slide show

Söndag

Jag just nu, med min älskade chai latte

 

Kom hem för en stund sedan. Var hemma hos Fanny ett tag och tog det bara lugnt, det man gör på söndagar helt enkelt. Först, på morgonen, så kom hon hit hem till mig och väckte mig. Därefter åkte vi till henne som sagt. Har inte sovit ut ordentligt heller, så dagen har inte varit så perfekt i alla fall, sen är det ju söndag också, skola imorgon. Känner bara att jag hellre tar livet av mig än att gå upp klockan 6 imorgon och gå i skolan till 15.20. Fyfan, vilket helvete.

 

Då jag var påväg hem från Fanny i alla fall, så stannade jag förbi Hageby Centrum och köpte mig en chai latte, blev så sugen. Har den där äckliga slemhostan kvar så tänkte köpa någonting varmt att dricka. Nu ska jag bara ligga i sängen och titta på Sex and the city, kommer sitta helt perfekt just nu. Sen ville jag bara säga att jag är ledsen för den usla uppdateringen den här helgen. Har ju suttit hemma hela veckan, och igår var jag äntligen ute med lite vänner. Det var därför min uppdatering sjönk ganska mycket, men men! Hörs antingen imorgon eller lite senare, love to you guys.


Kommentarer
Postat av: diana

hej ksenia, fick inte tag på dig via facebook men undrar lite snabbt om du jätte gärna kunde fixa min blogg, den är verkligen kaos. puss! :)

2012-02-12 @ 19:12:22
URL: http://dianad.blogg.se/
Postat av: evelina

kan inte du fixa ny bloggdesign till mig? hitta dig inte på fb, du kanske har tagit bort men du kan ju svara i min blogg annars :)

2012-02-12 @ 19:59:37
URL: http://evelinasigurjonsdottir.blogg.se/
Postat av: louise

-Tack för hjälpen :).



Kram!

2012-02-12 @ 21:21:22
URL: http://laakinoiise.co.cc
Postat av: batts.blogg.se

snyggo!

2012-02-12 @ 22:48:44
URL: http://batts.blogg.se/
Postat av: MARIA ♥ MAKE CUPCAKES NOT WAR

allt bra idag? :)

2012-02-13 @ 12:13:37
URL: http://typiisktmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0