slide show

Wildberries

Kvällens dricka.

 

Under någon timma har jag duschat, städat rummet lite och hunnit gå till Hageby Centrum och tillbaka. Var hur törstig som helst och klart som fan att det inte fanns någonting att dricka i kylen. Så fick gå till HC och köpa något. Fick även med mig hårspännen hem som det är riktigt snålt med här hemma. Slarvar alltid bort dom, fast har aldrig fattat hur. Köper ju in nya hela tiden..

 

Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen. Ska sätta på någon film och dricka min Fanta, härligt!


Sun glasses

59 kr - Ginatricot

Mycket snyggare i verkligheten ska ni bara veta. Fan vad hett det kommer bli med dessa i sommar, längtar som bara den då värmen kommer.

Svar på din fråga


Hej, jag tycker att du borde lägga ut fler foton, då menar jag inte på dig och kompisar, utan mer på småsaker, landskap osv. Eftersom jag har läst din blogg ett ganska bra tag nu och vet att du är super bra på att fota!

Svar: Tack så hemskt mycket måste jag först säga! Och det ska jag absolut börja göra så småningom! Eftersom det är vinter nu och sjukt kallt ute så orkar jag aldrig gå ut och anstränga mig att ta snygga bilder, för då fryser jag bara häcken av mig och springer in igen, då blir det aldrig några bilder. Så när våren kommer så ska jag ta tag i det där, det lovar jag! Tack för att du märkte det där!

Gratis middag!

För en stund sedan på stan.

 

Jag och Nina skulle till stan och fylla i våra prao papper som vi måste lämna in till skolan, så vi åkte dit och fick till och med gratis mat på köpet. Great liksom! Han som jobbar där på Chili & Wok är hur söt och snäll som helst, vi kanske får sommarjobba där i sommar också, bättre!

 

Hur som helst, är hemma nu och är helt slut efter dagen. Köpte ett par solglasögon till sommarn också, dö snygga och färgglada. Ska bara ta en dusch sen tar jag kort och visar er!


Mobilblogg - ligger i sängen

Nae, det går inte att sova. Har legat i sängen och försökt sova i 2 timmar nu, men inget resultat. Ska ju upp klockan 7, vi får väl se hur det kommer gå. Jag är hur törstig som helst också, går upp och tar någonting att dricka strax, så sover jag nog bättre sen. Alltså nae fyfan, jag hatar allt med skolan förutom att man kan snacka bort all tråkighet. Fast det värsta är att vi börjar så sinnes sjukt tidigt och slutar 4. Ja okej, ska inte tråka ut er med ett sånt här onödigt inlägg, godnatt med er!

Running back

Jessica Mauboy ft. Flo Rida - Running Back

 

Var bara tvungen att lägga upp denna låt. Den har verkligen fastnat i mitt huvud. Synd att jag kommer tröttna på den efter att ha lyssnat 100 gånger om.


Seg morgon

Godmorgon på er!

Har just precis ätit frukost här hos Nina. Vi ställde väckarklockan på 12.00 men vaknade halv 3 istället.. Så nu är hela dagen bortkastad! Jag ska strax hoppa in i duschen, fan vad skönt, bara koppla av en stund. Orkade inte duscha igår mitt i natten, så får bli nu istället.

Åker nog hem om en timme eller två, måste fixa till lägenheten lite efter taco kvällen och allt det där, ser ut som ett råttbo. Sen så börjar ju skolan imorgon igen, och det betyder att jag måste börja lägga mig tidigt ock kliva upp 7 på morgonen, vilket helvete.

Men du, vi får höras senare. Kyssen!

bloglovin


Mackor mitt i natten

Min och Ninas natt mat.

 

Ja, vi är uppe nu. Jag har hållt mig uppe hela natten, och Nina vaknade precis av att hennes mage gjorde ont. Så vi bestämde oss för att gå ner och ta något att äta. Blev en massa vindruvor, 3 mackor var och apelsin juice. Så gott! När vi ätit klart så ska vi lägga oss igen.

 

Med detta säger jag godmorgon/godnatt, ha det fint så länge!


Tar en kall dusch

Nu är vi hemma hos Nina. Bara hennes lillebror är hemma och kollar på fotbollsmatchen. Ninas föräldrar är ute i bosniska föreningen och har det roligt. Jag bestämde mig för att göra mil lite fräcsh, så ska strax hoppa in i duschen. Efter det så ska vi se Paranormal Activity 2 och mysa med chips och cola. Härligt värre!

Nina
s underbara dusch!

Påväg till Nina!

Hej!

Har inte bloggat idag på grund av att jag vaknade hur sent som helst, typ vid 2. Var sjukt trött igår efter att ha lanat film typ. Vi ska alldeles strax gå iväg till spårvagnen och rulla iväg mot Nina. Sover där ikväll och jag har med mig datorn och kameran, så jag kommer uppdatera!

Hörs när vi kommit dit, cao!

Taco kväll + film

Hello!

Just nu är jag och Nina hemma hos mig. Vi har köpt köttfärs och en massa massa grönsaker. För nu sätter vi igång och lagar god mat.

Jag och Nina just nu.

 

Efter att vi lagat tacos och gjort klart allting, så sätter vi oss och myser med en film. Vi har varit sjukt trötta hela dagen så vi lär ju somna direkt efter filmen. Så med detta säger jag godnatt och ha det bäst! :)


Iväg till Mc

Jag just nu/idag.

Nu har alla vaknat och fixat sig osv. Yerko och Sinan gick precis hem, men ikväll kommer dom tillbaka och kollar på film här. Kommer bli mysigt! :) Nu hade jag och Nina tänkt oss att gå till McDonalds och köpa något att äta. Är hur hungrig som helst, inte ätit något sen igår kväll.

Ni får ha det bra så hörs vi väl senare!

Tagit en varm dusch.

Jag för några få minuter sedan. Fruktansvärt skönt att ta en varm dusch på natten.

 

Just nu så ligger jag i min sköna säng och bara vilar ut. Fan vad trött jag blev efter all mat och att kolla på film. Nina och Sinan ligger i ett rum bredvid mitt, alltså vardagsrummet. Hoppas dom sover, så dom sover ut imorgon. Själv så har jag inte sovit en ända timme i natt, så bäst att jag också lägger mig alldeles snart.

