slide show

Gott nytt år!


Jag idag!

Just nu är jag hemma och ska strax äta godaste middagen. Ska hjälpa till med maten och så vidare sen blir det ut igen! Ska träffa Nina, Vanessa och Kadriye vid 9 nere på stan sen blir det fest för hela bunten! Ni anar inte hur kul det kommer bli inatt alltså! :D
Vid 12 ska vi in till stan igen och fira 12 slaget och allt det där. Undra vem som ger mig sin nyårs kyss också.. Hm. Iallafall, nu ska jag hjälpa mamma med maten, ni får ha det så sjukt kul ikväll att ni bara spricker! Gott nytt jävla 2011 år! :)

New Year

Dö fint väder, perfekt inför ett nytt år!

 

Vaknade tidigt idag, vid 10 ungefär. Ska upp och käka och prata med mamma om hur vi ska göra ikväll och så vidare. Sen så hoppar jag in i duschen ett tag så jag blir fräsch idag, sen så ska jag fixa håret och sminket så det håller hela dagen. Efter det tar jag spårvagnen hem till Nina och mer vet jag inte.. Haha.

 

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt..


Fransar

Köpte dessa idag. H&M - 40:-

Idag har jag varit på stan med Nina och en liten stund med Micki också. Vi gick för det mesta bara runt och kollade. Nina köpte en tröja till en fest vi ska på den 1 januari, och jag köpte ännu ett par lösögonfransar till festen. Skönt att köpa nya, för mina andra är tjocka och har en massa maskara på sig.

Imorgon är det nyår.. Jag är inte ens taggad, jag vet inte varför. Kanske för att jag inte ska göra något speciellt? Ska bara vara hemma och äta middag på kvällen sen ska jag träffa Nina och några andra och fira 12 slaget nere på stan! Det ser jag fram emot iallafall! Försökte hitta en fest eller något, men alla var redan fulla och så vidare.
Men min nyår kommer hållas på stan. Hur kommer er nyårs kväll se ut då, och kommer ni ha på er något speciellt? Isåfall vad? :) Har lite panik med klädvalet tills imorgon så ni får tipsa lite!

Nu ska jag göra något att äta, har inte ätit på hela dagen. Kyss!

Saknar sommaren!

Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Bilderna är tagna sommaren 2010. Och nu börjar vintern ta mig på nerverna.. JAG VILL HA SOMMAR NU! Sola, bada, fotografera, fyller år, fega på stränderna, sköna kläder/bikini.. Fan ta mig tillbaka.

Fortfarande vaken..

Mammas HTC jag testade innan. Hade ingen annan bild att visa, och kändes tråkigt utan.

 

Kolla vad Nina får mig att göra alltså.. Jag är vaken såhär sent för hennes skull, snäll jag är va? :) Har inget annat för mig iallafall så är vaken istället. Ska nog sätta på en komedi film så jag håller mig uppe ännu längre. Om jag somnar så uppdaterar jag mer imorgon. Ska ändå upp rätt tidigt. Ställer larm på klockan 11 eller 12.

 

Godnatt sötnosar!


Nyårslöften


Mc

Hej på er allesammans.

Har varit hemma sen klockan 9 ungefär, tror jag. Har iallafall inte gjort så mycket alls nu, har bara legat i soffan och lekt med mammas nya HTC mobil och kollat på tv.

Idag har jag varit med Nina hela dagen, vi vaknade upp hemma hos mig imorse. Vi åkte till stan sen hem till Nina och vid klockan 5 träffade vi en kompis som heter Fanny. Satt hemma hos henne en liten stund sen gick vi till Mc och käkade.

Ibland är man tvungen att trycka i sig lite skräp mat..

 

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu. Jag vill gå ut och träffa något men det är rätt så sent och sjukt jävla kallt ute, så jag tror jag står över för ikväll.

 

Snart är det nyår också, då blir det kul!


Outside


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Nattblogg - Skräckfilms marathon.

Kollade på Rec 1 och 2.

 

Nina sover över här inatt. Vi kom hem till mig typ strax efter klockan 10. Vi var på stan och skulle in till Hageby, fast sen ville vi köpa chips så vi skyndade oss till Ica för det skulle stänga inom 10 minuter, men vi hann för vi klarar allt! :) Så ikväll har vi bara degat och tagit det lugnt, vi hade chips, dipp, 5 liters julmust, toffifee och ischoklad. Kunde inte blivit bättre.

 

Vi får se hur länge vi är vakna, vi ska försöka vara vakna hela natten och kolla på en massa filmer, från komedi till skräck. Om vi somnar så sover vi nog ganska länge imorgon.

På dagen imorgon ska vi nog röra oss mot stan och lämna tillbaka en grej som Nina köpte och ett par jeans, sen träffar vi nog några och hittar på något roligt. Vi får se helt enkelt.

 

Sov så gott så hörs vi, kram.


Facelook

Nu har jag duschat, klätt på mig, ätit och sminkat mig, lite åtminstone.

Nu ska jag gå till spårvagnen och åka ner till stan. Vi får höras senare mot kvällen, när jag kommer hem helt enkelt. Hoppas ni alla har en bra dag.

Kyss!

Nyvaken

Helt ofixad och nyvaken.

 

Godmorgon! Har ni sovit gott?

Jag har iallafall just fikat och ska strax hoppa in i duschen. Sen ska jag väl klä på mig och det och när jag är klar så ska jag dra mig till stan. Träffar Nina där och sen får vi se vad vi hittar på. hon ska iallafall köpa plast till mobilen, för repor och sånt vet ni.

 

Nu mot duschen. Kram!


Klick

Photograph & editing & model: Ksenia Jernbom [JAG]

Frågestunden hittar ni HÄR, fråga något och få svar! Passa på, för jag kommer sätta upp svaren ganska snart!

Till sängen

Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen. Är så sjukt trött man kan bli alltså. Känner ögonen sluta sig hela tiden så det är nog bäst att jag bara går och sover. Fast först är jag tvungen att kolla på Family Guy. Måste fylla skallen med lite humor.

Hoppas ni sover gott och drömmer söta drömmar, precis vad jag hade tänkt att göra inatt också. Imorgon när jag kliver upp så slänger jag upp ett inlägg, sen blir det av till stan!


Coffee house

Här har ni bilderna jag lovade. Jag och Micki visste inte vart vi skulle ta vägen sen gick vi förbi Coffe House och blev snabbt sugna på te, så vi gick in och köpte.
Hur bra som helst en vinter dag när det är kallt. Dessutom är det sjukt mysigt att sitta och fika där inne.

Welcome to the paradise.

Det bästa som finns.

Som ni ser så har jag fixat te nu. Det som ligger bredvid koppen är från Ryssland. Man kan inte riktigt förklara vad det är, det är typ omöjligt. Men det är som ryskt godis, fast ändå inte.. Och det finns heller inget som liknar detta här i Sverige. Det är det bästa jag vet iallafall, gott som bara den!

