slide show

Blåbärspaj

Mums!


Har just tagit lite blåbärspaj med vaniljsås. Fyfan vad det är gott alltså. Mammas kille kan verkligen laga!

 

Jag hatar att vara sjuk.. Verkligen. Man kan inte gåra någonting, inte ens gå bort från sängen förän man typ hostar och mår illa. Ush..  Det lustiga är att jag sa för mig själv att jag ville bli sjuk, i söndags, sen blev jag det dagen efter. Lyckat va? ;)

Har iallafall sett film och bara slappat. Äter faktiskt riktigt mycket för att vara sjuk, egentligen brukar jag inte ha någon aptit, men den här gången så har jag det!

It's a boy girl thing

Godmorgon!

Idag vaknade jag vid 9 ungefär, tror jag. Jag visste ju att jag fortfarande skulle vara sjuk idag eftersom det blev mycket värre igår kväll. Så här är jag, sjuk och ensam hemma. Jag nyser och snyter mig hela tiden, men jag vågar inte hosta, för då gör det jätte ont i min hals.. Tycker typ synd om mig själv. Har druckit 2 koppar hett tea och dricker min 3e nu, och äter mackor.

Nu ska jag sätta på It's a boy girl thing, hoppas den är bra, för jag behöver lite humor och underhållning.

Kebab!

Har just ätit en bit kebab rulle som mammas kille tog med sig hit. Gott var det! Fast jag har inte så mycket aptit nu när jag är sjuk, så åt inte så mycket.
Kollade på Step Up 2 - The streets innan också. Riktigt grym film!

Ser inte direkt sådär as gott ut, men det är det!


Sjukling

Hej på er.

Idag stannade jag hemma. Blev sjuk redan igår kväll, kände att jag började bli snorig och fick lite ont i halsen, sedan kunde jag inte sova på typ halva natten. Vaknade hela tiden osv, och imorse blev jag förskyld, bra start på 8an..
Idag skulle jag till tandläkaren 7.40 också men vi bestämde att ta en annan tid eftersom det kanske inte är en sån bra idé att gå dit när man är sjuk.

Kommer nog ligga i sängen och dricka te och varm choklad dagen ut. Massa film ska jag se också!

bloglovin


Gratisbio!

Tänkte bara säga att jag just beställde ett till presentkort från Gratisbio med 50 kr på. Tar sån jävla kort tid att samla poäng kan jag lova! Jag tjänade mina poäng på att göra en massa erbjudanden, besöka olika hemsidor, chatta med andra, bli vän med andra, vara aktiv och mycket mer. Det går verkligen jätte snabbt!
Detta blir mitt 5e presentkort!

Om DU är en sån som älskar gratis grejer som tillexempel gratis presentkort och biobiljetter, så kan du bli medlem på Gratisbio HÄR! När ni blir medlema så får ni 50 poäng som start och om ni blir medlema genom min länk så får ni hela 25 poäng till, alltså 75 poäng!

Bevis!


Bilder från dagen

Sötnos!

Lägger bara upp två bilder. Dom andra blev inte så bra, plus att Merima inte ville visa sitt ansikte.. Och kvallan på bilderna är inte inte heller på topp, använde min mammas kamera som dock bara har 5 megapixel.

 

Nu ska jag byta om till något skönare och sedan lägga mig i mammas säng och kolla på tv samtidigt som jag använder datorn. Såg att det var Bröllopsfotografen 4an, så kollar väl på den ikväll.

 

Ha en fin kväll allesammans.


Dagens

Såhär såg jag ut idag.

Linne - Bikbok | Leggings - Ginatricot | Klocka - Ur&Penn | Halsband - Glitter

Just nu håller jag på att äta middag. Jag kom ju hem för ett tag sedan och har inte ätit något, så jag får äta nu istället. Träffade en massa på stan också. Ska strax lägga upp bilder på mig och Merima.

Nu ska jag bara äta klart!

Mot stan

Nu ska jag iväg till stan för att träffa söta Merima. När jag kommer hem igen så uppdaterar jag med någon bild från stan samt dagens outfit. Ha det bäst!

Jag just nu.

Fredagsmys!

Har just laddat hem några filmer, fick tips och så vidare från andra såklart. Nu ska jag gå och ta en snabb dusch och sen bara lägga mig skönt i min säng och ta något gott att äta, sen blir det film non stop!

Ha en fin fredag! ♥
Jag laddade hem dom här blandannat:


Min stora skräck


Tänkte bara visa er den här grejen..

