slide show

Sleep

Jajamen!
Nu har jag ätit upp min tacos och ska strax gå till badrummet och fixa mig, eller ja, göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Vet att jag åt riktigt sent ikväll men jag åt ingen middag, så det fick bli en snabb taco!

Jag just nu. Sliten Ksenia!


Godnatt! Ses imorgon!

Bli medlem nu och få 75 startpoäng! Gratisbio

 


Lugn kväll

Hallå där kött och blåbär!
Idag slutade jag skolan halv 2, och sedan åkte jag hem direkt. Det är skönt att bara komma hem och koppla av efter skolan.
Jag har spanska läxa tills imorgon, ett häfte som vi skulle fylla i. Och jag glömmer såklart häftet i mitt skåp på skolan.. :(

Varmt och skönt är det ute idag! All snö har farit bort! :D

Nu ska jag gå och sätta mig på balkongen med te och en bok i handen! Asyl heter den, en fortsättning på den sanna historien Gömda. Har någon läst böckerna? Dom är grymma enligt mig. Rekomenderar dom verkligen!

 

Ses senare! ♥


Önskelista 2010


Bara ungefär 3 månader kvar tills jag fyller år, då är det ju dags att börja önska sig lite saker! Blir ju 15 den 7 juli för er som inte vet. :)
Gud vad härligt att bli 15 egentligen! Då får jag köra moppe, gå på vilken film på bio som helst (skräck!!) m.m. 
Angående moped.. Jag tycker att det är sjukt onödigt att skaffa mopen när det bara är typ 2 år kvar innan man kan ta det vanliga "bil" körkortet. Liksom, en moppe kanske kostar 150.00 och körkortet 1.000. Då är det ju inte värt att åka på den i 2 år och sen börja köra bil.. Det är iallafall vad jag tycker!

Pussar, K.

Converse

Hello!

Angående förra inlägget.. Det var såklart fejk (fastän vi trodde det var på riktigt). Men vi kom fram till att det inte kunde varit äkta pga att min älskling Klara varit inne på sidan förut och då kom samma bild/film upp, på Jonas B då. Så oroa er inte, det är fejk!

Nyss gick jag med i en tävling som Linda Blom anordnar. En tävling där man kan vinna ett par snygga Converse! Vilken färg man vill, och vilken modell man vill.
Om du också vill vara med och tävla så går du in här och anmäler dig. Tävlingen pågår till den 5/4, så skynda på.



Lycka till!


Jonas Brothers?

Alltså förlåt så sjukt för den hämska uppdateringen, men jag har inte haft lusten att skriva något idag, och jag visste till och med inte vad jag skulle skriva om..
Men nyss så var jag och Micki båda inne på www.chatroulette.com och snackat med olika människor från hela världen!
Men sen, så kom Micki fram till Jonas Brothers, och hon började skrika till mig. "OMG KSENIA! JAG SNACKAR MED JONAS BROTHERS!"
Och ja.. det var faktiskt sant! Här är ett bevis.

Hon kom också fram till att det inte kunde varit fejkat pga att det inte brusade något när dom pratade.
Så ja mina damer och herrar, såhär går det till på nätet! Och nu vet vi vad J.B gör på sina lediga stunder. ;)

PS. Ni vet väl att det är sommartid nu? Så ställ om klockan en timme frammåt!

Godnatt!

Mörker

Jag vet inte varför jag skriver blogg såhär sent på natten, men jag är hemma hon Micki och har inget annat för mig. Vi båda sitter framför en varsin bärbar dator.
Förut, på kvällen så var det Earth Hour, och vi hade det riktigt mysigt! Vi gick och köpte Ben & Jerry's - Strawberry & Cheescake, sedan när vi kom in igen så spelade vi The Grudge spelet, på Wii. Och det var sjukt läskigt, eftersom det var från 16 år.. Men det var såklart innan timmen man skulle släcka ljusen.
Vi gick till Mickis rum och tände lite doftljus och satt och åt våran supergoda glass!
 
Så mysigt kan man ha det! Helt utan TV, dator eller några andra onödiga elektriska prylar! Det kan vara skönt att vila från sånt ibland, till och med när det inte är Earth Hour.

Godnatt!

Nattblogg - Snygg varning!

Hej allihopa!

Har inte hunnit blogga någonting alls idag pga en massa stress till stan och sett på film.
Jag var tvungen att klä på mig, fixa mig och springa ner till stan på 10 minuter och träffa Micki, för snygga Eric Saade was in town! Tog såklart kort.

Här kommer bilder på snyggingen!

Idag (26e mars, eftersom klockan slagit över 00.00) var det Earth Hour. Lägger in bilder snart!