Nu ska jag ladda ner en film och bara ta det lugnt! Och glöm inte bort FRÅGESTUNDEN!

Trött

Jag just nu!

Nu är jag hemma och fryser hur mycket som helst! Ska strax göra te och bara dega i sängen. Älskar verkligen jullovet, gud så skönt. Vara vaken nätter och sova ut sen, älskar livet!

Har varit på stan hela dagen och gått runt. Har fikat med Micki också, när vi väntade på att Nina skulle komma. Lägger upp bilder på det senare.

Nu - köket.

December

Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Vi kör igen

Vi kör på med frågestund nu igen!

Som vanligt så har jag regler
:

1
: Jag svarar/accepterar inga anonyma frågor.
2: Man får bara fråga en fråga.
3: Inga oseriösa eller olämpliga frågor svarar jag på.

Inte så svårt att hålla koll på va? :) Det är bara att sätta igång och fråga nu då! Hoppas jag får in massor med bra och roliga frågor, ni får såklart fråga vad ni vill, men kolla reglerna först! Jag kör på tills jag känner att jag fått tillräckligt många frågor.

Känns som att det är många som vil ha sina frågor besvarade, så nu har ni chansen! Fråga på!

Uppdate

Hej på er!

Förlåt för den sjukt låga uppdateringen men har inte varit hemma på hela dagen, förutom när jag skulle hem och byta skor. Men nu är jag hemma iallafall och kan uppdatera lite.
Jag är hur hungrig som helst, alltså det finns inga ord och jag har heller inte ätit något alls idag. Bara en tugga av en cheese burgare och lite fanta, ingenting annat. Så jag ska gå till köket strax och fixa ihop någonting så jag blir mätt iallafall.

Jag och Nina gick på bio innan också, såg en film som heter Easy A, någon high school film. Den var faktiskt rätt bra. Älskar att gå på bio, speciellt dom dagar man inte har någonting alls att göra.

I bio salongen.

Onödiga kommentarer

När fick du din systemkamera och av vem? Du är ju typ fattig :o
Och varför använder du alltid Ninas kläder? Har du inte egna eller, man ser ju att det är hennes, och om man frågar vart du har köpt så får man svaret "inte min tröja".

Svar: Jag hatar såna här kommentarer. Så sjukt jävla onödiga. Varför slösa sin tid på att kommentera sån skit? Alltså varför är min fråga. Jag fick iallafall min kamera för ett år sedan av min mamma. Har redan svarat på den frågan flera gånger. Och vad spelar det för roll ifall jag är fattig eller inte? Varför tror du att jag är det? Sitter jag på gatan och tigger mat eller pengar, då kan man snacka om att någon är fattig.
Jag säger inte att jag är rik, för det är jag verkligen inte, och jag är inte heller fattig. Hur skulle vi annars ha råd med en helt ny tv, nya saker för hemmet, flytten och allt?
Alltså varför ens säga att jag är fattig är jag inte ens är det? Och OCH att jag har på mig Ninas kläder då och då, vi brukar ha varandras kläder ibland.
Det är väl våran ensak om vi ska ha det eller inte? har någon frågat om eran åsikt eller? Jag säger inte att kommentera är förbjudet men varför just säga fattig och att jag använder andras kläder? Det gör väl Nina och mina andra vänner lika ofta också.
Och såklart jag säger att det inte är mitt plagg som jag visar på någon bild till exempel, eller ska jag ljuga och säga att det är min och att den är köpt i till exempel Gina Tricot säger vi, än att bara säga att den inte är min?
Jävligt dålig stil säger jag bara. Kommentera "normala" kommentarer, läs min blogg, följ den om du vill, eller läs den inte alls om du bara vill kränka någon. Jag tar klart som fan inte emot mig, och det ska ni ha klart för.

Juldagen

Nu är jag hemma. Åkte till stan och träffade Nina och sen åkte vi upp direkt till Klockaretorpet och träffade några andra som vi var hos. Vi satt och lyssnade på musik och pratade om bland annat andar, sen hörde vi massa ljud som steg i trappan och knackningar och så vidare, och det var bara vi hemma.

Nu är jag hemma iallafall, trygg och säker. Har precis gjort te och äter Toffifee. Funderar på att ladda ner en film, men vet inte riktigt vilken. Mina ögon är hur trötta som helst, vet inte varför, skulle kunna somna när som helst. Men jag ska vara vaken länge har jag bestämt mig.

Här är en söt bild sen tidigare idag. Fastnade inte på bild heller.

Vi var ju på stan på dagen och på väg till mig så träffade vi på en jamaican kille som bara pratade engelska med oss. Han var hur rolig som helst och pratade om bombaclad, fast än vi inte visste vad det var. Frågade om vi kunde ta kort med han, men han sa att han var dyr haha, men till slut gav han sig.

Nu blir det film time!

Video från idag.

Jag och Nina var nere på stan tidigare idag, och allt var såklart stängt men vi ville bara träffa varandra och så vidare. Vi träffade några också lite här och där. Mesta tiden satt vi inne på McDonalds och drack Cola och var inne på internet på mobilen.

 

Spelade in en liten kort hälsning också.

 

Ibland hatar jag julen, allt ska vara stängt och man har ingenstans att ta vägen och inte heller någonting att göra, så såhär kan våra dagar också se ut ibland. Det är också skönt att bara ha slappa dagar ibland tycker jag faktiskt. Ska träffa Nina snart igen, efter att hon varit och firat jul hos någon släkt.

 

Ha det bra så länge, puss!


Inga julklappar..?


HAR INTE DU FÅTT NÅGRA PRESENTER?

Svar: Klart som fan att jag har fått julklappar! Ni har bara inte gett mig tid att säga vad jag fått och så vidare. Igår kväll orkade jag inte blogga eftersom klockan var mycket och vi öppnade paketen sent, så jag berättar nu vad jag fått istället.

Jag fick iallafall en mobil, inte världens nyaste, men den är bra och är inköpt en månad sen. Det var alltså mammas innan men nu fick jag den och jag tycker om den. Det är en Sony Ericsson J10i2, den duger helt enkelt! :) Sen fick jag sängkläder, pengar, 3D glasögon och 3D spelare till våran tv, jag fick hur mycket choklad (bland annat Toffifee som jag älskar) som helst och andra små saker. Är helt klart nöjd med allt jag fått!

Vad fick mina läsare i julklapp?

Kalle anka dags!

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och kolla på "Kalle anka och hans vänner önskar en god jul", haha! :) Har inget annat för mig riktigt så ska bara ta det lugnt och kolla, en tradition i min familj typ.

 

Kalles jul.

 

Efter att jag kollat klart så ska jag göra knäck! Köpte äntligen visp grädde som saknades igår, för tänkte göra det då men fick bli idag istället. Knäck och ischoklad är det godaste man kan äta på julen, och Toffifee!

 

God jul!


Apple christmas

Fick med detta söta äpple hem från affären, och massa mer såklart.

