slide show

Aldrig för tidigt..

..med glögg.

Har just kommit hem och nu tar jag det bara lungt med en kopp glögg i handen och massa skön musik. Livet kan inte bli bättre just nu.
Om en stund ska jag sätta mig på balkongen och ta lite frisk luft. Är hemma ensam också, ännu mysigare. :) Så skönt med lov också.

Ha det skönt ikväll!

Annonser från BloggPartner

Smile for the camera


Foto, modell & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Bilder från senaste fotograferingen.

Ny duschad

Jag just nu.

 

Har just duschat och klätt på mig. Är helt förstörd från igår kväll. Men dock var det jävligt kul! :)

Har inga planer för idag riktigt.. Skulle egentligen träffa en kompis, Hamza, och hans 2 andra kompisar som kommer från Umeå till Norrköping idag. Men vet inte hur det blir med det. HAn har ingen mobil eller någonting som jag kan nå han på. Vi får se helt enkelt.


Gratis!

Detta fick jag hem i brevlådan idag! :)

Ännu ett till presentkort från Gratisbio, går sjukt snabbt att samla poäng! Det är mitt 8 eller 9 presentkort på ett år. Ganska bra faktiskt!

Bli medlem ni också och få en lika många presentkort som jag och kanske fler! För att samla poäng kan du värva vänner, besöka hemsidor, chatta med andra, spela spel och mycket mer! Du får hela 75 poäng om du blir medlem genom mig, länken här nere.

BLI MEDLEM HÄR!

Dagens outfit


Randigt genomskinliga leggings - Ginatricot | Vitt linne - BikBok | Skjorta - hittade i mammas garderob | Ringar - mammas, och Ninas | Halsband - Glitter

Nu har jag höstlov! Fan vad skönd det känns. Satt och räknade ner på sista lektionen idag, haha. Har längtat galet mycket dom senaste veckorna. Men nu är det äntligen lov!

Nu snart så ska jag ut och hitta på något med några, det är ju fredag så någon måsta man ju göra. :) Visar strax vad jag fått hem i brevlådan också!

Söt gubbe i bakgrunden..


Slänger bara upp den här bilden lite snabbt. Tagen i somras.

Ville bara uppdatera, även om jag inte orkar men känner att jag ändå vill. :) Jag undrar också vad det är just NI saknar i min blogg. Mer videobloggar, musik, bilder..? Säg gärna till, skulle betyda mycket. Det är ni som gör min blogg! Skulle verkligen uppskatta om ni ville hjälpa mig att göra den bättre, genom att säga vad ni tycker saknas eller behövs mer av.

Godnatt!

Ingen ork

För trött för att blogga idag, har dö ont i ryggen och vill sova. Bloggar mer imorgon istället!

Ha det bäst. Puss och kram!

Disken väntar.


Bild från fotograferingen igår.

Hej på er! :)

Kom just hem. Var på stan ett tag och pratade med en kompis efter skolan. Men nu är jag hemma i värmen. Så sjukt kallt ute..

Nu ska jag föra över lite musik till mammas mobil (eftersom min nu inte är på topp) och sen ska jag diska, för mammas skull ;)

Resultat


Resultatet från fotograferingen. Såklart så har jag massa mer bilder.

Nu har jag fotat färdigt, eller för ett tag sen. Nu ska jag sätta mig och plugga. Har inte fått någonting gjort alls. Det kommer verkligen inte gå bra för mig imorgon..

Fotografering.

Just nu.

 

Har just lockat klart mitt hår, med en plattång. Men det blev bra! Håller på att ladda min kamera också, den fick slut på batteri igår när jag gjorde pannkakor, haha. Men när den är hyfsat laddad så ska jag fotografera lite. Får köra med självutlösare. Ska snart köpa en fjärrutlösare så det blir lättare att fotografera sig själv!

 

Hörs sen!


Hemma från skolan.


Foto, modell & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Ja, ni hörde rätt. Är hemma från skolan idag.
Vaknade med ont i halsen och dö ont i min rygg. Kändes som att jag blivit skjuten där..

När jag väl är hemma så ska jag plugga gärnet. Har en stor redovisning på 15 minuter imorgon, så ska förbereda till den. Ska till exempel skriva en massa på datorn och bränna ett film klipp. Hoppas det går bra för mig.. Sen ska jag träna på SO. Vi hade ett prov i fredags som jag tyvärr inte deltog i eftersom jag inte hade varit med och inte kunde någonting. Men nu ska jag ta tag i det och lära in det! 

Ska gå och göra lite mat nu sen ska jag sätta igång och "jobba" :)

10-10-26



Använder du löshår?

Svar: Jag använder löshår när jag har sne fläta, annars aldrig. Hittar aldrig min färg. Då jag inte orkar platta mitt hår osv så sätter jag bara in den ena remsan och gör en fläta. Så ja, jag använder löshår ibland.

Pannkakor!


Det blev riktigt gott!

Nu har mamma kommit hem också, hon blev glad för att slippa laga met, haha ;) Nu snart ska jag sätta mig i soffan och kolla på Top model, men först vill jag bara chatta lite och lyssna på musik.

Puss.

Nu blir det bak!

Jag just nu!

 

Har kommit hem från stan nu, och skolan såklart. Jag fick i uppgift av mamma att dela ut lite reklam på stan om hennes jobb, så jag tog med Donna. Kul var det i alla fall! :)

Sen gick vi lite på stan och kollade efter några vinter jackor till Donna, fast alla är typ slut i storleken hon vill ha så efter ett tag åkte vi hem. Och såklart så var det strul med spårvagnen så jag stog still i stan i typ 45 minuter och väntade på den. Haha, typiskt typ.

 

Nu ska jag till köket och baka pannkakor. Är sjukt sugen på det, och är jävligt hungrig! Kommer bilder sen! Ha det bäst! :)


Måndag igen..

Hej på er!

