slide show

I'm so sorry!

Förlåt, förlåt, förlåt men jag hinner verkligen inte lägga upp vinnarna! Har just fikat klart och nu är det plugg dags! Sen är det bara ner i sängen. Imorgon, när jag kommer hem så ska jag se till att presentera dom lyckliga vinnarna som får en varsin header gjord av mig. :)
Plugg :(..

Mot HC

Fick hem detta när jag kom hem från skolan idag.
2 biobiljetter bara för att jag var med i en kändistidning! :)

Nu ska jag och mamma röra oss mot affären. Skulle ju kolla på skor osv men alla kläd affärer och det stängde 20.00.. Suck. Får kolla på skor imorgon istället. När jag kommit hem så avslöjar jag vilka som vunnit Fan-bild tävlingen och sedan sätter jag mig direkt och pluggar tills imorgon. Förut, när jag skulle plugga så hittade jag inte mina papper där allt står så jag kunde inte träna då. Men nu har jag hittat dom! :)

Kyss!

Bilder från igår.

Inte alls världens bästa kvalite men det får duga just nu.

Idag slutade jag tjugo i 2 så jag kom hem ganska tidigt fastän jag kollade på skor på stan efteråt. Men som vanligt så hittade jag inget som var i "min stil". Jag vill ha ett par skor som är skit snygga men dom är det tydligen för hög klack på :|.. Aja, får leta vidare men jag MÅSTE köpa ett par den här veckan eftersom skolavslutningen är nästa onsdag!

Efter att jag skrivit klart det här inlägget ska jag sätta mig bekvämt och läsa på till provet imorgon. Det är något som jag absolut inte kan. SO prov.. Något om katoliker och den katolska kyrkan, jag vet inte.

När mamma kommer hem ska vi bära över en tung grej till lokalen sen kommer vi hem igen och går till Hageby C och handlar, OCH DÅ ska jag kolla på skor! Måste seriöst hitta något där iallafall.

Uppdate

Hej!

Har inte bloggat något idag på grund av att jag varit hos Micki och vi varit ute för det mesta. igår kväll var vi ute vid Folkparken och fikade blandannat donats och choklad stångar. Efter det träffade vi några klasskompisar och gungade på en kinagunga.
Idag var vi nästan bara inne men också ute. Först städade vi Mickis balkong och fick 50 kronor var sen mot kvällen åt vi pizza och efter det gick vi till Folkparken och kollade vilka som var där. Hade med mig kameran så vi gick en sväng och fotograferade. Bilder kommer imorgon!

Och nu är jag hemma! Ska gå och fika snabbt och sen hoppa i säng, skola imorgon...

Det är ju morsdag idag också! När jag vaknade imorse skrev jag ett sms till mamma där jag grattade henne eftersom jag inte var hemma. Glad blev hon. :)


Hos Micki!

Nu är jag hos Micki älskling. Vi ska snart gå ut och fotografera lite, fast först ska hon fixa sig osv. Bilderna kommer upp imorgon tror jag eftersom jag inte har usb-kabeln med mig hit.

En bild sen vinter-fotograferingen.

Städat klart!


Det såg mycket värre ut i verkligheten än på bild kan jag lova. Det var kläder överallt typ och saker som inte var där dom skulle.

Nu har jag iallafall städat klart. Så nu ska jag skynda mig till HC medans regnet slutat falla. Kommer säkert börja regna igen när jag kommer ut.

Ses!

Lördag 29 maj

Godmorgon!(?)

Har just ätit upp min frukost. Brukar äta frukost ganska sent, för jag vaknade vid 10 egentligen.. Blev ingen sola-på-balkongen uppdatering, är typ ingen sol alls. :(
Snart ska jag städa mitt rum helt och hållet för att vi får nämligen besök här ikväll, men jag kommer inte vara hemam då men ändå. (Kommer lägga in före och efter bild på mitt rum) Sen ska jag gå över till Hageby C snabbt och handla lite käk som saknas i kylskåpet.

Efter det ska jag åka till Micki älskling! Eller gå. Vi får se! Kanske lånar mammas cykel som egentligen var min! :|
Aja, nu ska jag gå och klä på mig och sedan börja städa rummet!

Vi hörs om en stund! Kram.

Dagens låt: Safura Alizade - Drip Drop

This is how I do it!

Åt just lite godis som jag köpte/tog gratis från stan idag.

Nu ska jag gå och lägga mig! Är helt sjukt sliten och trött så nu vill jag bara kryma ner i min varma säng och sova länge. Imorgon uppdaterar jag kanske från balkongen. ;)

Godnatt alla fina läsare!

The heartbreak kid

Snyggt från BIKBOK! Kanske köper leggingsarna till vänster!

Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet med en filt och multivitamin juice. Mumma. Kollade på tv.nu och för att se om det var något bra på tv. Såg att jag hade missat halva Talang så det får jag kolla på typ imorgon i repris eller något. Nu kollar jag iallafall på The heartbreak kid på kanal 5.

 

Ikväll kommer jag vara uppe rätt länge tror jag och njuta av min helg. Kanske nattbloggar inatt eller något, vi får se. Annars blir det här sista inlägget för idag :)

Hoppas ni har det bra, pussar och kramar.

Fredagsmys!



Men hej på er! :) Haft en härlig fredags kväll hittills?

Flyttade just på mig från skrivbordet till min stora säng, mycket skönare här! Ligger och lyssnar på super bra musik och knaprar på chips. Regnet öser på där ute.. Trodde att det skulle bli en riktig solig dag idag eftersom jag och Micki låg och solade på lunch rasten, men ej. Hoppas det blir mycket varmare och soligare imorgon istället! Hade tänkt att lägga mig på min balkong ett tag och sola och få åtminståne lite färg.

Gud, fan vad skönt med helg. Har längtat sjukt mycket tills att veckan skulle ta slut. Och nu är det bara 11 skoldagar kvar, sen är det sommarlov! Hoppas det går fort.

Nu ska jag mysa lite i min säng och välja en bra film som jag kan se om en stund. Några film tips?

Vänstra bilden tog jag igår kväll, visst var det fint?


Gratisbio - en värld där allt är gratis!

Bli medlem på Gratisbio?

"vad är det" kanske du undrar? Det är en gratissida som verkligen fungerar. Jag är medlem och har på jättekort tid samlat ihop poäng som jag sedan växlade mot presentkort! Fast det har jag redan köpt upp..
Allt du behöver göra är att trycka på bilder nedan, trycka på registrera och sedan verifiera din epost! När du blir medlem så får du hela 50 poäng som tack för att du blivit medlem, och om du blir medlem genom mig (alltså genom länken nedan och ange mitt användarnamn (kseniaj) i rutan "värvare") så får du 25 extra poäng! Alltså hela 75 poäng!! inte illa.. Sen är det bara att börja samla poäng genom att spela spel, värva vänner, besöka hemsidor, göra gratis erbjudanden, delta i tävlingar, bli vän med andra, skriva i gästböcker, handra på nätet och mycket med! Så vad väntar du på?

Kör i gång och få en massa present kort samt biobiljetter!

Bli medlem här!!!


Fick mitt 4:e presentkort nyligen!


Till skolan!

Hej!

Nu ska jag gå och äta och fixa mig till skolan, tänkte bara lägga in min favorit som spelades i Eurovision 210 Semifinal 2 igår. Har en anna favorit också, men den här har mer "power" :p

Och förresten, Anna har svikit Sverige, hon kom inte till final!


