slide show

rubrik

Jag och Nina just nu.

 

Just nu är jag och Nina hemma hos henne och ska alldeles strax äta mat. Efter att vi har ätit så ska vi träffa några och sedan åka till Johanna. Därefter åker vi upp till Borgen och kollar på majbrasan och så vidare.

 

Nu hinner jag inte skriva mer för nu måste vi duka bordet. Men ni får ha det bra, puss.


Nu drar jag!

Jag just nu - Ny duschad och färdig för valborg!

 

Nu är jag helt klart och ska snart till Hageby Centrum och träffa Nina. Måste bara packa ner datorn och kameran i väskan sen drar jag. Vi ska gå runt där ett tag och träffa några också. Får se vad vi gör senare. Vi kommer förmodligen träffa alla som vi var med igår också, men när vet jag inte.

 

Hör av mig ikväll. Puss!


Video från igår

Jag och Emelie åker space jam.


Valborg

Say yes - Nicole Scherzinger


Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har bara legat och degat i sängen. Ska strax till Hageby Centrum och köpa något att dricka, sen ska jag kolla runt lite också. Måste få upp Nina ur sin sömn också. Jag åker upp till henne då hon har vaknat. Vi har planerat i princip hela dagen. Vi ska först sola på hennes baksida ett ganska bra tag, så vi får färg iallafall. Sen ska vi väl fixa oss och allt det där och därefter träffar vi alla våra underbara vänner.

 

Idag är det ju valborg, så ikväll är vi på plats i Folkets Park vid brasan. Tar nog med mig kameran så bjuder jag på några bilder senare. Sover hos Nina ikväll också. Ha en bra dag!


Tivoli

En bild på Isabelle, Johanna och mig från igår.

 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, mina ben orkar inte mer. Kom hem från tivolit för en halv timme sedan ungefär. Fick vänta på att min spårvagn skulle komma, i 26 minuter.. Gick in i McDonalds med Emelie och Isabelle och köpte en cheese lite snabbt. Var iallafall på tivolit från klockan 6 tills nu, förstår ni då varför mina ben är helt döda.. Åkte Extreme Fly/Spacejam 5 eller 6 gånger idag. Den är så underbar! Typ beroende av den..

 

Jag är hur trött som helst just nu så jag knappt kan skriva. Tänkte sätta på en film och sedan sova. Kommer somna på direkten känner jag. Har förresten några bilder och någon film att visa er från idag och igår, men har inte lyckats överföra det till datorn, eftersom jag tagit kort med mobilen. Men det fixar jag imorgon!

 

Sov gott, puss!


Svart och vitt

Jag tidigare idag.

 

Kom hem för ca 40 minuter sedan. Har ätit lite sallad och druckit juice, funderar på att ta en macka fastän jag inte är hungrig.. Tror jag lägger mig istället, är hur trött som helst. Min dag har iallafall spenderats med underbart folk i Borgen där dom har tivoli. Åkte Space Jam/Extreme Fly 2 gånger. Filmade första gången, så tror att jag slänger upp videon imorgon eller något.

 

Imorgon drar jag till skolan och efter det så träffar jag och Nina några och drar till tivolit igen, fast nu kommer det ju komma ännu mer folk och vi kommer stanna där mycket längre. Härligt värre!

 

Nej men nu går jag och lägger mig. Sov gott, godnatt!


Mot stan och allt kul!

Jag just nu!

 

Nu är Nina här! Hon sitter vid spegeln och sminkar sig. Jag måste bara ladda min mobil och lite sånt sen ska vi iväg till stan. Ska hämta en sak sen tror jag vi träffar söta Vaneza också! Det är ju tivoli idag så vi ska dit senare och kolla läget.

 

Nu måste jag låta naglarna torka sen ska jag chilla lite på balkongen tills Nina gör sig klar. Puss!


weheartit - inspiration #2

Källa: weheartit

Några frågor och svar

 

Vad tar du kort med? Det verkar som du har någon fjärrkontroll typ?

 

Svar: Du har helt rätt, jag fotograferar med en fjärrkontroll. Det är hur smidigt och bra som helst ifall man inte vill ha oskarpa bilder och ifall man tar en "grupp bild". Jag använder mig av en Nikon ML-L3 kontroll som ser ut såhär:

 

 

Hur redigerar du dina bilder? Du har skrivit tidigare att du gjort det på Neat Image, men jag fattar inte hur du får så tydliga?

 

Svar: Jag redigerar först mina bilder i Neat Image. Fast där tar jag bara bort allt brus som finns på bilden, ni vet alla vita prickar, som myrornas grig på tv. Sen öppnar jag upp bilder i Photoshop CS5 och gör allt jag ska där, då ändrar jag bara ljus, contrast och någon färg effekt. Mer än så gör jag inte!

 

 

Tjänar du pengar på bloggen?

 

Svar: Ja det gör jag faktiskt. Är snart uppe i 1000 kr så att jag kan ta ut och lägga in på kortet. Ju mer läsare och besökare, desto mer pengar. Så ja, jag tjänar pengar.


Ledig imorgon!

Jag för några dagar sedan.

 

Hej på er! Har precis ätit, eller natt ätit typ. Fixade ihop en macka och lite juice, inget märkvärdigt. Ska sätta på en film snart och bädda ner mig själv i sängen. Skulle förresten hämta min jacka från Emelie idag också, därefter hamnade vi hemma hos Yerko och kollade på film/fotbolls matchen. Barcelona vann mot Real Madrid, jag som hejjar på Real. Nej men, vi hade jätta roligt, pratade och så.

 

Imorgon har hela 8an ledigt, eller hela skolan, jag har inte riktigt koll. Men jag vet säkert att jag har ledigt iallafall! Vi har en så kallad "hemstudiedag" imorgon, vi ska alltså typ plugga hemma en stund istället för att gå till skolan. Riktigt skönt! Vi får se hur mycket jag får gjort. Var ju hemma från skolan idag så jag fick ju inga uppgifter, förutom en hemkunskaps uppgift som jag fick redan igår. Tar och gör den imorgon sen drar jag ut! Tror att Nina kommer hit när hon vaknat och så ska vi fixa oss och så vidare. Senare mot kvällen drar vi till Klockaretorpet och åker karuseller! Fan vad länge sen det var jag var på tivoli, ska bli sjukt kul. Älskar det!

