slide show

Down with the hardstyle

Bild tagen för ett par dagar sedan

 

Hej där! Just nu befinner jag mig hemma hos mig och Fanny kom precis hit. Kom egentligen hem bara för att fixa till mig lite och byta till vinter jacka för fy fan vad det är kallt ute! Har ju snöat inatt konstigt nog.. Vi ska bara sitta här en stund tills vi har kommit på vad vi ska göra ikväll. Det är så dött ju och klockan är redan över åtta! Vi får i alla fall se inom en stund vad vi hittar på ikväll, orkar inte sitta hemma hela kvällen nu då det äntligen är helg.


Feel the headache

At the moment, har jag blivit brunare?

 

Hellooo, hur mår ni idag? Jag mår bra bortsätt min äckliga huvudverk sen igår.. Kom hem runt 3 inatt efter en skön kväll med vänner. Vaknade för si sådär en och en halv timme sedan. Hade dock tänkt att sova länge, sova ut men gick inte att somna om. Ska alldeles strax upp och äta tacos, fyyy vad hungrig jag är! Har druckit 4 glas päron juice nu på morgonen, är så fruktansvärt törstig. Jaja, då jag har ätit, duschat, fixat mig och så vidare så ska jag ner till Hageby Centrum och kika lite. Fanny, Emma och alla andra är borta för dagen, så måste hitta på någonting själv innan dom kommer tillbaka. Nu blir det MAT!


Lovely sunny friday

Jag och Fanny K i skolan nu!

 

Sitter i skolan och har sista lektionen för idag, svenska. Det är ungefär 30 minuter kvar tills vi slutar, så sjukt hur sakta tiden går. Annars så har den här fredagen bara varit hur skön som helst, bortsett från den här lektionen. Började morgonen med en 20 minutare i solariumet och därefter tog jag spårvagnen (där jag såg en jätte gullig person som gjorde min dag ♥) mot skolan där jag hade hemkunskap i två timmar. Vi fick laga ost- och skinkpaj, blev jättegott! På lunch rasten drog jag och Fanny K ut på en gård och satte oss där i solen med musik, hur skönt som helst! Slutar i alla fall tio över två, då ska jag och Fanny K dra ner till stan. Lovade att följa med henne en stund! Därefter drar jag hemåt, byter om och fixar mig lite. Drog ju ut i mjukis kläder och nada smink i morse. Senare träffar jag min fina Fanny, den andra alltså! Hörs!


Smink hörnan

Här sitter jag och gör mig i ordning!

 

Som jag sa igår, skulle visa er min smink hörna där jag sitter och gör mig redo för skolan och annat. Bara en rolig grej! Först har vi en stor låda full med smink! Använder verkligen inte allt som ligger där, det är en massa puder, kanske 10 mascaror och så vidare. Sedan har vi Plattången och hårtorken som är viktiga. Som ni ser så står plattången på någonting, vet inte riktigt vad det är men det är i alla fall till för att det inte ska bränna golvet, för det har jag gjort ett antal gånger! Hårspray och fixspray, en slags hårspray fast mycket bättre (gråa lilla flaskan till höger). Jag har två olika borstar, löshårsborste och vanlig. Sen så har jag två små sminkväskor, ifall jag åker någonstans, packar ner lite smink och så. Osis Dust It volym står där också, bra grej det där! Sist men inte minst, min stora spegel som sitter på garderobsväggen. Love.


New makeup

Nytt från H&M

 

Här är småsakerna jag lovade att visa! Ny foundation som är hur bra som helst, färg 220. Till den köpte jag foundation svampar. Klämmor till håret och solpuder fick jag med mig med. Bra grejer! I morgon visar jag er min smink hörna! ;)


Big in Japan

Två iPhone's från tidigare idag!

 

Nu har jag kommit hem! Har städat rummet lite, slängt soporna och tömt och fyllt diskmaskinen. Känner mig duktig, haha! Sitter med ricinolja i håret nu också, sköljer ut det om en timme ungefär. Kliar som fasen i botten! Efter skolan drog jag ner till stan en snabbis och köpte solpuder, därefter tog jag spårvagnen upp till Klockaretorpet och gick hem till Fanny. Satt där en stund sedan gick vi ner och åt pizza! Smarrrrigt. Visar förresten småsakerna jag har köpt dom senaste dagarna lite senare.

 

Nu ska jag sätta på Gossip Girl och ta ett iskallt glas pärondricka, duschar sen och efter det tar jag det bara lugnt som vanligt. Får se om jag får något skolarbete gjort också.


Torsdagens facelook

Såhär ser jag ut idag!

 

Körde på svarta jeans, randigt svart och vitt linne och den svarta kavajen över. Har även min Regal klocka från Ur & Penn och ett stort fjäder örhänge från Gina. Är i skolan nu och har sista lektionen innan lunch, annars lutar jag klockan 15.00 idag.. Känns bra att det är torsdag i alla fall, fredag i morgon liksom. Helg for god's sake, skönt! Nästa vecka går jag bara 4 dagar sen är det påsklov, eftersom det är långfredag den fredagen. Amazing!


Trash

Såhär såg jag ut idag

 

Ligger i sängen med halv öppna ögon och håller på att somna.. Har legat och kollat på två avsnitt av Gossip, fyyy vad bra det är! Är på 3 säsongen nu, kan inte sluta kolla på det. Har annars varit i stan med Fanny, Olivia och en annan nära vän som heter Niko. Vi har gått runt, kikat på lite kläder och pratat om allt möjligt! Tyvärr så regnade det i princip hela dagen idag, solen var uppe ett tag på för middagen annars har det bara varit dåligt väder. Orkade till slut inte vara kvar ute i regnet så åkte hem istället. Köpte förresten lite små saker idag och igår. Igår fick jag med mig en ny fondation från det nya märket Fit Me, så bra är den! Idag fick jag med mig hår klämmor, lipsyl och foundation gummisar, eller ja det man lägger foundation med, haha!

 

Hade på mig trashiga jeans idag som jag fått av Nina by the way! Hon använder inte sådana byxor tydligen så hon gav bort dom till mig, så sjukt snygga!! På det hade jag en vid tröja från Ginatricot med genomskinliga sidor och över det skinnjackan. Är fortfarande lite röd efter gårdagens fejk sol, men det börjar gå över nu! Tar en tur till solariumet på fredag igen, måste få mer färg, det är mitt mål!


Girl gone wild

Såhär ser jag ut idag!

 

Hello! Det var länge sedan jag använde min kamera känner jag, men eftersom jag klev upp rätt tidigt i morse så tog jag några minuter åt att klicka nya bilder. Just nu så sitter jag i skolan och har rast, har precis haft första lektionen som bestod av NO. Ska strax ha en till NO lektion och efter det är det lååång lunch igen, som alltid på onsdagar! Underbart. Jag och Fanny K åker ner till stan och lunchar där istället, vi brukar ju göra det då vi har sån lång lunch.

