slide show

Hårfärg

Den här färgen körde jag på den här gången! Choklad brun

 

Hej! Vaknade runt 12 idag och bara tog det lugnt i sängen efter det. Mådde verkligen jätte dåligt i morse, halsen har svullnat upp ännu mer och den här gången på båda sidorna. Har jätte ont att svälja också och kroppen är jätte svag. Tog en smärtlindringstablett innan så nu är det lite bättre i alla fall.

Har precis lagt i hårfärg i håret så jag hoppas på bra resultat! Blev lite mörkare nu faktiskt, choklad brun. Tänkte ju från allra första början att jag skulle färga mörkblont/ljusbrunt till sommaren, men det sket sig, gick inte bra helt enkelt. Kadriye, Fanny och Isabelle kommer hit när som helst också! Vi ska börja fixa oss inför kvällen och därefter blir det att dra iväg till våran kompis och festa!! Kommer bli skit roligt ikväll! ♥

No time to waste

Två bilder från idag

 

Åååh vad skönt. Har lagt mig i min säng efter att ha gått ända från stan hem till Hageby, tog mig ungefär 20-25 minuter. Dom där jävla spårvagnarna alltså, går ju så himla sällan, så fick GÅ hem istället. Det var skönt ändå, lyssna på musik och drömma bort på vägen. Mina ben är helt döda nu i alla fall, så jag skönk bara ner i sängen. Annars har jag bara varit med Fanny och Emma hela dagen, inte gjort så mycket alls. Åkte lite karuseller och så, men det blev riktigt tråkigt så vi drog hem istället!

 

Ska öppna en påse med chips som jag köpte från tivolit igår och sedan sätta på en bra skräck film. Länge sen jag såg skräck faktiskt, älskar ju det! Efter filmen lägger jag mig och sover faktiskt, ingen nytta av att sitta uppe länge i alla fall. Imorgon då jag vaknar sätter jag igång och färgar mitt hår, blir lite mörkare än vad jag har nu! Därefter tar jag en lång dusch och mot kvällen blir det fest hos en kompis! Efter det drar vi alla till karusellerna och firar valborg!!


Electronic love

En bild tagen igår

 

Hej där! Vaknade för ungefär en timme sedan men är fortfarande väldigt trött. Somnade ganska så sent i natt. Igår kväll var jag i alla fall med mina brudar uppe vid tivolit och åkte massa karuseller, så himla roligt! Idag ska vi nog dit igen. Har ett par saker som jag ska göra här hemma innan jag drar någon stans. Jag ska städa rummet så det ser lite hemtrevligt ut, fixa disken, duscha och fixa mig lite så klart.

 

Kommer nog slänga upp ett inlägg innan jag drar senare, så vi får helt enkelt höras då. Nu ska jag äta frukost och börja städa mitt rum.


Dagens leende

Såhär ser jag ut idag, glad tjej.

 

Har gjort mig i ordning nu och är klar för att gå ut. Jag ska strax åka in till stan och möta upp Kadriye, därefter drar vi och käkar pizza. Kommer bli riktigt gott! Lite senare träffar vi Fanny också. Ikväll blir det mycket umgänge och karusellåkning, det kan jag lova! Snart är det valborg också!

 

Nu ska jag packa ner lite saker i min väska och sen ta på mig jackan och skorna. Det är så himla skönt ute också, typ 15 plus grader men dock ingen sol. Om vi inte hörs mer idag, så hörs vi när jag kommer hem! Pussar ♥


New jewelery

Ny navel piercing

 

Har inte visat så mycket nytt på den senaste tiden, så tänkte visa ett nytt navelsmycke som jag fick med mig hem igår! Har verkligen blivit kär i rött, älskar det!


Bjuder på en bild och låt

Show me love 2k12 - Bodybangers Remix ♥

Bild från igår

Jag och Fanny på Tatueringsmässan igår!

 

Godmorgon mina fina! Har sovit som en gud inatt, somnade direkt då jag kom hem igår. Bilden här ovan på mig och Fanny är tagen på tatueringsmässan som är nu här i Norrköping. Fanny har familj som jobbar där så vi var där ett tag igår kväll. Det var roligt där i alla fall, folk satt och blev tatuerade, man kunde pierca sig, köpa piercingar, kläder och annat. Efter att vi hade varit där så åkte vi till Hageby och roligt var det inte. Hoppas bara det blir roligare ikväll. Tänker åka lite karuseller också, har inte gjort det än! Ska upp ur sängen nu och äta lite frukost. Puss på er!

 

nelly.com
riktigt snygga plagg med bra kvalitet! sjukt billiga priser och dessutom snabb leverans, love it!!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Klockan har kommit!

Såhär fint kom paketet

 

Min nya snygga Daniel Wellington klocka!

