slide show

Paket

Imorgon hämtar jag ut paket!

 

Nu har mitt Zumba fitness paket kommit, från Uffes saker och ting. Hämtar ut det imorgon på morgonen (har lång sovmorgon) och visar upp hur det ser ut senare på dagen eller mot kvällen. Spännande.


Reklam film pågår..

Comhem - Judit & Judit parodi.

Ni har väl sett att jag har skrivit om att vi arbetar med tema arbete "starta eget" här i skolan. Jag, Fanny och Pierre i min klass håller på att göra säsongs godis och nu håller vi på med en reklam film till det. Här har ni en snutt av filmen som sedan ska klippas och redigeras, så den kommer bli grym! När den är helt klar så lägger jag upp den. Utställningen av starta eget arbetena kommer vara imorgon här i skolan, så videon kommer antingen upp ikväll eller imorgon!

Mot gymmet

Nu.

 

Har packat ner väskan med kläder med mera. Ska gå ner till spårvagnen och bege mig in till stan för att möta upp Fanny, därefter åker vi vidare mot gymmet. Blir hård träning idag också! Ska sätta fart på mig nu alltså!

 

Hörs när jag kommer hem igen, blir nog senare. Nu ska jag röra mig iallafall! Ha en bra kväll allesammans! ♥


New jacket

Ny vinter jacka från J.C - 799 kr.

 

Det var den här jackan som jag snackade om, som jag köpte förut idag. Hur skönt och mysig som helst. Tror nog att den kommer värma riktigt bra i vinter!


Fikar med Olivia

Right now.

 

Sitter inne på Wayne's med Olivia nu. Gick från skolan för en stund sedan. Skulle hem och lägga mig men såg att mamma var på jobbet så gick in till henne och fick en värktablett mot magen. Efter det så stötte jag på Olivia i stan också, köpte en ny vinterjacka med! Sjukt mysig och varm, visar den sen!

 

Efter att vi har fikat så ska jag hemåt och vila en stund, senare mot kvällen vid klockan 7 så möter jag upp Fanny och drar och tränar igen. Kändes bättre efter gårdagens träning, med magen alltså, eftersom jag rörde på mig. Hörs då jag kommit hem!


Tisdag

En bild tagen nyss utanför skolan.

 

Godmorgon. Sov lite för länge i morse, somnade någon gång vid 4 inatt, så sov bara 3 timmar typ. Befinner mig i skolan nu iallafall och har redan haft 2 lektioner. Ska snart gå in till musiken, därefter blir det lunch! Har fortfarande sjukt ont i magen så vi får se ifall jag orkar vara kvar i skolan hela dagen. Efter skolan så ska jag iallafall hemåt och hjälpa min mamma med en sak, snäll jag är! Då jag är klar så ska jag kanske möte upp Fanny och Olivia och dra till gymmet igen. Måste få igång mig helt enkelt! Ska höra med dom lite senare.


En riktigt bra dag

En bild på mig sen förut idag, inne på Paus!

 

Kom hem halv 11 ungefär. Gick ju och gymmade tillsammans med Olivia förut, fyfan vilken värk jag har i magen och lår nu, ush! Men det var det värt det, verkligen! Efter träningen så åkte vi in till stan och mötte upp Fanny. Vi käkade inne på Paus, sallad blev det. Det är så otroligt gott där så jag vet inte ens vad det gör i min mun. Vi satt iallafall och pratade om allt som finns att prata om typ. Då vi åt klart och det så drog Olivia och jag och Fanny gick in till Wayne's Coffee och satte oss med en varsin chai latte, underbart. Efter det så drog vi och såg på bio! Vi såg Twilight, Breaking Dawn med en massa godis, tuggummin, choklad och läsk. Kan det bli mer lyckad dag en så? Jag tror faktiskt inte det.

 

Magvärken har också gått bort, fick mensen förut så all värk berodde nog på det.. Ligger för övrigt helt död i sängen nu med ont i hela kroppen. Ska vara vaken ett tag till, titta på någon film eller något tänkte jag, sen går jag och lägger mig. Har ni haft en bra dag idag då?


