slide show

Unfaithful

Såg denna nyss.

 

Såg Unfaithful nyss, och nu blev den till en av mina favorit filmer. Sjukt sorlig och bra film med mycket kärlek och tårar. Om ni vill gråta och skratta så se denna! Ger den 5/5! ♥


Makeup

Här är sminket jag använder!

 

1. Dream matte mousse. Tar detta först av allt, under ögonen och så vidare. Täcker typ allting!

2. Efter det så tar jag puder över hela ansiktet, köper mitt inne på H&M. Riktigt bra är det!

3. Lägger på bronzing puder på kindbenen, så man får en lite mörkare färg just där, typ som vanlig blusher. Ibland så lägger jag på lite rosare blusher också, på sommaren tillexempel

4. Därefter så kör jag på med eyeliner, fast det gör jag bara ibland. Om man inte lägger på eyeliner så ser ögonfransarna längre ut, och det är bara great!

5. H&M borste som jag använder till puder och blusher.

6. Efter eyelinern så böjer jag mina ögonfransar. Då ska man inte böja dom precis vid ögonlocket, för då gör det bara ont, utan lite mer i mitten nästan längst ut. Blir bäst så på mig iallafall!

7. Och det allra bästa som förändrar hela utseenden är självklart ögonbrynspennan! Min är mörkbrun eftersom jag är mörkhårig.

8. Och till slut, mascara! Använder mig av 2 stycken för att få dom längre och tjockare, tycker att det blir bättre då!

 

Hoppas att detta räcker för er, men det är då det här jag använder mig av dagligen!


Lite svar

Vad använder du för smink? Kan inte du lägga ut eller svara på min fråga tack! Ps: älskar din blogg sjukt mkt. Du är så himla söt!


Svar: Tack!! Självklart, lägger upp ett inlägg med en bild på mitt smink alldeles snart, och skriver vad det jag använder! Tyvärr så kan jag inte lägga upp någon video på när jag sminkar mig, som flera ut av er vill att jag ska göra. Min webb kamera är jätte dålig och ljudet på mammas digitala kamera funkar typ inte. Så jag hoppas att det räcker med bild och förklaring som kommer strax!

 

 

Kan inte du göra ett inlägg och berätta hur man tjänar pengar på bloggen? Skulle vara sjukt tacksam!


Svar: Klart jag kan göra det! Kan göra det nu någon dag framöver!

 

 

Snälla kan du skriva en länk där man kan ladda ner photoshop?


Svar: Jag har Photoshop CS5, den nyaste typ. Den går att ladda ner som en test version, i 30 dagar sen så tar den slut automatiskt. Tryck HÄR och ladda ner!


Must be the feeling

Bild från nyss.

 

Kom hem för någon timme sedan. Slutade klockan 2 idag, skönt! Har jobbat rätt bra idag känner jag. Satte igång med matten rejält faktiskt, det är typ det jag behöver skärpa upp. Imorgon får vi våra datorer(!!) Mamma är i skolan nu och skriver på kontraktet. Alla föräldrar måste skriva på det, annars få vi ingen dator. Ni vet, självrisk och så vidare.. Så imorgon får ni se den, tar hem den då! Hoppas nu att dom inte ändrar till att vi får dom på fredag istället, imorgon ska det va!


Trouble (1080p HD)

Bei Maejor ft. J. Cole - Trouble

Åååh, vart är du mamma! Jag svälter! Haha, nejdå, men hungrig är jag! Har suttit och fixat en tjejs blogg nu ett tag, blev rätt bra faktiskt! Hoppas hon blir nöjd! För tillfället så letar jag efter nya bra låtar. Hittade bland annat denna nyss, här över. Sjukt bra att lyssna på med hörlurar, grym! Ska städa mitt rum strax, ser inte bra ut alltså.. Städade för någon dag sedan men ändå så blir det kaos direkt efter..

bloglovin
 bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

How to love

Bild från i söndags.

 

Har legat i sängen och glott på film nu dom senaste 2 timmarna. Är hur trött som helst och kommer somna när som helst. Är hungrig också, men det finns inget gott i kylen.. Hoppas mamma har handlat och kommer hem med matkassar!


I remember

Bilden tagen under Augustifesten skulle jag tro. Jag och Nina!

 

Kom hem för ett tag sedan. Kunde inte vara med på idrotten, sista lektionen eftersom jag inte hade ombyte med mig. Dessutom så regnar det rätt mycket och vi skulle ändå bara springa runt strömmen, inget märkvärdigt.. Var påväg att somna på NO lektionen, är verkligen hur trött som helst! Älsklingen kom förbi skolan också, så var med honom medans jag väntade på spårvagnen hem. Underbar kille, seriöst.

 

Åt precis kyckling, mumma! Nu så tänkte jag bara ta det lugnt faktiskt. Idag fick vi våra första läxor också, känns ju si sådär.. Kanske tar och gör en del av dom senare. Det är typ bara engelska. Men det kan jag nog leva med! Later!


Kärlek

Anya - Beautiful world

Mycket kärlek till låten och videon! Saknar redan dom super varma sommarkvällarna, Turkiet och solen.. Nu kommer vintern och allting, nej ush.. Bara att längta till nästa sommar!

Scary movie

Random bild som jag tog nyss.

 

Ligger i min underbara sköna säng och kollar på film, Scary Movie 4, sjuk humor.. Blev faktiskt jätte trött nu när jag la mig i sängen. Somnade vid 12-1 inatt och vaknade strax över 6, så så mycket sömn har jag ju inte fått. ska försöka lägga mig lite tidigare ikväll iallafall.

 

Ville också bara säga att statestiken låg på över 1000 unika igår, kanon! Hoppas den håller sig nu också.. Har fått en hel del prenumeranter på Bloglovin' på sista tiden också, ni är grymma! bloglovin


Blått

Två bilder tagna idag.

 

Kom hem för ett ganska så bra tag sedan. Åt precis nudlar, som jag älskar! Nu sitter jag i sängen och äter nötter, fan.. kan inte sluta! Slutade typ vid halv 3 idag, helt okej. På torsdag får vi äntligen våra datorer, tror att det var sagt så iallafall! Ska se film nu ett tag, hörs!


Hur många lingon finns det i världen?

Just nu, glad Ksenia.

 

Har precis kollat klart på filmen Hur många lingon finns det i världen. Dö bra och rolig film, får en att tänka om liksom. För drygt 2 timmar sedan sprang jag ner till Ica och köpte pumpafrön, nötter. Tar man en så äter man typ upp hela påsen.. beroende framkalladen!

 

Nu tänkte jag ta en snabb dusch och sen sova med musik i öronen. Ska upp tidigt imorgon.. åh, jag orkar inte! Hoppas iallafall att vi får våra Macbooks snart, det ända jag längtar till typ. Jaja, sov gott allihopa! Hörs imorgon!


Scorett

Älskar dessa! 699:- | Scorett

 

Här är skorna jag lovade att visa er! Fast, dom jag vill ha ser exakt ut sådär fast tårna är teckta, men hittade dom inte på internet. Alltså, då jag får mina pengar på kortet så kanske jag skaffar mig ett par sådana, skulle sitta riktigt fint nu till hösten/vintern!


Shoppat igen

Fick med mig detta hem idag. 72:- | H&M

 

Då jag var i Hageby C så fick jag med mig 3 pack string också, alltid bra att ha. Fixade ett club kort på H&M också, så nu handlar jag för 10% rabbat! Eller ja, idag åtminstone sen kommer jag ju få massa rabatter och erbjudanden med tiden. Nu är typ alla pengarna på kortet borta också. Får vänta till den 25 september för att få dom andra intjänade pengarna. Har kollat på ett par skor som jag dör för. Dom kostar 699 kr inne på Scorett, kanske köper dom om jag har tillräckligt då! Visar hur dom ser ut senare!