 

Mina två älsklingar

 

Då jag kom hem, för en stund sen så hade klockan kommit. Den skickades igår och kom redan idag! Riktigt snabb leverans. Det var alltså den rosa jag fick, i dam modell och själva klockan är silver. Åh! Älskar den, så snygg!

 

Kom ihåg att ni fortfarande får 15% rabatt på dessa snyggingar och en massa andra om ni använder er av rabattkoden "Ksenia2012" i kassan. För att komma till kollektionen, klicka HÄR.


Don't tease me

Jag just nu

 

Vaknade för si sådär en timme sedan. Har tvättat håret, klätt på mig och sminkat mig. Sitter i sängen nu med en kopp te med honung och försöker få halsen att må lite bättre. Tar spårvagnen till skolan om ungefär en halvtimme, så att jag är där 8.30 då vårt nationella prov börjar. Efter provet har jag hemkunskap där vi ska laga turkisk mat. Kommer nog inte kunna äta så mycket men det blir roligt! Efter hemkunskapen ska jag äntligen iväg till vårdcentralen och kolla min hals.

 

Nu ska jag torka håret, borsta tänderna och packa min väska sedan drar jag iväg till skolan. Då jag har kommit hem efter vårdcentralen ska jag ta mig en dusch och sedan dra mig mot Klockaretorpet hem till Kadriye. Idag börjar karusellerna att åka, så vi tänkte dra dit och kika lite. Vi hörs senare!


Fika på stan

Bild från tidigare idag

 

Är hemma nu, har varit det ett tag faktiskt. Drog in till stan förut och tog en fika med Kadriye. Den där morotskakan jag köpte kunde jag knappt äta, på grund av min hals alltså. Tog ett riktigt bra tag vill jag lova.. Trodde att det skulle bli bättre av colan eftersom den är kall, trodde att det skulle kyla ner min smärta i halsen lite, men nej. Kunde heller inte gå till vårdcentralen innan på grund av att alla deras tider var bokade. Ska dit tidigt imorgon istället. Det blir bara värre och värre i halsen, dessutom svårare att svälja..

 

Tänkte göra lite nudlar nu, har bara ätit den där kakan idag eftersom jag inte får i mig någonting annat. Har gått runt hungrig hela dagen. Sätter sedan på en film och sover faktiskt. Imorgon väntar ett stort nationellt prov i NO. Hoppas det går bra.


Rabatt - Daniel Wellington

Snygga klockor från Daniel Wellington

 

Kommer ni ihåg, innan vintern, att jag visade upp klockan till vänster? Den har ju jag! Den är så himla snygg och jag använder den fortfarande. Nu så är den rosa klockan till höger påväg hem till mig.

 

Ni fick ju 15% rabatt innan julen på dessa klockor också, så tänkte bjuda på 15% rabatt nu igen! Daniel Wellington har nu fått en damkollektion också, där bland annat den rosa klockan är ifrån. Här ovan har ni bara 3 exempel på klockor därifrån, finns massa andra snygga!

 

Så, använd rabattkoden "Ksenia2012" och få hela 15% rabatt på din favorit klocka till och med den sista maj 2012! Gå in på Daniel Wellingtons hemsida och kika in kollektionen för både kvinnor och män HÄR.


Halsfluss

Fan vad fint

 

Kära vänner.. Har sovit hela dagen, vaknade nyss ungefär. Vaknade förut runt klockan 9 tiden av att jag hade ont i halsen, kunde inte svälja alls. Kollade i spegeln och mina mandlar var helt svullna och röda. Jag kan knappt prata, jag kan inte äta och verkligen inte svälja. Jag är hur hungrig som helst, men får inte i mig någon mat, den går inte ner.. Bokade tid hos vårdcentralen till imorgon på morgonen, dom kommer kolla halsen och så får jag recept på pencillin. Fan vad underbart.. Så här vid valborg också, trodde att jag skulle ha roligt, nu får jag ligga hemma istället..

Girl gone wild

Solningen ger resultat! Blivit brun?

 

Är hemma i min älskade säng nu! Drog ut efter att ha legat i sängen hela dagen och träffade lite vänner. Åkte och solade först, sedan åkte jag hem till Kadriye där hon och hennes pojkvän var och därefter kom Fanny också. Vi hade det trevligt, satt och pratade och så. Efter en stund blev jag riktigt hungrig så jag och Fanny gick upp till kiosken i Klockaretorpet, köpte mig en fin pomme tallrik.

 

Är som sagt hemma nu, skönt det. Är ledig imorgon så det blir att sova ut först. Lite senare mot dagen ska Kadriye göra mig sällskap till vårdcentralen. Ska boka till för dom där 3 sprutorna mot livmoderhalscanser, har ju inte tagit dom ännu så. Tror att karusellerna börjar köra igång imorgon också, så kanske kikar upp det med. Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta på en film.


Förlovningsfest

Repris, min väns förlovningsfest! Helt sjukt!

Uffes saker och ting!

