slide show

-



Du är jätte söt. Men det där om din mamma, att du inte sköter dig och det som du har skrivit i ett inlägg för ganska så länge sen. Varför skriver du det, när du endå inte vill ta upp VAD det var? Man blir nyfiken inte bara jag som tycker så tror jag. :P
Och en annan fråga, hur ser det ut i ditt nya hem? kan du inte ta kort på allt, gör det så fort som möligt. Tack. hoppas du svarar på denna fråga.

Svar:
Jo, svaret på första frågan. Får ju inte åka till Umeå nu för att jag misskött mig och såklart att jag inte tänker säga vad det var för orsak. Men något måste jag ju säga eftersom många skulle frågat varför jag inte fick åka till Umeå, och min anledning var att jag var dålig i skolan och gjorde en dålig sak, mer säger jag inte, det är mitt privatliv, och det delar jag inte med er! Så enkelt är det.

Svaret på andra frågan. Har precis börjat få allt i ordning och så vidare. Klart jag visar bilder på hur det ser ut, men det gör jag när allt är klart såklart. Ni får ha tålamod! :)

Städ..


Bild från helgen.

Är i den gamla lägenheten för sista gången nu. Städar med mamma så att dom nya som flyttar in får det rent. Om någon timme så är jag i mitt nya hem och pluggar! Ska ta en dusch innan också och ta det lugnt.

Våran SO lärare var hemma idag, så det blev inget omprov, men det får jag nog göra imorgon.

Nu ska jag städa snabbare så jag får gå hem. Ha det!

Fix


Julkänsla.

Våran nya balkong! Fixade till den lite igår, så att det skulle kännas som jul. Allt är typ fixat där nu, bara tavlor och sånt kvar typ, och mitt rum. Men ikväll sover jag i min säng! :)

Är i den gamla lägenheten just nu och hämtar lite kläder som är kvar, och bloggar eftersom vi än inte har internet.
När jag kommer hem igen ska jag sätta mig och plugga! Omprov imorogn...

Puss!

Snö


Bilderna är tagna igår. Fan va snön rasar ner.

@Donna

Jag och Donna just nu. Lekte lite med webben!
Kom hem till Donna för ett tag sen, var på fest. Det var grymt kul och helt fullpackat. Inträdet kostade 50 kr men vi kom in gratis. ;) Blev helt genom svettiga och helt varma. Men det var sjukt värt!
Innan festen var vi ju på Borgsmos fritidsgård och dansade lite, tappade några kilon.. Haha.
Nu ska vi bara ta det lugnt och dricka lite vatten. Båda har fortfarande "tinutus" i öronen av den höga musiken. Hörs imorgon!
Faaaaaaaan. Har problem med att göra ny rad, ni får leva med det.

Vilken sovmorgon..


Bild från en fotografering.

Fan, jag drömde värsta drömmen och sen kom mamma in och sa "KLIV UPP NU, DOM KOMMER SNART!" när klockan var halv 9.. Fan vad typiskt. Ville sova länge idag. Och nu är "flyttgubbarna" här och flyttar över sista grejerna, så inatt sover jag faktiskt på the new place! :D

Har just precis hunnit äta en macka och ska snart över till lägenheten och byta om, finns knappt några kläder här. Efter det ska jag väl till stan eller något liknande och träffa Donna. Jag och Donna ska upp till Klockaretorpet och boka en danslokal i Borgsmo fritidsgård ett tag, sen ska vi dansa lite. Kul! '

Hörs senare, och jag uppdaterar säkert från Borgsmo!

Yesterday

Hej!

Nu är jag hemma igen, från mitt nya hem. Hade tänkt sova där inatt men kom på att vi inte har några täcken och kuddar där och inte tillräckligt med mat till frukost och så vidare..

Lite sådär söt bild från igår!


Just nu är jag hur trött som helst, kan bara lägga min i sängen och somna på en gång känner jag. När jag väl lägger mig ska jag läsa en stund ur en bok jag måste läsa ut den här veckan, Sandor/slash/Ida.

Med det säger jag godnatt!

Ut

Jag just nu.

 

Nu ska jag ut en stund och träffa lite vänner. Efter det ska jag till Hageby Centrum och köpa lite mat till nya lägenheten. Sen ska jag gå dit och fixa med mamma. Hon kommer snart hem från Linköping där hon har varit på IKEA och handlat lite små prylar. :) Blir kul att se vad hon har med sig!