Ses!

Earth Hour

 

Imorgon är det dags! Var med och påverka. Släck ljusen!

Med start 20.30 - 21.30!


Water

Nu har jag varit och fotat igen (hemma den här gången också.) Det blev tema vatten! Man kan göra så mycket med bara ett glas och lite vatten. Riktigt fint blir det ju också. ♥

Det är redan ganska sent på kvällen/natten nu så jag ska nog ta något gott att äta och sätta på en mysig fredags film. Vet inte riktigt vilken det blir, men en bra måste det bli!
Imorgon är det lördag, och jag hade tänkt att ta mig ut och springa lite. Måste förbättra min kondition och komma i form.

Godnatt!

Rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COMNu är det såhär att jag tävlar om att vinna! Eller det gör man ju alltid^^
Men nu har jag designat en bikini, och tävlar om att få den tillverkad och sålt på oonlineshopen Nelly.com.

1a platsen är en solig resa någonstans i världen och att bikinin säljs på Nelly med ditt namn på den, presentkort på Nelly med hela 10.000 kr, och din egna designade bikini!

2a platsen är presentkort på 3.000Nelly, solkit och din egna bikini.

Och sist men inte mins 3e platsen som innehåller ett presentkort med 1.000Nelly, solkit och din bikini!

Så, för att jag ska ha chansen att komma bland dom 3 vinnarna behöver jag eran hjälp. Så snälla, söta, rara läsare. Rösta på min bikini..
Det skulle verkligen betyda allt för mig!

Ni kan trycka HÄR och sedan rösta med 5 stjärnor. :)
All kärlek till er underbaraste.

Ni ser ju hur min designade bikini blev på bilden till vänster. Blev den snygg tycker ni? Rösta!


BIlder från övernattningen

Nu har jag sovit ganska länge - ungefär 7 timmar, men jag är fortfarande sjukt trött. Får se om lite chips, Marabou och dricka piggar upp mig!

Jag lovade ju att lägga in lite bilder från övernattningen så here it comes! Dock så lägger jag inte upp så många bilder pga att det blir för långt inlägg och för att jag inte hade så många bilder från igårkväll (eftersom vi bara sprang runt och kollade på film) så jag hade inte tid för att fotogradera helt enkelt!

 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske bara stanna i sängen och prata med gott folk och slappa. Låter som en bra idé!

 

Ses senare!


Lång natt.

Godmorgon sunshines!
Jag kom hem för ungefär 1 timme sen, vi tvugna att vara ute halv 9 eftersom dom andra (6orna och 9orna) skulle ha skola.
Inatt så sprang alla omkring som galningar på båda våningarna. Jag sov kanske bara 1 timme inatt.. Det var ju så sjukt jobbigt att somna pga alla som pratar och skrattar i rummet. Men det gick till slut.
Nu ska jag gå och göra lite frukost och sedan ska jag gå och sova ett bra tag.

Medans jag sover så bjuder jag på dagens låt! Alexandra Burke - Broken heels. "
I can do it even better in broken heels"


Godnatt!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag går och lägger mig på min madrass.
Ikväll har vi gjort våfflor, korv och haft en läskig "tipspromenad" nere i källaren.. Men iallafall, just nu spelas filmen 2012, men det är typ bara 2 av 50 stycken som kollar^^
Imorgon blir det tidig uppstigning. Undra om man kommer vara trött då..

Tänkte bara säga godnatt och jag uppdaterar imorgon som sagt.
Massa kärlek! ♥

Skola på kvällen^^

Hej!

Just nu sitter jag i datasalen på skolan och checkar lite. Idag är det ju övernattning så nu är alla elever här och håller på att göra i ordning sina madrasser/sängar osv.
Känns ju lite konstigt att vara på skolan på kvällen, men det blir nog den bästa "skoldagen"!
Idag är det ju våffel dagen också så snart ska vi göra våfflor, och senare blir det nog grillad/stekt korv med bröd.
Ikväll kommer jag tyvärr inte kunna lägga ut några bilder (om inte någon har med sig dator) och då är det bara att överföra bilderna från kameran. Men annars så kommer jag lägga ut massa bilder från kvällen imorgon när jag kommit hem!

Ha en skön kväll! Kanske updaterar några gånger ibland.
Ses!

Nattinatti!

Nu ska jag snart gå och göra mig i ordning för att lägga mig i sängen! Imorgon väntar en stor och lång dag på mig! Övernattningen..
Tänkte bara hälsa alla mina läsare godnatt, ni gör min dag! :)

Just nu, sitter och äter lite nyttig sallad med köttbullar!