 

Imorgon när vi vaknat så drar vi till McDonalds och käkar tror jag. Men ni får ha det bra nu, ska lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar. Xoxo.


Svar


Asså man fattar att du är wannabe isabelles.nu, lixom du säger att du ska börja i media i gymnasiet, som hon. Du tar samma bilder som hon, kör på din stil ist, för uppenbart. :/

Svar: Tycker verkligen att det där var en onödig kommentar. Liksom, det är inte bara HON som får gå på media linje, eller hur. Jag har haft fotointresset hur länge som helst, kanske 3 år tillbaka. Och jag började läsa hennes blogg för ungefär några månader sedan, så varför skulle inte jag nu få fotografera "liknande" bilder som hon. Jag kör på min egna stil, det gör jag verkligen. Om du nu hade läst min blogg från första början så skulle du nog inse det. Hon har inte direkt en "foto blogg" om man ska säga så. Och alla bloggar kör på sin egen stil hur det än ser ut och hur mycket man nu härmar andra. Men jag kör mitt eget race, tro det eller ej. Jag har tänkt gå media linje sen 2-3 år tillbaka, då jag fick intresset för att fotografera. Jag visste inte ens att hennes blogg fanns då jag köpte min system kamera, så jag fattar verkligen inte vad du vill säga.

En kväll hos mig

Jag just nu.

Ja, just nu är Yerko, Nina och Sinan hemma hos mig, riktigt härligt! Dom är så jävla skönt folk! Vi håller på att laga mat som vi sedan ska äta, lite chill kväll ni vet.

Vi kanske går till McDonalds senare och köper något, eller jag är sjukt sugen på en cheeas kan jag lova! Tror nog att detta blir det sista inlägget idag, så vi får höras imorgon. Pussar!

Tom rubrik

Hej!

Vaknade riktigt tidigt idag, ungefär vid 7 eller något. Jag fixade lite käk och gjorde mig i ordning snabbt, och nu är jag här hemma hos Sinan med Yerko. Dom ligger jätte gulligt i soffan helt sömnlösa, funderar på att haka på och sova lite. För övrigt så har jag ringt Nina kanske 100 gånger om inte mer, bokstavligen alltså. Försöker få upp henne ur sängen men hon vaknar inte! Vet inte hur jag ska lyckas alltså.

Ikväll så ska vi kolla film hemma hos mig iallafall, bara tar det lugnt. Så skönt. Har inte bestämt vilken film än men det ser vi då.

Nu lägger jag mig med mina kompisar. Pussss.

Nattbloggen

Just nu. Har på mig en mysig NY t-shirt.

Ja, just nu sitter jag i min säng och äter risifrutti. Ska strax sätta på ett avsnitt av Solsidan. Det är så sjukt underhållande, så why not liksom?

Har planerat morgondagen lite faktiskt. Nina kommer ju över hit, sen kommer Yerko och Sinan hit lite senare. Vi ska bara sätta på en film och ta det lungt, prata om livet och allt det där. Älskar såna kvällar när man bara hänger med sina nära.

Efter att jag sett Solsidan så går jag och lägger mig tror jag. Känner att mina ögon börjar svida och stängas av helt enkelt. Så med det här säger jag godnatt!

Låtar jag måste ha i mobilen!

Jessica Mauboy feat. Ludacris - Saturday Night

Jessica Mauboy - Running back feat. Flo Rida

Jazmin sullivan - Holding you down (Goin' In Circles)

Jamie Foxx feat. Drake - Fall For Your Type

Miguel - Pay Me

Kylian Mash feat. Akon & Glasses Malone - Club Certified

David Guetta feat. Wynter Gordon - Toyfriend

Nu kör jag igång och laddar ner massa grymma låtar. Måste fylla på min mobil med lite ny musik, blir ju så sjukt jävla tråkigt att lyssna på samma hela tiden.

Ni kan förresten ge förslag på bra låtar, skulle vara awesome!

Jag och Nina

En bild på mig och Nina, tagen idag.


What happens on the dancefloor, stays on the dancefloor.

En bild från tidigare idag.

 

Nu är jag hemma efter ännu en skön dag med skönt folk. Har spenderat kvällen med Yerko och Nina då, vi har för det mesta suttit och pratat om allt och lyssnat på musik. Sen gick vi ner till kiosken och köpte en massa cola och lite energy dricka. Så gott!

 

Imorgon så vaknar jag skapligt, kanske vid 11 eller något sånt. Sen träffar jag Nina som vanligt. Vi ska fixa en liten myskväll här hos mig på fredag. Vi ska äta tacos, ha ansiktsmask och bara ha det allmänt roligt, som vi nu alltid har iallafall! Vi ska iallafall köpa lite saker till tacon och så vidare, så vi har det gjort! Sen sover hon över hos mig till lördagen.

 

Vad ska ni göra i helgen då? Hoppas ni har det kul iallafall, jag njuter av mitt lov!


Hos Yerko

Hellu.

Just nu befinner jag mig hemma hos Yerko tillsammans med Nina. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Vid halv 9 så kommer en annan vän över hit, han heter Sinan. Så vi får se vad vi hittar på tills han kommer.

Ska hem vid 22 tiden så vi får väl höras när jag kommer hem, slänger upp lite bilder då också. Ha det gött nu, pussar!

Godmorgon!

Är ni vakna allihop?

Jag är uppe iallafall, har precis gjort frukost som jag ska njuta av nu under ett avsnitt av solsidan. Efter att jag ätit drar jag direkt till Nina. Vi ska nog inte göra något speciellt alls tror jag inte, bara ha en chill dag hemma typ. Skönt!

Måste också tala om att modell tävlingen som jag deltog i avslutas helt nu i slutet av denna vecka, och då presenterar dom alla vinnarna. Hoppas jag är en av dom iallafall! Och tack allihopa för att ni tog er tid och röstade på mig, det värmer!

Nu blir det lite mat i magen och solsidan! Xoxo.

Varma koppen

Kanske det godaste man kan drick apå kvällen.

 

Nu när jag har gjort en kopp av Varma koppen så ska jag sätta mig skönt i sängen och sätta på en bra film som jag kan somna till. Känner redan nu att jag inte kommer orka vara uppe länge, så sover efter filmen helt enkelt.

 

Imorgon så drar jag upp till Nina direkt, sen så hittar vi väl på något antar jag, det gör vi alltid. Men ni får ha det hur bra som helst så hörs vi imorgon när jag vaknat. Godnatt sweeties! ♥


Today

Jag idag, lite halv trött på bilderna bara. Tröjan är från Ginatricot.