Massvis med onödiga saker som du behöver och vill ha!

 

Ni har väl inte missat Uffes butik?! Den består av allt onödigt som man verkligen behöver och vill ha. Allt från iPhone-skal, i-pods, tandblekning till kapsylöppnare, skärmskydd till mobilen och en massa annat!

 

Allt är till ett riktigt lågt pris, tro mig, jag vet! Har beställt därifrån ett antal gånger! Din order skickas inom 24 timmar, så det är jättesnabb leverans! Nu har Uffes saker och ting ett erbjudande också, om du beställer över 100 kr NU och får ordernumret 2, 4, 6 eller 8 så får du en gåva på köpet som är värde 190 kr!

 

Tycker verkligen att ni borde kolla in Uffes butik, gör det HÄR.


Jag älskar ledighet

Yttligare en bild från igår

 

Godmorgon! Från min sida i alla fall! Ligger fortfarande i sängen och sträcker på mig, har ju ledigt idag! Så skönt att sova ut! Fanny och alla mina vänner går i skolan idag, tror nog att det bara är min skola som har ledigt. Fick ett samtal av henne för en stund sedan, så vi ska ses då hon har slutat. Får se vad vi hittar på!

 

Karusellerna till valborg helgen har äntligen kommit nu! Space Jam som jag alltid åker, som är min absoluta favorit kommer vara där! Sjukt vad jag längtar nu. Nu ska jag ta och göra mig en god frukost.


Härliga vår ♥

Härlig bild tagen idag ♥

 

Hej mina fina! Hur mår ni idag? Jag mår super i alla fall, vet inte varför faktiskt, mår bara bra helt enkelt! Vet att jag inte har bloggat idag, glömde bort det! Min dag har varit jätte skön. Slutade skolan strax efter klockan 3 och därefter drog jag hem för att byta om till lite bekvämare kläder, samtidigt så fick jag i mig lite mat. Åkte in till stan och körde på en shopping runda med Fanny igen. Denna gång fick jag med mig en jätte fin tröja faktiskt, eller mer som en blus. Efter nästan två timmar på stan bestämde vi oss för att köpa lite smått och gott. Vi köpte chips, ölkorv (så gott!!!) och dryck sedan åkte vi upp mot Klockaretorpet och satte oss vid en bänk med bord och hade det riktigt skönt. Solen var ju uppe i princip hela dagen, så det har bara varit en klockren dag!

 

Då vi ätit lite, lyssnat på musik, pratat och så vidare så åkte vi upp till sjukhuset och hälsade på våran vän som ligger där, nämnde ju det igår! Nu är jag i alla fall hemma, har tvättat bort sminket, tagit på mig en stor t-shirt och krypt ner under täcket. Är ledig från skolan både imorgon och på torsdag, riktigt skönt!! Ska bara ta det lugnt nu tänkte jag, hörs sen!


Trötter..

Trött tjeja

 

Hej där. Sorry for the bad uppdate! Har verkligen inte orkar blogga faktiskt, ingenting att skriva om heller. Bara det vanligt: "nu är jag i skolan, nu ska jag äta, nu ska jag plugga, såhär ser jag ut idag".. Börjar bli riktigt tjatigt och jobbigt, eller? Kom med förslag på vad jag kan blogga om, tackar! Ska börja med videobloggarna snart också, känner att det var riktigt länge sen.

 

Är sviiintrött för övrigt, sov jätte dåligt inatt. Då jag var påväg upp till skolan i morse så fick jag reda på att en nära vän las in på sjukhus inatt, så jag drog upp dit och kollade om han var okej. Kadriye och hennes pojkvän var också där. Stannade på sjukhuset från klockan 9 på morgonen till 3 på dagen, därefter åkte jag ner till stan och mötte upp Fanny för lite shopping och käk. Jag fick dock inte med mig någonting, men det fick hon! Nu ska jag i alla fall lägga mig ner i sängen och vila en stund, är som sagt väldigt trött.. Får se om jag får något skolarbete gjort lite senare. Puss puss!


Look how i'm doin'

Bild tagen i fredags

 

Sitter i min säng och arbetar med lite SO arbeten som ska in så fort som möjligt. Tog en paus innan och fick i mig lite pannkakor och en jättegod sallad. Tänkte plugga en halvtimme till ungefär och därefter tar jag mig en dusch innan jag lägger mig. Solade ju innan, så känner mig inte så fräsch direkt. Imorgon är det skola igen, men denna vecka går jag bara 3 dagar som jag nämnde förut. Har ledigt onsdag och torsdag, love it!

 

Men nu - back to work. Om jag orkar så slänger jag upp ett inlägg innan jag lägger mig sen. Annars får ni ha det bra, ta hand om er!