Tror jag skiter i filmen, blev riktigt trött nu. Ska gå och sussa, godnatt!

 

Tillägg: Har ni sett min nya header/design? Om inte, tryck F5! Blev faktiskt ganska nöjd. Enkel, somrig, och färgglad.


Nu blir det snyggare

Håll utkik!

Nu när jag är hemma från skolan och är rastlös så sätter jag igång och fixar ihop en ny design samt ny och fräsch somrig header. Om ni kollar på min blogg nu så ser ni att det ser förjävligt ut, det är för att jag håller på att fixa och trixa lite. Så oroa er inte, det kommer inom kort!

Blå små blommor

Fotograf & redigering: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60 18-55mm

Hej! Stannade hemma från skolan idag. Vaknade av den värsta hostan jag någonsin varit med om. Hoastade så att tårarna rann och får kväljningar hela tiden. Vet inte vart det kom ifrån men valde att stanna hemma istället för att få en massa host attacker mitt i lektionen.

Iallafall, vaknade för drygt en timme sedan och har precis gjort lite frukost med varmt te, hoppas det hjälper lite mot hostan. Emelie har min jacka också, på tal om ingenting. Tror jag kanske drar in till stan senare och hämtar den eftersom hon praoar på BikBok till klockan 6.

Nu sätter jag på någon film och kryar på mig. Ha det bäst!

weheartit - inspiration #1

Inspirations bilder. Källa: weheartit.

LÄNGTAR TILL TURKIET
. Fattar ni hur många sådana bilder jag kommer ta där? Kommer lägga upp bilder hela tiden därifrån. Kommer självklart blogga där också, typ 2 gånger om dagen. Morgon och kväll, eftersom jag inte kommer ta med mig datorn ut. Så på morgonen kommer jag slänga in ett inlägg och på kvällen när vi ska sova.

Another picture


Jag och min vän Fanny - arkiv bild.

Hej på er. Just nu befinner jag mig i skolan och har bild. Egentligen så ska jag och en klsskompis redigera en film på datorn som vi gjort på bilden fast några andra fick platsen före att göra det, så vi har inget att göra förutom att sitta vid datorn och kolla runt. Jag slutar typ halv 3. Ska in till stan och hälsa på Emelie när hon paoar på BikBok, ska bli kul och se ifall hon sköter sig.. ;)

 

Har inte så mycket mer att säga nu, så ni får ha det bra så hörs vi när jag kommer hem igen. Pussar!


Skola idag..

En bild på mig och Vaneza från igår då vi brudar käkade på Wayne's.

 

Uppdaterade inte så mycket igår märkte ni va? Eftersom jag inte sov något på natten igår så la jag mig direkt när jag kom hem, typ klockan 6 eller något, och jag vaknade nyss. Skönt att sova ut.

 

Skolan börjar idag också, känns inte bra, för alla är medvetna om att skolan inte är det bästa för mig. Men nu ska jag ringa och väcka Nina så hon inte missar sitt alarm och sen börjar jag fixa mig. Hörs i skolan eller då jag kommit hem.

 

Ha en bra dag!


Nattblogg + söt bild

Emelie, Ksenia och Vaneza.

 

Ligger i min super sköna säng och myser med mig själv.. Har dö tråkigt så det bara ryker om det. Sätter nog på en film alldeles strax och bara chillar.

 

Imorgon ska jag upp skapligt, eller jag ska ju i och för sig vara vaken hela natten så jag behöver inte kolla på klockan. Men vid halv 11-11 iallafall så drar jag in till stan och solar i 20 minuter. Sen så träffar jag Nina och vi drar vidare till Johanna. Vi ska vara där ett tag och fixa några saker sen så åker vi hem till Nina och solar på hennes uteplats. Ifall vi inte ska dit så tror jag att vi åker till Himmelstalund och grillar/solar/chillar där istället.

 

Nu blir det Paranormal Activity 2 Tokyo Night. Godnatt!


Killar gillar brudar, alla gillar brudar.

Mina bästa brudar på stan förut. Där ser ni hur shortsdressen ser ut på också!

Från vänster:
Olivia Engstrand, Nina Vidinlic, Fanny Smedberg, Emelie Rönnlöf, Johanna Karlsson och jag.

Laddat upp med Varma Koppen

Precis gjort en kopp Varma Koppen, precis vad jag behöver!


Har precis kommit hem och är dö trött. Skulle kunna sova redan nu, men väljer att vara uppe i natt och njuta av sista lov dagen. Imorgon har vi studiedag och är lediga sista dagen.

 

Har tagit en massa bilder idag också. Ska sätta mig och redigera lite nu. Slänger upp ett inlägg senare i guess.


Följ mig via bloglovin'

Klicka här åvan för att följa min blogg.

 

Godmorgon på er, för min del iallafall! Har degat i sängen typ i 20 minuter, sen jag vaknade. Är jätte hungrig så ska upp och fixa frukost strax.

 

Idag är det ju påskdagen och allt, exakt allt är stängt nere i stan. Inte en ända kiosk öppen tror jag inte. Men däremot så är hela Hageby Centrum öppet till klockan 6. Tror jag drar dit och kikar lite senare. Möter upp Nina sen också antar jag, och resten och brudarna.

 

Ni får ha en bra dag, själv ska jag lägga mig på balkongen och njuta lite av solen!


Bilder från 23/4 - 1#

Här är några bilder som jag tog igår när vi grillade på taket. Förstår ni nu vad jag menar med på "taket"? Det var hur mysigt som helst faktiskt. Kommer upp fler bilder så småningom.

Fotograf: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60 18-55mm

Norrköping City

Norrköping City - 23 April 2011

Kamera: Nikon D60 18-55mm
Fotograf & redigering: Ksenia Jernbom

Ksenia Jernbom & Vaneza Vergara

Jag och min söta vän Vaneza Vergara idag!