Nu har jag och mamma kommit hem från Hageby Centrum. Har handlat en massa god mat och hur mycket julmust som helst! Ska börja laga mat och så vidare snart.

Det känns hur kul som helst med julafton, men dock så känns det inte som jul, utan bara som en vanlig dag. Någon mer som känner så? Jag ska iallafall snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för ikväll.

Hur ser eran dag ut? Har ni fått öppna paket än? :)

Julafton

Godmorgon!

Börjar med att önska er en underbar god jul!
Jag har legat i sängen i en timme nu ungefär, vaknade vid 11 tiden. Har just ätit frukost och kollat på en julfilm på tv. Jag och mamma ska gå till affären nu snart och handla lite mat till julbordet ikväll.

Kommer ta med mig kameran ut så ni får lite fräscha nya julbilder. Så länge slänger jag upp en skön låt som jag upptäckte imorse.

Coming home - Diddy

Nu är det jul!


Önskelista 2010?

Årets önskelista.

Det är försent att önska sig saker nu när det är julafton imorgon. Men hoppas att jag kommer få något av det som finns på bilden. Önskar mig speciellt en ny mobil och ett nytt kamera objektiv, sen är det en nyårs klänning och en massa småsaker.


Dan före doppare dan.

En bild jag tog igår på morgonen.

Idag vaknade jag strax efter klockan 12. Är hur trött som helst fortfarande. Har bara legat i sängen och ätit frukost. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Kanske träffar Nina lite senare och gör något. Gud vad skönt med jullov, har verkligen längtat. Slipper skolan nu i 2 och en halv vecka. Dö bra! ;)

Imorgon är det julafton, undra vad jag får i julklapp.. Hoppas en ny mobil iallafall. Har tjatat om en mobil i 1 och ett halvt år nu, sen jag förstörde skärmen på min förra Samsung touch förra sommaren. Smart tjej! Själv har jag hittat en julklapp åt mamma, köpte den igår. Min mamma vill aldrig ha någonting, hon säger inte vad hon önskar sig, men hoppas hon blir glad för det jag köpt.

Ut igen

Hej!

Just nu är jag hemma och har Nina på besök. Vi har just ätit snabba makaroner som vi lagat och ska snart ut igen. Var i skolan idag och hade skolavslutning och det gick bra. Kändes som att det var igår.

Jag och Nina just nu.


Som sagt, vi ska ut nu igen, ska se om jag hittar en julklapp åt mamma. Sen när jag kommer hem igen så lägger jag upp lite bilder från dagen och så vidare.

Ha det bra så länge så hörs vi sen.

TIll skolan

Nu är jag klar för att avsluta skolan detta år!

 

Kläderna är på, sminket och lösögonfransarna är på och håret är lockat! Ni får bättre bilder sen, hinner inte knäppa några med kameran just nu. Klockan är 7 nu och jag ska snart ta på mig ytterkläderna och gå till spårvagnen. Skriver mer efter avslutningen. Kanske skulle till stan och fika med brudarna också, vi får se. Har med mig lilla kameran så ni får se lite bilder sen.

 

Hörs senare!


"Jersey Shore bitch!"

Nu har jag borstat tänderna, bytt om, hämtat iskallt vatten, klippt mina lösögonfransar så att dom passar tills imorgon och nu ligger jag i sängen. Måste verkligen sova så att jag kommer upp imorgon. Måste upp hur tidigt som helst för att fixa mitt hår och smink och allt det där som tjejer måste fixa.. ;) Hoppas jag vaknar och inte snooza i typ en timme (som jag dock råkade göra i morse). Ska ju också som sagt gå upp på scenen och säga "god jul och gott nytt år" på ryska, framför alla på hela skolan. Snacka om pinsamt..

Innan jag lägger mig och sover så ska jag kolla på ett gammalt avsnitt av Jersey Shore, vilket är jävligt bra! 

Godnatt alla söta läsare.


Avslutnings outfit.

Tänkte att jag skulle ha på mig detta imorgon på avslutningen.

Fast jag är inte helt 100% säker på att jag ska ha på mig mina höga klackar, känns som att det kommer bli för mycket liksom. Det är ju bara en skolavslutning, eller..? Vi får helt enkelt vänta och se, måste bestämma mig. Och jag ska inte ha det där halsbandet!

In och dejta duschen.

Jag just nu.

 

Har just precis ätit och är hur mätt som helst. Mamma är inte hemma så jag fick bara göra någonting, fick bli pomme. :) Slutade skolan halv 1 idag så jag och Nina åkte upp till Borgsmo och träffade några, tog vi spårvagnen till stan och träffade Micki för att sedan åka till Hageby och träffa ännu fler. Helskön dag.

 

Imorgon börjar jag 9 (tror jag..) och slutar tidigt. Det kommer bara vara slapp dag. Man kommer få kolla på film, julpyssla, spela fotboll och massa mer. Inga lektioner alls, och på onsdag får vi jullov!

 

Nu ska jag gå och ta en dusch! Ha det, puss!


Kan inte sova + nytt inköp.

Köpte lösögonfransar tidigare idag. Dom gick på 60 kr, köpte på Kicks.

 

Ska ha fransarna på skolavslutningen nu på onsdag!

Jag försöker sova men kan inte ens blunda. Är inte det minsta lilla trött och jag ska till skolan imorgon.. Undra om jag ens kommer upp ur sängen. Kollade just på en film också, Rec 2. Den var bra, rekommenderar dock första filmen istället.

 

Iallafall, ska försöka sova nu. Får smsa med lite folk så att jag blir trött, och lyssna på lite musik. Godnatt!


Morgontrött

Godmorgon alla söta blogg läsare! Eller ska man säga god-dag..?

Jag har iallafall just vaknat, eller för drygt en timme sen ungefär. Jag är hur trött som helst och hatar morgonen, och framför allt så hatar jag söndagar.

Jag just nu. Chokladen fick bli min frukost..

Nina
kommer hem till mig snart, och då ska vi ner till stan och leta julklappar till folk. Kommer självklart inte hitta något som vanligt, liksom, vad vill en vuxen ha i present..? Och så är det jävligt typiskt att man inte hittar något när man väl har pengar, och när man inte har pengar så hittar man massor av fina saker. Typiskt..

Nu ska jag gå och äta breakfast. Frukost och lunch i en.

Min tro och det jag tror finns - 30 dagar

Nu var det dags igen, och i det här inlägget kommer jag inte skriva så mycket allt.

Jag kan säga direkt att jag tror på gud. Jag är kristen och jag är döpt. Ibland har folk svårt att acceptera det med jag är kristen och tror på gud. Enda sen jag var jätte liten så har jag haft ett kors på mig. Liksom, varför ska man inte kunna tro på gud? Vem ska ha skapat världen då, eller hur tänker man?

Får ett guld kors.

Döper mig.

Och lite övrigt: Jag tror på andar och har gjort det ett bra tag, haha!

