vatten, älska! Perfekt innan man ska gå och lägga sig. Har kollat på massvis av dancehall/raggeaton klipp från Youtube och fan vad tjejer kan skaka! Ska fan i mig också börja med dans tänkte jag, kunna göra sånt med kroppen alltså, grymt! Ska iallafall krypa ner under täcket nu med den där boken som jag fått från skolan, läsa några sidor och släcka lampan och sova. Imorgon väntar en ny skoldag. Önskar er en godnatt och sovgott! ♥ bloglovin


Nothing nah change

Två iPhone bilder från skolan idag!

 

Är hemma nu. Åkte hem lite tidigare idag faktiskt, hade så sjukt ont i magen, typ kramper och dessutom världens huvudvärk så det fick mig att bli yr.. Vi fick köttbullar i skolan också, så underbart gott! Dock så fick jag ännu mer ont i magen efter att jag hade ätit, så jag åkte hem som sagt. Sitter i min säng nu, ombytt till mjukis byxor och mjukis tröja. Jag har tagit av mig löshåret och satt upp en hästsvans. Skönt! Ska ta mig en macka eller något om en stund, var ju ett tag sen vi åt lunch trotts allt. Är jätte trött också, kanske tar mig en liten tupplur lite senare.. Om ett tag så ska jag sätta mig och läsa i 30 minuter eller en timme, vill bli av med så mycket läxor som möjligt. Fanny kanske kommer förbi mig senare också.

 

Jo, förresten! Har fått en så jävla gryyym idé till min nya blogg design nu, helt sjukt! Ni vet en header som byter bilder, som ett bildspel? Så tänkte jag fixa nu, om jag lyckas så klart.. Har hittat en massa koder och så vidare på internet och har valt ut bilder till det också. Får se bara så att det går att fixa det som jag har tänkt mig. Om det går så kommer det bli sjukt snyggt! En total makeover. Love it!


Fireball

En bild på mig tagen imorse.

 

Hej på er. Sitter i skolan just nu och har matematik. Mitt Photoshop är tillbaka vill jag bara börja med att säga! En klasskompis hjälpte mig med koden och så vidare, så nu funkar det igen och kan bjuda er på snygg bilder. Eftersom jag har fått lite nya bilder nu så tänkte jag fixa en ny header och en helt ny design inom en kort tid. Har flera idéer faktiskt! Jag är sjukt jävla hungrig just nu och vi har en timme kvar innan vi får lunch. Blir iallafall god mat, så det är okej. Mår inget vidare idag annars faktiskt, har jätte ont i magen och i huvudet. Har ont i huvudet allt för ofta nu känner jag, kanske beror på att jag har sjukt gräslig syn..?


Sudda bort dan

Bild från fotograferingen.

 

Kom hem strax innan klockan 7. Städade rummet med hög volym så nu ser det bättre ut härinne! Ska alldeles strax fixa lite kött att äta sen ska jag läsa några sidor i en bok jag har fått från skolan. Den handlar om första världskriget har jag för mig. I SO:n i skolan så skriver vi om första världskriget, därför måste vi läsa om det också.. Efter det ska jag börja söka in mig på några gymnasium, får se vad det blir!

 

Är helt slut efter dagens skoldag. Började halv 9 imorse och slutade halv 4, hade endast långa lektioner och sista varade i 1 timme och 20 minuter. Inte roligt. Somnade nästan på spårvagnen då jag var på väg hem, lägger mig tidigt ikväll.


1000 frågor, 50 prenumeranter

Mitt bloggsvar just nu!

Kollade mitt bloggsvar och såg att jag nu har fått 1000 frågor, och till och med 50 prenumeranter! Känns jätte roligt faktiskt! Ni vet väl att jag svarar på nästan alla frågor som ställt till mig på bloggsvar? Bara att fråga!

At school

Jag i skolan för några timmar sedan.

 

Sitter i skolan och gör en planering för en kudde som jag ska göra på sy slöjden. Den kommer bli riktigt snygg! Slutar ungefär halv 4, så då ska jag dra mig hemåt och plugga samt städa och så vidare. Kanske träffar någon av tjejerna innan jag åker hem också. Uppdaterar lite senare då jag kommer hem!