Dreamers of dream

Gammal bild ur arkivet


Hej sunshines! Vaknade för en timme sedan ungefär, skönt att sova ut! Kommer ihåg att jag vaknade klockan 4 i natt av en riktigt äcklig dröm. Sista delen av drömmen som jag vaknade av, har jag dröm hur många gånger som helst, och den delen gör mig verkligen rädd. Kan inte riktigt beskriva det heller, helt sjukt!

 

Hur som helst, ska ta på mig lite kläder sen åker jag iväg och solar, gjorde aldrig det igår. Därefter åker jag hem igen och pluggar. Skola imorgon MEN är ledig på onsdag och torsdag och måndag-tisdag veckan efteråt eftersom det är valborg då. Känns jätte skönt! Men nu ska jag göra mig i ordning.


Kanske första gången jag visar mina tänder

Jag just nu, börjar dagen med ett leende.

 

Hej allihopa! Det är lördag och jag befinner mig hemma hos Fanny. Skulkle egentligen följa med Kadriye till ett ställe, men så blev det inte trotts allt! Jag och Fanny ska snart in till stan och ta en fika, kände att det var länge sedan helt enkelt. Vi har inga planer till kvällen heller, så vi får se om vi kommer på någonting medans vi fikar. Hoppas på att det händer någonting roligt i alla fall!

 

Vi hörs senare om jag har någon tillgång till dator, annars får ni ha en fortsatt fin helg. ♥


Words


Godnatt!

Bild från ikväll på Fanny, Emma och mig! ♥

 

Hej på er! Förlåt för så sent blogginlägg, men har varit ute med mina fina vänner hela kvällen! Har bara varit i stan, umgåtts med mina vänner som sagt och haft det allmänt trevligt! Hände inte så mycket ikväll heller, hade hoppats på det dock men det blir kanske roligare imorgon.

 

Har precis käkat lite thaimat som mamma köpte med sig hem innan, värmde det och åååh vad gott det var! Tänkte egentligen bara säga godnatt nu faktiskt, är jätte trött och lägger mig nu. Stiger upp normal tid imorgon, så att jag inte sover bort hela dagen menar jag. Tänkte dra iväg och sola en sista gång så min färg håller, sen ser vi vad som händer! Godnatt fina ni!


Friday bitches

Dagens lunch och dagen facelook

 

Ush, det var verkligen världens äckligaste mat i skolan idag, så jag, Fanny och två andra klasskompisar gick till Lidl på lunchrasten och köpte lite annat gott. Det blev äppelpaj, ostfrallor och dryck. Gott! Slutar om ungefär 20 minuter och då drar jag iväg till Haga och solar. Därefter drar jag hemåt, fräschar till mig lite och byter om. Vi får se vad som händer ikväll!


Lucinda dress

Lucinda dress, vit spets. Hur söt är den inte?

 

Första bilden är framifrån och andra bak. Det var denna underbart söta klänningen jag köpte. Tycker om den jätte mycket och den sitter perfekt! Den är inte lång heller, en bit över knäna ungefär. Tänkte ha den här tillsammans med mina super höga blåa flätade kilklackar som jag beställde hem för ett ganska bra tag sedan! Tror att  det kommer bli skit snyggt.


Jag älskar detta

Bjuder på en bild på den grymmaste kvinnan, Nicki Minaj ♥

 

Ååååh, jag älskar det här! Har precis duschat och lagt mig i min säng som är helt ny bäddad och luktar tvätt, så underbart. Har smörjt in mina ben och ansikte, så det känns bara skit bra. Känner mig helt avslappnad i kroppen, sådär att jag kan somna när som helst. Det ska jag göra, men först ska jag måla naglarna lite snabbt, dom ser alldeles för skabbiga ut.

 

Kommer strax att slänga upp ett sista inlägg! Fick med mig en riktigt söt sommar klänning hem idag, tänkte ha den på skolavslutningen! Så den visar jag upp alldeles strax. Har inte fått några bilder på den, men tar en bild från hemsidan där den kommer ifrån!


Supernova

Bild från tidigare idag

 

Hel allesammans. Hoppas ni har det bra, för det har jag! Jag var hemma vid 4 förut men drog nästan ut direkt igen. Träffade två vänner som var på badhuset inte långt ifrån där jag bor. Deras skor blev snodda, så vi fick skjuts av två jätte snälla killar tillbaka till Hageby igen. Stog och pratade lite och nu är jag hemma igen. Fick lite skolarbeten gjorda då jag var hemma innan också, känns jättebra och nu ska jag till och med fortsätta! Ska bara titta klart på ett Gossip avsnitt sen så fortsätter jag.