 

Hej på er fina människor. Idag har jag varit med Nina, Yerko, Sinan och Gonzalo. Riktigt skönt folk måste jag bara säga. Blir så glad av att vara med dom. Vi har iallafall spenderat dagen i Klockaretorpet hela dagen, fast jag och Nina träffade dom andra runt 6-7. Innan det så bakade vi morotskaka och hade det allmänt roligt.

 

Sov jävligt skönt inatt för övrigt, men jag är hur trött som helst nu dock. Lägger mig vid 12 eller 1 inatt faktiskt, måste få sova ut lite mer. Nu ska jag göra lite mat, har bara ätit 2 mackor idag, illa!


I'm out!

Jag just nu.

 

Har gjort klart allt jag skulle göra. Klätt på mig, sminkat mig, fixat håret och ätit. Nu ska jag bara gå och borsta mina tänder sen drar jag iväg till spårvagnen och åker till Nina. När jag kommit fram dit så ska vi nog gå till en vän och bara ta det lugnt.

 

Vi får väl höras senare, 1000 pussar.


Dagens facelook

Jag idag, har på mig Ninas jacka. Den är så mycket varmare!

 

Jag har fastnat på en låt igen.. Rihanna - Cheers (Drink To That)


Life’s too short to be sitting around miserable

Bild från igår. Jag och Nina!

 

Nu är jag hemma efter att ha sovit över hos Nina två dagar i rad. Faktiskt riktigt skönt, har saknat min säng. Idag så tog vi det iallafall ganska lugnt. Först så vaknade vi skapligt och åt frukost och så vidare. Sen så duschade vi och gjorde oss lite i ordning. Efter det så drog vi hem till mig och hämtade Ninas väska, sen åkte vi till Borgsmos fritidsgård och visade planschen som jag gjort som vi ska sätta upp lite överallt och reklamera vårat Hip Hop Jam som vi håller på med. Känner på mig att det kommer bli grymt! Sen åkte jag hem.

 

Och så har dagen i princip sett ut för mig. Ni då, har ni haft det okej? ♥


In i duschen!

Ännu en till bild på mig och Nina från fotograferingen för några veckor sedan.

Nu har jag och Nina städat hennes hus lite, ser bättre ut iallafall! Nu ska vi bara chilla med lite musik och tagga inför Royal White Night och lite till!

Sen blir det in i duschen och bli  fräsch!

En bild ni aldrig har sett, i think

En bild jag tog för någon månad sen, tror iallafall att jag aldrig lagt upp den.

Fick sova över hos Nina inatt igen, awesome! Vi har det fett chill här också, varsin dator, nötter, musik osv. Riktigt skönt är det faktiskt. Vet inte vad vi ska göra ikväll riktigt, kanske ser någon film eller två, vet inte.. Men vi hittar alltid på någonting. Kanske kan passa på att måla naglarna också.


bloglovin


Min söndags grej..

Inga kommentarer...


Till gården.

Random bild från igår.

 

Jag och Nina håller på att bråka om vem som ska gå ner och hämta chips just nu.. Men nu gav hon sig, så hon gick ner. ;) Efter att vi ätit lite så ska vi ner till Borgsmos fritidsgård, och efter det drar vi till en vän och har det bara skönt.

 

Vi får se när jag kommer eller om jag sover hos Nina igen. Vi hörs när vi hörs!


Questions and answers!

Hur gör du så ditt hår blir så tjockt?
Kan du inte göra ett video inlägg där bara du pratar om dagen eller nåt när du är hemma?
Kan inte du börja lägga ut lite fler bilder på dig på dagarna. Som till ex. "dagens outfit" eller "facelook"?

Hur gör du så ditt hår blir så tjockt?
Svar: Det är egentligen inte så tjockt som ni tror, men hemligheten är nog lite hårspray och tupering!

Kan du inte göra ett video inlägg där bara du pratar om dagen eller nåt när du är hemma?
Svar: Grejen är den att jag aldrig kan vara seriös när jag spelar in på mig själv, det blir liksom aldrig bra. Men självklart kan jag försöka någon gång nu framöver, vi får se!

Kan inte du börja lägga ut lite fler bilder på dig på dagarna. Som till ex. "dagens outfit" eller "facelook"?
Svar: Jovisst kan jag det, har varit ganska dålig på det den sista tiden. Tyckte att jag la om det lite oftare förut. Men absolut!

Vem har du mest minnen med, Micki eller Nina?
Svar: Jag har känt Micki längre, men jag har definitivt mer minnen med Nina. Vi har umgåts typ varje dag och vi hittar på olika saker hela tiden, tröttnar aldrig.

WTF?!

Seriöst nu, vad är det här? Man ser tydligare IRL.

 

Vet inte vart den kom ifrån eller hur jag fick den, vet heller inte varför. Har en fet bula mitt i pannan, hur lyckas man, ärligt nu..?

 

Jag vaknar upp och det första Nina säger är "varför har du en bula i pannan, den är helt jävla lila?!"


Privet!

Hello!

Ligger bredvid Nina i hennes stora sköna säng med en varsin dator och är jävligt *****.. Vi har inte lyckats sova sådär jätte länge inatt, typ bara 3-4 timmar ungefär. Men det tar vi nog igen nu på lovet!


En bild jag tog för någon dag sen.

 

Jag har faktiskt lite bilder jag bjuder er på senare, från igår kväll alltså. Dom kommer nog upp här så småningom. Men nej fyfan, nu ska jag vila lite, så vi får höras lite senare mot dagen!

 

xoxo


Mot city

Jag just nu/idag!

 

Hej på er! Vaknade för någon timme sen bara, och jag är helt klar för att gå ut i det kalla vädret nu. Väntar bara på att Nina ska bli klar sen drar jag till stan och träffar henne. Vet faktiskt inte vad vi ska göra idag, fast ikväll blir det riktigt kul! Vi ska till Navesta och ha det lite chill med några kompisar.

 

Medans jag väntar på Nina så går jag och gör en macka, eller något att äta iallafall. Orkar inte skrika efter mat senare, så äter nu istället! Ha det bäst!


Nu taggar vi...

...Royal White Night!