Dagens Ksenia

Såhär ser jag ut idag.

 

Körde på den nya gråa tröjan idag. Den är faktiskt riktigt skön och slapp. Var i Hageby Centrum en stund och kollade runt lite. Träffade Nina där också och var med henne ett tag medans jag kunde. Nu är jag hemma iallafall och lyssnar på musik. Tar det lugnt ikväll, imorgon gäller skolan.


Widget

Widget

Om ni kollar i min meny, under Bloggriket ikonen, så ser ni en ny grej jag har lagt till. En scroll ruta med alla mina video inlägg. Där kan ni lätt hitta en video och kolla på den direkt från min blogg. Bra va? Samma sak kan ni göra i detta inlägg också, kolla här över bredvid videon. Smart och enkelt.

Halo

Bild på mig från igår.

 

Vaknade precis. Sjukt sjönt att sova ut, men imorgon kliver jag upp 7 igen.. Inatt, när jag skulle sova så började det helt plötsligt spöregna och åska. Stog inte någonstans att det skulle göra det och det var sol hela dagen annars, men men. Ska gå upp och äta något nu, sen blir det att sitta hemma hela dagen igen. Ha en bra dag!

 

KLICKA HÄR OM DU VILL HA FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG!


Music and lyrics

Kom in för en stund sedan, eller ja, typ en halvtimme sen. Har gått runt Hageby lite och lyssnat på musik. Sen gungade jag lite utanför mig, haha. Sjukt jävla skönt ute nu! Huvudvärken har gått över också! Nu lägger jag mig i sängen och kollar på film. Blir att se Music and lyrics, hoppas att den är bra. Har uppdaterat rätt mycket idag såg jag nu, rätt bra faktiskt. Bjuder på en grym låt såhär dax. Säger godnatt med detta inlägg också!

Stor - Lilla shorty

She Will

Lil Wayne ft. Drake - She Will

 

Sitter i sängen och lyssnar på musik. Är hur trött som helst. Ska nog bara lägga mig i sängen och kolla på någon film. Har en massa nya bra filmer att välja mellan. Får se ifall jag uppdaterar senare eller inte. Har sjukt ont i huvudet också, kanske går ut och går en sväng senare om jag orkar och tar lite luft, natt promenad. Som sagt, hörs om vi hörs!


Nytt

Vit skjorta och grå slapp tröja med fickor | 49kr/styck | Ginatricot


Utbetalning

Intjänade pengar.

 

Idag när jag skulle testa logga in på min internetbank så såg jag att jag hade fått in lite pengar. Först fattade jag inte hur och varför sen såg jag att jag fått min första "lön" från bloggen, sidan Bloggerfy. Fick alltså in 274,45 kr in på kontot! Den 25e september får jag yttligare över 500 kronor från Videofy.


Fråga

Fråga angående detta inlägget.

Varför är det en grå kant runt om? Det blir så när man tar ifrån google... har du det ? :o

Svar: Nej! Jag har absolut inte tagit bilden från Google. Jag printade min statestik då jag såg den och la en grå ram runt om i Photoshop så att man skulle se bilden bättre, att den liksom fyller hela inlägget. Jag har aldrig fejkat och kommer aldrig fejka min statestik!

Night of your life

Såhär ser jag ut idag!

 

För ett tag sedan så var jag och handlade lite mat i Hageby Centrum, precis bredvid mig. Samtidigt som jag var där så passade jag på att kolla på lite kläder. Fick med mig 2 saker hem, visar er senare!


Wonderman

bloglovin bloglovin bloglovin
Följ min blogg via bloglovin'!

Chris Martin - Paper Loving

Tinie Tempah ft. Ellie Goulding - Wonderman (Jacob plant remix)

Paper loving

Bild på mig från i torsdags.

 

Hej på er! Vaknade för drygt en timme sedan. Ligger fortfarande i sängen och tar det lugnt med lite musik. har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på idag. Först och främst så måste jag fixa till lite små saker i mitt rum. Nu ska jag iallafall upp ur sängen och äta frukost/lunch. Hörs lite senare gott folk!


Hur gick detta till..?

Min statestik just nu!

 

Gick in på blogg.se idag och loggade in som vanligt, och när jag kollar min statestik så står den på nästan 2000 ukina besökare?! Hur fan gick det till? Nu står den på ungefär 2005 unika läsare, alltså.. Förstår inte riktigt vart alla kom ifrån? :o Men iallafall, det här är riktigt grymt!


High and low

En bild på mig för någon/några veckor sedan.


Tove Styrke - High And Low (Juuso Pikanen Dubstep Remix)


Red riding hood

En bild på mig som jag hann knäppa imorse innan skolan.

 

Nu är filmen klar, så nu lägger jag mig i sängen och ser klart! Efter det så ska jag ta bort lite saker från mitt rum, står lite disk här och så vidare. Åt just grillad kyckling med is vatten också, grymt gott!

 

Ville bara säga att ni läsare är så söta och underbara! Kul att det är några som hittar min blogg via Bloggriket nu också, så sidan funkar! Gå in på Bloggriket och se er själva! 1000 kramar!


How beautiful is this world?

Olivia, Nina, Fanny och jag!

 

Bilden är tagen tidigare idag, jag och mina brudar! Har varit hemma nu sen klockan 10 ungefär. Har haft myskväll hemma hos Nina också, vi såg filmen Red riding hood. Sjukt bra och spännande film! Vi hade massa chips, dipp och dricka, bara nice! Jag hann dock inte se klart den, så jag håller på att ladda hem den nu. Måste se klart slutet!


Edis

Gullig video på en sötis!

Söta Edis som går i Ninas klass leker med Macbooken som vi ska få. Vi har fått en massa nya grejer i skolan, riktigt grymt faktiskt! Fast, skolan är fortfarande inte min grej. Hela den här veckan har vi suttit och pratat varenda lektion, om hur vårat schema fungerar, om hur alla lektioner ska gå till och så vidare. Sjukt tråkigt måste jag säga. Vi får våra datorer någon gång nästa vecka. Kommer ta hem den varje dag, så jag visar den när jag har fått hem den! Kommer bli riktigt grymt plugga/jobba med en splitter ny dator i skolan!

Raise your voise louder, louder, louder!

Jag just nu!

 

Godmorgon! Har precis fixat mig och nu håller jag på och äter frukost. Ska strax ut till spårvagnen, klicker av i stan och möter Nina sen åker vi upp till skolan tillsammans. Hörs när jag kommer hem!


Lycka

En bild på mig från tidigare idag.

 

Åh, ny duschad, ren och fräcsh. Känns underbart! Just nu ligger jag iallafall i min säng med musik i öronen, högsta volym och dunder bas! Tänkte sätta på en film, typ Scary movie eller något. Är sugen på lite rutten och grym humor. Då filmen är slut så lägger jag mig och sover. Går upp tidigt imorgon för att kunna fixa mig och göra allt jag ska i lugn och ro. Hatar att vakna typ en timme innan utgång, typ sprinag till spårvagnen och glömma massa saker.. Med detta så säger jag godnatt, hörs imorgon!


Varmt bubbel bad!

Just nu väntar detta!

 

Som ni ser så tänker jag ta mig ett fruktansvärt skönt bubbel bad! Har inte gjort det på länge, så det ska bli dö skönt! Stoppar in hörlurarna i öronen så blir det ännu bättre. Efter det så lägger jag mig i sängen och kollar på film tills jag somnar! Kyssar!


Excuse me

En bild som jag tog typ nyss.