Film


Dom här filmerna ska jag se ikväll. Den första heter "Child's eye" och är som typ The Grudge, hoppas att den är lika bra också!

Nu ska jag mysa med mig själv och kolla film! Älskar såna här kvällar.

Lördags mys

Förberett med chips, dipp, julmust och apelsin marabou (som är min favorit choklad) nu ikväll. Tänkte kolla på en massa filmer inatt också. Undra hur länge jag kommer orka vara uppe.

Dagen började med att Nina kom till mig och hämtade sina saker, vi drack te och fixade oss också. Efter det åkte vi ner till stan och träffade 2 pojkar som vi fikade med. Efter det åkte vi till det där discot jag pratade om innan, fast vi var bara utanför och stack hem efter 5 minuter typ. Men sen så åkte jag dit igen fast utan Nina och var där med Micki och en söt tjej som heter Vanessa. Jag kom hem klockan 12 ganska så exakt och nu så ligger jag i min säng med dö ont i fötterna. Har haft mina klackskor hela dagen förutom discot, så jag har ganska så ont..

Nu ska jag välja ut lite filmer som jag ska se inatt, kommer med resultatet senare!

3D - TV

Nu står denna på sin plats!

När jag kom hem efter skolan igår så såg jag detta, en helt ny TV som har en inbyggt 3D funktion, så sjukt grymt! 46 tum. Den har hur bra kvalla och bild som helst, och super bas ljud. Me like! TV bänken är också helt ny, sen har vi köpt in en ny disk maskin till köket på grund av att den andra inte ryms, så vi köpte en mindre. Nu behöver jag inte diska för hand längre! :D

Vänta bara tills jag köper en massa Blue Ray filmer, 3D på hög nivå!

Party people

Såhär såg jag ut igår kväll! Dock blev bilden lite konstig.

Igår kväll var jag på ett disco med några sköna människor, bland annat Nina, Micki, Donna och Emina. Vi hade otroligt kul där men det var nästan bara tjejer som kom, men till slut kom det faktiskt killar också.
Jag och Nina åkte ner till stan direkt efter skolan och köpte ett par kilklackar till henne, sedan åkte vi till mig och fixade oss inför discot. Idag så är det ett till disco vi kanske ska på, dit kommer det komma mycket mer folk, så hoppas Nina orkar för jag vill verkligen gå. :)

Hörs sen!

Nattblogg - hiss/diss

Lugg - Tycker att det är dö fint nu. Vissa passar med det och vissa inte, men det är hur som helst sjukt fint med lugg!

Stickade tröjor - Sjukt mysigt nu till vintern. Varma kläder ska man ha!

Tomten - Låter kanske konstigt, men jag hatar verkligen tomtar. Dom är så.. läskiga med deras "söta" leendet. Sitter typ "plats" tomtar i varenda fönster på stan och vinkar. Fan, hatar dom.

Dörr blåsare - Ni vet när man gå på stan, och om man till exempel går över från en galleria till en annan..? Då finns det grejer vid automatiska dörrar som blåser. Ni vet vad jag menar va? Gud så irriterande det är, håret åker huller om buller och man får det i ansiktet. Hård diss!

Gamlingar - Jag har inget emot gamla människor eller något i den stilen men gillar verkligen inte när man har bråttom någonstans sen är dom plötsligt i vägen för dig, och går jääätte långsamt..

Vinter - Jag hatar vintern. Jag har aldrig heller gillat den. Tycker det är sjukt jobbigt faktiskt. Finns så många nackdelar, till exempel att man ofta kommer sent till skolan på grund av att spårvagnarna/bussarna lägger av eller kommer för sent, att det är kallt, man måste ha flera ton varma kläder för att inte frysa, slaskigt, all snö är i vägen och man kan inte ta sig förbi någonstans m.m. Inte min grej!

Tillägg:
För några dagar sen gick jag och Nina på stan och vi började genast störa oss på en massa saker. Det var då vi kom på alla dm här sakerna och att vi skulle göra en hiss och diss lista på våra bloggar. Så varken jag eller Nina har härmat varandra.

Christmas


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Lockar

Såhär kommer jag ha ifall jag ska ha lockar.
.
Nästan alla tycker att jag ska ha platt hår på skolavslutningen, men jag vet inte ifall jag vill ha platt eftersom jag oftast brukar ha det. Vill ha något annorlunda, som till exempel svaga lockar, inte mycket och inte mycket. Så vad ska jag ha? Är inte säker riktigt. Platt känns lite tråkigt, eller..?
.
Angående klädvalet. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Tänkte på någon tight spetsklänning med genomskinliga svarta tights och höga klackar, men ändå så tvekar jag. Vad rekommenderar ni? :)
.
Måste fundera lite till fastän det är några dagar kvar.. bloglovin

Kan inte bestämma mig!

Platt och lockigt.
.
Jag kan inte bestämma mig.. Det är ju skolavslutning i våran skola nu på onsdag, och jag vet inte hur jag ska ha håret. Då tänkte jag att ni skulle vara med och påverka. Vad tycker ni är finast? Ska jag ha håret helt platt eller ska jag göra lockar i det, som på min header? Vad tycker ni?
Puss!

Steg-för-steg - Ksenias tofsar!


Ett ögonbligg i mitt liv - 30 dagar

Kommer inte på något ögonblick som jag har bild på eller något. Så får bli Bosniska festen som vi var på i lördags. Det var verkligen dö kul, och det är hur kul som helst att umgås med er tjejer. Nina och Emina, riktigt fina brudar!

En bild på mig sen den kvällen.

 

Nu i januari, 1 januari tror jag att det var om man ska säga exakt, så ska vi på en Bosnisk fest igen där en känd artist kommer. Alla vi tre denna gång också. Hoppas det blir lika kul! Då ska jag se till att ta bättre bilder!


Kyss!


Camera

Mammas kamera på bilden, tagen med Nikon.

Jag använder en Nikon D60 och den är helt klart super. Mammas kameras batteri la av så kunde inte ta kort på min kamera, men en bild på den finns HÄR. Den tar iallafall sjukt skarpa och fina bilder. Den har 10.2 megapixel, riktigt bra. Rekommenderar den till alla nybörjare. Sen när man blir bättre på att fotografera osv kan man köpa en Canon, dom är lite bättre enligt mig.

Mammas kamera är en Panasonic DMC fx7 (den på bilden ovan). Den tar också sjukt fina bilder, men dock har den bara 5.0 megapixel. Tror nog inte att min mamma bryr sig så mycket om just det, bara den kan ta bra bilder!

Det var väl det!

Another picture

Här är en annan bild på min "nya frisyr"

Har just kommit hem från Klockaretorpet, Borgmo. Disco mötet tog typ 10 minuter och vi fick säga vad vi tyckte och så vidare. Kommer nog bli ett disco i slutet av januari eller något, kommer bli grymt! ;)

Sitter skönt i min säng och lyssnar på Missy Elliott. Sjukt grym är hon, får sån där danskänsla. Ska se om jag och Nina ska upp till Borgsmos fritidsgård och boka lokal igen så vi kan dansa lite. Dö kul!