 

Men nu ska jag ut, puss på er!


Önskelista 2010

Julafton närmar sig verkligen med storm steg.. Så det är nog dax att börja planera vad man önskar sig. I år så förväntar jag mig inte så mycket eftersom vi håller på att flytta och det. Och jag önskar mig inte överdrivet mycket saker heller. Detta är min önskelista i år, och nummer 1 är det jag vill ha mest, och sen går det neråt:

1. En resa till Umeå över jullovet.
Det är det jag vill ha mest. Har tjatat sen i början av våren att få åka dit nu i jul, men tydligen fick jag inte. Om jag sköter mig och hjälper mamma tillräckligt så kanske jag får till slut. Kvarstår att se.. Tur och retur resa kostar 660 kr.

2. Ny mobil.
Har varit utan någon bra mobil nu sen förra sommaren. Kan ni tänka er att jag har tröttnat på gamla låna mobiler osv..? Den som jag har nu är mammas gamla Nokia som knappt funkar. Stängs av 4 gånger om dan, man kan inte höja volymen, laggar sönder och är allmänt jobbig. Om jag får en ny så satsar jag på en Sony Ericsson J10i.

3. Pengar.
Det är nog det alla önskar sig tror jag, eller? Vem vill inte ha pengar liksom? Kommer alltid till nytta och man kan göra vad som helst med dom!

4. Nytt kamera objektiv.
Har haft min kamera med den originala objektivet som man får med i ungefär ett och ett halvt år nu, och det är nog dax med lite förändring och utveckling! Spelar inte så stor roll vilket objektiv, bara det är mycket bättre än det vanliga.

5. Massa godis, massa chips och choklad!
Grymt att ha sjukt mycket gott i typ ett helt år. Ksenia likes!

Ja, det är typ det jag önskar mig. Inte för mycket och inte för lite, lagomt :) Vad önskar ni er?

Julmust

Älskar julmust!

 

Mamma har inte kommit hem än, och jag bara väntar.. Hon har stängt av mobilen också, så förmodligen är hon ju på jobbet. Hoppas hon kommer snart!

 


Dresscode

Lite lätt sådär. Har på mig en ny Tee från Ginatricot som jag köpte igår, 49 kr (99)

Ska käka lite snabbt nu, sen ska jag försöka få tag på mamma och se om hon är på jobbet eller nya stället. Om hon inte är på jobbet så drar jag till lägenheten, för kan inte gå dit själv eftersom det bara finns en nyckel som vi lånat så länge vi flyttar.

Hörs senare!

Snow


Utanför mig nu. Kolla bara..

Sjukt trött på snön och vintern, fast den har bara börjat. Det är typ storm här, blåser hur mycket som helst. Inte kul, sjukt kallt!

Ska snart till den nya lägenheten och fixa lite. Tänkte sova där inatt för första gången. Tv och allt funkar, förutom internet, men det fixar i nog snart hoppas jag. Annars är att helt perfekt! När mitt rum är klart, visar jag hur det ser ut! :)

Slänger upp dagens outfit strax!

Lila/rosa

Jag just nu. Helt slut för dagen! Verkligen inget vidare pigg bild..

Har just kommit hem från den nya lägenheten. Har ju inte flyttat riktigt än. har bara flyttat dit alla grejer och nu drar vi dit varje dag och fixar så att allt är på sin plats. Vi flyttar helt den 1 december tror jag, om inte tidigare. Blir nog spännande.

Nu ska jag gå och fixa mig så att jag kan lägga mig i sängen. Ska läsa lite sen blir det skönhetssömn.. ;)

Nu blir det lunch

Hej på er!

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med "min kultur". Fattar inte riktigt vad man ska göra men...
Den här veckan är det tema vecka, alltså "min kultur" vecka. Sjut skönt är det. Man behöver inte göra så mycket alls, speciellt inte jag. Jag ska berätta om min musik kultur, typ vad jag gillar för musik. Då ska jag bara spela upp några låtar, inte så svårt! :)

Nu ska jag gå ner till matsalen och äta lunch, blir pannbiff tror jag!

Nu blir det plugg!

Hallo!

