slide show

Dumma blogg!

Åh jag hatar att blogga ibland! Iallafall när jag inte har tid och känner mig skyldig att skriva någon när jag kommer hem osv..
Idag var jag iallafall på tivolit igen och åkte faktiskt Extreme Fly som jag sa att jag skulle göra! Jag höll på att skita på mig ett tag medans Micki bara satt där och kollade lugnt. Riktigt grymt var det.

Imorgon är det ju valborg och då kommer det hända en massa kul! Dock har vi vanlig skoldag.. MEN men.
Direkt efter skolan så ska jag möta upp mamma och vi ska gå till en tattueringsstudio. Hmm.. Undra vad vi kommer göra där :o
Haha, nä men jag ska faktiskt pierca min navel imorgon! Jag har längtat så, och nu äntligen! Sedan klockan 5 så ska jag jobba i Folk parken för att tjäna lite pengar :)

Nu måste jag gå och äta!!! Är dö hungrig!


Tivoli!

Hallå där!

Vad har ni gjort idag? :) Jag har haft det kul iallafall! Först var jag ju såklart i skolan till klockan 3 och sedan så gick jag och Micki till Axels nöjesfält som startade idag! Det håller på ända tills på söndag. Dom har mina favorit karuseller där, iallafall 2 av dom - Extreme fly (precis som Space Jam) och Break Dance. Ville tyvärr inte åka något idag på grund av vårat "superfina" vädret här. Har regnat i princip hela dagen så.. Men imorgon ska jag fan i mig åka Extreme fly iallafall.. Om jag vågar.

Nyss så åt jag tacos, och jag var till och med kocken! Gott blev det också!
Idag blev det inte så mycket blogging som ni kanske har märkt, Det är ju på grund av att jag varit borta hela dagen.

Nu ska jag gå mot TV:en och sätta på Andra avenyn!

Dresscode

Hallå där.

Trots att jag har varit trött och sliten så har jag faktiskt orkat mig upp och "fixat" mig.. Har åtminstone klätt på mig. Har varit ute en sväng och tagit luft. Tog med mig kameran och fotograferade litegran. Bilderna visar jag upp senare, men här kommer dagens outfit och facelook.

Jag idag! Jackan passar inte till den lilla söta klänningen men jag hittade inget annat..

Sommar sommar sommar!

När jag ändå är hemma från skolan idag så tog jag lite tid och kollade igenom alla sommar bilder som jag tagit under 2009. När jag kollar på alla härliga bilder så tänker jag bara på alla sköna stunder vid sjöar, grillning och bad! Tänkte bjuda på lite bilder. Dock så är det små bilder men det får duga! 

Ser det inte härligt och lockande ut? Just nu är min ända längtan till sommaren! Tänker först och främst sola och bada mycket! Det kommer också bli en massa grillning i parker och på mitt och Mickis hemliga ställe! Fast det är inte så hemligt längre eftersom det kommer dit annat folk också. Och värmen såklart.. Nu tycker jag det räcker med snö, regn och blåst.

Finnst det något ni längtar speciellt mycket till? Berätta :)


27 april 2010

Hej alla söta bloggare och läsare!

Hur har ni det idag? Med mig är det inte lika bra iallafall.. Har inte kunnat somna så bra inatt och vaknade minst 10 gånger. Och imorse när jag vaknade snurrade det runt i mitt huvud och magen gjorde ordentligt ont! För en stund sedan så var jag hur varm som helst.. Vet inte vad det kan vara riktigt, hoppas jag inte blir sjuk.
Måste ta mig ut en stund senare för att gå till affären och ta lite frisk luft. Tror faktiskt att jag kommer må lite bättre då.

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske sätta på en härlig film eller bara lyssna på skön musik. Hoppas ni har det prima! Puss.

Jag just nu. Bra att ni inte ser mitt ansikte! Är väldigt sliten och trött.

 

bloglovin


I hate mondays

Hej!

Idag har jag inte hunnit uppdatera bloggen något eftersom jag varit i skolan, stan och hemma hos Micki en liten stund.
Klockan går för fort just nu tycker jag. När jag kom hem var den 6, och nu är den redan halv 9. Hoppas den här veckan går fort iallafall. Vill ha fredag nu, för då är det valborg och en massa karuseller här i Norrköping. Fast jag och Micki ska stå och sälja lite lotter en stund i Folk Parken där det kommer vara en maj brasa osv. Vi kommer få ungefär 70 kr i timmen och dom pengarna kommer dras bort från Stockholm resan. Alltså kommer det vara jätte billigt för oss att åka! :)

Visst saknar ni lite snygga och fräscha bilder här i min blogg? Det gör iallafall jag. Men jag har typ aldrig tid att ta nya men ska försöka gå ut eler någonting och ta nya snart! 