 

Kom hem för en stund sedan. Slutade kvart i 3 idag, fast lite tidigare idag faktiskt eftersom att vi inte har så mycket att göra nu på lektionerna. Det är ju så att alla i vår skola kommer få en varsin dator, en Macbook. Dö nice faktiskt! Så, på lektionerna kommer vi jobba på våra datorer, så tills vi har fått dom så slappar vi typ, pratar och så vidare. Efter skolan så åkte jag och Nina in till stan iallafall och kollade runt lite. Efter det drog vi hem till henne och käkade och sen åkte vi in till stan igen. Nu är jag hemma och tar det lugnt, lyssnar på lite dubstep och så. Ska upp tidigt imorgon och duscha, morgon fräsch är det bästa! ♥


Självporträtt

Ksenia Jernbom, bild tagen igår.


Dubstep!

Alla har ju vissa perioder, och jag är i min just nu, dubstep perioden.. Vet inte riktigt varför men den här musik stilen gör mig galen, sjukt jävla grym helt enkelt! ♥

Nero - This way (dubstep remix)

Skrillex - Still getting it (ft. Foreign Beggars)

Flux Pavillion - Digital Controller

Nero - Guilt (dubstep, radio edit)

Dagens inköp

Svarta jeans - Ginatricot 199:- | Puder - H&M 50:-

 

Gick till skolan idag, började 9 och slutade klockan 2. Efter skolan så drog jag och Nina till stan och jag fick med mig ett par svarta jeans som jag har letat efter länge, och ett nytt puder på grund av att mitt är slut. Ligger och degar i sängen för övrigt. Ska gå till köket och ta mig någonting att äta. Hörs senare!


Blue color

Ksenia Jernbom - Nikon D60


Vill du ha fler besökare till din blogg?

Sugen på hög statesik?

 

Som dom flesta vet så använder jag mig av något som kallas för Bloggriket. Det går iallafall till såhär, du ska registrera din blogg på sidan, längst upp i vänstra hörnet där det står "Lägg till din blogg". När du har gjort det kan du börja att länka till Bloggriket på din blogg. När du gör det så får du automatiskt mer poäng och hamnar högre upp på Bloggrikets topplista, och då ser bloggläsare din blogg och kikar in! Smart va? Så, klicka uppe på bilden här ovan eller HÄR för att komma till sidan.


Åt båda hållen

Yttligare en bild på mig som är tagen idag.

 

Sitter fortfarande i sängen och lyssnar på lite skön musik. Ska alldeles strax följa med Nina till spårvagnen. Då jag kommer in igen ska jag göra någonting att äta. När mamma kommer hem, viket hon snart gör, så ska hon till affären en snabbis, måste säga åt henne att köpa mjölk som tyvärr är slut här hemma.. Måste ha Nesquik, dö gott! Lägger mig som sagt tidigt ikväll, är jättetrött.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG!


You're so fine honey.

En bild på mig från tidigare idag!

 

Just nu är jag hemma och Nina ligger bredvid mig och sover sött. Skolan drar verkligen på en. Är också sjukt trött så lägger mig tidigt idag. Idag i skolan så drog vi till stan i grupper och fick ta kort på massa saker, liksom uppdrag. Fick tillexempel ta kort på en äldre person där vi hjälpte den på något sätt, typ lite sånt. Det var faktiskt ganska roligt med man blev trött efter 2 timmar liksom.. Vi slutade typ halv 2 idag, rätt okej faktiskt.


RED NY

En bild på mig från idag. Lånade Hamzas keps, hihi.


Har just precis ätit, eller tog bara en macka och lite juice. Nu ska jag plocka in all disk och sen ska jag göra mig i ordning för att lägga mig i sängen. Då jag har lagt mig i sängen så sätter jag på The Butterfly Effect. Har velat se den ett ganska så bra tag, så hade helt enkelt tänkt att se den nu såhär innan jag sover. Säger godnatt med en härlig låt! Pia Tescano - This time:

 


Dagens!

Vitt inne med tryck - Ginatricot | Svart tröja över - Monki


Blått..?

sandra om Svarthårig!:
tycker inte du borde gjort så jätte svart, för nu ser det t.o.m. blått ut :O men du passa ändå haha :)

Svar: Grejen är den att mitt hår är helt svart med mörk brun effekt i ljuset. Men, på denna bild har jag ändrat effekt och ljus, så det ser ut som att håret är lite blått men det är helt svart IRL.

Svarthårig!

En bild på mig från tidigare idag som Nina tog.

 

Kom hem för cirka 1½ timme sedan. Är fruktansvärt trött också. Har varit i skolan idag faktiskt, första dagen efter sommarlovet. Vi började klockan 9 och slutade 1. Var och hälsade på min älskling på hans skola en stund efter det också, med Nina och Hamza, en klasskompis som jag har kännt sen jag bodde i Umeå.

 

Som ni ser alltså, har ju färgat håret! Det blev svart till slut. Vad tycker ni, passar jag i svart hår? La in några löshårs slingor också, Ninas alltså (eftersom hon också har svart hår) så det blev lite längre och lite tjockare!


Total makeover..


Färgning pågår...

Färgar mitt hår just nu.

 

Har precis kommit hem till Nina igen efter en liten tur på stan. Skulle hämta 2 cyklar där som var Ninas och Emmas men några har tagit dom tyärr, så vi åkte hem igen. Just nu sitter vi inne på toaletten och färgar mitt hår, spännande.. Resultat får ni se imorgon!


Chips!

Just nu!

 

Sover över hos Nina ikväll. Vi har köpt lite chips och choklad till senare också, tänkte se film och avsluta sommarlovets sita kväll på ett mysigt sätt liksom. Imorgon kliver vi upp vid 7-8, vi ska samlas i klassrummen klockan 9. Har med mig datorn hit och kameran, så vi ser vad som händer senare. Vi tänkte först gå ut ett tag innan vi ser film och allt det där. Så, vi får höras senare!


Ballong

Jag och Nina till vänster. Två bilder från igårkväll.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Nina, vi är själva här hemma dessutom. Wilma åkte hem i morse, vi sa hejdå och så vidare när hon skulle kliva på bussen. Jag och Nina ska fixa oss nu alldeles strax sen ska vi nog in til stan och kika runt. Sista dagen innan skolan också, imorgon är vi tillbaka.


Babes

En bild på Wilma, Nina, Johanna och mig från igår!

 

Nu ska jag och Wilma strax lägga oss. Vi ska upp vid 8 imorgon, på morgonen alltså. Wilma ska packa alla sina saker på morgonen också, därför ska vi upp så tidigt. Hennes buss från Resecentrum åker 10.25 så vi kommer vara där klockan 10. Annars så har jag absolut inga planer för imorgon. Augustifesten och allt är ju över nu, och det är sista dagen på sommarlovet. På måndag så börjar skolan, sjukt illa faktiskt.. Men, ska gå och lägga mig nu, är jättetrött! Godnatt!


Space Jam

Video från ikväll!

Just nu sitter jag och Wilma i min säng och kollar runt på våra datorer. Jag, Nina och några andra som vi känner åkte Space Jam för sista gången, och det är det videon visar. Så jävla underbar karusell! Ett riktigt bra avslut på denna sommar och Augustifesten faktiskt! Har gått runt och kollat lite vid marknaden också, åt brända mandlar, munkar och massa annat. Just nu sitter vi och kollar på gamla videos sen 2008, sjukt vad vi skrattar åt dom!

Solen är tillbaka!

Jag och Wilma just nu.

 

Nina drog just för att fira sin kusin som fyller år. Hon kommer dock tillbaka senare och vi ska träffa henne i stan i think. Jag och Wilma ska in till stan och kika lite på marknaden, har inte gjort det ännu så det ska bli kul! Solen är tillbaka igen och det känns underbart!


Helvetes dag..

Olivia, jag, Emma, Nina och Johanna. Bild från tidigare.