Sitter i skolans dator sal just nu. Min klass har engelska och jag och en tjej som heter Emma söker fakta om Liverpool. Vi ska leta efter vad man kan göra där, vad det finns för hotel, hur mycket det kostar att åka dit och massa mer. Lite jobbigt men ett plus att vi får sitta vid datorn! Passar på att kolla Facebook osv ;)

På onsdag ska jag redovisa om min favorit serie O.C. Redovisningen ska vara minst 5 minuter och högst 15. Kommer inte gå bra för mig kan jag säga.. Men ska plugga gärnet när jag kommer hem!

                       


Dope boy

Hej!

Kom hem för drygt 1 och en halv timme sedan. Sen dess har jag ätit och bara tagit lungt. Just nu sitter jag och lyssnar på en massa skön musik osv.

Hemma hos Nina gick det vilt till, haha :) Vi tuperade håret som galningar och tog en massa massa kort, lyssnade på hög musik och bara hade allmänt kul! Vi spelade in ett videoinlägg också, kanske lägger upp det imorgon om jag får tag på det.

Dagens låt: Dope boy - Adam Tensta

Take a dirty picture


Foto, modell & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Tjej kväll hos Nina

Hej på er!

I fredags var ju jag och Donna hos Nina och hade tjej/mys kväll. Vi skulle egentligen kolla på någon film men istället gjorde vi milkshake och åt en massa ostkrokar. Blev nog bättre så! :) Vi satt bara och pratade om precis vad som helst. Älskar sånt, mysigt som bara den! Vi tog en massa bilder också.

Nina, jag och Donna.

Milkshake. Innehåller Nutella, glass, mjölk, vaniljsocker och oboy! Låter inte så speciellt gott men det var det!

Har faktiskt inga planer för idag. Kanske träffar Nina lite senare och hittar på något. Vill inte sitta hemma hela dagen så går ut en sväng sen i alla fall.
Igår somnade jag 6 på morgonen, om inte lite senare. Och imorse vaknade jag halv 1, så fick bara 6 timmars sömn, och jag är jävligt trött måste jag säga..

Men ni får ha det brå så uppdaterar jag sen! Kyssar!

Chockad..

Kom hem från bion för ett tag sen. Är fortfarande i chock. Jag fick tårar i ögonen, den var så jävla läskig. Alltså det är inte sant. Tänk också på att det är mer effekt i en biosal än att sitta vid en dator skärm. Skit alltså.. Alla i salongen skrek och jag vet inte vad. Häftigt var det iallafall. Klämde sönder min mammas hand också. Hehe. 

                 

När vi skulle ge våra biljetter så kollade killen på mig, och sedan frågade om legetimation. Så ni som är under 15 kommer verkligen inte komma in, hur mycket ni än försöker. ;)

Iallafall! Nu är alla svaren uppe på bloggen, så hoppas ni fått bra svar på era frågor! Ni kan fortfarande ställa frågor, när som helst. Har ju dagens fråga ibland så det är bara att ni frågar om ni undrar något :)

Nu ska jag göra te och lugna ner mig haha, är fortfarande lite skakis..


Svaren, del 2.


Vilken gymnasie och linje börjar du på nästa år?
Svar
: Nästa år börjar jag i 9an, men om 2 år så tror jag att jag går på Ebersteinska gymnasiet, och tar media!

Är du kristen? Om ja Är du troende?
Svar
: Ja jag är kristen, och troende är jag också.

Vad är din största rädsla utom spindlar?
Svar
: Att dö, höga höjder, flugor, myggor, myror, blod i mängder och djupt vatten..

Vad är din favorit film ?
Svar
: Jag älskar skräck, men jag vet inte riktigt vilken min favorit film är. Kanske The Grudge, Saw 1-6 och massa andra.

Vilken skola går du på?
Svar
: Jag går på Victoriaskolan.

Vart bodde du innan du bodde i Norrköping?
Svar
: Umeå

Varför går du i 8an, ska inte du gå i 9an?
Svar
: Jo, jag ska gå i 9an egentligen, men när jag kom till Sverige så var jag 7 år, så
jag var tvungen att lära mig svenska innan jag fick börja skolan. Och när jag väl började i 1an så var jag 8 år.

Vad vill du bli när du blir stor?
Svar
: Jag har inte riktigt bestämt mig än, men antingennågot inom musiken eller fotograf.

Vad vill du gå på för gymnasielinje?
Svar
: Jag tänker välja media.

Är typ sportig av dig?
Svar
: När det gäller sport så håller jag mig undan, gillar inte sport direkt. Men det är roligt med vatten sporter, till exempel vatten skidor osv!

Vad är du rädd för?
Svar
: Jag är jätte rädd för kryp, fram för allt spindlar. Är grymt för att dö och 2012 också.

Har du några husdjur, isf vad?
Svar
: Har inga husdjur nu, men hade en hamster för 2 år sedan.

Hur skulle du beskriva dig? Fjortis? Rockig? Emo, m.m?
Svar
: Skulle inte direkt säga något av dom där alternativen, men jag skulle nog säga att jag är en sprallig,
glad och en normal tjej.

Har du mens?
Svar
: Ja

När fick du din mens?
Svar
: Tror nog att jag fick den när jag var 12-13 eller något, är inte riktigt säker.

När fyller du år haha?
Svar
: 7 juli! :)

Vart bor du?
Svar
: Hageby i Norrköping.

Vart köper du kläder mest?
Svar
: Brukar shoppa lite överallt, Gina Tricot, H&M m.m.

Har du syskon?
Svar
: Nej, jag är ensam barn.

Vilket år gick du på vrinnevi skolan?
Svar
: År 2009.

Kan du ryska?
Svar
: jag har ju bott i Ryssland, är ju född där som sagt. Men jag kan inte flytande ryska längre, men jag kunde en gång i tiden. Men har glömdt bort det mesta. Numera blandar jag både ryska och svenka när jag pratar med mamma.

Vad är din högsta dröm? t.ex resor, model, sjunga osv..
Svar
: Har funderat på modell jobb rätt länge nu faktiskt men är för kort, haha. Jag älskar att sjunga men jag tror att min högsta dröm är att flyga luftballong i något land, typ Tokyo.

