slide show

Just us two

Jag till vänster, Nina till höger. Bilder från tidigare ikväll.

 

Har precis kommit hem och nu är jag hur trött som helst, verkligen! Svalde fel förut och fick största host attacken, så nu är min hals helt torr och kliar som bara den. Har iallafall varit med Nina hela dagen, förut var vi med hennes kille också, fast bara en stund.

 

Ska byta om och sätta upp håret, sen tar jag någonting att äta. Har inte ätit sen vi var och åt på McDonalds för ett bra tag sedan. Hungrig!


Whip my hair

Random bild på mig som jag tog igår.

 

Vaknade ungefär klockan 3. Son nästan ingenting inatt, somnade vid klockan 7 på morgonen, så jag har inte direkt sovit ut. Har ätit frukost och så vidare och ska strax upp och börja göra mig i ordning. Blev ingen solning imorse, får ta det någon annan dag!

 

När jag är klar så drar jag till stan och träffar Nina. Stan har redan stängt nu så vi hittar väl på något annat än att gå runt där.


Följ min blogg via bloglovin'!

Ksenia Jernbom - Ksenia Jernbom - Ksenia Jernbom

 

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

Härligt!

Gamla - uppe, nya - nere.

 

Fixade som sagt en ny blogg design igår kväll, sådär ja! Kan du inte se den nya headern/designen? Tryck bara på F5, eller uppdatera sidan så kommer det upp!


Petekzade apple

Turkiskt te, det godaste som finns. Tack Philip som köpte det åt mig!

 

Bilden är på äppel te från Turkiet. I Turkiet så bjuder dom på det efter maten på alla restauranger, överallt. Det är så sjukt jävla gott! Tack ännu en gång till Philip som var där nyss och köpte det åt mig. Köpte ju det jag själv när vi var där men det tog slut efter några dagar..

 

För övrigt. Ligger fortfarande vaken. Har sett klart på Liar Liar, dö bra är den! Ska iallafall upp tidigt imorgon på morgonen. Ska möta upp Nina och dra och sola! Tror att hon ska fika med sin mamma först, sen drar vi och fixar brännan!


Ny header - check!

Bild på mig från idag.

 

Äntligen!!! Har fixat ihop en ny och fräsch header! Lägger upp den direkt efter detta inlägg. Kameran är asbra och headern är full av nya och fräscha bilder! This is great! Hoppas ni kommer gilla det, det som saknar nu är en ny profilbild till bloggen också!


Jag älskar min kamera

Här har ni två bilder på jag idag, som jag lovade att visa er.

 

Kom hem nyligen och satte mig direkt vid datorn. Har varit ute med Nina, hennes kille och två av hans kompisar, som vi också känner. Först på dagen så var jag och Nina hemma hos henne ett tag sen gick vi till en kiosk nära där hon bor och åt, sen träffade vi dom andra. Vi har bara chillat idag, lyssnat på musik och så vidare. Slapp dag helt enkelt.

 

Ville bara säga att min kamera har blivit så mycket bättre än förut. Den var på lagning, och det blev verkligen en stor skillnad! Gick ju inte att ta kort med den, men nu är det bättre kvalite, det blir skarpare bilder och snyggare färger. Love it!


Surt väder, igen.

Jag idag/just nu!

 

Så, har ätit, duschat, sminkat mig och klätt på mig. Alltså, jag är klar för att dra nu. Ska in till stan och möta Nina strax, måste bara se ifall hon är klar och så. Hon glömde sin nyckel hos mig så jag ska överlämna den sen så tror jag att jag följer med upp till Emma.

 

Ha en jätte bra dag iallafall så uppdaterar jag mer när jag kommer hem, bjuder på en eller två bilder på dagens jag också. 1000 pussar!


Angelica Blick

Foto och redigering: Ksenia Jernbom

Kamera: Nikon D60 + 18-55mm


Gold dust

Dj Fresh - Gold Dust (Flux Pavilion Remix)

Godmorgon! Vaknade för ungefär 40 minuter eller något. Har legat och kollat på Liar Liar under den tiden. Sjukt bra och rolig film! Inlägget under var ett tidsinställt inlägg för övrigt. Ska upp göra mig en god frukost. Nina har inte vaknat ännu, men när hon väl gör det så drar jag antagligen och träffar henne och dom andra tjejerna. Nej men nu blir det käk!

Bilder från igår - Style by Tyra!

Fotograf: Ksenia Jernbom (Nina på några)

Kamera: Nikon D60 + 18-55mm

Redigering: Ksenia Jernbom


Style by Tyra!

Tyra Sjöstedt, jag och Fanny!

 

Idag har jag inte hunnit blogga någonting alls! Vaknade ungefär strax över 2 och då var det bara att ta på sig kläder, fixa håret och springa till spårvagnen. Träffade först Nina nere på stan, sen käkade jag min frukost inne på McDonalds eftersom jag inte hann äta något hemma innan jag drog. Sedan kom Fanny, Olivia, Johanna och Emma.

 

Ni som läser Tyras blogg kanske visste om att hon just precis har öppnat en ny butik här i Norrköping, som heter Style by Tyra. Det var i allafall invigning av den tidigare idag. Jag och tjejerna skulle självklart dit, och tidigt skulle vi vara där också! Det skulle öppna upp klockan 7, och vi var där redan 4. När vi kom dit så var det redan mycket folk, typ 40 personer. Vi satte oss och väntade iallafall. Dom 100 första skulle få en varsin goodiebag, så det var ju typ den vi var ute efter, hehe! Vi trängde och trängde och trängde, när vi väl kom fram till dörren så var påsarna självklart slut, fy vad förbannade vi blev!

 

Innan dörren öppnades så fick alla syn på Angelica Blick också! Sån jävla överraskning! Tog kort med henne också, visar fotot någon annan dag! Hon var en sjukt snäll och grymt snygg tjej!

 

Mer om inviningen och så vidare kan ni läsa på NT också, klicka HÄR för att komma till sidan.


Hemma nu.

Hej! Har precis kommit hem efter en lååång dag. Har stått i en kö i över 3 timmar, berättar allt snart!

Two happy girls

Jag och Fanny, bild från igår.

 

Hej på er! Jag, Nina och Fanny har precis kommit in hem till Emma, Johanna är också här. Nina ska färga Johannas hår, hon ska ju bli blond igen! Har inte sovit så mycket inatt direkt, träffade Nina tidigt på morgonen så har varit med henne hela dagen. Fick ett mess från Media Markt förut där det stog att min kamera var klar att hämtas ut, så vi har varit där idag också och hämtat ut den! Blev dö glad när jag fick smset, och nu är kameran på topp! Sjukt bra kvalite och så vidare. Hittar dock inte USB-sladden till kameran, men det löser vi!


I've got my love back!


Fanny och jag

En bild på mig och Fanny från idag. Fotograf - Nina.