Kollade runt lite på kläder och hittade detta. Snyggt till sommaren! Allt är från Nelly. Behöver köpa en snygg klänning och ett par grymma skor till skolavslutningen, men hittar inte någon ännu. Vågar inte heller handa på internet. 1. Det kan komma i fel storlek. 2. Man får vänta jätte länge på att man får sitt plagg.

Tävlar hos Foki!

Hej på er!

Nu är jag igång och tävlar hos Foki igen! Nu har jag chansen att vinna hela tre söta tees från phoenixtshirt.com! Här är tshirtarna som jag helst vill ha. 

Den första tshirten valde jag för att jag tycker så sjukt mycket om mina vänner - mina nära och kära och dom som lyser upp min dag!
Den andra valde jag för att jag älskar katter och dessutom Hello Kitty.
Och den tredje för att jag verkligen hatar måndagar som denna, seg, jobbig och lång.. Inte min grej helt enkelt.
Det var verkligen svårt att välja tre plagg men dom här var dom bästa!

Nu får jag verkligen hålla tummarna för vinsten!

Go green



Som ni ser så sitter jag och äter lite gurk stavar med hemgjord dipp! Ska strax göra iordning lite mer seriös fika innan jag går och lägger mig. Det får bli Special K!

Imorgon är det måndag igen. Ny vecka, nya bekymmer, och valborg på fredag! Får se till att jag lägger mig snart så jag kommer upp imorgon. Nu ska jag iallafall gå och göra lite käk! Godnatt!

bloglovin


Ingen rubrik.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och gå och handla lite mat! Mamma är på bio och jag sitter hemma ensam och kollar på olika filmer. Vad ska man annars göra på en söndag?
Som sagt, nu ska jag gå! Uppdaterar kanske senare! (Shit, min uppdatering suger verkligen tycker jag, eller?) Puss på er allesammans! Bilden nedan är tagen tidigare idag, eller rättare sagt nästan direkt när jag vaknade.  


Söndag

 

                                                        Jag just nu. Mumsar på en honungsmelon!

Hallo!

Idag vaknade jag ungefär kvart i 11. Försökte somna om rätt länge men till slut gick jag upp och åt frukost eftersom jag bara låg och vände på mig... Har inte planer för idag alls. Vad gör man på en söndag liksom? Kanske går ut och går eller något. Gick ut på balkonen för en stund sen, i bara natt t-shirten, och det var riktigt varmt.
Stan stänger om en timme ungefär och i Hageby C är det inte kul, eller iallafall inte idag, för det är bara en dans grupp som kommer uppträda. Får se vad som händer helt enkelt!


Annonser från BloggPartner

Keith

Ja men hej där! :)

Ikväll har jag bara legat i sängen och kollat på en film. En riktigt bra film. Helt sjuk. Bäst. Keith heter den. Jag måste bara erkänna att jag grät 2 gånger under filmen.. Kunde bara inte låta bli. Den handlar om kärlek, hat och hopp. Iallafall, tycker alla borde se den för den är grymt bra! Och Keith (Jesse McCartney) som spelar huvudrollen, är så snygg! 

Jag idag + Keith


21 maj - då smäller det!

Hej igen!

Nu har jag kommit hem från en runda i Hageby Centrum. Köpte dock ingenting förutom en Trocadero och huvudverkstabletter till mamma. Idag hade dom en hårshow i sammarbete med Trudes frisörer. Och en Dennis från Street Vibe var med. Såg det först efter showen eftersom dom hade målat grymma målningar i ansiktet också!

För en stund sen pratade jag med Micki i telefon och hon ville att jag skulle komma till stan och sedan sova över hos henne, men jag har tappat orken idag så jag stannar hemma och vilar istället. Det är ju lördag!

Kan passa på att berätta att jag ska till Stockholm den 21 maj. Jag, Micki, Nadja, Natalie och Jessica (några skol kompisar) ska dit med Strömma - fritidsgården. Vi ska nämligen gå runt på stan och kika, kanske köpa något och så. Sen så ska vi till Grönalund! Tror ni att jag kommer våga åka tillexempel Fritt fall tillt, eller kanske Insane? :o Om ni har åkt dom.. Berätta hur det var! Läskigt, roligt, hämskt.. Eller kanske tråkigt?

 

Last song

Godmorgon!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på olika trailers. Eftersom jag vann biobiljetter igår så hade jag tänkt gå på bio. Den 7 maj släpps Last Song över hela landet. Skulle vara riktigt kul att se den. Miley Cyrus är grymt bra!