Nu ska jag ladda ner lite filmer så jag har lite nytt i datorn. Efter det lägger jag upp ett inlägg om vilken/vilka kameror jag använder, det var någon som undrade det. Så ska se om jag fixar det! Ha det bra så länge så slänger jag upp ett inlägg snart! ♥

I väntan på Nina..

Hej!

Just nu sitter jag i skolan och kollar datorn i dator rummet. Har precis slutat och det är skönt! Väntar på att Nina ska sluta bilden sen ska vi upp till Borgsmos fritidsgård och planera ett disco. Låter säkert inte så kul, men hoppas det är kul. Och så småningom så kommer vi hålla i ett disco som alla kan komma på, men det är ett tag kvar.

Nu ska jag gå på toa, haha. Kyss!

Nu går jag och lägger mig!

Nu går jag och lägger mig för dagen. Är hur trött som helst.
Har förberett en stor kopp med hett te vid sängen så jag slipper ha ont i halsen på natten, hoppas det hjälper. Ska försöka hinna köpa hals tabletter imorgon efter skolan.

Innan jag ska försöka sova så ska jag komma slutet på filmen 1408, har bara sett bitar av filmen innan jag lägger mig, och nu ser jag klart sista delen.

Imorgon eller på torsdag efter skolan ska mamma hämta min nya fluffiga matta. Längtar tills jag får den, för då är mitt rum helt klart!

Godnatt!

Min bästa vän - 30 dagar

Jannike Eriksson

Nu ska jag försöka berätta lite kort om min bästa vän, Jannike.
Vi träffades första gången genom en kompis som vi båda var vän med. Vi gick på bio och såg första Alvin och gänget filmen om jag minns rätt, jo det tror jag. Vi fick kontakt direkt, det klickade liksom till.
Vi har gjort så många grejer ihop. Vi har firat nyår tillsammans, vi snackar om precis allt och mycket mer. Vi är som systrar helt enkelt. Vi har varit vänner i 5 år snart.

Älskling, hoppas att allt är bra och att vi ses snart.



Detta inlägg skulle upp för någon dag sen, men glömde helt bort det så det hamnade i utkast, tur att jag såg det nu! Måste skärpa mig, hihi.

Hals ont..

Hej på er!

Sitter hemma i min ensamhet och lyssnar på musik. Har så ont i halsen att jag knappt kan svälja, gör sjukt ont alltså! Tror att jag håller på att bli sjuk, snyter mig hela tiden typ. Dö jobbigt! Hoppas jag håller mig frisk iallafall. Ska gå och fixa hett te för min hals strax.

Tack för alla söta kommentarer angående min nya frisyr. Blev faktiskt nöjd med lugg och trivs bra i det, och ni gjorde allt mycket bättre! :) Och nej, jag har inte färgat håret. Det var bara mörkt i rummet och min webbcam är lite konstig, så det blev mörkare. Det var några som undrade det, så nu fick ni svar!

Har inga bilder att lägga upp heller, har varit jätte slö och inte orkat ta kort på något, så min blogg blir bara tråkigare och tråkigare. Ska köpa in lite sirap osv så att jag kan göra knäck nu någon dag, då får ni lite färska bilder här! Bjuder på en härlig låt istället.

No superstar
- Remady

Nu har jag klippt mig!

Nu har jag klippt lugg, jag är faktiskt nöjd! Klippte ju mig helt själv också. Trodde att det skulle bli mycket sämre än vad det blev.

Här har ni en bild på resultatet:

Nack delen är dock att man inte kan göra så många olika frisyrer, man kan heller inte ha toffs i stort sätt eftersom hela luggen åker ner igen (om man nu ska göra toffsarna som jag gör). Men tycker det blev fint iallafall, nöjd!

Tycker ni att det blev bra? :)

Pictures


Här är några bilder från Bosniska klubben som vi var på i lördags. Dom blev inte så lyckade dock, men har några andra också som vi tog vid en spegel, kanske lägger upp dom någon annan dag!

Nu ska jag gå och klippa lugg nedanför ögonen, ska se om det ser bra ut. Om det ser bra ut så klipper jag luggen helt, annars låter jag den vara och har den på sidan som jag gjort hela tiden.

Önska mig lycka till..

New haircut?

Hej!

Jag fryser börjar jag med att säga. Så sjukt kallt utomhus och nu kan man heller inte gömma sig från kylan inne.. (hämtar en filt) Har varit hemma sen klockan 4 ungefär, och inte gjort något speciellt. Har bara fått lite små ryck på vårat internet som knappt vill funka, det tar typ 10 minuter innan sidan man går in på laddar klart.
Ska snart sätta mig och plugga in lite rester i SO så jag har det i huvudet, för imorgon ska jag och min SO lärare gå igenom det jag har pluggat och så vidare. Om jag inte klarar det här så kommer jag få IG i SO, så bäst för mig.. ;) Och alla betyg trycks på onsdag.

Satt och tänkte på en grej i skolan idag också. Ska jag klippa lugg? :D Vore kul med lite förändring i det hela. Kul och testa ju! Eller? Om jag klipper lugg så ska jag ju klippa själv såklart, och då vill jag att resultatet ska bli så likt som möjligt denna bild:
Tjejen heter Matilda Turborn och driver DENNA blogg.


Vore kul om ni tyckte till lite, ifall jag ska klippa lugg eller inte. Vill göra det ikväll, så tyck till nu nu nu! :) Och medans ni läser det här går jag och pluggar lite. 

Hörs senare!

Sängdags

Bilden är några dagar gammal.

Har varit hemma sen 2 timmar tillbaka. Har just ätit och är mätt. Ska gå och tvätta bort smink och borsta mina tänder. Efter det så ska jag lägga mig i min säng och sätta på en skräckis, det får bli filmen 1408.

Och tack alla ni söta läsare för att ni kommenterar så söta kommentarer, det värmer verkligen. Godnatt!

Min dag i text/bild - 30 dagar

Hello! :)

Just nu sitter jag i Borgsmos fritidsgård med Nina och dricker hett te. Inte helt fel eftersom jag har dö ont i halsen sen inatt. Vi skrattade och skrek en hel del. Köpte hals tabletter med äppel smak innan, så det känns bättre.
Vi har inte gjort något speciellt idag annars. Vi sov till halv 3 och sedan gjorde vi frukost, blev toast och te. Efter det gick vi ut lite i Klockaretorpet, sen hamnade vi i Borgmo.

Vet inte vad vi ska göra sen riktigt. Ska dra mig hem ganska snart, fast först måste jag hem och hämta min väska.
När jag kommer hem så fortsätter jag min slappa dag. Sätter nog på en film och myser med en filt i sängen.