 

Har varit hemma sen klockan 9, alltså i typ 2 och en halv timma drygt. Lägger upp en bild från idag iallafall, resten tar jag imorgon. Har inte så mycket att skriva just nu än att jag ska vara vaken hela natten med Nina. Slänger väl upp något inlägg senare isåfall.

 

Nu ska jag redigera lite bilder och sätta mig och kolla på film. Kyss!


Grillar på taket!

Hey!

Just nu är jag, Nina, Vaneza och Emelie hemma hos Isabelle och grillar. Hon bor på högsta våningen och därför har hon 2 våningar och har utsikt på taket. Så vi sitter där just nu och har det dö chill! På bordet ligger det massa chips, hallonsoda, pepsi, kyckling, korv, klyftpotatis och lite annat. Hur underbart?! Har typ utsikt över hela Norrköping nästan, grymt!

Har knäppt några bilder med kameran också som jag visar upp för er senare. Nu ska jag springa iväg till dom andra så ni får ha det skönt så hörs vi sen!

Sunny day

Jag och super snygga Emelie imorse.

 

Hej på er! Kom hem för lite mindre än en timme sedan. Har plockat bort lite saker från mitt rum och ska alldeles strax duscha. Då jag har fixat mig och så så ska jag möta upp några vänner (dom vanliga), och sen drar vi till Willys och köper mat! Tänkte grilla idag så vi ska typ köpa grill kött, korv, chips, läsk, engångsgrill och allt det där som man behöver när man grillar.

 

Tar med mig kameran idag med så ni får lite bilder senare. Ha en underbar dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


Stannar över hos Bellen

Stannar hos Isabelle (Bellen) inatt. Känns lite surt att behöva ta sista spårvagnen hem som går om en halvtimme, eftersom det är röd dag. Så jag stannar här inatt med några andra brudar. Blir bra så tror jag!

Just nu sitter vi iallafall i vardagsrummet hos Bellen och chillar med dö hög musik! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Känns lite halv ruttet här just nu, vill pigga upp stället!

Ni får ha det bra så hörs vi imorgon!


@Emmas place

Jag just nu!

 

Hej på er! Just nu befinner jag mig i Klockaretorpet hemma hos en vän som heter Emma med Nina, Johanna och Olivia. Vi ligger och chillar i sängen med hög musik. Vet inte riktigt vad vi ska göra senare, kanske grillar eller något.

 

Ville bara slänga upp ett inlägg så jag håller min blogg uppdaterad eftersom jag kommer hem sent ikväll som vanligt. Skriver mer när jag kommer hem. Glad påsk!


Dagens shopping

Byx/shorts dress - 149:- H&M | 3 pack svarta strumpbyxor - 30:- H&M.


Royal White Night

En till, lite finare video från Royal White Night!


Blue flower

Bara en random bild jag tog för 2 veckor sedan.

 

Godmorgon allihop! Vaknade för inte så länge sedan och har precis varit i Netto och köpt iskall juice. Perfekt nu när det är så varmt ute. Solen skiner och det är het vindstilla. Ska alldeles strax börja fixa mig och så vidare sen går jag till H&M i Hageby Centrum och köper den där sortsdressen (och hoppas nu att min storlek finns kvar). Visar den senare när jag kommer hem eller ikväll.

 

Lite senare drar jag till Nina som sagt. Vi får se vad vi hittar på idag, ha en bra dag!


Kör på nattblogg igen!

Lite bilder på mig från tidigare idag.

Ligger och halvt sover i sängen. Känns helt underbart att veta att man kan sova ut imorgon. Det är lov, man är ute länge, slipper skolan och sover ut! Wonderful.

Har varit med massa söta människor idag iallafall. Först så var jag i stan lite och köpte en bikini, visar bild någon dag skulle jag tro. Efter det så drog vi upp till Klockaretorpet och grillade där, riktigt mysigt. Efter ett tag så fick jag dö ont i magen så ville hem men Nina stoppade mig så stannade ett tag till. Till slut hamnade jag och några till på ett disco här i Hageby i lite mindre än en timme och nu är jag hemma och är dö hungrig.

Imorgon så tror jag att jag ska till Hageby Centrum jätte snabbt och köpa en jättesöt shortsdress inne på H&M, sen drar jag upp mot Nina så får vi se vart dagen tar oss.

Nu: Sätter på en film och somnar till den, godnatt gott folk! Sov gott!

Drar ut igen + 2 bilder från idag

Åh, sommar!

 

Jag idag på stan.

 

Just nu är jag hemma hos mig med Nina. Har precis gjort rent alla fönster här hemma. Skulle bara hem och äta och göra det så nu ska vi ut igen och grilla med massa. Sover hemma inatt så det kommer mer uppdatering senare. Har inte så mycket mer att skriva nu så ni får ha en bra dag så hörs vi sen.

 

1000 kyssar!


Drar in till stan ett tag

Jag för några dagar sedan utanför McDonalds.

 

Godmorgon! Vaknade klockan 11 idag och sen dess har jag legat och kollat på film. Ska alldeles strax gå upp och fixa mig och så vidare sen drar jag in till stan ett tag och träffar några. Ska köpa en bikini överdel också som jag sa för någon dag sedan.

 

Efter att jag varit i stan så drar jag hem igen och sätter igång med att tvätta alla fönster i lägenheten. Hoppas jag inte ramlar ner bara. Tjänar lite pengar på det också, så varför inte! :)

 

Hörs senare, nu ska jag fixa mig!


Ksenia Jernbom


Nattblogg

Bild från förut - IFK matchen.

 

Hej! Kom hem typ klockan 11 idag. Är helt jävla slut i kroppen. Har varit på stan, på IFK matchen som var idag, här i Hageby, Klockaretorpet och så vidare. Lite överallt helt enkelt. Känns som att man har hunnit med sjukt mycket idag.

 

Ligger iallafall i sängen och proppar i mig chips och påskmust. Gulliga mamma köpte det igår kväll, fast sov ju borta så jag käkar upp det nu istället. Sätter på en film alldeles strax, skräck blir det i think.

 

Hörs imorgon, godnatt!


Solen har försvunnit..

Jag och Nina just nu.