Olivia Johansson Engstrand

Fotograf: Ksenia Jernbom

Modell: Olivia Johansson Engstrand

Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm


iPhone

Två bilder från idag, tagna med Emmas iPhone.

 

Ligger i min underbara säng nu. Har ätit, tvättat bort sminket, borstat tänderna och bytt om! Pluggade en stund förut också, men det är så förbannat svårt så hann inte göra klart häftet. Därför tänkte jag vara vaken lite inatt och bara plugga utan stress och så vidare. Kommer ändå inte kunna somna ännu så då är det väl bra att passa på att plugga tycker jag! Engelska häftet ska ju in imorgon så det måste jag verkligen göra klart inatt. Vi får se om jag ens sover inatt, sov hela 14 timmar inatt så. Kanske städar mitt rum, tar några koppar kaffe, pluggar ännu mer och så vidare inatt! Får ju se helt enkelt, men nu ska häftet göras klart!

 

Börjar skolan halv 9 imorgon, och slutar någon gång klockan 4.. Lång måndag. I can hear monday morning already whispering "go fuck yourself" into my ear. Godnatt. ♥


I'm the fireball

Willow ft. Nicki Minaj - Fireball (1080p - HD)

Ksenia & Olivia I

Fyra bilder från gårdagens fotografering


Whining test

                
                                                                                Jag just nu.

Just nu så befinner jag mig hemma hos Becca tillsammans med henne, Fanny och Linda. Olivia och Emma kommer hit snart också! Vi ska bara ta det lugnt här ett tag och senare så drar jag mig hemåt. Vädret är skit, som vanligt då. Det är svart himmel och dö kallt ute. Ändå så börjar det kännas som vår, knopparna som börjar växa på buskarna och så vidare. Skönt det iallafall!

Ska gå ner och vara lite social med mina vänner nu. Bjuder på massa bilder då jag kommer hem som jag sa tidiare! Håll utkik då! 1000 kramar och pussar till er.


Hos Fanny

Gullig arkiv bild sen i somras.

 

Hej allesammans. Ber om ursäkt för den här usla uppdateringen. Har inte  haf tnågon tillgång till datorn och mitt photoshop har gått ut så det blir liksom inga bra inlägg nu mera. Har laddat ner Gimp, ett annat redigerings program, men det är verkligen inte bra, men det duger! Sov över hos Fanny ikväll iallafall, missade min spårvagn hem igår. Blev en sjuk kväll iallafall, ush.. Vi vaknade iallafall halv 1 och startade dagen med att äta thai mat. Underbart! Tänkte dra hemåt om ett tag. Har jätte mycket hemläxor som måste göras. Det där äckligt jobbiga engelska häftet ska in imorgon, så det måste jag iallafall bli klar med.

 

Juste! Olivia sov hos mig i fredags, och igår så var vi två ute och fotograferade. Blev så sjukt lyckade bilder faktiskt, jätte nöjd! Visar er senare då jag har kommit hem och lyckats redigera dom lite. Nu så ska jag sätta in löshåret och byta om lite snabbt, sen ska vi nog träffa Becca en stund. Hörs som sagt då jag har kommit hem! Hoppas att eran helg blev lyckad!


@fritidsgården

Bild från förut idag.

Hej på er! Sitter i soffan i fritidsgården med Becca och Olivia. Får se om dom andra tjejerna kommer hit senare. Dagen startade med skolan självfallet, gick på ett förhör med mamma vid 11 tiden och därefter åkte jag upp till Klockaretorpet och träffade tjejerna. Vi satte oss och käkade först eftersom jag missade min lunch i skolan på grund av förhöret sen så kom Fanny efter ett tag.

Vi var nyligen inne i stan och solade allihopa, fast jag solade på ett annat ställe själv. Har varit en sjuk dag idag faktiskt! Har varit världens största och kallaste storm! Nu så sitter vi iallafall och värmer oss här, lugn fredag kan säga.. Fredag den 13e.