 

Nu var det klart! Köpte biljetten förut idag, och fan vad skönt att känna att man ska dit! 150 spänn gick kortet på. Någon mer som ska dit av er? Skulle vara fett kul att känna igen några ansikten. :) Ni får en skön låt som man lätt blir taggad av, iallafall jag. Ny favorit!

 

DJ Antoine feat. The Beat Shakers - Ma Cherie

 

Nu taggar vi som fan!


Fått långt hår!

Det är jätte slitet, jag vet!

 

Tycker faktiskt att jag har fått jävligt långt hår nu på sista tiden. I somras hade jag lite mer än under axlarna, nu är det på ryggen. Det är hur slitet som helst egentligen, men ska spara ut lite till, sen klipper jag lite! Vill ha långt hår, fast inte överdrivet.

 

Nu ska jag ta det lugnt och få igång någon film. Vi hörs sötisar.


Ready

Klar!

 

Snart kommer Nina över hit. Har absolut ingenting att göra medans hon blir klar, vad fan ska man hitta på liksom..? Okej.. Får helt enkelt sitta mobbad och lyssna på musik så länge.

 

1000 pussar!


Jag mår bra!


Solen lyser, snön glittrar, det är vamt ute! Jag mår bra!
hjälp mig att vinna!
klicka på länken och tryck på gilla knappen, skulle vara skit snällt!
http://modelljaktdomino.se/personer/ksenia-jernbom

Glöm nu inte att rösta på mig i tävlingen jag deltar i. Skulle betyda mycket ifall ni hjälpte mig att vinna! Klicka HÄR för att komma till sidan och sedan är det bara att trycka på gilla knappen! Tack söta ni!

Dusch och fix!

Jag just nu, har precis duschat.

 

Dagens slappa klädval, inget speciellt. Grå tröja och grå beiga leggings.

 

Som ni ser så har jag börjat fixa mig lite för dagen. Gick ju inte till praon, ville ha min lediga studiedag istället! Nu är det bara Nina som måste vakna.. *nu skrev hon på msn att hon är vaken* BRA! Nu kan dagen börja.

Tror att hon ska komma till mig om en stund och sen så ska vi träffa några i Hageby Centrum. Sen blir det ju att träffa söta Lova! Hoppas hon är social, för jag suger på att prata med folk jag inte känner..

 

Senare ikväll så kanske jag och Nina drar på en chill kväll hemma hos en kompis. Kommer bara slappa och kanske kolla på film eller något, får se ifall vi går dit helt enkelt!

 

Nej, nu ska jag ta och torka håret. Vi hörs sen!


Kiss to goodbye

Dagens facelook!

 

Det var någon som ville att jag skulle lägga upp mer bilder på mig som till exempel dagens outfit och facelook typ. Här har du en bild iallafall, ska bli bättre på det!

 

Är hemma nu, från både praon och mötet! Kan redan nu säga vilket möte vi var på. Jag och Nina ska göra ett stort Hip Hop Jam och disco den 9 april, precis en vecka efter Royal White Night! På det evenemanget så kommer det komma massor av rappare och artister, kommer även finnas en gryyym DJ på scenen som brukar köra på olika poolpartyn osv. Kommer bli fett kan jag lova, så det är bara att delta i facebook evenemanget och komma dit! ;) Det heter "Borgsmo Hip Hop Jam/Disco!" på facebook. Och det här gäller ju för Norrköpings bor då!

 

Lite kort om morgondagen! Egentligen så har vi studiedag imorgon, så vi är lediga, men jag och Nina tänkte jobba en kort stund iallafall eftersom det är kul. Men vi ändrade oss lite, liksom bättre att göra annat på en fredag..? Så vi ska ringa dit imorgon och säga att vi tar ledigt, som vi egentligen ska vara. Men, jag börjar iallfall dagen med att sova ut ordentligt och sen träffar jag Nina. Vi kommer röra oss vidare till stan och hitta på något, ska sedan köpa våra biljetter till Royal White Night. Efter det tror jag att vi ska träffa en söt tjej som heter Lova. Har aldrig träffat henne, bara pratat med henne genom msn och så vidare, så det ska bli sjukt roligt! Får se vad vi hittar på.


String

Gårdagens köp. String - 5 i 1.

 

Godmorgon! Har varit vaken sen klockan 8. Har fixat mig, plattat håret, klätt på mig, sminkat mig och allt det där. Ska bara äta en macka eller något innan jag går ut.

 

Passar på att säga att jag ska på möte idag klockan 18.30, så ni vet om det, att jag kommer hem lite senare. Mötet är i Borgsmos fritidsgård, så det är en bit hem sen.

 

Nu ska jag äta och sen drar jag till praon och möter Nina! Ha en bra dag! Glöm förresten inte att rösta på mig i tävlingen jag deltar i, det är bara att gå in HÄR och trycka på gilla-knappen!


Rösta på mig snälla ni!


Såhär kan det gå till på praon!

Vi jobbar stenhårt.. ;)


Lägger mig nu!

Just nu, trött liten skit!

 

Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Är sjukt trött och sliten, sen ska jag upp jävligt tidigt också. Sätter alarmet på 8 i think, så jag hinner fixa mig och så vidare.

 

Ska bara gå och borsta tänderna, sen sover jag. Skönt. Tror jag ligger och lyssnar på musik tills jag somnar. Ska försöka komma ihåg att ta dagens-outfit imorgon också. Sov sött allihopa, godnatt!


Like book, you name it.


Bilder på mitt block.

Det blev rätt så snyggt till slut faktiskt, eller vad tycker ni? 3D bokstäver och klistermärken och så vidare. Dock sjukt roligt att skriva i det, och pimpa det!

Någon gång när jag skrivit en sida så kan jag ta kort och visa er, hur det ser ut ungefär. Bilden med inlägget om Nina tillexempel, ungefär så ser det ut alltså. Fast såklart så är det ju olika på varje sida!

Tänkte skriva en sida ikväll faktiskt.

Can i be the one

Dom 3 kommer vara på scen den 2 april i Borgen. Be there!

 

Låten: Can I be the one - Norlie & KKV ft. Lazee

 

Nu är jag hemma. Jävligt skönt kan jag tala om för er. Har stått upp hela dagen och diskat och efter det gick vi på stan en stund, så mina ben är helt döda. När jag kom hem fixade jag disken, slängde in all den smutsiga disk och ut med den rena. Är faktiskt lite hungrig. Konstigt, eftersom jag ätit thai mat 2-3 gånger idag.. Ska iallfall fixa någonting att äta snart. Mamma är inte hemma än, hon är på jobbet, så får äta själv. Senare så sätter jag på en bra film och bara vilar ut, är sjukt trött idag så det blir bara perfekt!