 

Hej! Just nu är jag och Nina hemma hos mig och fixar oss. Vi har precis duschat osv, och Nina passade på att färga sitt hår också. Nu är iallafall jag klar och hon ska bara sminka klart sig sen drar vi in till stan och träffar några. Får se vart dagen tar oss idag, har inget planerat tror jag inte.

 

Solen har försvunnit.. Det är bara dö ljust ute, men solen syns inte till liksom. Kan det inte bara vara varmt och soligt varje dag?


Just got home

Edward Maya ft. Vika Jigulina - Desert Rain

 

Blir att stanna hos Nina över natten igen! Älskar att sova här, vet dock inte varför. Vi har iallafall kommit hem nu efter en dö grym dag! Var i Vasaparken tidigare idag och nu mot kvällen så var vi i Klockaretorpet och hade det allmänt roligt.

 

Nu hade jag och Nina tänkt att bara ta det lugnt och sätta på en film eller något sånt. Har faktiskt några bilder att bjuda på från detta lov, än så länge iallafall, fler kommer ju! När jag kommer hem så slänger jag upp några. Ni får ha en skön natt, och sov ut nu medans ni kan. Godnatt!


Desert rain

Jag och mina bästa vänner.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Nina, med henne självklart. Drog hit för att Nina behövde ladda sin telefon och alla våra planer för dagen blev ändrade. Kanske bäst så, för jag är dö trött och orkar inte göra något speciellt. Känner bara för att dega hemma med två stora chipspåsar och massa påskmust under en skräckfilm på tv skärmen! SKulle varit sjukt skönt. Smsade mamma just och sa att hon skulle köpa det (eftersom hon ändå är i Hageby C nu) så det blir väl hemma kväll idag!

 

Tror vi sticker ut en sväng snart igen och träffar några, så ha en fortsatt skön dag.


"ohoy, vilket vackert väder"

Brillzen på - ut i det heta vädret!

 

Just nu är jag och Nina här hemma hos mig. Skulle bara sminka mig lite snabbt och städa rummet. Vi var just i stan och sen drog vi till Hageby Centrum en stund och checkade. Hittade förresten en dö snygg bikini inne på New Yorker, tror jag kör på den faktiskt! Sen hittade jag också en shorts-dress i H&M.

 

Men nu ska Nina skriva ett inlägg i hennes blogg, så ni får ha en underbar dag. Hoppas det är lika varmt hos er som det är här. Våran dag kommer spenderas med några vänner. Får se vad vi gör. Puss!


Just vaknat

Arkiv bild i repris.

 

Godmorgon sushines! Jag och Nina har just vaknat och ligger för stunden med datorerna i sängen. Ska strax gå upp och fixa något att äta osv. Vi ska inte fixa oss här dock. Det är för att Ninas mamma jobbade natt och kom hem klockan 8 imorse, så vi ska dra till mig snart och fixa det vi behöver.

 

Hörs lite senare, njut av vädret nu. Här är det typ sommar..


Chill på balkongen

Jag idag, bild på balkonen.

 

Fyfan vad varmt det är idag, det är typ 25 plus grader. Hur skönt som helst! Nu är jag och Nina klara för att dra oss ut. Som sagt, vi ska till Hageby Centrum och kika lite, därefter så träffar vi söta Vaneza!

 

Nu ska vi ut i värmen, ha det bäst!


Steker i solen

Just nu, steker i solen med Nina!


Nu blir det städning!

En bild från igår.

 

Hej på er! Vaknade klockan 9 imorse av att Nina ringde mig. Nu sover vi inte bort hela dagen iallafall, bra det! Är pigg och glad, så det kvittar ju. Ska snabb städa mitt rum och dammsuga lite. Känns förjävligt att vistas här inne. Nina är iallafall påväg till mig just nu, så vi ska fixa oss och så vidare här. Då vi är klara och så så tror jag att vi drar till Hageby Centrum. Tänkte köpa en bikiniöverdel som jag kollat på.

 

Nu ska jag käka något sen sätter jag igång och städar. Hörs lite senare när Nina kommer, puss.


Dagen i ord + klädval

Tröja | leggings med ringar | cykelbyxor

 

Kom hem för drygt en timma sen. Har haft en dö bra dag faktiskt! Träffat en massa sköna människor och chillat i Vasaparken med godis och fanta. Sen så grillade vi korv också, riktigt mysigt. Det var hur varmt som helst idag också, fast mot kvällen vände det.

 

Har fixat ihop lite flingor nu igen så nu ska jag bara luta mig tillbaka och mysa under en film! Imorgon blir det väl att träffa the same people och hitta på något, vi får se vad helt enkelt, inga planer än.

 

Ni får ha en mysig kväll/natt så hörs vi imorgon! Godnatt gott folk!


Nu drar jag mig

Jag idag.

 

Så, har fixat mig, hjälpt mamma med några saker och nu ska jag bege mig till Hageby Centrum. Ska kika runt lite där och vänta på Nina, Fanny och Vaneza. När jag träffat dom så ska vi nog kolla lite till sen drar vi oss ner till stan. Får se vad vi hittar på senare.

 

Njut av lovet nu allihop, ha en underbar dag!


Breakfast

Godmorgon!

Vaknade för lite mindre än en timme sedan och nu sitter jag i sängen med en skål med flingor och mjölk. Börjar morgonen med en god frukost liksom. Ska alldeles strax sätta på en film som jag kan äta till också. Efter att jag har ätit och så vidare så börjar jag fixa mig lite smått, ska ju som sagt till Hageby Centrum senare.

Blir nog att träffa brudarna idag igen som vanligt! Vet dock inte vad vi ska göra, om inte grilla igen. :) Men det får vi ju allt se, dagen får komma som den kommer.

Men nu ska jag äta klart och se på film. Ha en bra dag!

Sweet dreams

Jag idag, tagen hos Johanna.

Fan vad trött jag blev nu helt plötsligt. Kommer somna när som helst om jag inte gör någonting, dock finns det inget att göra direkt. Tänkte gå upp och fixa lite käk sen tror jag att jag lägger mig. Vill inte vara uppe så sent ikväll så jag sover bort hela dagen imorgon.