Förut, på dagen, så kom mamma in i mitt rum och sa att hon var tvungen att visa mig någonting. Jag visste ju självklart inte vad det var. När jag fick syn på spindeln.. åh jävlar vad jag skrek kan jag lova. Jag sprang in i mitt rum hur snabbt som helst, la mig på sängen, tog täcket över huvudet och skrek "OMG, fyfaaaaaaaan" i kanske 5 minuter. Kan ni tänka er hur rädd jag är för spindlar..? Den var brun och typ 4 centimeter. Skit.

Grillkväll

Hej på er.

Har just kommit hem. Jag och några vänner var och grillade vid Himmelstalund. Hade ont i magen så jag stack hem tidigare, dom är nog kvar där än och grillar. Vi hade iallafall mashmellows, korv och en massa dricka. Mums.

Innan vi grillade så träffade jag mamma nere på stan. Hon hade just kollat på en lägehet när jag såg henne så vi gick upp och kollade på den en gång till. Så nu vet jag inte riktigt vart jag ska flytta.. 

Från vänster. Christian, Micki, Nikolas, Donna, M och Zaid tror jag han heter.

Jag idag, ser verkligen jätte annorlunda ut..


118118 & 118800

Har just kommit hem från skolan!
Idag slutade vi ganska tidigt, klockan 1 på grund av att vi var i Arkösund i tisdags, så vi fick kompensation helt enkelt.

För typ 10 minuter sedan så skickade jag sms till 118118 och 118800. Visste inte vilken jag skulle skicka till så jag skickade till båda två! Jag frågade: "Vad är http://kseniajernbom.blogg.se?" Och fick dom här svaren:

118118: "Hej! http://kseniajernbom.blogg.seär en blogg som skrivs av Ksenia Jernbom som bor i Norrköping. I bloggen skriver hon om musik, shopping, kläder och fotografi och berättar om vad som händer i hennes liv."

118800: "En tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. Att få ha en stor blogg, vara med i Lets dance och kanske till och med ett hemma-hos repotage i aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. Det dumma bara är att hon är helt talangfri vilket gör det hela aningen problematiskt. Vi föreslår att hon ska ligga med några killar i en slabbig dokusåpa, det brukar vara biljetten till himlem!"

Jag säger bara, HAHAHA!


Det här ska finnas i mobilen!

Pyramide - Iyaz feat charice

Bring the noise - Public enemy

Piña colada boy - Baby alice

Vem dancar kuduro - Lucenzo feat Big Ali


Och en massa fler.. Älskar musik. Tips på bra låtar? :)


Här ska det diskas


Skolan är kul, inte.

Hej!

Idag så slutade jag 14.10 och kom hem kanske halv 3. Och idag började vi gå efter schemat faktiskt, inte kul alltså fast imorgon får vi kolla på film, så det är ju helt okej! Nu när jag går i 8an så är det ju stenhårt arbete som gäller, och jag lovar att jag kommer tvinga mig själv att plugga varje kväll innan prov eller läxa osv eftersom vi har betyg.. Jag lovar.. För er som inte vet så hatar jag verkligen skolan, det får mig inte på humör alltså, aldrig.
Någon som håller med, eller är ni helt tokiga i huvudet och gillar skolan? ;)

En gullig bild från skolan idag!

Sticker ut en stund


Update

Hej på er.

Sitter och dricker tea och äter kexchoklad, fan vad det är gott, får aldrig nog av det. Idag var det ju skola igen, jag har redan tröttnat, min klass är helt kass tillochmed..

Just nu!


Ny favorit

Vem Dancar Kuduro - Big Ali ft. Lucenzo

 

Har egentligen ingenting att säga men ville bara uppdatera lite. Sitter i min säng och myser med mycket härlig musik och snackar med mycket gott folk. Är skit trött och har varit det hela dagen eftersom jag fick vakna kvart  i 7 imorse. Var tvungen att packa ner mat och så vidare. Imorgon är det 3e skoldagen som gäller.. Inte roligt.

Nu ska jag gå och göra lite fika eller något, hörs när vi hörs!

 

Följ bloggen!

bloglovin


Arkösund

Här kommer bilder från dagen! Vi gjorde en massa saker, och inget av det tyckte jag om.. Vi håvade, gick tipspromenad, fick lära oss om små djur i Östersjön, grillade och umgicks typ.

Nathalie, Emina, Jag och Nadja!

Jag och Andrej!

Nathalies mat, jag älskar sushi!

Emina och Andrej!