 

 

Annars så har jag inga planer för idag. Kanske går ut en sväng på fotorunda, eller går till HC och kollar läget! Igår var förresten en tjej från Talang 2010 där, Elin Andersson - akrobatgymnast. Hon gick ju vidare och igår visade hon upp ett nummer som ingen har sett som hon säkert visar upp som nästa nummer! :D

 

Nu ska jag gå och äta! Hörs när vi hörs!


Svar på tal

Det är många som har frågat mig vilken bild jag vann vår tävlingen med. Tänkte visa upp den här. Jag skickade in kanske 10 bilder för att vara säker på att vinna och vann med den här bilden:


Rain

 

Sitter här i mitt mysiga rum och lyssnar på Kent. Utanför mitt fönster ser det ut såhär nu. Helt kolsvart. Riktigt trist att det är såhär på våren.. Men det kan jag leva med!

 

Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Det är fredag och veckans bästa dag, fast lördagen är nog bättre.

Kanske ska jag gå en sväng till det nya Hageby C och kolla runt. Hann faktiskt inte kolla så mycket igår eftersom vi var med andra och för att det var så mycket folk. Tryck på länken här och kolla på en filmsnutt hur det såg ut när dom öppnade portarna. Jag står nästan längst fram och blir ner pressad!


Tävlade och vann!

Är man bäst så är man!
Haha nej, jag skojade bara. Men igår vann jag en tävling igen. Och den här gången var det om att man skulle fota en vårig bild. En vårkänsla liksom. Och 5 av 250 vann, och jag var en av dom.
Och vad vann man? Jo, 2 biobiljetter! :) Tävlingen var på nt.se (Norrköpings Tidningar)



Fyrverkeri!

Nu har dom smällt färdigt och jag ska gå och lägga mig. Tänkte bara visa upp bilder på fyrverkerierna! Det blev hur dåliga bilder som helst men det var sjukt svårt att ta eftersom det är så mörkt ute och det blev lång slutarbild hela tiden.. Godnatt!


Grand opening!

Hej alla kära!

Nu har jag kommit hem från Hageby C. Var där med Micki, Niko, Simon och två andra jag inte minns namnen på. Det var riktigt kul där iallafall. Vi gick runt och kollade i alla nya butiker och drack lite slush! Sen åt killarna på Sibylla och vi fick sitta och kolla på. :p
Iallafall. Klockan 23.00 så kommer dom smälla fyrverkerier osv så jag kommer stå på min balkong och kolla på!
Jag bor sjukt nära HC så.
Har tyvärr inte några bilder från dagen på grund av att jag inte hade kamera eller en mobil jag kunde ta kort med. Men kanske tar något kort på raketerna om det syns bra. Hörs!


bloglovin


Invigning i Hageby!

Innan jag lägger mig tänte jag bara säga hur min dag kommer se ut imorgon! Jag ska nämligen på en invigning. Det som invigs är Hageby Centrum. Dom har byggt där i över 1 år nu och imorn öppnas portarna klockan 16.48 till Östergötlands största shoppingcentrum!
Det kommer iallafall bli skitkul! Ska dit med Micki och kanske en till. :) Mamma ska också hänga med men hon får gå runt ensam, hehe.
Under kvällen kommer det vara massa tävlingar, och en av dom är jag med i! Hörs imorn. Pusshej!


Mjukis shorts^^


Nu har jag gjort klart mina shorts. Eller dom är inte helt klara, måste bara sy in kanterna så att dom inte åker ut igen. Annars är dom mjuka och klara för användning!

Klockan är snart 10, och då ska jag vara i sängen men jag sitter och segar mig framför datorn^^
Det blev ingen melon idag :( Micki hade för ont i magen så hon gick hem och vilade men efter någon timme så kom hon med cykeln och hämtade mig. Vi gick till Ica för att se om det fanns någon god billig melon som vi kunde dela på, men icke.

Nu ska jag göra mig ordning för sängen. Har föresten sovmorgon imorgon, börjar 9.30!

Skolan

Hej!

Sitter som sagt i skolans datasal nu och skriver lite SO.. Snart är det lunch, om kanske 10-20 minuter, och jag är vrål hungrig! Åt typ ingen frukost imorse, drack bara te så jag måste stoppa något i magen nu! Köttgryta blir det.

När jag kommer hem idag ska jag nog klippa sönder ett par mjukis braller som är lite för små för mig. Hade tänkt göra ett par mjuka sköna shorts av dom istället! Men innan jag går hem ska jag och Micki köpa en melon och äta upp. Hehe. Det är våran favorit frukt. Speciellt till sommaren, men vi hade tänkt att äta en nu eftersom vi blev så himla sugna på det!