Kom nästan nyss hem, har hunnit äta sen dess. Har varit i skolan och haft utvecklingssamtal. Inte riktigt min grej det heller, men det måste göras helt enkelt. Där kom vi fram att jag ska plugga minst en timme då jag har kommit hem från skolan, så nu ska jag ta tag i det!
Jag just nu, men SO boken..


Ska sätta mig nu på direkten och slå upp SO:n. Har prov imorgon, eller ett prov jag ska göra som jag borde gjort för länge sen, men aldrig gjort. Men nu blir det ändring! Nu ska jag kömpa för det jag verkligen vill lyckas för. Till exempel att få åka till Umeå, måste ju förtjäna det först. Saker och ting gick snett här hemma så jag fick inte åka, men hoppas jag får när jag pluggat och ändrat på detta!

Hej!

Vinter nu..


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

ÅH! Trodde helt seriöst inte att det skulle snöa i år. Men redan nu så verkar snön bara vräka ner. Jag hatar vintern! :( Men det bästa är nog jullovet.

Iallafall, kom hem för en stund sen. Var ute ett tag efter skolan eftersom jag annars inte har något att göra. Men nu är jag hemma och har precis gjort varma mackor. Strax efter klockan 6 så ska jag träffa Donna och sen ska vi möta upp några andra som vi sedan ska vara med. Blir nog kul!
När jag kommer hem igen blir det att förbereda sig för sitt utvecklingssamtal som jag har imorgon efter skolan och plugga SO.

Inget mer med det! :)

Jag fäller en tår..


Har just fikat och klätt på mig, och fan vad jobbigt det känns att kliva upp! Och ett stort plus är ju att jag har sjukt ont i halsen så jag knappt kan svälja. Vill nästan gråta så jobbigt det här är. Och jag tår verkligen inte kråkorna eller vad det nu är som kraxar där ute, asså jag hatar det här!
Men den värsta biten att skolan såklart, men vafan, gäller att knipa igen och tåla dagen rigth?!

Men nu ska jag gå och sminka mig, ser ut som ett djur..


Bildbomb - Umeå 2009


Bästa resan.

Minns allt vi gjort tillsammans, kommer aldrig glömma.
Minns nyårsafton. Så sjukt härligt att stå där med dig bästavän, bara tanken får mig att rysa till i hela kroppen. Finns så många jag älskar med ni är helt underbara, och jag älskar er mest. Minns också alla biobesök jag gick på då. 3 filmer på 1 och en halv vecka. Så sjukt härligt. Fann min stora kärlek som jag knappast kommer glömma. Mitt allt. Hoppas verkligen jag åker dit i vinter. Önskan går i uppfyllelse.

Saknar sommaren


Jag i somras. Gillar bilden skarpt faktiskt. (Klicka på bilden för att se den i färg)

Fan vad tiden går snabbt. Nyss var det nyår, då allt var helt perfekt, då stog min tid stilla. Det var då jag hade allt jag ville ha. Sommaren har också gått snabbt förbi. Vill ha solskenet igen.

Men nu, kolla vädret, slask och äcklig vind. Hatar att känna snön komma på ansiktet och hatar att frysa. Förstår mig verkligen inte på folk som älskar vintern. Visst, det är kanske kul att åka pulka och allt det där, men jag menar.. vintern tar typ aldrig slut? :|

Vill ha sommar! Gå runt med korta short och linne, helt perfekt! Fan va skönt.. Snälla någon, ta mig utomlands?

Fasen...

Nu.


...vad jag är trött! Vaknade halv 9 imorse och hann sova typ 5 timmar.
Just nu är mamma och dom som hjälper att bära, på det nya stället, och jag sitter här och väntar till dom kommer igen. :) Det är sjukt mycket grejer som ska dit.

Någon undrade ifall ja kunde lägga in en bild sen på mitt nya rum då det är klart, och ja det klart jag kan!

Nu ska jag äta något. Puss.

Smell it

Dagens shopping!

 

Parfymen är köpt på H&M, jädrans billig var den också, endast 39 kr! Köpte hårspray också!

 

Måste gå till Hageby Centrum nu igen, 4 gången gilt och köpa tejp och stora svarta soppåsar. Klockan 7 går jag och träffar Donna!


Disaster


Mitt rum i nuläget.

Jag får panik snart! Imorgon kommer en stor lastbil och tar alla sakerna, men vi kommer säkert inte hinna tills dess. Alla små saker är nerpackade men allt annat är kvar till exempel båda tv apparaterna, sofforna, mammas dubbelsäng, datorbord och mycket mer.. Vi får se om vi hinner..