Facelook


mobilblogg

hej på er. just nu är jag i arkösund och gör olika aktiviteter. det är inte direkt min grej. inte kul. snart ska vi äta, så ha det bäst så uppdaterar jag mer med bilder när jag kommer hem! puss!

Cloetta

Just nu sitter jag här hemma och laddar ner några nya filmer. Har kollat klart dom andra jag laddat ner, så det behövs några fler! Ska strax till Hageby Centrum och träffa 2 busar.

Just nu!


Första dagen i skolan!

Nu är jag hemma från första skoldagen! Jag gillar inte skolan så värst direkt så det var inte kul om jag får säga det själv, men helt okej med tanke på att vi började 9 och slutade 1. Det var iallafall roligt att träffa alla och det var många nya som började. Äntligen går jag i 8an!

Imorgon drar vi till Arkösund och kollar på någon undervattens grej!

Första dagen med dom bästa, fast 3 av dom på bilden började 7an.


Tyg

Idag så var jag ju på stan och köpte ett par nya skor, tills hösten kommer. Dom här fick jag hem. Bara vanliga gråa tyg skor. Skit snygga i verkligheten och sjukt sköna på!

129 kr från Deischmann, vet inte hur det stavas.

Tillbaka

Hej!

Nu är jag tillbaka i bloggen efter den sjukaste augustifesten. Har åkt en massa roliga och läskiga karuseller, varit på grymmaste discot, ätit en massa godis och snacks och haft allmänt roligt med sjukt mycket folk. Kan lova er att det här var det roligaste och bästa som hänt på året! Tog dock absolut inga bilder.

Över till annat nu då. Idag ska jag och Micki ner till stan och träffa några, sen ska jag köpa ett par skor, det behövs verkligen. Annars blir det väl en ganska lugn dag tror jag, och imorgon börjar ju skolan. Jag är nog den ända som INTE längtar..

Igår så var den någon som la till mig på msn som hette "jernbom@...", och namnet var anonymt stog det. Han/hon ville bara skicka en bild som han/hon gjort. Sjukt snällt. Här är den.

Lik?


A.F 2010

Just nu pågår Augustifesten 2010, det är därför jag inte skriver något i bloggen.
När den är slut, vilket är den 21 augusti så kommer jag uppdatera som vanligt igen.

Önskar alla det bästa och ha det roligt, för det ska verkligen jag! Pussar!

Åska

Hej allihopa!

Låg uppdatering idag igen.. Har typ ingenting att säga förutom att vädret suger. Det har åskat och blixtrat hela dagen, så jag har inte gått ut något. Skulle egentligen vara med Nina och Becca men vet inte vad som hände riktigt..

Ikväll är det utebio, men vet inte om jag ska gå eftersom det kan börja regna när som helst, men vi får se!

Duschat nyss!

Gud vad jag hatar kvalitén på mina bilder, skaffar Photoshop snart!

Internet fel..

Hejsan!

Låg uppdatering idag, jag vet. Mitt internet slutar fungera då och då igen, jag vet fortfarande inte vad det är för fel. Jag kommer få utbrott snart, jag lovar.

Idag har jag i alla fall varit på stan med Micki och Merima. Karusellerna till Augustifesten har kommit, så vi har kollat in dom och så vidare. Det kommer bli grymt kan jag tala om för er!

Såhär såg jag ut idag.

 

Imorgon är det utebio! This is it av Michael Jackson kommer visas och jag och Micki kommer självklart vara där. Och dagen efter är det dags! Herregud!


Längtar..

Här får ni en bild på mig nu när jag inte har några andra bilder att visa. Bilden är tagen

på senaste fotograferingen.

 

Nu har jag och mamma fått springa till tvättstugan tillräckligt mycket. Jag är helt slut i mina armar efter att ha fått hänga upp en massa kläder på tork. Ush, jobbigt. Jag har sjukt ont i huvudet också, och är jätte sugen på något gott, men kommer inte på vad.

 

Jag längtar så extremt mycket till augustifesten. Tjatar om det typ hela tiden, vet inte vad jag ska ta mig till! Det är bara 2 dagar kvar snart, om 2 timmar ungefär. Haha. Nej, men det kommer att bli grymt awsome! Kommer åka alla läskiga karuseller och köpa en massa brända mandlar på marknaden, det är så gott!


16.44

Hallo!

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Har just sett klart en film, The girl next door. Den var toppen!

Idag så ska jag väl bara sitta hemma och ta det lugnt. Klockan 6 ska jag och mamma gå ner till tvättstugan och tvätta kläder. Skönt, får en massa rent. 