Veromoda & Cubus

Mysig kofta - Veromoda 299kr, svarta leggings - Cubus 99 kr.


Uppblåsta dumma mage..

Kärlek ♥

 

Stannade hemma från skolan idag, har så sjukt ont i magen så det bara inte går!! Var på vårdcentralen förut också och frågade vad som kunde ha varit fel, för jag har haft ont i magen i 5 dagar och inte fått min mens heller. Jätte konstigt. Dom kunde iallafall inte svara på mina frågor så en sjuksköterska ska ringa mig strax efter klockan 15 någon gång.

 

Har iallafall varit och köpt lite drycker och yoghurt som får kroppen att återhämta sig, får se om det hjälper lite iallafall. Då jag väl var i Hageby Centrum och köpte dryckerna så gick jag även in och kollade på lite kläder igen och fick med mig ett par vanliga svarta leggings hem, plus en jätte mysig kofta. Visar er senare!

 

Efter att Olivia har slutat skolan så ska jag in till stan och möta henne där. Därefter så åker vi till Ljura och gymmar på ett gym som hon gav tips om. Tjejernas Athena heter det. Förhoppningsvis så ska Johanna också hänga med! Efter att vi har gymmat så drar vi och käkar inne i stan, är jätte sugen på sallad inne på Paus. Men som sagt, ska lägga mig och vila nu ett tag medans jag kollar på film, kommer upp ett inlägg snart på det jag har köpt. Ha det bäst!


Svar på tal

Här har ni en bild på min tung piercing!

 

Det är riktigt många som har frågat mig ifall jag har hål i tungan och ifall jag kan lägga upp en bild på den isåfall. Svar, ja! Jag har hål i tungan och här har ni en liten bild på den! Inte så bra kvalité men ändå något! Tog hålet för ungefär 6 veckor sen snart.


People that make you feel bad to make themselves feel better.


Nytt!

Nya plagg i garderoben.

 

Röd BH - 99 kr + nytt puder, H&M.

Vit enkel tröja med ficka - 29 kr, Gina Tricot.

Megan Fox linne - 150 kr, ny affär i Hageby Centrum.

 

Fick min blogglön för någon dag sen och nu har jag fått med mig lite saker hem. Nöjd? O ja! Nu är det bara ett par nya jeans som fattas.


@Fannys place

Arkivbild, jag och Fanny.

 

Hej på er igen! Har fått med mig ett par plagg hem som jag visar senare. Nu så har jag fixat mitt Photoshop igen också, det krånglade rejält, men nu fungerar det igen! Bra det. Just nu så är jag iallafall hemma hos Fanny och tittar på då hon fixar sig. Så söt och liten människa springer runt hit och dit, haha! Vi ska träffa Johanna och Emma om en liten stund också, fast först ska Fanny äta.

 

Det har stormat som ett helvete idag, himlen har varit kolsvart och det har blixtrat till rätt konstigt lite här och där. Riktigt läskigt och äckligt väder alltså.. Men nu ska vi hitta på något här då. Hörs senare ikväll!


Första advent

Hej allihopa!

Förlåt för seg uppdatering i helgen, men har haft annat att göra. Helgen har iallafall spenderats med vänner, tog en fika med Olivia i stan igår inne på Wayne's. Jag har fina vänner måste jag säga! Efter fikat så träffade jag Fanny, Emma, Johanna, Emelie och Olivia igen och vi drog till en kompis som bor i Klockaretorpet.

Nu så ska jag gå upp ur sängen och börja fixa mig, ska duscha lite snabbt sen byta om och allt det där. Träffar därefter Johanna, Emelie och Olivia i Hageby. Vi ska kolla på någon modevisning och shoppa hade vi tänkt! Sen åker vi nog in till stan också. Grym söndag, förutom att jag är fruktansvärt trött, sov bara några timmar i natt. Vi får höras senare iallafall, har ganska så fullt upp idag!

Uffes saker och ting!