Scrapbook

Håller på att kolla igenom lite gamla dagböcker (hemligt!)^^ och sånna saker som jag skrev i förut, för kanske 5 år sedan. Har till och med en scrapbook! För er som inte vet vad en scrapbook är, så är det en bok med blanka sidor där man klistrar in bilder, 3D klistermärken, skriver snyggt m.m. Man kan tillexempel sätta in bilder på sina kompisar eller annat kul man har gjort genom tiderna! Fast min är inte ens full. Har kanske gjort 7-10 sidor.

Såhär ser min scrapbook ut ungefär.

Jag tappade lusten att fixa i min scrapbook för kanske ett år sedan, men det är riktigt kul! Senare när man har fuxit kan man ju kolla igenom minnen!


Träning!

Hej mina kära läsare!

Idag gick jag hem lite tidigare för att jag hade hård huvudvärk. Har fortfarande lite ont i huvet men det går nog över snart hoppas jag! Efter att jag varit hemma en liten stund och vilat så följde jag med mamma och kollade på en lokal nere på stan.
Nu hade jag tänkt att träna lite styrka m.m. Måste komma i form nu till sommaren, så tänkte att det var bra att börja träna lite nu. Senare när det blir varmare så kommer jag dra mig ut och springa i ungefär 30-40 minuter, vare sig jag vill eller inte!


bloglovin
 bloglovin bloglovin


Klar för övernattning!

Nu har jag varigt och handlat alla saker till övernattningen på torsdag!
Bearnaise chips, 2 liters Lime dricka och min absoluta favorit, Marabou apelsin krokant! Kommer nog bli riktigt gott. På övernattningen kommer vi få kolla på film, gå tipspromenad på okänd mark (källaren, där vi aldrig någonsin har varit) och massa annat. Jag kommer självklart ta med mig kameran och springa runt som en galning och fotografera folk!

Godnatt mina läsare! ♥ Följ bloggen ----> bloglovin

Sömnig

Goddag allihopa!

Haft en bra dag? Jag har haft en bra dag iallafall, eller förutom att jag inte sovit på hela natten så jag gick runt och höll på att somna hela tiden.. Men annars var dagen great med tanke på att vi hade halv studiedag! På idrotten idag så hade vi yoga, riktigt kul att få testa på något nytt! :)

Två av bilderna jag tog här hemma igår.

Shoes

Jag har lite problem här. Jag vet inte vilka skor jag ska välja.. Jag tänkte först köpa dom där klackarna som jag var så förtjust i men dom fick jag inte köpa pga att jag inte skulle ha dom hela sommaren. Men nu har jag faktiskt letat lite på olika affärer på internet och såg plötsligt dom här snygga sneakersen från Stadium! Fast jag vet inte vilket par jag mest vill ha, för alla är så himla snygga (enligt mig, men jag har ju en egen konstig smak på kläder och skor)^^ Så jag tänkte fråga er om hjälp!

 

Vilka tycker ni är snyggast och tycker att jag borde köpa?


Home

Hello! ♥

Nu har jag kommit hem efter första skoldagen den här veckan! Kändes skönt att sluta så tidigt, nämligen 13.40
Imorgon har vi halv studiedag och får gå hem efter lunch, eller före lunchen om maten inte är god. Och på torsdag ska vi ju sova över på skolan och får ledigt på fredagen dan efter! :) Så den här veckan är rätt grym!

Nu tänkte jag gå runt här i hemmet och fotografera lite saker, än vet jag inte vad. Sedan ska jag nor hoppa in i duschen och ta en lång, varm dusch eller till och med ett bubbelbad! Gud vad skönt.
Just nu har jag inga bilder att visa upp, så senare på kvällen får det bli!

Förresten, har ju gjort en ny header som jag hann med igår kväll! Vad tycker ni? :) 

All kärlek till er people!

Ingen tid till blogging..

Hej mina kära!

Har inte kunnat blogga idag heller.. Eller jag har varigt på stan, sovit över hos Micki och nu sitter jag och gör en ny  design till blogg header som kommer upp imorgon om jag inte hinner ikväll.

Imorgon är det måndag, och dags för skola igen. "Mondays sucks" som man brukar säga^^
Men iallafall, jag uppdaterar mmed bilder och sånt imorgon. Nu ska jag fortsätta fixa headern!
Godnatt!

Choklad + banan = mums!

Hello!

Nu har jag ätit upp den goda bananen med smält choklad i! Chokladen i mitten smakar precis som kinderägg!^^ Smarrigt!
Har också städat mitt rum och nu är det faktiskt riktigt rent här. :) Ska gå och ta på mig jackan nu och börja gå till bussen. Ska stanna hos Micki över natten!