Har precis kommit hem. Var och käkade på McDonalds med lite skönt folk, här i Hageby. Idag var det utebio här i Hageby också, åkte dit med Nina och några andra. Nina åkte hem ganska snart så jag stannade kvar med dom andra. Det var rätt kul faktiskt. Därefter drog vi ju till Mcdonalds och åt. Ska chilla nu en stund sen ser vi vad jag gör.


Hemma hos Nina

Just nu är jag, Fanny och Nina hemma hos Nina. Vi ska äta lite makaroner och Nina ska fixa sig. Efter det så ska vi ner till stan lite snabbt för Fanny ska lämna tillbaka ett plagg. Därefter så ska vi nog till Klockaretorpet igen.

Cookie jar

En bild från igår.

 

Har just vaknat! Somnade rätt sent igår så det är ju inte så konstigt att jag vaknar så sent varje dag.. Ska iallafall upp och äta frukost nu sen fixa mig och så vidare. Drar över till Nina sen. Senare ikväll eller något så ska vi träffa alla våra tjejer också, för just nu är dom bortresta någonstans men kommer tillbaka ikväll. Men nu ska jag göra frukost, ha en bar dag!


He never even spoke his name.

2 bilder på mig från tidigare idag.


Dagen + outfit

Jag och Nina idag + våra dagens outfits!


Hej på er! Sjukt låg uppdatering idag, jag vet.. Men lite kort om dagen då: Har varit med Nina hela dagen plus några andra, Ninas kille och hans kompisar. Vi har blandannat varit i stan lite och uppe i Klockaretorpet. Nyss så var Nina här också, vi satt och kollade på film. Vi såg The Tourist, sjukt bra film som vi verkligen rekommenderar! Det är en av såna filmer där man måste tänkta till lite för att förstå. Den var dö bra iallafall!

 

Nina drog som sagt nyss så nu har jag inte så mycket att göra direkt. Har precis ätit lite mackor och sitter nu och redigerar lite bilder. Får se vad jag hittar på senare. Ha en bra kväll.


Sjukt vacker låt ♥

Massari - Milan

She never even spoke her name
She was like an angel dancing in the rain
She said these last words as she touched my hand
Just remember me, remember me, as we land

Crazy beautiful life

2 bilder på mig från i förrgår.

 

Godmorgon! Vaknade för ungefär en halvtimme sedan eller något. Nina ringde och väckte mig som tur var, annars skulle jag sovit hela dagen. Ska strax gå upp och fixa lite god frukost, sen ska jag fixa mig. Tar med mig mammas digitalkamera idag, så jag har lite bilder att visa er iallafall.

 

Hörs senare då, ha en bra dag! ♥


Gratisbio.se!

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)

 

Gå in på Gratisbio.se!


Ny tillfällig header

Fixade ihop en ny header så länge.

 

Så! Nu har jag jätte snabbt fixat ihop en ny header, ska bara ha den för tillfället. Väntar fortfarande på att min kamera kommer tillbaka, den är ju på lagning nu. Utan den så har jag inga nya bra bilder, så så länge har jag denna header. Kan du inte se den så trycker du på F5!


Turkish night

Turkiet på kvällen. Fotograf & redigering - jag.

 

Kom hem för en stund sedan. Har varit med tjejerna hela dagen. Var först ute på stan och kikade runt sedan åkte vi till Klockaretorpet och var där ett tag. Nu är jag hemma och har precis ätit lite, har inte ätit ett skit på hela dagen, bara lite nudlar sådär lite snabbt på morgonen.

 

Har fått lite idéer på hur jag ska ha min header, hade tänkt att fixa ihop en nu faktiskt. Får se ifall jag blir klar ikväll, annars får ni se den uppe på bloggen imorgon!


Something stopping me

En bild på mig från igår.

 

Just nu är jag och Nina hemma hos mig och fixar oss. Ska snart gå ut och dra oss till stan och träffa några. Vet inte vad vi ska göra idag direkt, men det får vi väl se snarast.

 

Hörs senare!


Natt picture

Jag just nu, för några minuter sedan.

 

Lånade mammas kamera och fotograferade lite. Är så jävla rastlös. Kan inte sova, tänker för mycket i guess. Har kollat på film, snackat med massa folk på Facebook och pratar om allmäna saker med morsan min.

 

Har fixat lite te, så nu sitter jag i min säng och dricker det. Älskar te, det är så sjukt gott. Ska sätta på en till film och gosa ner under täcket. Har tyvärr inte så mycket att prata om just nu såhär mitt i natten, så jag återkommer väl imorgon bitti, när jag är vaken och pigg. Godnatt, sov jätte gott!


Mr. busy?

 

Fick denna kommentaren förut, och svaret på den är nej, jag tror verkligen inte att jag är någon Kissie. Jag kan inte lägga upp ett inlägg med en fråga i varje, skulle bli jätte konstigt då ju. Har ju nämnt att jag skaffat Blogresponse, ni hittar rutan i min meny, där kan ni fråga hur många frågor ni vill och jag svarar på dom direkt då jag sett dom.


EG0

En bild från igår.

 

Har precis kommit hem. Sitter och äter kyckling faktiskt, sjukt vad gott det är. Har varit i Klockaretorpet idag igen med en massa skönt folk. Har inte gjort något speciellt direkt. Är ganska trött så tror jag lägger mig rätt så tidigt idag. Ska börja på en ny header/design om jag orkar också, är sjukt trött på min nuvarnade. Dock så är ju min kamera fortfarande på lagning så jag har inte direkt några nya bilder att ha i headern. Får väl göra en tillfällig så länge, tills jag får kameran tillbaka och kan knäppa några bilder.


Nu är vi hemma, ska sussa

Nu har jag, Olivia och Fanny kommit hem till Fanny. Har precis ätit lite mackor och druckigt Oboy. Ska snart lägga oss, ska bara sitta vid datorn ett litet tag sen kryper vi ner i våran säng. Fanny har redan däckat så jag och Olivia får roa oss själva, haha.

Godnatt!

Är det fest eller?

En söt bild på Fanny, jag och Nina.

Hej! Just nu är jag och några vänner hemma hos en kompis som heter Johan. Snart kommer det några till också. Vi tänkte chilla här ikväll och typ kolla på film eller något liknande. Blir nog riktigt nice. Senare ska vi kanske gå ut och hitta på något. Stannar över hos Fanny ikväll i guess, eller så åker jag hem och sover i min sköna säng.

Annars så, har inte hänt så mycket idag. Har varit på stan ett tag med Nina, Fanny och Olivia. Har kikat på lite kläder med mera.

Summer pic

En bild på mig, togs när vi var i Skärblacka.

 

Skulle vara skönt med sol och värme varje dag resten av sommarlovet men det vi får är åska och spöregn.. Det har fortfarande inte slutat regna här, men åskan har iallafall lugnat ner sig. Kommer blixtar då och då.