Puss, hörs när jag kommer hem!

The rose..


Foto: Ksenia [Jag] - Nikon D60 - Nikkor DX 18-55 mm

Bilden åvan har mycket bättre kvalite än vad den har här. Har lagt på lite mörkare ljus på den annars är den helt oredigerad.


Dagens humör: Trött.


Dagens mående:
Prima!

Dagens borde:
Gå ut och springa eller bara ta en promenad så att jag rör på mig & plugga inför NO provet imorgon. Och NI borde följa min blogg! bloglovin


Dagens frisyr: Slarvig uppsatt knut/tofs.


Dagens smink:
Mascara och lite Dream Matte mousse foundation under ögonen.


Dagens klädsel:
Mjukisbyxor, t-shirt och kofta.


Dagens planer:
Plugga och sova.

Dagens materiella vill ha:
Pengar, biljetter till Umeå och kamera tillbehör.


Dagens fundering:
Hur länge kommer askan från Islands vulkan vara i Sverige och.. hm.. När öppnar Himpa?


Dagens beroende:
Morötter, hehehe.


Dagens tråkigaste:
Att det fortfarande är tisdag.


Dagens längtan:
Att få träffa Joel, Jannike, Wilma och Klara!


Dagens superlängtan:
Sommarlooooooov!


Dagens tidning:
Kollat runt lite på aftonbladet och NT (norrköpings tidningar) på datorn, om det nu räknas.

Dagens låt:
If we ever - David Guetta feat. Makeba


Spöke?

Hejsan!

Kom just hem från skolan och är helt slut fast än det är våran kortaste dag idag. Hade inte några speciella lektioner eller så. Egentligen så skulle det ha kommit en kille som skulle prata om hur farligt det var att vara vid tågrälsen osv, men han var sjuk.
På idrotten idag så gick jag och några klasskompisar runt Strömmen med stavar. :p Strömmen är en ström där det är strömt helt enkelt.. Och när jag skulle visa hur powewalk var eller något så råkade jag ramla så nu är mina kläder sjukt smutsiga, eller iallafall min kritvita kofta som jag köpte i somras. Så det var lite synd.

Juste. För drygt 20 minuter sedan så satt jag som vanligt vid datorn och lyssnade på musik. Sedan börjar min radio spela av sig själv. :o Vet inte riktigt hur det gick till, men alltid på morgonen när jag ska upp och klä på mig så sätter jag alltid på radion så att det inte blir så tråkigt, fast på låg volym eftersom mamma fortfarande sover när jag går upp. Men nyss då, så började den spela av sig själv.. När man ska sätta på den så ska man trycka in en knapp och när man ska stänga av, trycka ut den igen. Och nu var den "någon" som hade tryckt in den och till och med satt på en cd skiva som redan var i. Helt sjukt. Undra vad det kunde ha varit?


Natti natti!

Nu ska jag gå och fika lite snabbt så att jag inte blir hungrig när jag ska sova. Sen ska jag borsta mina tänder och lägga mig i säng! Godnatt allesammans! bloglovin


Homework..


Ja, som ni kanske ser så sitter jag och gör Engelska läxan. Egentligen så behöver jag inte göra den nu eftersom den ska in på fredag, men om jag gör det nu så kan jag lägga det bakom mig sen!
Förut så gick jag till Hageby C en snabbis för att köpa tvättmedel. Hjälpte därefter mamma till tvättsugan med alla påsar fulla med kläder. Nu är hon där och fixar klart resten.

Nu ska jag skriva färdigt överesättningen och sedan bara slappa! Hörs när vi hörs!

If we ever

Hej sötnosar.

Idag slutade jag tjogo i två och åkte hem på direkten. Har en massa läxor som ska göras. Plugga måste jag också, för vi har 1 eller 2 prov i veckan. SO och NO tror jag. Sen måste jag skriva klart min engelska översättning som ska in nu på fredag.. Jobbigt :(

Slänger in dagens låt. Hörde den för första gången för kanske 2-3 timmar sedan och älskar den redan! Den är jätte härlig att lyssna på och skön att sjunga till. En av mina favorit låtar!

David Guetta
(feat. Makeba) - If we ever


Återkommer med lite bilder senare om jag hinner! All kärlek till er!

Bad!

Hello! ♥

Idag var jag och Micki på badhuset och simmade igen! Riktigt härligt.
Idag blåste det ordentligt också men det gjorde inte så mycket eftersom vi hade cykel, tills någon ungj*vel gjorde punka på den.. 
Imorgon är det skola igen så jag får ställa alarmklockan på 07.00. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu så jag får ta och säga hejdå och önska er en fortsatt trevlig söndags kväll, för nu ska jag gå och laga lite kyckling! :)

Kram på er.

