slide show

21 maj - då smäller det!

Hej igen!

Nu har jag kommit hem från en runda i Hageby Centrum. Köpte dock ingenting förutom en Trocadero och huvudverkstabletter till mamma. Idag hade dom en hårshow i sammarbete med Trudes frisörer. Och en Dennis från Street Vibe var med. Såg det först efter showen eftersom dom hade målat grymma målningar i ansiktet också!

För en stund sen pratade jag med Micki i telefon och hon ville att jag skulle komma till stan och sedan sova över hos henne, men jag har tappat orken idag så jag stannar hemma och vilar istället. Det är ju lördag!

Kan passa på att berätta att jag ska till Stockholm den 21 maj. Jag, Micki, Nadja, Natalie och Jessica (några skol kompisar) ska dit med Strömma - fritidsgården. Vi ska nämligen gå runt på stan och kika, kanske köpa något och så. Sen så ska vi till Grönalund! Tror ni att jag kommer våga åka tillexempel Fritt fall tillt, eller kanske Insane? :o Om ni har åkt dom.. Berätta hur det var! Läskigt, roligt, hämskt.. Eller kanske tråkigt?

 

Kommentarer
Postat av: josefine

har åkt både frittfall och insane.

alltså insane, man får stå i kö i en timme för en karusell som känns som 20 sekunder, inte alls värt det xd

2010-04-24 @ 16:49:45
URL: http://josefineefriman.blogg.se/
Postat av: linda ♥

jag har åkt båda, insane var sjukt läskig fast ändå så härligt pirr i magen! =D men sedan vart jag magsjuk efter jag åkt den, så jag rekommenderar att inte äta två timmar före ;) fritt fall var så sjukt läskigt, darrade när jag satt där uppe! men sedan så sjukt härlig känsla på nervägen!

2010-04-24 @ 16:54:33
URL: http://fotoavlinda.blogg.se/
Postat av: linda ♥

jaa! =)

2010-04-24 @ 17:11:47
URL: http://fotoavlinda.blogg.se/
Postat av: juliette .

du måste åka insane : D och frittfall är inte läskigt alls, ashärlig : ) fast blunda när den åker upp höhöh.btw, jag följer din blogg!

2010-04-25 @ 12:11:20
URL: http://juliettes.blogg.se/
Postat av: nikolina

insane är hur rolig som helst!

men dt är synd att den tar så slut snabbt, den är insane,den måste du åka! annars kommer du ångra dig:]

2010-04-25 @ 20:05:43
URL: http://wwww.nikolinaasui.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0