Have a great saturdag! ♥

It's spring.

Hejsan & förlåt för en riktigt dålig uppdatering idag. Har varit i Hageby C idag och handlat, sedan kollat på film så jag har inte hunnit blogga.
Idag är det en otroligt varm dag! Solen är uppe, allt snö är nästan borta och det är hela +6 grader! Kollade just på vädret 10 dagar framåt och det visade sig att det skulle vara + grader hela veckan. Gud vad skönt, äntligen vår!
Nu ska jag gå och göra lite banan choklad. Lägger upp bild!

Play with the camera!


Nikon D60 - Nikkor DX 18-55 mm

Lekte lite med kameran för ett tag sedan. Visste inte riktigt vad jag skulle ta kort på men det är bara kul att fota! Är inte precis ett proffs på fotografering men lätt att det är min hobby!
Nu fick ni också se hur jag ritar, inte så nogrant med något iallafall^^ Nu ska jag gå och göra mig lite fika och sedan sätta på en film!

Godnatt sötnosar!♥

Framtidens utseende?

Kollade runt lite på google och försökte ta reda på hur världens skulle se ut i framtiden. Klart att man inte kan veta hur det kommer se ut men kanske såhär? Det skulle vara riktigt grymt om allting såg ut sådär. Riktigt färgglatt och en massa höra häftiga hus! Sen skulle man äga en egen "flyg bil"! Skulle inte det vara sjukt coolt! :D

  
Hur tror ni det kommer se ut i framtiden? :)


Ksenia's new nails!

Hejsan!
Nu har jag kommit hem och fikat lite osv. Idag har vi bara tagit det lugnt och haft riktigt kul. Har till och med gjort ett par lösnaglar till mig själv idag! Här kommer resultatet. Det är dom snyggaste och bästa jag har gjort hittills, enligt mig iallafall så jag är rätt nöjd! :) Kommer väl komma mer sen! 
Får all insperation från Foki. Fastm kanterna på banden är lite slitna, eller trådarna går loss men det ska jag fixa senare!

Ikväll ska jag nog bara sitta och ha det skönt, kanske kolla på någon bra film på datorn eller se om det är något kul på TVn. Det är ju fredag idag så det borde vara något bra.
Och förresten, min älskade Joel hälsar till er alla! :) Pussar & en massa kärlek, K.


Micki & Ksenia sjunger.

                                

Det är jag som börjar sjunga. Ljudet på den här videon är inte i topp kan jag säga (pga min dator som gör att det låter helt lågt och konstigt)! Men om man höjer ljudet så går det nog att höra något iallafall! Det blev också lite fel där i mitten, men men. Enjoy!
Selena Gomez - Naturally.


Studiedag!

Hej där!

Idag har ju jag som sagt studiedag och är här hemma hos Micki och tar det lugnt. Hon har gjort någon god chokladsmet som vi just nu håller på att äta upp, och strax ska vi sätta på en film. Det regnar just nu faktiskt, så det kommer bli riktigt slaskigt ute.. Men hoppas att våren kommer snart!

Jag igår ute på stan.

Juste, jag håller på att ladda upp filmerna när vi sjöng. Det har inte riktigt laddat klart men när det är klart så lägger jag upp det! Medans kan ni bli medlem på Gratisbio här. Om ni inte är säkra på vad det är så står förklaringar och sånt här

Ha en trevlig dag!

Snakes on a plane.

Idag hinner jag tyvärr inte lägga in filmerna på våra "vackra" röster pga att jag inte haft tillgång till internet..

Nyss så såg vi en riktigt bra film på min dator. Den hette Snakes on a plane. Riktigt bra om man gillar flygfilmer, ormar och lite thriller/skräck/action!
Nu är jag så himla trött så jag uppdaterar mer imorgon på dagen/kvällen med bilderna och filmerna jag lovade. Har föressten studiedag imorgon och kommer vara ledig hela dagen. 

http://topofmind.files.wordpress.com/2006/08/snakes.jpg http://www.smh.com.au/ffximage/2006/08/17/snakes_narrowweb__300x450,0.jpg


Tänkte bara hälsa alla godnatt och sov gott så hörs vi imorgon.


Spindlar = bläh

Hej igen! ♥

Nu har vi kommit hem och spelat in lite videobloggar/musikvideos på min dator. Tänkte lägga upp en eller två filmer när vi sjunger så ni får höra lite, fast lite senare för min dator fick just slut på batteri, men kommer ladda den snart! :) Många har ju frågat om jag kunde spela in när jag sjöng och sedan lägga upp det, så nu kommer det äntligen komma upp, fast när både jag och Micki sjunger (men vi har delat upp låten.)