En bild från badhuset!


Goodnight

Det blev ändrade planer helt. När Micki kom till mig idag så bästemde vi oss för att jag skulle sova hos henne istället. Vi cyklade i vindstormen hem till hennes pappa och sedan köpte mat, capricciosa pizza blev det för mig.
Så nu sitter vi här i sängen och myser med chips och sockerdricka och ska snart sova tror jag.

Godnatt allesammans, hörs imorgon! :)

Me today!

Tänkte bara slänga in en dagens outfit nu eftersom jag inte lagt in det på jätte länge känns det som. Har inte haft på mig några "speciella" kläder idag utan bara helt vanligt "skol aktigt"

Jag idag! Både ute och inne.

 

Nu hoppas jag att Micki kommer snart, för mamma har gått och jag har ingenting att göra förutom att vänta.. Hoppas också att vädret håller så att vi kan gå ut och fota eller någonting! Fast iofs, det har blåst hela dagen.

 

bloglovin bloglovin bloglovin

Dagens shopping!

Hej!

Har kommit hem från Hageby C nu och till och med ätit. Väntar på att mamma ska gå för snart kommer Micki hit. Vi kanske drar ut och fotograferar lite eller kanske går till HC och kollar. Får se vad vi hittar på och om hon sover här eller inte! ♥

Dagens inköp - två snygga bher som jag är i stort behov av. Båda är från H&M, den rosa kostar 129 och den bruna 49,50 av någon anledning. :p



Lördag

Ville först säga att jag däckade direkt efter Modern Family igår så det var därför jag inte skrev som jag hade lovat.

Äntligen lördag! Som jag har längtat.. Men snart ska jag och mamma gå till Hageby C och handla lite mat och kläder. Eller jag ska köpa en ny bh som jag verkligen måste ha just nu, he he.
Innan jag går och gör mig i ordning tänkte jag visa en bild jag har ritat av på Kenza. Tyvärr så kunde jag inte spara original bilden eftersom hon har högerklicksskydd och min print screen inte funkar. Men här kommer resultatet. Inte världens nogaste och snyggaste men något iallafall! :) Vad tycks?



Talang 2010

Hej mina nära och kära!

Som ni kanske har märkt så har min uppdatering sjunkit och så dom senaste dagarna, och igår bloggade jag inte alls.. Ber om ursäkt. Men nu ska jag ta tag i det och skriva mer! I promise.

Snart börjar Talang, 20.00, och jag ska självklart se det. Förra veckan så var det 2 stycken grupper som jag kände som var med. Okej, det där lät lite krångligt men iallafall. Street Vibe var med och 2 andra killar som beatboxade, och dom bor faktiskt i samma område som mig. Men som ni kanske minns så dansade jag med just Street Vibe i 4 veckor, så jag känner dom rätt bra nu!
Synd att dom inte gick vidare. Själv tyckte jag att dom inte var lika bra nu än när odm sökte till Talang i Hageby C..
Nu ska jag gå och sätta mig skänt i soffan och sätta på 4an! Uppdaterar senare. Puss.

   


Arbets dag

Hey sunshines!

Idag var jag ju inte i skolan som jag sa igår. Har burit på tunga trä saker hela dagen, från 11 till 5.. Och nu svider det i mina händer och mina armar värker. Men imorgon går jag till skolan som vanligt!
Snart ska jag gå till Hageby C och handla lite mat tänkte jag eftersom mamma ska till stan och träffas med en vän. Börjar bli lite tomt i kylskåpet nu faktiskt. Får se om jag hittar något gott!

Några bilder jag tog igår.

Nu har jag ju fixat en ny header också! Vad tycks om den? Lite vårigare och fräschare. :)
Puss!

Vårblomma

Nu har jag kommit hem efter en lång och härlig promenad i solen! :) Tog med kameran för att fota lite vår blommor som har krypit upp ur jorden. Det är verkligen varmt här i Norrköping nu. Idag var det ungefär 15+, iallafall nu när jag gick ut. Skönt!

Angående designen.. Jag fick inte till bakgrunden, men ny header kommer det snart hoppas jag!


Ny design!

Hello friends!

När jag kom hem från skolan så satte jag mig direkt och började fotografera lite till min nya design. Men dock fick jag inte några bra bilder.. :( Men det kommer nog ordna sig. Sitter här och äter Ballerina och dricker påskmust samtidigt som jag försöker klura ut min super idé till bakgrunden på min blogg i Photoshop! Ska se om det funkar så som jag har tänkt, och då får bakgrunden lite mönster också!

