slide show

Påskdagen 2010

Hej på er!

Förlåt för min hemska uppdatering, och speciellt mitt förra inlägg. Var bara på riktigt dåligt piss humör den dagen.. Men idag är det iallafall Påskdagen så inga sura miner! Har sovit över hos Micki i två dagar, (sen i fredags). Och det var pga mitt "glada" humör. Ska dit ikväll med, eller efter att min tid i tvättstugan är slut. Håller på att tvätta nu så att jag har lite rena kläder. :)

Igår klockan 6 så var jag på 50 års kalas med Micki, hennes bror och hennes mamma. Det var Mickis gudmor som hade fest. Det var riktigt kul tills klockan började närma sig 1 på natten och man hade druckit kanske 10 glas cider, redbull, sprite och cola. När vi kom hem igen, la vi oss direkt och sov.

Juste. Min snygga bärbara dator ska på lagning nu nästa vecka eftersom den la av, så nu kommer min uppdatering sjunka lite men när jag har möjligheten att blogga så skriver jag!
Senare ikväll/inatt så kanske jag lägger ut lite bilder från igår kväll, festen alltså.


Glad Påsk! 


Kommentarer
Postat av: frida

Kan du rösta på mig här> http://maddisenj.blogg.se/2010/april/finalisterna-i-dagens-blogg-tavlingen.html#comment ? :) Jag är nummer 1. Skulle va supersnällt, thx :)<3

2010-04-04 @ 20:09:34
URL: http://umeflikkaa.blogg.se/
Postat av: Gabriella

måste bara lämna en kommentar och först säga, du och din blogg är jätte fina och sen vad heter texten du har i din header? KRAM

2010-04-05 @ 20:54:34
URL: http://gabriellagreens.blogg.se/
Postat av: Gabriella

okej synd att du inte visste:(

2010-04-06 @ 18:46:24
URL: http://gabriellagreens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0