 

Efter skolan idag ska jag träffa en vän och prata lite. Snacka om livet och ja, ni vet, allt möjligt helt enkelt! Därefter ska jag till Hageby Centrum och titta om den ljusa klänningen finns där, eftersom den inte fanns i stan. Hoppas på det i alla fall så tar jag med mig den hem! Now - back to class.


The beat shakers

Sjukt skön gammal goding ♥

Den här låten är gudomlig, sjukligt bra! Jag får mer och mer tankar kring sommaren, att jag längtar så sjukt mycket menar jag! Lägga sig på stranden med värme och stålande sol tillsammans med fina vänner och feta högtalare som pumpar musik. Exempelvis den här låten, vilken underbar känsla!

Lilla röda räkan

Kolla där..

 

Solade idag, på högsta grad. Blev självklart bränd igen! Är röd som en liten räka.. Brinner i ansiktet kan jag lova, resten av kroppen är bara röd. Då det röda är borta kommer jag ha fått färg i alla fall, ganska mycket faktiskt för redan nu är brunare om man tittar i spegeln. Nice nice!

 

Har legat i sängen och vilat kroppen sen klockan 7 ungefär, sen jag kom hem det vill säga. Så skönt att komma hem tidigt på kvällarna och bara slappa framför en film! Var en sväng i stan idag och kikade på den där klänningen jag visade förut, men tyvärr fanns bara den svarta ännu. Riktigt synd, annars skulle jag ha köpt den direkt för den satt perfekt! Kollar i Gina i Hageby Centrum i morgon också, den kanske finns där?


Letar efter skolavslutnings klänning...

Något i den här stilen kanske..?

 

Gick ju en runda på stan igår, letar efter en söt fin klänning som jag kan ha på skolavslutningen i sommar. Har varit inne på alla affärer men hittar så klart ingenting. Det kanske är för tidigt nu..? Har varit inne på internet och kollat lite också, hamnade på Ginas hemsida och hittade den här snygga klänningen som jag ännu inte sett i butik. Tycker att den turkosa är skit snygg, även den svarta som passar med alla klackar! Den går på endast 299 kr och skulle passa perfekt till mina blåa flätade kilklackar! Om man tar den turkosa så har jag ju ett par svarta kilklackar med skinnlappar på från Scorett. Svårt att bestämma mig.. Ska gå och titta en sväng idag också och se om det har kommit någonting nytt. Ska även se om denna klänningen finns, provar och ser om den sitter fint! Tycker om när klänningar hänger lite, om ni förstår vad jag menar med det? Får helt enkelt se som sagt!

 

Sen har vi ju avslutnings middagen också som är 2 dagar innan avslutningen.. Alla kommer klä upp sig och äta middag i aulan här i skolan, kommer bli jätte mysigt! Kommer ihåg förra året då jag var en av dom som serverade förra årets 9or! Haha.. Nej men, jag kommer behöva en klänning eller något liknande till middagen också. Gud vad mycket att tänka på!


Bildbrist

Bjussar på en gammal bild tagen någon gång i höstas

 

Jag vet, jag vet. Har inte bloggat på hela dagen.. Har haft fullt upp i skolan och därefter åkte jag till stan och sedan upp till Klockaretorpet. Så hade liksom aldrig till att uppdatera och sen så hade jag ingenting att skriva om heller. Kom i alla fall hem strax innan klockan 7 och har legat i sängen sedan dess. Har kollat på Gossip Girl, ätit mackor och nyss kom mamma hem med frukt, så sitter och mumsar lite mer.

 

Sätter på ett till Gossip avsnitt och sedan lägger jag mig, är verkligen hur trött som helst! Säger i alla fall godnatt med detta inlägget. Ha det bäst så hörs vi imorgon!


Ett snabbt godnatt

Right now

 

Sorry för alla fula cam bilder den här helgen, har bara inte tagit min tid och klickat några andra helt enkelt. Tänkte i alla fall bara säga godnatt i detta inlägget! Har precis duschat och sängen är ny bäddad, så underbart att lägga sig ren i en fräsch säng! Upp klockan 6 till skolan i morgon som vanligt då, en ny vecka, 5 jobbiga skoldagar.. Hoppas ni har haft en fin helg i alla fall! Godnatt mina fina! ♥


@Ninas place

Trött sliten tjej just nu

 

Hej på er! Har eran helg varit bra? Min har! Både fredag och lördags kvällen bestod av grillning med fina vänner. Just nu är jag i alla fall hemma hos Nina med henne och Fanny. Vi tar det bara lugnt, lyssnar på musik, kollar på gamla videor och ska strax ställa fram ergilen! Sjukt länge sedan! Vaknade riktigt tidigt idag, vet inte varför, kanske beror på att vi ställt fram en timme också, sommartid! Vi ska ut om ett tag och träffa Emma också, men nu fortsätter vi att chilla ett tag. Solen är uppe, jag mår bra!


Lose my mind

Såhär ser jag ut just nu

 

Hello! Befinner mig hemma hos kära Fanny nu med Olivia. Har precis färgat Fannys hår så nu är hon där uppe och duschar bort det. Ska alldeles strax lämna datorn ifred och fixa mig lite, sminka mig och locka håret. Lånar Fannys löshår! Har inte så mycket mer att säga nu. Vi har i alla fall inga planer för kvällen, så vi får helt enkelt se vad som händer med denna lördagen. Vi funderar på att grilla idag igen, köpa lite korv och värma oss vid brasan! Nu kom Fanny ner igen, så jag ska ta och börja fixa mig lite nu. Ha en fin kväll!


Skratt och tårar

Thai mat satt verkligen perfekt just nu!

 

Kom hem för en halv timme sedan ungefär. Tog mig ut efter att ha drogat host medicin, halsen och hostan blev lite bättre. Har varit ute med mina fina vänner och grillat ute i en skog med gorv och annat, så sjukt mysigt var det. Det var inte ens varmt heller, hade till och med tunna tights på mig och skinnjackan, brasan som värmde så klart. Har verkligen haft en jätte fin kväll, sjukt rolig. På slutet blev det inte alls så roligt, slutade med en massa tårar och jag var jätte ledsen, men det får jag ta.. Då jag kom hem så sa min älskade mamma att hon köpt hem thai mat, så det gjorde allt bättre. Riktigt länge sedan jag åt det faktiskt, sist på mitt jobb. Eller ja, mitt förra jobb Chili & Wok det vill säga. Älskar thai!

 

Har tvättat bort sminket, bytt om ätit min älskade mat rätt. Lägger mig i sängen nu och sätter på ett avsnitt av Gossip Girl. I morgon sover jag ut, verkligen!! Hoppas på att vakna med solen i ögonen och känna värmen. Man mår så mycket bättre då vädret är på topp! Önskar er en godnatt och hoppas på att ni har haft en fin fredag och början på helgen. Godnatt mina älskade vänner! Vi hörs i morgon ♥


Varma plus grader

Härlig vår bild på mig från igår tagen av Fanny

 

Mina vänner, sist jag uppdaterade så låg jag och såg på Gossip, därefter somnade jag till klockan 12 ungefär. Sjukt skönt att få igen lite "ingen-sömn-inatt" sömn. Har suttit på balkongen ett tag också, måste säga att det är alldeles för varmt faktiskt. Sjukt vad det steker på där ute! Klarblå himmel och solen värmer på 18 grader i solen just nu sist jag kollade!