Mer än så har inte dagen sätt ut. Söndagar... Och förhoppningsvis så komemr det upp bilder från gårdagen. Ha det bäst!

Glöm inte att följa bloggen.

bloglovin


Vad är kärlek för mig - 30 dagar

Hej där, här kommer inlägget som skulle kommit upp igår.

Tänkte berätta vad kärlek är för mig, följer "30 - dagar" listan. Jag kör på direkt.

Kärlek för mig är att kunna lita på varandra, att kunna umgås hur mycket som helst utan att tröttna och att verkligen gilla den man är med. Man ska vara trogen, det viktigaste. Man ska kunna ligga och kolla på samma film hela tiden, kunna lyssna på låtar som man aldrig tröttnar på, bara för att ligga där och kolla på varandra. Kärlek är när själen finner sin kontrapunkt hos någon annan.
Varför är det så lätt att misstolka sexuell attraktion med en förälskelse? För mig är det iallafall två helt olika känslor men de känns så lika ändå. Men det är fortfarande inte samma sak. Man ska vilja kunna få tänka på att leva med en och samma männsika resten av sitt liv. Man ska kunna dö för den personen, vara beredd på att lämna allt.
Kärlek handlar om ett sammarbete mellan 2 personer, som innehåller egenskaperna "ge" och "ta".
Hur ska man kunna sätta ord på kärlek egentligen? Det finns så många olika slags typet av ordet kärlek. Man kan älska sin familj, ett ställe, en bästa vän, någon man är kär i eller helt enkelt vad som helst.
Jag förknippar kärlek med lycka och även sorg. När det pirrar till i hela ens kropp, det nästan ilar.

Fan, denna lista kan bli hur lång som helst. Men jag väljer att kortfatta allting. Nu till min fråga, vad är kärlek för just dig?

Nattblogg - svar på tal.

Svar: Haha okej, för det första så spelar det ingen roll vart man kommer ifrån för att få vara där. För det andra så tror många att jag är från bosnien/kroatien (det vill säga balkan) och jag kan lite bosniska och förstår en hel del eftersom det är likt rysska, om ni inte visste det. För det tredje så hade vi jävligt roligt där, och ingen kollade snett, varför ska ni omogna ungar bry er om vart jag ska? Jag tar inget skit, jag drar vart jag vill och ingen kan göra något åt det. Jag driver en blogg, och bryr mig inte om någon kommenterar något fult eller irriterande, jag bryr mig helt enkelt. Förstår inte vart ni alla vill komma med det ni säger. Om ni läser min blogg, läs den. Klart ni får kommentera vad ni vill, men jag tar aldrig åt mig och bryr mig inte om någon skit. Varför ska ni bry er ens för andra gången? Ifall jag inte "passar in" på en bosnisk fest, så passar ni inte i Sverige.

Cofee house

Jag och Nina i stan förut idag.

Jag var med Nina i stan innan. Först gick vi runt på stan och letade en present till hennes pappa. Sedan satte vi oss på Cofée House och drack te. Nu är vi hemma hos Nina och fixar oss för ikväll, ska ju till Bosniska klubben!

Vi hörs senare, OCH jag har äntligen gjort det jag lovat! Jag har tagit tid och fixat bilder till steg-för-steg, Ska visa hur jag gör mina tofsar! :)

Vilken sovmorgon jag fick..

Godmorgon allesammans!

Vaknade just av att Nina ringde. Hade världens finaste dröm, och den bara försvann! Haha. :( Ville sova längre, men lyckas inte somna om nu. Och nu tvingar hon mig åka till stan såhär tidigt också(!?) Nej men det blir skönt, vi ska äta frukost i stan, sätta oss på ett fik eller något liknande.

Ska hur som helst gå upp nu och fixa mig. Ikväll ska jag och Nina till Bosniska klubben på en liten fest kan man kalla det. Eller det kommer såklart bli en stor fest, alla bosnier och en massa andra kommer dit. Det kommer vara några som uppträder och efter det kan man dansa och mingla runt. Ninas farmor kommer jobba där, så hoppas vi kommer in gratis, annars kommer det kosta 150 kr för alla.

Och förresten, vi skippar "det här åt jag idag - 30 dagar". Det var ändå inte så intressant att veta, eller? Jag skriver hellre ett långt inlägg om "vad är kärlek för mig" ikväll.

Nu ska jag upp och klä på mig, sen rör jag mig mot spårvagnen! Hörs senare!

Nattblogg

Ja, nu kom jag hem.

Nej men jag kom hem vid 11 tiden ungefär. Var dö hungrig när jag kom in så har ätit och vilat lite, och nu tänkte jag blogga lite. Kollar på lite gamla Jersey Shore avsnitt som jag laddat ner också. Fan vad skönt det är att bara ligga i sängen och mysa på en fredags kväll.

Allt blir bättre med chips! :)

 

Tyvärr så orkar jag inte skriva "30-dagars" inlägg just nu, får ta det imorgon istället. Ska ju visa vad jag har ätit idag, antar att det inte är så intressant, så tar det imorgon, lika bra så.

 

Nu är jag trött. Ska kolla på en skräck film. Blir nog piggare då! Ta hand om er.


Party

Hej där! :)

Just nu befinner jag mig hemma hos Nina. Vi håller på att fixa oss osv, vi ska till en födelsedagsfest nu snart. Ska till stan och möta upp några också.

Just nu.

Jag kommer komma hem ganska så sent, så vänta inte några inlägg dom kommande timmarna. När jag väl kommer hem så visar jag vad jag ätit idag, som det står på "30-dagar" listan!

Puss så länge!

Plugg

Jag just nu. Helt utan smink och riktigt trött.

Ja där ser ni! Jag pluggar verkligen! :) Haha, det trodde ni inte va?

Jag sitter iallafall i min säng just nu med ett glas julmust och pluggar matte till matte provet imorgon och skriver klart mitt arbete om en bok som vi ska ha prov om om någon vecka tror jag. Och "bok-arbetet" ska in imorgon, så jag måste bli klar nu. jag vill verkligen lyckas i skolan, så det är bara att ta tag i allt och bita ihop. Ska få detta gjort!

Nu ska jag jobba vidare, med detta säger jag godnatt.

Min familj - 30 dagar

Det här kommer nog många av er läsa. Det är flera som har frågat mig om min pappa och min mamma och vem jag bor hos och varför och så vidare. Här kommer ni få svar på några av era frågor iallafall.