Klicka på bilden för att komma till e-butiken!

 

Uffes saker och ting är en nätbutik där du kan beställa nästan allt! Sidan innehåller en massa onödiga saker som vi verkligen behöver. Kanske nya iPhone skal, ett Zumba Fitness paket eller kanske halsband, smink, ringar m.m? Finns som sagt allt!

 

Just nu, om du beställer någonting från hemsidan så är det fri frakt och beställer du något över 200 kr så får du med en gåva! Bra va? Sen så är det otroligt snabb leverans, alla beställningar postas inom 24 timmar! Jag köpte precis ett Zumpa Fitness paket som jag får på måndag eller tisdag nu nästa vecka. Visar upp det då!

 

Om du letar efter julklappar till familjen så glöm inte att kika in på Uffes saker och ting!


Jag har blivit spelberoende..

Temple Run.

 

Jag tror att jag aldrig har varit så spelberoende som jag är just nu, älskar det här spelet! Dock så har jag ingen iPhone själv men brukar sno klasskompisens och spela i skolan. Fyfan vad kul det är! Rekommenderar starkt detta spel till alla iPhone ägare! Man blir beroende, jag lovar.


Oh.. thank god, it's friday!

Jag i skolan i morse.

 

Hej på er allihopa! Vaknade vid 7 i morse, ville verkligen inte gå upp. Vaknade flera gånger mitt i natten och gick upp och drack juice. Blir jätte lätt törstig på nätterna och då vaknar jag och tar någonting att dricka. Riktigt konstigt..

 

Om ca 10 minuter så ska vi ner och äta lunch, hörde att det var pannkakor idag. Skit mat. Själv så sitter jag här bredvid Fanny och Nina och äter kokosgodis som jag, Fanny och Pierre (klasskompisar inom vårt starta eget företag i skolan) gjort, så gott!! Iallafall, det är fredag, jag mår bra!


Music is what feelings sound like


Ny höstlig design

Uppdatera sidan eller tryck F5 om du inte kan se den nya designen.

 

Sådär ja! Var ute och fotograferade lite förut idag och det blev en ny design, denna gång lite mer med höst/vinter-tema. Vad tycker ni?


Bildbrist

En bild på mig tagen för några dagar sedan.

 

Jag vet, jag vet, för mycket bilder på mig själv. Men just nu så har jag bildbrist på hög nivå, plus att min photoshop inte fungerar som den ska, får inte upp den helt enkelt, men jag jobbar på det. Ska nog ta med mig kameran ut idag och knäppa lite nya bilder, men det kanske blir för mörkt så vi får se.


Dagens facelook


She doesn't mind

She doesn't mind - Sean Paul

Underbar låt. Sitter i skolan just nu, på min lunch rast. Fick god mat idag också, inte ofta vi får det direkt. Det var popatismos, köttnaggets typ, köttbullar, stekt fisk och kall sås. Nu ska jag iallafall gå upp till hemkunskapen och jobba med vårat tema arbete, företagen.

Till skolan

Fixad och klar, nu drar jag till skolan! Hörs där!


Your shirt has to go, but you can stay right there you are.


Tacos

Detta åt jag ikväll!

 

Det har varit en riktigt lugnt kväll här hemma. Kom hem strax efter klockan 6 och klockan 7 hade vi tvättid i tvättstugan så jag gick dit och hjälpte till. Mamma fixade lite tacos som jag inte har ätit på hundra år, älskar det, så sjukt gott.

 

Ska gå ut på en liten promenad nu tänkte jag, måste få i mig lite frisk luft. Har sjukt ont i huvudet så det kanske kan funka. Det är dimma överallt, man ser nästan ingenting. Hörs senare eller imorgon iallafall!


Tända ljus

Myser med doftljus, underbart.


Morgonen...

...började med varmchoklad!

 

I morse så drog jag och Nina till Ica och köpte en varsin varm choklad, fyfan vad gott! Deras varm choklad är den godaste. Är i skolan nu iallafall och ska snart till musiken, då läraren kommer. Det blev nyss översvämning här i skolan, ovanför matsalen, så vi får äta i klassrummen idag. Riktigt god mat är det också, köttbullar, potatis och brunsås!