Packa..

Hemma hos oss just nu.

Nu är jag pigg och glad och ska börja packa! Ska först diska så vi slipper tänka på det sen ska jag till Hageby Centrum och köpa parfym, sen blir det att bara packa!
Vid klockan 7 så ska jag träffa Donna och sedan gå och kolla på en dansuppvisning. Och efter det blir det mer packning..

Kyss!

Dripdrop..


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Facelook

Dagens facelook! :)

Äntligen fredag va? :D Veckan har gott otroligt fort, tycker jag iallafall! Hoppas det går fort till jul också.
Ikväll blir det väl bara att ta det lugnt. Tror att vi ska packa lite till bara, sen tror jag att jag sätter på någon bra film om det inte redan går någon på tv.

Vill köpa chiiiiips, men törs inte gå till Centrum..

Puma

Köpta på Stadium - 599 kr.

 

Här har ni dom. Dom ser 1000 gånger bättre ut i verkligheten, och dom är supersköna dessutom. Nu när det blir kallt så blir det inga problem, sjukt mjukt innuti! :D


Har just packat ner kläder och lite annat, snart kommer mammas kompis och hämtar upp oss. Vi ska köra över lite grejer till den nya lägenheten. Fan vad jag längtar tills vi flyttar in! Orkar inte vara kvar här och vakna upp av att en massa små barn står och skriker ute på gården :| Haha..

Nu ska jag ta något att tugga på tills Marina, mammas kompis, kommer! Puss!

Stadium

Köpt nya skor, äntligen!

Har just kommit hem. Var dock inte på skolan idag, hade dö ont i halsen när jag vaknade, men som tur är så är det lite bättre nu. Vill inte vara sjuk i helgen!
Trots att jag hade ont i halsen så blev jag tvingad in till stan med mamma och hjälpa henne med några grejer, köpte nya skor också! Visar snart vilka. :)

Tack så mycket för att ni tar er tid och svarar på frårgorna jag gav er! Ni gör min dag!

Till er!

Hoppas att så många som möjligt svarar på dom här frågorna, skulle betyda mycket! Jag vill ju lära känna mina läsare lite bättre förstår ni! ;)

Puss!

@tvättstugan


Jag just nu.

Håller på att springa dit och tillbaka till och från tvättstugan hela tiden. Skulle egentligen hjälpa mamma, vi skulle göra det tillsammans, men hon fastnade på jobbet så fick göra allt detta hårt jobb själv..^^

Nu måste jag springa igen.. :| detta är inte kul. Hörs sen!

Resultatet

Gud.. blev inte alls nöjd!

 

Som sagt, bättre lycka nästa gång, hoppas jag!

 

Imorgon är det skola som gäller igen, det vanliga.. trågigt. Efter skolan så ska jag hem direkt, för då blir det att packa som bara den! Flyttar ännu tidigare än vad jag egentligen skulle. Flyttar nu på söndag redan, längtar! Efter packningen ska jag och mamma ner till tvättstugan och tvätta en massa kläder. Vem vill springa runt och tvätta när man just har flyttat liksom.. Bättre att ha allt rent redan då! :)

 

Nu ska jag plugga lite, sen är det läggdags.


Skolkatalogen 2010


Skolkatalogen 2010.

Just nu sitter jag och kollar igenom skolkatalogen som jag fick hem för ungefär en vecka sen. Dock blev jag inte nöjd med mitt resultat på klassfotot. Bättre lycka nästa gång..? Visar en bild på hur det blev lite senare!

Nu blir det sen mat!

Mot skolan

                  
                  
                                                                                          Jag idag!

Godmorgon på er! Höll på att glömma min sovmorgon idag igen, men som tur var så kom jag på det innan jag skulle gå. Jag är hur tött som helst, mina ögon svider och jag vill bara sovaaa. Känner ni inte så också..?

Nej, men nu måste jag gå. Tar spårvagnen till stan sen byter jag spårvagn upp till skolan därifrån. Hoppas dagen går snabbt.. Och den nya designen är uppe nu! :D Vad tycks? Rätt enkel va?

Puss!


Ladda ner Photoshop i 30 dagar

Många har undrat hur mankan ladda ner Photoshop. Här är en 30-dagars prov version!