 

Ska om en stund byta om och gå ner till Hageby Centrum och hämta några saker som Nina har med sig, vi är ju inte ovänner eller någonting, men tycker om att prata med varandra! Sen ska jag in på Willys och köpa någonting gott som jag nämnde förut. Hoppas att ni har det bra i alla fall, jag får ju sitta hemma då det är som bäst väder ute, vindstilla och kokhett. Hoppas jag mår bättre i morgon, ha en bra dag allihopa! ♥


Wave ya hand and scream out loud

Bild från igår

 

Godmorgon allihopa. Spenderar min fredag hemma idag. Har varit uppe hela natten och inte kunnat sova på grund av min hosta, förstår ni hur sjukt jobbigt det är..? I morse så hostade jag så mycket att jag spydde, så det blir en fredag hemma helt enkelt. Kanske hinner bli frisk till imorgon, så jag inte sitter hemma hela helgen menar jag!

 

Tänkte lite senare gå till Hageby Centrum en snabbis och köpa någonting gott, chips eller något liknande. Är jätte sugen på det faktiskt! Men nu ska jag göra en macka och fylla min hungriga mage, sedan lägger jag mig och försöker få lite sömn. Ha en bra fredag/helg!


Älskade vår

Jag och Fanny i vårsolen!

 

Kom hem för ett tag sedan. Har varit ute på stan i vår solen med Fanny och Emma! Det har verkligen varit vår idag, fy fasen vad det värmde på! Har blivit sjuk igen förresten, vaknade ju med näsan täppt och har hostat som bara den idag. Sjukt jobbigt verkligen. I alla fall, jag och tjejerna satte oss på ett tag som vi brukar gå till då och då som ligger i stan. Vi öppnade en iskall sprite, tog upp min dator och satte på musik och bara njöt av solen! Så underbart. Fanny åkte sedan iväg på sin moppe kurs. Jag och Emma åkte upp till Klockaretorpet och köpte en varsin glass som vi sedan åt i en park nära där.

 

Är som sagt hemma nu, har sett på Gossip Girl och drogat hostmedicin, ush. Tänkte sätta mig på balkongen med en filt och en kopp te och sätta på ett till avsnitt av Gossip innan den sista solen hinner gå ner.


Testar ny hår uppsättning

Såhär gick jag runt i håret idag

 

Testade någonting nytt idag. Brukar inte alltid locka håret, men idag gjorde jag det och satte upp det med några hår klämmor. Sedan lät jag några lockiga slingor hänga ner. Blev rätt snyggt ändå, eller vad tycker ni?

 

För övrigt så har jag svarta jeans från Cubus på mig, en guldig tröja från Bikbok och den militära USA västen från Ginatricot. Kanske lägger upp en hel outfit på kläderna senare.


Hey baby, what's that sound?

Bild tagen nyss, såhär ser jag ut idag

 

Godmorgon godingar! Har varit vaken sedan klockan sex i morse. Vaknade av att jag inte kunde andas på grund av att min näsa var helt täppt. Kändes så sjukt jobbigt, sen har jag den där hostan fortfarande. USH! Ska i alla fall ner till stan nu och sola en snabbis, sedan drar jag till skolan! Solen skiner, ännu en underbar dag och imorgon är det fredag!!


Slänger iväg en godnatt puss

Fc2LIZ on Make A Gif, Animated Gifs

Godnatt mina fina

 

Nu har jag kollat tillräckligt med Gossip Girl, fem hela avsnitt har jag sett, och dom är typ 45 minuter långa var och en.. Så, det har varit en lugn kväll liggandes i sängen framför datorn. Har haft så sjukt jobbig hosta också, som att någonting sitter fast och kliar. Tog lite hostmedicin och hoppas att det hjälper för jag klarar verkligen inte av det!

 

Ja, det var väl inget mer med det. Tänkte bara säga godnatt och slänga iväg en kyss till er för att ni är så fina. Lot of love, natti natti! Vi hörs imorgon som vanligt! ♥


Jag älskar sol

Fy vad soligt och varmt det har varit idag! ♥

 

Åh, vad underbart väder det har varit idag, man blir så glad! Hoppas det håller nu bara, våren måste ju vara här nu. Var ju på antagningsprovet på De Geer gymnasiet idag, klockan 13-16. Man fick göra 3 pappers prov till temat film och foto. Det var rätt kul faktiskt men ett av proven var ganska avancerad och svår tycker jag. Hoppas i alla fall att det gick bra för mig och att jag lyckades skrapa till mig några poäng! Fick prata ensam med 2 lärare där, det tycker jag absolut gick bra!! Nu är det bara att vänta tills jag får hem ett brev där jag får lite mer information om poäng och så vidare.

 

Annars då, ligger i sängen och lyssnar på musik just nu. Efter gymnasiet drog jag upp till Klockaretorpet och mötte upp Fanny som skulle till sin moppe kurs nästan direkt. Då jag var på väg hem så stötte jag på min vän Emelie. Vi gick en snabb runda på stan och talade lite, därefter åkte jag hem. Har kollat på Gossip Girl och ätit popcorn. Har inte mått så jätte bra idag heller, halsen kliar och jag slutar inte hosta. Nu mot kvällen började jag snora också, sen fick jag en för jävlig huvudverk. Tänkte bara ligga i min säng och vila, ta det lugn ni vet.


HJÄLP?!

Hjälp mig att välja!

 

Såg för någon timme sedan att både Pitbull och min absolut favorita Nicki Minaj kommer till Stockholm i juni! Pitbull kommer den 3 juni och Nicki den 8 juni. Jag och Fanny ska gå på Pitbull konserten, skulle verkligen vara något! Men, jag vill verkligen gå på Nickis konsert också, hon är ju trotts allt min favvo! Vet ju dock inte riktigt om jag har råd med båda, så nu får ni hjälpa mig att välja!

 

Nicki Minaj eller Pitbull?


Ligger nyvaken

Trött Ksenia just nu

 

Nu har jag vaknat och väntar till att klockan ska bli 7. Ska gå ner till tvättstugan och hämta alla rena och torra kläder nu, dom har ju hängt och torkat över natten där borta eftersom vi hade den sista tvättiden. Då jag kommit tillbaka ska jag duscha, fixa mig och äta frukost, därefter bege mig till skolan!

 

För övrigt så skiner solen utanför mina fönster, eller jag ser i alla fall igenom mina parsienner. Hoppas på varma grader idag! Juste ja! Ska på ett antagningsprov på De Geer gymnasiet idag också, börjar klockan 13.00 och slutar 16.00, wish me luck!! ♥


Frågor och svar

Ksenia svarar! ;)

 

Jag såg att du har köpt "Absolut Torr" är den bra? Funkar den?

Svar: Jag använde den kanske 4-5 gånger, men märker tyvärr ingen skillnad, så jag kan ju inte direkt säga att den fungerar, inte på mig i alla fall!