 

Vi åkte taxi hem vid 12-1 tiden. Wilma vilade lite och duschade. Hon var ju tvungen at åka hem till Umeå idag. Hon åkte tåg till Stockholm sen får jag ett samtal av henne då hon säger att hennes buss är fullbokad, den som skulle ta henne till Umeå. Så, hon är tillbaka här nu och åker hem på söndag, precis som planerat!

 

Annars så har allting varit helt knäppt idag faktiskt. Spårvagnen vi tänkte ta till stan (vi tjejer på bilden åvan alltså), den började brinna av att en strömledning gick av, så det gick ju åt helvete. Det har spöregnat hela dagen så vi spenderade 30 hela minuter under en liten busskur. Vi ringde till slut en taxi som körde oss ner till stan, för gå kunde man verkligen inte! Alla spårvagnar i stan stängdes av, fick strömavbrått helt enkelt och allt var i total kaos. Men, vi är hemma nu, äntligen! Ska verkligen sova ut inatt alltså. Vi var nyss i McDonalds och köpe lite mat, så det blir bara lungt ikväll. Sov gott allihopa! Imorgon njuter vi av den sista dagen på Augustifesten..


All my people

Jag och Wilma just nu.

 

Nu har jag, Nina och Wilma fiaxt oss helt klara. Vi ska alldeles strax gå till Hageby Centrum och köpa någonting att dricka. Därefter drar vi in till stan och kikar runt. Senare träffar vi nog alla andra och drar till Rix FM som sagt. Nu ska jag borsta tänderna och lite sånt som är kvar sen drar vi! Ha en bra dag!


Rix FM

Jag och Wilma igår.

 

Godmorgon! Vi har precis vaknat till nu och ligger fortfarande i sängen. Ska nog snart gå upp och fixa någonting att äta. Snart så kommer Nina hit också så ska vi fixa oss och så vidare. Ikväll drar vi till Rix FM festival med en massa vänner, ska åka Space Jam med Simon också, älskling. Efter det får vi ju se vad vi hittar på, vi lever just nu iallafall, bästa tiden på året!


Babe

Jag och Simon älskling. ♥

 

Just nu sitter jag och Wilma och proppar i oss en massa vinäger chips och massa lösvikts godis, sjukt gott kan jag lova! Ikväll har vi varit på Augustifesten med tjejerna, har varit riktigt kul faktiskt! Jag och Nina åkte Space Jam/Extreme Fly också, och det är då man känner att Augustifesten verkligen har börjat! Så fruktansvärt rolig karusell, typ den bästa jag någonsin har åkt. Sen så åkte jag och Emma Break Dance också, dö rolig! Imorgon blir det att dra till tivolit igen och så, sen vid klockan 7 så är det Rix FM festival. Tror vi ska dit och kolla en stund också.

 

Nu snart så sätter vi på en film, Hide and seek blir det, sjukt bra film som jag inte sett på länge!


Are you ready?

En bild på mig och Fanny.

 

Hej på er! Jag och Wilma vaknade för ungefär en timme sedan och nu sitter jag med en handduk över huvudet. Vi ska fixa oss, äta, byta om och allt det där sen ska vi ta lite kort innan vi drar och träffar Nina och alla tjejerna, sen blir det att gå till den efterlängtade Augustifesten! Det börjar ju idag, fyfan vad jag längtat! Det första jag ska göra är att åka Space Jam/Extreme fly som jag gör varje gång, det är typ Augustifestens höjdpunkt enligt mig. Men nu ska jag fixa mig klar.


Tricky disco

En bild på mig som jag tog för några dagar sedan.

 

Att ha en bästavän är det bästa som finns, speciellt när det känns såhär, en vän för livet liksom. Man gör allt tillsammans, gråter, skrattar, lever livet tillsammans helt enkelt sagt. Det ända man behöver är en bästavän. Pratar om allt tillsammans, löser allt tillsammans, och känslan är obeskrivligt.

 

TRYCK HÄR OM DU VILL HA FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!


Bilder från ikväll - bjuder som fan!


Lady loca

Bild från igår.

 

Jag och Wilma kom just hem. Var hemma för ett tag sedan men vi gick ut igen ett stund. Har varit och käkat på McDonalds och haft det ytterst trevligt och dö roligt. Ska lägga oss i sängen och kolla på Hide and seek nu snart. Ett jävla bra tag sedan jag/vi såg den.


Fler bilder på mig och Wilma!

Jag och Wilma igår!

 

Det var någon som frågade om Wilma hade en blogg. Ja, det har hon faktiskt och jag har länkat till dig några gånger nu faktiskt. Men jag kan ju självklart göra det igen om det så behövs! Hennes blogg hittar nu HÄR, eller så trycker ni på bilderna ovanför för att komma dit direkt.


Black Christmas

Jag för någon dag sedan.

 

Massari - Cookie Jar. Säger godnatt med en jättefin låt. Nu ska jag och Wilma kolla på en film, Black Christmas tror jag att den heter, skräck såklart! Imorgon drar jag, Wilma och Nina och solar i Haga på morgonen. Därefter så ska vi hem till Nina. Ska färga hennes hår och så sen ska vi fixa oss för den delen.


Skum

Två bilder från ikväll.

 

Första bilden - skum och massa folk. Andra bilden - sötnosarna Damir och Simon!

Jag och Wilma kom hem för ungefär en timme sedan om inte lite mer skulle jag tro. Vi har precis proppat i oss 4 mackor var, så underbart gott med mat när man är hungrig! Sitter och redigerar lite bilder osv, visar hur man gör lite saker i Photoshop för henne. Kanske lite bara att veta! Ska fortsätta ett tag nu, hörs senare!


Ut till stan

Jag och Wilma just nu/idag!

 

Sådär, nu har vi duschat, ätit och fixat oss. Vädret är fortfarande uselt men vi drar ut ändå! Ska in till stan också och träffa Fanny och säkert dom andra tjejerna. Hörs senare gott folk! Ha en bra dag!


Moln

En bild på mig från i förrgår.

 

Nu har jag och Wilma vaknat. Vi chillar i sängen lite med datorerna, brukar alltid göra det. Vi ska nog snart upp och äta någonting iallafall. Tänkte gå till Hageby Centrum senare också, det var ju 2 år sedan hon var här. Finns inte så mycket att göra här idag så vi drar till stan och det sen. Men ikväll är det något skumdisco, får se om vi drar dit! Vädret är inte så jätte skönt idag kan jag säga, molningt och kallt, ush. Vi ska duscha och göra oss i ordning, sen får ni en fräsch bild på oss!


She's back!

Jag och Wilma just nu!

 

För ungefär 2 timmar sedan så var jag i Resecentrum och mötte upp min älskade vän Wilma! Vi har varit i McDonalds och köpt lite cola och varit ute med några ett tag. Nu ska vi lägga oss och kolla på skräck, det bästa som finns! Vi har så jävla mycket att prata om! Vi hörs imorgon allihop!


Mot resecentrum!

Jag just nu!

 

Sådär ja! Nu är jag fixat och ombytt. Nu ska jag bege mig ut i det äckliga vädret och vänta på spårvagnen som tar mig till stan. Sen blir det att dra till Resecentrum med Nina. I nästa inlägg får ni se Wilma!!


Trippin

Trippin - Andreea Balan

Så fruktansvärt skön låt. Har typ ingenting att göra just nu.. Får väl hitta på någonting så att tiden går lite snabbare. Vill inte sitta hemma nu ju, vill bara hämta upp Wilma och att Augustifesten ska börja! Bilden här över tog Fanny på mig igår.

Några timmar kvar

Bild på mig och Fanny från igår.

 

Har precis kommit hem. Var hemma förut och fixade mig och så vidare men sedan drog jag och träffade en kompis. Därefter åkte jag till stan för att hämta ett par saker från mammas jobb som hon var tvungen att ha. Jag har handlat lite saker och nyss så åt jag lite mat. Det började regna precis innan jag kom hem så nu är mitt hår och kläder blött. Ska byta om och platta till håret lite sen ska jag bara ta det lugnt ett tag. Vid klockan 9 så åker jag ner till stan och träffar Nina och kanske någon/några till.