Ny navel piercing

Ny navelpiercing, 99 kr - Cytilife


Nämen!

Just nu!

 

Håller på med engelsk översättning för fullt just nu! Idag fick jag ett mega häfte att göra klart tills på måndag, har typ 3 dagar på mig. Innehåller en massa text man ska översätta, man ska kunna ungefär 60 glosor, göra några uppgifter och lite annat. Puh.. Då jag är klar med engelskan så ska jag börja att skriva om första världskriget. Det blir roligt.. Känner att jag börjar komma igång nu iallafall, det äger!


Plugg på G

Såhär såg jag ut idag.

 

Hallå där. Kom hem för drygt en och en halv timme sedan. Har varit uppe i fritidsgården men en massa skönt folk. Har suttit och kollat på TV, surfat lite, druckit te och planerat helgen med tjejerna! Då jag kom hem så såg jag vilken råtthåla det verkligen var här hemma så jag har plockat allt i köket, typ fixat disken och så och städat mitt rum som tyvärr blir stökigt varannan dag.. Har plockat fram alla mina läxor och arbeten, så nu ska jag stänga av Facebook, bloggen och allt annat och fokusera på mitt skolarbete. Ska fixa mina betyg!


Eftermiddag

Adi, Rasmus och jag. I skolan just nu.

 

Har precis varit inne i stan och käkat på McDonalds med Fanny i min klass. Det är sjukt bra väder idag också, soligt men riktigt kallt. Nu, strax vid klockan 1 så ska jag ner till UM, därefter ska jag ner till stan igen och möta upp Fanny eller Olivia förhoppningsvis. Men nu ska jag fara ner till resecentrum!


Back to school, back to hell.

Now.

 

Nu är jag som sagt tillbaka i skolan igen. Back to hell rättare sagt. Vi körde tydligen igång med schemat igår, men jag var ju inte här då. Vi får väl se hur schemat ser ut den här terminen. Gud, jag orkar inte..

 

Var och solade imorse innan jag kom till skolan också, hur skönt som helst! Är jätte hungrig dessutom, får se vad det blir för lunch.


Svälter

Söta jag just nu.

 

Har precis kommit hem från Fanny. Vi satt och mös i soffan framför TVn som sagt, och käkade apelsin. Mums! Nu så ska jag ta och byta om lite snabbt sen ska jag fixa mat! Det blir curry kyckling med ris, uuuuh så gott! Efter maten så tar jag och kör igång med zumban, nu jävlar ska det bli förändrig! Ska börja äta nyttigare och börja träna. Ska kolla upp något grymt gym nu den här veckan, sen blir det bara att börja träna! Imorgon så vaknar jag klockan 6 och drar och solar, köper en kaffe och tar mig till skolan. Jag hatar kaffe egentligen, så sjukt vidrig smak på det men ska fan börja med att dricka det! Haha, måste bli pigg imorgon bitti, börjar skolan klockan 9 så ska bli pigg innan dess! Nu - mat mat mat!


Tisdag

Gammal arkiv bild.


Hej! Sitter hemma hos Fanny just nu tillsammans med henne och Becca. Satt och käkade med Olivia förut också, en stor kyckling pizza med curry sås! Hon drog iväg till stallet och då träffade jag Fanny och Becca. Sov ut idag också, hur skönt som helst efter att ha suttit på en buss och tåg i 13 timmar. Imorgon börjar skolan igen, för mig iallafall. Den började idag egentligen. Så jag ska börja gå upp tidigt som vanligt och den här terminen ska jag sköta skiten! Ska fan i mig gå ut 9an med bra betyg!

 

Jag och tjejerna hade tänkt att ta oss till Stockholm nästa helg, alltså om typ 2 veckor, bara över en dag. Ni vet, ta en fika, gå runt och kika bara. Blir nog på lördagen isåfall, fast först ska vi snacka med dom andra! Men nu så ska vi nog sätta på TVn och bara ta det lugnt. Hörs då jag kommer hem igen. Kyssar. ♥


Hemma och utvilad

Söt bild från igår, innan jag klev på Ybussen.