Börja med att gå in på DEN HÄR sidan. Gå sedan efter bilderna nedan:



Efter att du gjort detta så är det bara att följa det som står, och det är klart och tydligt. I slutet väljer du alltså att du ska ha en prov version. Svårare än såhär är det inte! :)

Lycka till!

Hungrig som en.. häst?

Hello!

Har just kommit hem från stan. Skönt och vara där på kvällarna med lite kompisar. :)

Jag på spanskan igår.


Nu ska jag byta om och tvätta bort mitt smink. Efter det ska jag laga något gott att äta till både mig och mamma, så hon blir glad! :D Jag är hungrig som bara den, får se vad det blir.

Hoppas att headern blir klar ikväll så att jag kan sätta in den!

-



Jag har kollat på Nelly.com och jag hittade inte dom där jeansen då... (spets jeansen) Vet du om man kan beställa dom fortfarande eller finns dom inte längre? Pussar.

Svar
: Jo! don finns, men du kollade antagligen på fel kategori. Dom finns vid länken "REA". Kan länka direkt till jeansen annars. HÄR

Tack så mycket för din fråga! :)


Plugg

Jag just nu!

 

Sitter skönt i mitt rum och pluggar. Finns inget bättre, right? :|

 

Måste fixa några teknik uppgifter, läsa lite ur Sandor /slash/ Ida, läsa på lite SO och träna till ett läxförhör på engelska. Gud vad kul..! Ska göra lite te nu och sedan packa, sen blir det plugg igen!


Ny header på G!


Håller på med en ny header, tröttnade på min nuvarandra sjukt snabbt, så nu håller jag på med en som kommer se mycket fräschare och höstligare ut!

Nyfikna..? ;)

Måndag 15/11

Hej!

Nu är jag hemma från skolan. Ush så jobbigt det var att vakna imorse, men dock så sov jag inte hemma inatt, utan hos darija! :)
Har tagit hem en massa massa böcker så att jag hinner ikapp med allt jag inte gjort och bli bättre på saker såklart! Vill inte vara oförberedd om jag ska ha prov eller något.

Snart ska jag till affären och handla lite saker, sen ska jag börja packa! Flyttar ju snart! Men först ska jag ta något att äta och plugga lite.

Mot stan

           
                                                                                      Jag idag.


Nu drar jag till stan och träffar Merima. Ska kolla på en massa skor nu till vintern, och i veckan ska jag köpa några! Hoppas jag hittar något par iallafall!

Vi kanske sätter oss och fikar eller något också. Ha det bäst!


Idolbild


Tack för denna Alice!


Paket #3


Snygga lapp jeans. Dom var lite för stora för mig, men ska vänta ett tag tills jag använder som. Ska se om jag kan växta lite till! :)

Big mommas house

Hej!

Just nu sitter jag och kollar på TV. Big mommas house går på kanal 5. Den är så sjukt bra, enligt mig. Sitter och myser med glögg. Så gott.

 

Den här dagen har gått sjukt långsamt. Jag träffade Nina i stan innan, vid 3 tiden, och kom hem ungefär 5. Sedan la jag mig i min säng och kollade på film. Och klockan var bara 6. Känns som att det är natt. :o

 

Imorgon är det söndag, har absolut inga planer. Tror att jag och mamma ska börja packa, eftersom vi flyttar redan den 1 december! Spännande ;)

 

Visar vad det 3:e paketet innehåller imorgon! Ha en fin kväll, puss! ♥


Paket #2


Sjukt snygga boots, kommer använda dom ett tag, tills det blir vinter. Me like!

Paket #1


I första paketet fanns dom här råsnygga jeansen!

Och grattis Ellinor Linda Wenner som gissade rätt på innehållet av alla paket!


Kolla!

Gissa vad jag har fått? ;)

Nu har jag äntligen fått hem mina saker! Gissa vad det är i påsen? Få en FET länk, den som gissar först såklart!

Tror inte att jag har dator förbjud längre, tur det! Men ändå så får jag inte vara vid datorn länge. Ska vara jätte snäll här hemma, så jag får ha datorn när jag vill!

Ska äta lite natt mat nu, sen blir det väl film! Godnatt, ha en fin kväll!

Äntligen fredag!

Hej på er!