 

Senare tar jag en dusch och bäddar om sängen. Har ju tvättat, så nu kommer det bli så himla fräsch i sängen! Älskar det, ny duschad och ny bäddad säng. Imorgon är det fredag och helg! Drar och solar innan skolan, få lite brun hy skadar inte. ♥


Jag och Fanny

Såhär ser jag ut idag, två bilder tagna nyss på mig och Fanny

 

Befinner mig i skolan just nu! Hade två nationella prov i morse, i engelska. Hoppas att det gick bra, den andra delen kändes bra i alla fall. Har så fruktansvärt ont i mitt huvud, så fort jag bara pratar så dunkar det. Tror att det kan bero på min dåliga syn, ser ju sjukt dåligt om alla inte visste det.

 

Efter skolan så åker jag och Fanny ner till stan en snabbis och efter det träffar jag saknade Emma ett tag.


Läggdags

Nicki Minaj - Whip It

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för idag och säga godnatt till er! Har sprungit till och från tvättstugan hela kvällen och är helt slut. Träffade Fanny i någon halvtimme efteråt och nu är jag som sagt hemma. Har fått i mig några mackor och nu går jag och lägger mig. Ska bli så sjukt skönt att sova! Taggar nationella prov i engelska imorgon också, hoppas det går bra! Godnatt mina fina.

Jenni's nails

Hur snygga är dom inte?

 

Kommer ni ihåg, för ett ganska bra tag sedan då jag berättade om en tjej som heter Jenni som fixar sjukt snygga naglar? Jag fixade ju mina hos henne också, blev riktigt nöjd och visade dom för er till och med!

 

Det jag ville komma fram till var att Jenni har ett super erbjudande nu! Just nu gör hon gele naglar för ENDAST 200 kr! I priset ingår valfri dekoration, design, längd, färg med mera! Ordinarie priset är 350 kr, så passa på nu då det är så billigt! Funderar själv på det!

 

Så, om ni är intresserade av detta och vill få snygga naglar så kan ni nå henne på detta nummer, smsa eller ring henne och boka tid: 073-9275065


Genomgång

Tre bilder från igår

 

Godmorgon allihopa. Befinner mig i skolan nu och alldeles strax börjar vår förta lektion, NO. Imorgon har vi nationella i NO, så bäst att jag sitter och lyssnar på den här genomgången.

 

Vid lunch åker jag och mina klasskompisar Abbas och Fanny K ner till stan och käkar, lång lunch ni vet! Därefter återstår det bara två eller tre lektioner och sen slutar jag. Hörs sen!


Ny vaken


Trött liten Ksenia just nu..

Kom hem vid 5 tidigare, la mig i sängen och kände direkt att jag behövde sova. Så, jag somnade och vaknade nu för en halv timme sedan. Vaknade alldeles svettig, täcket var på golvet och hade ena kunden mellan mina ben. Hur sover jag egentligen? Dom var i alla fall riktigt skönt att få sova lite, men jag är fortfarande lika trött, om inte ännu tröttare! Ögonen svider och vill bara stängas.

Åt precis två lingongrova med ost och ett glas smultron saft till det, det satt perfekt. Ska alldeles strax gå och tvätta bort mitt smink och byta om till nattlinne och därefter somna om på nytt. Godnatt älsklingar!

Svar angående mina ögonbryn


Mina ögonbryn


Detta är vad jag använder

Fick en fråga på min blogresponse för några dagar sedan då en person undrade hur jag fixade mina ögonbryn, och med vad. Hoppas ni får svaret här! Jag målar alltså mina ögonbryn med en ögonbryns penna. Färgen på pennan är mörk brun och den är köpt på H&M, kostar endast 30 kronor. Hur billigt som helst och den är verkligen skit bra! Har alltid använt den och kommer fortsätta att göra det!

Left alone

Bild från tidigare

 

Sist jag skrev så var jag pigg och vaken. Nu efter lunch så slocknade jag helt och hållet, maten gjorde mig så sjukt trött plus att jag inte sov inatt. Är rent ut sagt helt död. Har en lektion kvar som består av idrott och därefter ska jag träffa min saknade Fanny. Vi har inte setts på några dagar så vi tänkte ta någonting att käka i stan. Efter det ska jag iväg och sola i 20 minuter och sedan hem och plugga. Har ett förhör på Islam imorgon på morgonen, så det måste jag ha läst på!

 

Vi hörs senare då jag har kommit hem. Då har jag nog någonting vettigare att skriva om! Puss på er så länge. ♥


In school again..

Såhär ser jag ut just nu, helt jävla utmattad

 

Tillbaka i skolan efter 10 underbara lediga dagar. Nu är det typ 38 dagar kvar till sommarlovet? Japp, bara att börja längta.. Kunde inte sova inatt alls, somnade halv 5 på natten och vaknade klockan 6, så inte ens två timmars sömn fick jag ju. Har inte kunnat vänt tillbaka dygnet ännu, så satt uppe hela natten istället. Har en lektion kvar, musik och sen är det lunch.


Let's make it happen tonight


Bild tagen någon gång i vintras.

Ni kanske märker att jag har väldigt hög bildbrist va? Haha, har inte haft orken att stå framför kameran och klicka nya dom här dagarna, så ni får gamla bilder så länge.