 

Hej! Har precis vaknat och jag har äntligen sovit ut! Igår kom jag hem ungefär halv 2 på natten. Mamma mötte upp mig vid Resecentrum och därefter tog vi taxin till McDonalds i Hageby, precis där jag bor typ. Jag fick åka nattåget från Stockholm, och det gick saktare än någonsin, jag var framme i Norrköping2 timmar och tio minuter. Brukar vanligtvis ta en timme och 45 minuter.. Men jag är hemma nu iallafall!

 

Jag ska vrida och vända på mig en stund till sen ska jag gå upp och äta någonting. Lite senare så ska jag träffa mina tjejer som jag saknat så mycket! Hörs senare sötisar!


On the bus

Hej! Jag vet, jag lovade en hel del bloggning på bussen, men synd nog så fungerade inte mitt internet då jag väl satte mig på bussen. Alla som åkte med var tvungna att byta buss i Sundsvall, samma linje bara att den andra skulle tillbaka till Umeå. På den bussen vi bytte till så finns det bara ett enda uttag, och det är såklart längst bak i bussen där folk sitter. Så ja, min dator fick slut på batterier ganska snabbt så nu får ni ett inlägg från mobilen, bättre än inget! Vi var just i Uppsala iallafall, och det återstår ungefär 30 till Stockholm. Bussen ska vara där om tio minuter egentligen, men den har inga backspelar så den måste köra saktare och på grund av det blir vi sena in till Stockholm. Kommer säkert missa mitt tåg också, men det hoppas vi inte händer! Är jätte hungrig dessutom, har ätit upp min mat redan, men det var ju ett bra par timmar sedan.. Det blir definitivt ett besök på McDonalds i Cityterminalen då jag äntligen kommer till Stockholm kan jag lova! Har fått 2 timmars sömn iallafall! Det är ju bra det. Men nu ska jag fortsätta att sitta och stirra ut genom fönstret, har ju som sagt ingenting att göra..

Sista timmarna i Umeå

Godmorgon!

Har precis vaknat. Åker om bara någon timme från huset. Har lite saker att göra innan det. Ska äta, packa ner datorn och några små saker, borsta tänderna och byta om. Jannike och Bea ligger fortfarande och sover, ska väcka dom alldeles strax! Wilma kommer till busstationen sen också, och säger hejdå! Men nu är det upp och hoppa för att göra klart det sista. Hörs på bussen!

Put your number 2's in the air

Yttligare en bild på mig och Wilma från denna veckan!

 

Sitter i soffan med Bea och Jannike och tittar på TV. Vi har precis kollat klart på filmen I rymden finns inga känslor, grymt rolig film! Duschade förut också, känner mig betydligt fräschare nu, så nu har Jannikes foster mamma gjort en inbakad fläta i mitt hår. Får se hur resultatet blir imorgon! Vi åker härifrån klockan 10 på morgonen, så jag är vid busstationen vid 11 ungefär. Bussen åker 11.50 så innan dess hinner jag köpa en macka från Subway som jag sedan kan äta på bussen. Dom gör verkligen världens godaste mackor! Jag tar tåget från Stockholm då jag har kommit fram dit, så jag är i Norrköping strax efter 12, midnatt..

 

Väskan är packad och klar iallafall, så allt är i princip klart! Vaknar vid 8, halv 9 imorgon så jag hinner nog slänga upp ett inlägg innan vi far iväg! Jag älskar er! ♥


Duschen nu

Bild på mig och Wilma för några dagar sedan.

 

Nu har vi precis käkat kebab, kyckling vingar, ris och sallad. Grymt gott! Känner mig sjukt ofräsch så nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen! Tycker att jag har hållt uppdateringen uppe ganska så bra nu den här tiden då jag har varit här, visst? Imorgon då jag sitter på bussen så kommer det nog bli en hel del bloggning då med skulle jag tro, kommer ju inte kunna sova så.


Who is fucking ready to jump?!

Grym! Who is ready to jump - Chuckie


Söndag

Riktigt ofräsch bild från nyss.