Finns det någon du hatar? Isåfall vem?
Svar
: Finns ingen som jag verkligen hatar, men även om jag hatade någon så skulle jag inte nämna namnet.

Hur skulle du beskriva dig själv som?
Svar
: Jag skulle besrkiva mig själv som en glad och hyper tjej som aldrig har tråkigt. Jag blir inte så lätt sur, men om någon är sur mot mig eller något så är jag oftast det tillbaka, haha.



Hur tog det slut mellan dig och niko? hur blev ni vänner igen?
Svar
: Som det tar slut för andra, jag gillade en annan så det blev bara. Vi har alltid varit vänner, tycker att det är ritkigt onödigt att helt plötsligt bli ovänner efter att någon gjort slut. Isåfall så är det inte värt att ha förhållande om man vet att man kommer bli ovänner sen.

Är du oskuld?
Svar
: Ja det är jag, och jag tänker inte bli av med oskulden med vem som helst. Ska vara den rätta.

Gillar du någon just nu?
Svar
: Ja det gör jag, riktigt mycket dessutom.

Har du någon pojkvänn?
Svar
: Nej det har jag inte, inte just nu iallafall.

Vet din mamma om att du har haft pojkvän osv?
Svar
: Ja det klart att hon vet det, jag får ha kille, det är inga problem, så om hon frågar hur det går osv så säger jag såklart.

Har du någon pojkvän? Om du har det så vad heter han?
Svar
: Har ingen pojkvän just nu, men jag gillar en kille skarpt, men det är komplicerat.

När tycker du man ska bli av med sin oskuld?
Svar
: Jag bestämmer inte det riktigt, det får komma närsomhelst, men med den rätte såklart.



Värför brukar du inte åka till Ryssland eftersom du kommer därifrån/har du varit det?
Svar
: Om jag någon gång skulle åka till Ryssland så skulle det nog inte vara så kul. För det första så skulle min mamma följa med och så, sen skulle vi bara springa runt och göra en massa ärenden, betala massa saker osv.

Har du haft det dåligt i Ryssland eller förr i tiden?
Svar
: Alla har det dåligt någon gång, men jag minns inte något av tiden jag bodde i Ryssland, men såklart man mår dåligt någon gång.

Tycker du mer om Sverige eller Ryssland?
Svar
: Det beror på hur man frågar. Det är så mycket finare i Ryssland än här, men Sverige är ett snällare land
och här är det lugnt. Så det är svårt att svara på frågan..



Vilket är ditt favortitplagg, och vad kommer du satsa på i höst?
Svar
: Favoritplagget i höst blir nog jeans! Tajta och varma jeans, skönt! Kommer satsa på varma kläder och mycket fluff.

Är det din naturliga hårfärg du har?
Svar
: Vet inte riktigt vad min riktiga färg är eftersom jag färgat det 3 gånger. Men om man kollar på bilder och kollar längst upp så är det min naturliga färg, typ brunt.

Vad har du för bh storlek?
Svar
: Det är nog lite privat tror jag, iallafall att skriva i bloggen.. ;)

Vilket smink avänder du?
Svar
: Kan inte namnen just nu men kan visa allting på en bild någon gång snart!

Hur kan du få så snyggt hår?
Svar
: Jag fixar det antar jag :)

Kan du visa hur man gör snyggast en snedfläta och göra bild för bild grejs om hur du gör dina tofsar? så jävla fina.
Svar
: Om du menar en vanlig fläta som jag brukar ha på sidan? Och ja, jag kommer snart framöver lägga upp ett steg-för-steg inlägg där jag visar hur jag gör mina hästsvansar!

Hur sminkar du dig? Vad använder du för smink?
Svar
: jag använder egentligen inte så mycket smink. Brukar lägga något under ögonen, lägger puder i ansiktet så att det ser lent och vårdat ut, sen har jag maskara och penna.

Hur fixar du ditt hår? Plattar du först och hur får du det så platt?
Svar
: Jag brukar först kamma ut det, sen plattar jag tills det blir spikrakt. Efter det tar jag en volymaster och fixar volymen vid rötterna. Sen tuperar jag lite.

Brukar du måla naglarna ofta? Vilken är din favoritfärg isåfall?
Svar
: Jag brukar inte måla dom så ofta men när det väl händer så målar jag med rosa, blått eller genomskinlig.



Du brukar inte lägga upp så mycket bilder längre o så, förut brukade du ofta gå ut och ta några bilder, kan du inte börja med det igen?
Svar
: Jo det klart, ska börja med det nu igen, om några dagar!

Din favorit färg?
Svar
: Ljus blå och ljus rosa!

Din favorit mat?
Svar
: Åh, finns så mycket! Älskar thai och kina mat! Sushi är underbart också. Förstår inte på dom som säger att det är äckligt när dom inte ens har smakat. Det är vanlig fisk och vanligt ris, hur kan det vara äckligt? Säg inte att något är äckligt om ni inte har smakat! :D

Vilka blogger brukar du läsa, både "kändisbloggar" och vanliga bloggar?
Svar
: Jag läser lite vad som helst. Brukar läsa isabelles.nu, kissies.se, fokis.se, Ninas blogg: hahanina.blogg.se och wilmas blogg: http://wiima.blogg.se

Du verkar vara så lycklig, har du några problem?
Svar
: Alla har väl något problem, men man visar det nog inte hela tiden.

Accepterar du alla på facebook? Om du gör det tycker jag du ska acceptera mig.
Svar
: Nej det gör jag tyvärr inte. Accepterar bara dom som har över 50 gemensamma.

Vilket är ditt favoritämne i skolan?
Svar
: Tror nog att det kan vara musik. Hemkunskap är också ganska roligt, när man får laga mat såklart, och inte lära sig teori.

Hur mycket kostade din systemkamera?
Svar
: Min kamera kostade ca 5 000 kr med alla tillbehöver.