Idag så var vi ju på stan ett tag. Vi åt, kikade runt lite och träffade på några vi kände. Vi träffade bl.a en söt tjej som heter Merima och hon sa att hon såg Sean Banan, och jag bara "VAAAAAART?" haha!
Sedan när vi skulle hem igen och öppnade porten till Mickis trapphus så blev jag galen.. Jag såg nämligen en rätt så stor spindel på marken, och den satte sig fast där bak på Mickis jacka och jag började skrika. Hon försökte kolla bakom sig var den var men såg den inte. Till slut såg hon att den flög i luften ba "wiiiiiiiiii" hon tog av sig jackan och skakade av den på mig. :(

Haha, idag tror jag att jag har skrattat mest. Massa kärlek till er, hörs senare med lite bilder! bloglovin

Mobilblogg!

Halloj!

Just nu sitter jag inne på McDonalds med Micki och käkar bigmac o company.
Uppdaterar ner ikväll när vi kommer hem.

Puss, K.

Våfflor!


Hallo!

Idag på skolan så var jag jätte trött och helt hängig.. Vet inte vad det är med mig, kanske har vaknat på fel sida eller någonting :)

Just nu sitter jag hemma hos mig och väntar på att klockan ska ticka. Snart ska jag ta på mig jackan och gå ut till bussen och åka till Strömma! Det är en fritidsgård nära min skola, och idag är det nämligen tjejkväll där! Vi ska bl.a göra våfflor, sedan får vi se om jag åker hem eller om jag stannar där lite längre.

Som ni kanske redan har märkt så har jag lagt in lite saker i min meny, som t.ex. Gratisbiolänken och Gratisgodislänken. Har också lagt in Bloglovin' ikonen, så om ni gillar min blogg eller följt min förra blogg så är det ju kul om ni börjar/fortsätter följa min blogg! Alltid trevligt med prenumeranter. Så det är bara att klicka på den rutan och "vipps" så följer ni bloggen!

Im in love!

Alltså näe! Nu är jag så sjukt kär så det går bara inte.. Idag så var jag ju med Micki nere på stan en snabbis för att kolla lite på vår/sommar skor. Sedan gick vi in på Scorett och jag tror jag nästan.. Jag vet inte vad. Jag har hittat mina dröm skor typ! :D
Tyvärr så finns dom inte på hemsidan men så fort dom kommer upp så lägger jag upp en bild på dom! Dom är inte så jätte billiga men dom är rå snygga säger jag bara! Dom kostar 750 kr, och det är ungefär.. 10 cm eller mer i klackhöjd skulle jag gissa. Kommer måsta tjata på mamma men, jag vill ha dom!

Kramar, uppdaterar senare ikväll!

At school!

Hallo!

Just nu sitter jag inne på skolans datasal och har SO. Jag och mina klasskamrater Pierre och Andrej letar efter en nyhetsartickel tills imorn! Sen är det bara att redovisa. :)
Idag slutar jag ganska tidigt, nämligen 13.25. Då ska jag åka hem och vänta på att Micki ska bli klar hemma. Sedan ska vi ner till stan och kolla på skor. Jag måste verkligen ha ett par nya skor nu till våren! Helst klackskor. Några tips kanske? :)

Puss, hörs senare.

Ballerina


Nu är jag ren och fräsch! Har gjort mig lite varmt te och sitter och myser med Ballerina kladdkaka nu. Kan ni gissa om det är gott? ;)
Imorgon är det ju tisdag och då ska jag banne mig gå till skolan! På fredag har vi studiedag och då kommer jag bara mysa hemma, kanske kolla lite på stan.. Får se vad jag hitter på! :)

Nästa torsdag ska jag sova över på skolan med hela 7an. Undra om det kommer bli kul eller om det kommer bli fullständigt kaos.. Vi har ju Philip i min klass som kommer hoppa omkring som en galning, och ingen kommer få sova. Men jag tror ändå inte att någon kommer sova alls, för hur ofta sover över på skolan egentligen?
Kommer säkert ha med mig min bärbara dator om jag får för mamma, men jag ska försöka övertala henne! Då kommer det komma upp lite uppdateringar då och då under kvällen/natten.