 

Hej på er. Vaknade strax efter 12 idag. Trodde att jag skulle få sova ut idag eftersom vi la oss riktigt sent inatt men det fick jag ju inte trots allt.. Har iallafall fått i mig en riktig frukost idag, och sen nybakade skons på det hela. Råkade spilla en hel kokhet kopp te på min mage och lår, fyfan vad det sved. Rött märke fick jag också.. För övrigt så sitter vi bara i soffan och kollar på någon film på TV. Senare så ska vi ner till gymmet som jag nämnde igår, ska ta mig en cykel tur tänkte jag. Därefter så ska jag packa ner mina saker, åker ju tidigt imorgon!


Bild på mig och Jannike

Inte bästa bilden, men här får ni!


Fuck haters

Rätt så gammal bild.

 

Godmorgon, typ! Vaknade för en timme sedan. La mig rätt så sent igår kväll och vaknade som sagt 8 imorse, så fick ju knappt 4 timmars sömn.. Kollade på ett Family Guy avsnitt förut och kände verkligen hur trött jag blev. Jag, Jannike och Bea somnade, och vaknade samtidigt. Sov dock bara i en timme ungefär. Somnade med datorn på magen också, sjukt skönt var det!

 

Vi gick ut och tog lite frisk luft då vi hade vaknat och sedan satte vi oss och käkade. Blev tacogratäng för mig igen, sjukt gott! Pappan som bor här ska snart gå och lägga sig, och då ska vi koppla in Beas dator i TV:n och kolla på The midnight meat train. Det skulle vara en bra skräckfilm! Därefter så går vi och lägger oss. Imorgon så blir det bara en slapp dag här hemma. Jannike ska förmodligen dra iväg till sin bror i någon timme och jag ska sova ut, för det första! Ska ta mig en dusch på morgonen också och sedan börja packa ner alla mina saker, åker ju hem till Norrköping på måndag morgon igen. Senare in mot kvällen imorgon så ska vi ner till gymmet som ligger precis vid huset. Ska ta mig ett spring/cykel pass och avsluta det med att sola! Ska bli jätte skönt, men än så är det inte säkert att vi drar dit faktiskt. Ska bli riktigt skönt att komma hem iallafall, har saknat mina vänner och definitivt min säng!


Don't forget to smile


Bild från idag!

Nu blir det mat!


Precis kommit hem

Såhär ser jag ut just nu.

 

Hejsan! Har precis kommit hem igen, efter att ha varit på bio och sett Alvin och gänget 3! Grym film faktiskt, så söta dom där ekorrarna är alltså! Såg den med mina gamla och bästa vänner Joel och Jannike, och Bea som jag precis lärt känna som också bor här hos Jannike just nu. Bion slutade för övrigt halv 2 och våran buss hem gick inte förens halv 4, så vi gick runt i stan och kollade tills dess! Jannike fick med sig lite saker hem, men jag känner mig riktigt jävla pank nu då jag har varit här så för mig blev det ingenting!

 

Är hur hungrig som helst, verkligen! Det blir taco gratäng till middag, så hoppas det blir klart snart. Har klickat några bilder med kameran inne i stan också, kommer väl upp någon bild senare antar jag!


YM Salute - Nicki Minaj


Tidig morgon

Godmorgon!

Vaknade precis. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och ta en morgon dusch bara. Jannike sover fortfarande, men henne väcker jag klockan 9. Bussen in till stan går 9.25, så allt ska vara klart innan dess.

Vi ska ju gå på bio! Grymt roligt. Men nu så ska jag iallafall duscha snabbt och sen börja fixa mig, äta och byba om. Skriver väl mer då jag kommer hem igen, blir nog någon gång vid klockan 5 kanske..? Kommer en tidsinställd låt lite senare också. Puss!

Music


Knäppt några bilder

Tagna nyss. Över en meter snö, döda mig.


Made in russia

En gullig bild från idag, tagen med Wilmas kamera.