Nu är jag äntligen hemma från skolan, slutade självklart inte så sent men var på stan en liten stund. Skönt med helg, och veckorna går faktiskt sjukt fort! :)

Har inga bilder att visa heller, så bloggen kommer vara tråkig ett tag. Kommer inte heller kunna blogga då jag är hemma, på grund av dator förbjud. Tänker inte komma in på några detaljer. :p Men bara så ni vet, jag kommer inte kunna ha några bilder, ingenting. Kommer bara kunna blogga när jag inte är hemma.

Puss!

Kul kväll!

Nu har jag kommit hem!

Det var faktiskt jätte kul på skolan. Alla sprang om kring, åt chips, godis och drack dricka. Några körde poker turnering, några låg i mysrummet och bara hade det lungt och några kollade på film, American Pie.
Det var en spökvandrig där också. Blev inte alls så jätte rädd men man såg ingenting så man kunde inte veta vad som skulle hända..

Har just gjort lite sallad och mackor. Ska bara ta det lugnt nu och plugga lite SO, måste göra ett prov imorgon som jag aldrig gjorde. Dock kan jag fortfarande ingenting om det.. :| Önska mig lycka till!

Ha det bäst! Puss & kram.

Torsdags mys

Jag just nu!

Just nu är jag hemma hos mig, Nina är också här.
Vi skulle bara hit och äta toast men fastnade och fixade vårt hår och smink. Strax ska vi ut igen och tillbaka till skolan. Det är nämligen myskväll där nu ikväll. Blir massa film, godis, dator och massa mer. Hoppas att det kommer bli kul i alla fall!

Bloggar senare när jag kommer hem, om jag inte ska sova då. Kyss!

Bloglovin'


Såhär går det till!


Behind the scenes!

Såhär går det till när jag fotograferar vatten! Inte alls svårare än så! Hade ingen bättre bakgrund än en vanlig vit skärbräda. Man kan ta vad man vill som bakgrund, vilken färg som helst. Jag låter vattnet droppa lite lite hela tiden, men jag stänger aldrig av den. Det är därför det inte blir värsta forsen :)

Tipsar verkligen detta sett!

Toast

Gú va gott!

 

Nu har jag varit och handlat osv. Har gjort toast också! Så himla gott, länge sen jag åt det faktiskt. Har bara ätit en ända gång idag, så var sjukt hungrig när jag kom hem.

 

Har fixat några bilder på hur jag gör dropp bilderna också. Visar det strax!


Dagens



Lägg ut din spotify lista då?
Svar: Självklart delar jag med mig av min/mina spotify listor. Har lagt ut dom innan, så ni hittar dom HÄR.

Hur tog du dropp bilden? Snälla dagens fråga?
Svar: Har tyvärr inga bilder just nu, men ska knäppa några om några minuter så ni får se hur det gick till! Riktigt kul är det, att ta droppbilder!

Helt slut

Hej på er sötnosar!

Kom just hem från skolan. Slutade klockan 3 idag, inte kul. Dagen har gått hur sakta som helst. Kanske berodde på att jag glömde bort min sovmorgon. :| Skulle egentligen börja 9.20 men kom till skolan typ 8. Gissa om jag blev sur? I mitten av skoldan så fick jag jätte ont i magen, men vilade ett tag så det gick över! Annars har allting bara gått bra! :)

Nu ska jag ta något att dricka, typ te eller något. Sen ska jag gå till Hageby Centrum och handla lite käk, ingenting i kylskåpet!

Puss så länge!

Droppe


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Dagens låt

What a night - Lil Jon (Feat. Jay Sean and Claude Kelly)


Helt sjukt härlig och skön låt som jag lyssnat på dom senaste dagarna, har inte tröttnat än. Vissa låtar jag verkligen gillar tröttnar jag på efter typ 2 dagar, men den är sjukt bra. Verkligen ett tips!

Skulle vart kul om ni tipsade mig om lite låtar också, jag gillar massa disco låtar. Ni vet, som man har på discon ;). Jag gillar typ all musik, förutom rock då.

Sjukt trött och sliten

Jag idag, i skolan.

Dagens skoldag var jävligt seg måste jag säga. Sov på varje plats jag var på, lite här och där. Hur trött som helst helt enkelt. Tror att vädret har lite med det här att göra också.