Friiiii

Nu är jag äntligen fri från "jobbet" ett tag. Mamma ska över till lokalen och se om telefonen funkar som den ska, och då har jag huset för mig själv i si sådär 20-30 minuter. Härligt!
Började regna nyss också, eller jag såg det nyss så det kanske har regnat hela kvällen. Det får seriöst inte regna eller vara mulet på skolavslutningen, för då blir jag sur!^^

Vad ska jag göra nu då?.. Nu blev det ju inte kul :( Ska kolla lite på Facebook. Men nej, det är inte heller kul. JAG VET! *går och hämtar chips*. Mmmm, gott! Hehehe :) Nu har jag något att smaska på iallafall!

Nä men nu får jag fan komma på att göra något. Kan fundera ut vad jag ska göra i sommar bland annat. Fyller ju år då också, 7e juli! Kom ihåg att gratta mig! Såhär ser min önskelista ut än så länge iallafall:

Yeah!

Kolla vad mamma kom hem med nyss ;) Är sååå sugen!

 

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa ner i en filt samt med mina goda chips och fortsätta på mammas hemsida som blev oklar igår. Jobbigt jobbigt..

 

Hörs lite senare då! Pussar.

 


Örongodis..

Lady Gaga - Boys Boys Boys (Manhattan Clique)


R.I.O. - After the love


Alejandro - Lady Gaga

 

Kelly Rowland - Commander


Quality Milk.

På bilden har ni världens godaste dessert, kondenserad mjölk. Mmmmm. Godare med en massa frukt. :)

 

Nu har jag och mamma "jobbat" färdigt för idag. Jag kommer gå till skolan imorgon men när jag kommer hem så måste vi fortsätta jobba på hemsidan. Fan, det är as jobbigt. Min rygg gör sjukt ont och jag är skit trött! Ska snart gå och tvätta min piercing och byta om osv och sen sova!

 

Några saker innan jag går. Glöm inte att bli medlema på Gratisbio.se, gratis biobiljetter, presentkort och biomenyer.

 

Och glöm absolut inte att följa min blogg via bloglovin'! ---> bloglovin


HC, here I come

Hello! ♥

Nu ska jag snart gå och ta på mig lite kläder och sen gå till Hageby Centrum. Ska köpa Multivitamin juice och annat som mamma behöver. Ska fråga om jag får köpa en chips påse också. Är så sugen på det!

Angående förra inlägget då jag skrev att jag skulle hjälpa mamma med hennes hemsida så råkade jag skriva att jag tackade nej till att hjälpa henne, men jag skev fel. Nu har jag ändrat det så ni behöver inte tro att jag är lat och inte hjälper min kära söta mamma, hihi! :) Har jobbat på hemsidan och jobb broshyrer hela dagen så nu är det dags att gå ut och röra lite på mig.

Skriver mer sen. Xoxo!

bloglovin


Onsdag

Godmorgon!

Stannar hemma idag på grund av att jag har skit ont i magen :( typiskt. Och nu när jag är hemma tvingar min mamma mig att fixa en hemsida till hennes jobb. Självklart så tackar jag ju inte nej, har ju inget annat att göra när jag är hemma och mår dåligt.

Men nu ska jag iallafall gå och göra mig en god frukost, är jäkligt hungrig.

En söt bild på mig och Micki älskling från Stockholm resan.


Fräsch!

Yes, äntligen duschat! Nu är  jag ren och fräsch! Fan va skönt det var :) Tvättade min navel piercing också. Har blivit lite rött på sidorna så jag ska köpa en annan tvål/rengörings sprit eller något och använda istället. Hoppas det blir bättre då iallafall.

Dålig kvalla..


Här har ni några bilder som jag har valt ut från i torsdags då jag och Micki var på min gård och fotograferade lite. Bilderna här på bloggen blev då inte så snygga på grund av kvallan. Dom är sjukt mycket bättre och snyggare i Photoshop exempel. Bilderna är helt oredigerade förutom att jag då skrev dit texten i hörnet som ni ser. :)

Nu hade jag tänkt gå och duscha eller något och sedan ska jag sätta mig ner och plugga lite sexualkunskap. Vi har prov i det nu i veckan så det är nog bäst att jag kan allt ;)

Ha det bäst!

bloglovin


Min nya klänning!

Min nya fina skolavslutnings klänning!

Lovade ju som sagt att visa upp min klänning som jag köpte idag. Och ser ni vad jag menar med att jag skulle vika upp? :) Blir mycket mycket snyggare så! Cubus - 199 kr.

Piiiuhh.. Nu behöver jag inte oroa mig och lete efter en snygg klänning, men nu är det bara ett par skor som fattas. Fan.

Fick en kommentar där det stod att jag härmar Kissie angående videon jag la upp igår. Vänta, va? Kissie, allvarligt? Jag vill inte ens komma i närheten av att likna henne eller bete mig som henne?! Alltså kom igen liksom :o Jag var bara skit sur, trött och förbannad, alla har väl sina dagar? Och bara för att man är arg i en video behöver man väl inte likna någon annan?

Är med i en tävling förresten, man kan bli avtecknad av en super duktig tjej, var med du också! http://jossaas.blogg.se

Nu ska jag käka. Puss.

Rainy day.

Hejsan alla söta!

Har precis kommit hem och sitter vid datorn och äter Daim. Ska bara gå och hämta lite juice, blev så törstig efter all choklad, *springer till köket*.. Mmm, va gott!!

Och såklart så började det regna idag också.. Jag och Micki ville ha en påse över huvudet för att springa till busshållplatsen i regnet, men ingen hade någon så det fick bli en handduk istället. :p

Juste, jag köpte klänningen idag! :D Jag sa ju att den kostade 249, men jag betalade 199. Fast på prislappen stod det faktiskt 249, jaja. Jag visar upp den lite senare samt hur jag skulle ha den!

Medans jag går och tar lite kort på min nya klänning och vilar lite så får ni dagens låt, en gamling!

Apologize - OneRepublic ft. Timberland

Lätt

Och så blir dagen mycket bättre, eller vad säger vi?

Ska gå och ta en snabb fika nu och efter det blir det läggdags. Ni får ha det bäst nu, kramar!



Förresten, har funderat på att börja sälja headers kanske, fast så klart inte så dyrt. Snälla ni, ge förslag på lite priser som skulle vara lagomt för en välgjort header.

Klänningen

Här har ni klänningen som jag förmodlingen ska köpa till skolavslutningen. (Den till vänster)
Fast jag tänkte "göra om den" lite om jag köper den. Och då gör jag den som bilden på gula klänningen, alltså drar upp "bröst stället" (hahahahahaha) så att alltihopa bara hänger, som ni ser? Hoppas ni förstår.

Men ja, den kostar 249 kr inne på Cubus. Måste köpa ett par snygga skor också.. Åh, det är typ panik. Bara två veckor kvar till avslutningen också.

Angående mitt dåliga humör. Som ni kanske redan vet så hatar jag måndagar. Och jag gillar framförallt inte när folk är dryga osv osv.. Men ja, jag kände bara för att göra ett videoinlägg och släppa ut min ilska lite. Förlåt.

Videoblogg - irriterad

 

För det första, ursäkta mitt språk.

Många av er kanske uppfattar mig som en ful fjortis i denna video men det är jag verkligen inte på riktigt, utan den här dagen sög och jag uttrycker mig efter den.


Tacos

Hej!

Sitter och äter världens godaste mat typ? Tacos såklart. Har typ längtat efter att få äta det. Från och med nu är söndagar = tacos dagar! :) Hihi.

Jag har som ni ser inte uppdaterat något idag men tänkte bara säga att jag hade besöksrekord idag! :D
Okej, 200 unika besökare är väl inte så mycket, men det är mitt rekord så fuck you all. Haha nej, skojade bara men nu ska jag äta upp min taco blandning och vila magen!

Puss!