 

Det är ungefär 3 timmar kvar tills Wilma är framme i Norrköping, fyfan vad kul det ska bli att träffa henne efter ett och ett halvt år!


Sick in head!

Crossfire - Sick in head

Kör på ännu en till dö bra låt såhär dags. Blir galen av den, med hög volym och högtalare. Jag och Olivia är dom ända som är vakna i huset, och snart kommer Johannas bror, ska prata med honom sen ska vi också sova.

Grym kväll

En bild på mig som Fanny tog idag.

 

Har nyss kommit hem till Johanna igen. Är riktigt trött nu och känner att jag vill sova. Vi har varit i stan ett tag och ätit och så vidare. Hoppas att din dag blev lycket Olivia, grattis igen! Jag, Olivia, Fanny och Emma sover här i natt. Blir nog jätte bra! Johannas bror kommer hit senare med sin kompis och ska sova här, ska snacka med dom lite då och sedan ska jag nog lägga mig. Är jätte sugen på flingor och mjölk, ska nog fixa ihop det snart. Hoppas att er dag har varit lika bra som min! Godnatt mina läsare!

 

KLICKA HÄR OM DU VILL FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!


Dagens jag

Såhär ser jag ut idag!

 

Skor - Din Sko | Linne - Ginatricot | Skjorta - Veromoda | Shorts - avklippta jeans.

Just nu är vi hemma hos Johanna, alla vi tjejer. Ikväll ska vi fira Olivia! Kanske slänger in några inlägg senare. Men nu ska vi ha kul! Ha en bra kväll allihopa!


Webben

Jag just nu, fixad och klar.

 

Nu har jag gjort allt jag skulle göra. Har klätt på mig, sminkat mig och allt det där. Ska vara i stan klockan 4 och möta Fanny och Olivia. Sedan kommer Nina också, fast hon skulle träffa Niko först. Ikväll ska vi alla tjejer till Johanna och fira Olivia som fyllde år i torsdags. Kameran hänger med så ni får bilder senare ikväll. Uppdaterar mer därifrån, ha en grym dag och njut av vädret!


Längtar

Sist du var här, sommaren 2009.

 

Nu är det så att Wilma från Umeå kommer hit imorgon!! Hämtar henne vid Resecentrum, kommer vara där halv 10 på kvällen och hennes buss kommer vara i Norrköping 22.40. Fan vad jag har längtat och imorgon är du här! Ni kommer få se henne en hel del här i bloggen! Ses imorgon älskling!

 

KLICKA HÄR OM DU VILL FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!


Red lips

Två bilder på mig från i förrgår.

 

Har precis vaknat. Gick ut på balkongen nyss och det är riktigt varmt ute, känns jättebra! Ska strax ringa Nina och väcka henne min lilla sömntuta. Efter det gör jag en god frukost och därefter ska jag fixa mig. Får se vart och när jag träffar Nina. Vi kanske ses i stan eller något, vill kolla på lite grejer, men det ser vi.


Happy!

Såhär ser min statestik ut just nu!

 

Printade lite snabbt och satte ihop bilderna i Photoshop. Det här kan jag verkligen säga att jag gillar! Idag fick jag besöksrekord! Just precis just nu så står den blåa linjen på 755 unika besökare. Mina läsare har gått upp som bara den! Innan vi åkte till Turkiet hade jag runt 400-500 unika besökare om dagen (blåa linjen) och nu är jag gått förbi 700! Statestiken har hållt sig ganska så rant dom senaste dagarna men idag gick det upp! Älskar er!


It girl

Jason Derulo - It girl

Gick igenom lite låtar på Spotify, blandannat runt nya låtar och så vidare. Då fick jag fram denna underbara låt, sjukt fin är den! Tryck HÄR om du vill lyssna på den på Youtube.

Bakåtvänd

Bild från idag!

 

Det är jag, Nina, Niko och Fanny på bilden! Kom hem runt halv 10 tiden ikväll, är så fruktansvärt trött känner jag. Vi var hos en kompis förut och bara tog det lugnt. Nu ska håller jag på att fixa mina naglar för dom ser förskräckliga ut och efter det ska jag fylla badkaret och ta en långt härligt bad! Därefter så sätter jag på en film och myser mig ner i sängen och sover. Känner att jag börjar lägga mig tidigare dag för dag, och det är bra eftersom jag inte kommer kunna gå upp till skolan när den väl börjar. Hörs senare då ifall jag orkar blogga då jag hoppat upp från badkaret. Ha en mysig kväll iallafall!

 

KLICKA HÄR OM DU VILL HA FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!


Wilma!

Om 2 dagar är du här! Saknar dig!


My heart beats like a drum

En bild tagen nyss.

 

Hejsan! Just nu befinner jag mig hemma hos Nina. Hon är på övervåningen och städar skulle jag tro. Hennes mammas kompis har kommit från Skåne så det är väl lite bra om det är rent när hon är här. Vi var ju i stan förut också, hann sola! Blev 30 minuter i värmen. Snart så kommer Niko hit också, Ninas kille alltså. Dom är dunder söta tillsammans måste jag säga! Senare ikväll så ska vi träffa dom andra tjejerna och umgås med dom ett tag. Nu ska jag lyssna på lite musik och sen hoppar jag in i duschen och tvättar håret, har kanske 1 ton hårspray i det.. Hörs senare mina vänner!


Sista värmen..?

En söt bild på mig och Nina från igår.

 

Hej! Vaknade för drygt 20 minuter sedan. Ställde larmet på 11 så nu ska jag och Nina in till stan och sola! Ringde henne nyss och väckte henne, svår väckt tjej det där! Mamma kom in i mitt rum förut och sa att det är varmt ute för en gångs skull, får gå ut på balkongen och känna hur vamt det nu är. Kanske sommarens sista värme.. Blåser hela tiden nu för tiden. Ska äta frukost nu sen drar jag och möter Nina!


Hagge

En bild på mig och Hagge (Fannys kisse) från idag!

 

Phuu, har rensat hela mitt rum nu! Allt är helt clean. Garderoben och kläderna ligger bra, sminket är rensat, disken är borta och sängen är bäddad. Känns riktigt skönt faktiskt! Tog inget bad heller, det får jag ta en annan dag, för nu ska jag göra en macka sen ska jag lägga mig. Är jätte trött!


Rensar lite stuff..

Hej gullisar! Är hemma nu och har massa bilder att bjuda på faktiskt! Men, just nu håller jag faktiskt på att rensa min garderob. Slänger alla små plagg och det jag inte använder lägger jag längst in liksom. Viker allting också, känner mig duktig, hehe. Då jag är klar så tar jag ett bad tror jag, sjukt länge sen jag gjorde det och blev dö sugen på det nu, så jävla skönt! Men nu ska jag göra klart min garderob, hörs snart!

Hemma hos Fanny

Jag och Nina hemma hos henne förut.

 

Hej på er! Just nu är jag och Nina hemma hos Fanny. Vi har precis ätit lite som bland annat flingor med mjölk och nyss så åt vi upp en påsa popcorn, hehe. Snart så kommer Johanna och Emma hit också tror jag. Idag har vi bara gått runt på stan lite och förut åkte jag upp till Nina och var där ett tag. Vet inte vad vi hittar på resten av kvällen men det märker vi väl senare antar jag. Kommer hem ikväll och då uppdaterar jag mer!

 

Ha en fortsatt bra dag sötisar!


Sun is up

En bild på mig som är tagen för några dagar sedan.