Godnatt mina kära läsare, och glöm inte att följa bloggen med bloglovin'!

bloglovin


Headache :(

Hejsan sötisar!♥

Idag har jag varit hemma från skolan hela dagen.. Jag har haft jätte ont i huvudet dom senaste dagarna och idag fick jag även ont i magen. Dumma huvud/magverk!^^
Har mest vilat och suttit vid datorn idag, brukar inte ha så mycket att göra när jag är hemma, och speciellt när jag är hemma från skolan.
Snart ska jag upp ur sängen och hoppa in i duschen, sedan göra mig en god fika! Tror det blir te och min nya favorit, Ballerina kladdkaka! Verkligen supergod. :)

                                                            Jag just nu, sitter och surar för mitt knä.


Bilder från fotograferingen. ♥


Här har ni bara några få bilder från ute fotograferingen! Vi tog kanske 300 bilder eller mer^^
Medans vi fotade och så, så blev vi sugna på att sjunga ut lite, så vi stälde oss på en liten scen som finns i Vasaparken här i Norrköping och började sjunga på en låt vi båda älskar!
Sedan kom det förbi en gubbe och kollade jätte mycket på oss :O Sen såg han att vi hade en kamera och började röra sig en massa så att vi skulle ta kort på honom.. Haha, jag tyckte att han var jätte pinsam men Micki började genast att fotografera han!

Har föressten fått en blåsa på mitt pekfinger pga att jag skalat potatis.. Något måste man ju göra hemma! :)
Sen när vi var ute och fotade så råkade jag springa i snön och sedan ramla på grus och skrapa mitt knä.. Så nu är det ett litet kött sår där :( Men det kan jag leva med!

Ha en fortsatt härlig söndags kväll, och för er som har sportlov, njuuut av kvällen! ♥

Foto dag!

                                                                                     Jag idag!

Stickad kofta - Ginatricot, Klocka - Ur & Penn, Halsband - mammas, Svarta leggings - Ginatricot, Vitt linne - Veromoda.

Hej på er!
Har inte hunnit blogga idag pga att jag och Micki skulle ut och fota. Vi vaknade vid 8, eller iallafall jag (kunde inte sova..) Sedan gick vi och åt frukost och började sminka oss osv. När vi var klara med det så åkte vi hem till mig så att jag skulle få byta om och hämta kameran, och nu är jag hemma med en massa "modell" bilder som jag lägger ut senare! ;)

Cupcakes!


Nu har vi bakat färdigt!
Snygga blev dom iallafall, nu återstår det bara att smaka på kaka ;) Tihi^^
Dom ser ej snygga ut på bilderna, men dom är väldigt fina i verkligheten! Nu ska vi gå och se på Melodifestivalen med muffins i handen :)
Hoppas ni får en skön lördags kväll!

Micki gäst bloggar^^

Hej!
Nu har jag och Ksenia precis ställt in en plåt full med cupcake smet!
Det tod ungefär 40-45 minuter att göra själva smeten, så det ska bli riktigt gott att äta upp dom sen när det är klart. Just nu sitter jag och Ksenia och slickar smeten från 2 stora slevar! Det är riktigt gott ;)
Nu ska vi dunka lite musik till muffinsarna blir klara! Sedan ska vi dekorera dom med grädde och smält choklad. Bilder kommer sen, mmm.

Puss, M.

Earth hour!

Ni har väl inte glömt att det är Earth Hour om exakt 2 veckor? ;)
Då ska ni nämligen släcka alla ljus i hemmet, riktigt smart om man vill "rädda världen".
Jag ska iallafall släcka allting i våran lilla lägenhet, och tända en massa mysiga ljus. Mycket roligare då ju, att sitta med massa luktljus eller vanliga ljus och bara mysa med familjen eller vännerna i en ynka timme. Det skadar väl inte? :D Sen sparar ni ju pengar, och era elräkningar blir mindre.
Alltså, det börjar klockan 20.30 och slutar 21.30 på lördag om 2 veckor. Kom ihåg det då! Kommer påminna alla när det är dags också!

Cupcakes on the way


Klockan är nu redan över 5, och vi har inte gjort något alls förutom att legat i sängen och kollat på tv, och just nu sitter jag och läser lite i skvaller tidningen Klick.. Nyss så hjälpte jag Micki att tvätta hennes hår och tagit undan disken från rummet. Marija (Mickis pappas tjej) håller  just nu på att laga pommes frittes som vi kommer få till middag. Senare ska vi baka lite cupcakes hade vi tänkt! Förra veckan köpte Marija en cupcake plåt speciellt för cupcakes! Så vi ska göra goda och stora bakelser till kvällen! :)
Ikväll är det ju också finalen av Melodifestivalen, och jag håller på Eric Saade såklart!
Vem/vilka vill ni ska vinna?

Kramar! ♥

Nu är det fredagsmys!