Glöm inte att följa bloggen.
bloglovin bloglovin bloglovin

Söndag

Godmorgon solstrålar! :)

Vaknade för inte så länge sedan och har nu ätit upp min frukost. Funderar på att sätta mig på balkongen en stund och sola.. Hmm. Men just nu är det ingen sol alls, så jag får vänta ett tag. Undra om det är vamt, har inte känt efter ännu.
Idag kommer jag få jobba i photoshop igen, och denna gång för pengar. Ska fixa en hemsida till mammas jobb så kommer behöva en snygg design.

För några dagar sedan var ju jag och Micki ute och fotograferade, och jag fastnade på ett träd med fina blommor!

Svaren från frågestunden del 2


Hur många läsare har du typ varje dag?

Det varierar från dag till dag men i genomsnitt ungefär 150 unika per dag.

Vilket photoshop använder du?

Photoshop CS5, den nyaste.

Gör du gratis headers?

Nej tyvärr, gör bara till mina närmaste vänner. Om man vill ha en gratis header kan man vara med i min nuvarande tävling här.

Hur gör du din header, vem gör den?

Jag gör mina headers själv.



Vad gillar du för killar?

Killar som har långt hår.. Ett stort NO NO!

Hur ska en kille vara?

Jag gillar killar med gärna blont eller mellan brunt hår, han ska vara självsäker, snäll såklart, omtänksam, SNYGG :p osv.

Har du någon "drömkille"?

Haha gud.. Nej typ inte, eller.. Fan jag vet inte :p Nämen en blandning av Ryan Sheckler, Liam Hemsworth och Jesse McCartney!


Vilka har du strulat med?


Haha, det vill ni allt veta va? ;) Sånt säger jag inte i bloggen!

Vem va bäst?

Den sista, inget snack om saken!



Om du hade en fribiljett med tåget till Umeå skulle du då åka dit?

Ja för fan, det är väl klart. :o

Vad tycker du om norrköping?

Busigt, snålt, tråkigt, vidrigt, härliga somrar.

Har du bättre vänner i Umeå än här i Norrköping?

Jag har bra vänner överallt. Bara jag har vänner så är jag nöjd!

Vad skulle du göra om du en dag fick veta att du och din mamma skulle flytta tillbaka till Umeå, vad skulle din reaktion vara och vad skulle du göra?

Jag skulle vara chockad resten av livet och såklart skulle jag vilja flytta tillbaka dit men jag skulle ta med mig några personer!



Vilken kamera använder du?

Nikon D60 fast jag vill ha Canon D7. Men Nikon är bäst än så länge!

Vem tar bilder på dig?

För det mesta så är det min vän Micki.

Vilka låtar lyssnar du mest på?

Dom här låtarna har jag lyssnat på mest dom senaste dagarna:


Vilka bloggar läser du?

Kenzas, Kissies, Dessies, Paows, Fokis, min :) och mina kompisars bloggar.

Vilken skola går du på?

Victoriaskolan i Norrköping.

Glass eller godis?

Glass om man tänker på sommaren.

Vad anser du om euroshopper-choklad?

Super gott och skit billigt, 5/5!

Vem litar du mest på?

Micki! ♥

Vad är det bästa du har varit med om?

Att få leva mitt liv.

Vem är den perfekta kompisen, engligt dig?

Den jag litar mest på.

Bästa minnet?

Stockholm resan igår, grillningar vid vattnet.

Allt och lite till


Bild nummer 1: Äntligen fått mitt 4e presentkort från Gratisbio.se! 50 kronor i rakt ner i fickan. Bli medlem ni med och få hem presentkort precis som mig!

Bild nummer 2: En apa som jag fick av Nettan (en som följde med till Stockholm igår) som ett tröstpris för att jag inte vann någonting alls. Dom andra vann bl.a. en liten elgitarr, 2-3 kilos choklad m.m. och jag vann inget :(

Bild nummer 3
: Lite godis jag fick av Kenneth som var våran chaufför. Hann vann nämligen också en jätte stor flaska full med små choklad bitar. Fick med mig hem totalt 9 stycken.

Nu ska jag sätta mig ner och svara på frågestunds frågorna jag inte har svarat på. Skulle egentligen lägga upp svaren för 2 dagar sedan men hade för mycket planer som stod ivägen. Men nu, nu ska jag fan i mig lägga upp dom! :D

Stockholm - Grönalund!


Våran sköna chaufför på första bilden!

Åh vilken underbar dag alltså. Kunde allvarligt inte blivit bättre. Först var vi nere i city och kollade på kläder osv. Sedan åt vi 2 gånger på 2 timmar tror jag. Klockan 3 åkte vi raka vägen till Grönan, och jag hatar mig själv, jag åkte inte frittfall och insane.. Men nästa gång, då jävlar. Hatar frittfall så, men jag var faktiskt modig och åkte uppskutet/katapulten 3 gånger ;)
Härliga bilder blev det iallafall, och som sagt så kunde jag inte fota så mycket där inne.

PS. Är det bara jag som tycker att spökhuset inte är läskigt?

Kramar.

Photoshop work

Hejsan allihopa.

Jag hade en underbar dag igår med mina närmaste vänner! :)
Just nu sitter jag och jobbar på en logotyp i photoshop till mammas jobb så kan tyvärr inte göra något annat förens jag är klar.. Men om en stund kommer det upp en massa bilder från igår. Fast jag kunde dock inte fotografera någonting inne i Grönalund eftersom vi låste in kameran med andra saker i ett skåp. Men lyckades ta några bilder efter att vi hade ätit mat.

Nu ska jag fortsätta på logotypen och äta lite godis!

Kramis!

Sticker nu!

Hej alla söta bloggläsare!

Nu sitter jag här hemma med Micki och har just kommit in från en "fotografering". Tog lite bilder på blommor osv och sedan en massa bilder på oss som kommer upp på blogger snart.
Strax ska jag packa lite kläder till imorn eftersom vi åker till Grönan då! ;) FAN VA KUL ALLTSÅ!

(Haha Micki tar sönder mitt huvud just nu.. hon sitter och spelar på mammas keybord
(?)/piano och byter ljud ni vet, haha fuck vad mitt huvud gör ont just nu.)

Jaja, nu ska vi sticka iväg så hörs vi imorgon seeeeent på natten typ, för det är då vi kommer hem. Älskar er så mycket och ha det bäst!

Börja skicka in bilder!


Är ni sugna på att tävla?

Bild i repris.

Tänkte starta en liten tävling här på bloggen för första gången men jag är inte säker ännu. Är ni sugna på att delta kanske? :)
OM jag nu ska ha denna tävling så kommer den gå ut på att man skickar in en fanbild/fanbilder till mig som man har gjort själv (och självklart är det jag som ska vara med på bilden/bilderna). Priset är det alla har länktat efter att få, det är något alla tjatar efter att få av just mig. En header. Jag får minst en fråga om dagen om jag kan fixa headers åt folk, och eftersom jag får så mycket frågor kring det så har jag aldrig tid att fixa till alla. Men nu har alla chansen.

Tycker ni att jag ska fixa en sådan tävling? Skriv och berätta vad just du tycker, för det är väl inte helt fel att få en ny och fräsch header efter önskad look?

2 dagar kvar!

Godmorgon!

Ligger skönt i min säng och äter kondenserad mjölk med vindruvor och lyssnar på härliga sommar låtar! Det måste man ju få göra? Och en sak som jag inte gillar, är att det oskar, just nu, precis nu, ush. :( Det bombar men det blixtrar inte?.. Det kanske måste bara mörkt för att det ska blixtra. Undra hur mamma har det där ute, hon cyklade till lokalen nyss så.. :o

Iallafall! Idag har jag studiedag, så jag bara njuter av dagen och sover länge fast än jag vaknade 11. Imorgon är det skola igen och jag har utvecklingssamtal, som jag verkligen hatar nu när jag till och med ska leda det själv. Men som tur är så är det min sista dag i skolan den här veckan, åker ju till Stockholm på fredag!