3 dagar kvar till augustifesten!

Middag


Har precis ätit klart min mat. Jag åt pomme och kött, mumms. Nu ska jag kolla på Remember me.

Det är jätte många som undrar vart jag kollar på film, vilken sida och så. Sidan heter Tankafetast.com. Det finns en massa nya filmer där som tillexempel Karate kid, Sex and the city 2 och massa andra. Och det är jätte bra kvalité!
Man laddar alltså hem film därifrån, man får garanterat inte virus på datorn om man har virus skydd, så det är bara att ladda ner!

Hemma igen

Hej på er!

Nu är jag hemma igen och är jätte trött verkligen. Idag vaknade vi ungefär 12 och satte direkt på en film, White chicks! :) Efter filmen åt vi lunch, tacopaj och efter det gick vi ut och mötte söta Merima. Vi var på stan en stund och sedan stack jag hem, och dom cyklade till Klockaretorpet.

Just nu har jag ett glas kolsyrad dricka i frysen, hoppas på isglass eller något liknande..? Är jätte varm och jätte trött. Det är förresten super varmt och soligt ute, första gången på 3 veckor.

Dagens låt: Henry Blank - Whatcha say, radio mix

@ Mickis house!

Hej på er sötnosar.

Försöker att hålla uppdateringen uppe fast än jag inte är hemma..
Sitter här med Micki i hennes säng och diggar musik. Vi har varsin dator också, awsome! Vi har varit ute i princip hela dagen, gått runt på stan, ätit och bara haft allmänt kul. Jag var hemma en stund innan medans Micki var med sin kille. Jag tog en massa ego kort och såg klart på den nya Karate Kid som jag påbörjade igår kväll. Det är verkligen en underbart bra film, rekomenderas till alla!

Eftersom det är fredag den 13 idag så är det väl självklart att någon skräckis visas på tv, så idag klockan 23.45 så är det Friday the 13th på kanal 5, och den ska vi se!

Jag just nu. Ha en fin kväll!


Friday the 13th

Hej och förlåt för den låga uppdateringen igår men jag sov över hos Micki och hade ingen lust att blogga, så tar igen det idag! Och jag kan lova er, hon är sjukt brun från sin resa!

Det är fredag den 13 idag också, undra om det kommer hända något annorlunda lustigt.. Skulle varit kul om någon "ande" visar sig, haha. Drev dock.

Såhär ser jag ut idag, riktigt trött.


Det här armbandet kom Micki med till mig. Hon köpte det i Turkiet, hon har ett likadant fast rosa och på hennes står det självklart Micki.
Sen fick jag smaka godis därifrån, fick trosor, sockar och en massa fotlänkar!

Torsdag

Godmorgon på er.

Har just vaknat och känner mig jätte trög. Jag trodde inte att jag skulle somna inatt, det var en jätte stor "fluga/mygga" i mitt rum hela natten.. ni vet säkert vad jag menar, ni vet såna dära stora smindlar med jätte smala ben? EN SÅN fast en flygande, kommer inte på namnet. Men iallafall, jag är dö rädd för dom och ber alltid mamma komma och ta bort dom.. Ush.

Ska strax gå upp och fixa frukost. Idag kommer Micki hem från Turkiet, fast vet inte vilken tid men hoppas att det blig på dagen iallafall så jag hinner träffa henne! Tror att hon är kolsvart när hon kommer hit till Sverige, det blir hon alltid utomlands, förstår inte hennes knep.. :|

Pussar!

Inte nuddlar, utan nudlar!

Har just ätit nudlar och är riktigt mätt.

Jag håller helt seriöst på att bli galen. Jag hatar mitt internet! Jag fattar inte vad som är problemet liksom.. Det vill inte funka! När jag går in på någon sida så läser det in kanske i 5 minuter sen helt plötsligt så avbryts anslutningen osv. Herregud, skit jobbigt.

Aja iallafall, var skit skönt att gå ut ett tag idag, till affären och tillbaka^^ men skönt. Det börjar bli kallare nu, vi får tidig höst i år.. eller?

Jag älskar nudlar!

Dagens "look".


error

Hej där!

Jag har försökt att bloggamen inte kunnat på grund av att mitt internet inte funkade, på båda datorerna dessutom. Det funkar fortfarande inte faktiskt men jag har tålamod och försöker fixa det..