Sitter i sängen och pluggar nu annars, ni vet ju att jag knappast pluggar annars. Men nu har jag tagit mitt tålamot och suttit mig framför ett hemkunskaps arbete, känner mig fett duktig faktiskt. Har annars bara varit hemma och sovit idag, eller till klockan 2 typ. Trodde att vi var lediga idag, men jag hade helt fel. Åkte in till stan vid klockan 3 och mötte upp Nina och en annan vän. Jag och Nina åkte därefter och käkade pizza vilket var riktigt gott!

Nu måste jag i alla fall fortsätta plugga vidare, men vi hörs ju imorgon då jag återvänder till skolan första gången efter lovet! Godnatt! ♥

I put quality in what i do

Bild dagen för ett par veckor sedan.

 

Hej mina fina. Ligger i sängen och tar det lugnt, pluggar lite också faktiskt. Har i princip varit hemma hela den här dagen, har städat, ätit, kollat på Gossip Girl och bara legat i sängen och slappat. Fast vid 8 tiden tog jag på mig lite kläder och drog in till stan. Träffade Kadriye, Nina och några andra vänner och satt och käkade på McDonalds. Därefter drog jag hemåt och har varit hemma nu sedan halv 11 kanske.

 

Nu tänkte jag hämta lite frukt och juice och sätta på ett avsnitt av Gossip. Är på den fjärde och sista säsongen nu, vill inte att det tar slut ju!! Tänkte lägga mig skapligt inatt också, direkt då avsnittet är slut. Skola på tisdag ju, vill hinna vända tillbaka dygnet bara lite grann i alla fall.


Chai + städning


Right now

Sitter i sängen och tar en paus från städningen. Var i Hageby Centrum en stund förut och fick med mig en Chai Latte hem, dom som är så goda! Har städat mitt rum och fixat disken än så länge, snart ska jag ut på balkongen och ta bort julpyntet.. Efter det är jag i princip klar, fast sätter mig och pluggar en stund då. Börjar ju skolan på tisdag, så vill ha saker klara då jag kommer dit. Kyss så länge!

Söndag

Bild på mig som jag tog igår.

 

Gud vilken usel uppdatering.. Min statestik springer verkligen neråt. Har verkligen ingenting att blogga om faktiskt, ni får komma med idéer ju! Vaknade hur som helst för en timme sedan ungefär, har legat i sängen och kollat på Gossip Girl och åt precis varma ost mackor. Det är som sagt söndag idag, slapp inte-göra-någonting-dag. Ska snart resa mig upp ur min säng och städa rummet, ser verkligen ut som en råtthåla. Efterdet ska jag ut på balkongen och ta bort den där jul grejen man snurrar runt balkong räcket. Både jag och min mamma har vägrat att gå ut dit och ta bort det eftersom det tar en sån tid, men nu är det ju vår, så jag tar min tid och tar bort det istället! Därefter fixar jag disken och sen är jag klar! Jag är ju ledig imorgon också, så vi får ju se vad som händer ikväll helt enkelt.


Show me love!


Show me love 2K12 - Sean Finn, Bodybangers remix

Vilken jävla låt!!! Lyssna bara 1.47, det känns verkligen i hjärtat, love it! Förutom att lyssna på tagg musik så ligger jag fortfarande helt död i min säng. Ska strax klä på mig och fixa håret, sen ska jag till Hageby Centrum och handla lite mat, börjar bli lite tomt i kylskåpet så medans mamma jobbar går jag och handlar! Runt klockan 6 ikväll träffar jag tjejerna och drar till våran vän där vi bara ska ta det lugnt. Der är verkligen skit väder idag, så vi har ingenting bättre för oss. Fredag den 13 är det också..

Som dracula i kistan


Bild på mig och min nya vän Daniel, min kompis kusin. Tagen för några dagar sedan!

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Vaknade runt klockan 12 och kunde inte somna om. Tog precis en kopp te på balkongen och kollade på ett avsnitt av Gossip Girl. Ligger i sängen nu igen och ska kolla på ett till. Det regnar ute så jag har verkligen ingen lust att gå ut än. Ska ta en lång dusch om ett tag och börja fixa mig, därefter träffar jag nog brudarna. Har inga planer för ikväll än så länge men vi ser ju vad vi gör av denna fredagen.

Right by my side

Bild tagen för någon vecka sedan.

 

Godmorgon alla fina! Jag och Kadriye vaknade för cirka en och en halv timme sedan. Vi har ätit och tagit det lite lugnt och börjat fixa oss nu. Ska tvätta håret snabbt sen fixa mig också. Vi har absolut inga planer för idag, så vi får helt enkelt se vart denna torsdagen tar oss.


Kadiii

Jag och Kadriye just nu.