Detta blir det sista inlägget för idag iallafall. Jag lovar att förbättra min uppdatering, men nu är det ju trotts allt lov så jag kommer nästan aldrig vara hemma, men kommer blogga på morgonen och kvällen iallafall. Godnatt, sweet dreams! ♥

Mina tjejer

Emma, Johanna och Nina.

 

Nu har jag kommit hem, eller har varit hemma ett tag nu faktiskt. Hur skönt som helst att lägga sig i sin säng och chilla med datorn i knät. Ligger bara och lyssnar på musik och läser olika bloggar.

 

Bilden över är tagen ikväll. Satt vid borgen och grillade igen, dö härligt! Nu ska jag bara slappa och njuta av lördagen. Imorgon drar jag till Hageby Centrum och checkar på nya bikinis innan jag drar iväg och gör något annat. Måste verkligen hitta någon till Turkiet resan, inte för att det är någon bråtska men iallafall!


Mot stan

Jag just nu!

 

Hej på er! Just nu befinner jag mig hemma hos Johanna med Nina och Emma. Dom håller på och byter om och sminka sig. Då alla är klara så drar vi in till stan! Det blir grillning idag igen, sjukt skönt! Vädret är på topp och jag mår skit bra! Solen lyser och det är hur varmt som helst ute. Min uppdatering suger just nu, men jag kommer hem vid 10-11 ikväll, då bjuder jag på bilder! ha det bäst ikväll!

BikBok


Bellmar bikini - finns på BikBok för 99 kronor per del.

Denna måste jag bara ha, helt sjukt snygg! Dock var underdelen inte lika fin, gillar när man knyter på sidorna istället, om ni förstår vad jag menar. Åker till Ingelsta och kolla där nu i helgen, hittade den inte inne i stan, så får kika där!


Sitter på en hund


En random bild på mig och Nina sen igår, tagen i stan.

Just nu sitter jag och Nina i data salen här i skolan, och  några andra från 8an. Vi håller på att kolla på bilder från Turkiet och leta efter olika bikinis till sommarn. Hittade en gryyymt snygg från BikBok, lägger upp bild på den lite senare. Hoppas ni har det bra, kyssar!


Turkiet - Alanya

Denna mysiga strand kommer jag och Nina steka på i 2 hela veckor! Härligt värre.

 

Slänger upp ett sista inlägg för idag då. Ska strax stänga ner datorn och snabb städa mitt rum. Ser inte okej ut kan jag lova er. När det är klart så gör jag mig redo för sängen, sen blir det ju självklart att sova. Det är sista dagen i skolan imorgon sen är det ju påsklov! Kommer dock inte ha vanliga lektioner imorgon, på hela dagen. Vi kommer mest få slappa och pyssla och så vidare, bara skönt.

 

Så med det här önskar jag er en skön kväll, så hörs vi imorgon, godnatt!


Video från musiken

Jag idag på musiken.

 

Min söta kompis filmade mig när vi hade musik idag. Hade inget annat att visa, så lägger upp videon istället! Nu är jag hemma iallafall, får ju gå ut igen, super skönt! HAr varit i Klockaretorpet med ett par sköna människor och bara haft det allmänt roligt.

 

Gud vad jag längtar till Turkiet resan, bara 2 månader kvar..


Turkiet here we come!

Bild på hotellet, dit vi ska!

 

Ja ni hörde rätt! Jag och Nina älskling drar till Turkiet med hennes familj och deras vänner! Biljetter och allt är bokade och vi drar den 16 juni 2011! Gissa om vi är glada så vi ramlar på golvet. Så lyckliga. Vi stannar där i 2 veckor. Åh, värmen, stranden, glassen, poolen. Kommer finnas gratis internet på hotellet så kommer självklart blogga, men inte lika ofta.

 

Hoppas tiden flyger fram. Dagen efter skolavslutningen drar vi!


Slutar snart

Hej på er!

Sitter i skolan nu och letar fakta om Jules Verne, någon frans science fiction författare.. Jätte roligt. Slutar klockan 3 och då drar jag raka vägen till Nina! Vi har en jätte grym överaskning till er, men det avslöjar vi inte förän det är 2 veckor kvar!

Hörs sen!

Nytt

Linne/tee - Ginatricot | Typ av Haremsbyxor - H&M

 

Detta köpte jag idag efter skolan. Fick tag i detta efter en jävligt lång runda på stan och i Hageby Centrum, men till slut så hittar man ju alltid något.

 

Godnatt!


Gratis glass!

Jag, Vaneza och Bellen i stan idag.

 

Har varit hemma i någon timme nu, kom typ hem klockan 6. Efter skola så drog jag ju till stan och kollade runt lite, fast det fanns ingenting. Stötte på Vaneza och Bellen i Ben & Jerry's kön också, det var tydligen gratis glass idag så jag trängde mig in i kön med dom.

 

Efter det drog jag till Hageby Centrum och kollade där istället. Där träffade jag också en vän, Sebbe. Var med honom en stund sen fortsatte jag kolla runt på kläder. Fick med mig hem 2 plagg också, kanske visar dom senare ifall jag har ork.

 

Just nu ligger jag helt död i min säng och ska sätta på en film.


Smile

Typ första "tand" smilet ni får av mig.

 

Nu är jag klar för dagens skoldag! Ska borsta tänderna sen beger jag mig iväg till spårvagnen och träffar Nina i stan. Vi brukar alltid träffa varandra innan skolan, sen åker vi dit tillsammans.

 

Efter skolan ska jag se ifall jag hittar någonting fint i stan, kanske tar mde mig något hem, vi får se! Men vi hörs när jag kommit hem, eller ifall jag får tillgång till en dator i skolan. Puss!


Jag har världens bästa vänner!

Från vänster: Vaneza, Isabelle, Bellen, Emma, Nina, Johanna och Fanny!

 

Såhär såg dom alltså ut när dom stog utanför mig och kastade sten på min fönster ruta. Riktigt söta är dom som kommer från stan för att göra mig glad, jag som sitter hemma med utegångsförbud.. :)

 

På onsdag får jag iallafall gå ut igen och då ska vi ha det kul! I helgen ska vi till sten borgen/muren (där vi grillade i helgen) igen och ha det mysigt där.