Har fått i uppgift av mamma att skala och koka potatis samt doppa något kött i ägg och sedan steka det.. Hur tror ni att det kommer gå? Fortsättning följer.


Sun!


Ser ni hur varmt det är!? :o
Gick förbi vardgasrummet och såg att det nästan var 30 grader varmt ute! Och det är inte ens sommar än. Grymt bra iallafall! Det regnade två gånger idag och nu är det strålande sol!

Jag börjar svälta ihjäl.. Mamma kom hem nyss så nu blir det käk!

Push Push

Halloe! Haft en bra dag? Det har jag!

Idag så var jag ju på skolan men hade inga lektioner för dagen, skönt! :) Några spelade spel, ritade, spelade basket och fotboll och några målade ett blivande mysrum som jag var med i. Kul var det, det blev 2 svarta väggar och 2 rosa/röda väggar.
Efter det åt vi lunch och sen kollade på Jalla! Jalla!.
Imorgon har vi studiedag så då ska jag sova ut ordentligt. Ville inte kliva ur sängen imorse fast än jag vaknade senare än vad jag brukar göra.

Lägger in dagens låt så länge! Kat Deluna ft. Akon - Push Push (spanish version)


Sitter just nu i min sköna stora säng och dricker den godaste drycken i världen!


Fototävling hos tinkerbella!

Jag är verkligen en tävlingsmänniska känner jag! :)
Nu har jag anmält mig till en ny tävling, och denna gång är den hos Tinkerbella - en sjukt bra fotoblogg.

Priset är en reflexskärm från tvspelsweb.se (reflexskärm 5 i 1) som jag verkligen önskar mig och vill köpa, men nu har man ju ett tillfälle att vinna en!

Tävlingens tema är sommarkänslor. Man ska ha tagit bilden själv. Här är mitt bidrag.

Denna bild ger mig en massa sommarkänslor. Man sitter vid stranden och grillar korv och marsmellows en varm sommar kväll. Hur härligt är det inte?


Miss you guys!

Kollar igenom en massa härliga bilder från typ sommaren 2008 och 2009, sjukt härliga tider det var va. speciellt 2008 då jag bodde i Umeå.. Slänger upp en bild som är tagen 2008 tror jag, på Umelagun - världens bästa ställe.

På tal om Umeå. Jag ska dit i sommar, hoppas jag, om mamma tillåter mig! Och då ska jag fan besöka Umelagun igen. Det har jag bestämt nu. Självklart med mina kära vänner. Har saknat dom såååååå! Och min vän Wilma kommer hit i sommar också, tror jag iallafall, så det ska också bli kul!

 

Sen ska jag på kryssning i sommar också, och sen är det augustifetsten i augusti med. Gud vad mycket det kommer hända i sommar tycker jag.

 

Vad ska NI göra i sommar mina kära läsare? (Har kanske ställt denna fråge inann, men frågar ännu en gång!)


OLW - Ungs bakat!

Hej!

Nu är jag igång och tävlar igen! :) Denna gång om 10 stycken biobiljetter till Sex and the city 2 och 23 fulla påsar med den nya OLW Ungs-bakat! Fast för att vinna måste man ha en bra motivering, så här kommer min!

Nu är den nya smaken här, men det är bara chips som gör mig kär.
Så nu vill jag detta vinna, så att lyckan kan mig finna.
Hoppas att ni väljer mig som nummer ett, för att jag är bäst på många olika sätt.
Tro det eller ej, men det är svårt att rimma med dej!
Så snälla söta rara jury, om jag vinner kan ni få lite curry!

Var med och tävla du också!

Klick bilden!


Nu har mamma kommit hem så här har ni! Bilden jag lovade att visa upp för er som inte såg i tidningen!
Inte nog med att bilden syns över där, jag får 2 biobiljetter också! :) Värt ju!

Sen en annan bild jag lovade er att visa var ju en bild från igår! Tyvärr är det bara på mig, haha. ;)
Det var så sjukt varmt så vi passade på att "sola" lite!


Svaren från frågestunden del 1


Varför började du blogga?

Svar: Jag vet egentligen inte, men när jag kollade runt på andras bloggar och såg hur snyggt dom hade gjort den så ville jag börja blogga själv.

Kan du fixa headers åt andra?

Svar: Tyvärr så har jag nästan aldrig tid, och om jag skulle fixa åt andra så skulle i princip alla vilja att jag skulle göra, och det är helt uteslutet. Jag gör bara åt mina närmaste vänner.

Hur många läsare har din blogg?

Svar: Antar att du menar unika läsare per dag? - Mina läsare ökar/minskar ju varje dag men i genomsnitt är det ungefär 150 unika läsare varje dag.

Vet din mamma om att du bloggar och har hon kollat in din blogg?

Svar: Ja! Min mamma vet att jag bloggar och hon läser min blogg dagligen.



Favorit smink?

Svar: Har inget sådär favorit smink, men det jag använder mig mest av är en superbra mascara - Max Factor False lash effect, och en Dream matte mousse foundation. Rekomenderar starkt!

Vad har du för naturligt hår? Asså är de rakt eller lockigt?


Svar: Det är faktiskt lockigt, eller rättare sagt vågit.

Använder du någon parfym? Vilken/vilka?

Svar: Alla mina parfymer är slut men min favorit är Jennifer Lopez färgglada parfym. Det är den absolut godaste man kan ha!

Hur får du ditt hår så volymit, kan du säga hur du fixar det?


Svar: Först så plattar jag mitt hår med en vanlig plattång, sedan använder jag mig av en Volym Master där jag fixar volym vid topparna.



Har du kille?

Svar: Nej, inte just nu.

Gillar du någon, vem?

Svar: Jag brukar inte säga vem jag gillar osv, men just nu gillar inte någon.

Hur många har du strulat med?


Svar: Jag räknar faktiskt inte!

Vem va ditt första strul med, när?

Svar: Självklart så säger jag ju inte vem jag strulade med men när det var var väl när jag fortfarande bodde i Ryssland.



Vill du bo i umeå eller Norrköping?

Svar: Ärligt talat vill jag faktiskt bo i Umeå.

Vem är den bästa personen/personerna i Norrköping?

Svar: Den jag är med mest, Micki! Dom andra på skolan är ju också minst lika bra.

Vem är den bästa personen/personerna i Umeå?

Svar: Wilma, Klara, Jannike & Joel.

Hur är det att inte bo i umeå längre?

Svar: Tråkigt och surt. Det är den bästa staden så skulle göra allt för att få flytta tillbaka.



Hur lång är du?


Svar: Många undrar det och jag vet faktiskt inte exakt hur lång jag är, men jag skulle nog gissa på att jag är ungefär 1.60.

Vad gör du på din fritid?

Svar: Det alla andra ungomar gör antar jag? Sitter vid datorn, hänger med kompisar, badar m.m.

Brukar du döma efter utseéndet?

Svar: Klart att det händer, men inte alltid.

Har du gått i vrinneviskolan?

Svar: Ja, det har jag.

Vem är din abv?

Svar: Betyder det absolut bästa vän? Har 2 bästa vänner, Jannike och Micki.

Var redigerar du dina bilder?

Svar: Photoshop cs5!

Berätta en pinsam sak, och inget du har sagt förut?

Svar: Jag har inga pinsamma saker som jag inte har berättat om jag hade haft det så skulle jag ändå inte säga!

Har du någon stuga? Isåfall vars?

Svar: Ja, jag har en stuga, fast inte i Sverige. Den ligger faktiskt i Ryssland.

Tidsinställt inlägg

Nu har jag gjort mig en god och nyttig(?) frukost! Har satt på en film också, My sister's keeper heter den. mamma ringde nyss och sa att hon kommer hem vid halv 7-7 ungefär så då kommer det upp bilder.