 

Nu börjar jag iallafall bli ganska så trött. Har laddat ner ett par filmer så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film! Med detta säger jag godnatt, hoppas att ni här i Norrköping kan sova gott trots det äckliga ovädret.


Det värsta jag har sett.

Såhär ser det ut utanför mig just nu.

Det är bara att gilla läget.. Kolla blixten som jag fick på film, vid 0.07 ungefär. Sjukt vad det åskar här! Nu är det mycket mycket värre också, har aldrig sett något liknande faktiskt, så mycket på samma gång liksom. Mina fönster darrar och jag skiter nästan på mig.. Det är helt sinnes sjukt det här! 10 centimeter vatten på marken är ju också något att tänkta på..

Red shirt

2 bilder på mig från idag.

 

Kom hem för dygt en timme sedan. När jag var i stan och väntade på spårvagnen hem så började det självklart att regna och åska. Hörde några snacka om att åskan var påväg hit från Linköping, och nu är den här och det blixtrar som satan varannan minut. Det skulle vara mycket värre än vad det var igår hörde jag.

 

Har precis käkat lite grillad kyckling, älskar det! Ska nog kolla på film resten av kvällen/natten. Sjukt mysigt att ligga i sängen och mysa med en film då det är värsta ovädret ute.


Dirty talk

Wynter Gordon - Dirty Talk [720p HD]


Party all night!

Jag just nu.

 

Just nu befinner jag mig hemma hos Emma. Nina, Emma och Johanna är också här. Jag, Nina, Fanny och Olivia var nere på stan förut och kikade lite, och nyss var jag och Nina i kiosken här i Klockaretorpet och käkade pomme tallrik. Vet inte vad vi ska hitta på nu riktigt men det ser vi väl snart. Tror vi ska gå ut senare faktiskt.


Never be alone

Never be alone - Deepside Deejays

Godmorgon! Vaknade nyss och ska strax fixa mig en rejäl frukost! Tänkte ta en lång dusch efter det också. Det har åskat hela hela natten och fyfan vad det har blixtrat, mysigt men riktigt läskigt på samma gång! Men nu går jag och gör frukost, är sjukt hungrig.

Kärlek

Nina, Emma, Johanna, Fanny, Olivia och jag.

 

En bild från igår, innan vi drog och kollade på Veronica Maggio. Där fick ni "dagens outfit" på mig från då också, inte ofta ni får såna längre känner jag. Får bli ändring på det när jag har fått min kamera tillbaka!


Veronica Maggio

Video från tidigare.

Här har ni en video från idag, då Veronica stog på scen. Vi var dock inte där hela kvällen, gick efter ungefär 6-7 låtar, så vi hann aldrig höra "Jag kommer", haha.. Kvallan suger dock på videon men det var det bästa jag kunde få, och jag darrar så jävulst efterson det var massa händer i luften och var tvungen att typ stå på då och massa sånt, så ni får nöja er med denna. Videon innehåller flera låtar, det är därför det hackar lite då och då. :)

Bad girl

Bad girl - Massari


Hej! Har precis kommit hem och mina ben tar kol på mig. Har stått i världens folkmassa idag. Vi tjejer har varit och sett Veronica Maggio idag, och där stog vi och trängdes med allt folk, visar lite bilder samt en video sen också!


Skärblacka

Här har ni tre bilder från Skärblacka.

 

Vi var ju i Skärblacka och badade, solade och grillade igår. Lovade ju att visa er några bilder så här får ni, resten finns på Ninas blogg som togs med hennes kamera.


Blogresponse

Undrar du något, fråga, Jag svarar!

Nu har jag fixar en till grej här i bloggen. En frågeruta som ni hittar i min meny till vänster, under kontakt brevet. Om ni undrar något som sagt, så är det bara att fråga och jag svarar!

I told to myself: what the f*ck!?

En bild på mig som jag tog tidigare idag.

 

Hej på er! Kom hem för ungefär en timme sedan, lite mer faktiskt. Har umgåts med mina underbara vänner hela dagen. Innan vi drog ut ikväll så käkade vi hemma hos Johanna, stekt kött och pomme, gud så gott det var! Var ute ett tag sedan drog vi upp till Klockaretorpet och var där en stund. Till slut så slutade alla spårvagnarna åka så jag och en vän, Johannes, tog bussen hem.

 

Nu är jag iallafall hemma och är helt slut för dagen! Mamma har gått och lagt sig och nu börjar jag bli riktigt trött så ska nog ta och göra detsamma. Sätter på en film ett tag bara, annars kan jag inte sova, haha. Imorgon när jag har vaknat och gjort mig i ordning så drar jag och solar med Johanna och Fanny i guess, bästavännen Nina följer också med.


Löshår?

Löshår, 60 cm.

 

Funderar starkt på att köpa löshår. Dock är det riktigt jävla dyrt, detta åvan kostar 1090 spänn. Så, en fråga till er, är det någon som vet vart man kan köpa äkta löshår, fast billigt?


Lite tips kanske?

Åååh, blir så trött på min blogg!! Hatar den vid detta tillfälle, vet inte varför riktigt men tänkte på att fixa ihop en ny header/design. Men, vet inte hur jag vill ha det.

Undrar om ni har några tips på hur ni tycker att det ska se ut här? Färger, bilder..? Jag har iallafall helt tomt på idéer och så vidare, så kom med förslag, snälla!

bloglovin


Weekends!!!

Jag just nu!

 

Hej på er! Just nu befinner jag mig hemma hos Johanna. Fanny är också här. Johanna håller på att färga Fannys hår, hennes blonda hår ska bli brunt, får se hur det blir! Sen ska Fanny färga Johannas hår till blont. Om en stund så kommer Nina hit också. För övrigt så ska jag snart våga mitt hår med trippeltång. Orkar inte gå omkring med tofs hela tiden, riktigt trött på det.

 

Idag har vi iallafall inte gjort ett skit. Var på stan en sväng tidigare och kikade lite. Vädret suger ju så det finns liksom inga alternativ på någonting. Nu ska jag fixa mig iallafall! Återkommer ikväll.


@ Fannys place

Godmorgon! Jag och Fanny vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Vi har precis ätit frukost och nu står Fanny i hennes garderob och rotar medans jag sitter och tar det lugnt vid datorn. Idag så vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, fast vi träffar ju antagligen alla andra brudarna och gör någonting. Det är rätt så dåligt väder faktiskt, just nu iallafall. Klockan 1 ska det dock klarna upp lite och bli 23 grader, sen ska det bli molnigt igen..

Nu ska vi nog se ifall några av tjejerna har vaknat än, sen tar vi och börjar fixa oss litegrann. Vi hörs lite senare då, ha en bra dag! Kommer förresten upp en massa bilder senare, från igår tillexempel. PUSS!

