slide show

Tandläkaren.

Hej på er.

Har just ätit frukost och kommit hem från tandläkaren. Kan seriöst inte fatta vad som hände.
Först lagade dom ett hål som jag hade i tanden, och sen skulle jag ta ett större kort stående i ett enskilt rum. Det var en massa ljus i mitt ansikte sen skulle en metall grej snurra ett halvt varv runt mitt huvud och sen skulle den ta kort. Jag kände att jag blev snurrig av någon konstig anledning sen blev det helt svart och jag kunde inte höra något.
Jag vaknade upp på golvet av att läkaren typ väckte mig. Det var fortfarande helt svart framför mig. Jag satte mig upp på golvet och fick lite vatten. Sen efter att jag suttit på golvet ett tag så satte jag mig på en stol bredvid och sen kom Micki in i rummet. Det blev helt svart igen så jag trodde jag skulle svimma igen men gjorde inte. Sen fick vi gå in till ett vilorum där jag låg i kanske 15 minuter. Jag fick mer vatten och 2 bitar Dextro energi tabletter.
När vi skulle gå så fick jag en ny tid för att komma tillbaka igen och ta kort, 30 augusti blir det. Tänk om jag svimmar igen, inte kul.. :(

Ja, så så har min dag sett ut hittills.

Jag i tandläkar stolen idag. Det läskigaste jag vet.


Kommentarer
Postat av: Ida

haha :) tror inte att du svimmar igen :P

2010-06-21 @ 14:35:21
URL: http://idakl.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha! läskigt :)

2010-06-21 @ 17:17:05
URL: http://idakl.blogg.se/
Postat av: pernilla

Hej hej vilken söt blogg du har! och din header är jättefin:)

2010-06-21 @ 18:14:46
URL: http://pillpills.blogg.se/
Postat av: hannah

jag svimmade också när jag var hos doktorn, men då fixade de mitt öra. hade skit pga att jag vattnet som var smutsigt fick jag i örat.. så aa det är inte så kul :( hoppas det blir bättre tills nästa gång!

2010-06-21 @ 18:45:03
URL: http://nilssoon.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0