Godkväll ♥

Sitter hemma i Mickis säng med Rasmus och Micki från min skola :)
Idag skulle jag ju köpa upp presentkortet men jag hittade ingenting snyggt eller som var värt att köpa.. Får använda det när jag hittar något helt enkelt!
Idag på skolan så skulle vi gå till Stadsbiblioteket och göra några uppgifter som vi fick. Slutade klockan 3 idag, lite taskigt på en fredag tycker jag men..  
Ska sova här inatt också, senare kanske det kommer upp ett videoinlägg, men bara kanske för Micki vet inte var hennes mobil sladd är. bloglovin


Sweet dreams


Nu ska jag gå och lägga mig! Tänkte bara hälsa alla mina söta läsare godnatt. Sov gott nu så att ni orkar upp imorgon (för er som har skola alltså).
Naglarna är inte klara ännu, så det kommer väl upp bild så fort jag är klar med dom. Imorgon ska jag ner till stan efter skolan och köpa upp mitt presentkort från Gratisbio!


Fixar naglar!


God kväll alla mina söta läsare! ♥

Som rubriken säger, just nu håller jag på att styla lösnaglar! Resultatet får ni se när dom är klara! :)


Gratisbio - allt är gratis.

Det är nog redan några som är medlem på Gratisbio, men dom som inte är det borde verkligen ge det en chans och testa det! Jag har under en riktigt kort tid samlat ihop massa poäng och sedan fått hem ett presentkort! Poängen samlar jag genom att logga in varje/varannan dag, skriva i andras gästbok och bli vänner med  medlemar! Man kan även besöka olika hemsidor, spela roliga spel, gå med i tävlingar och gör andra gratis erbjudanden.

Snart har jag tillräckligt med poäng för att beställa ett till presentkort, biobiljett eller biomeny! Jag får det alltså helt gratis, 100%! Och det kan ni också få!

Om ni blir medlemmar här, så får ni 50 poäng som startpoäng och 25 extra poäng för att ni blir medlem genom min länk, det blir alltså 75 hela poäng! Det går förresten sjukt snabbt att skaffa poäng, var bara aktiv och gör gratis erbjudanden! :) Klicka på länken nedan för att bli medlem!


Service team..

Hej allihopa! ♥

Just nu sitter jag i ett litet datarum med Nadja hos 9orna och smyg kollar på internet. ;)
Vi är Service team idag.. Det innebär att vi ska städa i skolans klassrum, torka bänkarna, ställa i ording stolarna osv. Vi slipper iallafall lektionerna, men vi får äta lunch riktigt sent, ungefär 12.00 - 12.30, och jag håller redan på att svälta..
Skriver mer när jag kommer hem, ses!


Glitter!


Kom just hem från Hageby Centrum efter en liten mat runda! Skulle bara köpa lite frukt och sådant, till mamma och mig^^
Sedan fick jag syn på den här. Snyggaste nagelfilen, rosa och glittrig! Jag köpte den för att jag inte har någon annan och den kostade bara 15 kr + jag behöver en nu när jag börjat hålla på med naglar osv, så jag hade liksom inget val.. :blush:

Nu ska jag gå och göra en fika, sedan vänta på Andra avenyn som börjar klockan 21.00!

Jag har mina knep..


Privet! (Betyder Hej på ryska)! ♥

Idag har jag bara varit i skolan och jobbat och kollat runt lite på stan med Micki! Hon köpte några roliga saker för naglar och så. :) Ska också ta och köpa lite grejer snart, eftersom jag också har börjat fixa och trixa med naglar!
Har inte bloggat alls idag och det beror på att jag bara slappade. Kom hem strax efter klockan 5 och satte mig vid datorn och lyssnade på musik.
Senare försökte jag få ut mitt läk örhänge som jag har haft i 6 veckor nu, som man ska ha. Men det gick inte! Men som vanligt så har jag mina små knep så jag tog fram våran verktygslåda och började leta.. Hittade en stor tång som jag sedan drog loss örhänget, sjukt enkelt var det också! Så nu har jag ett annat på mig, hoppas det inte blir infekterat.. :bigeyes:
Jaja.. Nu ska jag börja dra mig till badrummet och fixa mig för sängen! Imorgon hoppas jag på mycket uppdatering!

Massa kärlek till er, sovgott! ♥

Fransk manikyr!


Här är bilder på mina nuvarande naglar, fransk manikyr! Kommer byta naglar (till dom jag har målat om själv) när dom här har lossnat!
Lärde mig just en ny grej också, nämligen att göra "animerade" bilder som ni ser här då! :) Fast kvallan blev inte så bra som jag trodde att det skulle bli men..