Ångra mig

Vi brudar, bild från tidigare idag.

 

Näe, blogg.se slår allt! Orkar inte hålla på och testa några andra sidor, så håller mig kvar här! Myshowroom är för komplicerat och fult, haha. Nej men, blogg.se är mycket enklare och man kan göra mycket mer.

Idag så har jag varit med mina bästa tjejer. Vi har varit ute i Skärblacka. Vi badade, grillade, lyssnade på musik och hade det sjukt roligt ända tills det började regna och åska (lite iallafall). Vi sprang in i en stuga där vi satt i över 1 timme med musik och kex, typ. Det har iallafall varit sjukt kul och nu på kvällen så var vi ute i Klockaretorpet och umgicks med ett par andra. Sover över hos Fanny inatt, orkade inte åka hem ända till Hageby då sista spårvagnen härifrån ändå åkte klockan 22 någonting, så detta blev bättre! Vi sitter och tjockar oss med saft och ostbågar, sätter nog på en film eller något lite senare. Blir riktigt skönt att sova ut inatt, har inte gjort det på flera dagar!
Men, ville som sagt bara tala om att jag är tillbaka på den här bloggen nu, ingen annan, tar bort min andra så fort som möjligt. Puss!

Byter blogg tills vidare.

Som jag nämnde tidigare så har jag gjort en annan blogg på Myshowroom. Vill se och testa hur det fungerar och om det på några sätt är bättre än blogg.se. Ni kommer till bloggen HÄR, annars står adressen här åvan. Skulle vara kul ifall ni slängde upp en kommentar i den nya bloggen och berättade vad ni tycker är bäst, den här bloggen jag har nu eller byta till Myshowroom. Skulle vara gulligt!

 

Men som sagt, bloggar på Myshowroom tills vidare, om jag inte tycker om det efter ett tag så byter jag tillbaka, men det märker ni ifall ni följer mig HÄR. Så, nästa inlägg hittar ni på den nya. Hope you like it, syns där!


Myshowroom

Söt bild på mig från idag.

 

Förlåt för den hemska uppdateringen idag. Har varit ute hela dagen, umgåts med vänner och så vidare. Försöker göra någonting av sommarlovet iallafall, trots att det är så dåligt väder här.

 

Iallafall, imorse satt jag och kollade lite på Myshowroom.se. Ni vet bloggerskan Sarah Tjulander? Hon bloggar ju där, och hennes blogg är verkligen snygg! Tänkte blogga där ett tag och se hur det känns och så vidare, om det känns bra och jag får fler besökare och så så kanske jag byter dit! Om ni har lust så kan ni ju kika in på bloggen jag har där, har precis lärt mig lite och så vidare. Behöver bara fixa till den lite, men HÄR kommer ni in på sidan. Bloggen heter www.ksenia.myshowroom.se!

 

Kommer såklart blogga här tills jag har fixat klart allting där, så inga nya inlägg kommer upp på min nya. Så håll er på denna sida tills vidare!


16e juli 2011

En bild jag tog igår med mobil kameran. Rätt så bra är den väl?

 

Har precis kommit hem. Klockan är bara drygt halv 9, brukar ju komma hem vid 11 ungefär. Nina skulle träffa en vän så jag åkte hem så länge. Tror nog att hon kommer hit till Hageby om ett tag, och då ses vi ju igen. Vi får se om hon orkar åka ända hit och så, annars stannar jag hemma och kollar på film resten av kvällen. Älskar att ligga och kolla på film på kvällarna när vädret varit dåligt hela dagen, tycker att det är sjukt mysigt, även om man är själv.

 

Har inte ätit så mycket idag, så jag ska nog fixa lite käk så länge. Hur har er dag varit då?


Whatcha got?

Jag just nu.

 

Har precis sminkat klart mig, klätt på mig och plattat håret. Ska borsta tänderna och sen ska jag bege mig till spårvagnen. Ska in till stan och träffa Nina.

 

Har inte så mycket mer att säga nu så vi hörs när jag kommer hem igen, blir nog lite senare ikväll eller något. Ha en bra dag! Puss!


Russia


Hur mycket har jag förändrats?

Vänster bild - ett år sedan. Höger bild - Nu.

 

Kollade igenom lite gamla bilder och sånt, och tänkte på en sak. Hur mycket har jag egentligen förändrats på ett helt år? Som ni ser här på vänstra bilden, såg ut som en liten barnunge. Kanske gör det nu också, eller vad tycker ni? Själv tycker jag att jag ser lite mognare ut, eller..? Håret har växt som satan, jag har bytt klädstil, jag använder annat smink och så vidare. Som sagt, tycker ni att jag har förändrats utseende mässigt?


Jävla huvudvärk..

Hej på er!

Kom precis hem med en fruktansvärd huvudvärk. Har haft ont i huvudet sen tidigt ikväll, och skit vad ont det gör, det dödar mig! Har precis tagit 2 starka tabletter mot just huvudvärk och det börjar bli lite bättre. Har fixat lite nudlar också, sjukt länge sedan jag åt det och jag älskar det! Ska sätta på en film nu och sen sova. Är hur trött som helst, känner mig jätte svag också, hoppas jag inte börjar bli sjuk.

För övrigt så har det regnat hela dagen. Någonstans mitt på dagen så blev det sol i någon halvtimme, och nu är det skit väder igen. För någon dag sedan så sa dom på 24nt att hela juli är förstört, att det skulle vara dåligt väder resten av månaden. Riktigt nice sommar måste man ju säga..

Nej men nu blev jag film sugen. Sätter på Love and other drugs och äter mina goda nudlar! Hoppas mitt huvud slutar dunka, för det här är förjävligt! Säger godnatt nu också. Puss!

I wanna go

En bild på mig och Nina, tagen för några dagar sedan.

 

Nu är jag fixad och klar för att gå ut. Har mött upp Nina också, så nu är hon här hemma hos oss. Vi ska dra oss ner till stan strax, jag ska bara göra lockar på Nina så går vi ner till spårvagnen. Ikväll är det utebio någonstans också, vi får väl se ifall vi drar till och kollar läget, om inte så hittar vi väl på något annat.


Gratis presentkort!

Min Gratis Bio check!

 

Vaknade för dryg 20 minuter sedan och jag är fortfarande helt död och jätte trött. Mamma kom in med ett brev till mig också, det var från Gratis Bio. Fick alltså mitt presentkort som jag har tagit ut.

 

Nina är iallafall påväg hit nu, så jag ska gå upp och springa till Hageby Centrum och köpa frukost sen ska jag möta upp henne.


Regnig dag..

En söt bild från igår, på den nya hårfärgen.

 

Har absolut inga nya bilder att bjuda på. Kameran är ju på lagning i 1-2 veckor till, så bloggen kommer vara psyk tråkig ett tag. Men det tror jag att ni kommer överleva med? Inläggen kommer bestå av mobil och cam bilder..