 

Vart har du köpt kläderna? (I detta inlägget)

Svar: Skinnjackan är från H&M, så som kavajen under, Megan Fox-linnet köpte jag i en liten affär som fanns i Hageby Centrum här i Norrköping förut, men togs tyvärr bort. Byxorna är från Cubus och skorna är från Dinsko!

 

Var bor du i norrköping? Alltså vilken stadsdel?

Svar: Det heter Hageby där jag bor!

 

Har du sett någon skillnad på ögonfransarna av ricinoljan?

Svar: Ja, verkligen! Använde ricinoljan endast två gånger på ögonfransarna och dom blev faktiskt riktigt långa!

 

Hej! Har sett att du har navel piercing, och jag undrar hur ser de ut emellan den? Har du mycket hud och det kvar? Du har väl en kortare stav emellan också? Det är så att min stav syns och det är ju inte snyggt! Skulle va kul att veta!

Svar: Hej! Jag har ju haft min navelpiercing i två år nu och under dom åren har ju huden stött ut piercingen sakta men säkert, men nu har det tagit stopp i alla fall som tur är. En läkestav på en navelpiercing brukar oftast vara 9mm, men nu har jag 6mm eftersom det har gått bort så mycket hud. Det jag rekommenderar för dig är att du inte har så mycket häng smycken som gör att piercingen blir tung och på så sätt trycks ut ur huden. Köp vanliga piercingar och med kortare stav, till exempel 7 eller 6mm, då ska det passa och se bra ut!


Sysslor som måste göras

Lite skakig bild, men får duga!

 

Första delen avklarad. Proppat tvättmaskinerna så nu är dom fulla med smutsiga kläder! Känner att det är skönt att hjälpa till här hemma. Mamma har ju annars alltid tagit hand om tvätten, men nu känner jag att det är dags att känna på det "vuxna livet" så att säga. Tycker faktiskt att det är ganska roligt att tvätta ändå!

 

Har tvättat bort sminket och bytt om till lite mer mysigare kläder och medan jag väntar tills jag ska ner dit igen, så sätter jag på ett nytt Gossip Girl avsnitt. Fördriver tiden liksom! Kommer slänga upp ett inlägg senare med några frågor och svar också, hörs då!


Ut till tvättstugan!

Såhär mysigt har jag just nu

 

Har legat i sängen i två timmar sedan jag kom hem och tittat på två avsnitt av Gossip Girl. Kollade ju jämt på Sex and the city, men det tog slut, så nu kör jag på en annan serie som till och med är bättre! Om cirka 15 minuter börjar min tvättid som jag har bokat in. Ska resa mig upp ur sängen och packa ner all smuts tvätt i gigantiska IKEA påsar och sedan gå ner till tvättstugan. Kanske får med någon bild därifrån också! Tvättiden håller på till klockan 9, så får springa dit och tillbaka några gånger.


Godmorgon!

Börjar skoldagen med en fika

 

Godmorgon blåsiga tisdag. Fy satan vad det blåser ute, men ingenting jämfört med igår! Man höll verkligen på att blåsa iväg igår. Sitter i alla fall inne på mattelektionen som slutar alldeles strax. Efter det har jag musik och därefter lunch som består av ris med curry sås och kyckling, mums!

 

Tänkte gå en runda på stan senare idag, efter skolan alltså. Därefter ska jag hem och förbereda smuts tvätten. Har bokad tvättid klockan 7-9 ikväll, så det blir att springa till tvättstugan och tillbaka flera gånger. Uppdaterar emellanåt.


Nya Raybans

Titta vad snygga!

 

Min fina vän Emma var i Thailand för ett par veckor sedan. Igår fick både jag och Fanny ett varsitt par skit snygga Raybans som present, köpta i Thailand, fejk så klart, men snygga ändå! Jag fick bruna leopard med färgade glasskivor. Har 4-5 par nu som jag ska använda flitigt varje dag i sommar!! ♥


Jailbait

Avicii - Jailbait (spela i HD)

Sjukt skön låt!! Vill bara att det ska bli sommar så man kan ligga och dunka denna på stranden med världens berg sprängare, känslan! Har varit hemma ett ganska så bra tag faktiskt. Kom hem någon gång vid 4 tiden. Köpte hem popcorn och Aromat krydda. Skulle egentligen lägga upp lite bilder som jag tog idag på lite olika saker, men mitt Photoshop har slutat fungera. Håller på att ladda ner ett nytt och håller tummarna för att det ska funka efter det. Har i alla fall legat i sängen sedan jag kom hem, ätit popcorn och gråtit till några avsnitt av Gossip Girl. Har verkligen börjat bli känslig för filmer och andra serier. Har aldrig gråtit till filmer och sånt, men på senaste tiden oj oj oj! Ska försöka få igång Photoshop:et och sedan bjussa på några bilder. Hörs sen!

Bröllopsfotograferna

Christians förlovning

En kille vid namn Christian, som jobbar i en kiosk som jag besöker dagligen här Norrköping City, har just förlovat sig. Tänkte bara lägga upp en video hur sjukt det var! Var ju inte där, men det lär ju ha varit klackarna i taken! Kolla bara videon här ovan, sjuuukt med andra ord!

Two pics from yesterday

Min vän Patrik, denna grabben är gooo! Two pics from yesterday.

 

Hellow, just nu befinner jag mig i min egna säng hemma, efter hela helgen. Har varit hemma i ett par timmar nu, kom hem strax innan klockan 5 om jag kommer ihåg rätt. Har gått en eller två rundor på stan med Fanny, käkat grillad kyckling och kollat ännu mer, vi kollade lite extra på klänningar till sommaren faktiskt. Efteråt åkte vi till Klockaretorpet och träffade Emma, Olivia och Linda. Sköna tjejer! Fick så grymt ont i huvudet efter ett tag, så drog mig hemåt istället, skönt att vara hemma en hel kväll i alla fall! Ska sätta på ett avsnitt av Gossip Girl, sedan sova till morgondagens skoldag! Natti. ♥


Love these words


Incredible love


Fler bilder från Linköping

Jag och Fanny på vår korta spontan resa till Linköping i fredags!


Godmorgon sunshines

Bild på mig och Fanny, tagen igår!

 

Hej på er! Har ni sovit gott? Ligger fortfarande i sängen hemma hos Fanny. Det blev riktigt sent igår natt. Det var några vänner som var här, vi kollade på film och pratade om allt möjligt, så mysigt hade vi i alla fall! Dom drog hem vid 3 tiden så jag och Fanny gjorde några mackor och la oss i sängen och kollade på Gossip Girl tills vi somnade. Nu ska vi gå upp och byta om, fixa oss lite och åka ner till stan för att käka kyckling kebab! Först ska vi möta Emma som hänger med oss. Drar hemåt tidigt idag tänkte jag, städa rummet, plugga och kolla på film. Söndags sysslor.. Denna helg har i alla fall varit jätte rolig. Hoppas ni också har haft det bra!


Saturday

En bild på mig från igår.

