slide show

@Johannas place.

Hej på er!

Har inte haft tillgång till datorn förens nu, är som sagt hemma hos Johanna nu och ska sova över här, Fanny är också på. Hände lite saker på vägen hem till henne från spårvagnen, men det är löst och vi har skönt sällskap!

Har för övrigt haft en stört skön dag! Har tillbringat dagen med flera vänner i Klockaretorpet. Vi suttit med massa läsk och choklad och chillat med hög musik, kört moppe och massa mer. Älskar såna dagar! Har med mig kameran förresten, har tagit ett bar bilder idag också. Har tyvärr inte sladden med mig hit men ska se ifall det går att överföra ändå, med minneskortet. Uppdaterar väl lite senare in mot natten om jag lyckats få över några bilder. Ni får ha det bra så länge och hoppas ni inte är själva, alltid kul med sällskap så det inte händer någonting liksom! Kyssar!

Kommentarer
Postat av: Emma ~ Foto ~ Mode

Hej! Tänkte tipsa om denna sida, där du är medlem, samlar poäng och sedan växlar du poängen mot ett presentkort på antingen Cubus, H&M, JC, Stadium, Nelly, Jysk eller Twilfit! OCH DET ÄR HELT GRATIS! Även om du inte blir medlem, så är det värt att ta en titt på! ;)

Kram!

2011-08-07 @ 10:46:41
URL: http://www.gratisklader.se/?r=199691
Postat av: Isabelle

moopppe är alltid kul!

2011-08-07 @ 13:37:33
URL: http://lutenn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0