 

Lägger strax upp en bra bild på mitt block förresten! Får inte glömma det.


I stan.

Hej!

Just nu befinner jag mig i stadsbiblioteket nere i stan. Är med Nina också, såklart! :) Ska nog snart hem tror jag, mina fötter dödar mig efter ännu mer slit på paon.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Visar bättre bild på mitt block också, lovade ju er!

Tilläg: Måste bara tala om en jävligt grym fest som blir av den 2 april här i Borgen i Norrköping. Den är från 22 till 03. Lazee och Norlie & KKV kommer vara på scen, en enorm laser show och en massa dans på golvet. Gissa om jag ska dit?! Förköp till festen kostar 150 och 180 vid dörren. Om ni är intresserade av att gå dit så kan jag fixa biljetter åt er, känner några som säljer! Och då slipper ni stå i kö också, bra va? Säger bara en gång till, det kommer bli en stooor fest, kanske Norrköpings bästa. Evenemanget heter "Royal White Night" om ni vill söka på Facebook och läsa mer om den. Awesome!

Hjärta

En bild jag tog för en liten stund sen.

 

Har ni haft en bra dag för övrigt? Det har jag iallfall haft. Praoade först från 10 till 5 sen köpte jag en ros till mamma. Sen har jag och Nina träffat lite folk på stan och haft allmänt kul!

 

Imorgon bär det av till praon igen, får se vad vi får göra då. Ska snart duscha av håret också, blir lätt smutsigt där borta i restaurangen. Mamma tar ett bad just nu så duschar när hon är klar. Medans jag väntar så ska jag skala lite potatis och göra lite andra grejer.

 

Vi hörs imorgon sötnosar!


Det ökar!

Nu är jag glaaad! Mina besökare och statestiken stiger som bara den, och till och med prenumeranterna! Blir så jävla glad när det höjs!

 

Dock inte så överdrivet många följare, men alltid något! Startade ju min blogg någon gång i våras 2010 om jag minns rätt, så det är väl bra på bara ca ett år? :)

 

Härliga människor, fortsätt läs min blogg!


Glad alla ♥ dag mina läsare!


Godmorgon!


En bild på mig för några dagar sedan.

Glad alla hjärtans dag börjar jag med att säga! Nu har jag och Nina precis vaknat och ska strax upp ur sängen och fixa oss. Eller hon ligger i och för sig och halv sover och jag får skrika hennes namn varje minut så hon ska hålla sig vaken..

Vi får höras mer när jag slutat, för just nu är det lite stressigt.. Ha det bra!

Dagens klädval

Jag och Nina idag!

Ninas:

♥ Skjorta - H&M

♥ Jeans - Cubus

 

Ksenias:

♥ Stickad tröja - Monki

♥ Leggings - Monki

 

Hej på er igen. Sitter hemma med Nina just nu och båda har varsin dator. Skönt! Har köpt choklad och Trocadero till ikväll, tänkte mysa med en film snart.

Imorgon kliver vi upp typ halv 9 och drar till praon halv 10. Det är alla hjärtans dag imorgon också! Dock är jag helt ensam.. Haha skämt osido, men får väl vara med Nina och ge henne en kyss! Vi praoar som sagt till 5, och när vi slutat går jag och köper en sak till mamma, hoppas hon blir glad!

 

Nu ska jag välja film och fixa något att äta, vi är riktigt hungriga faktiskt. Vi hörs imorgon allihop!


I gården!

Hej där!

Sitter i Borgsmos fritidsgård och är med en massa skönt folk. Ska strax gå ner och kolla på någon film.

Ikväll sover Nina över hos mig och imorgon drar vi på praon. Blir en massa thaimat igen! Slänger in dagens outfit senare också, när vi har kommit hem. Tar nog lite bilder då också.

Nej men nu rör jag mig mot bio rummet. Ni får ha det bäst så länge så hörs vi senare mot kvällen. 1000 kramar!

Lyckades vara vaken hela natten!

Jag just nu.

 

Som ni ser så har jag och Nina varit vakna hela natten. Eller det kanske inte syns, men vi klarade det iallafall! Trött som fan är jag dock, men vi ser när vi ska träffas i stan och så vidare. Hellre vill jag ligga hemma och sova så länge jag kan och sen ha kul när jag är pigg men så blir ju det inte nu.

 

Vet inte riktigt vad jag gjort hela natten. Har skrivit lite i blocket, har fikat på grund av att jag var svin hungrig, jag har lyssnat på musik och kollat på lite film. Sen har jag ju självklart webbad och varit social med Nina!

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka hålla mig vaken..


Like book

Sitter och skriver i mitt block.

 

Slänger in ett nattinlägg iallfall nu då. Som sagt, sitter och pyntar min Like book just nu och det börjar faktiskt likna någonting! Tar en bättre bild på det någon dag och visar er. Tycker att ni borde skaffa ett sådant, skit kul och kolla i det när man blor äldre!

 

Hade tänkt att vara vaken hela natten. Får se hur jag lyckas med det, om jag somnar eller inte. Ska snart sätta på Trassel och kolla klart den. Har ju bara börjat att se den, har aldrig haft tid att se klart.

 

Lite info om imorgon då. Ska upp riktigt tidigt, kanske vid 8-9 och drar till stan på en gång. Eller ska ju vara uppe hela natten men ska ut tidigt iallfall. Träffar Nina där och vi rullar vidare hem till henne. Sen ska vi baka och träffa några sköna people! Får se helt enkelt. Nu ska jag sätta på film!

Ni får ha det bäst, så hörs vi imorgon! bloglovin

At ninas place

Hello!

Just nu är jag hemma hos Nina och Nina och hennes mamma håller på att anmäla hennes mobil stöld.

Då vi är klara med det ska vi till Borgsmos fritidsgård och vara där en stund. Hade egentligen tänkt att baka något idag och bara ta det lugnt, men det får vi ta någon annan dag! Eftersom det är lördag idag så ska jag hem lite senare än på vanliga dagar, så kommer nog inte blogga på ett tag nu, om jag inte slänger upp ett inlägg på natten.