 

Hej allesammans. Är hemma hos Fanny nu, sov borta inatt, så kom hit nu för drygt en timme sedan. Vi ska fixa iordning oss och senare kommer Emma och Olivia hit för lite chill mys denna kalla lördag. Vi tänkte sätta oss framför TVn och mysa, prata om allting som tjejer gör. Blir nog roligt! Tänkte ta en dusch strax, känner mig riktigt ofräsch just nu, sen byter jag om och fixar till mig! Hoppas ni har det bra.


En dag i Linköping

På pendeltåget mot Linköping.

 

Idag har jag spenderat dagen i Linköping med Fanny. Har varit jätte skönt faktiskt! Vi käkade på Sibylla, gick runt och kikade, köpte lite saker sen avslutade vi besöket med en fika på Expresso House där vi satt i en timme ute i solen. Vi kom tillbaka till Norrköping för någon timme sedan och nu sitter jag med färg i håret som jag strax ska tvätta ut. Fick ju en orange botten efter avfärgningen och allting, så nu försvinner den äntligen!

 

Fler bilder från Linköping kommer! Ikväll väntar umgänge med vänner, ha en skön fredag!


Facelook of the day

Dagens facelook

 

Körde på löshår och lockar idag igen, även den beiga kappan från Veromoda åkte på. Köpte hårfärg idag också, blev lite mörkare brun den här gången, tänkte färga antingen imorgon eller någon dag i helgen. Hoppas på bra resultat, vill få bort allt det röda!

 

För övrigt så hängde jag med Nina i stan i någon timme tidigare idag. Vi pratade om livet och så vidare. Vi umgås ju som sagt inte, men vi är heller inte osams. Får ju en hel del kommentarer och frågor på blogresponsen om oss två, varför vi är osams och så vidare (kommer säkert få flera frågor efter detta inlägget också skulle jag tro..). Så nu har ni det i alla fall, vi är inte osams, vi umgås bara inte längre! Efter att jag varit med Nina ett tag så åkte jag upp till Klockaretorpet och satte mig i kiosken med Olivia och Emma, dom åt lite sedan kom Fanny och vi åkte ner till stan. Stannade på McDonalds en stund sedan åkte vi hem åt varsitt håll. Har satt mig i sängen och är redo för ett avsnitt av Gossip Girl. Har gjort en kopp te och ska mumsa på lite riskakor! Talk to you later. ♥


Bild i efterhand

Bild på mig och Philip från spexfotot i måndags! + En liten tanke till min vän Hamza som inte var med den dagen!

 

Har legat och degat i sängen hela kvällen, så skönt. Har laddat ner en massa skön musik till min ny köpta mp3 (har ju en gammal skrot mobil som inte går att lyssna musik på, därför skaffade jag mig en mp3 istället), jag har kollat på Top model Sverige och tagit mig en liten fika med en kopp te. Så sjukt gott det är med te, får aldrig nog av det!

 

Imorgon är jag ledig från skolan, eller alla i år 9 i min skola är det rättare sagt! Dom flesta lärare är på kurs lite här och där, så vi är hemma istället! Mycket bättre det, ska sova ut så länge som det bara går! Tänkte gå och lägga mig snart ändå, så jag inte sover allt för länge. Hade tänkt att dra iväg och ta en 20 minutare i solariumet då jag vaknat och ätit och så vidare. Måste få lite färg känner jag, det var ju ett tag sedan trotts allt! Men nu ska jag gå och borsta tänderna. Sätter på ett avsnitt av Gossip Girl då jag lagt mig i sängen innan jag somnar. Har aldrig riktigt tyckt om det eller så, men nu då Fanny jämt tittar på det så har det fallit mig på smaken! Säger godnatt nu i alla fall, sov så gott. ♥


Helt galet

Sjuk känsla, titta i HD

Ändrar mig

Bild på mig från igår

 

Blev är väldigt kort blogg paus, har typ ingenting annat att göra på datorn, så varför inte bara blogga ändå, haha? Men från och med nu så bloggar jag bara ifall jag har någonting att blogga OM. Sitter i alla fall i skolan nu och har precis haft mitt nationella prov i NO i biologi. Om cirka en halvtimme kommer vi ha ett till prov, i NO labb. Hoppas att det går bra.


Jag tar en blogg paus

Mina vänner, besluter att ta en kort blogg paus bara. Finns ingenting att skriva om längre riktigt, och orken har jag ju inte heller. Kommer tillbaka då det blir bättre tider, då jag fått ihop lite att skriva om och då jag klickat ett par bilder att visa er. För just nu finns det absolut ingenting som går att prata om nästan, förutom det jag gör om dagarna, och hur roligt är det liksom. Jag finns på Blogresponse! Vi hörs i alla fall då vi hörs, pussar. ♥

Catch the moment

iPhone pics, tagna för någon timme sen.

 

Började min morgon i skolan med en kopp te i cafeterian med några klasskompisar. Har precis haft matte lektion och ska strax in på musiken och spela gitarr. Efter det har jag lunch och därefter tre lektioner kvar, NO, hemkunskap och idrott. Efter skolan ska jag som sagt åka iväg till Ingelsta för att handla lite saker. Hörs senare mina vänner och ha en bra dag!


Såhär ser jag ut idag

Två bilder som jag hann ta nyss

 

Såhär ser jag alltså ut idag. Fanny lämnade kvar sitt löshår här för några dagar sedan, så passade på att ta på mig det, bara idag. Tycker att det är mycket skönare utan löshår ändå! Hon har två "par" löshår, så jag fick låna det över dagen i alla fall, blev sugen på det! Saknar att ha långt lockigt hår!

 

Ja ni, skolan som gäller om en stund nu då. Ska göra mig en macka lite snabbt sen ska jag gå mot spårvagnen och ta mig till skolan. Slutar kvart över 3 idag men idrott som sista passet. Efter skolan ska jag ta bussen upp till Ingelsta där Elgiganten ligger. Ska köpa mig en Mp3-spelare och en skrutt mobil som jag ska ha som tillfällig mobil. Har inte kvar min andra rosa Sony Ericsson av några skäl så köper en gammal Nokia så länge. Därefter får jag se vad som händer, åker nog upp till Klockaretorpet och träffar Fanny en stund innan jag drar mig hemåt.


Godnatt

Älskade isvatten ♥

 

Fina människor. Har bäddat ner mig i sängen lite extra skönt nu och ställt mitt älskade isvatten på säng bordet. Tänkte faktiskt ta och sova nu, lägga mig och kolla på en bit av en film bara, sen sova gott. Ville bara uppdatera bloggen lite eftersom den har hängt lite löst dom senaste dagarna. Sen ville jag önska er en god natt. Hörs imorgon igen. Natti!


Tillbaka med kameran!

Ny bild jag tog någon timme sedan

 

Ligger i min underbara säng och äter goda vindruvor. Klickar runt lite på facebook och läser några bloggar. Idag har jag bara varit i skolan och efter det drog jag hem till Fanny ett tag. Vi gick ut en sväng, tog en fika i stan och sedan åkte vi upp till fritidsgården i en timme. Tog bussen hem, städade rent mitt rum, fixade disk maskinen och nu ligger jag som sagt i sängen.