 

Godmorgon sunshines! Vaknade vid 12 imorse. Skulle egentligen till stan med Nina innan klockan 1 och sola, men sen såg jag att vi aldrig skulle hinna. Men det får vi ta någon annan dag helt enkelt! Ska väl gå upp ur sängen snart och äta någonting. Det är rätt hyffsat väder idag faktiskt, förutom att jag inte vet om det är kallt eller inte ute. Men solen skiner iallafall, och det är kanon.


Jag älskar musik!

Yttligare en till bild på mig från idag!

 

Har inte så mycket att skriva om just nu, tänkte mer bara uppdatera och säga godnatt till mina läsare. Tänkte också slänga in en dö skön låt så här mitt på natten. Godnatt och 1000 kyssar!

 

DJ Antoine - I'm on you (Timati ft. P. Diddy & Dirty Money)


KLICKA HÄR OM DU VILL HA FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG!

Pretty girls

Tre bilder från idag. Sista bilden bjuder jag på!


Första bilden är på Nina och Linnea, andra på Liza och tredje på mig som jag bjuder på! Har inte gjort så mycket idag egentligen. Har bara umgåts med härligt folk, tagit lite bilder och lite såna saker, inget speciellt.


Äntligen hemma!

En bild på dagens Ksenia!

 

Åååh! Ni kan inte ana hur glad jag är över att få komma hem till värmen! Vilket helvete det har varit idag. Först så vaknar man tidigt och är hur trött som helst sedan tar man på sig shorts och tröja och tror att det ar varmt ute. Det kändes som höst, riktigt kallt väder kan jag lova er. Blåste hela tiden, sjukt kallt! Min dator var kvar hemma hos Nina hela dagen så jag var där nu på kvällen och hämtade den. När jag skulle hämta den så gick jag en liten genväg för att komma snabbare till hennes hus, och tror ni inte att det är fullt med brännässlor eller..? Och när jag tog bussen hem så började det regna då jag klev av. Riktig jävla skit dag..

 

Så, nu sitter jag här i värmen, i min sköna säng och njuter. Förutom att mina ben kliar åt helvete på 10 olika ställen. Nej, inte alls roligt faktiskt. Ska ta någonting att äta nu, har inte ätit någonting på hela dagen.


na na na everyday

Hej på er! Vaknade vid halv tolv idag. Vi har städat lite, gått ut med soperna osv, känner oss duktiga nu hehe! Nu så ska jag hoppa in i duschen och ta mig en lång skön dusch. Då vi är klara med allt, fixat oss och så vidare så drar vi nog till stan skulle jag kunna tro, fast det har vi inte bestämt än!

Jaja, drar och duschar nu.. Ta hand om er!

Jag är vaken.. som vanligt

En bild på mig och.. mitt hår, tagen för ett par dagar sedan.

 

Som ni kanske har märkt så börjar jag få bild brist igen.. Ska försöka ta några bilder om dagen på dagens facelook tillexempel så jag har bilder att visa liksom. Har varit vaken hela tiden för övrigt, inte bra, jag vet! Kommer ändå vara skit väder imorgon så vi ba "vi sover hela dagen, finns ändå inget att göra". Det är ändå dö skönt att sova när det regnar ute så varför inte, bättre att gå ut på kvällen. :) bloglovin

 

Så länge får ni en dö bra låt som jag börjat lyssna på. Drum - Alexunderbase:


Natt humor..

Jag, Johanna, Fanny och Nina.

 

Bilden togs för några dagar sedan, vi brudar! Jag och Nina är just nu hemma hos henne och chillar i sängen med en varsin dator, härligt värre! Sover hos henne ikväll som ni kanske märker. Våran natt humor här är på högsta nivån kan jag lova er!

 

Laddar ner en film snart också så ska vi lägga oss och mysa. Hoppas ni har haft en grym dag!


Riket av bloggarna

Bloggriket!

 

 

Jag som har Bloggriket vet ju att detta fungerar! Om du trycker HÄR eller på bilden här ovan så kommer du till sidan som kan öka din statestik med stormsteg! Det är så att det finns en topplista, och när du har kommit till den så kommer alla kunna se din blogg, och då trycker dom ju på den och då får du fler läsare! Bra va? Klicka på bilden så kommer du dit!

8 dagar kvar

Äntligen händer det! 8 dagar kvar till det alla längtar efter, augustifesten! Min älskade vän Wilma kommer ju också hit då, då blir det 1000 gånger bättre. Hon skulle varit här förra året på augustifesten, fast så blev det inte, men nu missar hon det inte! Marknad, fyrverkerier, disco, tivoli, shopping, umgänge, fest! Det kan verkligen inte bli bättre! 2011 - here we come!


Photographer

Foto & redigering: Ksenia Jernbom

Kamera & tillbehör: Nikon D60 + 18-55mm


Hej på er! Vaknade för någon halvtimme sedan. Har legat och kollat på film nu sedan dess. Ska snart upp och göra lite frukost, är fruktansvärt hungrig känner jag. Nina kommer hit om en stund också. Egentligen så har jag ingen lust alls för att gå ut idag, skit väder och allt det där. Ligger så jävla skönt i min säng liksom!


Ett sista inlägg

En bild som jag tog på mig själv för dryg en vecka sedan.

 

Fuck, fuck, fuck.. Gick inte att installera om Sims, blir så arg. Fruktansvärt kul det där spelat är alltså, man blir typ beroende. Minns för typ ett år sedan, satt dygn efter dygn med näsan vid dator skärmen och körde Sims, har fortfarande inte tröttnat på det. Har dock inte spelat det på jätte länge nu, så det är fan dags snart tycker jag!

 

Detta blir då mitt sista inlägg för idag. Blev jätte trött nu faktiskt. Ska börja vända tillbaka dygnen nu, eller det är ju rätt så onödigt ändå, nu när det är Augustifesten 11' och allting, precis innan skolan. Men tror nog att jag klarar det i sista sekund. Godnatt folket!


Drums

Ksenia Jernbom.

 

Kom hem för ett tag sedan och har precis fixat lite käk! Just nu håller jag på att föra över lite sköna låtar till mobilen som jag har hittat. Efter, då jag är klar med musiken så ska jag ladda ner The Sims 2 på den här datorn, har haft det jätte länge förut men det har inte gått att spela helt enkelt, så jag installerar om nu tänkte jag.


Åh vilken känsla!

Wilma Stålhult - hennes blogg hittar du HÄR.

 

Denna fruktansvärt snygga brud, Wilma kommer ner hit till Norrköping nu på söndag!! Fyfan vad jag har längtat! Sist vi sågs var vintern 2009 och början på året 2010. Hon stannar här i en vecka, alltså 14 augusti till 21 augusti. Hon får uppleva Augustifesten och massa mer. Saknad du är min älskade vän, längtar! Så, henne kommer ni få se mycket av här i en hel vecka!


Photo

Två bilder på mig som jag knäppte igår.


Fisk letning..

Dagens facelook.

 

Nu är jag och Nina nästan klara och ska snart bege oss in till stan. Johanna ska vara här hemma och vänta på besök. Jag och Nina vill köpa hem en varsin fisk och ha i ett litet akvarium, så vi ska ner till stan och kika på olika fiskar, haha!

 

NEJ, VAFAN!!! Nu började det ju spöregna som in i satan..! Får vänta tills det lugnat ner sig sen går vi.


Världens bästa vänner

Några bilder från gårdagen.

 

Godmorgon! Jag och Johanna vaknade av att Nina kom in springandes i rummet. Det var typ för en timme sen ungefär. Johanna och Nina håller på att fixa sig och så, snart är det min tur, kör på trippel tången idag! Vid 3 så ska jag dra hem och tvätta. Mamma jobbar så jag hjälper till lite hemma! Får se om jag går ut eller något senare ikväll, känner mig helt borta och är jätte trött, kroppen orkar knappt bära min vikt.