 

Med detta inlägg säger jag godnatt, har inget mer att blogga om och vill vila ett tag, så godnatt mina kära blogg läsare! ♥


Årets första fjäril

Nikom D60 - Foto & redigering - Ksenia Jernbom ©

 

Som ni kanske redan har sett så har jag fixat in en ny header/design. Klippte ihop den för ett tag sedan och nu är den uppe på bloggen! Om ni inte ser den, tryck F5!

 

Kom hem för några minuter sedan, var ute med brudarna en liten snabbis. Dom kastade en liten sten på mitt fönster när jag satt och sjöng för mig själv lite helt random. Sen kollade jag ut genom fönstret, så stog det 8 söta flickor utanför. Tog faktiskt kort på dom genom fönstret, ni får en bild lite senare!

 

Men nu är jag hemma iallafall och mamma är ute och storhandlar. Har inte så mycket att göra ikväll så det blir väl mest att sitta framför datorn och bara ta det lugnt.


Happiness - bilder från grillkvällen

Fotograf: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Precis kommit hem

Hej!

Nu har jag kommit hem och är sjukt trött, har dessutom jävligt ont i magen nu när det är min vecka så jag ska bara vila ett tag. Sen så ska jag göra någonting att äta. Maten i skolan tog typ slut så man fick inte mycket alls, så jag är rätt så hungrig nu.

Här har ni en bild från grillkvällen igår:

Matteprovet gick åt helvete idag, det var hur svårt som helst. Vi fick 2 timmar på oss att göra klart det men det var flera stycken som knappt gjorde halva. Det handlade om ekvationer och koordinationssystem osv, inte alls min grej. Men vi får väl se hur det gick för mig när vi får reda på resultaten, jag gissar på ett G-

 

Ikväll börjar jag på en ny header/design, fått en hel del ra bilder nu!


Rosa hare

Min älskade bästavän och jag. Påskharen är tidig i år..!

 

Sitter i skolan just nu och arbetar med olika uppgifter i spanskan, håller på att lära in en spansk låt som vi ska kunna.. Efter denna lektion och så är det lunch och jag är hur hungrig som helst, verkligen. Tror det är kyckling med curry sås, yum!

Men nu fortsätter jag, ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem!


Sunshine

Jag just nu på morgonen.

 

Vaknade klockan 6 idag. Riktigt tidigt efter en skön helg men var tvungen att duscha och allt så jag skulle hinna. Men nu är jag iallafall helt klar med allt, måste bara borsta tänderna och så vidare innan jag går till spårvagnen. Tar den som går 7.35 tror jag och möter upp Nina nere i stan. Därefter åker vi upp till skolan.

 

Börjar 8.30 idag och slutar 16.00, längsta dagen i veckan here I come.. Hoppas eran dag går bra och allt är okej med er. Skriver mer när jag kommer hem och uppdaterar med bilder.

 

NEEEJ! Kom på att jag har matteprov idag, i get it!


Lyckad grill kväll med fina tjejer!

Dagens facelook, eller något åt det hållet..

 

Hallo! Har precis ätit. Kom hem klockan 8 och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Min dag har varit helt underbar, sjukt härlig med andra ord. Har grillat med mina brudar, kommer bilder i efterhand, lite då och då. Lägger upp några imorgon tror jag.

 

Nu ska jag hämta ett glas juice och gå och lägga mig, skola imorgon.. Godnatt sötnosar!


Ny percing

Köpte ny percing igår. 129 kr - Citylife.

 

Okej, börjar med att säga förlåt för den hemska uppdateringen igår, skrev ju inte ett ända inlägg..? Min statestik sitter fast, den har liksom fastnat på ett datum och jag kan inte se hur många besökare jag fått dom senaste två dagarna. Så det är ju lite surt, annars funkar allt som det ska.

 

Blev en grymt lyckad kväll igår med över 200 pers som kom in och hade kul. Tog dock inga bilder eftersom jag var tvungen att jobba hela kvällen, och orkade i och för sig inte gå runt med min kamera.

 

Ikväll grillar vi och efter det drar jag hem och njuter av mitt utegångsförbud.. Ni får ha det så bra så hörs vi!


Cat - tryck på bilden för att se den i färg

Foto & redigering: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Rundade hörn - Photoshop CS5


Black and white Ksenia

Chillin' with myself. Jag just nu/idag.

 

Tog just lite nya bilder, så här har ni! Fastnade dock inte på någon av dom så var tvungen att täcka för munnen, dels för att ljuset förstörde allt. Bättre än inget iallafall!

 

Mamma har inte kommit hem än, så jag vet inte ifall jag kommer palla gå till affären och köpa något till ikväll (eftersom det är hon som har pengar). Det är oväder ute, regnar, blåser så att fönster rutorna darrar och gud vet inte vad. Får klara mig utan helt enkelt..

 

Juste, ni minns väl min senaste frågestund? Fick en fråga om jag kunde visa hur jag gör rundade hörn på mina bilder, minns ni den frågan, att jag sa att jag skulle visa det någon dag? Vet ni vad, det inlägget kommer upp ikväll! Jag kommer alltså visa hur jag gör runda hörn bild för bild, kommer vara jätte enkelt att förstå. Så kika in här lite senare!


Det är vår nu

Foto & redigering: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Pump it up

Jag den 2 april, precis innan Royal White Night.

 

Har tyvärr inga nya bilder att bjuda på. Är hemma nu iallafall, eller har varit det ett tag faktiskt. Slutade kvart i 2 idag, riktigt skönt. Det är fredag och jag ska spendera min kväll hemma i min säng med en massa film. Har ju utegångsförbud fortfarande, får gå ut på onsdag igen fast ska ju jobba i Borgsmo imorgon så det är lugnt. Är rätt så taggad faktiskt, kommer bli kul och se ifall det blir lika lyckat som vi tror att det kommer bli och så vidare.