Frukost á la Ksenia, som Kissie säger! ;)

Stoooop!

Sådär! Nu kör vi frågestund tills jag säger stopp!
Tänkte göra en ny sak, nämligen att den som ställer den bästa frågan får en länkning.

Vad väntar du på? Fråga på!

STOP! Haha, glömde helt bort att jag hade frågestund.. Men nu är den iallafall över så nu tar jag inte emot fler frågor.Hade hoppats på mycket mer frågor än vad jag egentligen fick men.
Svaren får ni upp senare idag!



Godmorgon!

Klockan är snart 2 men jag vaknade bara för en stund sedan. Gäller att ta vara på sin ledighet, speciellt på en söndag!
Idag kommer jag bara sitta hemma och chilla som man brukar säga! :D Sen kommer mamma hem från Linköping idag också så då kan jag visa Klick bilden med. Nu ska jag gå och göra mig en rejäl frukost och sätta på en skön film.

Ha det riktigt gött nu då, och njut av den sista lediga dagen! (Apropå ledig dag: På fredag tar jag ju ledigt från skolan och åker till Stockholm City & Grönalund med mitt kompis gäng! Tror nog att det blir jävligt kul va?) Puss!

bloglovin


Fint.

Hej och förlåt för den låga uppdateringen idag!

För det första vill jag börja med att säga att mamma tog med Klick till Linköping - hon sover där inatt, så jag kan inte visa bild idag heller. Fiiiiint. :| Har sprungit runt i hela lägenheten och letat efter tidningen tills mamma ringde och sa att den var med henne. Eller har ni förresten sett bilden i tidningen? Kul isåfall!

Okej. Tänkte vara på bättre humör nu iallafall!
Den dåliga uppdateringen berodde mest på att jag varit ute i princip hela dagen! Vädret har varit på topp och jag har svettats. :p
Igår var det inte så fint väder alls så jag trodde att det skulle bli samma väder idag men nej. Istället var det strålande sov, inte ett ända måln på himmelen och 25+ grader varmt (i skuggan)!
Jag, Micki och Adnan som är en skol kompis var på ett ställe som heter Palace och solade i drygt timme. Skönt men super varmt var det. För mig blev det sammanlagt 2 glassar idag också. Gott!
En bild från dagen kommer imorgon.

Bjuder på en gammal bild idag istället så att ni har något att kolla på! :)


Fredagsmys!

Hallo! ♥

Nu är jag hemma hos Micki och vi sitter och kolla på American Pie - The wedding.
Till middag åt vi en varm hemmalagad smörgåstårta, yum. Och för ett tag sedan kokade vi konserverad mjölk, ich hade det på rostat bröd. Det ät ungefär som nötcreme fast utan nötter! :)

Köpte ju Klick idag också! Tyvärr så tog mamma hem den förut så jag visar bild på bilden imorgon när jag kommer hem istället.

Nu ska jag gå och mysa med Micki och kolla klart på filmen! Pussar.

Stan!

Hej allihopa!

Nu ska jag till stan och möta Micki. Vi ska bara kolla runt lite och fika med hennes mamma en stund.
Skriver mer när jag kommer hem!

Puss!

Bella&Tyra show!

Nu är jag redo för att se Kissie skämma ut sig själv på Bella & Tyra show! :)
Hehe. Nej då, skämt osido, men hon har ju lovat att göra en överraskning när hon väl är där så det blir ju.. spännande..?

Sitter med en kopp te och en skål med nyttig gurka! Och det som ligger i samma skål är ju Kossans mjukost ni vet.. :p Haha, fråga mig inte men det är sjukt gott att äta "bara sådär"!


Vad ska ni göra ikväll? Och glöm inte köpa Klick imorgon! ;)

Ny design


Hej!

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny design! Om den nya inte har kommit upp än så kan ni trycka på F5.
Ska ha kvar den här till sommaren, om jag inte kommer på andra silar att göra om den på. Gillar ni den? :)

Just nu ligger jag i min mammas säng och kollar på My super sweet 16. Jag har haft så jävla ont i halsen hela dagen så jag kan knappt svälja.

Mamma är i hennes lokal och målar om. Egentligen skulle jag hjälpa till men ligger hemma istället och har feber. :( Nu ska jag gå och göra lite middag till mig själv! Puss!

Kristi Himmelsfärdsag

Godmorgon!

Sitter i min säng just nu och dricker hett te, har nämligen jätteont i halsen fortfarande. Vaknade prick 9 idag, trodde att jag skulle sova länge länge men ej.
Igår skulle jag ju börja på min nya header men när jag såg att jag hade 38,8 graders hög feber så la jag mig direkt! Jag var helt kok het men frös.. :o Gör alltså headern idag istället, när jag har vaknat upp helt.
Nu ska jag gå och göra lite mer te (för det är viktigt att dricka mycket när man är sjuk) och en macka.
Slänger upp en låt medans jag vaknar upp. Ska försöka ta lite bilder idag också!

Hoppas ni har sovit gott iallafall!

Dagens låt: Livvi Franc - Automatik

12/5-10




Varför ska du vara med i Klick?


Svar: Jo! Jag har sagt det förut men här kommer svaret i repris. Jag ska vara med i Klick för att jag tydligen "liknar en kändis".
Jag skickade in en bild på mig och en bild på Ke$ha som jag nu var lik, och sedan ringde aftonbladet och frågade om det var OK att jag skulle få vara med i deras Klick tidning. Hoppas det var svaret på din fråga Monika! :)

Presentkort - beställt!

Nu har jag beställt ett till presentkort som innehåller 50 kronor från Gratisbio. Behöver lite pengar när jag ska till Stockholm nästa fredag. Vi ska ju gå runt på stan och kolla, och jag tänkte köpa en klänning eller något liknande till skolavslutningen.
Om ni vill ha snabb för tjänta pengar så tycker jag att ni ska bli medlem på Gratisbio, ni får 75 poäng om ni blir medlema genom mig (kseniaj). Bli det här.

Tänkte att jag skulle börja fixa en ny design/header snart. Temat blir sommar som en läsare tipsade mig om. Ska försöka göra mitt bästa så att den blir skit snygg. Vet dock inte vilka färger jag ska ha med, för det blir helt konstigt om jag tillexempel har grönt, eller..?
Kom med en massa bra ideér på färger osv, så startar jag redan ikväll!

Nu ska jag ut på balkongen snart och ta lite frisk luft.. Tror att det kommer behövas i min sjuka kropp :(

Och förresten, GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

bloglovin


Sjuk igen.

Hej på er!

Läste ni rubriken? Alltså jag blir snart galen av att sitta hemma hela tiden och inte göra något alls.  När jag vaknade på morgonen idag så hade jag fruktansvärt ont i halsen men gick till skolan ändå. När jag väl kom fram till skolan och hade min första lektion så kände jag att jag itne mådde bra alls. Jag fick jag verkar i kroppen och ont i huvudet. Gick iallafall hem från skolan ungefär vid 11 tiden och la mig i sängen direkt och somnade i ungefär 3 timmar om inte lite mer. Kollade tempen för ett tag sedan och det stod 37,7 så jag har lite feber eftersom 36,6 är normalt. Har fortfarande ont i huvudet och kroppen. Kan tillexempel inte vända mig bakåt för ens det för ont i min rygg..
Har varit sjuk i snart 2 veckor nu så nu ska jag vara hemma ett tag tills jag verkligen känner mig frisk!

Idag fick vi iallafall ett litet "lov" i två dagar (4 om man räknar med helgen), eftersom det är Kristi Himmelsfärdsdag imorgon. SKÖNT!
Nästa fredag åker ju jag till Stockholm med mina vänner, men i en tidning stod det att Grönalund skulle ha strejk just den dagen vi skulle dit.. Så det är ju braaaaa. Men det kommer nog säkert lösa sig!