Jag har just kollat klart på filmen The last song, den Miley Cirys är med i. Jag tror att dom flesta vet vilken film det är. Jag satt iallafall och grät halva filmen. Den är så sjukt sjukt sorlig.

Ska strax cykla en snabbis till Hageby C och köpa vaniljsås till min "lyckade" blåbärspaj och lite andra saker.

See ya later!

Porträtt

Okej, blåbärs pajen gick åt helvete. Jag kan inte baka! :( Den är helt "blöt" typ, jag gjorde exakt som det stog på receptet men det gick åt skogen. Bättre lycka nästa gång?..

Nu har mamma kommit hem, så nu får jag lite sällskap. Har varit hemma hela dagen igen och inte gjort något förutom att baka och fotografera mig själv lite. Blev inte så bra bilder, bara den här ovanför som blev rätt bra.

Det var några som undrade vart jag skulle flytta osv när eftersom jag nämnde det i videon. Jag ska inte flytta långt alls, bara några gator ifrån där jag bor nu, så jag ska inte byta stad!

Nu ska jag fixa kvälls fika och se film, macka och tea får det bli. Pussar!

V-blogg

 

Här har ni ett videoinlägg, äntligen! Håller med om att det var sjukt länge sen jag spelade in en video faktiskt. Det är lite problem med filmen, alltså det snabbspolar, för mig iallafall så ljudet kommer inte samtidigt som videon gör, men hoppas det duger ändå. Såg nu att man inte hör det viktigaste jag säger i slutet, så laddar upp videon på youtube snart istället så hör ni alltihopa! Kram. ♥


Seg morgon

Hej på er allihopa!

Jag har fortfarande min natt tee på mig fast än jag vaknade halv 2 typ, valde att ligga kvar i sängen lite, byter om senare. :)

Sov med inbakad fläta inatt också, gjorde den själv. Sjukt bra blev den för att vara min första
inbakade fläta i hela håret! Dock syns den inte så bra på bilden..


Det är jätte många som vill att jag ska göra mer videoinlägg, så jag hade tänkt att slänga upp en video senare, om inte kameran har slut på batteri eller något. Själv så gillar jag inte att spela in videos med webbcameran, för då blir ljudet så dåligt.

Nu ska jag iallafall gå och göra mig en regäl frukost och kolla på någon film! Kyssar!


The Bounty Hunter

Just nu sitter jag och mumsar på vindruvor, älskar vindruvor, fast inte lika mycket som melon och körsbär!
Jag kollar på en film också, The bounty hunter, grym!

Det blev ingen blåbärs paj idag.. Mamma köpte inte mjöl :| Så det får bli imorgon istället!

Jag för en stund sedan! Ha en fin kväll!


Mamma kom hem..!

Jag just nu typ.. Inte ok syn.

 

Har på mig min söta Coca-cola tee och sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet med mjöl osv. Jag ska nämligen bara blåbärspaj när hon kommer. Vi har ungefär 5 liter frusna blåbär i frysen, om inte mer. Jag är sjukt sugen på blåbärspaj just nu, med extra mycket vaniljsås, mmm..

 

Vill också passa på att säga att det bara är 9 dagar kvar till Augustifesten, herregud vad jag längtar!


Ksenia Jernbom II


Foto: Michaela Gonzalez | Redigering & modell: Ksenia jernbom [jag]
Kamera: Nikon D60 Nikkor 18-55mm

Bara en bild på mig som jag redigerade igår kväll.
Godmorgon alla söta läsare! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort. Fast jag drömde en skit konstig dröm som jag bara minns hälften av just nu, haha.
Idag är det lite bättre väder och jag tror faktiskt jag ska träffa Donna eller någon idag. Har suttit hemma dom senaste dagarna så det är nog dags att röra på sig!

Summer catch

Nu blir det film på 6an, Summer catch och en massa gó saker med tea. Ha en riktigt fin kväll, godnatt!


Dagens vill ha!

 

Samsung GT B3310

 

Jag vill ha den här mobilen riktigt mycket nu! Har suttit och läst om den i timmar nu och den passar mig perfa! Den sticker ut på sitt utseende, den har härlig färg, sköna knappar osv. Den ändra jag behöver är att kunna smsa, lyssna på musik och ta bilder, kanon att ha den här mobilen då! Den är hur billig som helst kan jag lova, bara 990 spänn på Elgiganten.

 

Just nu äger jag bara en gammal skit Nokia med 6 knappar som man knappt kan smsa med, den har kamera fast det är typ 0,1 megapixel och man kan inte lyssna på musik.. Ni hör ju själva, AS bra mobil :|

 

Mamma snälla, jag tar väl hand om den! :)



Angående Gratisbio



Men den där kortet på bilden, vad används den till?
Kan den använda i klädaffär? Eller?