Morgon bild

Söt Ksenia i morse.

 

Nu ska jag och Johanna ta en sväng till Klockaretorpet och prata med lite folk. Vi vet dock inte när vi kommer hem men det märker vi väl då! Ha en bra kväll sötnosar!


The day after yesterday

Två bilder från igår.

 

Första bilden är på mig, Fanny och Johanna. Andra är på mig och Fanny med Philips moppe. Iallafall, vi kom just in till Johanna igen. Inget väder för att vara ute idag kände vi.. Det började spöregna när vi klev av spårvagnen och skulle träffa Niko och Damir så vi sprang runt som muppar med ett litet paraply med 4 personer under.. Chillade iallafall ett tag och pratade, lyssnade på musik och så vidare, allmänt mysigt. Fanny drar hem nu så jag och Johanna ska ha roligt alldeles själva.


Ute - mobilblogg

Just nu är jag, Nina, Johanna och Fanny ute med Niko och hans kompis Damir. Vi sitter under ett tak och väntar på att det ska sluta regna. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Jag kanske sover hos Johanna inatt igen, fast imorgon måste jag hem vid klockan 5 och hjälpa till hemma lite. Skriver mer senare, lägger upp lite bilder då med.

Ut mot stan

En bild på mig från igår.

 

Nu ska vi tjejer bege oss till stan! Ska ta på oss skorna och gå till spårvagnen. Det har slutat regna och nu är det bara kvavt och jätte varmt ute. Hörs sen!


Be free

Fanny och jag just nu. Morgon trötta tjejer..

 

Vaknade upp i Johannas brors säng imorse, vid halv 1 tror jag. Han var dock inte hemma inatt utan kom hem senare. Vi har hittills ätit frukost, chillat med datorer och lyssnat på musik. Det har regnat hela natten och morgonen så vi vill ju inte direkt gå ut någonting idag.. Vi kände just att det skulle vara riktigt mysigt att åka in till stan och fika och sedan dra hem igen. Det är så sjukt bra väder för det nu, men vi får se! Tror att Nina kommer över senare också. Kyss så länge!

 


Snälla, skaffa ett liv

Här är en "fråga" jag fick på min blogresponse. Lyder såhär:

Du ser verkligen efterbliven ut gumman.
Varför så kort? Vääääääääx så fult när tjejer är korta och mulliga med tunnt hår! Du och Nina är ju systrar men ni liknar inte ett dugg!
Visst du är söt och så men du kan inte ta hand om dig själv Nina gör allt för dig sötan, lycka till så att hon inte tröttnar på dig lillen.

Svar: Tycker att sådana kommentarer är sjukt onödiga. Det är inte direkt jag själv som bestämmer min längd, min mamma är rätt kort så fick min längd från henne helt enkelt. Tycker verkligen inte att det är något fel med att vara kort. Jätte många av mina vänner är korta och till och med en vän till mig som är över 18 är KORTARE än mig. Jag har tunt hår för att jag har bränt det, färgat för många gånger osv, och det behöver ju ingen annan störa sig på tycker jag.
Jag och Nina är INTE riktiga systrar, vi är egentligen ingenting till varandra, bara bästavänner. Tycker att det är sjukt att man kan säga att någon inte kan ta hand om sig själv, som du nu gör. Du vet säkert inte ens vem jag är eftersom du säger att vi är syskon. Jag bor med min mamma och jag kan ta hand om mig själv. Vadå Nina gör allt för mig? Vi gör allt för varandra men det där med ta hand om sig själv och så vidare, det klarar jag själv och har alltid gjort det. Om hon tröttnar eller inte är väl hennes ensak. Vi klarar oss bra själva.

@Johannas place.

Hej på er!

Har inte haft tillgång till datorn förens nu, är som sagt hemma hos Johanna nu och ska sova över här, Fanny är också på. Hände lite saker på vägen hem till henne från spårvagnen, men det är löst och vi har skönt sällskap!

Har för övrigt haft en stört skön dag! Har tillbringat dagen med flera vänner i Klockaretorpet. Vi suttit med massa läsk och choklad och chillat med hög musik, kört moppe och massa mer. Älskar såna dagar! Har med mig kameran förresten, har tagit ett bar bilder idag också. Har tyvärr inte sladden med mig hit men ska se ifall det går att överföra ändå, med minneskortet. Uppdaterar väl lite senare in mot natten om jag lyckats få över några bilder. Ni får ha det bra så länge och hoppas ni inte är själva, alltid kul med sällskap så det inte händer någonting liksom! Kyssar!

Ray Ban

En bild jag tog för några dagar sedan.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Johanna med Fanny också. Dom ska fixa sig lite snabbt och ta någonting att käka sen drar vi till stan och träffar Nina. Blev lite halv blåsigt och kallt nu också, fan är detta för sommar.. Ska ju vara soligt hela tiden! Vi hörs senare iallafall! bloglovin


Startar dagen med en skön låt

Voila - Radio Killer

Få fler läsare genom ett klick! Tryck på bilden.

I'm in love, i'm in love, i'm on fire!

Foto & redigering: Ksenia Jernbom

Kamera & tillbehör: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

 

Godmorgon! Har just precis vaknat och tänkte direkt ta en lång skön dusch. Efter det så kanske jag drar in till stan och solar, fast vet inte om jag orkar göra det riktigt.. Det har regnat hela natten men nu är det super väder så bra att jag vaknade nu istället för att sova bort hela dagen. Ska ringa Nina nu snart och väcka henne också. Har inga planer idag alls så vi får väl ta dagen som den kommer helt enkelt.


1080p HD


Take a picture

Foto & redigering: Ksenia Jernbom

Kamera & tillbehör: Nikon D60 + 18-55mm


Hair

Två bilder på mig från idag.

 

Körde på lockar idag! Håret ser ut att vara lila aktigt på bilderna men det är bara effekten. Kom just hem förresten, fick skjuts med moped istället, gick mycket snabbare. Var hemma då min buss skulle hämtat upp mig, så det blev bara bättre! Har fortfarande inte ätit något, känns som att jag kommer dö snart eller något.. Bäst att jag gör en macka eller något. Sätter på en film efter det och lägger mig i sängen. Mitt huvud dunkar, har sån jävla huvudvärk..


I väntan på bussen..

..så passar jag på att blogga lite. Min buss om ska ta mig hem kommer 23.04, helg trafik alltså.. Idag har jag iallafall varit på stan med Nina redan åkte vi till Klockaretorpet och har varit här redan dess. Är hur hungrig som helst just nu så direkt när jag kommer hem ska jag stoppa någonting i magen! Lägger upp några bilder sen också. Puss så länge!

Inget bad för oss

Jag just nu.

 

Blir inget bad för oss tjejer idag. Vädret blev från soligt till molnigt och kallt, så det får vi ta någon annan dag! Ska in till stan nu strax och möta upp Nina, därefter får vi se vad vi gör av dagen. Hörs senare ikväll, kanske slänger in ett mobil-blogg inlägg sen också. Ha en bra dag!

 


Sunset

Foto & redigering: Ksenia Jernbom

Kamera: Nikon D60 + 18-55mm objekt


Mina senaste svar

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

hur ska en kille se ut enligt dig?

Oj, ehm.. En kille enligt mig ska först och främst vara längre än mig, dock så är jag rätt kort ändå men. Han ska vara brun, ha mycket muskler (bara en fördel, fast just det spelar inte så stor roll). Sen så vet jag faktiskt inte.

har nina gjort slut me hennes kille??

ja det har hon.