 

Kameran är tillbaka, så nu kan jag ta fräscha kort! Ska ta mig ut någon dag och knäppa lite fina bilder i solen tänkte jag. Måste få några nya ju!


Spexfoto!

Vänster, våran klass. 9b till höger!

 

Äntligen har vi klickat fåra spexfoton. Blev faktiskt riktigt bra, hoppas jag i alla fall. Vår klass var ju MC gäng VS finklädda/sommarklädda. Ni får se bilderna inom några dagar!


Riktigt jobbig dag

Just nu

 

Hej på er. Sitter hemma hos Emma nu och tar det lugnt. Vaknade runt 10-11 i morse, kollade klart på en film, åt frukost och klädde på mig och drog in till stan för att sola. Mötte sedan upp Emma och Felicia. Vi satte oss inne på Paus, köpte mig en stor god sallad och sedan åkte vi upp hit. Fick med mig ett par gulliga shorts från BikBok också. Visar dom då jag fått ett kort på dom. Köpte förresten ett nytt minneskort till kameran igår på Ica Maxi, så nu kan jag äntligen ta kort igen! Har inte varit på humör alls idag heller, går runt som ett lik utan smink och brillor. Slappt. Imorgon har vi spexfoto i skolan, får se hur det går med det. Halva klassen är ju ett MC gäng där jag är med bland annat. Kommer bli roligt.

 

Igår var jag, Fanny och Emma hos en kompis och kollade på film. Det var massa skit bra filmer på TV igår kväll/natt. Skulle egentligen sova över där men tog mina ben och gick hem därifrån runt 2-3 på natten, så jag kom hem rätt så sent kan man säga. Finns i alla fall inte så mycket att göra den här söndagen. Vi går väl upp till fritidsgåren lite senare, det ser vi då.


Ett övernaturligt fenomen

Just nu

 

Nu duschad

 

Hej på er allesammans. Befinner mig hemma hos Fanny nu efter att ha kommit hit från en annan kompis som vi sov hos. Jag och Fanny har ätit, kollat på lite Gossip Girl och nyss så tog jag en dusch. Fanny duschar nu. Vi ska göra oss i ordning och därefter åker vi hem till mig och hämtar mitt trasiga minneskort till systemkameran. Vi ska ta bussen upp till MediaMarkt, tänkte köpa ett nytt minneskort, med mer minne den här gången också. Kan ju inte bara lägga upp webbcam bilder på bloggen resten av livet..

 

Har inte så mycket mer att säga nu så ni får ha en skön lördag så hörs vi lite senare! ♥


Hemma hos Fanny

En gullig bild på jag idag

 

Kom hem till Fanny för en timme sedan ungefär. Åkte in till stan lite snabbt först, efter skolan och köpte frimärken samt skickade iväg ett brev. Jag och Fanny har i alla fall legat och kollat på Gossip Girl i typ 40 minuter. Hon sitter för tillfället och fixar sig lite medan jag ligger i hennes nya säng och bloggar. Vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra idag, det är ju fredag! Tar väl dagen som den kommer helt enkelt, blir ju nästan alltid bäst så. Emma kommer förbi hit snart också! Ska se med henne om vad hon vill hitta på idag.

 

Juste, nämnde ju om min kamera och det där jädrans minneskortet förut, i inlägget under. Ville bara tillägga att ni inte kommer få se nya och fräscha bilder på ett tag, några dagar tror jag. Måste ju inskaffa ett nytt minneskort innan jag kan ta kort igen. Ska ta mig till MediaMarkt eller Expert så snart som möjligt. Åker ju till Stockholm nästa vecka på måndag, måste ju ha kameran med mig då!


Bättre bild på färgen

Bild tagen i morse

 

Här har ni en webbild som jag tog i morse innan jag skulle iväg till skolan. Ni ser färgen bättre på den här bilden, även om det inte är världens bästa kvalité. För övrigt är jag i panik!! Då jag skulle ta ut minneskortet ur kameran igår så råkade jag tappa kortet i golvet. Ni vet ju att det finns en liten "lock" spake på kortet om man skulle vilja låsa det. Del lilla spaken föll av på något konstigt sätt då jag tappade det, så nu då jag sätter in kortet i kameran igen så står det "kortet är låst" och jag kan inte göra någonting åt det. Så nu kan jag inte ta kort med min kamera, tills jag fått ett nytt minneskort såklart. Ska försöka köpa ett så snabbt som möjligt med mer minne i också!!


Friday bitches

Nyvaken rödhåring

 

Det är fredag och jag är vaken för att snart gå upp och fix mig till veckans sista skoldag! Vaknade runt halv 8 och nu ligger jag bara och degar lite i sängen tills jag blir piggare. Börjar ju sent på fredagar, 9.40 så jag hinner vila ur lite extra. Mina vänner ligger i sina sängar nu och sover, dom har studie dag idag också, men inte min skola!

 

Nu ska jag i alla fall ta mig upp ur sängen. Ska börja med en stor kopp hett te och god frukost. Därefter byter jag och sminkar mig, fixar håret och så. Gud vad ovanligt det är att kolla sig i spegeln med detta håret! Får vänja mig helt enkelt tills jag får den färg jag vill ha. Ha en bra dag!


Resultat av färgningen

Såhär blev det..

 

..rödhårig.

 

Såhär blev alltså resultatet av blekningen samt den bruna färgen. JAG BLEV RÖDHÅRIG! Från helt svart hår till rött hår. Jag säger inte att jag inte är nöjd, tycker faktiskt att det blev rätt coolt! Har aldrig varit rödhårig förut, men meningen var ju att jag skulle bli brunett.. Funderar på att dra till frisören istället för att få den färgen jag vill ha. Är ju så himla svårt att få den färgen man vill helt själv. Antingen så går jag till frisören eller så köper jag en till förpackning med brun färg och sedan, om jag får till det brunt så kör jag på ljusa slingor, då ska det bli perfekt! Hur tyckte ni att det blev..? Inte OK va?


Skönhet

Snygga fest pumps från Nelly - 379 kr

 

Åh, ge mig dessa nu nu nu! Hittade dom här skit snygga pumpsen på Nelly alldeles nyss. Hur snygga är dom inte, färgen också?! 14,5 cm klack höjd och 3,5 cm platå. Tänk er till en söt vit klänning till sommar. Dör!


Fördriver tiden..

Såja, färgen i!

Sådär ja!! Nu har jag kämpat och fått in den jobbiga och sega färgen ihåret. Ser redan oranga hårstrån, fyfan.. Ska vänta i 15 minuter till, sen lägger jag i resten av färgen som är kvar och väntar yttligare 20 minuter. Sedan tvättar jag ur färgen och ser resultatet! Kommer nog inte vilja titta i spegeln faktiskt, orange hårig.. Vi väntar och ser!!

Nu kör vi

Avfärgning på G

 

Nu ska jag ta och byta tröja till en t-shirt jag inte använder, sen sätter jag igång med färgningen. Hoppppas det går bra! Kommer gå från att vara mörk brunett till orange hårig.. Värt att testa i alla fall, ska få till det här!