Imorgon kommer jag inte gå till skolan. Detta är på grund av att jag ska hjälpa mamma med en massa hårt arbete hela dagen.

Men nu ska jag fortsätta tjocka mig och göra designen. Håll utkik! ♥

Nufan!

Nu ska jag äta fisk och bli smart!


Rösta nu hörni!

Nu är jag med i en tävling igen. Och nu måste ni verkligen rösta allihopa! Tävlar om en väska. :)
Rösta här
och tryck på min.

Sitter här hemma nu och vräker i mig godis.. Ska egentligen inte göra det eftersom att jag vill komma i form. Igår var jag ju på badhuset och simmade, och nu äter jag godis? :o INTE bra..
Idag var det ju första skoldagen efter lovet, och som jag brukar säga: I hate mondays. Grymt trött är man varje gång, speciellt efter ett lov.

Idag fick jag mina presentkort från Gratisbio igen ;) Denna gång blev det 150 kr. bli medlemar, det äger!

 


Last day

Nu har solen gått ner och det har blivit riktigt mörkt här. Imorgon börjar skolan igen så jag måste nog lägga mig ganska tidigt så att jag kommer upp på morgonen, strax efter 10 tänkte jag. Varför kan man inte ha lov hela livet? :O Fast snart är det ju sommarlov i tre månader! Tagga hörni!

Idag fick jag min dator tillbaka. Mamma åkte till Expert och lämnade den och fick tillbaka den efter en timme. Det var något fel i hårddisken så alla bilder har försvunnit. Den är helt som ny nu, fast med lite repor.. Jag får inte använda den förens imorgon eftersom dator skyddet mot virus måste installeras, och det kommer imorn!

Nu tänkte jag gå och göra en macka eller något, kanske äter lite yoghurt innan jag lägger mig.
Godnatt sötnosar!

To the sun comes up

Hej där!


Idag har jag varit på badhuset halva dagen så det är därför jag inte har skrivit något. Tyckte det var riktigt härligt att få bada, speciellt nu när våren är här och det är varmare ute. Och nu har dom öppnat upp en pool utomhus också!
Vädret idag är underbart! Soligt och klart överrallt. Bara små moln lite här och där men det gör ingenting!
Tänkte gå ut en sväng och fotogradera lite. Såg en massa vår blommor som har växt ut så vill gärna få med dom på bild!

Medans jag är ute så får ni dagens låt! Tiesto - Who wants to be alone (to the sun comes up) feat. Nelly Fortado

Mysterious..


Här är en bild som jag tog själv (självutlösare) hemma hos mig. Som man ser så har jag ju gjort som den lite i Photoshop. Eller iallafall bakgrunden. Det är riktigt kul att sitta och redigera bilder, men det tar sin tid.. Gäller att inspireras.

Har egentligen inte alls mycket att skriva, eller ingenting för den delen. Men ville bara uppdatera lite här.
Imorgon är det söndag och sista dagen på påsklovet.. Sjukt trist. Fast jag tror inte att jag kommer göra så mycket imorgon. Mickis mamma fyller år så hon ska säkert vara hemma och fira henne. Men idag tänkte vi egentligen gå till badhuset och simma lite, så det kanske blir lite senare imorn. Vi får se.

Nu ska jag dra mig till sängen tror jag. Är ganska trött och sliten.
Ha det prima så hörs vi imorgon! ♥

bloglovin bloglovin bloglovin

Shopping!

Nu tänkte jag äntligen visa upp vad jag har köpt. Jag hittade ingenting på kanske 2 timmar, men till slut så! Det blev inte så många shopping påsar som jag tog med mig hem från Stockholm men.. Micki köpte mycket mer än vad jag gjorde! Iallafall, här kommer det!


Alltihopa tillsammans


Heta brillor till sommaren! 59,50 - H&M


Supersött rosett halsband. 39,50 (halva priset) - BikBok


Precis det jag letade efter! Härliga sommar shorts. 199 - Cubus


Söt väska. 100 kronor här nere på stan.


Linne från H&M - 29,50


Och sist men inte minst. Grymt snygga Tees från min nya favorit affär Zara - 129



In town!

Hej hej!

Som jag lovade, här kommer bilder från Stockholm! :)

När vi kom fram så gick vi direkt in i Åhléns City. Jag och Micki inne på Monki.

 

Sedan gick vi omkring på Drottninggatan som är "själva stan". Vi gick kanske dit och tillbaka 10 gånger..

 

Två snygga brudar på Gamla stan.. :) Haha. Micki till höger och Marija till vänster.