Jag är helt ryss, så båda mina föräldrar är från Ryssland så jag slipper förklara det senare.
Jag kan börja med min mamma. Hon är en sjukt rolig och omtänksam person som man inte kan bråka med, haha. När man väl bråkar med henne så är det helt kört på alla sett. Nej men, hon är en underbar människa.
Hon tar hand om mig och gör allt för mig, tack för att du finns, jag älskar dig. Hon har alltid varit där för mig i alla lägen. Och såklart vi bråkar då och då, det gör ju alla, för att ställa saker och ting till rätta osv. Vi flyttade till Sverige på grund av att hon inte ville att jag skulle gå på en skola i Ryssland, eftersom dom inte alls är bra. Det förklarar också att hon är en bra mamma, hon vill att jag ska ha det bra och leva ett bra liv. Hon bryr sig helt enkelt.
Lite övrigt då. Hon jobbar som fotterapeut här i stan och älskar att göra roliga saker. Till exempel åka någonstans och hitta på något med mig, hon gillar att hjälpa folk, ligga på stranden och ta det lugnt och såklart att umgås med sina vänner. Det finns så mycket att skriva om henne men just nu så står det still i mitt huvud.

Finaste mamman man kan ha.

Min pappa. Han bor kvar i Ryssland. Vi har absolut ingen kontakt alls. Om jag minns rätt så såg jag honom senast när jag var 5-6 år. Efter det så flyttade han till Moskva och bodde hos sin mamma tror jag.
Jag kommer ihåg några saker riktigt väl då vi bodde i Ryssland. Han köpte alltid kinder ägg till mig varje gång han hälsade på, han gav mig presenter och tog mig på alla ställen jag älskade. Cirkus, teater, köpte massa grejer osv. Riktigt snäll pappa hade/har jag. Fast jag vet ju inte hur han är nu mer, men hoppas på samma person.
Vi pratar aldrig, vi mailar inte och vi ses aldrig. Mina föräldrar är skilda som ni märker.
Själv så vill jag fortfarande ha kontakt med min pappa, men vissa saker går bara inte. Jag vill heller inte söka upp han när jag blir äldre, det känns helt fel. Har tyvärr ingen bild jag kan visa på pappa.

Hoppas det här räcker, vet inte vad jag ska skriva mer.

Sitter i skolan

Hej på er.

Just nu sitter jag här i data salen i skolan och väntar på att bild lektionen ska börja. Den börjar dock 5 över 1 så jag har lite tid kvar.
Idag slutar jag 10 över 2, och efter skolan ska jag till mammas jobb och få fotmassage. Hon jobbar som fotterapeut för dom som inte visste. Fan va skönt! ;) Efter det ska jag väl hem och plugga in lite engelska glosor som vi har tills imorgon, och göra klart svenska arbetet. Hoppas jag hinner.

Nu ska jag gå, hörs senare!

Min första kärlek - 30 dagar

Dags igen. Ska skriva om min första riktiga kärlek. ♥

Dom flesta vet vem det handlar om, men jag nämner ändå inte namnet. Det var för typ ett år sen nu. Jag åkte till Umeå på jullovet 2009. Och den 1 och en halv veckan jag var där, gjorde mitt liv. Jag hittade honom jag letade, äntligen. Fan va underbar han var och fortfarande är. Minns alla biokvällar vi varit på, alla filmer vi sett, allt vi gjorde. Minns då vi låg i Fannys säng.. Och våran film är New Moon.. Alltså helt sjukt.
Jag lärde känna honom när jag blev vän med min nuvarande bästa vän, Jannike. Vi brukade vara i det området där han bor. Vi busplingade hos folk och hade hur kul som helst. Gjorde en massa galna och roliga saker. Har känt honom i ungefär 3 - 4 år nu nästan, om jag kommer ihåg rätt. jag visste iallafall att han var den rätta direkt. Eller rätta och rätta, han var helt perfekt liksom. Blev kär, hur fort som helst. Min första riktiga kärlek.. Men nu har vi svag kontakt eftersom vi bor så långt ifrån varandra.

Det var det.

Face it

Jag just nu, i våran nya lägenhet.

Gud så trött jag är. Men nu är det bara att sätta igång och plugga! Imorgon ska jag lämna in ett papper med svar på några frågor. Vi snackar SO nu alltså, mitt sämsta ämne. Så jag måste bara plugga lite hårdare, så ska vi se! :) Efter att jag pluggat, ska jag fixa något gott och belöna mig med film, hehehe!

Psst.. Snart kommer det upp ett tidsinställt inlägg med innehållet av min första riktiga kärlek!

Dagens

Detta har jag på mig idag.
Linne - H&M
Kofta - Ginatricot
Spets jeans - Nelly.com
Rosett halsband - BikBok

Dagen har varit lång och riktigt seg. Ville sluta så fort jag kom in till skolan, eller hellre, inte komma till skolan alls! :D Men man måste ju..
Har varit hemma ett ganska bra tag nu iallafall. Var på stan och träffade lite kompisar efter skolan, sen åkte jag hem med spårvagnen, lika bra det. Nu ska jag sätta lite mat på spisen och kolla lite tv.

Sovmorgon

'
Jag just nu, Trötttttt.

Idag har jag sovmorgon, varje onsdag. Så himla skönt, fast än jag vaknar samma tid som vanliga dagar, men man slipper stress och hinner göra det man ska. Jag är typ helt klar, ska bara lägga volym i håret och borsta tänderna, sen ska jag gå till spårvagnen! Hoppas den inte är lika sen som igår. Stog ute i 30 minuter och väntade på att den skulle komma, och kom 20 minuter försent till skolan också.. Hm.

Nu ska jag göra mig klar. Uppdaterar i skolan om jag får tillgång till dator. Puss!

Me and my self - 30 dagar

Nu så ska jag skriva lite om mig själv. Den första punkten i "30 dagar" listan. Ska inte skriva så mycket tänkte jag, vet egentligen inte vart jag ska börja, eller vad jag ens ska skriva om. Men det kommer nog flyta på bra. :)

Jag heter då som sagt Ksenia Jernbom. Jag är 15 år och föddes den 7 juli 1995. Fyller år på sommaren, extra skönt! Slipper frysa på min födelsedag! Jag är född i Ryssland, och jag är stolt! Jag bodde i Ryssland tills jag var 7 år gammal, sen flyttade jag till Sverige och hamnade i Umeå. Bodde där i 7 år och nu bor jag här i Norrköping, skön stad. Jag älskar mina vänner och min mamma. Bor just nu bara med henne och trivs!
Fan.. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Hur ska man kunna berätta om sig själv? :o
Okej, in på det jag gillar att göra. Jag älskar att fotografera som nog dom flesta redan vet. Jag gillar också att vara ute (när det är varmt), som på sommaren. Jag älskar att sola och bada. Det bästa jag vet är nog när en önskan går i uppfyllelse, och överraskningar! Jag är riktigt jävla kort också! Hatar mig själv för det! Jag är typ 1,60.. Haha. Men iallafall, här får ni en bild på mig och min älskade vän Nina.

Tagen i somras.

Har typ inget mer att berätta, följ alla mina "30 dagar" inlägg så lär ni känna mig bättre!

30 dagar

Hej på er.

Nu tänkte jag göra en annorlunda sak som jag aldrig gjort här på bloggen, inget speciellt, men kul! :) Har kollat på andra bloggar som har detta, och det verkar faktiskt bra. Det är så att jag kommer skriva ett inlägg per dag med titlarna här under, så jag kommer ha något att blogga om iallafall!