Save me - Nicki Minaj, jag sjunger.

Knas..

Nicki Minaj
- Save me. Där har ni det! Inte världens bästa direkt, har slem i halsen och är hes, så bra blev det nog inte. Blev heller inte hela låten, min mobil ringde och var tvungen att ta det, och orkade inte köra om efter typ 7 gånger. Är absolut inte van vid att sjunga inför folk, brukar inte göra det heller direkt utan mest då jag är ensam. Får se om jag spelar in hela låten någon annan gång, med renare röst då också. Okej, ska inte klaga, enjoy!

Låt mig veta vad ni tycker iallafall! ♥

Don't know me? Don't judje me.

Jag just nu. D-e-a-d.

 

Om ungefär 15 minuter så kommer det dyka upp en video på mig då jag sjunger en liten snutt av en låt. Kika in här då, och låt mig veta vad ni tycker. Brukar ju inte sjunga inför folk riktigt.

 

Iallafall, har chillat hemma ett tag nu. Har varit dö trött hela dagen, fick som sagt bara en halvtimmes sömn inatt. Nu har jag tänt lite doftljus här i mitt rum och ska snart sätta på något film, fast först ska jag käka någonting! Vill sova tidigt ikväll så jag vaknar upp pigg imorgon.


I love you like a love song baby

I love you like a love song, baby. And I keep hittin' re-peat-peat-peat-peat-peat.


Godmorgon allesammans. Har precis haft min första lektion i skolan för idag. Har rast just nu och ska snart in till mattelektionen. Sov jätte dåligt inatt, endast en halvtimmes sömn fick jag. Så idag är jag helt död, kan somna när som helst. Mår inte så speciellt bra heller för den delen. Hörs senare iallafall!


Gammal bild + blondin

Riktigt jävla gammal bild på mig (vänster) och Wilma (höger)!

 

Aldrig skrattat så mycket. Har pratat med en gammal och underbar vän från Umeå, Jannike. Vi har snackat om våra gamla minnen, vad vi brukade göra och allt! Sen så kom jag på att jag hade en gammal rosa Nokia också, som jag hittade nu, och där fann jag några riktigt gamla bilder också, som denna ovan! Det är en bild på mig och min kära Wilma som var här i somras. Bilden är tagen i 6an, alltså år... 2008! Där var jag även blondin. Eller ja.. orange hårig typ. Så sjukt hur mycket man har förändrats sedan dess! Saknar mina och Wilmas fjantiga miner och dumheter. Riktiga busar..


This world is mad


Jersey Shore

Jag innan min spring runda.

 

Kom precis hem från min spring runda vid skogen. Sprang 30 minuter + hård powerwalk. Dö skönt ute! Nu sitter jag helt död i soffan framför tv:n med världens verk i benen. Jorsey Shore börjar nu när som helst! Kyssar! ♥


Just got home

Jag just nu. Trött tjej!

 

Hej! Har precis kommit hem. Idag så har jag och Nina. Det har regnat och varit blött hela dagen, riktigt äckligt väder. Vill bara att snön ska komma, skiter i om det är kallt men vill inte ha det äckliga blöta vädret. Har ätit i Klockaretorpets kiosk idag också, älskar deras mat! Det är söndag, slapp söndag, så vi har inte gjort så mycket mer än det.

 

Nu ska jag städa mitt rum och efter det så drar jag ut och springer ett tag! Måste få igång min kondition lite. Sätter upp tofs, stoppar in musik i öronen och försvinner i min egna värld. Love it! Hörs lite senare! ♥


Nattens låt

Watch in HD - 720p

Fresher than a mutha fucker

Nyss.

 

kom hem för drygt en timme sedan. Är helt slut i kroppen och är sjukt jävla trött. Har precis ätit lite kött och nu så ligger jag i min underbara säng och ska sova. Sov endast 3 timmar inatt, så nu blir det att sova ut, gud så skönt!!