Och nu på fredag är jag ju med i Klick minns ni!? :D Se till att köpa den fan! Det ska iallafall jag! 

                                                                     Sliten & trött liten Ksenia..


Juste, innan jag slutar så vill jag bara passa på att säga att det inte är smart att vara "anonym" i min frågestund, för dom minskar verkligen chansen att få ett svar och inte minst en länkning - om man har blogg dvs. Men tänk på det!
Bättre att skriva namn!


Frågestund!


Sådär! Nu kör vi frågestund tills jag säger stopp!
Tänkte göra en ny sak, nämligen att den som ställer den bästa frågan får en länkning. :)

Vad väntar du på? Fråga på!

Take a photo bitch.

Hallo.

Ännu en jobbig dag då jag skiter i att blogga.. Har inget att skriva om helt enkelt. "Puuh"..

Sitter iallafall här i min säng och har extrem huvudverk. Och det beror ju såklart på att jag spenderar den mesta tiden vid datorn. Känner bara för att sätta mig på balkongen och läsa en bok, bara för att huvudverken ska gå över utan några tabletter.. behöver lite luft. Har just fikat och ska snart gå och rengöra min navel piercing.

Måste bara säga att ni suger på att ställa frågor till mig :( Hoppades på att jag skulle bli bombad med olika frågor osv, men ej.

Några snabb bilder jag tog igår kväll. Är sugen på att gå ut och fota så att det blir snyggare bakgrunder osv, men har tyvärr inget stativ..

Här växer det pengar på träd!


Bli medlem på Gratisbio?

"vad är det" kanske du undrar? Det är en gratissida som verkligen fungerar. Jag är medlem och har på jättekort tid samlat ihop poäng som jag sedan växlade mot presentkort! Fast det har jag redan köpt upp..
Allt du behöver göra är att trycka på bilden ovan, trycka på registrera och sedan verifiera din epost! När du blir medlem så får du hela 50 poäng som tack för att du blivit medlem, och om du blir medlem genom mig (alltså genom bilden ovan och ange mitt användarnamn (kseniaj) i rutan "värvare") så får du 25 extra poäng! Alltså hela 75 poäng!! inte illa.. Sen är det bara att börja samla poäng genom att spela spel, värva vänner, besöka hemsidor, göra gratis erbjudanden, delta i tävlingar, bli vän med andra, skriva i gästböcker, handra på nätet och mycket med! Så vad väntar du på?
Kör i gång och få en massa present kort samt biobiljetter!

                                                               Här är mitt bevis på att det funkar! 
              

Monday!

Men hejsan!

Förlåt för den hemska uppdateringen dom här senaste dagarna.. Men jag har haft annat för mig, funderar på att ta en liten bloggpaus senare också och vila mina ögon från datorn. Har nämligen jätte dålig syn och varje gång jag sätter mig vid datorn börjar det göra ont i mina ögon och jag får lätt huvudverk. Men det blir nog senare skulle jag nog tro!
Sen beror min dåliga uppdatering på att jag nästan aldrig har något att skriva om.. Händer aldrig något kul i mitt liv ju! :o

Tänkte iallafall lägga upp lite bilder som jag aldrig lagt upp och som ni aldrig sett. Det är allt från glassätning, fester och skolan m.m.

Annonser från BloggPartner


When I look at you.

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från bion. Undrar ni varför?..
Jo, igår blev det ingen bio. När vi hade satt oss i bio salongen och alla väntade på att filmen skulle börja så började reklamen och hela skiten att lagga osv. Sedan kom en tjej som jobbade där in och sa att föreställningen var inställd och sedan fick vi gratis biobiljetter var för att halva filmrullen låg på golvet och var helt förstörd.. MEN fördelen var ju att vi fick biobiljetter! :)
Iallafall. Såg filmen idag istället. Jag kan bara säga en sak. Last song är en av dom bästa filmerna jag har sett.
Måste också erkänna att jag var såååå nära på att börja gråta, men jag var tårögd minst 5 gånger underfilmen. Alla höll på att snyfta och torka sina tårar.. Sorlig men sjukt bra var den.

Nu ska jag gå och göra lite fika och gå på toa, hehe. Har varit kissnödig sen jag drack upp min Trocadero på bion..
Lägger in en jätte fin melodi som spelades i filmen ett par gånger. Den är sjukt vacker.

Steve's Theme

Mot bion!

Hej!

Just nu är vi hos Mickis mamma och väntar på att klockan ska ticka mot 19.40.
Då ska vi gå ut till bussen och åka ner till stan. Vi ska ju på bio. Filmen börjar klockan 20.30.
Efter filmen ska vi gå hem direkt så att vi inte får skäll. Det har regnat hela dagen och vi har inget paraply, så vi kommer få problem :D hehe.

Nu har jag inget mer att skriva så vi får höras när vi hörs! All kärlek till er.

Såhär ser vi ut just nu/idag!


Design makeover

Nu tänkte jag ändra min design, eller åtminstone headern igen. Fast jag tänkte fråga er om lite hjälp!
Vilka färger tycker ni kommer passa, eller hur ska det se ut? Vad fattas liksom?
Jag hade tänkt ha lite andra färger den här gången, har ju bara haft grått hela tiden.. Börjar se tråkigt ut.

Ge tips iallafall!

Nu ska jag gå och duscha och börja fixa mig för att gå till Micki. Ska bara reservera platser till filmen så att vi slipper få dom sämsta platserna iaf.. Hörs senare!

Godmorgon!


Godmorgon allihopa! Sovit gott?

Jag vaknade ungefär för 30 minuter sedan av att jag började hosta.. Snart ska jag upp och göra mig lite frukost, eller snarare lunch.
Ikväll så ska jag ju gå på bio! Ska bli jättekul. Har väntat på att denna film ska komma ut länge nu.
Sedan ska jag sova över hos Micki tror jag! :) Nu ska jag fixa käk iallafall, efter maten hoppar jag in i duschen!

Kramar!

Annonser från BloggPartner

23:18

En bild dagen igår kväll under solnedgången! - Bättre kvalite den här gången iallafall..

Nu ska jag snart gå och lägga mig.. Har ändå inget bättre för mig än att sitta vid datorn hela tiden men det blir jag bara ännu tröttare av. Och ingen är social på msn. :(
Ska strax gå och rengöra min navel piercing så att den är ren under natten! Bra att sköta skötsenråden.

Måste bara visa en rolig fast ändå skit tråkig sida där man "pratar med en robot". Eller, man skriver vad som helst, och den svarar tillbaka. Den kan 4 olika språk tror jag - norska, svenska, engelska och tyska!
Testa den här! Den är faktiskt dum ibland :o

Godnatt allihopa. Hoppas ni haft en härlig fredag!


Cake


Sådär såg tårtan ut! Sjukt god var den också. Fick den till och med gratis!

Alltså, jag blir så jävla irriterad.. Kolla bara på kvaliten, så jävla fult erkänn? Jag fattar inte vad jag gör för feeeeeel? I photoshop är det hur nsyggt som helst men blogg kvallan suger. Fattar helt enkelt inte. ÅH!

Kollade just på Talang 2010 och åt lite vindruvor med nötter. Har varit så trött ikväll, men jag vet inte riktigt varför. Vad har ni gjort idag förresten?
Det är ju fredag och helg! Äntligen. Imorgon ska jag vara med Micki i princip hela dagen, och senare på kvällen ska vi se Last song!

Ska vila mitt huvud lite nu och kanske ta en huvudverktablett.. Har jätte ont i huvudet :(
Ha det bäst. Puss.

Klick!

Hej hörni! :)

Nu ska jag bara springa iväg till Hageby Centrum och köpa en tårta och lite mat! Det är ju så att min mamma fyller år idag! Glöm inte att säga grattis förresten!