Vilken kamera har du?
Svar
: Nikon D60

Vart skulle du mest av alla ställen vilja åka till i världen, innan du dog?
Svar
: jag vill verkligen besöka Rom, Grekland, Tokyo och Thailand!

Vad brukar du göra hemma när du inte är på datorn?
Svar
: Kan hända att jag gr ut och fotograferar, eller fotar hemma. Brukar lyssna på musik, plugga, smsa eller bara kolla på TV och ta det lugnt.

När kommer du till umeå!?
Svar
: Jag har planer på att komma nu till vintern!

Favoritårstid?
Svar
: Sommar såklart!

Har du komplex över att vara kort?
Svar
: Förstår inte frågan riktigt, men jag är kort, kan inte göra så mycket åt saken.

Varför flytta du just till norrköping?
Svar
: Mamma fick jobb, och hon ville bo närmare Stockholm och alla dom stora städerna.

Hur länge tar det för dig att fixa dig innan skolan eller när du går ut?
Svar
: Jag vaknar klockan 7 varje morgon, och går till bussen/spårvagnen kvart i 8, så ungefär 45 minuter har jag på mig att fixa allting!

Kan du inte ha dagens outfits oftare?
Svar
: Klart jag kan, när jag har något snyggt på mig så visar jag!

Vill du va kvar i norrköping eller flytta nån annanstans?
Svar
: Jag har aldrig velat bo här, och vill fortfarande inte det. Om jag fick flytta skulle jag flytta till Umeå.

Har du bilddagboken?
Svar
: Ja, det har jag. Där heter jag: kseniajernbom

Är du fortfarande lika intresserad av fotografering som innan?
Svar
: Ja det är jag konstigt nog! Men behöver en ny och bättre kamera för att få upp suget ännu mer!

Gillar du att vara i Stockholm?
Svar
: Ja det är kul, när det är sommar. Shopping och Grönan!

Varför flyttade du till Sverige?
Svar
: Varför inte liksom, det närmaste normalaste landet.

Mot bion!

Om en halv timme ungefär så ska jag och mamma lämna huset. Sen blir det film time! Skit vad jag har längtat efter den här dagen, sen i somras har jag tjatat om att se den här filmen.

Paranormal activity 2.

 

Efter bion, när jag kommit hem så kommer jag slänga upp svaren från frågestunden del 2, så får jag det gjort! :) Och det inlägget kommer bli riktigt långt.

 

Hörs senare!


Svaren, del 1.


Tjänar du pengar på din blogg? Om ja så HUR?
Svar
: Jag tjänar pengar på min blogg, ja. Men det går inte så värst bra nu, behöver mer läsare för det!
Men jag är medlem på olika sidor osv.

Hur kommer det sig att du har så många läsare?
Svar
: Jag brukar länka min blogg väldigt mycket, på så sätt får jag läsare.

Läser din mamma din blogg?
Svar
: Ja, faktiskt. Hon kollar in då och då!



Dricker du?
Svar
: brukar ta några klunkar till nyår och stora högtider, annars inte.

Snusar du?
Svar
: Nej ush. Lukten gör mig illa måeende så jag skulle aldrig stoppa in något i min mun som stinker.

Har du någonsin varit full?
Svar
: Nej det har jag inte.

Röker du?
Svar
: Nej, det gör jag inte. Man dödar sig själv sakta.



Vad heter din pappa?
Svar
: Min pappa heter Andrej.

Hur ser din familj ut?
Svar
: Jag bor med min mamma, har inga syskon och min pappa bor i Ryssland. Så jag och mamma skulle jag säga! Lugnt!

Vart är din biologiska pappa?
Svar
: Han bor kvar i Ryssland.

Vad skulle din mamma säga, om du träffade din pappa?
Svar
: Tror inte att hon skulle säga så mycket, det är min pappa, så jag får träffa han om jag själv vill!

Skulle du vilja träffa din pappa?
Svar
: Ja det klart jag vill.

Hur ser din mamma ut? kan du inte lägga ut nån bild eller så, du skriver ganska ofta om henne.
Svar
: Hon ser väl normal ut, kort som jag, fast jag är 1 cm längre! Söt är hon också. Har tyvärr ingen bild.

Kan du lägga upp bilder på dina syskon om du har några?
Svar
: Har tyvärr inga syskon..



Vilka kompisar gick ut din skola förra året?
Svar
: Håller inte koll på det, brukar inte vara med dom i 9an.

Går du och nina i samma klass?
Svar
: Nej men  hon går i min pararella klass.

Inlägget om Micki, du skrev att ni bråkat och sådär och att du tror ni är osams & att det föralltid kommer vara så. Menar du att ni aldrig kommer gå tillbaka till eran vänskap igen?
Svar
: Det kommer aldrig, ALDRIG bli som förut, det är inte värt att riskera. Nej, vi kommer aldrig gå tillbaka till våran vänskap igen, det kommer aldrig bli sm vanligt iallafall. Jag har vänner så det är lugnt.

Angående om Micki. Kommer ni aldrig att vara igen? Och är ni vänner nu?
Svar
: Nej, vi är kommer inte träffas så ofta nu, vi ses ju i skolan varje dag, men vi pratar inte.
Vi säger kanske några ord men inte så att vi pratar som vanligt. Och jag skulle inte direkt säga att vi är vänner.

Vem är din allrabästavän?
Svar
: Min allra allra bästa vän bor i Umeå, Jannike heter hon, men här i Norrköping så är Nina mitt allt!

Varför funkade det inte mellan dig och micki ni va så himla bra vänner och glada tillsammans varje gång ni sågs?
Svar
: Man tröttnar på varandra någon gång, som vi nu gjorde, eller iallafall jag. Sen glev vi bara isär.

Hur blev du och nina vänner när/vart?
Svar
: Vi hade sett varandra osv i början av sommaren, sen började vi prata. Hon hade en grill kväll i juli då vi blev jätte bra vänner, så då tror jag vi blev så tajta!

Vem saknar du mest i umeå om du bara får välja en?
Svar
: Jannike såklart..