So cry me a fucking river, bitch!

Bild från igår. Johanna, jag och Emma.

 

Hej på er! Kom hem till Nina för ett tag sedan. Vi ska göra oss i ordning för kvällen, den kommer bli grym! Ska alldeles snart hoppa in i duschen och ta en skön, varm dusch. Efter det blir det att locka håret, sätta fast ögonfransar och annat. Då vi är klara och så så drar vi in till stan och fixar en sak, efter det möter vi upp några vänner och åker till en annan. Uppdaterar kanske innan vi drar iväg, om jag hittar en Macbook laddare, för min dator kommer dö vilken sekund som helst.. Har rivit hela Ninas rum för att leta efter hennes laddare, men den hittades inte såklart. Om vi inte hörs då så hörs vi inatt eller imorgon!

 

Imorgon är det jobb som gäller igen, får vakna rätt tidigt och bege mig upp till Nina direkt. Äntligen helg!!


Två bilder från demonstrationen


Stay with me.

I morse.

 

Hej på er! Sitter i skolan just nu och har tema arbete. Om ungefär 45 minuter så har vi ett förhör på att starta ett eget företag. Om skatter, moms och så vidare.. Efter förhöret så får vi sluta och då ska jag och Nina ner till min mammas jobb och fixa lite saker som mamma har sagt åt mig att göra. Ikväll blir det en rolig kväll, hoppas jag iallafall! Kommer med uppdateringar lite då och då, ciao!


Look at me now

Look at me now - Chris brown & Lil wayne ft. Busta Rhymes (1080p HD)

Nya skor

Från Din Sko - 399 kr.

 

Lämnade tillbaka dom bruna kängorna jag köpte igår på grund av att dom visade sig vara för små och gjorde ont vid tårna, så kikade lite extra på stan idag och fick med mig dessa snyggingar hem! Dom är höga, varma och sköna! Love it.


Ninas blogg

Klicka på bilden för att komma till Ninas blogg.

 

Det är många som har frågat mig om vad Ninas blogg heter, och om hon nu har blogg. Ja, hon har blogg och ni kommer till den genom att trycka HÄR eller på bilden här ovan. Just nu har hon även bloppis på sin blogg, som jag vet att många uppskattar. Hon fyller på med grejer då och då, och bloppisen hittar ni i hennes kategorier. Kika in vetja!


Min DW klocka

Daniel Wellington.

 

Fick min Daniel Wellington klocka idag. Tycker att den är super snygg och rätt att bära. Mina band är blå och vita, dö snyggt! Nu så får du 15% rabatt på din favorit DW klocka om du anger "Ksenia" i rabattrutan i kassan. Bra va?


@Demonstration

Förut idag. Norrköpings tidningar.

Där har ni en liten video från demonstrationen som vi hade i morse. Eleverna från skolan, Victoriaskolan kom till Rådhuset och försökte rädda skolan och få ha den kvar. Men nu så ska skolan läggas ner hösten 2012. Som tur är så går jag inte kvar på Victoriaskolan då, så jag och alla andra som går i 9an behöver inte byta till någon annan skola, förutom att börja på ett gymnasium då. Men men, där har ni lilla söta mig i slutet då, har inte ens någon aning vad jag snackar om.

Om det inte går att kola på klippet så kan ni gå in HÄR.

Del 2

Lite yr bara..

Skopunkten

Köpta idag, från Skopunkten - 199 kr (299)


Röd skjorta

Jag i morse. Ny röd skjorta från Gina som mamma kom med!


Daniel Wellington


Nyårsklänning?

Bilderna tagna från nelly.com

 

Har suttit och kollat på lite klänningar inför nyår och allt det där. Hittade ett par super snygga faktiskt, dom här över. Fastnade speciellt på den svartvita klänningen på första reden, dö snygg ju! Det är kanske lite tidigt att börja kolla på kläder till jul/nyår nu, men bättre tidigt än för sent. Ska gå och kika inne i stan sen också, då det kommer in några fina! Vilken är eran favorit, och vet ni vad ni ska ha på er än?