 

Senare ska jag gå ner till affären tror jag och köpa lite gott till ikväll. Tråkigt att kolla på film utan att tugga på något ju, inte sant?


Saknade vän.. Kom hit!

Jag och min vän Wilma, sommaren 2009.

 

Ville bara tala om detta. Snart är det ju sommar, värme, sol, bad, grillkvällar och allt. Men bäst av allt, augustifesten! Då kommer min älskade saknade vän Wilma ner hit till Norrköping ända från Umeå! Gissa om jag är glad över det, vi har inte sett varandra på 1 och ett halvt år snart. Men hon kommer hit och stannar här i minst 1 vecka. Kommer bli så jävla kul. Då får hon vara med på augustifesten också, då det är som roligast.

 

Saknar dig och längtar oerhört mycket tills vi ses!


Destination

Dagens Ksenia.

 

Har precis kommit hem från mötet och allt gick bra, fick mer saker planerat och så vidare. På lördag höjer vi taket iallafall, kommer bli awesome!

 

Mamma är inte hemma än så har lägenheten för mig själv. Passar på att chilla med hög musik och ska strax fixa något att äta, är jätte hungrig! Har inga läxor eller något heller, så det är bara lugnt ikväll. Får se vad jag hittar på senare, sätter nog på en film, eller kollar på Jersey Shore som vanligt.

 

Ni får ha det bäst så länge så hörs vi senare, eller imorgon ifall jag inte har något att skriva om. Puss!


Compact

Dagens köp. Compact powder - H&M 50 kr.

 

Kom just hem från skolan. Gick snabbt in till stan och köpte ett puder som jag behövde, men nu är jag hemma. Klockan 5 ska jag på ett möte igen, angående Borgsmo Hip Hop Jamet. Eller jag ska vara där klockan 5, så måste väl åka hemifrån kvart över 4 så jag hinner byta spårvagn och allt det där.

 

Nej men ville bara tala om att jag lever och så, vi hörs väl när jag kommer hem igen. Kyssar!


Flingor + Jersey Shore

Nu är jag hemma från Ica. Det är hur skönt som helst ute faktiskt. Inte kallt alls, det bråser inte, bara allmänt skönt. Känns verkligen att våren är här, eller åtminsone påväg. Det regnar dock hela tiden..
 

Flingor och Ballerina kladdkaka, yum!

 

Köpte mjölk också, när jag väl var och handlade. Nu sätter jag mig och äter flingor och kollar på ett avsnitt av Jersey Shore igen, det är bäst! Efter det går jag och lägger mig, så godnatt!

Borgsmo Hip Hop Jam / Disco!

Affischen till evenemanget!

 

Där har ni lite info lördagens event som jag och Nina ska jobba på. Tror faktiskt att det kommer komma mycket folk och att det kommer bli riktigt grymt!

 

För övrigt så har jag just ätit. Vaknade halv 7 och hade sjukt ont i hjärtat, eller typ bredvid fast innuti liksom. Har jätte ont fortfarande, när jag andas och hostar till exempel, kan inte ta riktiga andetag. Mamma lämnade en 50 lapp när jag kom hem och skrev på en lapp att jag skulle gå till affären och köpa bröd. Perfekt.. Skit väder ute och jag dör i sängen. Tror faktiskt att jag ska gå en sväng till Hageby Centrum och köpa det hon behöver, måste ändå ha lite frisk luft.

 

Hörs senare!


Nej.. inte igen!

Bild från Royal White Night, brudar!

 

Åh, gick hem vid 2 från skolan idag. Slutar egentligen klockan 3 men kände mig inte alls bra. Tror jag fått feber nu igen.. Fast kan man få det så snabbt efter att det just varit? Skallen bränner, min rygg gör ont, jag fryser hela tiden och jag är så jävla trött. Fan, får inte ha fått feber igen!

 

Nu ligger jag iallafall i sängen och ska strax resa mig upp och göra en kopp med Varma koppen. Sen lägger jag mig igen och sätter på ett avsnitt av den nya säsongen av Jersey Shore. Måste försöka sova ett tag också, orkar inte vara såhär svag.


Pressad av tid

En bild på mig från i lördags.

 

Right now, i'm just chillin'. Nej men ligger bara och slappar i sängen med lite musik. Tänkte plocka in disken nu lite snabbt innan mamma kommer hem, så det ser lite bättre ut i köket. Sen så måste jag skriva ut några papper på den andra datorn. Måste ha det till imorgon. Ska redovisa ett arbete på engelska, undra hur det kommer gå..

 

Tänkte dela med mig av en låt jag fastat för också:

 

Pressad av tid - Norlie & KKV


Ännu en till video

Royal White Night 2011

 

Här har ni en till video från i lördags. Dock är den inte inspelad av mig, haha. Spola till 8.00 så får ni se mig och mina älskade vänner go crazy!


Ska jag ta chansen?

Audition - Stockholm - 7 maj 2011

 

Har funderat mycket på att söka till Idol faktiskt. Dom har ju sänkt åldersgränsen till 15 år, alltså, man måste vara född 1995 om man ska delta.

 

Ville bara höra med er, tycker ni att jag ska söka i år? För om jag inte söker i år så kanske dom inte har nästa år, och det blir ju inte roligt alls. Men vad tycker ni, ska jag köra på Stockholm den 7 maj?


I am gonna fight for you boy!

Jag i skolan idag.

 

Fan, har huvudvärk och ligger bara och dör i sängen. Har spenderat hela kvällen i min säng och kollat på film. Känner mig helt svag och vill bara slappa. Har rent ut sagt bara degat sen jag kom hem.

 

Imorgon är det ju skola igen, börjar 8.20 och slutar 15... någonting, kommer inte ihåg.

 

Statestiken gick upp till 625 unika igår, fett! Glad som fasen, det bara stiger och stiger! Hade inget mer att säga nu, ni får ha det bra så länge så hörs vi. Kyss!


Just got home

Jag idag, tagen alldeles nyss.