Beautiful people

Bild på Emma, mig och Fanny från igår kväll.

 

Hej på er! Kom hem till Emma med henne och Fanny för druygt 30 minuter sedan. Har tagit en stor skål med mjölk och flingor, vi sitter och pratar om livet och lyssnar på musik. Vaknade riktigt tidigt idag, har ju studiedag och trodde att jag skulle få sova ut. Men så blev det inte!

 

Tänkte vara här en stund till, kanske tar en liten tupplur igen. Åker hem senare och färgar mitt hår!! Äntligen. Hoppas att det blir bra för guds skull, vill inte gå runt med orange hår! Återkommer senare ♥


Klasströjan

Såhär såg vår klasströja ut!

 

Hämtade ju ut våra tröjor idag, såhär såg dom alltså ut. Trycket "Simply the best, fuck the rest" och våra namn där bak. Jag tog storlek L, så den är stor och jätte mysig!


Onsdag 7 mars 2012

Mobilbild, tagen alldeles nyss

 

Som ni kanske märkt så älskar jag mina brillor, älskar att steka! Var precis ute och gick till Lidl med några av mina klasskompisar. Vädret är underbart men det blåser dock riktigt kallt. Har den där långa lunch rasten nu, som vanligt på onsdagar. Jag och Fanny K åkte aldrig ner och åt på stan, åt god mat här i skolan istället! Köttfärssås och spagetti var det vi fick. Sitter på golvet i skolan just nu och laddar min dator, dom andra sitter och spelar CS en bit ifrån. SO lektionen börjar om ungefär 20 minuter, så innan det ska jag bara luta mig tillbaka och läsa lite bloggar bland annat. Efter SO lektionen ska dom som har betalat gå och hämta klasströjorna, visar hur dom ser ut då jag kommit hem! Dom är säkert skit snygga, ni vet dom med alla i klassens namn där bak och ett häftigt tryck där fram? Dom ja!

 

Som jag nämnde tidigare igår så ska jag och Fanny, den andra Fanny iväg till en kompis senare ikväll. Kommer bli en lugn och chill kväll! Innan det ska jag hem, ta en dusch och äta. Hörs då!


Ingenting står över mig

Jag och min vän Tarek, bilden är tagen för drygt en timme sedan.

 

Hallå! Kom hem för si sådär 30 minuter sedan. Drog hem till Fanny i Klockaretorpet efter skolan och var där en liten stund, tog en macka och drack hemma gjord milkshake! Efter det tog vi spårvagnen ner till stan. Skulle se ifall jag hittade ett snyggt skärp som man kan ha till sommaren på ljusa shorts och så vidare. Hittade ett riktigt fint som gick på bara 50 spänn, visar er imorgon! Efter detta åkte vi upp till Klockaretorpet igen och käkade en stor pizza! Då jag skulle åka hemåt så fick jag sällskap av min fina vän Tarek i spårvagnen. Han övertalade mig att följa med då han solade ansiktet, och så blev det. Därefter tog vi spårvagnen till Hageby tillsammans, jag åkte hem och han gjorde annat. Fin dag! ♥

 

Imorgon går jag upp tidigt som vanligt och tar mig till skolan. Har en riktigt skön skoldag imorgon, börjar med två lektioner följd av 80 minuters lång lunch. Jag och Fanny kommer nog åka ner till stan och luncha, det gör vi alltid på onsdagar eftersom vi har en sådan lång lunch! Därefter återstår bara två lektioner till. Torsdagen efter har vi studiedag, ska sova uuut! Senare på onsdags kvällen ska jag och Fanny dra till en kompis med några andra vänner och köra på en chill kväll! Behöver inte oroa mig om skolan dagen efter heller, eftersom vi har studiedag som sagt! Nu tänkte jag köra på en standard, sätter på Sex and the city, första filmen och lutar mig tillbaka. Love, love, love! Hoppas att ni har haft en bra dag!


Spexfoto på måndag!

Bild tagen från google.se

 

Fick idag höra att vi i 9an har spexfoto nu på måndag! Fett roligt, har längtat till det faktiskt! Vårt tema i 9c, där jag går är att hälften av klassen ska vara ett MC (motorcykel) gäng. Andra halvan ska vara "extra fina", ha typ klänning, håret fixat och så vidare. Man ska typ se ut som att man ska gå på bal, eller helt enkelt sommar fina. Tyckte inte att temat var så värst roligt men gillade idén med MC gänget. Jag kommer vara en av dom som klär sig som en i MC gänget, kommer nog bli grymt!

 

Vet ännu inte vad jag ska ha på mig, men skinnjackan och Scorett klackarna med skinn lapparna ska jag i alla fall ha på mig! Ska se ifall jag hittar ett par snygga svarta jeans också..


En liten förändring

Hårfärgen ♥

 

Nu kommer vi til hårfärgen! Köpte ju hårfärg här om dagen, tänker bli ljus brunett med blonda slingor! Kolla bilden på Jessica Alba, någonting i den stilen blir det! Hoppas bara att jag lyckas. Kör på blondering, så kommer bli orange hårig i några dagar, därefter färgar jag ljusbrund/hasselnöt färgat.

 

Tänkte köpa nytt löshår till sommar också, kommer bli skit snyggt bara det går som planerat!


Back in business

Fjantar mig i skolan

 

Sitter i skolan och tränar på dansen som jag och Fanny ska visa upp den sista lektionen på idrotten idag. Den sitter bra nu! Sov inte bra inatt heller, vred och vände på mig hela tiden. Somnade kanske vid 1 tiden och vaknade sedan ett par gånger. Har så fruktansvärt ont i magen så att det till och med gör ont då jag går. Vid lunch tid så tänkte jag och Fanny åka upp till Klockaretorpet och käka pizza istället för maten här. Ska bli riktigt gott, känner att jag äter för mycket skräpmat, men man lever bara en gång! Solen skiner!


Jag har fastnat


Ofixad brud

Sitter på balkongen i solen och tar lite luft! ♥


Monday

En fredag ute på stan i solen, shopping och brillzen på!

 

Stannade hemma från skolan idag. Känns som att min mage kommer sprängas vilken sekund som helst. Har heller inte kunnat sova någonting inatt på grund av den äckliga verken. Fick kanske 3-4 timmar sömn inatt.. Sov lite extra i morse eftersom jag stannade hemma. Har ätit lite och druckit te, kollat på film och tagit igen ett Top model Sverige avsnitt. Ska ta tag i några skolarbeten lite senare också, så jag får någonting gjort fastän jag är hemma.


Fika och fint sällskap

Jag med min älskade Chai Latte. Tog en fika med min fina Fanny tidigare idag.