Deep in love - 1080p HD

Gryyym! ♥ Tom Boxer & Morena ft. J Warner - Deep in love

Soligt

Jag och Philip i skolan.

 

Just nu så sitter jag här i skolan med några klasskompisar och har rast. Lyssnar på musik och chillar bara. Ska strax in på musiken och redovisa ett arbete om en musik stil, reggae som jag nu har. Efter det har vi lunch och jag hoppas på god mat!

 

Det är sol och värme ute, hur skönt som helst!


Fler läsare genom ett klick!

Klicka på bilden eller här.

 

Om du vill ha fler läsare, så är det här en grej för dig. Bloggriket går till så att du först ska lägga till din blogg på hemsidan. Sedan ska du länka Bloggrikets hemsida på din blogg, och ju mer röster/klick du får så hamnar du högre upp på topplistan. Så gå med i Bloggriket och få fler läsare!


Utanför

Utanför mig just nu, dö fin himmel.

 

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Slutade halv 3 idag. Har testat sjunga några låtar nu här hemma, och älskar verkligen Nicki Minajs låt Save me. Kanske spelar in den någon gång och lägger mig, eftersom det är många som bett mig lägga upp en video där jag sjunger.

 

Nu ska jag ta någonting att äta sen ska jag ut och träffa Nina, här i Hageby. Måste hem tidigt ikväll iallafall, har några arbeten att fixa och några läxförhör att träna på. Så det blir plugg-kväll hemma ikväll.


The only one for me is you.


Fuck mondays.

Jag nyss, i skolan.

 

Just nu så är jag här i skolan och har lektion, eller rast för tillfället. Vi ska snart gå in i aulan och ha matte föreläsning. Hatar verkligen måndagar, känner mig fett seg och trött. Hörs då jag får tid över!


i want your last name.


i am allergic to your bullshit.

En bild från igår.

 

Kom hem strax innan 7. Har varit i Klockaretorpet och jobbat med Nina ett tag. Efter det så tog vi det bara lugnt. Hatar söndagar, finns ingenting att göra, och nu när det är såhär kallt ute så är det ännu värre.. Just nu så sitter jag i min säng och lyssnar på skön musik. Min Spotify funkar inte, har 2 konton och timmarna har gått ut på båda, och i'm like what the fuck. Så nu lyssnar jag och hittar ny bra musik på youtube.

 

Imorgon är det iallafall skola som gäller igen, vill bara ligga kvar i sängen och sova, går ju upp 6 varje morgon för att hinna med allt jag ska göra.. Ska strax sätta på en film och slappa, har ont i hela kroppen.


bitch, you're only alive because it's illegal to kill you.

Jag idag!

 

Nu drar jag iväg till stan och möter Nina. Därefter ska vi jobba! Roligt, roligt. Seg uppdatering i helgen som vanligt, men ikväll är jag tillbaka. Hörs då!


Photo Booth

Fyra bilder tagna nyss.

 

Är jätte trött.. Kommer somna när som helst så det är nog bäst att jag går och lägger mig. Har iallafall legat i sängen och tagit det lugnt, en lugn fredag kan man kalla det för. Skönt att bara slappna av ibland faktiskt. Har lyssnat på musik, kollat film, läst lite i Friskis&Svettis tidning (ska ju börja gymma) och tjockat mig med frukt och annat gott. Sätter på en film nu tills jag slocknar. Imorgon åker jag upp till Klockaretorpet rätt så tidigt, vid 11 eller något. Jag och Nina ska jobba, haha! Mer om det sen, godnatt sötisar! ♥


I am addicted to your touch

Prince Royce - Addicted (1080p HD) - Underbar låt! ♥

Gammal bild


Lejonkungen

1an, 2an, 3an!

 

Nu blir det Lejonkungen-maraton i min sköna säng med chai och mackor, såhär dags innan jag går och sover. Mysigt värre, känner mig som ett litet barn igen. Älskar gamla tecknade filmer.

 

Säger godnatt här också, hörs imorgon!