Vilken tjej och kille umgås du med mest i din klass?
Svar
: I min klass.. Då är jag oftast med Nadja och Hamza.

Kan du nämna någon bästavän du hade när du gick på Hedlunda? (jag gick i din paralellklass)
Svar
: Haha, det är ganska svårt att komma ihåg, men jag var mycket med dom i min klass, minns inte riktigt..

Bästavän?
Svar
: Har många vänner som jag umgås med men min bästa vän är nog Nina skulle jag tro! :)

Tack för alla frågor sötnosar! Del 2 kommer inom kort!


stopp!

Och nu säger jag stopp för frågestunden.
Tar inte in några mer frågor! Svarar på alla frågor senare mot natten, eller imorgon när jag har tid!

Tack för att ni kollar in på min blogg då och då! Det värmer jätte mycket. Och tack för alla frågor!

bloglovin


Mot klocket!

Jag just nu!

Nu har jag kommit hem från skolan, duschat och sminkat mig. Var totalt ofixad på skolan idag så bäst att göra sig i ordning nu! :) Varför fixar jag mig då? Jo, för jag ska till Klockaretorpet snart. Jag och Donna ska hem till Nina och ha film kväll som jag nämnde innan. Kommer bli så mysigt!

Och juste. Jag har märkt att min blogg ser helt förstörd och konstig ut när man går in på den med Internet Explorer, men när man går in på Firefox så ser det helt normalt och bra ut. Jag fattar inte riktigt vad problemet är, och hur jag ska lösa det.. Kontaktade blogg.se igår kväll, har dock inte fått svar, än.

Men nu ska jag kila! Har kameran och datorn med mig, så kommer uppdatera när vi är hos Nina såklart! Puss!

Sony Ericsson J10i - hoppas..


Jag ser det snöar..

Godmorgon alla söta läsare!

Igår kväll hade jag lite strul med bloggen. Eller jag gjorde ingenting men plötsligt såg bloggen helt annorlunda ut. Tror att det har fixat sig nu. Om inte, säg till!

Alltså kan ni tro det! Snön har kommit hit till Norrköping. När jag vaknar och stänger av alarmet så ser jag att jag har 4 sms, på alla dom står det till exemel: "DET SNÖAR!" osv.. Jag blev inte direkt sådär skit glad. Som alla vet nu, jag hatar snö, och vintern! Hoppas all snö går bort under dagen. Vias en bild senare, om jag hinner ta  någon..

Håller på att ladda min kamera för ikväll ska jag och Donna över till Nina och ha tjej/film kväll! :D Vi kommer säkert ha en massa snacks och dricka, lite vad som helst! Kommer bli så kul!

Nu ska jag gå och fixa mig och äta frukost, viktigaste måltiden på dagen.. Haha. Puss!

Light


Foto & redigering: Jag [Ksenia Jernbom]
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Nu har jag kommit hem, har varit hemma ett litet tag nu faktiskt.
Skulle ju hem direkt efter skolan idag och göra Göra-mamma-glad-dagen, men jag stannade vid Hageby Centrum och var där en stund. Idag så har dom nämligen invigning för spårvagnarna här i Hageby. Så nu kan jag ta spårvagnen till stan osv! :) Man fick tårta, rabattkuponger och massa mer. Mer om invigningen kan ni läsa HÄR, finns även bilder!

Men nu när jag äntligen är hemma ska jag börja städningen. På med hög musik och städa lägenheten. Haha, mysigt! Ha det fint!

GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN!

Tidigt..

Hello! :)

Vaknade supertidigt imorse.. Klockan 6 exakt, haha vem orkar.
Jag ska snart dra iväg till bussen och sen träffa upp Nina innan skolan, så vi får sitta i ungefär en halv timme och prata ut osv. Det är så mycket som händer den senaste tiden så.

Jag just nu!


När jag kommit hem från skolan idag så är det dags för Göra-mamma-glad-dagen! Ska städa hela mitt rum, dammsuga hela lägenheten och göra alla mina läxor och uppsatser. Tror nog att det kommer bli skönt när allt är klart.

Hörs senare!

Självporträtt

Fick hem mina andra skolfoton idag! Här är en bättre bild på mitt resultat!
Större bild den här gången.

Ksenia Jernbom 8C, Victoriaskolan Norrköping.


Hoppas inte att det..

..kommer snöa ikväll. :o

Har sett och hört av många att det kommer snöa lite senare, vilket jag verkligen hoppas att det inte gör, haha. Hatar snö. Eller visst, det kan snöa, men bara pytte lite. Hatar slask och blöt snö. Ush..

Kan inte förstå att vissa älskar snön, och till och med vintern. Det är bland det värsta jag vet. Jag hatar att åka skidor och slalom har jag inte ens provat och tänker inte prova :) Liksom, vintern är ju så sjukt jävla kall?! Varför vilja frysa ihjäl typ..? Längtar till sommarn igen..

Något helt annat..

Har just beställt ett presentkort från Gratisbio.se! Det går så sjukt snabbt att samla poäng att man knappt hinner tänka. Men nu var det gjort!

Och en annan grej också! BILJETTERNA TILL PARANORMAL ACTIVITY 2 HAR SLÄPPTS! Bra va? :D Skit vad jag längtar till på fredag då jag ska se den med mamma!


Till helvetet

Godmorgon!

Idag vaknade jag halv 8. Har sovmorgon till 9.20, men orkar inte stiga upp något mer senare, för då blir det en massa stress.
Har plattat och flätat mitt hår, klätt på mig och nu sitter jag och fikar. Strax ska jag gå och borsta mina tänder, sen blir det skolan..

Jag just nu.


Och glöm inte bort att jag har frågestund! Den hittar ni HÄR.

Det ska tydligen snöa här i Norrköping idag också^^ Hoppas vi slipper det. Haha..

Skoltrött

Hejsan!

Har inte bloggat något idag på grund av att jag bland annat varit i skolan osv. Hinner nästan aldrig vara inne på datorn på morgonen eftersom jag vaknar klockan 7 och drar till bussen kvart i 8. Så det blir lite stressigt..