Är du på g me någon

det vet jag faktiskt inte, men hoppas det ;)

har du nån kontakt med din pappa? vart är den stora lila stickade tröjan från? fin blogg ! :)

vet faktiskt ingenting om min pappa längre, såg han sist när jag var 6 år. tröjan är Nina och kommer från Gina eller Monki, ingen aning.

hur lockar du ditt hår? :)

vågtång

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Här min 5 senaste svar från Blogresponse. Är du sugen på att se alla svaren så trycker du bara på "min egen frågesida på blogresponse" här ivan i rutan. Om du undrar något så kan du när som helst ta och fråga någonting i min frågeruta til lvänster i menyn!

Miss sunshine!

Söt bild på mig från igår kväll.

 

Godmorgon! Har just vaknat i min sköna säng. Det kommer tårar från mina ögon och jag gäspar varje sekund, sjukt trött fortfarande! Ska ligga i sängen ett tag till tills jag känner att jag vaknat helt, annars blr jag bara yr om jag går upp direkt.

 

Idag så tror jag att vi tjejer skulle dra och bada någonstans, vet dock inte vart. Är sugen på att dra till badet iallafall. Får se hur det blir med det!


4 sköna tjejer

Vi började dagen på Wayne's coffee.

 

Vi tjejer. Liza, Wilma, Nina och jag.

 

Nämnde ju imorse att jag skulle till stan och möta upp Nina och 2 andra tjejer. Det var iallafall Wilma och Liza. Vi satte oss på Wayne's ute servering och drack melon is te och ice chai latte, Nina tog en bakelse med. Vi satt och pratade om allt möjligt, sedan åkte vi upp till Klockaretorpet och åt, världens godaste pomme. Kom hem strax innan 11 ikväll, är så sjukt trött också. Ska kolla på en film sen lägga mig. Hoppas ni sover gott!


Dagens

Jag idag. Magtröja - Monki | Shorts - avklippta jeans.


Snabb update.

Hej på er. Ville bara uppdatera lite för att hålla bloggen vid liv. Just nu sitter jag och Nina på spårvagnen påväg till Klockaretorpet, måste bara byta buss nere i stan. Ska vara där ett tag sen drar jag hemåt. Skriver mer senare ikväll, puss!

Drar in till stan!

Jag just nu.

 

Nu ska jag iväg till stan för att möta upp Nina och en eller två andra tjejer som vi ska fika med. Prata och så vidare. Allmänt mysigt! Hörs senare!


Push it on me

En bättre bild på den nya piercingen, love it!


Midnight


Brillor

Bild från imorse.

 

Vaknade upp hemma hos Nina imorse, hon skulle iväg någonstans med sin mamma så jag drog hem för att byta om, fixa till mig lite och så vidare. Tog bilden ovan då jag var på väg till spårvagnen, dö trött och allt det där. Vi tänkte dra till badhuset idag också, fast vi vaknade klockan 3 så det sket sig. Vi drog till stan och kikade istället, fikade, träffade folk och så.


Rosa klänning!

Rosa klänning, från H&M - 75kr (349kr)


Denna underbara söta klänning bar jag runt på igår. Såg den på H&Ms hemsida för 2 månader sedan och blev kär i den, fast i blå. Såg den i affären för ett par veckor sedan fast den blåa var slut och det var bara den rosa som fanns, fortfarande lika socker söt!


Bloggriket.se

Blogg riket!

 

Kollade några bloggar förut och hittade denna sida på en blogg. Det heter Blogg Riket och om man registrar sin blogg där så får man mer läsare, dö bra! Tryck på bilden för att komma dit eller HÄR.


Navel

Nytt inköp.

 

Idag köpte jag en ny piercing. Älskar såna som hänger, dö snyggt! Denna kostade 149 kr inne på City Life, tror att det bara finns i Norrköping dock. Ritkigt bra smyckes sortiment.


Tre bilder från idag

Tre bilder från idag.

 

Första bilden är på Niko, han till höger (Ninas kille), och han till vänter är Nikos kompis Krille. Andra bilden är på mig, Nina och Niko. Tredje bild är på Nina och Niko.


Eye to eye.

En bild på mina ögon, tagen igår.

 

Hej på er! Sover över hos Nina ikväll, det var ett bra tag sedan faktiskt! Vi har laddat upp med chips, choklad och dricka. Film time ikväll hade vi tänkt! Uppaderar snart igen och bjuder på några bilder från dagen!


Vädret är på topp!

En bild på mig från igår. I väntan på en spårvagn.

 

Godmorgon! Har just precis vaknat och jag känner nu att jag verkligen har sovit ut! Somnade vid 1 igår natt. Vanligtvis brukar jag lägga mig vid 4-5 tiden. Skönt att sova ut iallafall!

 

Smsa Nina nu och se om hon har vaknat, om inte så ringer jag och väcker henne. Vädret är super, strålande sol, klarblå himmel och 26 grader värme. Tror att vi skulle dra till Himmelstalund idag och sola. Får se om vi båda orkar det senare. Det här är typ den första dagen då det är så bra väder ute, på hela sommaren, så man måste passa på innan det är över!


Cinema

En bild från bion idag, Nina ovanför mig.

 

Kom hem för en stund sedan. Fyfan vad trött jag är säger jag bara. Har inte sovit ut på 2 dagar, kanske sovit 3 timmar sammanlagt, inte okej. Vi var ju som sagt på bio idag. Filmen var sådär, trodde faktiskt att den skulle vara snäppet bättre än vad den var, men den var helt OK.

 

Ska ta mig något att äta sen ska jag lägga mig och se på film till jag somnar, kan somna här och nu men är så sjukt hungrig så jag måste äta! Får se om jag slänger in ett till inlägg senare. Kyssar.


Favorit i repris

Söt video på mig och Nina från februari, rätt så gammal iallafall!

Bad teacher

Bad Teacher
Den här filmen ser vi förmodligen ikväll, på bio. Den går kvart i 7. Någon som har sett filmen som kan berätta lite? Är den bra eller dålig, värd att se på bio eller inte?

Cleaning!

Såhär såg mitt rum ut för ungefär 20 minuter sedan.

 

Storstädning på gång! Har tagit bort alla kläder från golvet och sängen. Jag har dammsugit, ställt i ordning allt smink och allt i bokhyllan till höger. Nu återstår det att byta säng kläder, tvätta spegeln i mitt rum och torka där det finns damm och så vidare, sen är rummet som nytt!


Solsken och frukost!

Två nytagna bilder. Solsken och frukost!

 

Vaknade för ett tag sedan. Tidigt? Jo, jag vet! Möttes av starkt solsken när jag vaknade, klarblå himmel och varmt är det också! Super skönt, har saknat detta väder! Det ända vi har fått hittills är åska, regn och stora moln. Jag har iallafall precis ätit frukost som ni ser. Bestämde mig för att kliva upp tidigt idag, har rätt så mycket att göra faktiskt.

 

Nu på morgonen så ska jag duscha en snabbis, sen ska jag städa mitt rum. Det ska vara så rent så att man kan slicka golvet! Fan, hatar att jag bara slänger kläderna överallt och låter det vara kvar. Dags att ta tag i det här och börja hålla det rent. Då rummet är clean så fixar jag mig, klär på mig och så vidare sen drar jag in till stan och träffar Nina, sen går vi och solar. Senare ikväll vid 7 tiden tror jag, ska vi gå på bio. Mer om filmen vi ska se kommer senare.


Natt update + nattens låt

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin
Miss Sunshine - R.I.O

Är fortfarande vaken, men det är inget ovanligt alls, brukar lägga mig vid 4-5 nu när jag har vänt dygn. Blir inte trött helt enkelt. Har suttit och fixat en helt ny blogg till Nina, på hennes förra så kunde man inte se headern, men nu har hon en ny header som jag har satt ihop och en helt ny blogg! Ni hittar den HÄR.

Fanny Smedberg

På bild: Fanny Smedberg | Fotograf: Nina Vidinlic
Redigering: Ksenia Jernbom | Kamera: Nikon D60 + 18-55mm

RSS 2.0