Avritad!

Har blivit avritat!

 

Kollade igenom min mejl och såg att en söt läsare vid namnet Siri hade skickat en bild på mig som hon har ritat av. Hur snygg som helst ju! Hennes blogg hittar ni HÄR. Tack!


Music helps me escape from the fuckery i live in

Dirty South ft. Erik Hecht - Walking alone (1080p HD)

Chase & Status ft. Sub Focus & Takura - Flashing lights (720p HD)

Sunrise Inc - Niña (1080p HD)

Trey Songz - Already taken (720p HD)

J-Son ft. EllyEve - Stop me

Dagens mat..

Soppa, potatis, korv och mackor.

 

Man kan ju inte direkt säga att vi inte äter i skolan, jag och Nina. Rättare sagt, tvärt om. Det var inte direkt god mat i skolan idag, men är man hungrig så är man!

 

Kom hem för ca en timme sedan. Var hemma hos Nina och hjälpte henne med en sak, därefter åkte jag till mammas jobb och pratade lite med henne där. Nu så är jag iallafall hemma och ska sätta igång med att plugga till ett förhör som vi har imorgon, med ekonomi och massa sånt. Imorgon är det fredag och äntligen helg! Gud så skönt!


let's run away forever.

Jag, våran kära mattelärare och klasskompisar.

 

Befinner mig i skolan just nu och jobbar med "starta eget", tema arbetet. Har en föreläsning halv 2 och efter det slutar jag. Får se vad som händer då. Ska nog kolla lite på stan, om jag hittar några julklappar eller något, sådär lite i förväg. Men nu fortsätter jag med mitt arbete, hörs senare!


"oh, she looks happy. let's fuck up her life a litte more"


Blackhead

Nu är Ksenia svarthårig!

 

Gissa vad? Färgade håret förut, så nu är jag svarthårig! Färgade både mitt hår och löshåret. Använde mig av 2 tonings förpackningar. Trivs riktigt bra i svart faktiskt! Vad tycker ni, passar det? ♥


Dance ass - 1080p HD!

Grym!

I need you to need me.

Två bilder tagna imorse. Sol och värme idag, må bra!


Real ghost caught on tape!!!

I skolan just nu. Hahaha!

Just nu så sitter jag och Nina i skolan med några klasskompisar. Var på ett möte klockan 9, och kom tillbaka hit för en stund sedan. Vi har rast för tillfället och snart ska vi börja jobba igen. Det inte så långt kvar till lunch, är hur hungrig som helst!

I am titanium

En bild på mig, tagen förut idag.

 

Har chillat hemma ett tag nu, sen jag kom hem. Har suttit hemma hos Nina resten av kvällen och kollat på då hon har sovit ännu mer. Satt och kollade klart på en film som heter Welcome to the Riley's också. Grym och sevärd film!

 

Nu är jag hur trött som helst och ska gå och borsta tänderna. Lägger mig i sängen direkt sen och sover. Fick ju inte så speciellt mycket sömn inatt, så nu blir det att SOVA! Gud vad skönt. Godnatt! ♥


Nina lyckas somna på lektionen..

..och vi försöker väcka henne.

Trötta var det ja.

Jag och Fanny Källgren i skolan idag.

 

Skoldagen har varit jobbig och dryg. Har varit sjukt trött efter att ha vaknat klockan 2 på natten och varit vaken till 5, så har typ inte sovit någonting inatt. Efter skolan så drog jag och Nina till Navestadskolan och hälsade på några vänner. Därefter så åkte vi upp till Klockaretorpet hem till Nina, där vi är just nu. Vi ska snart till bege oss till Skarphagen och köpa lite saker, efter det får vi se vad som händer!


Svaren - den 1

Osminkad, bjuder!

Fuck the world

Jag idag.

 

Låg uppdatering, jag vet, förlåt för det. Har inte varit på humör nu dom senaste dagarna. Allt har bara varit ett rent jävla helvete. Vet inte varför riktigt men alla har väl såna dagar. Fuck the world helt enkelt.