Idag har jag som vanligt varit i skolan och så. Var godaste maten där också, enligt rätt många, inklusive mig. Stekt fisk, kall sås och potatis. Mums! Jag blir alltid så sjukt svag och trött i mitten av skol dagarna, så jag har bara lust att gå hem och sova. Blir skoltrött helt enkelt.

På fredag kväll blir det Paranormal Activity 2! :D

Jag och Nina i vilorummet igår.


Huvudvärk..

Jag just nu.

 

Nu har jag kommit hem och jag är jävligt trött, i hela kroppen. Har haft ont i huvudet hela dagen, så det har tagit kol på mig.. Nu strax ska jag gå och tvätta bort mitt smink så att jag inte känner mig lika trött, sen ska jag ta något att äta. Är jätte hungrig.

 

Efter maten ska jag ta tag i mig själv och städa mitt rum. Det går knappt att komma in där. Ligger kläder över hela golvet och saker lite här och där, självklart där dom inte ska ligga.


Och juste! Tack för alla fina kommentarer angående mina häst svansar/tofsar jag gör! :) Klart att jag lägger upp steg-för-steg någon gång här framöver. Hoppas ni kommer gilla det!
Och tack för så många kommentarer på frågestunden. Självklart är det inte över än så det är fritt fram att fråga saker, vad ni vill!

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket. Ha det bäst, kram.

Grafitty

Ville bara passa på att rekommendera ett skit snyggt nagellack som är ganska så snytt på H&M. Det kallas för grafitty och är sjukt coolt.

Jag valde blått, såklart!


Först lägger du vilket nagellack som helst, ett vanligt helt enkelt, jag valde vitt. Sen lägger du på grafitty nagellacket och på en sekund så spricker det liksom och blir sådär. As coolt. Testa det, finns i massa olika färger!

Kram!

Då kör vi!


Nu kör vi frågestund! Ett jävla tag sedan jag hade det känner jag, och många vill att jag ska ha det så why not? :) Ni får fråga exakt vad ni känner för, vad ni vill helt enkelt. Jag säger stopp i slutet av den här veckan som kommer. Hoppas jag fått många frågor då!

Ha det bäst! Nu kör vi, börja fråga på!

Nyvaken

Jag just nu, nyvaken som bara den.

 

Har just vaknat som sagt, och jag är jätte trött faktiskt. Råkade somna med sminket på också. Snart ska jag gå upp och fixa mig osv, äta lite och göra mig ren och fin. Sen ska jag åka och möta upp Nina. Vet inte riktigt vad vi hittar på men något måste vi väl göra :)

 

Ha det bra!


Disco fever

Nu är jag hemma från en helskön kväll med Nina och en massa annat skönt folk! :D Först så åkte jag och Nina till en tjej som heter Lina och fixade oss där en stund. Sedan vid klockan 9 tog vi bussen till discot. Härlig kväll!

Detta hade jag på mig. En mag tröja och vanliga mjukis byxor.

Facelook.


Hoppas att ni också hade kul ikväll, eller idag över huvud taget! :)
Nu ska jag gå till köket och göra lite mat. Är hur hungrig som helst, skulle kunna äta hela världen.. Har inte ätit något på hela dagen, typ 2 mackor på morgonen, inget annat :o Ni får ha det gött så hörs vi!

Godnatt, och ta hand om er!

Blue

Hej!

Det är jätte många har sagt att jag ska visa hur min nya piercing ser ut på mig.
Här får ni en nytagen bild!


Duschad och ren

Godmorgon!

Nu har jag hunnit vakna, äta och till och med duscha. Det är inte likt mig att vakna så tidigt, typ halv 10. Annars brukar jag vakna vid 1 på helger!

När jag har torkat och fixat håret och sminkat mig osv så ska jag iväg till Nina och vara där hela dagen. Vi ska självklart inte sitta inne hela dagen utan det blir väl ute hela tiden och ikväll så ska vi kanske på ett disco :) Kul!

Juste, fick mina skolfoton för någon dag sedan, men inte alla. Skol katalogen och ett stort självporträtt kommer senare. Men såhär blev resultatet!

Blev inte så jätte nöjd, men det är det bästa fotot hittills!


Stoppad av snuten..

Nu har jag kommit hem från dagen, frös verkligen så åkte hem istället. Nu när det blir mörkt tidigt och riktigt kallt så orkar jag verkligen inte komma hem sent.

 

När jag var på väg hem från Nina så skulle jag byta buss i stan, för åkte spårvagn där ifrån, men missade självklart bussen och orkade inte gå hem. Sen mötte jag upp några kompisar som jag var med medans jag väntade på nästa buss. Efter ett tag kommer en full gubbe fram och börjar prata med oss. Sen kommer en stor polis bil som kollar läget i stan, och plötsligt kastar någon en stor sten på en fönster ruta på polis bilen. Polisen tvärstannar direkt och hoppar ut ur bilen. Och gissa om jag blev rädd.. :o Det var den fulla gubben som hade kastat som tur var. Så var försiktig med sprit och allt det där, så att det inte händer något dumt på vägen hem! :)

 

Han ta en bild. Gubben är uppe i hörnet längst till höger.

 

Tänkte också säga att jag inte fick igenom nålen genom brosket. Jag var igenom med nålen men när det kom till toppen så gick det bara inte, så jag orkade inte kämpa och gav upp. Men ska försöka göra om en annan gång!

Nina däremot har en fin läpp piercing nu! :D


Ny favorit



Mohombi ft. Kelly - miss me


Frågor och svar

Hej, måste bara få ett svar så snabbt du kan för det är verkligen viktigt!!
idag tog jag två till hål i örat, ett där uppe (du vet där brosket är) och ett ovanför mitt första, och jag vill bara veta om du har tips på hur man sköter det?? För jag vill verkligen inte få infektion osv, så snälla snälla berätta hur du tvättade osv när du tog ett till hål, skulle verkligen behöva tips.