 

Nu har jag och Kadriye har kommit hem till mig, hon sover hos mig inatt som kanske förstår. Vi har precis ätit toast och ska ta lite luft alldeles strax, därefter sover vi. Är sjukt trött. Kvällen har annars varit sjukt bra!! Klagar inte någonstans! Hörs imorgon då jag vaknar!


Spexfoto 9c

Mig hittar ni längst upp i höger hörn. Avgångsklass, Victoriaskolan 9c. Såhär såg vårt spexfoto ut!


WARP W YENNORA LTH

Warp Sneakers från Stadium - 399 kr

 

Dessa snyggingar fick jag med mig hem förut. Älskar att det är skinn, eller fejk skinn. Hade liknande skor för 2 år sedan på sommaren. Skit snygga!


Storstädning

Såhär ser det ut just nu. Ännu inte klar..

 

Vaknade runt 10 tiden i morse, åkte in till stan och solade sedan mötte jag upp Nina och Fanny. Vi käkade och sedan köpte jag nya snygga skor som jag visar senare! Därefter åkte jag hem och nu sitter jag i sängen och tar en liten paus från städningen. Har tagit ud all ren disk och stoppat in den smutsiga. Rummet är alldeles strax klart, ska bara gå en sväng med dammsugaren också. Ska slänga soporna snart också och efter det sätter jag mig och pluggar i någon timme. Har ju några saker jag måste göra nu under lovet. Juste, hittade mitt minneskort till kameran nu också.. Allt kommer fram då man städar!


Färgar håret

Just nu

 

Sitter med färg i håret just nu. Försöker få bort allt det röda som är kvar på avfärgningen, så nu blir det brunt! Och vad det kliar i håret nu, men fint blir det! Ska duscha både hår och kropp om en stund då det har gått 15 minuter, sedan åker jag till stan och solar med Nina. Därefter möter vi Kadriye. Vi har ännu inga planer för idag, men vi tar dagen som den kommer. Det återstår en hel vecka av lov!!


Godnatt folket

Trött liten Ksenia just nu

 

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för idag/i natt. Blev jätte trött nu faktiskt, fastän det är lov och man lägger sig betydligt senare. Ska alldeles strax fixa till mitt täcke och byta om, sen sätter jag på en film som jag sedan somnar till. Det är det bästa som finns. Ville som sagt bara säga godnatt, så hoppas ni sover gott i natt, för det kommer jag göra! 1000 pussar och kramar till er. ♥


DJ Quality Party

Här har ni videon, titta speciellt dom 15 sista sekunderna, galet!

Beez in the trap

Sjuuuk! Titta i HD

Nämnde ju förut att min älskling Nicki Minaj har släppt ett nytt album med grymt feta låtar! Här är en av dom, en ny vaforit, fan vad grym hon är. Hoppas jag lyckas komma till hennes konsert 8 juni!! Världens grymmaste brud! ♥

Ligger hemma i sängen nu. Var ute i stan i en timme med några vänner, satt på McDonalds och drack iskall cola. Behövde gå ut och ta lite luft efter att ha suttit hemma sedan klockan tre. Fick huvudverk, så det behövdes som sagt. Regnade dock men det skadade inte. Fick tag på en video från DJ Quality förresten, så den dyker väl upp här om några minuter, håll utkik!

Black Jack

Black Jack är nog ett av de mest kända kortspelen som spelas för pengar idag, det är ett spel som har sina rötter i USA men som nu har spridits över hela världen och internet.

Ni kan spela Black Jack online på mest troligt alla internet casinon som finns eftersom det är ett så populärt spel, men även om ni inte känner för att spela på internet eller åka till ett casino så har de flesta krogar och en del resuranger ett bord där ni kan spela black jack för pengar.

Om ni aldrig prövat spela spelet förut så finns det gratis black jack att spela,

Men då kan ni inte vinna några pengar eftersom du inte satsar något.

Black Jack är ett spel där ni spelar mot dealern för att vinna,  spelet går ut på att ni ska få 21 och då är det eran vinst men om det blir över 21 så vinner dealern.


Fyra bilder från i helgen

Fyra ego bilder från alla dessa dagar.

 

Åååh, har inte orkar resa mig ännu och göra äggmackor.. Har fastnat i sängen med Nicki's låtar. Vill gå ut om en stund och ta lite luft. Kanske ta mig en sväng till Hageby Centrum och köpa chips, är verkligen jätte sugen på det. Tänkte bara slappa i sängen ikväll och sätta på en massa filmer, har inte gjort det på länge!


Say whatever you want motherf*cker

Bild tagen i torsdags från DJ Quality, jag och mina brudar

 

Oj oj oj, bloggen har legat ouppdaterad i flera dagar nu, ber om ursäkt för det! Min statestik har verkligen rasat ner.. Men nu är jag hemma och kommer vara hemma lite oftare, så tid till bloggen har jag! Har tappat bort mitt minneskort också.. Hade ju lite bilder som jag tänkte lägga upp men kortet är spårlöst försvunnet.