En sak till innan jag drar. Nästa fredag kommer jag vara med i tidningen Klick ni vet?! :D Se till att köpa den då fan! Kommer vara med på bladet där det brukar vara "Jag är lik en kändis" & "Jag såg en kändis" typ. Och jag kommer ju då vara "lik en kändis" haha. Men ärlig, köp den då!

Puss hörs senare!


6/5-10

1. Gjorde det ont att pierca sig? kändes det inte läskigt att ligga där just innan dom sticker hål på en?

2. Ofta dom sa att det rog 6-8 veckor och inte månader?


Svar:
1. Nej! Det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde att det skulle göra! Trodde ett tag att jag skulle ligga och skrika på den där piercing sängen.. Men ej! Jag låg där och hoppades på att det skulle gå skit snabbt men efteråt så sa Micki att han förde in nålen sakta sakta, och det var för att pricka rätt igenom prickarna han ritade så att det skulle bli så rakt som möjligt. MEN det gjorde inte ont!
Han som piercade mig sa att dom fleste tyckte att själva tången som han håller med gjorde mest ont men den kändes knappt. Inget man ska vara rädd för! Det klart att det är läskigt men man blir så glad efteråt att det är över och att det blev så snyggt så glömmer man bort rädslan!

2. Det är lite olika läketider på har jag märkt.. På skötsellappen som man får då man piercar sig så står det att det tar upp till 6 månader, men killen sa att det skulle ta 6-8 veckor för mig. Det beror helt enkelt på. Men jag tror inte att det är en toppen idé att börja byta piercing eller pilla hur som helst då MINST 2 månader har gått.


bloglovin


Svenska

Hejsan allihopa, och god eftermiddag!

Hur har ni det idag? Allt bra eller tummen neråt? Här rullar det på bara bra! :)
Sitter i datasalen på skolan just nu och skriver en "tidnings artikel" om Rödluvan.. Alla elever i 7an får göra en valfri uppgift som tillexempel en tidnings artikel. Hehe.

Efter skolan ska jag och Micki sticka iväg till stan och kolla på lite nya kläder, samt en ny klänning eller liknande till skolavslutningen.

Vi hörs när jag kommer hem! All kärlek till er! ♥

Alltså snälla kissie..

Här är en bild på Kissies lår som hon har redigerat. Det märker nog alla tror jag.

Tycker att sånt här är jävligt synd när man hellre kan visa sin naturliga look och kropp, men tydligen inte.. Jag har ju Photoshop där jag redigerar bilder, men då ändrar jag bara kontrast och ljus i bilden osv. Men stackars Kissie klarar inte av att visa sitt riktiga jag. Och + att hon tar en när bild på sina ben, varför inte bara ta en bild på hela benen då det inte syns så mycket än att ta när bild och redigera så att det verkligen syns att man har gjort om..

 

Vad tycker ni läsare? Är det snyggt att göra om sina bilder?


Cup a soup


Nu var det dags för min middag! Är inte ens hungrig men jag måste ändå äta något, så jag tog bara något enkelt men ändå gott, och inte för mycket.
Cup a soup är som en soppa, och min innehåller kyckling och curry.

Som vanligt så har jag inte gjort något idag. Kollade på en film som jag sa. Den hette "Beauty and the briefcase" och var rätt så bra, men jag vill kolla på riktiga komedi filmer som man garvar sönder åt! Ge mig förslag! :)


Ny kategori

Nu har jag lagt till en ny kategori här på bloggen. Denna kategori är nog väldigt bra att ha här eftersom jag får in så många frågor hela tiden om det och det osv.
Kategorin heter "frågor & svar". Där kommer jag ha svar på frågor och svar från frågestunder osv. Kommer svara på minst 1 fråga per dag om jag jag får in några såklart och om jag bloggar just den dagen eller har tid. Om jag får med en en fråga på en dag så kommer jag istället svara på flera i ett inlägg.
Och det gäller såklart att vara seriös och stå för sin fråga. Lite senare in på maj så kommer jag ha en liten frågestund också.

Börja fråga frågor så svarar jag på dom varje dag! :D

Kram! ♥

5 maj 2010

Godmorgon alla bloggare och läsare!

Sitter i min säng just nu och äter min frukost. Vaknade vid halv 12 tror jag och sen dess har jag bara "njutit" av att ligga hemma och inte göra något.
Är fan less på att sitta hemma! Herregud.

Iallafall. Tänkte städa mitt rum lite senare så att det ser lite mer bovänligare ut. För just nu är det inte så mycket att se på. Fast just nu ska jag hitta en skön film att kolla på! Har ni förresten några bra idéer på bra filmer? Om ni har det, så snälla skriv det till mig! Behöver en massa filmer nu när jag är sjuk.

En del av mitt rum just nu.. Till och med saker under bordet :o

bloglovin


Nattblogg

Yttligare en bild på min piercing (och nästan hela jag som några ville att jag skulle visa). Den ser fortfarande sne ut va? Men det är den absolut inte! Lutade min bärbara dator så att den låg på sidan och sedan tog kort. Det är därför den inte är rak på bilden. Är förresten jätte nöjd med den! :)

Imorgon blir det heller inte någon skola.. Måste vara hemma tills jag känner mig eller är fullt frisk! Har fortfarande en massa snor uppi näsan. Intressant va?
Hoppas jag kommer kunna somna inatt också.. Gick ju inte så bra igår natt.(?)
Hoppas ni sover mycket bättre än mig på nätterna?..

Godnatt vänner! ♥

Resultatet - piercingen.


På första bilden så håller jag kameran snett med meningen, bara så ni inte trodde att piercingen satt snett..

Här har ni det! :D Det blev fan rå snyggt enligt mig! Jag lovar er, det är mycket mycket snyggare i verkligheten än på bild, + bildkvaliteten inte är så bra här på bloggen..

Iallafall. Alla ni som vill och har tänkt att pierca naveln, så rekomenderar jag det verkligen! Det gör absolut inte ont, bara ett litet stick. Och sen är det inte dyrt, 500 spänn men det är det värt det! Tack mamma! :)

Jag fick några frågor om hur lång tid det kommer ta tills jag får sola och bada och vad jag rengör piercingen med.
Svar: Jag får bada på badhus osv ungefär 3-4 veckor efter att jag tog hålet (idag,) annars tar det 6-8 veckor att läka. Jag rengör piercingen med en speciell tvål som man kan köpa på Konsum t.ex. som heter Lactacyd, den blåa helst för den är parfymfri, och det gör jag 2 gånger om dan.

Jag har inte rengjort än efter som vi glömde köpa det efter att jag tagit hålet, och mamma är i lokalen och fixar massa saker. Hoppas hon kommer hem innan 10, för då kan jag springa till HC och köpa, om det finns..

Det luktar bränt.. eller(?)

Jag är bäst, JAG VET. Jag är kocken i familjen säger vi. :p
Mamma är inte hemma än så jag var tvungen att göra mat själv och valde köttbullar och makaroner, och vad händer? Jo, jag bränner hela skiten! :)

bloglovin


Navel piercing!

Hello!

Gissa vad?! :)
Har äntligen tagit min navel piercing! Dock kan jag inte visa den just nu eftersom jag har ett plåster över och det måste sitta i någon timme till, men visar resultatet senare.
Det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Det gör mindre ont än när man tar hål i örat!

 

Såhär ser det ut just nu! Visar som sagt efter en timme eller något liknande! Aaaah, fattar inte att jag äntligen har tagit det efter 2 års längtan. :D

 


Godmorgon!