 

Hej igen. Åt nästan alldeles nyss. Maten var sjukt god, kyckling och wok med ris! Underbart. Tänkte gå ut och ta mig en nypa luft. Kanske tar med kameran då också och knäpper några bilder. Det är så otroligt mycket snö här så ni förstår nog inte! Så visar er senare ifall kameran hänger med. Tänkte bara ta det lugnt i ett par minuter och lyssna på musik, prata med kompisarna i Norrköping och ja, vila min mätta mage helt enkelt.


Kolbäcksbron

Snygga Kolbäcksbron vid Maxi i Umeå, tog bilden igår.

 

Nu är jag tillbaka hemma hos Jannike igen. Blev bara en natt hemma hos Wilma, och det var underbart roligt så länge det varade! Vi kollade på film i princip hela natten, gick och la oss någon gång vid klockan 5.. Vi såg 3 eller 4 skräck filmer med massa pauser emellan. Hoppas på att få träffa henne på söndag igen, en stund iallafall, och en annan gammal klasskompis Klara! Vaknade iallafall vid klockan 2 idag. Jag fixade mig lite lätt och sedan blev jag upphämtad av Jannike, eller ja, dom som hon bor hos. Tog en timme att åka upp hit som vanligt, men den här gången åkte vi ju bil!

 

Dom i huset lagar mat för fullt. Tror att det skulle bli ris och kyckling till middag. Sjukt gott säger jag bara. Efter maten blir det väl bara att ta det lugnt, kolla på någon film kanske. Imorgon ska vi upp vid 9 och ta bussen in till stan vid 10. Vi ska gå på bio och se Alvin och gänget 3, efterlängtat!


Två bilder från ikväll

Jag och Wilma tidigare!

 

Som jag sa förut, så gick jag och Wilma ner till Maxi och köpte lite gott till ikväll. Vi köpte grillad varm kyckling, chips, dipp och choklad. Kycklingen är redan uppäten, såklart.. Fyfan vad god den var! Chipsen och chokladen är också slut faktiskt. Vi satt nyss och tittade på en film, A lonely place to die heter den.

 

Vi ska strax gå ner till Wilmas pappa, där han bor och hämta några fler filmer att titta på senare ikväll. Det är sjukt mysigt här måste jag bara lägga till! A lovely friend and a lovely place.


Hos Wilma nu!

Jag och Wilma nu!

 

Sådär! Nu har jag kommit fram hem till Wilma. Mötte henne nere på stan få jag klev av bussen från Jannike. Vi sitter iallafall bara i sängen med våra Macbooks och lyssnar på grym musik med deras bashögtalare. Vi tänkte gå ner till Ica Maxi och köpa någonting att käka senare också, som en middag, eftersom hennes mamma skulle iväg någonstans. Blir nog kanon!

 

Känns för övrigt dö bra över att vara här, kanske har sagt det förut. Har dock blivit jätte förkyld här, med tanke på kylan och all snö. Det är upp till en meter snö här, överallt! Det slutar inte snöa heller, nej ush, jätte vidrigt.


På bussen in mot stan

Just nu.

 

Sitter på dubbeldäckaren nu igen. Den här gången så åker jag in mot stan i Umeå från där Jannike bor. Tar ju en timme ungefär som sagt. Fett skönt ändå, då det finns internet på bussen! Jag ska träffa Wilma som jag sa igår! Den där tjejen är grym. Jag och hon träffades ändå i somras men saknar henne ändå något sjukt! Vi ska nog bara vara hemma hos henne och ta det lugnt, kommer bli sjukt roligt.

 

Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Family Guy och bara relaxa här i bussen. Hörs senare! ♥


Natural

Lilla Ksenia helt naturlig.

 

Där har ni det. Många har frågat ifall jag kan lägga ut en bild på mig utan löshår, så här har ni det! Dessutom så är jag ny duschad på bilden, inte en droppe smink på mig, utan löshår som sagt och i mjukis kläder. Ja, helt naturlig som sagt! Ska nog börja lägga upp mer sånna här bilder.


Utanför huset..

Såhär mycket snö är det utanför, helt sjukt. Kaos.