 

Iallafall, känner mig jätte seg just nu. Kom hem från stan för någon halvtimme sedan. Var med Nina och en annan kompis ett tag, vi var i stan och drack milkshake bland annat. Det har regnat ända sen klockan 4 idag, känns jätte jobbigt när det är fuktigt och kallt. Fick ta på mig höst/vår jackan ikväll. Har iallafall lagt mig skönt i sängen och ska strax sätta på en film. Sover nog direkt efter att jag sett klart på den, är hur trött som helst!


Ang. mina ögonbryn:

Jag måste bara säga att du har himla finna ögonbryn! Fyller du i dom eller har du färgat dom? om du fyller i är det inte jobbigt att göra det typ varje dag? Snälla svara!


Vem fixar dina ögonbryn?


Svar: Har fått en del kommentarer angående mina ögonbryn, att dom är fina och så vidare. Jag fyller iallafall i mina ögon bryn, och det är jag själv som formar dom och så. Och nej, det är inte så jobbigt att göra det varje dag, eller jag började måla dom direkt efter att jag kom hem från Turkiet. Annars har jag aldrig målat dom. Köpte min ögonbryns penna i Turkiet, och den är rätt så bra faktiskt!


Drar hem nu

Godmorgon!

Har precis vaknat upp hos en vän. Är hur trött som helt verkligen, vi somnade 7 på morgonen ungefär, och vaknade 12.. Så typ 4-5 timmars sömn är inte mycket. Ska iallfall snart hem och fixa till mig lite.

Låttips


Sinan Engreni ft. Sabina - Stopped belivin


Ville bara tipsa om en jätte bra låt som min nära vän har spelat in med sin vän Sabina. Han heter Sinan Engreni och är sjukt duktig på det han gör!


Mobilbild

En bild på mig från idag.

 

Nu är vi klara med att färga håret. Mitt blev nästan svart, så som jag ville att det skulle bli. Visar bild senare, men nu ska vi göra oss klara och sen gå ut!


Party in my head!

Nu.

 

Har precis kommit hem till mig, Nina är också här. Vi har köpt en varsin hårfärg förpackning, så nu ska vi färga håret. Mitt kommer bli näst intill svart, typ mörk mörk brun. Vill ha mörkt hår liksom. Nina ska färga kolsvart, så ni får väl se resultatet senare.

 

Vi ska bara käka lite snabbt och sen ska vi börja färga! När vi är helt klara och så vidare så drar vi ut igen, tror att vi träffar några också, eller ja det gör vi säkert!


Godmorgon..?

Några webcam bilder från olika dagar.


Godmorgon på er! Har precis vaknat, och sovit bprt typ hela dagen.. Somnade klockan 4 på natten igår, så det är nog därför jag vaknar så sent. Ska iallfall upp nu och fixa frukost, därefter fixar jag mig och drar till stan för att träffa Nina och fika eller något.

 

Ni får ha en bra dag, även om vädret inte är på topp riktigt. Puss!


Frågor

Vilken storlek har du på dina bilder på bloggen när du laddar upp dom?


Svar: När jag lägger upp mina bilder så har jag 736 i bredd (pixels).

 

 

Hur redigerar du dina bilder? Kan du lägga upp och visa det?


Svar: Jag redigerar inte mina bilder så speciellt mycket. Jag brukar bara ändra kontrast och ljus så att bilden ser mer ljusare ut än när jag tar den. Sen brukar jag ändra färg effekten lite, typ lite blå-gul aktigt. Kan tyvärr inte visa er hur jag gör precis förutom att spela in när jag redigerar en bild, men så långt har jag inte kommit än.


Kör på kjol

Jag idag, Nina och jag på högra bilden.

 

Hej bloggen! Kom hem för drygt 30 minuter sedan. Har varit ute med Nina och några andra vänner. Vi har varit i stan, ätit, åkt buss till Himmelstalund till Sports camp och bara umgåts helt enkelt.

 

Har på mig kjolen på bilden, som jag köpte tidigare idag. Har ingen bra kamera att ta kort med, men visar väl den någon annan dag, men ni ser väl ganska skapligt på bilden, eller? Vet inte vad det är som har flugit i mig, men jag har en crush på färgen brun nu.. Älskar det! Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt och vila ut lite. Kanske sätter på en film eller läser lite bloggar. Får väl se vad jag hittar på!


Right there

Jag just nu!

 

Just nu är jag och Nina hemma hos mig. Vi har precis fixat lite käk och ska äta. Just nu är Nina ute och pratar med sin mamma men hon kommer nog in strax igen. Vi ska nog vara här ett tag sen drar vi till stan eller något och träffar någon. Uppaderar mer när jag kommit hem igen!

 

Köpte en snygg kjol förut också, visar den senare. Ha en bra dag!


Himmelstalund imorgon!

En bild på mig, tagen i Motala.

 

Har just precis kollat klart på filmen, kollade på barnfilm igen, gud vad jag saknar den tiden! Har fixat naglarna också, så nu är dom snygga och slipade haha. Under tiden så passade jag på att äta lite också, ett tag sedan vi åt liksom så tog bara en macka nu innan läggdags. Blev sjukt trött nu också så jag tror att jag lägger mig efter att jag skrivit klart detta inlägg.

 

Imorgon så vaknar jag vid 11-12 och duschar, gör mig i ordning och så vidare. Jag och Nina tänkte dra till Himmelstalunds badet och sola. Vi kanske tar oss ett dopp också, fast jag är inte säker på om jag har lust. Fast det lär ju bli rätt så varmt imorgon så vi kommer nog bada ändå. Skulle bli ungefär 23 grader, men det märker vi ju då! Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen med musik i öronen, ha det bäst. Godnatt!


Väska och skor

En bild från idag.

 

Kom hem för en stund sedan. Har precis skärt upp lite honungs melon och ska strax fixa naglarna. Dom ser verkligen förstörda ut. Tänkte sätta på en film senare också och bara vila ut.

 

Har varit ute hela dagen. Vaknade först upp hemma hos Nina och sen tog vi spårvagnen ner till stan och var där lite. Sedan åkte vi hem till mig och bytte om eftersom jag hade samma kläder igår, därefter åkte vi till stan igen och fixade Ninas klocka som gick sönder, men nu är den som ny igen. Efter andra besöket i stan så åkte vi till Klockaretorpet igen och umgicks med några vänner där. Nu är jag iallafall hemma och här är första inlägget för dagen. Känner att min blogg blir allt mer mindre uppdaterad.. Nu ska jag iallafall ta och svara på några kommentarer jag har fått sen fixar jag mina naglar lite snabbt.


Mini cykel

Jag, en söt bild från idag.