 

Vaknade runt 4 idag, oj oj.. Vaknar aldrig så sent egentligen, ville bara sova ut helt enkelt. Skönt som bara den var det i alla fall! Sova är det bästa som finns faktiskt. Fanny ringde upp mig och ville ta en fika. Jag gick upp och gjorde mig i ordning lite och gick till Hageby Centrum där vi satte oss inne på Wayne's Coffee. Efter si sådär 30 minuters prat om allt möjligt åkte vi upp till Klockaretorpet och käkade pizza, därefter tog jag spårvagnen hem. Tänkte alldeles strax sätta på någon gosig film som jag kan somna till. Älskar att titta på film innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon mina fina! Sov gott inatt. ♥


New stuff

T-shirten jag köpte för några dagar sedan, bättre bild! - Ginatricot

 

Deo och spray deo, små skit som man bara behöver ha! - Lindex

 

Ville bara visa en lite bättre bild på tröjan jag köpte för ett par dagar sedan. Visade ju en bild som jag tog från Gina's hemsida, men denna var bättre! Sen igår så gick jag en snabb sväng på stan och fick med mig två små saker som ni ser här över. Nödvändiga saker som man behöver!


Vad tror ni att jag ska göra..?

Vad tror ni att jag ska hitta på för någonting..?

 

Vill ha en rejäl förändring nu till sommaren! Har fixat hårfärg och nu ska det fan i mig bli snyggt! Ska beställa nytt löshår så fort jag har fått pengar och ja, kommer ha skit snyggt hår i sommar helt enkelt om allting går som planerat! Att jag vågar.. Så, vad tror ni att jag ska göra? ;)


Two years


Krya på dig min vän

Denna söta sjukling har jag suttit med idag, se till att bli frisk nu älskling! ♥


Sorry for late update

Såhär gick jag runt idag!

 

Mina fina människor! Förlåt för ett så sent inlägg, har inte varit hemma, har varit jätte trött och orkade bara ta upp datorn nu.. Har inte hänt så mycket alls idag egentligen. Jag vaknade och mådde lite bättre, tog en dusch och gjorde mig i ordning som vanligt. Stackar Fanny ligger ju hemma med feber så jag åkte upp till Klockaretorpet vid 3 tiden och kollade till henne. Vi hade det bara mysigt, gjorde lite te, kollade på Sex and the city i repris och satt i solen på balkongen! Det börjar bli så himla vint väder nu faktiskt! Drog ett litet snabbt käk med Emma i stan innan också. Det blev en kvarts grillad kyckling, sallad och pomme! Satt perfekt.

 

Det jag har haft på mig idag var ett par vanliga genomskinliga tights från H&M, skjorta från Ginatricot, svart kavaj över från H&M, kappa/jacka från Vero moda, skor från DinSko och en tygpåse från T-shirt store. Blev riktigt kallt mot kvällen så bytte om till ett par varmare byxor. Tog det lugnt hos en vän lite senare och sedan drog jag hem. Ligger i min underbara säng nu och lyssnar på fin musik. Ska bli så skönt att äntligen få sova ut imorgon, får ju aldrig göra det nästan. Imorgon blir det nog bara en heldag hemma, dricka te, kolla på tv och bara mysa! Sov gott inatt hörni så hörs vi då jag har vaknat! Natti ♥


Home @ my place

Jag och Emma just nu

 

Godmorgon! Har precis tagit mig en lång dusch, så nu är jag riktigt ren och fräsch! Min vän Emma är också här hos mig. Vi tänkte fixa i ordning oss lite och sedan bege oss hem till henne en snabbis, hämta lite saker och så. Därefter drar vi ner till stan och kikar lite. Måste få in lite mer vårkläder i garderoben! Tänkte käka och så i stan sen också. Vid 5 tiden, lite senare ikväll så ska vi hem till Fanny och kolla till henne. Stackarn ligger ju i 40,2 graders feber..

 

Men nu ska vi göra oss i ordning i alla fall, sen drar vi iväg! Solen skiner och det är helg, bättre kan det inte bli! Hörs senare då jag får tillgång till en dator, ifall jag inte kommer hem innan. Kyssar!!


Slutar strax

Jag just nu

 

Stannade nästan hemma idag. Mådde så sjukt dåligt. Kan inte böja min rygg, har jätte ont i halsen och har vaknat helt svettig dom senaste dagarna. Har blivit sjuk igen helt enkelt. Tog mig till skolan ändå i alla fall och började dagen med skit god mat på hemkunskapen! Sitter inne på min sista lektion nu som slutar tio över två, drar upp till Klockaretorpet direkt efter och möter upp Emma! Blir bara en chill kväll hos en kompis ikväll. Hörs senare!


Vädret är helt underbart

Bild tagen igår, likadant väder idag. härligt! ♥


Stek i solen

Jag och bästavän Fanny förut

 

Fanny och Emma

 

Kom precis hem till mitt varma hem. Blev så sjukt kallt nu mot kvällen, solen värmde som bara fan förut! Ni ser ju hur härligt vi hade tidigare idag, tog ju med mig kameran idag så knäppte några bilder! Nu då jag är hemma ska jag bara ta det lugnt. Känner att jag blivit sjuk igen, har ont i hela kroppen, huvudet och i halsen så jag knappt kan svälja. Sen så är kroppen allmänt svag, inte roligt alls. Ska göra mig en kopp hett te och sätta på någon bra film. Alla mina Sex and the city säsonger är slut nu, så det kan jag inte kolla på längre! Får väl bli Family Guy avsnitt eller någonting liknande, lika bra.

 

Ni kommer väl ihåg att jag nämnde att jag skulle till Stockholm och se Big Brother live i publiken? Blev inte Felicia som skulle följa med, blir Emma istället, hon på bilden ovan! Fy vad roligt vi kommer ha det!! Drar till Stockholm tidigt söndags morgonen och käkar lunch. Därefter sätter vi oss på någon ute servering och fikar, går runt och shoppar lite och därefter tar vi taxin till Big Brother huset! Kommer bli grymt.


Min vän Fanny K

Jag och min klasskompis Fanny på lunchrasten

 

Här får ni två nya och fräscha bilder som jag tog på lunchrasten nyligen. Sitter och har SO för tillfället och min sista lektion är bild!


Foto insperation

Källa: Weheartit

 

Riktigt snygga och inspirerande bilder! Vill börja igång med fotograferingen ordentligt nu! Ska samla lite pengar till ett nytt objektiv och ett nytt minneskort med mer minne. Ska skaffa lite modeller framför kameran och börja fotografera på riktigt. Grejen är den att jag aldrig kommer igång.. Jo, det ska gå!


1 mars 2012

Soet bild tagen i Umeå med en iPad

 

Godmorgon mina kära läsare. Har precis vaknat och jag svettas något fruktansvärt! Har vaknat minst 10 gånger inatt, inte sovit bra alls. Har så sjukt ont i hela kroppen och i halsen, har nog blivit sjuk igen.. Jag lämnar lägenheten om ungefär en timme och drar mig till skolan. Slutar halv 3-3 idag, får se vad som händer efter skolan. Ska i alla fall gå upp nu, sätta på musik ur radion, äta, tvätta ansiktet, sminka mig och klä på mig. Hörs senare i skolan, tar med mig min kamera till skolan och så också som jag sa att jag skulle börja göra! Pussar. ♥


RSS 2.0