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?

Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv. 
Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar. 
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest. 
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag blir stor.

Så det första jag kommer skriva om, är om mig. Kommer berätta lite om vem jag är och hur jag är som person och så vidare. Så om en månad kommer ni veta allt om mig!
Jag har skapat en ny kategori i menyn också, den heter: "30 dagar". Där kommer jag placera alla inlägg från den här listan över. Hoppas detta funkar, så nu håller jag mig uppdaterad! :)

The eye

Bild jag tog igår, men mammas digitala.

Här är ett exempel på en bild jag bara redigerat effekten, kontrasten och ljuset på. Ingenting annat. Jag kunde göra denna bild så mycket finare och "bättre" om jag ville, men jag är inte som andra som redigerar sig själva.

Hur som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen och bara ta det lugnt. Efter det ska jag laga lite käk och sätta mig och plugga, såklart.. Har ett prov jag måste göra imorgon, i SO, som jag skulle gjort för länge sedan. Om jag inte får godkänt i det så har jag IG i SO, bra va? Har matte prov nu på fredag också, har tagit hem lite papper som jag ska träna på.

Nu ska jag gå så jag hinner göra allt innan läggdags. Ni får ha det grymt gött. Kyssen! :*

-


Kan inte du sluta redigera dina bilder så mycket?
Du ser ju inte så "perfekt" ut i verkligheten som på bilder..

Svar: Vad är det som får dig att tro att jag redigerar mina bilder mycket? Jag kan säga ärligt att jag aldrig redigerar mina bilder, förutom effekter, som till exempel får bilderna se ljusare ut och ibland brukar jag ha svart/vita bilder. Själv tycker jag inte att det är mycket redigerat. Och jag ser inte perfekt ut i verkligheten, klart man inte ser likadan ut IRL som på bilder. Det tycker jag man borde förstå. Så jag ändrar bara effekter på bilder, det är det ända jag gör.

Men om man jämför med dina bilder på den andra bloggen och bilder i tidigare inlägg så har personen rätt i fråga.

Svar: I min förra blogg skrev jag senast i mars, såklart man förändras och inte ser likadan ut som förut. Och jag var ärlig, jag ändrar bara kontrast och ljus i mina bilder, och effekter då. Kolla på Kissies bilder istället.

Hej morgontrött..

Bild jag tog igår.

Nu är klockan typ strax över 7, och jag har just klivit upp. Ska gå och tvätta mig, sen ska jag börja fixa mig lite. Dax för skolan igen. Helvetet för mig. Men tåla får man göra! Bara 3 veckor kvar till lovet!

Nu ska jag dra mig mot badrummet. Pussar!

Nytt.

Idag var mamma och stor handlade lite nya grejer för hemmet. Till mig köpte hon en ny kudde som är hur skön som helst, varma "björn skor", hår snoddar (dom försvinner alltid), rakhyvlar, mousse och sängkläder till mitt nya rum! Tack mamma! Sen köpte hon massa handdukar och grejer till badrummet. Kommer bli sjukt fint här hemma känner jag! :)

Nu ska jag göra te och sätta på en film, Cop Out!

Dresscode

Outfit.

Igår hade jag mjukis, och idag jeans. Vad är bäst?

Allt klart

Jag just nu.

Har fixat mig och allting. Nu ska jag ner till stan och träffa Nina älskling. Hon ska shoppa lite och jag ska kolla julklappar, hihi. Gårdagens och dagens outfit visar jag ikväll när jag kommer hem.

Hej så länge.

När man lovat något..

Jag och Nina hoppar i snön med underkläder.

För ett tag sedan så la jag upp ett inlägg på Facebook. 40 personer skulle gilla så skulle jag och Nina hoppa i snön med bikini/underkläder, och vi skulle däremot filma! Så här har ni ett bevis! Vi håller det vi lovat!

Och angående mina tofsar (som jag ni lovat att visa).. Nu någon dag så ska jag till Nina, så vi får se om jag inte glömmer att låna Volymastern så jag kan visa er!

Är hur som helst hemma nu och lyssnar på musik. Har haft en skön dag med den bästa bruden. Tack för allt! :) 
Är hungrig, så ska se om vi har grejer så att jag kan göra toast. Är hur sugen som helst på det. Och dagens outfit visar jag er imorgon istället då det är bättre ljus.

Med det säger jag godnatt!

Hiphop stil.

Jag och Nina just nu.

Idag kör vi på hiphop stil. Vi har just lagat kladdkaka och ätit den. Ska snart ut till stan och träffa någon tror jag. Gårdagen blev rätt lyckad även om det inte var så mycket folk. Men vi hade kul i alla fall.

När jag kommer hem lägger jag upp dagens outfit om jag orkar.

Nu ska vi röra oss. Puss.

Spotify


Det var några som tyckte om låtarna som fanns i min och Ninas dans video, och bad mig lägga upp dom. Men istället så har jag gjort en hel spellista fullt med härlig party musik och allmänt bra låtar, och självklart så finns dom i videon med! Bäst musik just nu. Hoppas ni gillar det! Om ni väljer att spara listan så trycker ni på "subscribe+" längst upp på listan. Kommer då och då uppdatera med nya låtar.

Tryck på bilden så kommer listan upp.

Mitt nya rum.

Mitt "nya" rum.

Det som inte syns i bilden är en massa flytt kartonger som jag inte hunnit tömma och vi ska köpa en blå fluffig matta också. Sen ska jag hänga upp två tavlor på väggen som kommer passa in. Det kommer bli snyggt! :) Visar då allt är helt klart!

Känns som att det är fredag eller helg. Jag är hur trött som helst. Dans kvällen igår tog alla mina krafter, så jag vill bara ta ett bad eller något, ska göra det senare och ta det lugnt.

På tal om dansen. Tog bort videon som jag publicerade igår. Folk kan tydligen inte förstå att man har kul och inte alltid behöver vara seriös med grejer, så jag fick kommentarer om att vi skämmer ut oss osv. Vi bjuder ju bara på oss själva? Är det inte det det handlar om? :)

Hörs sen!

Puff.

Hej på er där hemma.

Fan vad dåligt jag har bloggat dom senaste dagarna, har typ inte bloggat alls. Har bland annat haft 2 prov att plugga till och en massa läxor, därför har jag struntat i bloggen ett tag.

Men nu så, så ska jag bättra mig! Har egentligen ingenting speciellt att säga just nu. Har just ätit och vilat upp mig. Jag, Nina och Donna var i Borgsmo fritidsgård innan och dansade, sen gick Donna hem så jag och Nina har dansat i ungefär 3 timmar, bra jobbat! :) Håller på att ladda upp en video på Videofy som jag visar er senare, direkt från dansstudion som vi var i.

Fan vad trött jag är, känner knappt mina ben längre. Ska göra hett te och lägga mig i sängen. Sova!

RSS 2.0