 

Kom in till Nina för en stund sedan. Var ute ett tag, träffade Ninas pappa och sedan åkte vi hem till mig och hämtade min dator. Nu sitter vi och lyssnar på musik med båda datorerna. Skönt värre!

 

Vi köpte ju chips och sånt som jag nämnde i förra inlägget. Så nu ska vi sätta på någon film och ha det allmänt mysigt. Är sugen på att kolla på en komedi film, vi får se vad vi hittar bland mina mappar på datorn.


Cheesecake

Gammal arkiv bild från april.

 

Just nu är jag hemma hos Nina. Almir och Johannes är också här, fast dom ska gå om en stund. Vi har precis gjort cheesecake, den står inne i kylen just nu. Älskar cheesecake, så det blir perfekt! Har just varit nere i kiosken och köpt 2 stora Marabou och en chips påse, så det blir en massa mys ikväll kan jag lova er! Stannar här inatt också, så vi kommer ladda ner några filmer och mysa.

 

Ska vara sociala med dom som är här nu, bloggar mer senare i guess. Ha en fortsatt bra dag allesammans!


Till Nina

Jag idag!


Hometown Glory

Bild från Turkiet.

 

På bilden ser ni Nina till vänster, en random turk som vi hälsade på och jag till höger. Deni tog bilden. Bilden togs en kväll då vi gick runt på Turkiets gator efter en sjukt god middag ute.

 

Vaknade för en timme sedan. Har precis ätit frukost och nu ligger jag i sängen och kollar på film, Blind dating. Det har regnat och åskat hela morgonen, eller det gjorde det då jag vaknade iallafall, fast nu klarna det upp och nu värmer solen. Ska upp ur sängen nu och fixa mig, sen drar jag till Nina och umgås med henne ett tag. Kommer nog hem ikväll.


Varamon

Tre bilder från idag.

 

Har inte kunnat blogga någonting idag, eftersom jag har varit i Motala hela dagen. Vi har legat på stranden i över 6 timmar! Rekord för mig typ. I Turkiet låg vi bara högst en timme innan det blev för varmt. Dagen har iallafall varit helt okej! Fått lite mer färg på kroppen också, det gillas! Somnade några gånger i solen också. Vattnet där är iskallt! Ändå så doppade jag mig några gånger.

 

Efter att vi fått nog av att ligga på stranden så stack vi till en ute servering och kökade pizza, där efter åkte vi hem till Norrköping. Var hemma hos Nina en stund efteråt också, kom hem för ungefär en timme sedan. Nu ska jag äta någonting sen ska jag sätta mig och redigera lite bilder. Vill fundera ut lite nya idéer till en header också, vill inte ha en enkel som jag har nu. Vill ha en med extra färger och så vidare. Ha en skön kväll/natt!


Ska, ska inte, ska, ska inte..?

Samma person på båda bilderna.

 

Vänstra bilden är den originala, Tyra är det. På den högra så har jag klistrat in mitt ansikte på hennes. Ville se hur det såg ut, jag med kort hår liksom. Vad tycker ni? Vad tycker ni att jag borde göra? Ska jag köra på detta och hoppas på det bästa..?


Bildbrist

Bild från Turkiet.

 

Vi är fortfarande vakna. Vet faktiskt inte varför vi är uppe så sent om nätterna, men vi har iallafall roligt! Har kollat på film och ätit en massa gott. Såg på filmen Wanted, den visade sig vara sjukt bra!

 

Just nu sitter jag och kollar på bilder från Google. Försöker bestämma mig, angående håret. Ska jag klippa, ska jag låta det växa ut, bara klippa lite grann eller vad fan ska jag göra..? Jag vill klippa mig för att återfå mitt gamla tjocka och fina hår som jag hade en gång i tiden, men ändå så vill jag ha långt hår som jag alltid har drömt om. Sådär långt hår så man slipper platta det och det är naturligt lockigt, SÅ SNYGGT! Åh, vet faktiskt inte..


Motala imorgon

Jag idag, en random bild bara.

 

Har varit nere i kiosken och köpt chips, choklad och läsk. Ikväll blir det att mysa med Nina och kolla på barn filmer. Vi tänkte börja med Shrek den tredje, sen får vi se vart vi hamnar.

 

Tänkte bara tala om att jag åker till Motala imorgon och badar med mamma och en annan. Ska nog vara där hela dagen. Innan vi åker dit så ska vi förbi Media Markt, ska äntligen lämna in min kamera på lagning!


Kläder

Lite mer kläder i garderoben.

 

Snygg ring, 129:-.

 

Bh:n och palm linnet är från H&M. Ringen är från Gina Tricot. Köpte alltså allt detta idag på stan. Dom flesta plaggen var på rea och kostade 50 kr, förutom Bh:n och ringen.

 

Köpte alltså, en bh, ett linne som är lite kortare än vanliga linnen, jeans med dragkedja där bak, en skjorta och en kofta.


Bird

Jag förut.

 

Sitter med Nina just nu, är hemma hos henne faktiskt. Stannar här över natten.

 

Har spenderat hela min dag med min älskade, underbara mamma. Vi åt först på Golden Bangkok och åt lunch. Sen gick vi runt på stan och shoppade lite nya kläder, visar er snart vad jag fick! Efter att vi varit i stan så åkte vi och köpte lite mat och annat gott. Satt och åt framför tv:n hemma.

 

Har precis ätit en god bakelse här hemma hos Nina och nu sitter vi i sängen med datorerna och en fläkt, sjukt varmt annars!


Svaret

Fick du några presenter eller? Isåfall visa dom!


Svar: Ja, klart jag fick presenter. Eller presenter och presenter, har fått alla mina presenter i förväg. Turkiet resan var min present, och den var ju ganska dyr så. Sen har jag fått en ny plattång, pengar och lite smått och gott. Sen köpte jag ju en massa massa saker i Turkiet, så allt det var min present också. Hoppas det är svaret på er fråga!


Torsdagens "outfit"

Jag förut, lite senare på kvällen. (har shorts under)

 

Nej, nu har jag fått världens huvudvärk! Har nog spenderat för mycket tid framför datorn.. Klockan har nu passarat 00.00, så nu fyller jag inte år längre. TACK alla för alla fina gratulationer jag fått!

 

Nu ska jag lägga mig ner och sätta på en film som jag sedan kan somna till. Ville också bara säga att min statestik är on fire! Fick 716 unika läsare idag. Det kallar jag grymt. Godnatt, hörs imorgon!


Iphone bilder från idag

Två bilder från tidigare idag, tagna av Olivia med hennes Iphone.

 

Har legat och kollat på Bee Movie, en animerad barn film. Tycker den är söt och rolig. Såg den för första gången för typ 3-4 år sedan, det var då jag lärde känna Jannike, minns ni henne?