Vi hörs sötnosar!

Panduro

Detta köpte jag.

 

♥ Dubbelhäftande kuddar. Till för att sätta fast bilder osv.

♥ 3D klistermärken i form av hjärtan.

♥ Tjocka turspennor.


Today is a very good day

En bild på mig som jag tog idag, har på mig mina spets jeans som jag inte haft på länge!

 

Alldeles snart så ska jag iväg till stan för att möta upp Nina. Vi ska gå runt lite och kolla och kanske träffa några också. Vet inte än. Efter stan så ska vi upp till henne och baka brownies eller något liknande! Baka ska vi iallafall. Ninas mobil är ju baxad så jag vet inte riktigt hur vi ska kunna hitta varandra i stan. Men vi har en mötes plats som tur är, där vi alltid träffas.

 

Var just i Hageby Centrum och handlade lite mat och lite saker till min Burn book. Eller okej, så mycket sit skriver jag inte i det blocket, så börjar kalladet för Like book istället! Hur som helst så visar jag det jag köpt snart.

 

På bilden ovan ser ni min datorn och min statestik som går lite upp och ner. Just nu har jag ungefär upp till 400 unika läsare per dag. Skulle varit riktigt kul ifall den skulle komma upp på 450!


Lite skön musik!


Rapture - Nadia Ali (Avicii new generation mix)

Forever love - Taio Cruz

Let's part - Jean Love

Så sjukt jävla kallt..

Me right now.

Har precis kommit hem. Har varit i Klockaretorpet med Nina i Borgsmos fritidsgård och chillat där lite. Den ända nackdelen med att gå dit var att hennes mobil blev stulen av någon som var där, men ingen ville erkänna. Så den är helt borta nu och jag kan inte nå henne, bara genom msn då.

Jobbade över en timme idag också. Hade absolut ingenting att göra anyway så varför inte liksom. Fjäska lite och få sommar jobb där sen kanske, vem vet. ;)

Det är så fruktansvärt kallt ute, så det är inte sant nästan. Satt och väntade på att min spårvagn skulle komma så att jag skulle rulla hemåt men den skulle komma om nästan en halvtimme, så det var inte sådär skit kul. Fick sitta och darra där i kylan. Men nu är jag hemma iallafall och är jätte hungrig! Blir att gå till köket med mina frusna tår och fixa ihop lite mackor. Fan vad gott det ska bli!

Tillägg: Jag har alltid undrat vart den där "the one" är, och nu har jag äntligen kommit på det.

Fuji direkt

Detta paket fick jag hem idag! Och i det låg...

 

...en massa fräscha bilder som jag har beställt hem! Endast 29 kronor för 100 bilder!

 

Detta kan jag rekommendera till er alla som vill ha bilder i handen. Bra ifall man är rädd att få virus på datorn eller något, så alla bilder försvinner. Men nu kan man få det nästan gratis och ha det för livet.

Beställde hem 100 bilder för ett ganska bra tag sen också, och nu gjorde jag det igen. Vill få lite bilder till min Burn book och tänkte ju göra en foto vägg i mitt rum, men dock så tyckte mamma att det var en dålig idé. Så väggen får vänta ett tag.

 

Iallafall. Ifall någon är intresserad att beställa hem bilder så är det bara att gå in på den HÄR (www.fujidirekt.se/100) sidan och beställa. Det är super enkelt och man förstår allting. Bilderna kommer hem på endast 2-5 dagar, jag fick hem dom efter 2! Super snabb leverans och super bra kvalité!


2 pics

Jag igår. Visste inte vad jag skulle göra med håret, så satte upp det med klämmor pga min prao.

Home now! Skönt kan jag lova er. Ännu en jobbig dag på praon.. Men bara en dag kvar sen är det helg. Har dock en hel vecka till att praoa, hoppas det går snabbt! Därefter har jag lov och vilar ut!

Fick hem ett paket imorse, visar vad det är i nästa inlägg!

@ Mickis house

Hej på er allihop.

Befinner mig hemma hos Micki nu och vi har precis hämtat lite saft att dricka, haha. Sover här igen eftersom hon bor mitt i stan, precis där vi praoar, så det blir liksom perfekt. Behöver vakna endast en halv timme innan vi börjar.

Har som sagt varit och jobbat gärnet på praon idag och efter det mötte vi upp Nina som också slutade klockan 5 och åkte till Klockaretorpet och hade möte i Borgsmos fritidsgård. Efter det åkte Nina hem och jag och Micki ner till stan och träffade några andra och var med en stund. Så nu sitter vi och lyssnar på musik och tar det rätt så lugnt.

Hörs imorgon då det kommer bilder från idag!

Nina & Ksenia

Jag och Nina. Bild från den senaste fotograferingen.

Video från våran prao.

En video från idag alltså. Maten är så sjukt god måste jag säga!

 

Imorgon så kliver jag upp tidigt igen, börjar ju som sagt klockan 10. Tror jag sätter alarm klockan på 8.30 så jag hinner äta frukost och klä på mig och sånt. Sen går jag nog till spårvagnen halv 10 så jag hinner till stan. Gäller att passa tiden så dom inte får dålig uppfattning om oss, haha!

 

Nu sätter jag mig och ser den nya tecknade filmen Trassel! Godnatt!


Bilder från praon!

Vi har riktigt roligt på prao platsen! Kommer strax en video från idag!

Tar mer ansvar nu!

En bild från discot jag var på i lördags!

 

Så hemskt ledsen för den låga uppdateringen idag. Har varit på min prao plats och jobbat hela dagen, från 10 till 5, så dom här 2 veckorna kommer bloggen få mindre inlägg, och statistiken kommer sjunka.. Det är jävligt slitsamt men man får lära sig så fruktansvärt mycket där. Efter dom här 2 veckorna kommer göra grejer hemma så som jag aldrig gjort förut. Man får inte sitta en ända sekund, bara ibland. Man springer hit och dit och gör saker. Igår, första dagen där så fick jag diska, skära och rensa paprika, skära champinjoner vilket är dö roligt, jag fick skära kål, broccoli och zukini. Fick till och med gå och slänga grova sopor och öppna upp kyckling ur påsar. Kan ni tänka er, allt det där på en och samma dag.