Svar: Hej, jag vill bara tipsa om att du ska lägga saliv på dina fingrar sen snurra runt ditt örhänge. Sen är ett bra tips att köpa en tvål som jag ofta använde som heter Laktasyd. Rengör med det morgon och kväll så ska du se att det blir bra! :)

En gång i bloggen har du skrivit att din mamma inte vill att du ska platta håret för att det sliter för mycket. Men du plattar ju visst ditt hår varje dag? Det är alltid platt?

Svar: Sant, jag får inte platta håret för min mamma, hon är rädd att jag ska bli av med allt^^ men självklart så kommer jag ju inte det. Men jag är ofta hos Nina och fixar mitt hår osv, så det är där jag plattar mitt hår för det mesta.

Hur många läsare har du i genomsnitt ungefär?

Svar: Bra fråga, eftersom jag inte bloggar så ofta osv så har mina läsare sjunkit. Men i genomsnitt så har jag ungefär mellan 250-500 läsare om dagen!

Hoppas att ni fått bra svar på era frågor! :) Fråga på bara!

Hos Nina

Hej på er.

Skit vad dålig bloggare jag är känner jag, bloggar typ aldrig. Jag hinner fan inte, men ikväll är jag hemma skapligt så jag hinner kasta upp några inlägg eller så, på saker jag missat säga osv.

Är hemma hos Nina nu i alla fall. Ska ta hål i örat, vid brosket ni vet! :D Önska mig lycka till liksom.. Och Nina ska ta hål i mitten av under läppen. Grymt coolt!

                                                                                      Jag just nu.
                                                     

Hörs när jag kommer hem igen.
Svarar också på några frågor då med. Puss


Sitter i skolan..

Hej på er! :)

Sitter i skolan just nu med bästa Edis. Har EA, eget arbete. Egentligen ska vi ha musik men musikläraren är sjuk.. Skönare att sitta i data salen och kolla runt på Facebook och annat. ;)

Efter skolan ska jag, Nina och Becca dra till Klockaretorpet och vara där hela kvällen. Mysigt!

                                                            Från vänster: Becca, Nina, Zana och jag! 
                 


Back to school..

Nu var det dagt att gå till skolan igen.. Hade en riktigt skön helg på 4 dagar med en massa härligt folk. Blir väl likadant nu i helgen också! :) Hoppas den här veckan går snabbt som fan, bara 3 dagar iförsig men hoppas!

Jag just nu.


Igår kväll när jag kom hem så fick jag mina skolbilder! Visar bilden när jag kommer hem igen! Och förlåt igen för den låga uppdateringen, men mamma snor mitt internet.. :(

Hörs!

Ut

Nu!


Nu är jag klar för att gå ut! Har duschat osv. Dagens outfit kommer ikväll om jag hinner. Nu ska jag ut i alla fall och träffa några. Hoppas ni har en skön dag! Själv har jag studie dag idag och imorgon! ;)
Kram.


Dagens låt

Tinie Tempah - Simply Unsoppable



Waynes

Hej på er.

Nu har jag kommit hem och hunnit värma mig. Sjukt kallt ute, mina tår var som is när jag kom in.
Har varit en hel ute dag idag i alla fall. Har varit med Becca och Nina och en massa andra. Först så var jag, Becca och Nina på stan och kollade runt, sen gick vi in på Waynes caffee. Nina hade en kupong där hon fick en valfri grej från Waynes, så hon tog en is chai latte som vi delade på.

Jag inne på Waynes.


Nu ska jag ta något att fika, sen lägger jag upp dagens låt också. Ha det bäst så länge.
Fan va trött jag blev nu..

Godmorgon!

Godmorgon på er! :)

Har just vaknat. Är hur trött som helst, ville sova längre men kunde itne somna om. Har precis ätit och klätt på mig, har sminket och håret kvar, sen ska jag ner till stan och träffa Nina och Becca!

Jag just nu.

Nu ska jag gå och fixa klart mig sen drar jag. Hörs när jag kommer hem igen!

Angående Micki..

Har fått över många frågor om varför Mickis namn aldrig näms i bloggen längre, och varför jag aldrig är med henne. Tänkte nu en gång för alla berätta lite så jag slipper massa frågor angående henne.

Alla har sina tider då och då, såklart, det vet alla. Vi var jätte tajta, vi var med varandra exakt heeela tiden på typ ett år, det gick inte 5 minuter utan att vi var med varandra. Men när man är så ofta med varandra så händer det att man tröttnar då och då, som båda gjorde.
Vi hamnade till slut i ett ganska så stort bråk, jag, Micki och några till. Men det är nog löst nu tror jag. Eller det är inte löst men Micki verkar ha glömt bort det och allt är som vanligt igen.. (?) Jag vet inte riktigt. Liksom jag gjorde inget fel, för det var det hon trodde. Och jag tänker inte berätta vad bråket var om så ni slipper fråga. Men jag är inte sur på henne eller något, men vi umgås bara inte längre. Så blev det och så kommer det att vara föralltid.

Jag och Micki i Stockholm, 21 maj 2010.


Face

Såhär såg jag ut idag.


Nu har jag kommit hem, hem till värmen! Det börjar bli så sjukt kallt ute nu, så har börjat att använda vinter jacka. Fast ändå så kommer det in kall luft..
När jag kom hem så la jag mig i min vama säng och vilade mina ben. Har gått runt överallt idag, så jag är jätte trött. Har just fikat också. Nu ska jag kolla klart på O.C avsnittet jag just började kolla på sen ska jag väl bara ta det lungt och vila.

Hur har er dag sett ut? :)

Paranorm alactivity 2

Paranormal activity 2 trailer.

 

Den nya Paranormal activity 2 kommer ut på bio den 22 oktober. Då ska jag och min kära mamma gå och se den. Undrar om hon ens vågar.. Varje gång jag ser trailern så bankar mitt hjärta 50 slag i sekunden, blir sjukt rädd varje gång :o Sjukt galet att se den på bio också, en jädrans effekt och en massa ljud! Grymt! Och jag är ju 15 år nu, så jag kan se vilka filmer som helst på bio! Tipsar er verkligen att se den här filmen, och första!