 

Tror att jag ska fixa lite mat snart. Mamma har somnat på soffan så jag får väl göra det själv. Tänkte göra klyftpotatis och steka lite kött med bearnaisesås till. Fast, vet inte riktigt om jag orkar, det är så skönt att ligga i sängen nu på kvällen och bara slappna av.

 

Imorgon så vaknar jag skapligt, ungefär vid 11-12. Sen ska jag åka ner till stan och äta lunch med mamma. Vi skulle göra det idag egentligen eftersom jag fyller år, men vi hann inte till lunch buffen så vi tänkte göra det imorgon istället, blir nog mycket bättre. Efter maten så ska vi ta en promenad, bara hon och jag och prata igenom en massa saker, så som mor och dotter gör liksom. Sen på kvällen så tänkte vi ha en myskväll för oss 2, köpa massa gott och kolla på film. Det blir nog hur bra som helst!


Fika på stan

Fika på Wayne's Coffee.

 

Tänkte bara berätta lite om dagen. Först duschade jag och åkte upp till Nina. Var där ett tag och inte gjorde något speciellt. Vi tog typ lite kort, satt vid Facebook och pratade. Sen kom Fannys pappa och hämtade upp mig tillsammans med Fanny och Olivia. Vi drog till stan och fikade på Wayne's Coffee. Jätte gott faktiskt. Köpte is te till min blåbärskaka. Drack ju is te varje dag i Turkiet, så saknade det liksom. Kom iallafall hem för ett tag sedan och just nu sitter jag i sängen och äter frukt.

 

Ska gå ut en sväng snart, ta lite luft och kanske träffa något. Vi får se helt enkelt. Kolla inlägget under och ge mig tips! Skulle vara jätte gulligt att få höra vad ni tycker om idén.


En fråga till er

Lång page vs långt hår.

 

Har liksom beslutsångest. Nina kom med en sjuk idé. Hon drömde tydligen om att jag hade kort hår och att det var hur snyggt som helst. Nu vill hon att jag ska klippa mig så kort som Tyra har på bilden, kanske till och med kortare. Hon har sagt det flera gånger, att det skulle passa mig jätte bra.

 

Nu frågar jag er, vad tycker ni? Borde jag klippa mig kort eller spara ut mitt hår? Om jag klipper mig så kommer mitt hår att bli tjockare och starkare. Om jag låter det vara och låter det växa så kommer det vara hur tunt och slitet som helst. Problemet med om jag klipper mig är att min lug fortfarande är rätt så kort. Så ifall jag klipper mig kort så måste jag låta luggen växa lite. Sen vet jag ju inte om jag kommer passa det..? Då kommer jag tjuta varje dag tills det växer ut igen, fast man vet aldrig, jag kanske passar i kort hår.

 

Snälla, ge mig lite tips och idéer nu, säg vad ni tycker och tänker?


Titta jag ler

Jag och Nina just nu.

 

Har precis kommit hem till Nina. Fick vänta på spårvagnen i en kvart då jag skulle hem ifrån mig, sen blev jag törstig och gick till Willys och köpte en dricka, när jag kom tillbaka till busshållplatsen så stog det 15 minuter igen.. Så efter ungefär 45 minuter så är jag här. Det värmer som fan här i Norrköping, 30+ är det också! Inte så dåligt faktiskt, slipper tänkte på allt bra i Turkiet iallafall, för en stund..

 

Ska vara hemma hos Nina ett tag nu, senare så ska jag träffa Fanny och några till. Vi ska till stan och ta en fika eftersom jag fyller år och dom åker bort i 8 dagar. Men nu ska vi ut i solen, ha en bra dag!


Ut!


Underbar låt

Nicole Scherzinger ft. 50 Cent - Right there


Min födelsedag

Jag för någon dag sedan.

 

Vaknade klockan 12.00 av att mamma kom in med frukost på sängen, älskar dig mamma! Tack för alla era gratulationer i förra inlägget! Kan inte fatta att jag fyller 16 år, vet inte varför haha. Har iallafall legat i sängen ett tag nu så ska nog gå upp och börja fixa mig lite och så. Vet inte rktigt vad jag ska göra idag, träffar nog lite folk och hittar på något. Vädret är underbart, äntligen!


My super sweet 16


Poolparty

Hej på er och förlåt för en dålig uppdate. Just nu sitter jag iallafall på spårvagnen med Nina påväg till stan. Vi ska möta upp några för att redan dra till ett pool party som är varje år, så jag lär ju komma hem ganska sent idag. Sov hos Nina inatt också förresten, och allt är bra mellan oss. Uppdaterar mer när jag kommer hem igen, ha en bra kväll!

Oplattat

Jag idag.

 

Har duschat, ätit och fixat mig nu. Kör på linne och shorts idag, om det blir kallt så har jag en kofta med mig, för säkerhets skull. Låter håret vara idag, låter bli att platta det liksom.

 

Nu ska jag iallafall gå ner till spårvagnen och ta den till stan där jag ska byta till buss. Bussen ska ta mig till Ingelsta. Ska nämligen till Media Markt och försöka fixa min kamera. Ska fråga vad det är som är problemet och hur det kan lösas. Garantin har gått ut så ifall den måste in på lagning så kommer vi få betala, men jag tror att dom som jobbar där har svaret på hur jag kan försöka fixa det. Problevet är ju det att det kommer upp en ruta så fort jag sätter på kameran där det står "Fel. Tryck på avtryckaren igen", och det funkar ju inte. Har försökt byta batteri, starta om kameran flera gånger och till och med tryck på en knapp som ska återställa hela kameran. Har också tagit kontakt med Nikon och frågat men inget av det dom sa hjälpte. Åker till Media Markt nu iallafall! Hoppas hoppas..


Statestik

Det här gillar jag.

 

Statestiken går bara uppåt och uppåt. Gillar detta starkt, för bara en månad sedan låg min blåa linje under 400, och nu är den över 600 unika läsare. Fortsätt så!


Förstår inte..

Bara allt var som vanligt, förstår inte..

 

Låg uppdatering idag kände jag. Har iallafall varit hemma ett tag nu, var på stan förut en stund. Träffade en vän, Merima om ni minns henne? Vi pratade lite och gick runt på stan som sagt.

 

Har typ inte ätit någonting idag så ska nog fixa mig lite käk och stoppa ner i magen. Efter det så sätter jag på en film och bara myser. Har typ sett dom flesta filmerna nu under dom här 2 dagarna, så det får väl bli att hitta någon ny där både ljud och bild funkar. Vädret räcker liksom inte till, så man förblir sittandes hemma, rastlös.

 

Tillägg: Nu på torsdag så fyller jag ju år, ett år äldre liksom. Blir 16 år. Hoppas jag får en skapligt bra födelsedag iallafall.


Vågor

Ellis och Deni i vågorna.