 

Idag fick vi typ göra samma saker förutom att vi diskade lite mer. Vi äter hur mycket som helst faktiskt. Vi får ta mat när vi vill och hur mycket vi vill men om vi lämnar mycket mat på talriken så får vi betala för det. Men det är ganska smart för dom, för det är ju inte okej att slänga maten bara för att det är gratis. Kommet ta sjukt mycket mer ansvar hemma nu, för där kan man ju inte säga nej till något utan man gör som dom säger.


The wind

Fotograf: Nina Vidinlic [länk]
Redigering & modell: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60

Ny design!

Såhär ser den nya designen/headern ut alltså!

Här har ni den! Gjorde den grymt snabbt kände jag, knappt en timma satt jag och fixade. Blev inte direkt så super nöjd, men bättre lyckat nästa gång. Alla bilder på headern är från fotograferingen, därför känns den jävligt fräsch. Har knappt kollat på bilderna nästan. Fler kommer upp kan jag lova er!

Nu ska jag dra till stan och jobba!

Idolbild

Tack Sabine!

Så sjukt snygg idolbild jag fick! Värmer varje gång, alltid lika roligt! Ni är så himla söta mina läsare!

Back to work

                                                                Jag just nu, precis kommit hem!

 

Hej på er. Har som sagt just kommit hem och ska göra något att äta. Kan äta en varg så hungrig jag är. Efter maten så ska jag diska all disk som står i vägen i köket. Vill göra mamma glad! Det är ju alla hjärtans dag snart också, men jag börjar i förväg. ;) Efter det så ska jag äntligen sätta mig och fixa ihop en ny smarrig header. Är verkligen på tiden att skaffa en ny! Ska försöka ha den så länge som möjligt, till sommaren iallafall. Vill ju inte byta för ofta heller.

 

Sen var det ju prao imorgon! Ska bli jävligt gött med thai mat i hela 2 veckor, free till och med! Kliver upp vid 9 eller något eftersom jag börjar jobba 10 och slutar 5. Hoppas dom inte pressar oss allt för mycket. Praoar med Micki första veckan och andra veckan med Nina, för dom har 2 prao platser.

 

Nej men nu ska jag gå och ta tag i disken. Måste få bort skiten alltså. Kyssar!


Dreams unlimited

Dagens köp.

Var på tiden att jag köpte en ny parfym, och denna luktar något så fruktansvärt gott!
Köpt på The body shop för 195 kronor.

Söndag

Jag och Nina just nu.

 

Söndag nu igen då. Som ni ser så tar jag och Nina det bara lugnt just nu och sitter vid våra datorer. När vi vaknade imorse så drog vi till mig direkt och hämtade min dator. Tänkte fixa ihop en ny design. Har en massa skit grymma idéer!

 

Men nu har vi lagat lite makaroner, är sjukt hungriga så vi ska äta. Ni får ha det bäst så länge!


Lyckad kväll!

Hello!

Kom just hem och är över trött i benen. Är skit hungrig och har ingen ork att göra någonting alls. Har dansat hela kvällen och det var hur kul som helst kan jag lova er! Fanns väldigt många jag kände så kvällen blev sjukt lyckad!

Hur som helst. Är hemma hos Nina nu och vi ska fixa något att äta och bara ta det lugnt. Imorgon ska vi upp rätt så tidigt och gå direkt och sola. Fan vad skönt det ska bli!

Är som sagt jätte trött nu så ska bara lägga mig i Ninas säng oxh vila, kanske lyssna på musik eller något liknande. Ska låta Nina ta över datorn, hon vill kolla lite saker också.

Hörs imorgon då. Har en massa bilder att visa!

Ksenia Jernbom #1

Fotograf: Nina Vidinlic [länk]
Redigering & modell: Ksenia jernbom
Kamera: Nikon D60

Där fick ni en bild från gårdagens fotografering! Finns hur många bilder som helst, men dom lägger jag upp lite då och då med tiden.
har precis fixat mig och städat mitt rum, har ätit också. Dock måste jag vänta på Nina att hon ska damsuga klart hemma hos henne, dom storstädar tydligen. Sen drar vi till stan. Får se vad vi hittar på där när vi väl kommer.

Hörs senare!

Gårdagens klädval

Gårdagens outfit.

♥ Stickad tröja - Gina tricot
♥ Vanliga svarta leggings - Gina tricot
♥ Halsband - Ninas, vet inte vart det är köpt

Hur som helst mina vänner. Har precis vaknat och är hur trött som helst, men kan ju inte sova bort hela lördagen! Ska strax upp och städa mitt rum helt och hållet, sen ska jag fixa mig och dra in till stan och möta Nina.

Ikväll ska vi på ett disco inte så långt bort hemifrån mig så jag kommer komma hem sent. Visar bilder från fotograferingen ikväll. Nu ska jag och och äta och fixa allt jag har tänkt att fixa. Vill bara önska er en underbar dag trots att vädret har svikit oss ännu en gång, regnar här borta!

Puss!

Sisters

En bild från idag.

 

Nu har jag äntligen kommit hem, skönt! Och där har ni en bild från dagen förresten. Vi va ute och fotograferade också, men dom bilderna kommer imorgon. Har massa smarriga bilder att bjuda på faktiskt! Blev en riktigt lyckad fotografering den här gången. Slänger upp ett dagens-outfit bild alldeles strax också.

 

Jag är super hungrig nu så ska nog göra lite fika eller något liknande. Efter det städar jag mitt rum. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag kan jag tala om. Sen så sätter jag mig och skriver i mitt block. Jag kallar den för "burn book" som andra kallar den för, så ni förstår vad jag snackar om ifall jag skriver så någon gång.

 

Idag förresten, så "slutade jag skolan". Nej men vi kommer inte gå i skolan nu på 3 veckor. Först har vi prao 2 veckor framöver, och direkt efter så har vi sportlov! Hur grymt?!  Får äta thai mat varje dag på mitt prao ställe eftersom jag kommer praoa på en restaurang. Kanske sommar jobbar där nu i sommar om jag får plats och ifall det är kul! men sommarlovet kommer nog före..

 

Nu blir det mat! Vi får höras imorgon om jag inte slänger upp ett nattinlägg.


Svar på tal



Vad heter Ninas blogg?


Det är många som har frågat mig om vad Ninas blogg heter. Så nu tänker jag svara på det. Hennes blogg hittar ni HÄR. Sen har vissa frågat om Micki har någon blogg, och nej hon har ingen blogg nu men hon hade en i somras.