Hade med mig kameran till skolan då som ni kanke har märkt syftar på bilden ovan. Hoppades på att gå ut och fotografera lite med Nina efter skolan, men nej. Vi orkade inte, plus att det blir mörkt så snabbt. Får ta det någon annan dag!

Nu ska jag äta mina makaroner som jag just gjorde, sjukt hungrig!

Nu ska jag beställa!


Nu har jag fått mitt tpresentkort från Nelly.com i samarbete med Gratisbio. Fan vad glad jag blev när jag kollade min mail. :)
Nu ska jag in på Nelly och beställa hem mina saker som jag visade igår. Hoppas dom kommer hem fort!

Kram!

Det snöar..


Nu snöar det igen..

När jag vaknade imorse och skulle gå till badrummet så stannade jag vid fönstret ett tag. Trodde fan inte mina ögon. Nu har det snöat 10 cm sen dess tror jag. Det är slask överallt och jag har halkat minst 3 gånger.

Måste köpa bättre skor nu, redan vinter..

Första skoldagen

Idag var det ju måndag igen. Första skoldagen efter lovet. Lovet gick så jävla snabbt så jag hann knappt göra något. Jag och Nina hade värsta planeringen för hela veckan, men typ inget av det blev av..

Jag för ungefär en halv timme sen.


Jag var helt utmattad på skolan idag, så jag gick en på den sista lektionen. Hade sjukt ont i magen och huvet. Men så fick det bli. Mår i alla fall lite bättre nu. Jag hatar verkligen skolan.

Såhär ser det ut utanför fönstret just nu. Men nu har det blivit mycket mörkare.

Nät shopping


Detta får det bli!

Har försökt att bestämma mig för vad jag ska beställa hem från Nelly.com. Och det här fick det bli. :) Två par jeans och ett par grymt snygga skor. Sjukt nöjd! Hoppas det passar också. Det är nackdelen, om kläderna man beställt inte passar, då måste man skicka tillbaka och göra om.. Jobbigt.

Jag vann ju 1000 kr på Nelly. Allt det som jag ska beställa blir 957 tillsammans, och 996 med portot och det där, perfekt!

7/11-10



Har du glömt att du skulle visa oss hur du gör tofsarna eller?

Svar
: Nej, det har jag verkligen inte gjort eftersom alla påminner mig om att göra ett inlägg där jag visar hur jag gör. Men ni måste förstå att jag inte har tid att göra sånt på en och samma gång. Jag har till exempel inte en Volymaster som man måste ha till tofsarna jag gör, därför måste jag åka till Nina och fixa bilder till inlägget. Men jag har lovat er att jag ska göra inlägget, och då kommer jag göra det. Ge mig lite tid bara, för det kommer komma upp!

face

                                                                                 Jag just nu! :)
          

Just nu sitter jag och väntar på att Nina ska komma hit. Vi ska först fixa oss, eller hon ska platta sitt hår. Sen ska vi gå ut och hitta på något tror jag väl! Mamma är fortfarande inte hemma.. Undra vart hon är.

Imorgon är det skola igen, taggar verkligen inte.

Kvälls käk!


Det här ska jag mumsa på ikväll.

Inna jag diskade så gick jag snabbt till Hageby Centrum och köpte lite kvälls mat. Vi får se om jag hittar någon film eller något. Om ni har bra film tips så kan ni alltid tipsa mig om några! :D

Vad gör ni ikväll?


Fryser

Hej!

Nu har jag kommit hem efter en lååång ute dag. Hela jag är som is.. Har precis hunnit äta upp min mat också. Mamma är inte hemma så jag får klara mig själv ikväll! :) Sätter på en film eller något senare. Men först ska jag skaffa lite tålamod och ta tag i disken. Det är egentligen mammas tur att diska, men bättre att jag gör det nu istället för att det ska behöva stå längre, och mamma blir glad!

Hörs senare om jag inte står och diskar för länge..

I'm ready

           
                                                                                  Jag just nu!

Nu har jag fixat mig och allt det där. :) Ska snart till stan och träffa Nina, sen ska vi vara med några andra också. Trevligt! Jag och Nina skulle egentligen på fest idag, men det blev ändrade planer igen.. 

Vi får höras lite senare! bloglovin


Nytt


| Ny magtröja. Köpt på H&M, 50 kr. |


Facelook

                             
                                                                               Dagens facelook!

