slide show

Städ..


Bild från helgen.

Är i den gamla lägenheten för sista gången nu. Städar med mamma så att dom nya som flyttar in får det rent. Om någon timme så är jag i mitt nya hem och pluggar! Ska ta en dusch innan också och ta det lugnt.

Våran SO lärare var hemma idag, så det blev inget omprov, men det får jag nog göra imorgon.

Nu ska jag städa snabbare så jag får gå hem. Ha det!

Kommentarer
Postat av: sandra

Du är jätte söt. Men det där om din mamma, att du inte sköter dig och det som du har skrivit i ett inlägg för ganska så länge sen. Varför skriver du det, när du endå inte vill ta upp VAD det var? Man blir nyfiken inte bara jag som tycker så tror jag :Poch en annan fråga, hur ser det ut i ditt nya hem? kan du inte ta kort på allt, gör det så fort som möligt. Tack. hoppas du svarar på denna fråga.

2010-11-29 @ 21:03:15
Postat av: Lara.

hej, sjukt fin tjej är du .

men du skriver massa om din mamma o så ..

men aldrig något om din pappa , vet du ens vem han är? och kan du berätta( ganska mycket) om det och om hur ni hadde det i ryssland ..

jag menar okej det är ditt privatliv men du skriver ändå massa saker om ditt liv och den delan är väl en stor del av ditt liv så kan du snäla ta och skriva lite skulle vara sjukt gulligt , för är jätte nyfiken och har hört massa rykten som jag själv inte tror på , tex att din pappa är död eller nåt sånt men skulle vilja veta sanningen av dig :)

2010-11-30 @ 19:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0