Just nu sitter jag iallafall i Borgsmos fritidsgård och är med några sköna vänner. Ska hem om ett tag och lägga över bilderna från fotograferingen. Men först så ska vi till några och ha det roligt. Vet inte än vad vi ska göra men hoppas på att alla är på glatt humor, haha!

Hörs sen!

School

Hello! :)

Sitter i skolans datasal just nu och fixar engelska uppsatsen. Har inte alls lust att vara i skolan, snoozade en hel timme imorse för att jag inte orkade gå upp. Hade ändå sovmorgon, skönt! Hm.. hoppas det blir god mat i idag också, annars kommer jag vara på dåligt humör hela dagen, är jätte hungrig!

Efter skolan så drar jag och Nina direkt hem till henne och fixar oss för en fotografering. Kameran och stativet ligger i mitt skåp här i skolan nu så det är bara att börja på en gång. Det är snö storm och blött ute så om det är likadant väder efter 2 så ska vi fota innomhus istället, blir nog lika bra! Kommer såklart bilder då det är klart!

Nu ska jag inte "skolka" från lektionen, hörs senare. Love to you guys!

Webcam

Jag just nu!

Hej på er. Sitter i mitt rum och tar det lugnt just nu. Har precis kommit hem. Var i Klockaretorpet med Nina och fixade lite saker hemma hos henne till imorgon, vi får se vad som händer då. ;)
Ska strax ut och handla i Hageby Centrum. Behöver lite nytt i kylen. När jag kommer hem så gör jag klart matte läxan och sen sätter jag mig och gör min första sida i blocket jag köpte igår. Ska bli riktigt kul!

Hörs senare!

Fashion light

Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Block och papper

Detta köpte jag idag.

Som sagt, det här har jag velat köpa ett ganska bra tag nu, men har inte fått tag i något bra block. Blocket ska jag ha som en scrapbook, om ni nu vet vad det är. Man lägger in bilder, skriver om lite vad som helst. Om ni har sett i Kissies blogg, så har hon en så kallad "burn book" där hon skriver om olika personer hon hatar och så vidare. Men i den här boken ska jag skriva om viktiga händelser, som en dagbok ungefär fast inga hemliga saker. Eller nästan inga hemligheter iallafall. ;) Man kan till exempel skriva om något man älskar, typ sommarens bästa händelse, kanske lägga in en bild på sin favorit sak och så vidare. Och man kan köpa massa snygga klistermärken och ha i boken, som jag, jag köpte "tapet papper". Det är inte direkt tapet papper bokstavligen men sånt där fint papper som man kan klippa ut grejer och så.

Förstår ni nu vad jag ska ha den till? Kommer visa då och då någon gång ibland när jag skrivit i den. Kommer ha en massa bilder i den och roliga saker. Tänker starta redan ikväll med första sidan, men vet inte vad jag ska skriva än.. Men det kommer väl upp.

Black and white

Jag just nu/idag.

 

Hej på er! Har precis ätit middag. Det blev thai wok. Blev en extremt sen middag för mig eftersom jag varit i stan hela dagen efter skolan och när jag väl kom hem var jag tvungen att dra dit igen och hämta några papper från mammas jobb nu när hon är hemma sjuk och inte kan hämta dom själv. Men nu är jag hemma iallafall och tar det helt lungt.

 

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske gör lite matte. Har några papper jag ska lämna in nu på fredag som vi har i läxa, så kanske dax att göra klart dom. Vill ju inte sitta dagen innan och stressa.

Fick hem en grej från stan också som jag visar alldeles strax, i nästa inlägg. Det är något som jag velat köpa länge.

 

Men nu ska jag sätta mig och plugga lite matte så hörs vi om ett litet tag bara.


Vblogg + fotografering

VBLOGG.

 

Förut idag, så var jag hos Nina ett tag. Vi spelade in ett kort videoinlägg där vi förklarar lite saker och ting. Först så berättar hon lite om sin blogg och så vidare, sen så förklarar jag något jag stör mig på riktigt mycket. Sätt på play.

 

Det här blir nog det sista inlägget för ikväll. Jag har inte ens rört mitt prov.. Jo det har jag men jag får inte in något i mitt huvud! Ska ta en liten paus och fotografera lite, hämtade just en grej från källaren, hoppas detta blir lyckat och så som jag har tänkt mig! 

Visar resultatet när jag kan, godnatt och puss!


Plugga

Jag just nu.

Är inte alls sugen på att plugga, eller vem är det anyway..? Har iallafall just kommit hem och det första jag gjorde var att gå ut med soporna åt mamma min. Har gjort mat och ska sätta mig och äta alldeles strax. Efter maten ska jag sätta mig och sten plugga så jag har allt i huvudet tills provet imorgon.

Om jag hinner plugga klart innan jag ska lägga mig så ska jag göra min fotovägg! Om jag inte hinner så gör jag det imorgon, så har jag all tid i världen. Vi ska till ungdomsmottagningen imorgon också, med skolan. Undra vad dom har att säga. ;)

Detta är mitt sista inlägg för idag, så vi hörs imorgon sötnosar.

Letar fakta

Hallo!

Sitter i skolan just nu och jobbar med NO. Har prov imorgon så letar lite fakta om hjärnan. Efter den här lektionen, typ klockan 11.20, så ska vi gå och äta lunch. Och det är godaste maten idag, stekt fisk, kall sås och potatis! Mumma!

Slutar dock sent idag också, 15.40, men det skulle bli lite ändringar på dom sista passen så några får gå hem tidigare, hoppas min grupp!

När jag kommer hem ska jag stor städa mitt rum, ser verkligen ut som en svin stia eller något efter dom veckorna jag legat hemma sjuk. Har ju inte rört mitt rum på år! Efter att jag städat ska jag göra en foto vägg på en av mina garderobs dörrar! Har velat göra det ett ganska bra tag nu, så det är nog dags att göra förändring nu!
Sen ska jag ju plugga till provet också. Måste verkligen få godkänt på det, eftersom jag har varit sjuk så har jag ju inte varit med på dom flesta lektionerna, så måste ta igen jätte mycket. Dessutom fick jag prov frågerna igår, så det är lite stress.

Nu måste jag få lite gjort här, så vi tar och hörs när jag kommer hem. Ta hand om er!

RSS 2.0