Har just kommit hem och provat min nya magtröja som jag köpte idag. :) Visar den om en liten kort stund.

Idag skulle jag egentligen på ett disco som jag planerat att gå på länge, men det blev ändrade planer och så vidare.. Så det blev inget mer med det.
Jag ska strax laga lite mat, fastän jag köpte kyckling kebab i stan, men det blir man inte mätt på.

Snart är det skola ju.. Fan.


Svar på tal



Var har du köpt din tröja på bilden? Sjuktsnygg! (finns i detta inlägg)
Svar: Jag har fått låna den av Nina ett tag, men den är köpt på Ginatricot i alla fall!

Vilken mascara använder du?
Jag använder False lash effect mascara. Den är hur bra som helst och finns i tre olika nya mascaror!


Drops


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm


Dagens

               
                                                                                     Jag idag!

Godmorgon!

Nina sov här inatt! Riktigt mysigt. Strax ska vi iväg in till stan och sen hem till henne. Vi ska äta, fixa oss och städa hennes rum! Vi får se vad vi hittar på längre in på dagen.
Ska hitta något på stan som jag vill ha för mitt presentkort också. Fast det är alltid så att när man väl har pengar så hittar man inget, och när man inte har så hittar man massor..

Hörs sen!


Mot city

               
                                                                   Jag just nu. Klar för att gå ut!

Nu har jag ätit och gjort mig i ordning. Väntar på att Nina ska bli klar bara. Ska snart ner till stan och möta upp henne. Sen ska vi träffa några tror jag! :) Trevligt trevligt. 

Och juste! Såg idag att jag hade vunnit en grej på Gratisbio.se! Jag skrev ju och tipsade er om Gratisbio för några dagar sedan, och jag var den bästa av alla som hade förklarat vad Gratisbio var. Så nu har jag vunnit 1000kr på Nelly.com! Shopping! :D 


Tidsinställt inlägg


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Just nu ligger jag förmodligen och sover, om jag inte gör det så äter jag säkert frukost eller fixar mig. Ville testa att slänga upp ett tidsinställt inlägg, första gången på min blogg. Hoppas det funkar nu då! :) Då kommer jag älska blogg.se!

Höst

                           
                                                                                    Jag idag.

Nu är jag hemma. Har precis ätit, riktigt mycket faktiskt. Mätt och belåten som man brukar säga! ;)

Idag så har jag varit med Nina hela dagen, kul som alltid såklart. Dagen började med att vi vaknade vid 12 tiden av att grannen borrade i en vägg.. Jobbigt va. Vi gick upp och åt toast och sedan fixade vi oss.
Vi åkte ner till stan till att börja med. Träffade några där och åkte vidare till ett annat ställe. Vi har sammanlagt varit på 4 eller 5 olika ställen idag, och gjort ingenting typ. Det har regnat hela dagen också, hösten..

Ps: Snart så kommer jag lägga in steg-för-sten för hur jag gör mina tofsar!

Joel är bäst..


Strömma fritidsgård

Hej på er!

Just nu befinner jag min på Strömvillans fritidsård, ligger nära min skola. Har just beställt en toast som jag ska äta nu. Är hur trött och törstig som helst, så ska nog hem snart.

När jag kommer hem så uppdaterar jag mer. Ni ser själva, när jag har tillgång till dator så skriver jag men när jag inte har så sjunker min statestik, så jag försöker uppdatera så mycket som möjligt.

Kram!

Natt & mobilblogg - Hos nina

Hej!

Just nu är jag hemma hos Nina och har det hur skönt som helst. Vi har alltid lika kul när vi är med varandra. Ikväll/inatt har vi bara tagit det lugnt, lyssnat på musik, tagit massa konstiga kort och varit ute med några. Riktigt härligt.

Men nu så tror jag att vi ska prata med någon i telefon eller något liknande, har tyvärr inga bilder att visa. Men imorgon, när jag kommer hem så uppdaterar jag!

Ha det bäst och sov gott. Kram.

Låg uppdatering..

Just nu.


Har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna. Har haft fullt upp och ingen tillgång till dator. Men men..

Har just duschat och klätt på mig, ska bara äta något sen dra mig ner till stan för att hjälpa mamma med att bära något bord eller något till hennes jobb. Efter det blir det att träffa Nina, var ett tag sedan vi sågs faktiskt, i fredags tror jag..

RSS 2.0