 

Medans vi gick omkring på Gamla stan så letade vi efter ett ställa att äta på. Sedan hittade vi en taco bar. Gott var det men efter att vi återvänt till city så hittade vi en riktig taco bar där vi ville äta på..

 

Här drar jag samtidigt en facelook. Jag i restaurangen.

 

Micki!

 

Plattan! Mitt favorit ställe i Stockholm! Pla'tn som Micki och Marija säger. Haha!

 

Rätt så mörk bild men den får duga. Jag vid plattan.

 

Två glada och super trötta tjejer väntar på tåget hem! Vi fick så sjukt ont i fötterna så vi nästan började tjuta.. Till och med Marija.

Sådär! Snart visar jag upp det jag köpt. ;)

Nu behöver mamma datorn så jag ska nog gå och kolla på TV eller något. Uppdaterar senare.

Massa kärlek, till er från mig.


Update

Hello!

Har inte bloggat på ungefär 2 dagar nu eftersom jag sov över hos Micki, och igår var vi ju i Stockholm hela dagen så jag hann helt enkelt inte. Tänkte bara uppdatera med lite bilder från igår. Vi var som sagt i Sveriges huvudstad och kollade läget. Shoppade gjorde vi såklart också!

Vägen dit. På tåget.

I nästa inlägg så lägger jag upp bilder från själva "rundturen" i staden.
Och inlägget efter det så kommer jag visa upp det jag har handlat och lite till. Gick på stan här i Norrköping idag också och köpte lite saker som jag tänker visa med.

Nu ska jag slänga mina ouppätna makaroner och gå iväg till stan för att möta upp Micki. Hon skulle köpa ett likadant halsband som jag gjorde idag, så.. ha det så bra så länge. Kyssar!

Photograph


Nikon D60 - Nikkor DX 18-55 mm

Bara några random bilder som jag tog hos Micki igår tror jag att det var. Jag bara testade mig fram. Gäller att ta fram sin fantasi! Fast jag ansträngde mig inte så sjukt mycket men..

Nu ska jag gå och fortsätta dammsuga lägenheten! Efter det måste jag hitta något att stoppa i magen. Ha det bra!

Godmorgon

God morgon Sverige! ♥

Sovit gott? Det har iallafall jag gjort, förutom att jag vaknat några gånger på natten av att jag legat oskönt.. Men annars är det prima! Ska gå och äta frukost och duscha snart tror jag. Senare mot kvällen drar jag till Micki för att tvätta fönster!

                                                                  Jag och Micki. Bild från helgen.

Hörs när vi hörs!


Stockholm, here we come!

Ska ju till Stockholm nu på torsdag och shoppa loss med Micki och Marija. Något måste man väl göra på påsklovet! Det är mycket jag vill ha därifrån, men allt kan man ju inte köpa.. Men det här är det jag vill/måste ta med mig hem från Stockholm:

♥ Ett par söta, korta och lite trasiga jeans shorts! Ett måste nu till våren och sommaren. Fast först måste jag sola lite och få färg på benen!

♥ Skor. Skor. Skoooor. Fast det kommer jag säkert inte ha råd med. Gärna ett par svarta snygga klackskor till bland annat skolavslutningen och sommaren.

♥ En kort somrig klänning eller tunika.

♥ Jeans leggings. Eller jag vet egentligen inte om det behövs eftersom sommaren kommer snart och då har man väl nästan bara shorts..? Vi får se helt enkelt.

♥ Sen tänkte jag på att kanske skaffa mig ett par snygga solglasögon. Kanske ett par Ray Ban?

Imorgon ska jag och Micki tvätta fönster hemma hos hennes mamma. För det får vi 250kr var + 50kr till om vi fixar balkongen snygg. Snabba cash typ! :) Pengarna kommer gå till shoppingen i Stockholm såklart!
Nu ska jag gå och fixa lite kvälls fika, sen ska jag nog lägga mig, eller vi får se..

Godnatt!

Tandläkaren? nej tack!

Tja!

Kom hem för någon timme sen och nu sitter jag ovh äter en massa godis + kexchoklad och påskmust!
När jag kom hem så kollade jag igenom posten eftersom mamma inte var hemma, och då såg jag att det hade kommit post till mig! Från tandläkaren... Alla vet nog hur mycket jag hatar tandläkaren, typ det värsta som finns. Och jag har redan fått en tid nu på fredag!? Jag ska ju till Stockholm nu på torsdag och kommer säkert hem igen ganska sent. Måste be mamma ringa till dom och byta tid. Tänk om jag har hål! :o

Påskdagen 2010

Hej på er!