Svar: Ja precis! Presentkortet kan användas nästan överallt! På den här hemsidan kan du kolla exakt var det gäller. Jag har blandannat handlat på H&M och Cubus med presentkortet!

Har ni mer frågot angående Gratisbio eller vad som helst, så fråga på!

Dagar man inte har något att göra..

Homies!

Sitter i min stora sköna säng och lyssnar på musik typ. Har just kollat klart på ett avsnitt av Family guy, mitt favorit program. Jag är jätte trött idag känner jag. Somnade inte särsilt sent igår heller.

Har absolut inga planer idag. Får väl bli att ligga i sängen hela dagen och kolla på en massa filmer. Idag kommer mamma hem också, fast vet inte när. Hon har varit i Finspång i två dagar nu, och jag klarar mig fint! Mamma lämnar mat och pengar så att jag överlever ;) haha.

Jag är riktigt sugen på att gå ut och röra på benen, men vädret = tummen ner.. Hörs senare!

bloglovin


Gratisbio!

Det är nog redan några som är medlem på Gratisbio, men dom som inte är det borde verkligen ge det en chans och testa det! Jag har under en riktigt kort tid samlat ihop massa poäng och sedan fått hem flera presentkort! Poängen samlar jag genom att logga in varje/varannan dag, skriva i andras gästbok och bli vänner med andra medlemar! Man kan även besöka olika hemsidor, spela roliga spel, gå med i tävlingar och gör andra gratis erbjudanden.

Snart har jag tillräckligt med poäng för att beställa ett till presentkort, biobiljett eller biomeny! Jag får det alltså helt gratis, 100%! Och det kan ni också få!

Om ni blir medlemmar här, så får ni 50 poäng som startpoäng och 25 extra poäng för att ni blir medlem genom min länk, det blir alltså 75 hela poäng! Det går förresten sjukt snabbt att skaffa poäng, var bara aktiv och gör gratis erbjudanden! :) Klicka på länken nedan för att bli medlem!

Bli medlem här.

Här är några bevis på att det fungerar!

Sunset

Hej på er.

Just nu sitter jag vid den stora datorn i vardagsrummet och hör regnet falla ner, kollar på den fina himlen samt lyssnar på musik, mycket härligare att sitta vid den här datorn och det är mycket bättre ljud kan jag lova. För ett tag sedan såg jag en film, riktigt bra var den. Den hette Obsessed, rekomenderas!

Nu ska jag snart ta något att äta och sätta på tvn. Ha en fin kväll.

7 augusti 2010



Har du firefox? Och vilken e din favorit affär, där du köper dina kläder mest typ.

Svar: Ja, jag använder mig av firefox. Min favoritaffär.. gud, jag vet inte, men det lutar mest på Ginatricot och H&M! En annan skit bra klädaffär där jag dock bara köpt 2 plagg, är Zara! Me love!


Tom på ord

Hej där!

Jag har egentligen ingenting att säga eller så, ville bara uppdatera och säga att jag lever.
Har absolut ingenting att göra idag heller. Vädret är inte så lovande så man har inte lust att vara ute precis. Men jag kanske rör på benen lite senare och går en sväng till Hageby Centrum och kikar. Det var ett tag sedan jag var där nu så det blir nog säkert bra.

Igår när jag var i Mediamarkt så hittade jag faktiskt några snygga mobiler som jag vill ha. Tror att jag bestämt mig för en Samsung B3310. Den är liten, snygg, smidig och har ett tangentbord. Awsome! Fast egentligen vill jag ha en iPhone 4, men den är för dyr.. Men man får inte allt man vill ha här i världen :p
Nu tänkte jag sätta på en film eller något, finns ingenting att göra. Tar det bara lugnt.

Ha en fin dag!


A pair of..


Från Ginatricot - 49 kr

Byxorna/leggingsarna jag köpte idag! Dom sitter riktigt bra på och dom är skit sköna! Perfekt till augustifesten ju, då man är ute sent mot natten, då ska jag ha dom mycket, blir inte för kallt eller för varmt.

Etthundra

Nu har jag kommit hem igen. Jag är svintrött i benen, har vätskebrist och är dö hungrig. Köpte ett par byxor i Ingelsta, där Mediamarkt ligger som jag visar upp senare! Nu blir det iskallt vatten och en Gorbys pirog!