Film time

Död, just nu.

 

Allt lugnt? Vi har ätit, tagit det lugnt och kollat på film. Ska alldeles strax sätta på en till film, Dance Flick. Den är fan underbar, grymt rolig. Ska ta mig en dusch sen också, ska bli underbart skönt! Imorgon så sover jag som sagt hemma hos Wilma, kommer bli dyng roligt!

 

För övrigt så slutar det inte att snöa här borta, dom som bor här har skottat två gånger idag. Det vräker verkligen ner snö, hela tiden..


Det här är bruden!

Titta i HD. Går inte att bli bättre, Nicki Minaj! ♥

Onsdag

Subway! Bild från igårkväll, världens godaste matställe!

 

Godmorgon! Har sovit ut, känns bra! Har har ni det hemma i Norrköping, och runt om kring? Jag har det bra. Vaknade imorse av mobil alarmet. Vi skulle egentligen dra oss in till stan vid 11 och sedan gå på bio klockan 2, men det blev inget av med det, såklart. Så idag kommer vi sitta här hemma och inte göra någonting skulle jag tro. Finns dock ett solarium och ett gym typ 10 meter bort, kanske drar och solar senare. Vi får se vad som händer här på landet senare iallafall.


Party up

Jag och min vän Anders här i Umeå!

 

Hallå där! Vad gör ni sötnosar? Själv så ligger jag i sängen och tittar på några Family Guy avsnitt. Sov inte på 30timmar sen jag kom till Umeå, så det är bara skönt att ligga och vila nu. Somnade typ vid klockan 8 på kvällen igår, skönt! Imorgon går vi upp klockan 9 och tar bussen in till stan tjugo i 10. Tar ju som sagt en timme att komma in till stan, så det är den första som går dit. Nästa går någon gång vid 3. Sjukt taskiga buss tider ändå.. Klockan 2 imorgon så ska vi gå på bio! Vi ska se den efterlängtade filmen Alvin och gänget 3. Det är ju min och Jannikes tradition att se den filmen, eftersom vi lärde känna varandra då vi såg 1an på bio, så det ska bli roligt!

 

Detta blir nog det sista inlägget för idag, men vi hörs ju imorgon om jag tar upp datorn någonting!


Umeå

Jag förut ikväll, med Umeå hjärtat i bakgrunden. ♥

 

Sådär, nu befinner vi oss hemma hos Jannike. Stort jävla hus med 4 våningar, hur fint som helst! Vi har just ätit också, köttfärs piroger blev det, så gott! Vi har bara tagit det lugnt sen vi kom hem. Får se vad kvällen har att bjuda på senare!


Jag och bästavän

Jag och Jannike inne på Frasses förut idag.

 

Hej allihopa! Har ni det bra? Jag har det underbart här uppe i Umeå. Just nu sitter jag högst upp och längst fram i en dubbeldäckare tillsammans med Jannike och en ny tjej som jag har lärt känna, Bea heter hon. Vi är hemma hos Jannike om drygt 40 minuter kanske. Dö skönt på bussen iallafall! Dock så ryker min täckning på mobilen varje gång vi åker hem dit, eftersom det ligger mitt ute på landet typ. Men får iallafall tilllbaka den då jag kommer in till stan igen. Det känns fortfarande sjukt att jag äntligen är här faktiskt, helt underbart. Det är fullt med snö överallt, typ 15 centumeter, medans det inte finns en ända snöflinga nere i Norrköping. Träffade på Wilmaockså, ni vet hon som var hemma hos mig i somras? Så fin vän! På torsdag så ska jag sova hos henne iallafall, och ha det allmänt mysigt! Prata om allt som hänt sedan somras och så vidare.

 

Hoppas ni har det bra iallafall, bjuder på en eller två bilder lite senare också, då vi kommer hem. Hörs senare då!


Någon timme kvar..

Bild på bussen som jag åker med. Tog bilden på pausen.