Mondays suck..


Rubriken talar väl om det mesta? Jag hatar måndagar. Värsta dagen i livet typ.
Iallafall, idag är det ju måndag som sagt och jag har inte alls gjort så mycket förutom att varit i skolan och haft en massa tråkiga lektioner. Umeborna har ju sportlov nu och jag är faktiskt lite avis!^^
Det är ju trots allt ungefär bara 11 veckor kvar till sommarlovet också, så jag är lite taggad.. Sommar, sommar, sommar!

Världens längsta man möter världens minsta!

 

Kollade tunt lite på Youtube och fastnade på det här klippet! Världens längsta man, Sultan Kosen möter världens minsta man, He Pingping! Gud så otroligt stor/liten man kan vara, grymt häftigt i mina ögon!

 

Godnatt!


Bio ikväll!

Godmorgon solstrålar! ♥

Nu har jag och Micki vaknat, fikat och börjat göra nya naglar!
Just nu sitter jag och kollar lite på TV medans Micki är inne i den varma duschen och duschar. Idag hade vi tänkt gå på bio och se Alice In Wonderland i 3D! Så vi håller på att göra oss i ordning nu för att sedan åka ner till mig med bussen och hämta min biobljett som jag ska använda. Det här bli våran första gång vi ser 3D på bio. :) Så det kommer nog bli sjukt kul! Senare efter filmen, så kommer jag lägga up lite bilder!

Pussar!

Sunny day in city!

Nu sitter jag här med Micki och äter godis och kollar på andra chansen i Melodifestivalen!
Har just ätit tacos och ät sjuuukt mätt!
Idag var vi ju på stan också, hittade mycket snygga grejer för naglarna. Har gjort ett par också som jag kommer lägga ut när jag kommer hem igen eller när jag har satt på mig dom! Sedan träffade vi Marija som är Mickis pappas tjej, och käkade god lunch i ett av caféerna. Jag åt toast med kyckling fyllning och Micki tog kyckling baguette. :) Riktigt gott! Det var riktigt soligt och varmt ute idag också, känns som att våren är på väg nu!
Men ska vara social med min flicka nu och äta godis! Ha det bäst sötnosar, K.

bloglovin


Mot stan^^

Jag vaknade vid halv 9 i morse på grund av att jag fick näsblod.. :( Så så kan det gå!
Nu sitter jag och väntar på att plattången ska värmas upp och att Micki ska bli klar och så, sen så ska vi äta frukost och börja gå till stan!
Vi hade tänkt kolla på några nageldekorationer och vita vanliga lösnaglar som man kan måla om! Igår köpte vi lösnaglar med fransk manikyr på för att vänja oss vid lösnaglar. Så idag hade vi tänkt köpa något annat och testa göra som Foki gör! Fast inte likadant såklart, för hon är bäst på det, men men! :)

Hörs senare på dagen eller kvällen!
Puss, K.

bloglovin


Presentkortet har kommit!


Nu har jag äntligen fått mitt presentkort från Gratisbio till H&M som jag sa i min förra blogg att jag hade beställt! :D
Sa ju att det funkade! Så nu ska ni bli medlem! Tryck på bilden ovan så kommer ni direkt till sidan.

Nu är det ju fredag igen! Sjukt härligt, och jag har längtat till att det skulle bli fredag sjukt mycket! Skolan är ju inte direkt min grej, men helgerna älskar jag!
Idag blir det kanske Let's dance då, eller kanske bara kolla på någon mysig film och prata med älskling! :) Vet också att dom i Umeå har fått sportlov nu, själv hade jag ju det förra veckan!
Vad ska ni göra ikväll?

Kom ihåg att många lovade att fortsätta följa min blogg även om jag skulle göra en ny, (tom mycket bättre)! Så klicka här nu och fortsätt följa!

bloglovin


Min nya blogg!


Nu är den äntigen klar! Har hållt på med denna blogg sen jag skrev att jag var tvungen att göra en ny. Det är därför jag aldrig har uppdaterat dom här dagarna på kseniafoto. Jag vet inte riktigt om om jag är nöjd än så länge, men det kommer bli en massa skoj här på bloggen iallafall kan jag lova!

 

Nu är det bara att börja följa den här bloggen igen då! bloglovin Kommer mer uppdateringar såklart också, var inte oroliga! :) Lovar att den här kommer bli minst lika bra som den förra! Och nu är det ju så att jag kommer att uppdatera här, bara här. Så nu är det www.kseniajernbom.blogg.se som gäller. Förvänta er ingenting på min förra!

 

Massa kärlek till er. Puss, K.


RSS 2.0