Juste, fick 100 följare idag! Rekord, fortsätt så söta människor! :)

bloglovin

Mediamarkt, here i come!

Jag idag!

Tee - Zara | solglasögon - H&M

 

Nu drar jag iväg med cykeln till Mediamarkt för att kolla på kamera objektiv och en ny mobil! Länge sen jag var där! Hörs senare söta ni, kyssar!


"Vart tog kudden vägen?.."

Godmogon på er!

Vaknade vid halv 2 av av att jag hade jätte ont i min nacke. En av mina kuddar hade ramlat ner från sängen så nu har jag skit ont i min nacke pga att jag legat konstigt på natten.. Ajdå.

Nu ska jag göra mig en rejäl frukost och kolla på film! Får se senare vad jag hittar på idag. Solen skiner ju för första gången på två veckor! :D

bloglovin


Svar på tal

Det är några som har undrat varför det blir en viss summa när man beställer 100 bilder som jag har gjort. Det är såhär att man måste gå in på DEN HÄR sidan om man vill ha 100 gratis färgkort. Erbjudandet gäller ändast färgkort i formatet 11x utan vitkant. Allt är gratis förutom att portot kostar 29 kr, men det är ingenting när man tänker på hur många gratis kort man får! Om du beställer fler än 100 bilder, då kostar det endast 75 öre/st.

Tryck på bilden för att komma till erbjudandet, och läs mer!


Drop..


Foto & redigering: Jag
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Har absolut ingenting att göra just nu. Sitter och käkar honungsmelon och lite choklad. Micki sitter snart på sitt plan påväg till Turkiet. Hoppas du har det bra gumman! :)

Massa bilder..

Nu har jag äntligen fått mina bilder! Beställde dom i onsdags och det har bara gått 2 dagar, snabb leverans säger jag bara! :D Jag har fått hela 96 bilder, helt gratis. Sjukt!

 


Världens bästa kvalité är det också! Men bättre i verkligheten.


Hår guide - långt inlägg

Många av er läsare har frågat hur jag fixar mitt hår, hur jag får volymen och så vidare. Nu äntligen tänkte jag visa hur jag verkligen gör! Det är absolut inget komplicerat eller svårt.

Du behöver detta: Plattång, Volymaster, hårspray och en vanlig liten kam eller borste.

Steg 1: Börja med att kamma ut håret så att det blir lättare att platta osv. Sen plattar du hela håret, även luggen.

Steg 2: Dela upp håret så som du vill ha så att du gör volym på rätt ställe. Det gör du lätt med en kam.

Steg 3: Efter att du delat upp håret så ska du göra volym med en så kallad Volymaster, rekomenteras starkt! Och det håller hur länge som helst. Ett smart sätt är att ta lite hår som ligger överst och lägga över det till andra sidan av håret så att du kan göra volym under också, så blir det bättre resultat.

Och såklart så gör du volymen vid rötterna, fast det är bra om du lämnar en centimeter ungefär, så bränner du inte håret så lätt.

Steg 4: Tupering! Tupera där du gjort volym med din Volymaster, det blir mycket mycket mer "fluff".

Steg 5: Luggen. Vid det här tillfället så väljer jag att göra sne lugg över pannan, fast man får självklart göra som man vill. Jag sprejar hela luggen och sätter fast den med en klämma.


Sen är det klart!

Stress

Hej på er!

Nu så håller jag och Micki på att fixa oss. Eller jag är klar och Micki blåser håret. Som jag skrev tidigare så skulle vi ha hårinpackning, och det har vi redan haft! Så nu är håret lent och fint.

Jag just nu.

 

Vi ska vara hos Mickis pappa senast klockan 14.00 och äta lunch/middag. Eftersom dom åker till Turkiet idag så ska dom äta tidigare för att sedan åka till flygplatsen. Jag skulle ha följt med! :(

 

När jag kommer hem till mig så kommer det upp ett inlägg där jag förklarar hur jag fixar mitt hår, i bilder. Många har bett mig visa, så då är det väl bäst att jag visar! Kram.


Härlig kväll!


Har haft en underbart kul kväll med älsklingen! :)
Har ätit massa choklad, druckit Trocadero och ätit flera klubbor och godis. Förut så fikade vi här med några personer eftersom Micki åker imorgon. Så vi firade henne lite.

På första bilden ser ni tabletter, det är Ipren för dom som undrar, inget annat! Har mensvärk.. :(

Hemma spa!

