slide show

NY BLOGG!!

Följ mig på min nya blogg!
 
Nattstad var ett skämt! Har därför skaffat mig en ny blogg som jag har haft i ett par veckor nu, denna gång gick jag tillbaka till blogg.se! Min nya blogg heter: www.ksenias.se eller www.jernboms.blogg.se! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

2013-01-05 @ 19:36:52
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: HannahElisabetLarsson

Kommer självklart att kika dit! :)

Kika gärna in på min blogg där jag skriver om lite allt möjligt, ställ gärna någon fråga om du vill det! :) Har även en liten bloppis, så kika in och scrolla ner en liten bit så hittar du mina garderob/skrubb-rensnings saker som är ute för försäljning, du kanske hittar något som intresserar just dig! ;)

// HannahElisabetLarsson

2013-05-23 @ 21:24:07
URL: http://hannahelisabetlarsson.blogg.se/
Postat av: mergimtare ♛

Heejsan! Vilken fin blogg du har. Skulle du vilja göra ett bloglovinbyte? ❤

2013-05-23 @ 21:26:54
URL: http://meegiii.blogg.se
Postat av: Thea

Åh, synd att du inte bloggar här, bloggdesignen och allt är supefint!

2013-05-23 @ 21:27:38
URL: http://theasspace.blogg.se
Postat av: Marie Bergman

Fina bilder =)

2013-05-23 @ 21:41:14
URL: http://livetiluxemburg.se/
Postat av: pernilla

Hejsan, är allting bra med dig? :)

Just nu skulle jag behöva din hjälp lite grann på min blogg,
med tips om träning, mat tips, osv
och även va du anser som otrogenhet
www.nattstad.se/rosavadd
kolla gärna in och glöm inte lämna en kommentar! kram

2013-12-04 @ 12:34:12
URL: http://www.nattstad.se/rosavadd
Postat av: Deedee

VIKTIG INFO HUR UNGA KVINNOR EXPLATERAS HÄNSYNSLÖST!
Varning för plastik operations forum.s e eller po f! Det är totalt oseriöst och drivs av Anders Olsén (Anders Rolf Peter Olsén 681031-0174) och Linda Brånell (Anna Linda Brånell 721214-1662) som utnyttjar unga kvinnors godtrohet.
En person som känner Anders Olsén och startade företag med Anders Olsén 2004 säger så här. ”Anders Olsén är född i Högalids (Södermalm) församling i Stockholm. När Anders Olsén bodde på Bondegatan 18 i Stockholm startade han sin verksamhet för att tjäna pengar på ”lättlurade typer” – med det menade Anders Olsén unga kvinnor- och vad är unga kvinnor intresserade av? – Jo, feminism och plastikkirurgi! Här skulle det tjänas pengar – mucho para!”
Anders Olsén och Linda Brånell som äger plastik operations forum.s e gör allt för att vara okända och anonyma. De skriver inte någonstans på plastik operations forum.s e att det är de som äger plastik operations forum.s e. Men det har avsläjats bla har tidigare samarbets partners berättat det och avslöjat Anders Olsén och Linda Brånell. Oseriöst och skumt!
Anders Olsén är totalt oseriös! Det värsta är att han exploaterar kvinnor för att tjäna svarta pengar. Anders Olsen startade flera sajter för att utnyttja kvinnor och undvika att skatta för pengarna han tjänade på sajterna. Anders Olsens många övertramp gjorde att feminister avslöjade att Anders Olsén ägde femi nisten.s e där Anders Olsen exploaterade feminism. Anders Olsen stängde ned feministen när han avslöjades.
Anders Olsén har kvar porrsajter och sexkontaktsajter. Flera sajter har Ander Olsen stängt för att det avslöjades att han ägde dom. Anders Olsen har inte skattat och skattar inte för de här sajterna. femi nisten.s e (ned stängd), plastik operations forum.s e (bara 2012 inte tidigare), sjukvards bladet.s e, skonhets bladet.s e, halso bladet.s e, börs bladet.s e, udda bilder.s e, sex meet.n l.

Det CV som Anders Olsén har lagt upp på Linkedin stämmer inte när han skriver om att han har läst juridik och hur mycket ekonomi han läst på Göteborgs universitet. Anders Olsen har bara läst grundkursen i nationalekonomi 15 poäng 2007-12-20 – 2008-03-03 på Göteborgs universitet. Han har inte läst ekonomi eller juridik på något annat universitet eller högskola heller. Han har bara läst 10 poäng grundkursen i elektronik 1992 och 10 poäng fortsättnings kurs i elektroniska system 1993 på Stockholms universitet.

Det kanske finns anledning att Anders Olsens arbetsgivare kontrollerar de uppgifter Anders Olsen lämnade när han sökte anställning. Anders Olsen arbetar på Trafikverket.

Anders Olsén har en enskild firma som heter AOLI som har organisations nummer 681031-0174.

Anders Olsén sålde reklam som han inte skattar för. Anders Olsén var inte registrerad för moms och han betalade ingen moms heller i flera år. Skatteverket registrerade Anders Olsén för moms i september 2012. Fast Anders Olsén skattar inte för allt han tjänar på plastik operations forum.s e . Anders Olsén deklarerar 2870 kr för plastik operation forum.se. Anders Olsén tjänar mycket mer på plastik operations forum.s e än det.
Anders Olsén skattar inte för porr sajterna och sex kontakt sajterna.

En del år har Anders Olsén inte deklarerat och fått en skatteskuld på 2947810 kr.

plastik opertations forum.s e CENSURERAR. Viktig information tas bort!
”Har ni märkt att tråden om "dödsfallet på Citadellkliniken" har tagits bort. Varför då? Jo, det är så att Linda Brånell har en klinik för cavilipo i Skåne och hon vill samarbeta med Citadell.” Citadell kliniken har delats efter det och kliniken heter nu Bella kliniken där dödsfallet hände.
Dödsfallet (en skönhets operation) hände på en klinik (då Citadell kliniken idag Bella kliniken) som gör reklam på plastik operations form.s e och betalar till Anders olsén och Linda Brånell.

Lind a Brånell gjorde cavilipo utan att ha någon som helst sjukvårdsutbildning. Linda Brånell och Anders Olsén hade två kiniker där man gjorde cavilipo. Sådant som det här borde ni VARNA för istället för att göra själva!
Anders Olsén och Linda

2014-06-18 @ 19:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0