Förlåt för min hemska uppdatering, och speciellt mitt förra inlägg. Var bara på riktigt dåligt piss humör den dagen.. Men idag är det iallafall Påskdagen så inga sura miner! Har sovit över hos Micki i två dagar, (sen i fredags). Och det var pga mitt "glada" humör. Ska dit ikväll med, eller efter att min tid i tvättstugan är slut. Håller på att tvätta nu så att jag har lite rena kläder. :)

Igår klockan 6 så var jag på 50 års kalas med Micki, hennes bror och hennes mamma. Det var Mickis gudmor som hade fest. Det var riktigt kul tills klockan började närma sig 1 på natten och man hade druckit kanske 10 glas cider, redbull, sprite och cola. När vi kom hem igen, la vi oss direkt och sov.

Juste. Min snygga bärbara dator ska på lagning nu nästa vecka eftersom den la av, så nu kommer min uppdatering sjunka lite men när jag har möjligheten att blogga så skriver jag!
Senare ikväll/inatt så kanske jag lägger ut lite bilder från igår kväll, festen alltså.


Glad Påsk! 


Kan man förlora något mer?

Okej, vet att jag inte brukar prata om mina problem och så vidare men nu måste jag verkligen skaka av mig allt inom mig och börja om på nytt, om det nu går.
När jag började resan till Norrköping så visste jag att det skulle uppstå en massa problem. Som tillexempel att förlora vänner, min tro och hopp på kärlek osv.
Alltså det går inte att hålla allting inom sig, det går bara inte. Därför skriver jag det här, och jag tvingar er inte att läsa men jag måste få ut det.
Först så blev jag av med min allra bästa vän som jag känt i 3 år nu ungefär. Men det har ordnat sig nu men ja, jag älskar dig mest och så kommer det förbli för alltid. Över till det andra.
Jag har aldrig älskat någon så mycket i hela mitt liv som jag älskade min kille, men idag tog det slut. Ingen kan någonsin förklara eller ens ana hur mycket jag älskade, gillade, beundrade och hur sjukt kär jag var i honom, inte ens jag. Minns allt vi har pratat om, och alla minnen. Speciellt veckan i Umeå, på jullovet. Min dröm gick i uppfyllelse.. Orkar egentligen inte tänka på det nu men.. Men jag är stark. Jag pallar inte fälla en massa tårar som sedan aldrig kommer ta slut, så jag väljer att ta det lugnt och tänka igenom saker och ting.

Och till alla föräldrar eller blivande mammor, eller i och för sig allihopa: tro inte på utegångsförbjud eller dator/mobil förbjud, för det är bara ett skitsnack som inte funkar. Det är bara ett dumt jävla sätt föräldrar väljer för att lära sina barn en läxa och låta dom se vad dom gjort för fel. Men nej, det fungerar inte! Det hjälper inte och man lär sig inget utav det! Hoppas du ser det här mamma.
Jaja, shit happens, men det här.. Allt det här är överdrivet och jag orkar inte mera. Ta mig hem bara, svårt eller?

Hejdå.

Dator, vakna!

Satt ju och kollade på Bella&Tyra show för ett tag sen nu. Och mitt i allting kommer det upp en uppdaterungs ruta på min skärm. Sen stängs allting av.. Och nu när jag försöker sätta på datorn och kommer till då man ska välja användare på datorn så blir allt svart :'(
Vet dock ej vad det är för fel på den, men hoppas den funkar imorgon!!
Nu använder jag min mammas lilla Eee PC laptop som hon tar med sig till Stockholm, men nu har jag den och den är riktigt obekväm när man inte är van vid så små tangentknappar och så liten skärm.. Men det får duga än så länge.

Ska nor gå och lägga mig snart. Är förbannat trött och det är inte värt att kolla på tv när det bara är skit som visas. Men först måste jag städa mitt rum, så att det är helt glansigt rent, för det är det ända mamma har tjatat om hela dagen. Så det är nog bäst att jag får det gjort.
Så.. Kram på er och godnatt!

bloglovin


Påsklov...

...firas med en massa gott godis!

Idag är det skärtorsdag och första dagen på påsken om man säger så. Och idag ska man också gå runt och säga "Glad Påsk" till allihopa, men jag är väl för stor för det? :O Men jag och min kompis Nadja tänkte gå imorgon istället, men bara på skoj för att tjäna lite extra pengar (och godis då), eftersom vi inte hade tid dag.

Idag fick jag äntligen påsklov! Skönt!
Ska bara ta det lugnt den här veckan, gå på en vuxenfest nu på lördag och sen ska jag kanske till och med åka en sväng till Stockholm och shoppa med Micki och Marija också. Blir riktigt nice det!

Nä, nu ska jag äta lite godis och kolla på Bella&Tyra show!
Hörs senare, puss.

RSS 2.0