Just nu håller jag och Micki på med hemma spa! Vi har på oss ansiktsmasker just nu och ska strax fixa naglarna. Bilder kommer senare!

Imorgon blir det hårinpackning! Hoppas ni har det lika bra som vi, pussar!

4 augusti

Godmorgon.

I skrivande stund så är jag hemma hos Micki. Kom hit redan vid kvart i 11. Vid tolv ska vi gå ner till stan och äta lunch på Golden Bangkok med hennes mamma. Micki fyller år om 2 dagar fast hon åker till Turkiet imorgon, så vi firar henne idag istället!

Hörs när vi hörs, puss!

Drip..


Foto & redigering: Jag
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Nu har jag ätit och är mätt och belåten. Strax blir det rabarberpaj med vaniljsås. Nu ska jag kila iväg och kolla klart filmen The wedding singer som är på 6an.

Fuji direkt


Har just beställt 100 framkallade bilder helt gratis från fujidirekt.se. Inte ett enda öre kostar det, super! När man har beställt 100 bilder så kostar det 0,75 kr/st därefter.
Måste köpa ett stort fotoalbum när bilderna kommer! Längtar efter att få dom nu! Det tar bara 2-5 vardagar. Hoppas jag får dom redan på fredag.

Här var det tomt..

Honeys!

Har just tagit en massa vatten dropp bilder och på annat. Visar bilder senare.
Är jätte hungrig och väntar på att mamma och Niklas ska komma hem för då blir det middag. Skit vad min mage skriker!

För ett ganska bra tag sedan så webbade jag med Wilma igen! Gud så gó den där ungen är! Jag älskar dig, saknar dig massa!

Tänkte bara uppdatera så att bloggen håller och så! :) Hur har ni det annars då?

Gosh, why does it takes so damn long time..

Godmorgon?..

Vaknade för någon timme sen ungefär och sen dess har jag bara legat i sängen och degat med en massa skön musik. Igår kväll så pratade jag med Wilma, välrdens underbaraste vän på msn. Det var typ ett år sen vi snackade känns det som så det var hur grymt kul som helst!
Hur som helst. Mammas kille har gjort hallonsylt som står på spisen just nu så jag ska gå och smaka. Ha det bäst så hörs vi senare!

Det känns som att sommaren har förtsvunnit helt här, det bara regnar varenda dag som kommer. Och när det inte regnar så är det bara molnigt och kallt.

En härlig sommar bild bara för att känna sommarvärmen lite..


The holiday

Just nu sitter jag bänkad framför datorn och kollar på film, The holiday heter den. Samtidigt så äter jag salta jordnötter och dricker någon dricka som jag glömt namnet på..

kvällens facelook


Webcam

Sliten..

Nu är jag hemma från Micki. Har varit hemma ett tag och bara vilat. Tog en Gorbys pirog när jag kom in också, var skit hungrig. Är inte direkt på bra humör heller.. Vill skriva av mig lite men orkar inte, typ. Orkar heller inte ta en massa nya bilder med kameran osv, så ni för en webb bild istället. Tar kanske några bilder lite senare.

Ikväll får vi besök över natten. Undra vem..
Nu ska jag lyssna på lite lugna låtar som får mig att somna, mina ögon gör jätte jätte ont. Puss.

Hos Micki

 

Just nu sitter jag hemma hos Micki och äter chips! Sover här inatt.
Tror jag ska sätta på ett Family Guy avsnitt snart, är lite sugen på att kolla på det! :) Pease!

Ksenia Jernbom


Foto: Micki | Modell & redigering: Jag
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

old pictures


Nu är tavlan klar! Tycker det blev riktigt grymt!
Om ni har någon ganska stor ram som bara ligger där, gör den till en egen snygg foto tavla istället! :)

Nästa gång så ska jag beställa en stor bild som jag själv har tagit, typ macro bild, och hänga upp på väggen!

1 augusti

Godmorgon!
Vaknade vid 2, men fortfarande en trött, nyvaken fis!


Idag är det den 1a augusti. 3 veckor kvar till skolan börjar, 31 dagar kvar till hösten och 18 dagar kvar till augustifesten! Augustifesten håll den 18-21 augusti 2010, och det är typ Norrköpings höjdpunkt. Då händer det en massa! Bland annat Rix FM festival, 2 tivolin på samma gång, marknad, disco och mycket mer. Jag längtar galet mycket!

Jag längtar faktiskt lite mer till hösten, då drar jag nämligen till Umeå! Shit vad vad jag vill tillbaka dit. Finns inga ord!

RSS 2.0