Ja men godmorgon på er! Sovit väl?
Inte jag kan jag bara säga! Somnade kanske klockan 5 på natten/morgonen och vaknade för 30 minuter sedan. Är hur trött som helst men jag kan inte somna om..
Klockan 12 ska jag och mamma gå till stan och kolla på hennes lokal där hon ska jobba. Golvet och väggarna är ändrade så jag vill se hur resultatet ser ut! Efter det ska jag pierca naveln.
Är det någon som vet om det gör något att man är lite sjuk? Fast egentligen.. tror inte det spelar någon roll, eller?

Nu ska jag dricka färdigt mitt te så länge det är varmt så att jag kan prata normalt, för min röst låter fortfarande som en bebis..
bloglovin

Vad fan...

Klockan är snart 03.00. Jag kan inte sova. Har inte sovit på hela natten.
Gick och la mig vid 11 som ni redan vet. jag kan absolut inte sova på rygg. men så fort jag lägger mig på sidan och "börjar" somna så vaknar jag igen av att snoret rinner. :( FATTAR NI HHUR JOBBIGT DET ÄR?! Jag behöver min sömn!!!
Jag har försökt allt! Jag gick till vardagsrummet och satte på TVen. Satte på timer på den också för att jag trodde att jag skulle somna. Sen har jag legat i sängen och försökt lyssna på lite svag musik på min mp3, men det gick inte bra alls eftersom batteriet var tvunget att ta slut.

Nu ska jag kolla på en film. Vilken som helst, bara den gör mig jävligt trött så jag kan somna.

Finally!

Nu ska jag gå och lägga mig. Men tänkte bara säga att jag äntligen piercar min navel imorgon! Mamma är inte sur längre så nu har vi bestämt att vi ska gå och ta hålet imorgon.
Det kommer kosta mig 500 kronor.. Jävligt dyrt för ett litet hål? Men mamma betalar såklart!

På tal om min mamma.. Hon fyller faktiskt år nu på fredag, så gratta henne allihopa! :)
Ska gå och borsta tänderna nu och sedan lägga mig i min stora sköna säng och läsa en bok. Dock vet jag inte vilken, kanske Asyl!

Imorgon kommer jag inte gå till skolan, tror jag iallafall. Min röst låter som en ny född bebis röst och jag hostar varannan sekund. Suck..  


Photoshop CS5

Hej!

Sitter nu och torkar mitt snor och trixar lite med den nya photoshop, nämligen CS5. Jag vet dock inte om man kan köpa den ännu men testa den i 30 dagar kan man! Tänk vad mycket man kan göra med bara ett program?

Bilden är i "före & efter"

Nu ska jag iallafall gå och käka något riktigt gott. Har inte ätit på hela dagen eftersom min apetit inte har kommit tillbaka..

Hörs när vi hörs! Pussar.

Komigen nu! "click"


Är vi lika?


Fick en kommentar av en anonym person som inte vågar säga vem den är, och han/hon sa att jag var lik sångerskan Ke$ha :o
Tycker ni att vi är lika? Finns det verkligen likheter? Tog bara en slumpad bild.


Måndag

Godmorgon solstrålar :) Allt bra?

 

Härlig bild på en söt liten blomma jag tog kort på igår.


Som ni kanske märker så stannar jag hemma idag, annars skulle jag ha börjat 8.20. Har hostat och snorat hela natten. Kanske var det dålig idé att gå ut igår.. men det var det värt det isåfall!

Idag kommer jag bara ligga i sängen förmodligen hela dagen, sedan får vi se vad som händer. Åh.. jag har nästan igen lust att blogga när jag mår såhär dåligt :(

 

Annonser från BloggPartner

Härlig söndag!

Härliga bilder va? Även fast jag hade riktigt ont i halsen och hostade mycket så var det jättekul! Tog mycket mer bilder men dock så orkar jag inte lägga in dom eftersom jag har programmet paint just nu.. Grilla är något vi är mästare på!
Fick också ett bett eller liknande på mitt knä. Kliar så det gör ont!

Nu ska jag gå och dricka hett te. Måste värma upp min hals lite. Hoppas jag blir frisk tills imorgon, fast det tror jag inte jag bli på så kort tid.

Kram allesammans och godnatt ♥

Ut och steka!

Klev just ut ur duschen så nu är jag ren och fräsch! Jag ska ut och träffa Micki om en stund. Vi har bestämt att vi ska grilla nu. Så får det bli! Slänger upp dagens outfit så länge jag är borta.


Ringen föresteller en döskalle med en orm.

När jag kommer hem igen så kommer jag lägga upp lite bilder från dagen. Tar med min Nikon! Puss, ha det bäst!

Förkyld..

Ser ni hur mycket det blommar på träden?

Godmorgon bloggen.

Det är en underbar dag och jag ligger i sängen och hostar så att min hals kliar. Det är så varmt ute, himlen är helt blå och det är vind stilla. Micki funderade på om vi kunde cykla till vårat hemliga ställe som vi var mycket på i somras, och grilla marshmellows. men eftersom jag är sjuk eller iallafall på väg att bli sjuk så vet jag inte om jag kommer orka, för då kommer jag ändå bara bli ännu mer sjuk..

Läkerol care

Hej igen.

På dom senaste 2 timmarna har jag hunnit med några saker. Har t.ex. gått till och från Hageby centrum och handlat lite saker som bl.a. halstabletter. Har nämligen ännu mer ont i halsen nu, nästan för ont. Har ingen apetit heller, så jag undrar verkligen om jag inte blir sjuk.

Mina goda starka halstabletter och min söta nalle-puh-nalle som jag vann på lotteri igår kväll!
Den är mjuk kan jag lova!


Har just ätit och kollat färdigt på det senaste Talang avsnittet eftersom jag missade det igår på grund av att jag jobbade. Just nu sitter jag och dricker lite citron vatten så att halsen ska lugna sig.

Annonser från BloggPartner

Valborg

Hello allihopa!

Hur mår ni idag? Kom ni hem sent igår? Själv så vaknade jag med enorm halsont. Kan nästan inte svälja.. Tror jag kommer bli sjuk.

Förlåt för att jag inte bloggade något igår förresten men jag kunde verkligen inte. Hann helt enkelt inte eftersom jag jobbade i Folk Parken..

Igår var det ju valborg och jag jobbade som sagt. Jag och Micki gjorde sockervadd och popcorn! Tror att vi fick det roligaste men jobbigaste/stressigaste jobbet. Åt sammanlagt kanske 20 sockervadd och 2 strutar popcorn. Snacka om att vi fick sockerkick efteråt! :) Fast det tråkiga var att vi missade när dom tände brasan och nästan hela fyrverkeriet.. Men när vi slutade jobbet, ungefär klockan 23.00 så sprang jag och hämtade mammas lilla kamera som jag hade i väskan och tog lite bilder. Då hade ju brasan nästan slutat brinna men lite brann det.

Brasan - Den var mycket större i början såklart.

Våra socker vaddsmaskiner! Jag var bäst på att göra.. Jag lovar ;) <--- (det där är en blinkgubbe) Efter ett tag så hade jag socker på hela mig. Håret, kläderna, armarna, ÖGONEN och händerna. Ja, mina ögon klibbade ihop hela tiden. Måste ta en dusch nununu! hann inte igår kväll, somnade direkt när vi kom in.

Anders (en som hjälpte till osv) gick runt och tog lite bilder medans vi jobbade så om jag kan få tag på bilderna kanske jag lägger upp dom senare! Men tror dock det blir idag eller imorgon.

Igår skulle jag ju pierca min navel
!!! Och gissa vad. Såklart så har allting stängt på valborg. Blir på måndag istället om mamma inte är sur på mig längre. Jag diskade ju allting i vasken :o Jag är snäll mammaaaa!

Haha okejdå. Nu ska jag rulla vidare till köket och se om jag kan hitta någon bra tablett mot halsen fast än jag tog en strepsils nyligen..

RSS 2.0