 

Vattnet i Turkiet var sjukt fint, det var faktiskt riktigt varmt och man jämför med här i Sverige. Det var rent salt vatten och smakade verkligen skit.. Dock tog det bort alla våra finnar så nu har vi len och ren hud. Vågorna var sjukt stora ibland, och dom hade all kraft. Man kunde slå ihjäl sig i dom. Jag slog i knät flera gånger och foten i stenarna som fanns i vattnet. Ninas pappa gick det värre för.

 

Helt underbar strand iallafall. Gud, vad jag vill tillbaka!


Han är så fin.

Bild från Turkiet, jag och finaste bartendern på bilden.

 

Har legat i sängen hela dagen. Vädret sviker dag efter dag, det är helt grått ute och det känns som att det ska börja regna när som helst. Har kollat på olika filmer idag också, typ American Pie, Flipped (rekommenderar verkligen, jättesöt film) och Hall Pass.

 

Kommer nog ligga i sängen resten av dagen, kolla på film, och äta frukt.. Finns ingenting att göra liksom.


Smink

Rosa läppstift.

 

Ögonbryns penna, maskara, eyeliner.

 

6 par lösögonfransar och 4 snygga nagellack.

 

Här är allt smink jag köte i Turkiet. Det var några som frågade om mina ögonbryn, ifall jag anväder penna eller vad jag nu gjort med dom. Svaret är då att jag precis köpt en ögonbryns penna och använder den nu. Tycker att det är jätte snyggt med ögonbryn som syns lite mer.

 

Tyckte också att läppstiftet var ganska gulligt. Snyggt att ha med en sommar bränna. Nagellacken är skit snygga, speciellt nu på sommaren. Lösögonfransarna var jätte billiga så varför inte, dom är bra att ha ifall man har bråttom, så är det bara att lägga på!


Alanya

Foto och redigering: Ksenia Jernbom
Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm


Köpt från Turkiet

En söt ying yang piercing.

 

Massa snygga armband.

 

Parfym, väska och skor.

 

Många ville ju att jag skulle visa vad jag hade köpt i Turkiet, så här får ni bilder på några av grejerna jag köpte. Fler bilder kommer, med andra saker.

 

Bild 1: Andra dagen så tappade jag bort min piercing som jag hade på mig, den där hängande fjärilen. Så jag fick helt enkelt köpa en ny och det fick bli en ying yang piercing.

 

Bild 2: Jag och Nina köpte en massa massa armband, med ögat på. Vi har kanske över 50 stycken, billiga var dom också så varför inte? Vi har ett par som vi ska ge bort till vara närmaste vänner också.

 

Bild 3: Köpte en Escada parfym som luktar underbart, dock går lukten bort rätt så snabbt eftersom det är fejk parfym. Köpte också en vit Converse väska. Tog ett tag att bestämma mig ifall jag skulle ha en Adidas eller Converse, men till slut valde jag Converse väskan. Sen köpte jag ett par Converse, mörkblåa, dö snygga på!


Brownie

Min nya hårfärg, brunett.

 

Nu har jag äntligen färgat håret, gjorde det igår kväll som sagt. Blev faktiskt jätte nöjd då jag ändå färgade på mig själv. Det är dock bara toning så jag kommer bli ljushårig om ett tag igen, men då färgar jag om på nytt. Vill inte köpa permanent färg eftersom man får en så synlig utväxt, därför väljer jag att tona istället.


Åska och regn

Utanför mig just nu.

 

Från 40+ grader och sol till 25+ grader, regn och åska. Fan vad detta suger. Det här vädret är sjukt. Det har regnat sen imorse och det började åska för ett riktigt bra tag sen. Mina fönster darrar och strömmen går då och då, men just nu funkar det perfekt!

 

Har kollat på film hela dagen och det är faktiskt rätt mysigt när det åskar ute. Har laddat ner ännu fler så denna dag blir mys dag. Visar strax bild på min nya hårfärg!


Rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

 

Skulle vara jätte gulligt ifall ni tog er tid och röstade på min egna Nelly klänning. Skulle sitta bra med en resa till (om man nu vinner..) haha. ;) Skulle som sagt vara jätte snällt!


Choklad

Jag just nu.

 

Har just precis blivit klar med håret, eller det har just torkat. Kamaran är ju trasig så kan inte visa en bra bild på resultatet. Tar en bild med webb kameran eller mammas lilla digitala kamera imorgon, när det är ljust ute. Är faktiskt jätte nöjd med färgen, blev typ chokladbrun, precis som jag ville ha!

 

Nu ska jag lägga mig i sängen med massa frukt och kolla på en film som heter The good girl. Har börjat kolla lite på den och den är bra än så länge.


Blir mörkhårig igen

Jag just nu, med hårfärg i handen!

 

Tidigare så gick jag ju och köpte hårfärg, ska bli brunett igen. Mitt hår har blekts i solen så tänkte färga det igen. Kameran är fortfarande trasig så kan inte visa er några nya bilder i bra kvalite. Lämnar in den på lagning snarast.

 

Nu ska jag färga mitt hår, eller tona rättare sagt. Visar en bild på resultatet senare, ha det bäst så länge!


Adidas

Jag just nu.

 

Har klätt på mig och fixat mig nu. Ska snart gå till Hageby Centrum och köpa hårfärg. Mitt hår har blekt lite och nu ska jag färga det mörkare, vill bli en riktig brunett, typ choklad brunt hår.

 

På bilden ser ni en ny sak som jag köpt i Turkiet, Adidas tröjan. Älskar färgen på den!


Hemma bra men borta bäst..

Baren, sista bilden jag tog innan vi åkte.

 

Vaknade för drygt en timme sedan, i min egna säng. Somnade ungefär klockan 10 igår kväll och efter 13 timmars sömn så har man nog sovit ut. Kunde varken sova på bussen eller flyget på vägen hem. På bussen var det varmt och en liten bebis framför oss satt och skrek hela tiden. Samma på flyget förutom att det var svalt. Flygplanet skakade jätte mycket då och då och vi var tvugna att sätta på oss bältet ett tag.

 

Som sagt, har legat och degat i sängen nu ett tag så ska gå upp och fixa mig en rejäl frukost, är hungrig som ett djur!


Back in Sweden!

Jag igår kväll, på svensk mark!

 

Nu är vi i Sverige igen. Kom hem vid 8 tiden igår kväll (svensk tid). Kändes riktigt jobbigt att åka därifrån, där vi har sovit i 2 veckor, där vi fått all värme och blivit bruna och där vi levt våra liv. Det föll några tårar från både mig och Nina när bussen från hotellet började rulla, och nu är vi i Sverige.. Kommer sakna allt och alla där!

 

När vi klev av flyg planet i Sverige så var det ingen sol, det var måln över hela himlen och det var kallt i luften, rena rama motsatsen med Alanya.

 

Vi skulle vara tillbaka i Sverige den 3e juli egentligen, men det uppkom ett problem dvs.


RSS 2.0