 

Ni anar inte vad min kropp känner just nu alltså. Jag har ont i ALLA mina muskler i benen och där vid svanskotan ungefär. Har suttit helt stilla i typ 5 timmar. Förstår inte ens hur jag orkar egentligen.. Men iallafall, det är bara någon timme kvar nu, enligt biljetterna och så vidare så ska vi vara på plats i Umeås busstation 06.00, men det kommer bli lite senare tror jag. Vi var i Övik för kanske 20 minuter sedan, och därifrån till Umeå brukar det ta 2 timmar med bussen. Så jag tror att jag är i Umeå typ halv 7.

 

För övrigt så har jag inte sovit ett jävla skit. Jag är något fruktansvärt trött. Satt och kollade på film förut också, sen försökte jag sova, men nej det gick inte. Vet iallafall inte vad jag ska hitta på nu. Jag har ätit upp min mat, jag har läst ut min tidning som jag köpt, jag har sett på alla filmer.. Får väl bara sitt och glo ut genom fönstret. Det spöregnar ute också, desto närmare vi kommer Umeå, desto mer snö ser jag på marken. Helt sjukt!


På bussen, äntligen!

Jag bjuder! Stabil tjej..

 

Gosh så trött jag är.. Har suttit och väntat på att få komma in i bussen i över 2 timmar, och nu sitter jag äntligen på den! Umeå here i come!! Har typ den bästa sittplatsen av alla, framför en TV, precis vid yttedörren och ja, as bra helt enkelt. Nu startade bussen så nu väntar 9 timmars väg, hallelujah! Har fått internet på bussen, så det är kanon. Nu så sätter jag på en film och bara slappnar av.

På tåget

Just nu.

 

Sådär! Nu sitter jag på tåget med datorn uppe. Sitter och lyssnar på musik och ska strax sätta på en film. Känns sjukt skönt att äntligen vara påväg. Jag kommer gå av i Stockholm strax efter klockan 7, om en timme ungefär. Sen så kommer jag få vänta i 2 timmar tills min buss går. Bloggar då jag har kommit till Stockholm också, ifall jag får någon internet.

 

Fanny och Emma stog med mig tills jag klev på tåget, fina tjejer! Har med mig mat, chips och allt det där, så det här kommer bli jättebra tror jag! Kommer ju som sagt åka buss i 9 timmar, och lite mer. Hoppas jag får någon sömn iallafall, och att folk för en gångs skull kan vara tysta då man åker. Har med mig kudden också, så jag kommer ta upp två platser och sovaaa! Hörs senare eller imorgon på morgonen!


1 januari 2012

Bild från igår, 12-slaget!

 

Åååh, vad trött och seg jag är. Har så sjukt ont i huvudet. Ska ta någon tablett och hoppas på att det blir lite bättre iallafall. Jag var och handlade lite på Ica nyss. Köpte en buffé sallad, chips och dricka. Åker ju liksom buss i 9 timmar, så det lär behövas någonting att käka. Har laddat ner några filmer på datorn också, så jag kan sitta och titta på dom i bussen, kommer ju inte ha någonting att göra. Jag ska alldeles strax packa klart väskan också, så att allt är klart! Jag och mamma drar ner till resecentrum vid 5, tåget till Stockholm åker 17.43, så att jag hinner! Äntligen så åker jag!

 

Nu ska jag som sagt packa klart. Kameran och datorn hänger självklart med, ska försöka blogga så mycket som möjligt där borta! Ska lite senare möta upp Fanny en snabbis också.


Såhär såg jag ut igår!

Gårdagens outfit!


Såhär såg jag alltså ut igår kväll/natt. Fick tyvärr inga bättre bilder, kameran satt på laddning och då var ju webbkameran det ända. Körde på röda läppar igår också. Kom hem klockan 4 inatt och somnade direkt. Vaknade upp med världens huvudvärk nu också, perfekt såhär till bussresan inatt.

 

Nu ska jag iallafall äta frukost, efter det går jag ner till Ica i Hageby C och köper en sallad som jag ska äta då jag åker till Umeå. Därefter ska jag packa ner det sista och sen bege mig till Resecentrum!


2012

Gott nytt år! Bilder från inatt.


RSS 2.0