 

Är det någon som vågar se filmen av er läsare? :)


saturday

Jag just nu!


Just nu är jag hemma hos Nina. Vi vaknade vid 1 idag sen åkte vi in till stan. Nu ska vi ut igen och träffa några tror jag! Så ni får ha det! :D

Tar igen lite

Har ju inte skrivit på ett tag så tänkte skriva lite nu, även om det är natt, annars glömmer jag bara..

Idag, eller i fredags så hade jag ju skola som vanligt, men det var fortfarande ingen vanlig dag. En kille som heter Hunny ska flytta hem till sitt hemland, minns inte vad det var men dom bestämde sig och gjorde det rätta för han och hans familj. Men idag så hade vi en liten avskedsfest för honom. Vi kollade på ett avsnitt av Simpsons i aulan sen åt vi fika. Efter det fick alla gå och och dom som ville fick smaka surströmming. Fyfan vad äckligt säger jag bara.. ush. En av dom som smakade var Hamza, han jag känt längt här i Norrköping, kände han även i Umeå. Hamza var iallafall nära på att spy, och lukten.. herregud vad äckligt. Sen brännde vi Hunnys skolböcker och allt, här kommer en bild som jag tog då.

Könt att bara bli av med alla skol saker och skita i skolan!


Nu ska jag och Nina fortsätta göra armand av bärlor som jag har haft i hundra år.
Ha det bäst så hörs vi imorgon! Godnatt.

Med nina.

Helloj! :)

Har inte bloggat på länge nu, har aldrig något att skriva om och hinner aldrig, plus att mamma alltid tar internetet.
Nu är jag iallafall hemma hos mig med Nina. Vi har köpt chips och dipp så nu ska vi sätta på Paranormal activity och tjocka oss! :D

Jag har sett filmen förut och blir alltid lika rädd, Nina däremot har aldrig sett den, så vi får se hur det går ;)

Hörs imorgon, jag lovar!

Ps! Paranormal activity 2 kommer ut på bio 22 oktober, då ska jag gå med mamma. Läskigt..

@ school

Hej!

Sitter i datasalen just nu och jobbar med svenska. Letar fortfarande fakta om Rihanna.. Hittar typ ingenting intressant och roligt, sjukt jobbigt. Typ halva klassen sitter i samma rum som mig just nu, och dom kan inte vara tysta.

Imorse när jag kom till skolan så märkte jag att jag hade sovmorgon.. Det hade jag helt glömt bort! Så jag fick vänta till 9.20. Efter den här lektionen ar jag SO prov. Kan ingenting, fast tur att man bara ska dra sträck. Önska mig lycka till iallafall! :D

                                                                           Victoriaskolan, sämst.


Spotify

Godmorgon!

Hinner inte med något långt inlägg, ska strax till skolan!
Någon ville att jag skulle lägga upp min sporify lista, självklart gör jag det! Men jag har nämligen 2 stycken, en lista med alla möjliga låtar och en med bara dans/disco låtar! :)

Lista 1, all musik: HÄR

Lista 2, dans: HÄR

Nu måste jag kila, hörs efter skolan eller lite senare! Puss!
OCH! Tack för alla söta kommentarer om min nya design, ni gör min blogg! :D

NY!

Ny design! Vad tycks? :D


Skit vad skönt! Äntligen har jag tagit lite tid och fixat min blogg. Var så himla irriterad varje gång jag gick in på den innan, för det blev för mycket ljust. Nu är det nytt och frächt!

Nu blir det middag! Kyss!

På g..

Hej på er :)

Det var ett jävla tag sen känns det som.. Men nu är jag på hugget igen!
Kom just från skolan, är helt slut och har knappt någon ork kvar i min kropp. Är liksom svag. Satte mig direkt vid datorn när jag kom hem. Mamma är inte hemma, så nu kan jag ha internetet för mig själv ;)

Har tänkt på en grej. Det har gått ett tag sedan jag gjorde en ny header! Idag i skolan så satt jag och skissade lite, funderade på hur den nya skulle se ut. Har fortfarande inte bestämt utseendet men något i den här stilen kanske?

Temat blir givetvis höst.


Nu blir det upp med Photoshop och börja fixa! Den nya headern/designen kommer upp om någon dag ikväll! Ska bara fika lite först för jag är vrååål hungrig, sen blir det fixfixfix!

gulligt.


picture

Nu drar jag till Klockaretorpet!


Gratisbio!

Hej!
Ville bara tipsa er om en jätte bra grej som sällan funkar, men det här funkar faktiskt på riktigt! Det är Gratisbio jag pratar om! Jag har varit medlem på Gratisbio i snart 1 år, och på den korta tiden har jag fått hem sammanlagt 7 presentkort! Och varje presentkort innehöll 50 till 100 kr. Du samlar poäng hur enkelt och snabbt som helst, du kan värva vänner, bli vän med andra och chatta med andra! Sen kan du göra gratis erbjudanden osv! Om du blir medlem så får du 50 startpoäng, men om du blir medlem genom min länk här nedan så får du 25 poäng extra, alltså hela 75 poäng! Hur bra?!

Bli medlem genom min länk här: GRATISBIO

Ett bevis på att det funkar:

Mot stan

God eftermiddag allihopa :D

Idag är jag på jävligt bra humör, men det inte varför.. haha.

Jag just nu!


Jag har klätt på mig, ätit, fixat håret och sminkat mig och börstat tänderna. Ska strax gå till bussen, ska till stan och träffa Nina. Vi ska först nog vara lite i stan tror jag sen hittar vi på något. Man tröttnar aldrig på att vara med Nina. Skit vad kul vi har om dagarna. Det går inte 5 minuter utan att vi skrattar eller gråter.

Nu måste jag kila! Hörs senare, puss!

RSS 2.0