 

Har precis kommit hem från stan. Slutade klockan 4 idag sen åkte jag med Nina till ett ställe och kom hem nu. Är hur hungrig som helst, så det första jag ska göra är att göra mat! Får se vad det blir. När jag har ätit så sätter jag mig och pluggar lite, vet inte riktigt vad men så jag får lite saker gjort. Tror jag kör på matte, har ändå prov om en vecka så det blir bra. Men nu blir det käk!

 

Solen lyser, det är varmt och jag mår bra!


Video from last night

En video från igår.

 

Där har ni en 13 minuters video från igår, fast ingen kommer nog orka kolla på hela tror jag inte. Stog längst fram på något galler och lyckades ta sönder mina leggings. Bas/högtalarna var precis bredvid mig, eller jag klängde på dom med andra ord, så det är därför ljudet är så kasst. Men där ser ni iallafall hur det var, saknar det redan. Fan vad roligt vi hade!

 

Med detta säger jag godnatt, lägger mig tidigare ikväll så jag kommer upp imorgon. ♥


Bild från igår

Mina tjejer: Bellen, Fanny, Claudia, Alicia, Vaneza, Emma, Ksenia, Emelie och Isabelle.

Finns massa mer bilder från kvällen HÄR.

Där har ni en bild från igår. Fan vad kvällen blev lyckad säger jag bara! Kunde inte blivit bättre, eller jo, lite.. Blev verkligen av med min röst efter att ha skrikit hela kvällen, men det var verkligen värt! Tack alla underbara människor!

Nu är jag hemma och är helt slut. Ögonen svider och benen orkar inte bära kroppen. Ska alldeles strax fixa Varma koppen och bara lägga mig ner och kolla på någon film. Har utegångsförbud, det är söndag och det spöregnar ute. Så jag har liksom inget annat val.

Imorgon är det skolan som gäller igen, undra hur jag kommer komma upp på morgonen..

Sovit i 3 timmar..

Godmorgon!

Jag och Fanny sitter vakna medans Emma och Johanna sover. Vi kom hem rätt så sent igår, typ vid halv 4-4 och tog det bara lugnt. Fick inte så speciellt mycket sömn inatt heller, var alldeles för pigg efter kvällen. Sä jävla roligt var det!

Jag och några vänner som jag var där med fick ställa oss på scenen och dansa bakom Lazee och Norlie & KKV. Fett grym känsla liksom. Har några bilder och videoklipp att lägga upp också, dom kommer väl upp då och då.

Nu ska jag och Fanny gå ner och fixa frukost, var varit hungrig sen klockan 5 på kvällen igår. Efter det, eller efter ett tag så drar jag hem. Har ju som sagt fortfarande utegångsförbud så det blir en hemma söndag.

Hörs senare när jag kommit hem!

Royal White Night - tidsinställt!

Norlie & KKV - Standard [HD]

 

Slänger upp ett tidsinställt inlägg: Just nu så befinner jag mig säkert i BorgenRoyal White night! Kommer ha det grymt kul med mina tjejer och alla andra. Hoppas ni andra som inte kommer gå dit har det bäst iallafall, för det kommer jag ha!

 

Norlie & KKV, Lazee och Sveriges bästa DJ Samvice live på scen!


Bild från sommaren 2010

Har inga nya bilder, så det får bli en bild sen i somras.

Har just vaknat. Trodde att jag skule sova mycket längre faktiskt eftersom det är lördag. Men har ju vänt dygn igen, så vaknade 8 istället.. Ska iallfall upp och äta frukost alldeles strax, magen är helt tom och skriker. Sen ska jag börja små fixa mig och packa saker. Sen drar jag ju till stan och solar och fixar det andra.

Taggar kvällen som fan!

Eye lashes

Dagens köp | H&M - 40 kr

 

Har som sagt precis duschat och känner mig jätte fräsch! Smörjt in mig också, så luktar förbannat gott!

 

Köpte lösögonfransar idag på stan, tänkte ha dom på Royal White Night imorgon. Känner på mig att det kommer bli helt grymt, och kanske lite bättre. Finns en person som kommer vara där som jag verkligen vill träffa.. ;) Just därför längtar jag lite extra.

 

Imorgon är det ju som sagt Royal White Night då. Har ganska så mycket saker jag måste fixa innan kvällen. Först på morgonen när jag vaknar så ska jag packa ner kläder och så vidare sen så ska jag väll klä på mig och allt det där. Vid klockan 12 ska jag ner till stan och sola så jag blir lite snyggare, haha! Efter det så träffar jag en vän och köper genomskinliga leggings som vi ska ha på kvällen. Efter det drar jag upp till Nina och hämtar ett par skor jag ska ha under kvällen också. Därefter ska jag väl hem och fixa det sista tror jag. Senare mot klockan 4-5 tror jag att jag träffar alla brudar och vi börjar fixa oss. Halv 9 ska vi stå utanför Borgen (där den hela festen kommer vara) så att vi kommer in först och slipper stå i den långa kön. Det börjar ju klockan 10 så vi vill vara säkra på att vi kommer in snabbt!

 

Har med mig mammas lilla kamera i think, så det blir väl något videoklipp eller några bilder senare. Fast jag lovar ingenting! Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon när jag har vaknat. Kommer dock inte kunna sova innat på frund av min längtan.. Godnatt!


Hej dusch!

Hello!

Kom precis hem och har fruktansvärt ont i mina ben, träningsvärken.. Satt just och kollade på Talang med mamma i några minuter, tror jag ska kolla klart det sen hoppar jag in i duschen och tar en lång varm dusch. Hur skönt som helst! 

Updaterar mer efter att jag har duschat!

Uppdatering

Jag i skolan idag.

 

Nu är jag hemma från stan. Drog dit efter skolan och fixade bankkort och ID-kort med mamma, så nu är det avklarat! Får hem det i mitten av nästa vecka, härligt!

 

Har precis gjort lite mat och nu ska jag bara chilla ett tag. Senare vid 6-7 tiden ska jag in till stan och möta upp Fanny (ifall jag får gå ut för mamma alltså, har ju fortfarande utegångsförbud..) och sen ska vi åka upp till henne och träffa några andra. Vi ska fixa lite saker inför imorgon, för då är det ju Royal White Night! All denna längtan!

 

Men vi hörs senare guys!


RSS 2.0