 

Idag har jag iallafall bara varit hemma. Det är ju skola egentligen, men har haft så jävla ont i magen och inte mått bra alls, både idag och igår så jag valde att stanna hemma. Har legat och kollat på film, sovit och tagit det lugnt. Skönt som fan. Nu ska jag iallafall sätta på en annan film, Fish Tank tror jag att den hette, sen går jag i ide.. Nej men vi får väl se sen. Kanske svarar på frågorna från frågestunden senare, i ett videoinlägg. Kyss så länge.


@ Emmas house

Hej på er!

Just nu så är jag och tjejerna hemma hos Emma och tar det lugnt. Vi ska snart sätta på någon bra film att kolla på. Vi har en massa chips, godis och läsk att smaska på också. Riktigt gott!

Idag så har jag och Nina åkt över hela Norrköping också och fixat en massa saker. Men vi går inte in på detaljer iallafall. Nu ska vi iallafall bara mysa och ta det lugnt. Vi hörs senare allesammans! Love you guys!

I just wanna make you sweat

En bild tagen för några dagar sedan.

 

Ber om ursäkt för den låga uppdateringen under dom senaste dagarna. Har verkligen inte orkar blogga och framförallt så har jag inte haft tillgång till någon dator, för min orkar jag inte bära på hela tiden.

 

Nu är det bara 2 dagar kvar på höstlovet, idag och imorgon sen är det skola igen.. Idag sov jag ut iallafall, hur skönt som helst! Ska alldeles strax gå upp ur sängen och göra mig en god frukost och sedan börja fixa mig. Vet inte vad vi tjejer ska göra idag riktigt, men någonting var det iallafall! Får se hur det blir med det. Men nu måste jag gå upp ur sängen känner jag.


Iväg

Jag nu.

 

Vaknade lite tidigare idag, för nu ska jag iväg med pojkvännen. Han ska fylla i sin tatuering. Efter det så får vi se vad som händer. Åker nog förmodligen upp till Nina och är där med tjejerna. Hörs sen!


I will never be the same without you

Without you - Usher ft. David Guetta

Tillfällig design

Tryck F5 eller uppdatera sidan ifall du inte kan se den nya designen. Blev riktigt trött på min andra, så knäppte några nya bilder förut och nu har jag gjort en tillfällig design. Då jag har tagit mig ut bland höstlöven och det där och fått några bättre bilder, då ska jag försöka fixa en snyggare höst/vinter design! Men än så är inte vädret inne, måste ha lite sol i bilderna iallafall!

Evidence

Ny parfym - Cumme Une Evidence.

 

Köpte en ny fruktansvärt god parfym för någon dag sedan. Den är köpt inne på Yves Rocher som nu har stängt ner här i stan, därför fick jag den för endast 200 kr, annars kostar den 399 kr. Ny favorit!


1 november

Jag på min balkong för en stund sedan.

 

Kom hem för ett litet tag sedan. Var ju som sagt hos Fanny, vi gick upp och åt och fixade oss. Nu är jag hemma och ska strax fixa plugget. Efter det så ska jag vara lite snäll och städa här hemma. Mamma jobbar så det blir ju perfekt, hon kommer hem och det är rent! Måste plocka bort lite saker i mitt egna rum också, ser inte så fräscht ut.

 

Då jag är klar med allt här hemma så drar jag mot Klockaretorpet igen. Ska träffa min älskling ett tag senare också, saknat honom ju! Träffar tjejerna också, umgås lite.


Sleepover

En bild på mig som jag tog igår.

 

Vaknade för ungefär en timme sedan, bredvid Fanny. Jag ska snart sätta i löshåret och så vidare och dra mig hemåt för att plugga, städa och annat. Då jag är klar och så, så tänkte jag gå ut med kameran nära mig och knäppa några höstliga bilder. Det var några som ville se några bilder som jag har tagit ute, det klart ni ska få!

 

Men nu ska vi fortsätta dega i sängen ett tag till. Ha en bra dag, 1 november!


RSS 2.0