 

Dom första dagarna nu på lovet, eller den här helgen, det har varit helt gaaalet! Både på bra och dåliga sett. Men vi har det i alla fall hur roligt som helst, vad som än händer! Det är det som är så bra. Skulle jag berätta om hela helgen så skulle det nog vara.. riktigt långt, så det står jag över. En av dom roligaste grejerna var nog ändå DJ Quality, det var så sjuuukt! Bild därifrån ser ni här ovan. Om jag lyckas få tag på en video därifrån så lägger jag upp den!

 

Är hemma nu i alla fall efter en riktigt rolig helg. Kroppen är helt utmattat och jag är sjukt trött. Sov hemma hos Fanny inatt men fick inte så mycket sömn, så ska lägga mig i sängen om en stund och försöka sova lite. För tillfället så sitter jag i sängen och lyssnar på Nicki Minajs nya album som hon har släppt på Spotify, grymma låtar!! Ska göra äggröra och rosta mackor, äta lite snabbt sen vila. Åter kommer lite senare, hörs då! ♥


Bild från igår kväll


Bild från igår, jag och mina bästa brudar

Sitter hemma hos Kadrie just nu och har det sjukt chill. Dunkar lite musik, Emma är med här, så vi har det bara gött som sagt. Jag, Kadriye, Fanny och Nina gick på bio förut ju, såg Titanic i 3D. Så sjukt bra är den, varje gång man ser den! Har inte så mycket mer att säga än att jag hade det sjukt roligt igår! Riktigt lyckad kväll faktiskt! Vi får väl höras imorgon då jag återkommer med fler bilder.


Jag hörde bara nej nej nej

Bild från Instagram tagen nyss

 

Jag mår så sjukligt bra, vet faktiskt inte riktigt varför. Kanske för att solen skiner och för att vi får lov idag!? Måste nog vara det.. Bra känns det i alla fall!! Slutar om cirka en och en halv timme, klockan 3 alltså. Emma ringer mig då och sen möter jag upp henne för att sedan gå mot Kungsgatan där vi ska möta upp en annan vän en snabbis. Fy fan vad underbart väder det är alltså, helt sjukt! Det blåser bara lite, men det är bara skönt! Längtar till ikväll, vi kommer ha riktigt roligt!


Mår underbart!

Right now

 

Godmorgon mina fina gullisar! Ligger i sängen och lyssnar på hardstyle musik, haha. Tycker faktiskt om det, man får den där kicken! Vaknade faktiskt av världens bästa humör idag, solen skiner och himlen är klarblå, jag mår så bra idag! Ska i alla fall upp ur sängen om typ 10 minuter. Jag ska äta, sminka mig, klä på mig och fixa till håret lite. Idag slutar jag skolan klockan 3, därefter så kommer jag möta upp Emma och dra ner till Kungsgatan! Efter det åker vi upp till Klockaretorpet och drar hem till Nina där vi ska fixa oss till ikväll. Gud så roligt vi kommer ha det!! Vi köpte ju till slut biljetter igår till den där festen, så det är den jag snackar om, kommer bli fett.

 

Men nu ska jag börja fixa till mig lite, packa ner saker och så vidare. Kommer inte ha tid till bloggen på hela dagen eftersom det kommer vara fullt upp efter klockan 3, så vi hörs då jag är i skolan istället! Sista skoldagen idag också, vi får ju lov idag! Love! ♥


Fin dag

Bild från lunch

 

Slutar om ungefär 5-10 minuter. Ska gå ner till Kungsgatan där Fanny praoar och vänta tills hon slutar. Kadriye träffar vi nog också sen. Tror att vi senare ska köpa biljetter till en fest som är i morgon för att fira in lovet! Det kommer tydligen bli skit stort, så vi ser ju! Hinner inte skriva nu, måste jobba dom sista minuterna, puss!


Ute i solen ♥

Jag, Fanny K och vår fina vän Abbas

 

Såhär mysigt och skönt hade vi ute i solen på lunch rasten! Köpte energy dryck och choklad och hade det mysigt, jag och mina vänner. Har snöat, regnat, blåst åt helvete och haglat dom senaste dagarna. Idag är det rätt så vindstilla, inte för varmt och inte för kallt och solen skiner! Känns underbart att våren är här nu och lov om 2 dagar!


Breakfast

Dagens frukost bestod av äggmacka och te, yammie

 

Hellow, sitter i skolan och har NO labb just nu. Håller på med elektricitet, resa håret på folk och ge varandra stötar. Haha, skit roligt! Efter skolan drar jag och Fanny K ner till stan och fixar lite små saker, därefter träffar jag min vän Kadriye och rensar Ben & Jerry's glassbar som har gratis glass idag! Lite senare möter jag upp Fanny.


RSS 2.0